$type=three$count=3$show=home$height=220$snippet=hide$rdm=hide$a=hide$d=hide$la=hide$au=hide$com=0

Παραιτήθηκε από Δήμαρχος ο Γιάννης Μαρνέρης!

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ TO:

Την παραίτησή του από το αξίωμα του Δημάρχου Νότιας Κυνουρίας υπέβαλε σήμερα το πρωί ο κ. Ιωάννης Μαρνέρης , στον Γενικό Γραμματέα Αποκε...

Την παραίτησή του από το αξίωμα του Δημάρχου Νότιας Κυνουρίας υπέβαλε σήμερα το πρωί ο κ. Ιωάννης Μαρνέρης, στον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης  Πελοποννήσου - Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Τάσο Αποστολόπουλο.

Όπως όλα δείχνουν, σημαντικό ρόλο σε αυτή του την απόφαση, έπαιξε το έντονο επεισόδιο που δημιουργήθηκε στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, όταν κατηγορήθηκε από Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας, για εμπαιγμό στο θέμα της Οργάνωσης κυκλοφορίας και στάθμευσης των οικισμών Λεωνιδίου Πλάκας, Πουλίθρων και Κοσμά.



ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

BLOGGER: 60
  1. Αυτούς που τον ψήφισαν τους σκέφτηκε?

  2. είχαν μαζευτει πολλοί οι λόγοι και οι αιτίες.

  3. Να μη γινει δεκτη η παραιτηση του.Οποιος βιαζεται να γινει δημαρχος να περιμενει να τον εκλεξουμε εμεις αν ειναι ικανος και οχι με το ετσι θελω.

  4. Μην ανεβάζετε τόσο ελλιπή ρεπορτάζ!!! Πείτε μας τί έγινε και τί ξέρετε... Έχουμε ψηφίσει, ψηφίζουμε εκεί και θέλουμε μια επίσημη πληροφόρηση...

  5. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΗ. ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ (ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ) ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ, ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ, ΖΗΛΟΦΘΟΝΙΑ, ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΧΩΡΙΟ... ΠΑΝΕ ΑΥΤΑ... ΜΑΚΡΥΝΟ ΟΝΕΙΡΟ... ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΥΤΟ... ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΟΡΕΞΗ ΤΩΡΑ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ... ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΙΩΑΝΝΗ ΜΑΡΝΕΡΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΗΦΗΣΑΝ ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ 30 ΧΡΩΝΩΝ... ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΝΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΒΡΩΜΙΑ... ΚΑΛΗ ΒΟΥΤΙΑ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ... ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ... ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ.

  6. Σίγουρα δεν ηταν αυτός ο λόγος. το θέμα ειναι πόσο μπορεί να κρατήσει ένας συνδιασμός ο οποίος δεν έχει κανενα δεσμο μεταξύ τους? προφανως αυτήν την ανομοιογένεια δεν την αντεξε ο μαρνέρης... άλλος τραβάει προς τα εδώ και άλλος προς την αντίθετη πλευρα, αυτό τουλάχιστον έδειχναν στον κόσμο. πιθανόν να βγάλουν τον αθανασόπουλο, έναν άνθρωπο που δεν λεει καλημερα, δεν μιλαει σε κανέναν, ας τον βγαλουν δικαιωμά τους.

  7. Τα μεταξωτά βρακιά, θέλουν και μεταξωτούς κόλους......

  8. ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ? ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΓΚΕΛΟ

  9. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΤΟΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΜΑΡΝΕΡΗ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΝΙΑ ΚΡΙΜΑ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ,ΝΤΡΟΠΗ!ΟΤΙ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΣΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ....

  10. Δημοσιεύσαμε μόνο ότι μας επιτρέπεται.Πως είναι δυνατόν να χαρακτηρίζεται το ρεπορτάζ ελλιπές,τη στιγμή που ακόμα δεν υπάρχει ούτε επίσημη ανακοίνωση;
    Ο κ.Μαρνέρης είναι ο μόνος που γνωρίζει τους πραγματικούς λογούς που τον ώθησαν να πάρει μια τέτοια απόφαση.
    Ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή,θα μας τους αποκαλύψει ο ίδιος.

  11. Ο βαρωνος και κοντεσσα τρίβουν τα χέρια τους τωρα

  12. Ο κόσμος έδωσε εντολή στον κ. Μαρνέρη, και όχι σε οποιονδήποτε άλλο, να αναλάβει δήμαρχος, δηλαδή να άρχεται του Δήμου, η μεγαλύτερη τιμή για μία μικρή κοινωνία, δηλαδή οι συμπολίτες σου να σε επιλέγουν για ηγέτη τους, να βλέπουν στο πρόσωπό σου ότι εσύ μπορείς να τους εξασφαλίσεις, στα πλαίσια των δυνατοτήτων σου, ένα καλύτερο αύριο.

    Ο ίδιος οφείλει λοιπόν να τιμήσει με τη σειρά του τους συμπολίτες του και να κάνει ότι καλύτερο για τον τόπο του ( Λεωνίδιο, Τυρό, Κοσμά, Πούληθρα κ.α. - Νότια Κυνουρία!). Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές γενικότερα για τη χώρα μας και τον τόπο μας το ευκολότερο πράγμα είναι να παραιτήσε, οι Έλληνες όμως δεν έχουν μείνει στην ιστορία επειδή παραιτιόντουσαν, παρόλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν κατά καιρούς, αλλά επειδή έμεναν και πολεμούσαν μέχρι να κερδίσουν ή να πεθάνουν.

    Ο κόσμος έδειξε στις δημοτικές εκλογές, ξεκάθαρα, ποιόν θέλει για Δήμαρχο, και εσείς κ. Μαρνέρη οφείλετε να ανταποδώσετε στον κόσμο την εμπιστοσύνη με την οποία σας παριέβαλε. Κανείς δεν είπε ότι είναι εύκολο, αλλά ο κόσμος σας ψήφισε επειδή πίστεψε ότι μπορείτε να ανταπεξέλθετε στα δύσκολα.

  13. Εκσυγχρονισμός.......ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΓΝΩΣΤΗ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ.....!!!ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΙ.....ΚΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΙ....ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ.....!!!!ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ......ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΟΥΤΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ...Ο ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΙΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΞΑΝΕ...ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΗΝΙΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ...
    Η ΜΑΓΙΚΗ ΛΕΞΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ...Εκσυχρονισμός..ΜΗΝ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ....ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ 2012 ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ 1970...

  14. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΒΑΘΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ Η ΑΦΟΡΜΗ? ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΓΙΆΥΤΟ , ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ.
    Ο ΜΑΡΝΕΡΗΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩς ΛΟΓΟΥΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ

  15. ο δημος του μελλοντος ειπαν
    ο δημος του χαους γιναμαι
    καταφερε να χωρισει στρατοπεδα.
    τελικα ο τσιγκουνης για 28 χρονια πρεπει να ειχε τρελες αντοχες

  16. εχει υποχρεωση να μας πει τους αληθινούς λογους παραίτησης και όχι να καλύψει καταστασεις , το λεω γιατι αυτο νομιζω θα κανει

  17. εαν νομιζουμε ότι ο μονόδρομος ήταν το πρόβλημα , είμαστε πολύ γελασμένοι. αυτά που ειπώθηκαν στο συμβούλιο ήταν πτέσματα, έχουν ειπωθεί χειρότερα. μην καλλιεργούμε λοιπόν ότι φταίει ο μονόδρομος, εσωτερικο ειναι το πρόβλημα και ας το παραδεχτούν , και πρώτος ο μαρνέρης ας βγει και ας πει την αλήθεια.

  18. Ο ΤΣΙΓΚΟΥΝΗΣ τοσες δεκαετιες ακουγε τα εξ αμαξης απο τους ΣΩΤΗΡΕΣ της δεκαρας...

    Ο Μαρνέρης δεν αντεξε μεσα σε τοσο λιγο χρονικο διαστημα. Εκει φαινεται και η διαφορα των ανδρων!

    Περιμενω να δω πως θα δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα τα γνωστα παπαγαλακια του τοπου μας...Ακαπνοι, αμορφωτοι, ξερολες!

