$type=three$count=3$show=home$height=220$snippet=hide$rdm=hide$a=hide$d=hide$la=hide$au=hide$com=0

Παγώνουν όλες οι εξελίξεις στην ανδρική ομάδα μπάσκετ Λεωνιδίου!

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ TO:

Λίγες μέρες μετά την  ανακοίνωση ότι ο Στέφανος Νικολαΐδης θα παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας μπάσκετ Λεωνιδίου για τη νέα αγωνιστική π...

Λίγες μέρες μετά την  ανακοίνωση ότι ο Στέφανος Νικολαΐδης θα παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας μπάσκετ Λεωνιδίου για τη νέα αγωνιστική περίοδο, και ενώ είχαν ξεκινήσει οι επαφές με παλιούς και νέους παίχτες για την κατάρτιση του ρόστερ, ήρθε η αλλαγή στη στάση μερίδας της νέας διοίκησης του Αθλητικού Συλλόγου, η οποία  έχει ξεκινήσει τις προσπάθειες να στήσει την ομάδα με διαφορετικό τρόπο.
Οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες μέσα στο προηγούμενο Σαββατοκύριακο, και όλα τα θέματα έχουν παγώσει προς το παρόν.
Για τους παραπάνω λόγους ακυρώνονται όλες οι δοκιμαστικές ανοιχτές προπονήσεις μέχρι να έχουμε νεότερες εξελίξεις.
Αναμένεται το κρίσιμο διοικητικό συμβούλιο το προσεχές Σάββατο 16 Ιουνίου για να παρθεί μία τελική απόφαση για το που θα στηθεί τελικά η ομάδα και σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται την επόμενη χρονιά.
Αν δηλαδή θα συμμετάσχει κανονικά στη Γ' Εθνική κατηγορία ή θα επιστρέψει στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ-Κ.
Για οποιαδήποτε εξέλιξη στο θέμα θα σας ενημερώσουμε αμέσως.


Πηγή:leonidiobc.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

BLOGGER: 65
  1. ποτε εγιναν εκλογες κ βγηκε νεα διοικηση

  2. ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ?

  3. Το πραξικόπημα της 3ης Ιουνίου.

  4. Ένωσαν τις δυνάμεις τους!
    Ο Κρόνος Ιωαννίνων αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις του με τον ΑΓΣ Ιωαννίνων, ώστε να παραταχθεί μια δυνατή ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής! Πρόεδρος του σωματείου θα είναι ο Χρήστος Γεωργίου, ο οποίος κατείχε τη θέση του γενικού γραμματέα στον Κρόνο. Προπονητής θα είναι ο Σοφοκλής Τσουκανέλης.
    Έτσι πάνε οι σύλλογοι μπροστά. Εμείς πάμε να κάνουμε το ανάποδο.

  5. Αγαπητέ κ. Διαχειριστά,

    Για την αποκατάσταση της αλήθειας, που κακοποιήθηκε εσκεμμένα στο ως άνω δημοσίευμα, κρίνω αναγκαίο να πληροφορήσω το αναγνωστικό σας κοινό για τα εξής:

    1. Η αναφορά που γίνεται σε «αλλαγή στην στάση μερίδας της νέας Διοίκησης του Αθλητικού Συλλόγου» είναι αναληθής και τούτο διότι έως και σήμερα, δεν έχει συνέλθει η Γ.Σ. του Α.Σ.Λ. προκειμένου να εκλέξει νέο Δ.Σ.

    2. Το δημοσίευμα κάνει επίσης αναφορά, για δήθεν κρίσιμο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο θα συνέλθει το προσεχές Σάββατο 16 Ιουνίου, για λάβει απόφαση περί του που και σε ποια κατηγορία, θα αγωνίζεται η ομάδα. Και τούτο είναι αναληθές, διότι δεν υπάρχει προγραμματισμένο Δ.Σ. για την ως άνω αναφερόμενη ημερομηνία.

    Τέλος και με την ευκαιρία αυτή, θα ήθελα να ενημερώσω άπαντες ότι, οι όποιες αποφάσεις αφορούν τα ενεργά Τμήματα του Συλλόγου, λαμβάνονται εντός των επισήμων οργάνων και πουθενά αλλού.

    Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

    Μετά τιμής,

    Ντένις Κ. Πυλαρινός-Πλυτάς
    Μέλος Δ.Σ. & Οικονομικός Διαχειριστής

  6. ο Τσιγκούνης που προεδρεύει τι λέει για όλα αυτα; Γιατι απανταει ένα μελος του ΔΣ; Μηπως κατι ξέρει, που δεν το ξέρει το μέλος;

  7. Μπορείτε Κε Ντένις να μας πείτε ποια είναι η αλήθεια που κακοποιήθηκε?
    Μπορείτε να μας πείτε ποια ήταν η σκοπιμότητα στην συγκεκριμένη ανάρτηση?

    Μπορείτε να μας πείτε πότε ο Σύλλογος σκοπεύει να παρει αποφάσεις για την σύσταση της ανδρικής ομάδας του μπάσκετ?

    Τον Αύγουστο που θα έχει τελειώσει η μεταγραφική περίοδος?

  8. Ως γνωστόν, το διαδίκτυο είναι μια μορφή επικοινωνίας δια της οποίας ο χρήστης έχει την δυνατότητα να διατηρήσει την ανωνυμία του. Στην προκειμένη περίπτωση όμως, δεν αντιλαμβάνομαι το λόγο για τον οποίο κάνετε αυτή την επιλογή. Το θέμα δεν είναι πολιτικό, και ως εκ τούτου δεν υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε.
    Παρ' όλα αυτά, θα παραβώ την βασική μου αρχή, να μην απαντώ σε ανώνυμα σχόλια και θα απαντήσω στο σχόλιο σας ως ακολούθως:
    Ο κ. Τσιγκούνης όντως προεδρεύει του Συμβουλίου, και οι τοποθετήσεις του γίνονται εντός των επισήμων οργάνων.
    Όσο για το δεύτερο σκέλος της τοποθέτησης σας, έχω την αίσθηση ότι, το πολίτευμα της χωράς εξακολουθεί να είναι δημοκρατικό και ως εκ τούτου, ο καθένας μας διατηρεί το δικαίωμα της προσωπικής άποψης την οποία δύναται να εκφράζει ελεύθερα, δίχως περιορισμούς.
    Ως προς το τρίτο και τελευταίο σκέλος της τοποθέτησης σας, αν υπαινίσσεστε ότι ο κ. Τσιγκούνης γνωρίζει κάτι που ο γράφων δεν γνωρίζει, αναφορικά με το συγκεκριμένο θέμα, είναι προσωπική σας άποψη, την οποία όμως δυσκολεύομαι να υιοθετήσω.
    Τέλος, ελπίζω το επόμενο σχόλιο σας, να είναι ενυπόγραφο, για να γνωρίζω σε ποιον ομιλώ.

  9. Κύριε Ανώνυμε,
    Δεν είμαι εις θέσιν να γνωρίζω, αν είσθε ο ίδιος ανώνυμος, με τον παραπάνω, αλλά σε κάθε περίπτωση θα σας απαντήσω.
    Να επαναλάβω, λοιπόν.
    Η αλήθεια είναι ότι, δεν υπάρχει νέα εκλεγμένη διοίκηση, όπως αναφέρει το αναπαραγόμενο από το leonidiobc.gr ρεπορτάζ, διότι απλούστατα δεν υπήρξε έως και σήμερα διαδικασία αρχαιρεσιών στον Α.Σ.Λ. Κατά συνέπεια, θέτω το εξής ερώτημα:
    Για ποια “αλλαγή στάσης μερίδας της νέας διοίκησης του Αθλητικού Συλλόγου” ομιλούμε, λοιπόν; Ποια είναι αυτή “η μερίδα της νέας διοίκησης η οποία έχει ξεκινήσει τις προσπάθειες να στήσει την ομάδα με διαφορετικό τρόπο”;
    Ο λόγος για τον οποίο αναφέρθηκα σε εσκεμμένη κακοποίηση είναι διότι μέσω της συγκεκριμένης ανάρτησης αλλά και του ύφους με την οποία είναι γραμμένη, επιχειρείται προσπάθεια δημιουργίας θέματος εκ του μη όντος, αποτέλεσμα της οποίας είναι να πληγεί η εικόνα του Συλλόγου και εξ αντανακλάσεως δημιουργία εντυπώσεων.
    Αναφορικά με το ερώτημα που θέτετε, για το πότε ο Σύλλογος θα λάβει τις σχετικές αποφάσεις, τούτο φρονώ πως θα πραγματοποιηθεί εντός των επομένων ημερών και εντός των επισήμων οργάνων του Συλλόγου.
    Επιπροσθέτως, επειδή διακρίνω μια ελαφρά ειρωνεία, ως προς τον χρόνο που θέτετε (σ.σ. τον Αύγουστο που θα έχει τελειώσει η μετεγγραφική περίοδος), σας διαβεβαιώ ότι, γνωρίζουμε απολύτως τα στενά χρονικά περιθώρια που υπάρχουν και ως Σύλλογος, θα ενεργήσουμε εντός των οριζομένων προσθεσμιών.
    Τέλος, εάν είσθε διαφορετικός, με το προηγούμενο ανώνυμο, το ίδιο ισχύει και για εσάς. Θα παρακαλούσα αν υπάρχει άλλο δικό σας σχόλιο, να είναι ενυπόγραφο, προκειμένου να γνωρίζω με ποιον συνομιλώ.
    Καλημέρα σας και ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

