$type=three$count=3$show=home$height=220$snippet=hide$rdm=hide$a=hide$d=hide$la=hide$au=hide$com=0

Πρόβλημα στις λειτουργίες του Δήμου μετά την λήξη των συμβάσεων απασχόλησης

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ TO:

Με επιστολές του προς τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δημοτικού συμβουλίου, ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας Γιάννης Μαρνέρης  ενημερώνει ότι λόγω τη...

Με επιστολές του προς τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δημοτικού συμβουλίου, ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας Γιάννης Μαρνέρης  ενημερώνει ότι λόγω της λήξης συμβάσεων απασχόλησης προσωπικού, αναμένεται να δημιουργηθεί  πρόβλημα στις λειτουργίες του Δήμου, και για αυτό προτείνει λύσεις για την κάλυψη των άμεσων αναγκών.
Μάλιστα, ζητά επείγουσα σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν σχετικές αποφάσεις.
Διαβάστε παρακάτω τις δυο επιστολές:


1.ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ & ΑΙΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Π ρ ο ς
ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ
ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Πρόβλημα 1ο:

Με το παρόν σας ενημερώνω ότι την 30η Απριλίου 2011 λήγουν οι συμβάσεις απασχόλησης των Δημοτικών Ενοτήτων Λεωνιδίου και Τυρού με το προσωπικό (14 άτομα / επισυνάπτεται κατάσταση) μερικής απασχόλησης.

Η λήξη των συμβάσεων αυτών δημιουργεί δυσεπίλυτο πρόβλημα στις λειτουργίες του Δήμου, διότι θα υπάρχουν για αρκετό χρονικό διάστημα σημαντικές – καθοριστικές ελλείψεις προσωπικού, απαραίτητου για την καλή παροχή υπηρεσιών στους πολίτες μας, στους τομείς της καθαριότητας – του ηλεκτροφωτισμού – της υδρεύσεως – των αθλητικών χώρων – των παροχών βοήθειας στο σπίτι κ.λ.π.

Το πρόβλημα επιδεινώνεται εξαιτίας της καθυστέρησης (χωρίς ευθύνη των Δήμων της Χώρας) στην πρόσληψη προσωπικού ανταποδοτικών υπηρεσιών, διότι και οι προσλήψεις αυτές υπήχθησαν πρόσφατα στην δικαιοδοσία της τριμελούς εξ Υπουργών επιτροπής.


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Πρόβλημα 2ο:

Με το παρόν σας ενημερώνω επίσης ότι δυσεπίλυτο πρόβλημα δημιουργείται και στην άρδευση, διότι δεν προχωρούν οι σχετικές προσλήψεις, αφού μέχρι σήμερα δεν έχει συγκροτηθεί το Αγρονομικό Συμβούλιο της Περιφέρειας, η έγκριση του οποίου κατά το νόμο για την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου «περί πρόσληψης προσωπικού άρδευσης και αρδευτικής περιόδου» είναι απαραίτητη προϋπόθεση διενέργειας της σχετικής διαδικασίας.


ΑΙΤΗΣΗ / Προβλήματα 1ο & 2ο:

Προκειμένου ν’ αντιμετωπισθούν τα παραπάνω προβλήματα, ζητώ επείγουσα σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν σχετικές αποφάσεις, άμεσα εφαρμόσιμες.

17-04-2011

ΓΙΑΝΝΗΣ Η. ΜΑΡΝΕΡΗΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ



2.ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ

1) για την αντικατάσταση του απαραίτητου ελλείποντος προσωπικού ***στις Δημοτικές Υπηρεσίες (Διοικητική, Οικονομική, Υποστήριξης Συλλογικών Οργάνων (Ε.Ε, Δ.Σ, Ο.Ε, Ε.Τ.Α), Τοπογραφίας – Χωροταξίας & Πολεοδομίας, Σχεδιασμού και Προγραμματισμού της Ανάπτυξης – των Υποδομών και των Δικτύων μέσω των Εθνικών & Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Τουρισμού, Αξιοποίησης Δημοτικής Περιουσίας & Περιουσίας Κληροδοτημάτων, Κοινωνικής Πρόνοιας)***, που, για τους παρακάτω λόγους,  ενώ υπήρχε στους Δήμους Λεωνιδίου και Τυρού και στην Κοινότητα Κοσμά λείπει ή θα λείψει άμεσα ή θα λείψει εντός του τρέχοντος έτους 2011 από τον Δήμο Νότιας Κυνουρίας,

2) για την προσθήκη του απαραίτητου ελλείποντος προσωπικού στις δημοτικές αυτές υπηρεσίες και στην Κοινωφελή Επιχείρηση (Παιδεία, Κοινωνική Προστασία – Φροντίδα και Αλληλεγγύη, Πολιτισμός – Κληρονομιά – Παράδοση, Αθλητισμός κ.λ.π), που δεν υπήρχε στους Δήμους Λεωνιδίου και Τυρού και στην Κοινότητα Κοσμά και δεν υπάρχει στον Δήμο Νότιας Κυνουρίας,

με στόχο την κάλυψη πάγιων και διαρκών αναγκών του Δήμου Νότιας Κυνουρίας και της Κοινωφελούς Επιχείρησης και την έγκαιρη εξυπηρέτηση των πολιτών και των συμφερόντων της περιοχής.

Π ρ ο ς

ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ

ΚΑΙ

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ (Δ.Σ)

ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ

ΔΕΔΟΜΕΝΟ (Α).

1 / Τροχάνης Κωνσταντίνος (ενεργεί για συνταξιοδότηση εντός του 2011).

1 / Κόκκορης Ανδρέας (συνταξιοδοτήθηκε).

1 / Σαρρή Μαρία (συνταξιοδοτήθηκε).

1 / Μαρνέρης Ιωάννης (εξελέγη Δήμαρχος).

1 / Καναβού Μαρία (λήξη σύμβασης).

1 / Γολεγός Βασίλειος (λήξη απόσπασης).

1 / Αραβαντινός Αθανάσιος – Σύμβουλος (λήξη σύμβασης).

1 / Ζευκιλής Θεόδωρος – Συνεργάτης (λήξη σύμβασης).

1 / Πολεοδομία (ΠΕ Μηχανικών) – (δεν υπήρχε, δεν υπάρχει).

1 / Πολεοδομία (ΤΕ Υπομηχανικών ή ΔΕ Τεχνικών) – (δεν υπήρχε, δεν υπάρχει).

1 / Πολεοδομία (ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ Διοικητικών) – (δεν υπήρχε, δεν υπάρχει).

5 / Stage [Καττή Μαρία (Βοήθεια στο Σπίτι), Μάνου Φιλιώ (Πρωτόκολλο - Αρχείο), Ορφανού Πολυξένη (ΚΕΠ), Σαραντάρη Ιωάννα & Τσουκάτου Ειρήνη (Δημοτολόγια - Μητρώα Αρρένων - Ληξιαρχείο κ.λ.π)] – (η προσφυγή τους στο διοικητικό πρωτοδικείο εκδικάζεται στις 08-06-2011 και τα νομικά στοιχεία δείχνουν ότι δεν θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους).

Συνολικός Αριθμός

Απαραίτητου Ελλείποντος Προσωπικού

(16).

Διευκρίνιση: Το προσωπικό αυτό ήταν ή είναι σήμερα πλήρους απασχόλησης, με πλήρεις μηνιαίες αποδοχές (συμπεριλαμβανομένων των οικείων εργοδοτικών εισφορών) κατά το ισχύον για κάθε περίπτωση καθεστώς αποζημίωσης παρεχόμενης εργασίας ή υπηρεσίας.

ΔΕΔΟΜΕΝΟ (Β).