  19. Ο τελαιυτεος ζει στον κοσμο του που λεγετε Τσιγκουνης .....!ακομα θα ψαχνει τι εχει υπογραψει χιχιχι δεν πας καλα παρτο αλλιως !ΣΕ ΚΡΙΣΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΥΤΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ ΟΙ ΔΑΠΑΝΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟ ΤΗΣ 4 ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 12 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ..ΓΙΑ ΕΜΑΣ! ΓΙΑ ΚΡΑΣΙ ΦΑΙ ΚΑΙ ΧΟΡΟ ΣΤΗ ΒΑΣΚΙΝΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΟΝΤΩΣ ΘΕΛΕΙ ΑΝΤΟΧΕΣ !

  20. Τι συγκρινετε βρε παιδια, ιδιες ειναι οι εποχες??
    Στην Ελλαδα ειχαμε φαινομενικη αναπτυξη,τα προγραμματα ετρεχαν αφειδως και φυσικα ουτε καν ειχε υπαρξει υπονοια κρισης.. Τωρα οτι αναπτυξιακο προγραμμα παει να εκπονηθει( αιολικο παρκο,μονοδρομηση αγορας που οι υγιεις συμπολιτες μας το επιθυμουν, βιολογικος)μας βρωμαει..Εχουμε πεσει ολοι να τον φαμε τη στιγμη που πρωτη φορα (οσοι παρακολουθουν χρονια Συμβουλια)ειναι τοσο ψαγμενες οι προτασεις που κανει(με την αντιστοιχη νομοθεσια,τη κοστιζει στη μια και την αλλη περιπτωση) και βρισκει κονδυλια σε χαλεπους καιρους..Πραγματικα εχω απογοητευτει απο την αποφαση αυτη που φανταζομαι πως παρθηκε 'εν βρασμω ψυχης'..Ααα,και μονο χαος δεν εχει επελθει φιλε οταν ενας Δημος που χρωστουσε τοσα ειναι πλεον νοικοκυρεμενος..

  21. του εσκαβαν τον λακο κατω απο τα ποδια τοσο καιρο και τωρα θα παρουν και την ηγεσια. εμεις δεν ψηφισαμε τον τεμπελη για δημραχο, τον μαρνερη θελουμε.

  22. Παραίτηση για μια μονοδρόμηση. Τίτλος για δακρύβρεχτη νουβέλα. Συγγραφείς ένα δήμαρχος και ένας σύμβουλος.
    Ας αφήσουμε λοιπόν τα παραμύθια και ας προσγειωθούμε στην ωμή πραγματικότητα. Αργά ή γρήγορα θα φανεί ο λόγος της παραίτησης.

  23. ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ

  24. μαλλον εσύ έχεις μονο υγεια.
    γιατι ολοκληρος εμπορικος δεν το θέλει όπως και πολύ άλλοι συμπολίτες που με δυο ευρω η βενζίνη θέλεις να κόβουμε βόλτες να πάμε στα μαγαζια και στα σπιτια μας.
    οσο γαι τα αιολικά πάρκα ας πάνε στο τυρό και όχι πάνω απο τον Αγ γιώργη Πουλίθρων. Κορόιδευαν τον κόσμο με αποφασεις του ΔΣ. την μια θέλουμε τΙΣ ανεμογεννητριες και την άλλη όχι.βέβαια με τισ αποφάσεις αυτές φτιάξανε τις εταιρίες και θάβουν την περιοχή μας

  25. ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ:
    ειναι τοσο ψαγμενες οι προτασεις που κανει(με την αντιστοιχη νομοθεσια,τη κοστιζει στη μια και την αλλη περιπτωση) και βρισκει κονδυλια σε χαλεπους καιρους.
    Τα κονδυλια ειναι του Δήμου
    Οι προτάσεις ειναι του Παρνωνα αναπτυξιακη
    ασ είναι καλά ο Σαλακος που κουμαντάρει την εταιρία
    και ο Τσιγκούνης που μετά τόσα χρόναι την έφερε και εδω.
    Ανοιχτε τα ματια σας και δείτε καημένα παπαγαλάκια

  26. Αυτός ο κόσμος ήταν σιγουρος και καλύτερος.
    Ρώτα και εμάς στα χωριά.
    τα έργα όλα πήγαν εκει που έπρεπε και ήθελαν να πανε στα δικά τους χωριά με απευθείας αναθέσης.
    σκάβουνε παραλίες.
    φτιάχνουν ξένα τοιχια
    σβήνουν χρέοι.
    ζήσε εσύ στο κόσμο που λέγετε συμπολιτεια μαρνέρη-αθανασόπουλου και λοιπών συγγενων και φίλων

  27. βιολογικός ποιος βιολογικός
    έτσι όπως πάνε θα τον χάσουν.
    αλλα βλέπεις είχαν υποσχεθεί στα δίπλα σπίτια και κτήματα ότι δεν θα πάει εκεί.
    θες να φύγουν και αυτοί απο το συνδιασμό.
    τωρα λένε για Τσουμια
    αντιρρηση απο περισσότερου έχουν.

  28. Το έργο το εχουμε ξαναδεί . Στό τέλος να είστε σίγουροι οτι θα ανακαλέσει.

  29. Παραίτηση αντιδημαρχου πριν ένα μήνα(επιστροφή)
    Παραιτηση δημάρχου .
    Ρε παιδιά ελάτε να σοβαρευτούμε να κάνουμε μια παραίτηση της προκοπής

  30. Συγκεντρωθείτε,αν φύγει ο Μαρνέρης θα γυρίσουμε πάλι πολλά πολλά χρόνια πισω!!!

  31. Δε συμφωνώ καθόλου με τέτοιους είδους κινήσεις. Και αυτό γιατί ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται και πρέπει να εγκαταλείπει τελευταίος το πλοίο.... Από την άλλη ας κάνουν επιτέλους οι δημοτικοί σύμβουλοι την αυτοκριτική τους και ας αναρωτηθούν φωναχτά ποιον θέλουν να εξυπηρετούν: τα συμφέροντα του Δήμου, τα συμφέροντα της παράταξης τους ,τον ίδιο τους ή τον ίδιο τους τον εαυτό.... Είναι κρίμα πάντως εν μέσω τέτοιας κρίσης που έχει περιέλθει η χώρα, ο Δήμος μας να είναι μια μικρογραφία της χώρας.Τώρα που είναι ώρα για συσπείρωση ,συννενόηση και πραγματική δουλειά ο καθένας κατηγορεί τον άλλο. Εως πότε όμως ?

  32. Παιδιά μη γελιόμαστε! Σε μια εποχή που πας στη Βασκίνα και αντί να χαρεις την αγνοτητα της περιοχής, λιώνεις από τους αντικατοπτρισμούς των φωτοβολταϊκών (μεγάλα τα συμφέροντα και πολλοί μεγιστάνες χωμένοι), σε μια εποχή που το ίδιο με τα παραπάνω θα συμβεί στον Τζούμο (Πυργούδι), σε μια εποχή που τον Βιολογικό κανένας δεν τον θέλει, είναι λογικό η θέση του Δημάρχου να τρίζει συνέχεια... Οι συσχετισμοί δύσκολοι.... Αν θέλει ο Μαρνέρης να αφήσει ιστορία χωρίς όμως να ξαναβγεί ας τολμήσει να τα βάλλει με όλα αυτά και ας γίνει Μερικάκης... Κι εκείνος κήρυξε διατηρητέο το Λεωνίδιο και τώρα όλοι τον ευγνωμονούμε και προσευχόμαστε στη μνήμη του... Ο Μαρνέρης έχει τα φόντα να γράψει ιστορία... Μακάρι να σώσει το Λενιδάκι και να μη βρεθεί στη δίνη των συμφερόντων και ξεπουληθεί ηθικά...

  33. Παιδιά μη γελιόμαστε! Σε μια εποχή που πας στη Βασκίνα και αντί να χαρεις την αγνοτητα της περιοχής, λιώνεις από τους αντικατοπτρισμούς των φωτοβολταϊκών (μεγάλα τα συμφέροντα και πολλοί μεγιστάνες χωμένοι), σε μια εποχή που το ίδιο με τα παραπάνω θα συμβεί στον Τζούμο (Πυργούδι), σε μια εποχή που τον Βιολογικό κανένας δεν τον θέλει, είναι λογικό η θέση του Δημάρχου να τρίζει συνέχεια... Οι συσχετισμοί δύσκολοι.... Αν θέλει ο Μαρνέρης να αφήσει ιστορία χωρίς όμως να ξαναβγεί ας τολμήσει να τα βάλλει με όλα αυτά και ας γίνει Μερικάκης... Κι εκείνος κήρυξε διατηρητέο το Λεωνίδιο και τώρα όλοι τον ευγνωμονούμε και προσευχόμαστε στη μνήμη του... Ο Μαρνέρης έχει τα φόντα να γράψει ιστορία... Μακάρι να σώσει το Λενιδάκι και να μη βρεθεί στη δίνη των συμφερόντων και ξεπουληθεί ηθικά...