  10. Τσιγκούνης και δημοκρατία δεν πανε παρέα και όσο υπάρχει ι θα κρατάμε την ανωνυμία μας για την ασφάλεια μας. Δεν χρειάζεται να απαντησεις, δεν σε αφορά και δεν τον καλυπτεις με τίποτα. Πρόσεχε μόνο σε πια στροφή θα σε .... αδειασει. Το συνηθίζει σε ανθρώπους με ικανότητες.

  11. Σε πήρε;

    Θέση Υπογραφής
    Υπογραφή

  12. 'Ακυρο άρθρο με άκυρες αποφάσεις για την εξέλιξη της ομάδας.

  13. Κυριε ανωνυμε η δημοκρατια του τσιγκουνη ειναι σαφως ανωτερη απο την δήθεν δημοκρατια που νομιζεις ότι υπάρχει σημερα απο την δημοτικη αρχη.
    λογια δημοκρατικα και τα υπολοιπα κατω απο το τραπεζι.

  14. Δηλαδή τα θέματα της ομάδας δεν έχουν παγώσει από το γεγονός ότι κάποιοι (μέσα και έξω από το σύλλογο) κάνουν κινήσεις να κατεβάσουν στο τοπικό πρωτάθλημα δεύτερη ομάδα?

  15. μην εθελοτυφλείτε Κε Ντ. Π.
    Υπάρχει θέμα και το υποκεινούν άτομα μέσα και έξω από το σύλλογο.

  16. Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος νόμος που να απαγορεύει σε κάποιον να κατεβάσει δεύτερη ομάδα στο τοπικό. Δικαίωμα του καθενός είναι. Επίσης δε βλέπω σύνδεση μεταξύ των δυο γεγονότων. Πώς μπορεί η δημιουργία ενός συλλόγου να επηρεάσει σε τέτοιο βαθμό τον άλλο σύλλογο; Γιατί οι υπεύθυνοι δεν παγώσανε τη στιγμή που δημιουργήθηκε ο Γυμναστικός Σύλλογος Τυρού; Σωματείο στο ίδιο άθλημα με έδρα το ίδιο γήπεδο.

  17. Για δώστε κανένα παράδειγμα ανθρώπου με ικανότητες που άδειασε ο Τσιγκούνης, για να ξέρουμε για τι πράγμα μιλάμε.

  18. Ρε παιδιά τι σχέση έχει με το αν θα δημιουργηθεί δεύτερη ομάδα; Ο αθλητισμός από πότε έγινε προνόμιο των λίγων; Μακάρι να είχαμε το υλικό να φτιάξουμε 10 ομάδες! Το αν δεν μπορούν να κατεβάσουν την ομάδα με τα υπάρχοντα οικονομικά στη Γ Εθνική είναι άλλο θέμα, μην πάμε να ρίξουμε αλλού τις ευθύνες και να δημιουργήσουμε κλίμα!!!!!!

  19. Εγώ λέω ότι όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται...