    * Ισχύει και για τους Δήμους: «Κάθε 5 αποχωρήσεις τακτικών υπαλλήλων = 1 πρόσληψη (διακινείται σκέψη για 7:1)».
    * Για τις προσλήψεις τακτικού προσωπικού απαιτείται και για τους Δήμους έγκριση τριμελούς εξ Υπουργών Επιτροπής, εφόσον τα τακτικά έσοδα των ο.τ.α το επιτρέπουν. Από την έγκριση αυτή μέχρι την πρόσληψη (εκτός του προσωπικού για τις ανταποδοτικές υπηρεσίες) με διαδικασίες ΑΣΕΠ, απαιτείται χρόνος 2,5 ετών κ.μ.ο, χωρίς να μεσολαβήσουν εκλογές.
    * Απροσδιόριστος (χωρίς ευθύνη του Δήμου) ο χρόνος πρόσληψης διοικητικού υπαλλήλου της Δημοτικής Ενότητας Κοσμά και πολιτικού μηχανικού της Δημοτικής Ενότητας Λεωνιδίου, από τους διενεργηθέντες (μέσω ΑΣΕΠ / έτος 2009) σχετικούς διαγωνισμούς τακτικού προσωπικού.
    * Απαγόρευση ανανέωσης συμβάσεων Stage.
    * Επείγουσα ανάγκη καλής και αποδοτικής, για τα συμφέροντα του Δήμου και των Πολιτών του, λειτουργίας Υπηρεσιών Δήμου (*** … ***) και Κοινωφελούς, ώστε να επιτευχθεί σε βασικό επίπεδο η επιζητούμενη «Βιώσιμη Ανάπτυξη».
    * Δικαίωμα εκ του νόμου 4 Συμβούλων ή Συνεργατών (Επιστημόνων ΠΕ – ΤΕ) στον Δήμο Νότιας Κυνουρίας.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΛΥΨΗΣ ΑΝΑΓΚΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

(εναλλακτική – εφικτή – γρήγορη – λιγότερο δαπανηρή).

1ο Σκέλος.

4] Σύμβουλοι ή Συνεργάτες από την περιοχή [1 ΤΕ (Εξειδίκευση στα

Εθνικά & Ευρωπαϊκά Προγράμματα), 2 ΠΕ - ΤΕ (Μηχανικών - Υπομηχανικών) / Τοπογραφία - Υποδομές - Δίκτυα & Τουρισμός - Αξιοποίηση Δημοτικής Περιουσίας και Περιουσίας Κληροδοτημάτων, 1 ΠΕ (Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών - Διοικητική Τεχνολογία).

*(Το Δ.Σ έχει ήδη γνωμοδοτήσει θετικά για 2 ΠΕ ή ΤΕ)*.

2] ΑμεΑ [ΤΕ Διοικητικού - Λογιστικού, ΔΕ Διοικητικού / Πρόσληψη από ΟΑΕΔ και διάθεση στην Κοινωφελή μετά από αίτησή της / (Εργοδοτικές Εισφορές από ΟΑΕΔ)].

*(Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωφελούς, με παρέμβαση Δημάρχου, ζήτησε 3 (1 ΠΕ Μηχανικών, 1 ΤΕ Διοικητικού – Λογιστικού, 1 ΔΕ Διοικητικού). Οι 2 (1 ΤΕ Διοικητικού – Λογιστικού και 1 ΔΕ Διοικητικού) διατέθηκαν στην Κοινωφελή από τον ΟΑΕΔ. Εκκρεμεί ο Μηχανικός ΠΕ, η διάθεση του οποίου φαίνεται ότι δεν θα ευδοκιμήσει για λόγους ανεξάρτητους της βουλήσεως του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς και του Δημάρχου)*.

1] Γολεγός Βασίλειος (Υπουργείο Εθνικής ΄Αμυνας / Απόσπαση).

*(Η απόσπασή του στον Δήμο μας λήγει άμεσα. ΄Εχει υποβάλλει αίτημα απόσπασής του στην Κοινωφελή, γιατί, με βάση το ισχύον καθεστώς, μόνο στην Κοινωφελή μπορεί να τοποθετηθεί)*.

1] Λυσίκατος Χαράλαμπος – Πολιτικός Μηχανικός (Στήριξη ΠΑΡΝΩΝΑ για Χωροταξία & Πολεοδομία).

*(Το Δ.Σ έχει ήδη γνωμοδοτήσει θετικά)*.

Σύνολο Προσωπικού (1ου Σκέλους) = 8.

Διευκρίνιση: Το προσωπικό αυτό πρέπει να είναι πλήρους απασχόλησης και απόδοσης, με πλήρεις μηνιαίες αποδοχές (συμπεριλαμβανομένων των οικείων εργοδοτικών εισφορών) κατά το ισχύον για κάθε περίπτωση καθεστώς αποζημίωσης παρεχόμενης εργασίας ή υπηρεσίας.

2ο Σκέλος.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ (Ι):

Στον Δήμο μας υπηρετεί από αρχές Απριλίου μέχρι τέλος Ιουλίου 2011, με απόσπαση, ο Πολίτης Παναγιώτης (Υπάλληλος Περιφέρειας Ανατολικής Αττικής), που αποζημιώνεται για την εργασία του από την Περιφέρεια Ανατολικής Αττικής, ο οποίος θα υποβάλλει (Ιούλιος, Περιφέρεια Ανατολικής Αττικής) αίτηση ανανέωσης της απόσπασής του στον Δήμο Νότιας Κυνουρίας για ένα επί πλέον έτος.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ (ΙΙ).

Στον Δήμο μας επιθυμούν να υπηρετήσουν με μετάταξη (άρα με αντιμισθία που θα βαρύνει τον Οργανισμό μας) οι υπάλληλοι του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας Λίζας Ιωάννης – ΠΕ (Διευθυντής) και Μαριάννα Τσουκάτου (Κοινωνικά Προγράμματα, Δομές Κοινωνικής Πρόνοιας & Φροντίδας).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ (ΙΙΙ).

Ο Δήμαρχος, ως αρμόδιο – κατά το νόμο – για το διορισμό όργανο στον Δήμο, ζήτησε από τον ΟΑΣΑ με αίτησή του, ύστερα από πρόσκληση του Υπουργείου Μεταφορών προς όλους τους Δημάρχους της Χώρας, 3 υπαλλήλους (1 ΠΕ Μηχανικών, 1 ΤΕ Υπομηχανικών ή 1 ΔΕ Εργοδηγών και 1 Μηχανικών Ε.Ν Γ΄ Τάξης) με μετάταξη.

Ενδιαφέρον και επιθυμία να εργαστεί στον Δήμο μας με μετάταξη (άρα με αντιμισθία που θα βαρύνει τον Οργανισμό μας), πριν και μετά την υποβολή της αίτησης του Δημάρχου προς τον ΟΑΣΑ, επέδειξε μόνον ο υπάλληλος του ΟΑΣΑ (ΗΣΑΠ) Σταθούσης Δημήτριος (Ηλεκτροδηγός, Δίπλωμα Μηχανικού Ε.Ν Γ΄ Τάξης).

Σίγουρος ότι κάνω το καθήκον μου απέναντι στον Δήμο – τους πολίτες του και την περιοχή μας και κινούμενος στα όρια του νόμου και της σχετικής νομολογίας, αναμένω θετική γνωμοδότησή σας στην πρότασή μου.

Σας ευχαριστώ!