  34. Αυτά πές τα στο Δήμαρχο. Κάνεις λές και τον διώξαμε εμείς. Εμείς τον βάλαμε εκεί που βρίσκεται, αλλά μάλλον όπως αποδεικνύεται περίτρανα δεν κάνει γι'αυτή τη θέση. Δεν είναι δυνατόν για την κάθε παπαρολογία του κάθε σύμβουλου να παραιτείται ο αρχηγός του τόπου. Μέχρι το πέρας της θητείας του έχει να ακούσει πολλά ακόμα και για πιο σοβαρά πράγματα από το θεματάκι της μονοδρόμησης. Τί θα κάνει, πώς θα αντιδράσει τότε;
    Από την άλλη μαθαίνω ότι ανακάλεσε την απόφασή του να παραιτηθεί. Τα συμπεράσματα δικά σας.

  35. κοροιδεύουμε τους ευατούς μας μου φαίνεται. είναι δυνατόν να παραιτήθηκε για τον βιολογικό ή την μονοδρόμηση? μήπως πρέπει να ψαχτουν στον συνδυασμό τους? μήπως είναι μεταξύ τους το πρόβλημα και δεν φταίει καθόλου ο κόσμος? εδώ δεν μιλιούνται μεταξύ τους, ο βιολογικός και η μονοδρόμηση μας φταίει!

  36. Θέμα 16ο: Περί ανακλήσεως της 418/2011 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου ..(Εισηγητής: Ιωάννης Μαρνέρης / Δήμαρχος).

    αυτό το θέμα τι ήταν θα μας ενημερώσει κάποιος? γιατί έμαθα ότι έγινε χαμός στο δημοτικό συμβούλιο. πως μπορούμε να μάθουμε την 418 απόφαση τι ήταν?admin μπορεις να την βάλεις από κάτω?

  37. φυγει δεν φυγει το παιχνιδι είναι χαμένο(στημενο) και απο πριν ξεπουλημενο
    οπως τραγουδα και ο καλλιτεχνης.

  38. θα ακολουθησει τα χναρια του αντιδημαρχου του.
    ειναι μόδα έμαθα.
    παμε ερχομαστε λες και είναι μαγαζι τους.
    σοβαροτητα μηδεν.

  39. To συμβούλιο δε βιντεοσκοπήθηκε?? Βγάλτε το να δούμε κι εμείς τί είπαν...

  40. έχει περάσει ήδη 1,5 χρόνος... ποιά είναι τα έργα του Λεωνιδίου? έχουμε ένα δήμαρχο χωρίς πρωτοβουλία... οτι τους λες σου απαντάει:'' ναι καμάρι μου'' και στο τέλος δεν κάνει τίποτα... με τη πρώτη δυσκολία το βάζει στα πόδια και μετα ανακαλεί... κάποια στιγμή πρέπει να σοβαρευτούν και να αναλάβουν τις ευθύνες τους.. διαφορετικά ας αναλάβουν οι αυλοκόλακές του που και αυτό επιθυμούν... κάνατε και ακόμη κάτι χειρότερο.. υποτιμήσατε τη ψήφο που σας έδωσαν. κ ρ ι μ α ... είστε για γέλια και για κλάματα!!!

  41. Θες και εργα μεσα σε 1,5 χρονο,εδω ειχες οφειλες τοσων χιλιαδων Ευρω και δανειστηκες απο αλλους.. Αυτοι οι ανθρωποι πως θα πληρωθουν.. Εδω εχει αντιμετωπισει τοσα εκτακτα εξοδα με τις θεομηνιες και οχι μονο δεν τον εχει βαλει μεσα, αλλα πλεον ειμαστε κ τακτοποιημενοι.. Πηρε χρηματοδοτηση για τη Φαμπρικα και κ νεες επιδοτησεις για Οδοποιια και για την αποκατασταση των ζημιων 350.000..Δηλαδη τι αλλο να κανει?? Μονοι οσοι εθελοτυφλουν δεν παραδεχονται οτι δουλευει αμετρητες ωρες.. Μη ξεχνατε ποσο δυσκολοι καιροι ειναι,τα εχει βαλει σε σειρα τα πραγματα.. Μακαρι να παραμεινει στο ποστο του εστω για την 4ετια,γνωριζει πολλα αλλα χρειαζεται κ στηριξη.. Αν εμεις εχουμε κακοβουλες προθεσεις, τα βλεπουμε ολα αρνητικα..

  42. Το προβλημα δεν ειναι ο Μαρνερης και ο καθε Μαρνερης.Ο καθε Δημαρχος εκλεγεται για να κινει τα νηματα.Οι ανθρωποι, στο συνολο τους σε καθε τοπο ειναι που κανουν τη διαφορα.Δυστυχως στο τοπο μας, στο σιγουρο τοπο οπως τον αποκαλουν μονο σιγουρια δε νιωθουμε και φταιμε ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ,ΟΙ ΛΕΝΙΔΙΩΤΕΣ.Απ το να ριχνουμε ευθυνες στο καθε ενα , ας κατσουμε να σκεφτουμε εμεις οι ιδιοι τι εχουμε προσφερει στο τοπο μας??????Οι περισσοτεροι ΤΙΠΟΤΑ...για να μη τους βαλω ολους σε ενα καζανι.Οπως και εγω ακομα ΤΙΠΟΤΑ....για να μη βγαζω και τον εαυτο μου απ εξω....!!!Απ το να σηκωνουμε το δαχτυλο και να το κουναμε πανω κατω ας βγαλουμε το ΣΚΑΣΜΟ επιτελους ολοι μας και αντι να χαιρομαστε με την αποτυχια του διπλανου μας ας δοσουμε ενα χερι βοηθειας γιατι εχουμε φτασει σε σημειο να εχουμε παρει πρωταθλημα ΣΚΑΤΟΨΥΧΙΑΣ.

  43. Ωραία ας φωνάξουμε όλοι μαζί τρείς φορές: Μη φεύγεις Δήμαρχε, μη φεύγεις Δήμαρχε, μη φεύγεις Δήμαρχε. Και τότε ο Δήμαρχος θα μείνει.
    "Απ το να σηκωνουμε το δαχτυλο και να το κουναμε πανω κατω ας βγαλουμε το ΣΚΑΣΜΟ επιτελους"...άλλοι να βγάλουν το σκασμό και αυτοί είναι κάποιοι αποτυχημένοι σύμβουλοι.
    Θέλω να πιστεύω ότι μετά την εκλογή Μαρνέρη και τα πρώτα συμβούλια του νέου Δ.Σ. οι τόνοι είχαν πέσει πλήρως. Δεν ακουγόταν τπτ στην αγορά και ο καθένας κοίταγε τη δουλειά του (στην ουσία τους αγνοούσαμε λές και ξέραμε τι θα γίνει). Και τότε άρχισαν τα όργανα. Εσωτερικές τριβές, αλλαξοκωλιές, παραιτήσεις, αντιπαραιτήσεις, ξανά τριβές, ξανά παραιτήσεις. Ο λαός τσιμουδιά. Και τώρα που βγήκαμε να πούμε ένα λόγο θα μας βάλεις και χέρι. Μαζέψου!

  44. Μην ξεχνάμε. Χρωστουσαμε 2.2 εκ ευρώ και τώρα σχεδόν τίποτα. Και θεομηνίες και καθαριότητα και ξεκαθάρισμα στο χάος του δήμου.

  45. Το άλλο με τον Τοττό το ξέρεις?