  20. νομιζω αυτο ειναι δικιολογια φιλε μου αν ηταν θα το εκαναν κ περυσι γιατι κ τοτε φωναξαν μερικη για την ομαδα!!!γιατι φετος ξαφνικα ακουσαν αυτους τους λιγους???τωρα για την δευτερη ομαδα δυσκολα θα γινει γιατι δεν προλαβαν την ημερομηνια!!!ΝΤΡΟΥ 13

  21. ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΤΟ LEONIDION Β.C ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΚΑΤΙ? ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ. ΜΠΟΡΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ? ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ . ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΛΕΓΕΤΕ ΛΕΩΝΙΔΙΟΝ 599?

  22. Είναι πολύ Κρίμα να ακούγονται και να γράφονται όλα αυτά από ανθρώπους που ΕΛΠΙΖΩ να μην ήταν στο συμβούλιο.!!!
    Εγώ ήξερα ότι η συνάντηση θα ήταν 20.00 από το γραμματέα του συλλόγου.
    Μάλιστα στις 14.30 ενημερώθηκα ότι η συνάντηση θα ήταν στις 18.00, και για το λόγο αυτό άφησα δουλειά που είχα στην Αθήνα, και για να προλάβω να φτάσω ήρθα με τη μηχανή μου, στις 17.55 και μάλιστα συναντήθηκα με το Σαράντο γιατί κι εγώ πήγα στις 18.00 και δε βρήκα ΚΑΝΕΝΑ!!!
    Στη συνάντηση ήταν ο γραμματέας του συλλόγου ο κύριος Τσιγκούνης ο Κώστας (Αττιλής), δυο άλλα άτομα που ας με συγχωρέσουν δε ξέρω τα ονόματα τους, ο Σαράντος, ο Ανέστης, ο Μαρνέρης ο Αλέκος, ο Παπαρούνης Δημήτρης και ήρθε και ο Καττής ο Μάκης.
    Οποίος λοιπόν ήθελε ήρθε!!!!
    Οποίοι δεν ήρθαν είτε γιατί δεν ήθελαν είτε γιατί δεν μπορούσαν, δε νομιμοποιούνται να λένε ότι τους κατέβει!!!
    Εκεί μιλήσαμε για όλα και δόθηκαν όλες οι απαραίτητες διευκρινήσεις!!!
    Πρέπει επιτέλους να μάθουμε να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας και Όχι να λέμε φθηνές δικαιολογίες!!!
    Αν η ομάδα είχε ετοιμαστεί για τη Γ Εθνική ή όχι, ρωτήστε το Καττή, ο οποίος είχε ήδη κλείσει μαζί με το υπόλοιπο 70% (της φετινής μας ομάδας) για την καινούργια περίοδο!!!
    Εκτός αν ξέρει κάποιος κάτι σε σχέση με το μπάτζετ, ή το χτίσιμο της ομάδας που δε το ξέρω εγώ!!!
    Η ομάδα λοιπόν για όσους δε ξέρουν θα ήταν άκρως ανταγωνιστική !!!!
    Άλλωστε τα τρία πρωταθλήματα σε τέσσερα χρόνια και ειδικά η περσινή χρονιά νομίζω ότι το δείχνει !!!
    Εδώ σε λίγο θα πούμε ότι ο κύριος Σουραβλάς φταίει κιόλας που ήρθε στην ομάδα!!!
    Αφού λέμε ότι ήρθε κι έδωσε τα λεφτά του ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ…;;;
    ΕΛΕΟΣ!!
    Αντί να σκεφτούμε γιατί έφυγε ο κύριος ΣΑΡΑΝΤΗΣ ή ο κύριος ΣΟΥΡΑΒΛΑΣ ...!
    Η αλήθεια είναι ότι φταίει η αδιαφορία μας και πολλές φορές η μιζέρια μας!!!
    Εμείς θέλουμε να κάνουμε αυτό που θέλουμε και μόνο, με τα λεφτά κάποιου άλλου!!!
    Τελικά όμως ζούμε αυτό που θέλουμε.... Και όχι αυτό που ονειρευόμαστε!!!!