17-04-2011

ΓΙΑΝΝΗΣ Η. ΜΑΡΝΕΡΗΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

BLOGGER: 18
  1. Μια μόλις μέρα πριν το προγραμματισμένο δημοτικό συμβούλιο για αύριο στις 18.00, και ημέρα Κυριακή, κατάλαβε ο δήμαρχος το πρόβλημα που δημιουργείται με τις κενές θέσεις και ζητά να συγκληθεί έκτακτο δημοτικό συμβούλιο γι αυτό το θέμα;
    Πριν 3 μέρες στις 14/4 ανακοινώθηκαν τα 7 θέματα του αυριανού ΔΣ, εκ των οποίων τα 5 είναι εισηγήσεις του.
    Δεν το γνώριζε 3 μέρες πριν, η μήπως του ασκήθηκε πίεση να τακτοποιήσει το συντομότερο δυνατόν προεκλογική του δέσμευση;

  2. Εντάξει κύριε δήμαρχε, μετά τις τόσες αναφορές σε ανακοινώσεις και δημοτικά συμβούλια καταλάβαμε πόσο κόπτεστε να φέρετε «πακέτο» την οικογένεια Λίζα στο Λεωνίδιο.
    Μην υποτιμάτε όμως την νοημοσύνη μας.
    Και μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν δημότες της Νότιας Κυνουρίας που διαθέτουν και πτυχίο, και δεν είναι ιδιοκτήτες ξενοδοχείου, συνεπώς έχουν πολύ μεγαλύτερη ανάγκη για εργασία.
    Επομένως μην μιλάτε πια για αξίες και κοινωνική δικαιοσύνη.
    Περιμέναμε άλλα πράγματα από εσάς, και έστω για λίγο, ελπίζαμε για κάτι καλύτερο.
    Όμως, ακολουθείτε και σεις, όπως και ο προκάτοχός σας, το ίδιο ολισθηρό μονοπάτι.
    Σκεφτόμενος περισσότερο ως πολιτικός πλέον, και όχι ως άνθρωπος, εξαργυρώνετε προεκλογικές επιταγές για να εξασφαλίσετε την στήριξή τους και στο μέλλον.
    Ξεχνάτε ακόμα ότι κάποιοι σας ψήφισαν γιατί πίστεψαν στο όνειρο...

    ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ

  3. Γιάννη αν τα βράδυα δεν μπορείς να κοιμηθείς, φέρτους κομμάτια να γίνει. Ο Μανώλης περιμένει πως και πως να τους ξεφορτωθεί.

  4. o δημαρχος πρεπει να φερει τους υπαλλήλους του τυρού στο λεωνίδιο γιατί είναι τελείως δυσανάλογα τα νούμερα και να αφήσει τον λίζα με την μαριανα στο άστρος.
    Αν καλυφθούν οι θεσεις απο τον τυρο δεν χρειαζομαστε αλλους ,εξαλλου δεν υπαρχουν λεφτα ,ο ιδιος το ειπε στην λαικη συνελευση, μην λεει και ξελεει
    στο κατω κατω και εμεις το ψηφίσαμε δεν του ζητησαμε θεση......

  5. Είσαι καλά;
    Εδώ ο πατέρας της καμαρώνει σαν γύφτικο σκεπάρνι στην αγορά εδώ και μήνες και λέει ότι θα τους φέρει στο Λεωνιδιο γιατί αυτή ήταν η συμφωνία.
    Είναι τόσο σίγουρος που κάθε μέρα,σουλατσάρει στο δημαρχείο για να συνηθίσει.
    Σιγά μη φέρει τους Τυριώτες.
    Αυτούς θα τους θυμηθεί πάλι σε 3 χρόνια.

  6. Αν πέσει και λουκέτο στη ΔΟΥ να σου και οι οικονομολόγοι ΠΕ. Τί άλλο θέλεις Δήμαρχε;

  7. Οι μάσκες έπεσαν!Γι αυτό την εκθείαζε δημόσια ο δήμαρχος την κα Τσουκάτου;
    Για να της φτιάξει την εικόνα και να γίνει έτσι πιο εύκολα αποδεκτή από το ΔΣ;Τώρα καταλάβαμε τι σημαίνει εθελοντής κ Μαρνέρη...

  8. ο δημαρχος θα πρεπει να σκεφτει πολυ σοβαρα την απόφασή του να φερει αυτους τους δυο υπαλληλους , μπορεί να τους το έταξε αλλα να μην ξεχναει και εμας που τον ψηφήσαμε, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ Σ΄ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΑΞΗ
    να τους αφήσει εκεί που είναι ή αν χρειαζεται κόσμο να πάρει παιδια ανεργα και με πτυχια μάλιστα
    ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΡΟΣΕΧΕ

  9. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΔΗΛΩΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ 6ΜΗΝΟ ΘΑ ΜΕ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ;

  10. Πώς η κυρία Μαριάννα θα έλθει στο Λεωνίδιο;Είναι έγκυρο το πτυχίο; Αν ναι γιατί είναι απλήρωτη από το Δήμο του Άστρους; Να μας έλειπε η Δημαρχία με τέτοιες συμφωνίες.Αυτά θα μπορούσε να τα κάνει και ο προκάτοχός σου! ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

  11. Ο ΔΗΜΟΣ ΖΗΤΑΕΙ Γ ΜΗΧΑΝΙΚΟ Ε.Ν ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ. Α ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΧΕΙ?
    ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ 10 ΜΗΝΕΣ ΞΕΜΠΑΡΚΟΣ. ΕΠ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΣΤΑ ΒΑΠΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ. ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΚΙ ΑΥΤΟΣ? ΝΑ ΜΑς ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ.

  12. Πολύ φιλικά , επειδη η καρέκλα-εξουσια διαβάλλει τους ανθρπώπους,και είναι λογικό γιατί δεν είμαστε Θεοί, κάντε καθε μήνα,κάθε δυο μήνες αυτοκριτική. Αλλώς θα το χάσετε το παιχνίδι. Και να το χάσετε εσεις εγώ που σας ψηφισα αδιαφορώ, για τους Λεωνιδείς νοιάζομαι. Συμμαζευτείτε ρεεεεε....Θα γίνετε χειρότεροι από αυτους που κοροϊδεύετε ( Ρε Δήμαρχε φαγητό απο έξω αγοράζετε ή τρώτε χθεσινοβραδινο?) γιατι η κυρά σου είναι περισσότερες ώρες από εσένα στο Δημαρχείο

  13. ΚΥΡΙΕ ΜΑΡΝΕΡΗ ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΗΤΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΝ ΤΣΙΓΚΟΥΝΗ ΚΑΘΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΝ ΔΗΜΟ ΤΥΡΟΥ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΣΕΝΤΖΑ

  14. ΕΦΟΣΟΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΥΡΟΥ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΝΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ

  15. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΜΙΣΑ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΣΤΟ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΥΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΣΕΝΤΖΑ.
    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ
    ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.
    ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑ?

  16. Aν στους 4 μήνες στην πολυθρόνα του Δημάρχου, τα παράπονα είναι τόσα, πρέπει να σε προβληματίζει κυρ Δήμαρχε. Έχεις τρία και κατι χρόνια να επανορθώσεις. Κοίτα να προλάβεις που δεν το βλέπω.....Α!!!!!! και κάτι άλλο. Στο βιογραφικό σου Δημαρχε δε γράφει κάτι , είναι κενό. Ή γράψε ότι έχεις τελειώσει το Λύκειο (ή όχι;), διαφορετικά βγάλτο..Επισης αν καταφέρετε να κάνετε τον εξαίρετο κύριο Κώστα Τροχάνη να παραιτηθεί(ΚΟΛΌΝΑ του Δημαρχείου) είστε για κλάματα....,τι να πρωτοπώ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ σας βαρέθηκα . Αν αύριο γίνονταν εκλογές και έπαιρνες διψήφιο νουμερο σε ποσοστό, δηλαδή πάνω από 10 τις εκατο θα ήσουν ευτυχής. ΛΥΠΑΜΑΙ , ΛΥΠΑΜΑΙ , ΛΥΠΑΜΑΙ..............

  17. ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ?ΤΟ ΛΕΩΝΙΔΙΟ Η Ο ΤΥΡΟΣ?ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΤΥΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ.