  46. 2,2 εκ. χρωστούσαμε σύμφωνα με τα ψέματα που μας πουλάγανε. Την έκθεση των ορκωτών τη θάψανε μαζί με την τιμιότητά τους γιατί άλλα έλεγε. Αφού συνενώσανε τα ταμεία και πήρανε και 800 ζεστά από τον Κοσμά ξαφνικά ξελάσπωσε ο Δήμος και δε χρωστάει πουθενά;

  47. αυτό έχει όνομα .... Δημιουργική Λογιστική

  48. Προς ενημέρωσή σας,το θέμα είχε να κάνει με την υπόθεση των τιμολογίων στα οποία δεν αναγνωρίζει την υπογραφή του ο τέως κοινοτάρχης Κοσμά.
    Στην απόφαση 418/2011 του Δ.Σ. είχε γίνει λάθος διατύπωση ότι η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, κάτι που δεν ισχύει, επομένως ο Δήμαρχος ζήτησε την ανάκλησή της.

  49. Δυστυχώς δεν υπήρξε βιντεοσκόπηση στη συγκεκριμένη συνεδρίαση.

  50. Επι τη ευκαιρία, μήπως θα έπρεπε να γίνει και ένας απολογισμός από εκείνο το περιβόητο προεκλογικό πρόγραμμα που είχε αναγγείλει ο συνδυασμός τους; Τι έγινε, τι δεν έγινε και για ποιό λόγο;

  51. Έχει φτυσει αίμα για να αφήσει ένα δήμο χωρίς χρέη. Είκοσι ώρες δουλειά την ημέρα. Αντί να γυρνάει στα μνημόσυνα, γάμους και βαφτισια για να παρακολουθεί τους υπηκόους του, δουλεύει σαν σκυλί. Αν δεν μας αρέσει, υπάρχει και ο δρομος της επιστροφής στα προηγούμενα. Σας έλειψαν;

  52. ευχαριστούμε για την ενημερωση ,αλλά πρέπει να μας κατατοπίσεις περισσότερο. για ποια τιμολόγια ,ποια υπογραφή, ποια δικαιοσύνη, πάλι ανάκληση απόφασης? και γιατί δεν τα αναγνωρίζει ο κοινοτάρχης κοσμά όπως λες. admin, δώσε μας περισσότερες πληροφορίες , το θέμα είναι πολύ σοβαρό.

  53. ΝΟΜΙΖΩ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ, ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΣΤΕ. ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΡΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΑΡΝΕΡΗ

  54. ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟ ΕΦΤΗΣΕ ,ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ? ΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ

  55. οι συμβουλοι σου φταιξανε....και εσυ τωρα το θυμηθηκες να πεις ενα λογο...τοσα χρονια ηταν ολα μελι γαλα και δε χρειαζοταν να μιλησεις..???????????? εσυ μαζεψου.....!!!!

  56. Από Δευτέρα θα μπεί ένα μηχάνημα στην είσοδο του Δημαρχείου για να κόβουν νούμερο όσοι είναι για παραίτηση. Μη σπρώχνετε παιδιά όλοι θα πάρετε. Και θα ξεπάρετε, εννοείται...

  57. παραίτηση
    >η οικειοθελής αποχώρηση από μια θέση εργασίας ή ένα αξίωμα
    >η εγκατάλειψη μιας προσπάθειας
    >η απώλεια της διάθεσης για νέες προσπάθειες
    >το νεό σπόρ που ανακαλύφθηκε στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας. Η νέα μανία που εξαπλώνεται συνεχώς και παίζεται από μέλη του Δ.Σ., δημάρχους και αντιδημάρχους.