  18. τελικά οι υπάλλοιλοι του πρωην δήμου τυρού έχουν μεγάλη δύναμη,
    δεν τους αγγίζει κανείς,
    υπάρχει τόση δουλειά στον τυρό που δεν υπάρχει περίπτωση να τους φέρει!!!!!
    τελικά τα γραμμάτια τους είναι πολύ ακριβά!!!
    ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ

Όνομα

'Ωρα,1,"Κλεισθένης",1,«Αντώνης Τρίτσης»,1,΄εργα,2,΄Πούλιθρ,1,΄Υγεία,128,112,1,11ο Π.Τ. Νοτιοανατολικής Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας,4,16η Μαρτίου,4,1821,30,25η Μαρτίου,57,28η Οκτωβρίου,37,3x3,1,6η ΥΠΕ,3,Α Χώρα νάμου,10,Α. Σ. Λεωνιδίου,35,Α.Ε.Μαρίου,61,Α.Ε.Σ. Κυνουρίας,2,Α.Ο.Σ.Λ,4,Α.Σ. TKD Λεωνιδίου,30,Α.Σ."Αρκάς",27,Α.Σ.Λεωνιδίου,885,Α.Τ.Λεωνιδίου,3,ΑΑΔΕ,5,Αβραντίνης,1,Αγ.Βασίλειος,17,Αγαπήνωρ,1,Αγγελίες,158,Αγία Παρασκευή,1,αγιασμός,6,Άγιος Ανδρέας,3,Άγιος Βασίλειος,10,Αγίου Πνεύματος,5,Αγρότες,284,αγροτικό ιατρείο,2,Αγροτικός Συνεταιρισμός,64,Αγώνας Δρόμου Νότιας Κυνουρίας,1,Αγώνες δρόμου,93,αγωνισ,1,Αγωνιστική Συνεργασία,2,Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών,1,ΑΔΕΔΥ,11,Αδέσποτα,1,ΑΔΜΗΕ,5,ΑΕΚ Τρίπολης,1,ΑΕΠΙ,5,Αεροδρόμια,3,Αερόστατα,5,Αθήνα,2,Αθλητικά,3802,Αθλητικά Ανακοινώσεις,1,Αθλητισμός,25,αιγιαλός,1,Αιμοδοσία,73,αιολικά πάρκα,4,Ακίνητα,2,ακτοπλοΐα,1,Αλέξης Τσίπρας,1,Αλιεία,10,αλιευτικός σύλλογος,3,αλιευτικός τουρισμός,6,Άλλα αθλήματα,197,ΑΜΕΑ,43,Αμπελουργοί,17,Αμυγδαλιά,30,Ανάβαλος,1,αναγκαστικά μέτρα,17,Ανακοινώσεις,692,ανακύκλωση,2,Αναπτυξιακή Πάρνωνα,217,Αναρ,1,Αναρρίχηση,68,Αναρριχητικός - Ορειβατικός Σύλλογος Λεωνιδίου,23,Ανάσταση,4,Ανέλιξη,1,Ανεμογεννήτριες,36,Ανεξάρτητοι Έλληνες,8,ανεργία,1,Άνεργοι,25,Ανοικτό Πανεπιστήμιο,2,Ανοιχτή συνέλευση,8,αντάμωμα,1,ΑΝΤΑΡΣΥΑ,1,Αντένα,2,αντικαρκινική εταιρεία,1,Αντιφασίστες,1,Αξίζει να δείτε,105,Άξιον Εστί,3,απάτες,17,Απάτη,2,ΑΠΕ,10,απεργία,20,Απογραφή 2011,4,Απογραφή 2021,10,Απογραφή κτιρίων 2021,2,Αποζημιώσεις,8,Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου,2,Απόκριες,142,Απόλλων Τυρού,335,Απόλλωνας Τυρού,98,απολλώνιος δρόμος,2,άποροι,11,Απορρίμματα,34,Αποστολόπουλος,1,αποτελέσματα,1,Απόψεις,1,Απρόβλεπτα,1,απώλεια αντικειμένου,1,αρ,1,Αργολίδα,19,Άργος,1,Αργυράκη,1,Άρθρα,26,Άρθρο,8,αρκ,1,Αρκάδες Αγίου Δημητρίου,1,Αρκαδία,2870,Αρκαδίας,1,Αρκαδικό Πανόραμα,5,Αρκαδικο χωριό,3,Αρκαδικός,4,Άρση βαρών,2,Αρχαιολογία,31,Αρχείο Τσακωνιάς,280,Αρχιτέκτονες,8,Αρχοντικό Τσούχλου,48,Αρχοντικό Χατζηπαναγιώτη,2,ΑΣΕΠ,10,ΑΣΠΕΤ,1,Αστεία,3,Αστέρας Τρίπολης,4,Αστρος,2,Άστρος,38,Αστυνομία,524,Ασφαλιστικά ταμεία,77,ΑΤΕ,1,ατύχημα,12,Άυλη Πολιτιστική κληρονομιά,1,Αυτοδιοίκηση,28,αυτοδιοίκηση-εκλογές,471,Αυτοκίνητο,53,Αυτοκινητόδρομος,6,Αφετηρία Ζωής,2,αφιέρωμα,9,Βαλασόπουλος,3,Βασίλης Κοντοζαμάνης,2,βασιλόπιτα,6,Βασκίνα,45,Βέμμος,9,Βενιζέλος,1,Βιβλίο,57,Βιβλιοθήκη,3,Βίντεο,100,Βιογραφικό,3,Βιολογικός,2,Βιτζηλαίου,5,Βιώσιμη Πόλη,2,Βλάβες,12,Βλάσης,87,Βλησιδιά,22,Βοήθεια στο σπίτι,2,Βόλεϊ,22,βόρεια Κυνουρία,1,Βουδούρης,7,βραβείο,4,Βρύση,1,Γ.Ε.Φ.,1,Γ.Σ.Τυρού,92,Γενική Συνέλευση,74,Γεύσεις Ελλήνων εκλεκτές,6,Γεωργοί,4,γήπεδα,2,γηροκομείο,16,Γιαννακόπουλος,4,Γιαννακούρας,69,Γιαννούσης,5,γιατροί,10,Γιορτή Αμυγδάλου,3,Γιορτή θαλασσινών,9,Γιορτή Κάστανου,4,Γιορτή Κρασιού,23,γιορτή μελιού,10,Γιορτή μελιτζάνας,24,Γιορτή πανσελήνου,2,Γιορτή του Ψαρά,26,Γιορτή Ψαρά,1,Γλυππία,2,γλυπτική,2,Γνώμες,420,Γόντικας,4,γσεε,5,Γυμνάσιο,131,Γυμνάσιο Λεωνιδίου,4,Γυναίκα,12,Γύρος Αμπελώνων,2,Δ.Ε.Τυρού,17,Δ.Ο.Υ.,67,Δακοκτονία,18,Δαλιάνης,10,δανειολήπτες,3,ΔΑΟΚ Αρκαδίας,1,Δασαρχείο,29,Δασικοί Χάρτες,2,Δαφνώνα,6,ΔΕΔΔΗΕ,48,Δέδε,2,Δέδες,4,ΔΕΕΠ,5,ΔΕΗ,114,ΔΕΚΟ,1,Δελτία τύπου,1137,δεντροφύτευση,2,δευτεροβάθμια,2,ΔΗ.ΣΥ.,8,ΔΗΚΕΝΚ,62,Δημ.Ραδιόφωνο Τρίπολης,4,ΔΗΜΑΡ,3,Δημήτρης Κουτσούλης,16,Δημήτρης Πτωχός,91,Δημητσάνα,1,δήμοι,2,Δημοπρασία,54,Δήμος Β.Κυνουρίας,11,Δήμος Βόρειας Κυνουρίας,21,Δήμος Γορτυνίας,1,Δήμος Λεωνιδίου,34,Δήμος Ν.