Όνομα

'Ωρα,1,"Κλεισθένης",1,«Αντώνης Τρίτσης»,1,΄εργα,2,΄Πούλιθρ,1,΄Υγεία,128,112,1,11ο Π.Τ. Νοτιοανατολικής Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας,4,16η Μαρτίου,4,1821,30,25η Μαρτίου,57,28η Οκτωβρίου,37,3x3,1,6η ΥΠΕ,3,Α Χώρα νάμου,10,Α. Σ. Λεωνιδίου,35,Α.Ε.Μαρίου,61,Α.Ε.Σ. Κυνουρίας,2,Α.Ο.Σ.Λ,4,Α.Σ. TKD Λεωνιδίου,30,Α.Σ."Αρκάς",27,Α.Σ.Λεωνιδίου,883,Α.Τ.Λεωνιδίου,3,ΑΑΔΕ,4,Αβραντίνης,1,Αγ.Βασίλειος,17,Αγαπήνωρ,1,Αγγελίες,157,Αγία Παρασκευή,1,αγιασμός,6,Άγιος Ανδρέας,3,Άγιος Βασίλειος,10,Αγίου Πνεύματος,5,Αγρότες,284,αγροτικό ιατρείο,2,Αγροτικός Συνεταιρισμός,64,Αγώνας Δρόμου Νότιας Κυνουρίας,1,Αγώνες δρόμου,93,αγωνισ,1,Αγωνιστική Συνεργασία,2,Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών,1,ΑΔΕΔΥ,11,Αδέσποτα,1,ΑΔΜΗΕ,5,ΑΕΚ Τρίπολης,1,ΑΕΠΙ,5,Αεροδρόμια,3,Αερόστατα,5,Αθήνα,2,Αθλητικά,3797,Αθλητικά Ανακοινώσεις,1,Αθλητισμός,22,αιγιαλός,1,Αιμοδοσία,73,αιολικά πάρκα,4,Ακίνητα,2,ακτοπλοΐα,1,Αλέξης Τσίπρας,1,Αλιεία,10,αλιευτικός σύλλογος,3,αλιευτικός τουρισμός,6,Άλλα αθλήματα,197,ΑΜΕΑ,43,Αμπελουργοί,17,Αμυγδαλιά,30,Ανάβαλος,1,αναγκαστικά μέτρα,17,Ανακοινώσεις,692,ανακύκλωση,2,Αναπτυξιακή Πάρνωνα,217,Αναρ,1,Αναρρίχηση,68,Αναρριχητικός - Ορειβατικός Σύλλογος Λεωνιδίου,23,Ανάσταση,4,Ανέλιξη,1,Ανεμογεννήτριες,36,Ανεξάρτητοι Έλληνες,8,ανεργία,1,Άνεργοι,25,Ανοικτό Πανεπιστήμιο,2,Ανοιχτή συνέλευση,8,αντάμωμα,1,ΑΝΤΑΡΣΥΑ,1,Αντένα,2,αντικαρκινική εταιρεία,1,Αντιφασίστες,1,Αξίζει να δείτε,105,Άξιον Εστί,3,απάτες,17,Απάτη,2,ΑΠΕ,10,απεργία,20,Απογραφή 2011,4,Απογραφή 2021,10,Απογραφή κτιρίων 2021,2,Αποζημιώσεις,8,Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου,2,Απόκριες,142,Απόλλων Τυρού,335,Απόλλωνας Τυρού,97,απολλώνιος δρόμος,2,άποροι,11,Απορρίμματα,34,Αποστολόπουλος,1,αποτελέσματα,1,Απόψεις,1,Απρόβλεπτα,1,απώλεια αντικειμένου,1,αρ,1,Αργολίδα,19,Άργος,1,Αργυράκη,1,Άρθρα,26,Άρθρο,8,αρκ,1,Αρκάδες Αγίου Δημητρίου,1,Αρκαδία,2866,Αρκαδίας,1,Αρκαδικό Πανόραμα,5,Αρκαδικο χωριό,3,Αρκαδικός,4,Άρση βαρών,2,Αρχαιολογία,31,Αρχείο Τσακωνιάς,280,Αρχιτέκτονες,8,Αρχοντικό Τσούχλου,48,Αρχοντικό Χατζηπαναγιώτη,2,ΑΣΕΠ,10,ΑΣΠΕΤ,1,Αστεία,3,Αστέρας Τρίπολης,4,Αστρος,2,Άστρος,38,Αστυνομία,523,Ασφαλιστικά ταμεία,77,ΑΤΕ,1,ατύχημα,12,Άυλη Πολιτιστική κληρονομιά,1,Αυτοδιοίκηση,28,αυτοδιοίκηση-εκλογές,471,Αυτοκίνητο,53,Αυτοκινητόδρομος,6,Αφετηρία Ζωής,2,αφιέρωμα,9,Βαλασόπουλος,3,Βασίλης Κοντοζαμάνης,2,βασιλόπιτα,6,Βασκίνα,45,Βέμμος,9,Βενιζέλος,1,Βιβλίο,57,Βιβλιοθήκη,3,Βίντεο,100,Βιογραφικό,3,Βιολογικός,2,Βιτζηλαίου,5,Βιώσιμη Πόλη,2,Βλάβες,12,Βλάσης,87,Βλησιδιά,22,Βοήθεια στο σπίτι,2,Βόλεϊ,22,βόρεια Κυνουρία,1,Βουδούρης,7,βραβείο,4,Βρύση,1,Γ.Ε.Φ.,1,Γ.Σ.Τυρού,92,Γενική Συνέλευση,74,Γεύσεις Ελλήνων εκλεκτές,6,Γεωργοί,4,γήπεδα,2,γηροκομείο,16,Γιαννακόπουλος,4,Γιαννακούρας,69,Γιαννούσης,5,γιατροί,10,Γιορτή Αμυγδάλου,3,Γιορτή θαλασσινών,9,Γιορτή Κάστανου,4,Γιορτή Κρασιού,23,γιορτή μελιού,10,Γιορτή μελιτζάνας,24,Γιορτή πανσελήνου,2,Γιορτή του Ψαρά,26,Γιορτή Ψαρά,1,Γλυππία,2,γλυπτική,2,Γνώμες,420,Γόντικας,4,γσεε,5,Γυμνάσιο,129,Γυμνάσιο Λεωνιδίου,4,Γυναίκα,12,Γύρος Αμπελώνων,2,Δ.Ε.Τυρού,17,Δ.Ο.Υ.,67,Δακοκτονία,18,Δαλιάνης,10,δανειολήπτες,3,ΔΑΟΚ Αρκαδίας,1,Δασαρχείο,29,Δασικοί Χάρτες,2,Δαφνώνα,6,ΔΕΔΔΗΕ,47,Δέδε,2,Δέδες,4,ΔΕΕΠ,5,ΔΕΗ,113,ΔΕΚΟ,1,Δελτία τύπου,1137,δεντροφύτευση,2,δευτεροβάθμια,2,ΔΗ.ΣΥ.,8,ΔΗΚΕΝΚ,62,Δημ.Ραδιόφωνο Τρίπολης,4,ΔΗΜΑΡ,3,Δημήτρης Κουτσούλης,16,Δημήτρης Πτωχός,91,Δημητσάνα,1,δήμοι,2,Δημοπρασία,54,Δήμος Β.Κυνουρίας,11,Δήμος Βόρειας Κυνουρίας,20,Δήμος Γορτυνίας,1,Δήμος Λεωνιδίου,34,Δήμος Ν.Κυνουρίας,85,Δήμος Νότιας,1,Δήμος Νότιας Κυνουρίας,2407,δήμος Τρίπολης,4,Δήμος Τυρού,2,Δημόσιο,4,δημοσιογράφοι,5,Δημοσκόπηση,3,δημοτικά τέλη,1,Δημοτική Επιτροπή,1,Δημοτικό Συμβούλιο,341,Δημοτικό Σχολείο,264,δημοψήφισμα,1,Δια Βίου Μάθηση,20,διάγγελμα,3,Διαγωνισμός,50,Διαδίκτυο,69,δίαθλο,1,διακοπή νερού,9,διακοπή ρεύματος,82,Διάλεξη,1,Διαμαρτυρία,8,Διαμονή,14,Διανομή τροφίμων,18,διασκέδαση,168,Διατροφή,14,διάφορα,8,διάφορα είδη,13,Διαχειριστική Επιτροπή του Κληροδοτήματος «Γ.Φ.ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ»,1,ΔΙΕΚ,5,Διεύθυνση Δασών,2,Δικαιοσύνη,82,ΔΙΚΕ,3,Δικηγόρος,4,Δίκτυο Αποχέτευσης,1,διόδια,3,δίπλωμα οδήγησης,1,Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος,1,Δολιανά,1,Δολιανίτης,17,δου,1,Δράκος,7,Δράσεις Κυνουρίας,3,Δράση,11,Δρίτσας,7,δρόμος,5,Δυνατή Πελοπόννησος,1,ΔΥΠΑ,11,δυστύχημα,19,δωρεά,32,Δώρο Πάσχα,2,Δώρο Χριστουγέννων,2,εγκαίνια,4,εγκύκλιος,1,ΕΕΣΠΟΦ,1,ΕΕΤΑΑ,2,ΕΕΤΕΜ Αρκαδίας,1,εθελοντισμός,39,έθιμα,7,Εθνική Ελλάδας,14,Εθνική Συσπείρωση,1,Εθνική Τράπεζα,7,ει,1,Ειδήσεις,5,Ειδικό Σχολείο,4,εκαβ,5,Εκδηλώσεις,1114,Εκδήλωση,11,Εκδρομή,80,Έκθεση,88,Έκθεση Φωτογραφίας,10,Εκκλησία,447,Εκλογες,9,Εκλογές,724,Εκπαίδευση,657,εκπομπή,3,εκπτώσεις,9,έκτακτα μέτρα,12,Εκτελεστική επιτροπή,5,ελαιοπαραγωγοί,68,ελαιοτριβεία,1,ΕΛΓΑ,41,Ελεύθεροι επαγγελματίες,4,Ελιά,6,Ελλάδα,1752,Ελληνική