Κυνουρίας,85,Δήμος Νότιας,1,Δήμος Νότιας Κυνουρίας,2412,δήμος Τρίπολης,4,Δήμος Τυρού,2,Δημόσιο,4,δημοσιογράφοι,5,Δημοσκόπηση,3,δημοτικά τέλη,1,Δημοτική Επιτροπή,1,Δημοτικό Συμβούλιο,341,Δημοτικό Σχολείο,264,δημοψήφισμα,1,Δια Βίου Μάθηση,20,διάγγελμα,3,Διαγωνισμός,50,Διαδίκτυο,69,δίαθλο,1,διακοπή νερού,9,διακοπή ρεύματος,83,Διάλεξη,1,Διαμαρτυρία,8,Διαμονή,14,Διανομή τροφίμων,18,διασκέδαση,168,Διατροφή,14,διάφορα,8,διάφορα είδη,13,Διαχειριστική Επιτροπή του Κληροδοτήματος «Γ.Φ.ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ»,1,ΔΙΕΚ,5,Διεύθυνση Δασών,2,Δικαιοσύνη,82,ΔΙΚΕ,3,Δικηγόρος,4,Δίκτυο Αποχέτευσης,1,διόδια,3,δίπλωμα οδήγησης,1,Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος,1,Δολιανά,1,Δολιανίτης,17,δου,1,Δράκος,7,Δράσεις Κυνουρίας,3,Δράση,11,Δρίτσας,7,δρόμος,5,Δυνατή Πελοπόννησος,1,ΔΥΠΑ,11,δυστύχημα,19,δωρεά,32,Δώρο Πάσχα,3,Δώρο Χριστουγέννων,2,εγκαίνια,4,εγκύκλιος,1,ΕΕΣΠΟΦ,1,ΕΕΤΑΑ,2,ΕΕΤΕΜ Αρκαδίας,1,εθελοντισμός,39,έθιμα,7,Εθνική Ελλάδας,14,Εθνική Συσπείρωση,1,Εθνική Τράπεζα,7,ει,1,Ειδήσεις,5,Ειδικό Σχολείο,4,εκαβ,5,Εκδηλώσεις,1114,Εκδήλωση,11,Εκδρομή,80,Έκθεση,88,Έκθεση Φωτογραφίας,10,Εκκλησία,447,Εκλογες,9,Εκλογές,724,Εκπαίδευση,658,εκπομπή,3,εκπτώσεις,9,έκτακτα μέτρα,12,Εκτελεστική επιτροπή,5,ελαιοπαραγωγοί,68,ελαιοτριβεία,1,ΕΛΓΑ,41,Ελεύθεροι επαγγελματίες,4,Ελιά,6,Ελλάδα,1758,Ελληνική Επανάσταση,1,Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία,5,Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αρκαδίας,1,Ελληνικός Στρατός,9,Ελλήνων Συνέλευσις,1,ΕΛΜΕ,27,ΕΛΣΤΑΤ,4,ΕΛΤΑ,8,Έλωνα,12,Εμβολιασμοί,30,Εμπορικό Ναυτικό,1,Εμπορικός σύλλογος,193,εμπόριο,6,Εμποροπανήγυρη,4,ΕΜΥ,18,Εναλλακτική Αριστερή Κίνηση Καθηγητών Αρκαδίας,2,Ενδιαφέρουν,258,Ενέργεια,10,ενεργειακή κρίση,1,Ενημέρωση,4,Ενίσχυση Επιχειρήσεων,5,ενοικίαση ακινήτων,18,ενοίκιο,1,Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αρκαδίας,3,Ένωση Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Αρκαδίας,1,Ένωση Ξενοδόχων,51,Ένωση Οικονομολόγων Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου,1,Ένωση Τουριστικών καταλυμάτων Νότιας Κυνουρίας,6,εξοικονομώ,7,Εξωτερική Πολιτική,3,ΕΟΔΥ,212,ΕΟΜΜΕΧ,1,ΕΟΠΥΥ,4,Εορτή,17,ΕΠΑ.Σ.Τρίπολης,1,ΕΠΑΛ,92,επαρχιακός Τύπος,2,επέτειοι,14,Επίδομα,1,επίδομα θέρμανσης,3,επιδόματα,28,Επιδοτήσεις,47,Επικαιρότητ,1,Επικαιρότητα,13459,Επικαιρότητα Νότια Κυνουρία Λεωνίδιο,1,επικουρικό προσωπικό,2,Επιμελητήρια Πελοποννήσου,9,Επιμελητήριο Αρκαδίας,412,έπιπλα,1,Επιστολές,29,Επιτάφιος,7,Επιτροπή Αγώνα Πάρνωνα,2,Επιτροπή Διαβούλευσης,4,Επιτροπή Παιδείας,8,Επιχειρηματικότητα,89,Επιχειρήσεις,176,Επιχειρήσεις εστίασης,25,ΕΠΟ,3,ΕΠΣ Αρκαδίας,11,ΕΠΣ.Αρκαδίας,109,ΕΠΣΑ,47,Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα,7,Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα Αρκαδίας,346,Έργα,310,εργαζόμενοι,2,ΕΡΓΑΝΗ,1,Εργασία,415,Εργαστήριο,8,Εργατικό κέντρο,16,Έρευνα,1,ΕΡΤ,30,Ερυθρός Σταυρός,4,Ερωτηματολόγιο,1,εσαμεα,1,ΕΣΕΤ,1,ΕΣΗΕΑ,1,ΕΣΠΑ,55,εστίαση,11,Εύη Τατούλη,66,Ευθυμογράφημα,18,Ευρωεκλογές,5,Ευρωπαική Ένωση,3,Ευχές,58,ΕΦΕΤ,11,ΕΦΚΑ,12,Εφορεία Αρχαιοτήτων Αρκαδίας,2,Εφορία,3,Ζάβιτσα,1,Ζαρίτσι,2,Ζαχαριάς,14,ζημιές,5,ζώα,1,ζωγραφική,11,Ζωντανή μετάδοση,1,Ζώταλης,1,Η Πελοπόννησος Μπροστά,126,ηλεκτρονικό έγκλημα,1,Ηλιοπούλου,4,ημερίδα,32,Ηρακλής,1,Θέατρο,90,θέατρο σκιών,15,Θεοδωράκη,1,θεοδωράκης,2,θεολόγοι,2,Θεοφάνεια,39,Θεοφάνια,1,θερινό σχολείο,6,θέρμανση,1,θηροφύλακες,5,Ι. Μ. Αγίου Νικολάου Σίντζας,3,Ι.Μ. Αρτοκωστάς,1,Ι.Μ.Αγίου Νικολάου Καρυάς,4,Ι.Μ.Αγίου Νικολάου Σίντζας,26,Ι.Μ.Ελώνης,89,Ι.Μ.Ταξιάρχη Μιχαήλ Μουράς,1,Ιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας,7,ιατροί,2,ιατρός,2,Ιδιαίτερα μαθήματα,5,ΙΕΚ,12,Ιερά Μονή Σίντζας,2,ΙΚΑ,39,ΙΚΑ.,1,ΙΝ.Ε.,1,ΙΝΕ ΓΣΕΕ,2,ΙΝΣΕΤΕ,1,ιπποειδή,1,Ισοπολιτεία,7,Ιστορικά,47,Ιταλία,1,Κ.Ε.Δ.Ε,9,Κ.Ε.Ε.,2,Κ.Ε.Π.,14,Κ.Ε.