Επανάσταση,1,Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία,5,Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αρκαδίας,1,Ελληνικός Στρατός,9,Ελλήνων Συνέλευσις,1,ΕΛΜΕ,27,ΕΛΣΤΑΤ,4,ΕΛΤΑ,8,Έλωνα,12,Εμβολιασμοί,30,Εμπορικό Ναυτικό,1,Εμπορικός σύλλογος,193,εμπόριο,6,Εμποροπανήγυρη,4,ΕΜΥ,18,Εναλλακτική Αριστερή Κίνηση Καθηγητών Αρκαδίας,2,Ενδιαφέρουν,258,Ενέργεια,10,ενεργειακή κρίση,1,Ενημέρωση,4,Ενίσχυση Επιχειρήσεων,5,ενοικίαση ακινήτων,18,ενοίκιο,1,Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αρκαδίας,3,Ένωση Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Αρκαδίας,1,Ένωση Ξενοδόχων,51,Ένωση Οικονομολόγων Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου,1,Ένωση Τουριστικών καταλυμάτων Νότιας Κυνουρίας,6,εξοικονομώ,7,Εξωτερική Πολιτική,3,ΕΟΔΥ,212,ΕΟΜΜΕΧ,1,ΕΟΠΥΥ,4,Εορτή,17,ΕΠΑ.Σ.Τρίπολης,1,ΕΠΑΛ,92,επαρχιακός Τύπος,2,επέτειοι,14,Επίδομα,1,επίδομα θέρμανσης,3,επιδόματα,28,Επιδοτήσεις,47,Επικαιρότητ,1,Επικαιρότητα,13459,Επικαιρότητα Νότια Κυνουρία Λεωνίδιο,1,επικουρικό προσωπικό,2,Επιμελητήρια Πελοποννήσου,9,Επιμελητήριο Αρκαδίας,412,έπιπλα,1,Επιστολές,30,Επιτάφιος,7,Επιτροπή Αγώνα Πάρνωνα,2,Επιτροπή Διαβούλευσης,4,Επιτροπή Παιδείας,8,Επιχειρηματικότητα,89,Επιχειρήσεις,176,Επιχειρήσεις εστίασης,25,ΕΠΟ,3,ΕΠΣ Αρκαδίας,11,ΕΠΣ.Αρκαδίας,109,ΕΠΣΑ,47,Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα,7,Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα Αρκαδίας,344,Έργα,310,εργαζόμενοι,2,ΕΡΓΑΝΗ,1,Εργασία,415,Εργαστήριο,8,Εργατικό κέντρο,16,Έρευνα,1,ΕΡΤ,30,Ερυθρός Σταυρός,4,Ερωτηματολόγιο,1,εσαμεα,1,ΕΣΕΤ,1,ΕΣΗΕΑ,1,ΕΣΠΑ,55,εστίαση,11,Εύη Τατούλη,66,Ευθυμογράφημα,18,Ευρωεκλογές,5,Ευρωπαική Ένωση,3,Ευχές,58,ΕΦΕΤ,11,ΕΦΚΑ,12,Εφορεία Αρχαιοτήτων Αρκαδίας,2,Εφορία,2,Ζάβιτσα,1,Ζαρίτσι,2,Ζαχαριάς,14,ζημιές,5,ζώα,1,ζωγραφική,11,Ζωντανή μετάδοση,1,Ζώταλης,1,Η Πελοπόννησος Μπροστά,126,ηλεκτρονικό έγκλημα,1,Ηλιοπούλου,4,ημερίδα,32,Ηρακλής,1,Θέατρο,90,θέατρο σκιών,15,Θεοδωράκη,1,θεοδωράκης,2,θεολόγοι,2,Θεοφάνεια,39,Θεοφάνια,1,θερινό σχολείο,6,θέρμανση,1,θηροφύλακες,5,Ι. Μ. Αγίου Νικολάου Σίντζας,3,Ι.Μ. Αρτοκωστάς,1,Ι.Μ.Αγίου Νικολάου Καρυάς,4,Ι.Μ.Αγίου Νικολάου Σίντζας,26,Ι.Μ.Ελώνης,89,Ι.Μ.Ταξιάρχη Μιχαήλ Μουράς,1,Ιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας,7,ιατροί,2,ιατρός,2,Ιδιαίτερα μαθήματα,5,ΙΕΚ,12,Ιερά Μονή Σίντζας,2,ΙΚΑ,39,ΙΚΑ.,1,ΙΝ.Ε.,1,ΙΝΕ ΓΣΕΕ,2,ΙΝΣΕΤΕ,1,ιπποειδή,1,Ισοπολιτεία,7,Ιστορικά,47,Ιταλία,1,Κ.Ε.Δ.Ε,9,Κ.Ε.Ε.,2,Κ.Ε.Π.,14,Κ.Ε.Φ.,1,καζίνο,1,Καθαρά Δευτέρα,4,καιρός,241,κακοκαιρία,42,Καλαθά,1,κάλαντα,4,Κάλεσμα,1,Καλλικράτης,9,Καλό Λίβάδι,1,κάπνισμα,4,Καρβελάς,4,Καρδαράς,1,Καρναβάλι,10,Καρυές,1,καρχαρίας,1,Καστανιές,2,Καστάνιτσα,1,κάστανο,7,καστανοπααγωγοί,1,καστανοπαραγωγοί,3,καταγγελίες,5,Καταδυτικό πάρκο,29,καταναλωτές,7,καταστήματα,10,κατηγορία,1,κατοικίδια,2,Κατσίρης,2,Καύσιμα,6,καύσωνας,1,ΚΔΑΜ,1,ΚΔΑΠ,3,ΚΕΚ,3,Κέντρα Κοινότητας,6,Κέντρο Κοινότητας,10,Κέντρο Πληροφόρησης,8,Κέντρο Πρόληψης,3,Κέντρο Πρόληψης Αρκαδίας,7,Κέντρο Υγείας,118,Κεντροαριστερά,4,ΚΕΠ,3,Κεραυνός,1,Κηδεία,147,ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ.,1,Κιβωτός του Κόσμου,4,ΚΙΝΑΛ,3,Κίνημα Αλλαγής,33,κινηματογράφος,81,Κίνηση,1,ΚΚΕ,82,Κλειστό Γυμναστήριο,5,κληροδοτήματα,18,κλήρωση,2,ΚΝΕ,1,Κοινωνία,90,Κοινωνικά,447,Κοινωνικά Εκκλησία,1,Κοινωνικά Λεωνίδιο,2,Κοινωνικά Νότια Κυνουρία,1,Κοινωφελής Επιχείρηση,27,Κόκκορης,1,κολύμβηση,6,Κοντοζαμάνης,27,κοπή πίτας,30,Κορακοβούνι,3,Κορινθία,10,Κόρινθος,2,Κορολόγος,1,Κορομηλιά,1,κορονοϊός,415,Κορωνοϊός,392,Κοσμάς,289,Κόσμος,99,Κοτρώτσος,1,Κοτσώλης,1,Κουκλοθέατρο,15,Κουνουπιά,32,Κουτρούκης,5,ΚΠΝΝΑ,1,κρεοπωλεία,1,Κρυονέρι,4,ΚΤΕΛ,69,Κτηματική Υπηρεσία,4,Κτηματολόγιο,21,κτηνοτρόφοι,48,ΚΤΥΠ,1,κυκλοφοριακές ρυθμίσεις,38,κυκλοφοριακό,33,Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου,7,Κυνηγετικός Σύλλογος,40,Κυνηγοί,35,Κυνουρία,42,Κυπαρίσσι,1,Κύπελλο Αρκαδίας,22,Κύπρος,3,Κωνσταντινόπουλος,135,Κώστας Βλάσης,36,Λαϊκή αγορά,117,Λαϊκή Ενότητα,11,Λαική συσπείρωση,48,Λαϊκή συσπείρωση,26,Λάκκος,11,Λάκος,7,Λακωνία,23,Λαλουδάκης,38,Λαμπρόπουλος,44,Λαογραφία,77,ΛΑΟΣ,1,λαχειοφόρος,6,Λειβαδά,1,Λειβάδι,20,Λεκκός,1,λευκή νύχτα,1,Λεωνίδιο,4004,Λεωνίδιο Αλλάζουμε,8,Λεωνίδιο Επικαιρότητα,1,Λεωνίδιο Επικαιρότητα Ανακοινώσεις,1,Λεωνίδιο Κοινωνικά,1,Λεωνίδιο Κοινωνικά Επικαιρότητα,1,Λεωνίδιο Νότια Κυνουρία,3,Λεωφορία,2,Λιβάδι,13,Λιμάνι,30,Λιμεναρχείο,63,Λιμενικό Σώμα,44,Λιμενικό Ταμείο,9,λογιστές,24,Λούλουγγας,1,Λύκειο,84,Λυκουρέντζος,76,Λυμπεροπούλου,2,Λυσίκατος,137,μαγειρική,4,Μαθητές,2,Μαίναλο,4,Μανδρώνης,4,Μάνος,1,Μάνου Ελένη,1,Μανώλης,3,Μανώλης Δολιανίτης,38,Μανώλης Μάκαρης,6,Μαρί,35,Μαρνέρης,118,Μαρτάνο,5,Μέλανα,13,Μέλι,1,Μελισσοκόμοι,15,Μελιτζάzz,191,Μέρα25,6,Μεσσηνία,19,Μετανάστες,2,μεταφορά μαθητών,2,μέτρα προστασίας,21,Μετρό,1,Μητέρα,6,Μητρόπολη,16,Μητσοτάκης,18,Μηχανές,1,Μηχανικοί,8,Μιχελάκης,2,ΜΜΕ,7,Μνημείο,1,μνημόσυνο,52,Μονάδα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών (ΜΔ ΠΠ) Νότιας Πελοποννήσου,6,Μονάδα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Νότιας Πελοποννήσου,1,Μοναστήρι,6,μονοπάτια,4,ΜΟΡΕΑΣ,5,ΜΟΡΙΑΣ ΑΕ Α.