Φ.,1,καζίνο,1,Καθαρά Δευτέρα,4,καιρός,242,κακοκαιρία,42,Καλαθά,1,κάλαντα,4,Κάλεσμα,1,Καλλικράτης,9,Καλό Λίβάδι,1,κάπνισμα,4,Καρβελάς,4,Καρδαράς,1,Καρναβάλι,10,Καρυές,1,καρχαρίας,1,Καστανιές,2,Καστάνιτσα,1,κάστανο,7,καστανοπααγωγοί,1,καστανοπαραγωγοί,3,καταγγελίες,5,Καταδυτικό πάρκο,29,καταναλωτές,7,καταστήματα,10,κατηγορία,1,κατοικίδια,2,Κατσίρης,2,Καύσιμα,6,καύσωνας,1,ΚΔΑΜ,1,ΚΔΑΠ,3,ΚΕΚ,3,Κέντρα Κοινότητας,6,Κέντρο Κοινότητας,11,Κέντρο Πληροφόρησης,8,Κέντρο Πρόληψης,3,Κέντρο Πρόληψης Αρκαδίας,7,Κέντρο Υγείας,118,Κεντροαριστερά,4,ΚΕΠ,3,Κεραυνός,1,Κηδεία,147,ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ.,1,Κιβωτός του Κόσμου,4,ΚΙΝΑΛ,3,Κίνημα Αλλαγής,33,κινηματογράφος,81,Κίνηση,1,ΚΚΕ,82,Κλειστό Γυμναστήριο,5,κληροδοτήματα,18,κλήρωση,2,ΚΝΕ,1,Κοινωνία,90,Κοινωνικά,447,Κοινωνικά Εκκλησία,1,Κοινωνικά Λεωνίδιο,2,Κοινωνικά Νότια Κυνουρία,1,Κοινωφελής Επιχείρηση,27,Κόκκορης,1,κολύμβηση,6,Κοντοζαμάνης,27,κοπή πίτας,30,Κορακοβούνι,3,Κορινθία,10,Κόρινθος,2,Κορολόγος,1,Κορομηλιά,1,κορονοϊός,415,Κορωνοϊός,392,Κοσμάς,289,Κόσμος,99,Κοτρώτσος,1,Κοτσώλης,1,Κουκλοθέατρο,15,Κουνουπιά,32,Κουτρούκης,5,ΚΠΝΝΑ,1,κρεοπωλεία,1,Κρυονέρι,4,ΚΤΕΛ,69,Κτηματική Υπηρεσία,4,Κτηματολόγιο,21,κτηνοτρόφοι,49,ΚΤΥΠ,1,κυκλοφοριακές ρυθμίσεις,38,κυκλοφοριακό,33,Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου,7,Κυνηγετικός Σύλλογος,40,Κυνηγοί,35,Κυνουρία,42,Κυπαρίσσι,1,Κύπελλο Αρκαδίας,27,Κύπρος,3,Κωνσταντινόπουλος,135,Κώστας Βλάσης,36,Λαϊκή αγορά,117,Λαϊκή Ενότητα,11,Λαική συσπείρωση,48,Λαϊκή συσπείρωση,26,Λάκκος,11,Λάκος,7,Λακωνία,23,Λαλουδάκης,38,Λαμπρόπουλος,44,Λαογραφία,77,ΛΑΟΣ,1,λαχειοφόρος,6,Λειβαδά,1,Λειβάδι,20,Λεκκός,1,λευκή νύχτα,1,Λεωνίδιο,4011,Λεωνίδιο Αλλάζουμε,8,Λεωνίδιο Επικαιρότητα,1,Λεωνίδιο Επικαιρότητα Ανακοινώσεις,1,Λεωνίδιο Κοινωνικά,1,Λεωνίδιο Κοινωνικά Επικαιρότητα,1,Λεωνίδιο Νότια Κυνουρία,3,Λεωφορία,2,Λιβάδι,13,Λιμάνι,30,Λιμεναρχείο,63,Λιμενικό Σώμα,44,Λιμενικό Ταμείο,9,λογιστές,24,Λούλουγγας,1,Λύκειο,84,Λυκουρέντζος,76,Λυμπεροπούλου,2,Λυσίκατος,137,μαγειρική,4,Μαθητές,2,Μαίναλο,4,Μανδρώνης,4,Μάνος,1,Μάνου Ελένη,1,Μανώλης,3,Μανώλης Δολιανίτης,38,Μανώλης Μάκαρης,6,Μαρί,35,Μαρνέρης,118,Μαρτάνο,5,Μέλανα,13,Μέλι,1,Μελισσοκόμοι,15,Μελιτζάzz,191,Μέρα25,6,Μεσσηνία,19,Μετανάστες,2,μεταφορά μαθητών,2,μέτρα προστασίας,21,Μετρό,1,Μητέρα,6,Μητρόπολη,16,Μητσοτάκης,18,Μηχανές,1,Μηχανικοί,8,Μιχελάκης,2,ΜΜΕ,7,Μνημείο,1,μνημόσυνο,52,Μονάδα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών (ΜΔ ΠΠ) Νότιας Πελοποννήσου,6,Μονάδα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Νότιας Πελοποννήσου,1,Μοναστήρι,6,μονοπάτια,4,ΜΟΡΕΑΣ,5,ΜΟΡΙΑΣ ΑΕ Α.Ο.Τ.Α,2,Μορφωτικός Σύλλογος,112,Μοτοπαρέα,67,Μοτοπαρέα Λεωνιδίου,8,Μοτοσικλέτα,49,Μούρα,3,μουσεία,44,μουσική,17,μουστός,3,Μπακούρης,1,Μπαμπαδήμας,57,Μπάσκετ,556,Μπάσκετ Α. Σ. Λεωνιδίου,9,Μπερέτσος,1,Μπερτζελέτος,6,Μπιρσίμ,8,Μπουντρούκας,5,Μυθική Πελοπόννησος,3,ν,1,Ναρκωτικά,2,Νατάσα Πετρούλια,4,ναυάγιο,1,Ναύπλιο,2,Ναυτικοί,4,ΝΔ,240,Νέα Γρίπη,6,Νέα Δημοκρατία,60,Νέα Πελοπόννησος,224,Νέα Πορεία για τη Νότια Κυνουρία,24,Νέοι Δρόμοι,2,Νεολαία ΠΑΣΟΚ,3,νερό,7,νηπιαγωγείο,77,νίκ,1,Νίκας,113,Νικολάκου,10,ΝΟΔΕ,4,Νομαρχία Αρκαδίας,6,νομοσχέδιο,1,Νότια Κυνουρία,24,Νότια Κυνουρία,6016,Νότια Κυνουρία Τουρισμός,1,ΝΠΙΔ,1,ντοκιμαντέρ,8,νυχτερινό ρεύμα,1,ξενοδοχεία,1,Ξενοδόχοι,32,Ξύλα,1,Ο άλλος δρόμος,21,Ο τόπος μας,5,Ο.Ε.ΕΣ.Π.,1,Ο.Τ.Ε.,6,ΟΑΕΔ,77,ΟΑΕΕ,21,ΟΓΑ,25,Οδηγίες,19,Οδηγοί,1,οδικό δίκτυο,2,Οδοιπορικό Ιστορίας,3,οδοντιατρικός Αρκαδίας,2,οεβα,1,ΟΕΒΕΑ,2,Οικ,1,Οικοδόμοι,4,Οικολόγοι,6,Οικονομ,1,Οικονομία,978,Οικονομική επιτροπή,164,Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος,3,Οινοπαραγωγοί,5,ΟΚΕ,1,Ολυμπιακοί Αγώνες,2,Ολυμπιακός,1,Ολυμπιακός Λεωνιδίου,264,ομιλία,26,Ομογένεια,51,Ομοσπονδία TKD ITF,8,ΟΝΝΕΔ,9,ΟΠΑΠ,5,ΟΠΕΚΑ,6,ΟΠΕΚΕΠΕ,4,όπερα,1,Όραμα-Γνώση - Πρόοδος,5,Όραμα-Γνώση-Πρόοδος,56,Ορειβασία,196,Ορθοπαιδικός,1,ορκωμοσία,2,ΟΣΔΕ,4,οσε,5,Όσκαρ,1,ΟΤΑ,14,Ουκρανία,4,Ουράνης,4,Π.Ο.Ε.,1,Π.Ο.Φ.Ε.Ε.,1,παγκόσμια ημέρα,3,Παγώνης,2,ΠΑΖΛ,6,Παιδί,76,παιδί Τυρός,1,Παιδίατρος,11,Παιδικά χωριά SOS,2,Παιδική Χαρά,13,Παιδική Χορωδία,16,Παιδικό Πρωτάθλημα Αρκαδίας,3,Παιδικό Πρωτάθλημα Αρρκαδίας,1,παιδικός σταθμός,45,Παιδότοπος,1,παλαίμαχοι,2,Παλαιοχώρι,67,ΠΑΜΕ,6,Παμπελοποννησιακό Οδοντιατρικό Συνέδριο,4,Παναγιωτόπουλος,1,Παναρκαδική ομοσπονδία,36,Παναρκαδική ομοσπονδία Αμερικης,3,Παναρκαδικό Νοσοκομείο,62,Παναρκαδικό Συνδικάτο Εργατών Οικοδόμων,1,Παναρκαδικός,3,Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας,4,Πανελλήνιες,42,Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου,30,πανηγύρια,66,Πανθυρεατικός,3,Πανσέληνος,1,Παπαδημητρόπουλος,1,Παπαηλιού,35,Παπαθανασόπουλος,158,Παπαμιχαήλ,3,Παπανδρέου,4,παραδοσιακοί χοροί,8,Παραλία Τυρού,4,Παραλίες,17,Παράλιο Άστρος,1,παράξενα,1,Παραπολιτικά,2,ΠαραΤυρό,36,παρέλαση,7,Παρθενώνας,1,Πάρνωνας,42,Πάρνωνας Α.