Ο.Τ.Α,2,Μορφωτικός Σύλλογος,112,Μοτοπαρέα,67,Μοτοπαρέα Λεωνιδίου,8,Μοτοσικλέτα,49,Μούρα,3,μουσεία,44,μουσική,17,μουστός,3,Μπακούρης,1,Μπαμπαδήμας,57,Μπάσκετ,556,Μπάσκετ Α. Σ. Λεωνιδίου,9,Μπερέτσος,1,Μπερτζελέτος,6,Μπιρσίμ,8,Μπουντρούκας,5,Μυθική Πελοπόννησος,3,ν,1,Ναρκωτικά,2,Νατάσα Πετρούλια,4,ναυάγιο,1,Ναύπλιο,2,Ναυτικοί,4,ΝΔ,240,Νέα Γρίπη,6,Νέα Δημοκρατία,60,Νέα Πελοπόννησος,224,Νέα Πορεία για τη Νότια Κυνουρία,24,Νέοι Δρόμοι,2,Νεολαία ΠΑΣΟΚ,3,νερό,7,νηπιαγωγείο,77,νίκ,1,Νίκας,113,Νικολάκου,10,ΝΟΔΕ,4,Νομαρχία Αρκαδίας,6,νομοσχέδιο,1,Νότια Κυνουρία,24,Νότια Κυνουρία,6012,Νότια Κυνουρία Τουρισμός,1,ΝΠΙΔ,1,ντοκιμαντέρ,8,νυχτερινό ρεύμα,1,ξενοδοχεία,1,Ξενοδόχοι,32,Ξύλα,1,Ο άλλος δρόμος,21,Ο τόπος μας,5,Ο.Ε.ΕΣ.Π.,1,Ο.Τ.Ε.,6,ΟΑΕΔ,77,ΟΑΕΕ,21,ΟΓΑ,25,Οδηγίες,19,Οδηγοί,1,οδικό δίκτυο,2,Οδοιπορικό Ιστορίας,3,οδοντιατρικός Αρκαδίας,2,οεβα,1,ΟΕΒΕΑ,2,Οικ,1,Οικοδόμοι,4,Οικολόγοι,6,Οικονομ,1,Οικονομία,972,Οικονομική επιτροπή,164,Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος,3,Οινοπαραγωγοί,5,ΟΚΕ,1,Ολυμπιακοί Αγώνες,2,Ολυμπιακός,1,Ολυμπιακός Λεωνιδίου,264,ομιλία,26,Ομογένεια,51,Ομοσπονδία TKD ITF,8,ΟΝΝΕΔ,9,ΟΠΑΠ,5,ΟΠΕΚΑ,6,ΟΠΕΚΕΠΕ,4,όπερα,1,Όραμα-Γνώση - Πρόοδος,5,Όραμα-Γνώση-Πρόοδος,56,Ορειβασία,196,Ορθοπαιδικός,1,ορκωμοσία,2,ΟΣΔΕ,4,οσε,5,Όσκαρ,1,ΟΤΑ,14,Ουκρανία,4,Ουράνης,4,Π.Ο.Ε.,1,Π.Ο.Φ.Ε.Ε.,1,παγκόσμια ημέρα,3,Παγώνης,2,ΠΑΖΛ,6,Παιδί,76,παιδί Τυρός,1,Παιδίατρος,11,Παιδικά χωριά SOS,2,Παιδική Χαρά,13,Παιδική Χορωδία,16,Παιδικό Πρωτάθλημα Αρκαδίας,2,Παιδικό Πρωτάθλημα Αρρκαδίας,1,παιδικός σταθμός,45,Παιδότοπος,1,παλαίμαχοι,2,Παλαιοχώρι,67,ΠΑΜΕ,6,Παμπελοποννησιακό Οδοντιατρικό Συνέδριο,4,Παναγιωτόπουλος,1,Παναρκαδική ομοσπονδία,36,Παναρκαδική ομοσπονδία Αμερικης,3,Παναρκαδικό Νοσοκομείο,62,Παναρκαδικό Συνδικάτο Εργατών Οικοδόμων,1,Παναρκαδικός,3,Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας,4,Πανελλήνιες,42,Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου,30,πανηγύρια,66,Πανθυρεατικός,3,Πανσέληνος,1,Παπαδημητρόπουλος,1,Παπαηλιού,35,Παπαθανασόπουλος,158,Παπαμιχαήλ,3,Παπανδρέου,4,παραδοσιακοί χοροί,8,Παραλία Τυρού,4,Παραλίες,17,Παράλιο Άστρος,1,παράξενα,1,Παραπολιτικά,2,ΠαραΤυρό,36,παρέλαση,7,Παρθενώνας,1,Πάρνωνας,42,Πάρνωνας Α.Ε.,1,Παρουσίαση,14,ΠΑΣΟΚ,91,ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής,54,Πάσχα,260,Πατσαρίνος,1,Πάχος,2,ΠΕ Αρκαδίας,82,ΠΕΔ,5,Πεζοπορία,65,Πεζοπόροι Τυρού,199,Πειραιώς,1,Πελετά,222,Πελοπόνησος Αφετηρία Ζωής,19,Πελοποννησιακή Ένωση,3,Πελοποννησιακή Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας,11,Πελοποννησιακή Συμμαχία,3,Πελοπόννησος,217,πελοπόννησος - Αφετηρία Ζωής,1,Πελοπόννησος ΑΕ,1,Πελοπόννησος Οικολογική,2,Πελοπόννησος Πρώτα,6,Πελοπόννησος Expo,10,πεπ,1,Πέρα Μέλανα,91,Περιβάλλον,274,περιβάλον,1,Περιοδικό,1,Περιπατητικός τουρισμός,7,περιφερεια,1,Περιφέρεια Πελοποννήσου,1753,Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Πελοποννήσου,11,Περιφερειακή Επιτροπή,1,Περιφερειακό Συμβούλιο,67,ΠεΣυ,1,Πετρέλαιο,3,Πέτρος Τατούλης,212,Πηγάδι,51,πιστοποιητικά,3,πίτα,6,Πλάκα,216,Πλατανάκι,27,Πλάτατος,1,πλημμύρες,2,πνευματική ιδιοκτησία,2,Πνιγμός,5,πο,1,Ποδήλατο,39,Ποδόσφαιρο,2152,ΠΟΕ-ΟΤΑ,1,Ποίηση,5,Πολεμική Αεροπορία,5,Πολεμικό Ναυτικό,3,πόλεμος,3,Πολιτικά,1330,Πολιτική προστασία,57,Πολιτισμός,1044,Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Απανταχού Πουλιθριωτών,2,Πολιτιστικός Σύλλογος,17,Πολιτιστικός Σύλλογος Τυρού,6,Πολίχνη-Δράση,1,Πολτική,2,πολύτεκνοι,3,Πολυτεχνείο,2,Ποτάμι,6,Πούλιθρα,264,Πραγματευτή,82,Πρασιές,1,Πραστός,42,Πρέγασος,1,Πρόεδρος της Δημοκρατίας,2,προειδοποιήσεις,3,προκηρύξεις,87,Προσκλήσεις,2,Πρόσκληση,10,πρόσκοποι,1,Προσφορά εργασίας,7,Πρόσφυγες,2,Πρόσωπα,34,Πρώτα η Πελοπόννησος,33,πρώτες βοήθειες,4,πρωτοβάθμια εκπαίδευση,2,Πρωτομαγιά,10,πρωτοχρονιά,10,πτηνά,1,Πυρασφάλεια,3,πύργος Τσικαλιώτη,26,Πυργούδι,3,Πυρόπληκτοι,5,πυροπροστασία,5,Πυροσβεστική,148,πυσδε,1,πωλήσεις ακινήτων,40,πωλήσεις επιχειρήσεων,2,πωλήσεις οχημάτων,6,ραδιόφωνο,6,Ρέππας,8,ρετρό,5,ρεύμα,11,Ρολόι,1,Ρουσιάς,4,ρύθμιση οφειλών,2,Σ.Ο.Κ,1,Σαλάκος,10,Σαμαράς,1,Σαμπατική,38,ΣΑΟΟ,6,Σαπουνακαίικα,21,Σαπουνακέικα,3,Σαπουνακέϊκα,35,Σαραντάρης,28,ΣΔΑΜ,1,σεισμός,34,σεμινάριο,32,ΣΕΤΕ,3,Σιδηρόδρομος,4,Σινεμά,177,σίταινα,6,Σιώρας,23,σκάκι,2,Σκαντζός,24,Σκύλος,1,Σπηλαιολόγοι,24,Στάικος Χρήστος,3,Στατιστική Υπηρεσία,9,ΣτΕ,3,Στεγνοκαθαριστήριο,1,Στέφανος Κασσελάκης,1,Στίβος,49,στρατολογία,4,συγκοινωνία,15,Σύλλογος "Αγ.Απόστολοι",28,Σύλλογος "Άγιος Γεώργιος",3,Σύλλογος "Αθηνά",10,Σύλλογος "Απόλλων",16,Σύλλογος "Επαρχία Κυνουρίας",4,Σύλλογος "Ζεστή Φωλιά",9,Σύλλογος "Η Πολίχνη",3,Σύλλογος "Λεωνίδιον",20,Σύλλογος Αμυγδαλιάς,3,Σύλλογος Αναρριχητών,1,Σύλλογος Απανταχού Αμυγδαλιωτών,12,Σύλλογος Απανταχού Βασκινιωτών,7,Σύλλογος Απανταχού Πηγαδιωτών,4,Σύλλογος Απανταχού Τσιταλιωτών,11,σύλλογος Βασκινιωτών,4,Σύλλογος γονέων,156,Σύλλογος Δαφνώνας,10,Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Αρκαδίας,2,Σύλλογος Καφεστιατόρων Αρκαδίας,4,Σύλλογος Κτηνοτρόφων,3,Σύλλογος Μαριωτών,13,Σύλλογος Παλαιοχωριτών,6,Σύλλογος Πεζοπόρων Τυρού,49,Σύλλογος Πελετιωτών,1,Σύλλογος Πηγαδιωτών,1,Σύλλογος Πολυτέκνων Αρκαδίας,1,Σύλλογος Πραστού και Τσακωνιάς,1,Σύλλογος Πωλητών Λαϊκών Αγορών Λεωνιδίου - Άστρους,1,Σύλλογος Φροντιστών Αρκαδίας-Λακωνίας,9,Σύλλογος"Πολίχνη",9,Συμπολιτεία,70,Συναυλία,151,Σύνδεσμος Κοσμιτών,1,Συνέδριο,52,συνέντευξη,45,συνήγορος του πολίτη,1,συνταγές,37,συνταγογράφηση,1,Συνταξιούχοι,30,ΣΥΡΙΖΑ,45,ΣΥΡΙΖΑ.,147,σχολεία,61,Σχολή Οδηγών,2,σχόλια,1,Σωματείο Γυναικών,2,Σωματείο εργαζόμενων στην ενέργεια Νομών Πελοποννήσου,5,Σωματείο Εργαζομένων στις Εμπορικές Επιχειρήσεις και Υπηρεσίες Αρκαδίας,4,τ,1,Τ.,1,Τ.Α.Π.,1,Τ.Ε.Ε.,11,Τ.Ο.Π.,4,Ταβέρνα,1,ΤΑΞΙ,2,ταξίδια,3,ΤΑΠΤΟΚ,3,Τατούλης,268,ΤΕΒΑ,22,ΤΕΕ,8,τέλη,8,τέλη κυκλοφορίας,5,Τέμπη,1,τένις,2,τέννις,5,Τέχνη,11,Τεχνικό Πρόγραμμα,11,Τεχνολογία,60,Τηγάνι,3,τηλεόραση,113,τηλεφωνία,1,Τίμος Κατσίπος,1,τοξοβολία,5,Τοπικά,18,Τοπικό Αρχείο,4,Τορόντο,1,Τορυισμός,1,Τουρισμός,543,Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου,5,Τράπεζα Πειραιώς,6,τράπεζες,23,Τρίαθλο,30,Τριανταφύλλου,3,Τρίπολη,11,Τρίτεκνοι,7,Τροχαία,5,Τροχαίο,52,Τροχάνη,1,Τροχόσπιτα,1,Τσάκωνες Περιπατητές,35,Τσακωνιά,151,Τσακώνικη διάλεκτος,72,τσακώνικη μελιτζάνα,6,Τσακώνικη υφαντική,19,τσακώνικο συνέδριο,6,Τσακώνικος Δρόμος,10,Τσακώνικος Συνεταιρισμός,1,Τσακώνικος Συνεταιρισμός Γυναικών,2,Τσακώνικος Χορός,18,Τσακωνοπαρέα,24,Τσέρφο,1,Τσιγκούνης,13,Τσικνοπέμπτη,8,Τσιλιβής,2,Τσίπρας,1,Τσιτάλια,67,ΤΣΜΕΔΕ,1,Τύπος,1,Τυρός,1173,Τύρος,1,Τυρός Τρίαθλον,5,Υγεία,856,ύδρευση,4,ΥΠΕΞ,2,ΥΠΕΣ,1,Υπηρεσίες,11,υποδομών,1,Υποθηκοφυλακείο,2,Υποτροφίες,12,Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης,4,Υπουργείο Εργασίας,3,Υπουργείο Εσωτερικών,6,Υπουργείο Ναυτιλίας,3,Υπουργείο Παιδείας,22,Υπουργείο Πολιτισμού,3,Φ.Ο.Σ.Λ.,1,Φάμπρικα,1,Φάμπρικα Πολιτισμού,170,Φαράγγι,1,Φαρμακεία,4,Φαρμακοποιοί,5,ΦΕΚ,1,Φεστιβάλ,80,Φεστιβάλ αναρρίχησης,21,Φεστιβάλ Γαστρονομίας,1,Φεστιβάλ Μελιτζάνας,58,Φεστιβάλ Μπύρας Πελοποννήσου,1,Φιλαρμονική,38,Φιλόδημοι Πολίτες,41,Φιλοζωικός Σύλλογος,2,φιλόζωοι,21,Φίλοι Εθνικής Ελλάδος,1,Φλόγα,1,ΦΟΔΣΑ,5,φοιτητές,2,Φορέας Διαχείρησης Πάρνωνα,10,Φορέας Διαχείρισης Οικολογικού Πάρκου,152,Φορείς,8,φορολογία,60,Φορολογικά,107,Φόρος ακινήτων,1,φυσικό αέριο,6,Φωκιανό,35,Φωτιά,7,Φωτογραφία,12,Φωτογραφίες,67,ΧΑΔΑ,6,χάκερς,1,Χαμόγελο του παιδιού,15,Χαράλαμπος Λυσίκατος,50,Χάρτες,3,Χείλαρης,16,χιόνια,28,Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου,1,χιούμορ,1,Χορευτικό συγκρότημα,7,Χορευτικός Όμιλος,7,χοροεσπερίδα,48,Χορός,52,Χορωδία,44,Χορωδία Ενηλίκων,22,Χουζούρης,4,Χούνη,3,Χριστούγεννα,299,Χρονογράφημα,14,Χρυσή Αυγή,23,Ψαράς,1,ψάρεμα,2,Ψαρολόγος,9,Ψηφιακή Διακυβέρνηση,23,ψήφισμα,7,Ψυκτικοί,1,Ψυχολογία,10,Ωδείο,16,ώρα,18,Advertorial,60,agenda,2,Beach Soccer,4,Beach Tennis,20,Beach Volley,50,Black Friday,3,Climbinleonidio,2,Erasmus,4,EUROPE DIRECT Πελοπόννησος,1,Events,1,expo,5,Facebook,17,fake news,1,Google,6,gov,7,I Love GR,11,Kορωνοϊός,1,Leader,42,leonidion.gr,1,Lockdown,39,natura,3,open mall,2,Open Real Estate,11,Peloponnese Wine festival,2,Photo Gallery,1,Pizza,1,POS,2,Rally,1,Taekwon Do,78,Taxisnet,10,TKD WTF,15,Toolbar,1,top,13,TsakoniART,1,Tyros Action Camp,3,TYROS OPEN SEA SWIM EVENT,3,TYROS SEA Festival,13,Tyros Triathlon,15,TyrosRun,21,Unesco,1,Video,1325,Viral,1,WWF,2,Yoga,2,
ltr
item
Leonidion.gr: Παραιτήθηκε από Δήμαρχος ο Γιάννης Μαρνέρης!
Παραιτήθηκε από Δήμαρχος ο Γιάννης Μαρνέρης!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgPDlxZuTPpOEl4W09r7tuty55-xWEspawCUtn0JdMw6xoCL_o9sRo6i_ZJDjGQIai_eA2fhMiZqieTeOZA4C290_xBwaCoXN719QlOvSmFgCH182rXt3hqOQvrdmGHP4xXmt09-KVi6sc/s320/marneris.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgPDlxZuTPpOEl4W09r7tuty55-xWEspawCUtn0JdMw6xoCL_o9sRo6i_ZJDjGQIai_eA2fhMiZqieTeOZA4C290_xBwaCoXN719QlOvSmFgCH182rXt3hqOQvrdmGHP4xXmt09-KVi6sc/s72-c/marneris.png
Leonidion.gr
https://www.leonidion.gr/2012/06/blog-post_07.html
https://www.leonidion.gr/
https://www.leonidion.gr/
https://www.leonidion.gr/2012/06/blog-post_07.html
true
1463647731720589503
UTF-8
Φορτώθηκαν όλα τα δημοσιεύματα Δεν βρέθηκαν δημοσιεύματα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσοτερα Cancel reply Διαγραφή Από τον Αρχική σελίδα Σελίδες Δημοσιεύματα Δείτε τα όλα ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ SEARCH Όλα τα δημοσιεύματα Δεν βρέθηκε δημοσίευμα που να ταιριάζει στην αναζήτηση ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαίου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαίου Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες πριν χτες $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες πριν περισσότερες από 5 εβδομάδες Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content