Ε.,1,Παρουσίαση,14,ΠΑΣΟΚ,91,ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής,54,Πάσχα,262,Πατσαρίνος,1,Πάχος,2,ΠΕ Αρκαδίας,82,ΠΕΔ,5,Πεζοπορία,65,Πεζοπόροι Τυρού,199,Πειραιώς,1,Πελετά,222,Πελοπόνησος Αφετηρία Ζωής,19,Πελοποννησιακή Ένωση,3,Πελοποννησιακή Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας,11,Πελοποννησιακή Συμμαχία,3,Πελοπόννησος,219,πελοπόννησος - Αφετηρία Ζωής,1,Πελοπόννησος ΑΕ,1,Πελοπόννησος Οικολογική,2,Πελοπόννησος Πρώτα,6,Πελοπόννησος Expo,10,πεπ,1,Πέρα Μέλανα,91,Περιβάλλον,274,περιβάλον,1,Περιοδικό,1,Περιπατητικός τουρισμός,7,περιφερεια,1,Περιφέρεια Πελοποννήσου,1754,Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Πελοποννήσου,11,Περιφερειακή Επιτροπή,1,Περιφερειακό Συμβούλιο,67,ΠεΣυ,1,Πετρέλαιο,3,Πέτρος Τατούλης,212,Πηγάδι,51,πιστοποιητικά,3,πίτα,6,Πλάκα,216,Πλατανάκι,27,Πλάτατος,1,πλημμύρες,2,πνευματική ιδιοκτησία,2,Πνιγμός,5,πο,1,Ποδήλατο,39,Ποδόσφαιρο,2154,ΠΟΕ-ΟΤΑ,1,Ποίηση,5,Πολεμική Αεροπορία,5,Πολεμικό Ναυτικό,3,πόλεμος,3,Πολιτικά,1330,Πολιτική προστασία,57,Πολιτισμός,1043,Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Απανταχού Πουλιθριωτών,2,Πολιτιστικός Σύλλογος,17,Πολιτιστικός Σύλλογος Τυρού,6,Πολίχνη-Δράση,1,Πολτική,2,πολύτεκνοι,3,Πολυτεχνείο,2,Ποτάμι,6,Πούλιθρα,266,Πραγματευτή,82,Πρασιές,1,Πραστός,42,Πρέγασος,1,Πρόεδρος της Δημοκρατίας,2,προειδοποιήσεις,3,προκηρύξεις,87,Προσκλήσεις,2,Πρόσκληση,10,πρόσκοποι,1,Προσφορά εργασίας,7,Πρόσφυγες,2,Πρόσωπα,34,Πρώτα η Πελοπόννησος,33,πρώτες βοήθειες,4,πρωτοβάθμια εκπαίδευση,2,Πρωτομαγιά,10,πρωτοχρονιά,10,πτηνά,1,Πυρασφάλεια,3,πύργος Τσικαλιώτη,26,Πυργούδι,3,Πυρόπληκτοι,5,πυροπροστασία,5,Πυροσβεστική,148,πυσδε,1,πωλήσεις ακινήτων,40,πωλήσεις επιχειρήσεων,2,πωλήσεις οχημάτων,6,ραδιόφωνο,6,Ρέππας,8,ρετρό,5,ρεύμα,11,Ρολόι,1,Ρουσιάς,4,ρύθμιση οφειλών,2,Σ.Ο.Κ,1,Σαλάκος,10,Σαμαράς,1,Σαμπατική,38,ΣΑΟΟ,6,Σαπουνακαίικα,21,Σαπουνακέικα,3,Σαπουνακέϊκα,35,Σαραντάρης,28,ΣΔΑΜ,1,σεισμός,34,σεμινάριο,32,ΣΕΤΕ,3,Σιδηρόδρομος,4,Σινεμά,177,σίταινα,6,Σιώρας,23,σκάκι,2,Σκαντζός,24,Σκύλος,1,Σπηλαιολόγοι,24,Στάικος Χρήστος,3,Στατιστική Υπηρεσία,9,ΣτΕ,3,Στεγνοκαθαριστήριο,1,Στέφανος Κασσελάκης,1,Στίβος,49,στρατολογία,4,συγκοινωνία,15,Σύλλογος "Αγ.Απόστολοι",28,Σύλλογος "Άγιος Γεώργιος",3,Σύλλογος "Αθηνά",10,Σύλλογος "Απόλλων",16,Σύλλογος "Επαρχία Κυνουρίας",4,Σύλλογος "Ζεστή Φωλιά",9,Σύλλογος "Η Πολίχνη",3,Σύλλογος "Λεωνίδιον",20,Σύλλογος Αμυγδαλιάς,3,Σύλλογος Αναρριχητών,1,Σύλλογος Απανταχού Αμυγδαλιωτών,12,Σύλλογος Απανταχού Βασκινιωτών,7,Σύλλογος Απανταχού Πηγαδιωτών,4,Σύλλογος Απανταχού Τσιταλιωτών,11,σύλλογος Βασκινιωτών,4,Σύλλογος γονέων,156,Σύλλογος Δαφνώνας,10,Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Αρκαδίας,2,Σύλλογος Καφεστιατόρων Αρκαδίας,4,Σύλλογος Κτηνοτρόφων,3,Σύλλογος Μαριωτών,13,Σύλλογος Παλαιοχωριτών,6,Σύλλογος Πεζοπόρων Τυρού,49,Σύλλογος Πελετιωτών,1,Σύλλογος Πηγαδιωτών,1,Σύλλογος Πολυτέκνων Αρκαδίας,1,Σύλλογος Πραστού και Τσακωνιάς,1,Σύλλογος Πωλητών Λαϊκών Αγορών Λεωνιδίου - Άστρους,1,Σύλλογος Φροντιστών Αρκαδίας-Λακωνίας,9,Σύλλογος"Πολίχνη",9,Συμπολιτεία,70,Συναυλία,151,Σύνδεσμος Κοσμιτών,1,Συνέδριο,52,συνέντευξη,45,συνήγορος του πολίτη,1,συνταγές,37,συνταγογράφηση,1,Συνταξιούχοι,30,ΣΥΡΙΖΑ,45,ΣΥΡΙΖΑ.,147,σχολεία,62,Σχολή Οδηγών,2,σχόλια,1,Σωματείο Γυναικών,2,Σωματείο εργαζόμενων στην ενέργεια Νομών Πελοποννήσου,5,Σωματείο Εργαζομένων στις Εμπορικές Επιχειρήσεις και Υπηρεσίες Αρκαδίας,4,τ,1,Τ.,1,Τ.Α.Π.,1,Τ.Ε.Ε.,11,Τ.Ο.Π.,4,Ταβέρνα,1,ΤΑΞΙ,2,ταξίδια,3,ΤΑΠΤΟΚ,3,Τατούλης,268,ΤΕΒΑ,22,ΤΕΕ,8,τέλη,8,τέλη κυκλοφορίας,5,Τέμπη,1,τένις,2,τέννις,5,Τέχνη,11,Τεχνικό Πρόγραμμα,11,Τεχνολογία,60,Τηγάνι,3,τηλεόραση,113,τηλεφωνία,1,Τίμος Κατσίπος,1,τοξοβολία,5,Τοπικά,18,Τοπικό Αρχείο,4,Τορόντο,1,Τορυισμός,1,Τουρισμός,543,Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου,5,Τράπεζα Πειραιώς,6,τράπεζες,23,Τρίαθλο,30,Τριανταφύλλου,3,Τρίπολη,11,Τρίτεκνοι,7,Τροχαία,6,Τροχαίο,52,Τροχάνη,1,Τροχόσπιτα,1,Τσάκωνες Περιπατητές,35,Τσακωνιά,151,Τσακώνικη διάλεκτος,72,τσακώνικη μελιτζάνα,6,Τσακώνικη υφαντική,19,τσακώνικο συνέδριο,6,Τσακώνικος Δρόμος,10,Τσακώνικος Συνεταιρισμός,1,Τσακώνικος Συνεταιρισμός Γυναικών,2,Τσακώνικος Χορός,18,Τσακωνοπαρέα,24,Τσέρφο,1,Τσιγκούνης,13,Τσικνοπέμπτη,8,Τσιλιβής,2,Τσίπρας,1,Τσιτάλια,67,ΤΣΜΕΔΕ,1,Τύπος,1,Τυρός,1175,Τύρος,1,Τυρός Τρίαθλον,5,Τυρού,1,Υγεία,856,ύδρευση,4,ΥΠΕΞ,2,ΥΠΕΣ,1,Υπηρεσίες,11,υποδομών,1,Υποθηκοφυλακείο,2,Υποτροφίες,12,Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης,5,Υπουργείο Εργασίας,3,Υπουργείο Εσωτερικών,6,Υπουργείο Ναυτιλίας,3,Υπουργείο Παιδείας,22,Υπουργείο Πολιτισμού,3,Φ.Ο.Σ.Λ.,1,Φάμπρικα,1,Φάμπρικα Πολιτισμού,170,Φαράγγι,1,Φαρμακεία,4,Φαρμακοποιοί,5,ΦΕΚ,1,Φεστιβάλ,80,Φεστιβάλ αναρρίχησης,21,Φεστιβάλ Γαστρονομίας,1,Φεστιβάλ Μελιτζάνας,58,Φεστιβάλ Μπύρας Πελοποννήσου,1,Φιλαρμονική,38,Φιλόδημοι Πολίτες,41,Φιλοζωικός Σύλλογος,2,φιλόζωοι,21,Φίλοι Εθνικής Ελλάδος,1,Φλόγα,1,ΦΟΔΣΑ,5,φοιτητές,2,Φορέας Διαχείρησης Πάρνωνα,10,Φορέας Διαχείρισης Οικολογικού Πάρκου,152,Φορείς,8,φορολογία,60,Φορολογικά,107,Φόρος ακινήτων,1,φυσικό αέριο,7,Φωκιανό,35,Φωτιά,7,Φωτογραφία,12,Φωτογραφίες,67,ΧΑΔΑ,6,χάκερς,1,Χαμόγελο του παιδιού,15,Χαράλαμπος Λυσίκατος,50,Χάρτες,3,Χείλαρης,16,χιόνια,28,Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου,1,χιούμορ,1,Χορευτικό συγκρότημα,7,Χορευτικός Όμιλος,7,χοροεσπερίδα,48,Χορός,52,Χορωδία,44,Χορωδία Ενηλίκων,22,Χουζούρης,4,Χούνη,3,Χριστούγεννα,299,Χρονογράφημα,14,Χρυσή Αυγή,23,Ψαράς,1,ψάρεμα,2,Ψαρολόγος,9,Ψηφιακή Διακυβέρνηση,23,ψήφισμα,7,Ψυκτικοί,1,Ψυχολογία,10,Ωδείο,16,ώρα,18,Advertorial,61,agenda,2,Beach Soccer,4,Beach Tennis,20,Beach Volley,50,Black Friday,3,Climbinleonidio,2,Erasmus,4,EUROPE DIRECT Πελοπόννησος,1,Events,1,expo,5,Facebook,17,fake news,1,Google,6,gov,7,I Love GR,11,Kορωνοϊός,1,Leader,42,leonidion.gr,1,Lockdown,39,natura,3,open mall,2,Open Real Estate,11,Peloponnese Wine festival,2,Photo Gallery,1,Pizza,1,POS,2,Rally,1,Taekwon Do,78,Taxisnet,10,TKD WTF,15,Toolbar,1,top,13,TsakoniART,1,Tyros Action Camp,3,TYROS OPEN SEA SWIM EVENT,3,TYROS SEA Festival,13,Tyros Triathlon,15,TyrosRun,21,Unesco,1,Video,1325,Viral,1,WWF,2,Yoga,2,
ltr
item
Leonidion.gr: Πρόβλημα στις λειτουργίες του Δήμου μετά την λήξη των συμβάσεων απασχόλησης
Πρόβλημα στις λειτουργίες του Δήμου μετά την λήξη των συμβάσεων απασχόλησης
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEie7umWzPm5Qbza_Dv0WEqWGldVNXbxujv-XRHYLMwp6aoEP4DHxoQB621q3d-tyaRjFKMFhM2CZQfqm4pgD27pebE0haCedDO4eK18c1opWyY4i_AlS-qvOM0pRyM_qnAWzd2SN_2v8A/s320/1194837-thumb-large.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEie7umWzPm5Qbza_Dv0WEqWGldVNXbxujv-XRHYLMwp6aoEP4DHxoQB621q3d-tyaRjFKMFhM2CZQfqm4pgD27pebE0haCedDO4eK18c1opWyY4i_AlS-qvOM0pRyM_qnAWzd2SN_2v8A/s72-c/1194837-thumb-large.jpg
Leonidion.gr
https://www.leonidion.gr/2011/04/blog-post_17.html
https://www.leonidion.gr/
https://www.leonidion.gr/
https://www.leonidion.gr/2011/04/blog-post_17.html
true
1463647731720589503
UTF-8
Φορτώθηκαν όλα τα δημοσιεύματα Δεν βρέθηκαν δημοσιεύματα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσοτερα Cancel reply Διαγραφή Από τον Αρχική σελίδα Σελίδες Δημοσιεύματα Δείτε τα όλα ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ SEARCH Όλα τα δημοσιεύματα Δεν βρέθηκε δημοσίευμα που να ταιριάζει στην αναζήτηση ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαίου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαίου Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες πριν χτες $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες πριν περισσότερες από 5 εβδομάδες Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content