  23. Καμία σχέση. Η είδηση της συγχώνευσης του Κρόνου Ιωαννίνων και του ΑΓΣ Ιωαννίνων ανέβηκε στο site της ομάδας για να δείξει την άποψή μας ότι αυτή είναι η σωστή και υπεύθυνη στάση ενός τόπου. Ο Κρόνος έχει καλή ανδρική ομάδα στη Γ Εθνική και ο ΑΓΣ έχει καλές ακαδημίες. Μάλιστα πήγαν στα τελικά των εφήβων φέτος στην Καβάλα. Αποφασισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν ακόμα πιο δυνατό σύλλογο. Είσαι τόσο διεστραμμένος ρε φίλε? Ποιο άρρωστο μυαλό κάνει τετοιες σκέψεις σαν τις δικές σου. Ήμαρτον!!!

  24. Εγώ ξέρω ποιός είναι αλλά δε το λέω. 'Ετσι για να αναλογιστούμε όλοι, πως είναι δυνατόν κάποιος ανώμαλος πίσω από ένα υπολογιστή να φέρει τα πάνω κάτω σε καταστάσεις, που αν υπήρχε έστω και ίχνος συννενόησης όλα θα πηγαίνανε ρολόι.
    Δυστυχώς η ιδιοτροπία του διαδικτύου δίνει σε ανθρώπους το βήμα για να γράφουν ότι θέλουν όπως το θέλουν. Διαβάζοντας κάποιος τα άρθρα έχει την εντύπωση ότι όλο το Λεωνίδιο θέλει να κάνει 2η ομάδα, ή θέλει και την ομάδα των ανδρών κάτω.
    Αντί να πάμε μπροστά, γυρνάμε πίσω.
    Κανονικά οι υπεύθυνοι του τμήματος μπάσκετ έπρεπε να προχωρήσουν ακάθεκτοι στο σχεδιασμό της νέας χρονιάς μιας και ο κ.Ντένις Πυλαρινός-Πλυτάς ανακοίνωσε και επίσημα πως οποιαδήποτε απόφαση λαμβάνεται από το Σύλλογο και μόνο.
    Στο δια ταύτα το μέλλον του τμήματος Μπάσκετ απειλείται από διαδικτυακά σχόλια αμφιβόλου προελεύσεως και σκοπιμότητος. Αν δεν είναι αυτό το πράγμα τραγικό, τότε ποιό είναι;

  25. Το κακό είναι ότι στο Λεωνίδιο υπάρχουν 5-6 σαν τον Ντρου 13. Βρείτε τους, απομονώστε τους, πηγαίνετε στο σύλλογο να βοηθήσετε και δημιουργήστε υγιές κλίμα. Αρρωστημένα μυαλά και άχρηστοι άνθρωποι θα υπάρχουν πάντα γύρω σας. Πρεπει να τους αντιμετωπίσετε. Ανιδιοτελείς άνθρώπους σαν τον Σουραβλα θα αργήσετε να ξαναδείτε.

  26. ΚΑΛΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΛΕΩΝΙΔΙΟΝ 599 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΤΡΑΜΕΝΟΣ. ΠΩΣ ΣΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙΤΛΟ ΛΕΩΝΙΔΙΟΝ 599 ΚΑΙ ΟΧΙ 458 ή 360. Η ΕΔΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΛΕΩΝΙΔΙΟΝ Ή ΣΤΗ ΜΟΝΤΕΝΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗ CALIFORNIA.
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΑΝ ΤΑ ΧΡΩΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ,ΚΙΤΡΙΝΟ Ή ΜΠΛΕ?

  27. Μπορεί και να μη γίνεται. Ο ΝΤΡΟΥ13 μπορεί του χρόνου να είναι πενταδάτος...

  28. εγω δεν εχω μιλησει ασχημα γ κανεναν νομιζω.....οσο γ το 5 6 ατομα που λες ειναι αποψη σου να πιστευεις οτι ειναι τοσα!!!!δηλαδη φιλε μου αυτα τα ατομα δεν εχουν δικαιωμα να παιξουν μπασκετ στο λεωνιδιο???ΝΤΡΟΥ 13

  29. poios einai o ntrou 13 epitelous re paidia???

  30. Τώρα που πέταξε το πουλάκι είναι σίγουρο αυτό φίλε μου.

  31. Τι σημασία έχει αυτό τώρα φίλε μου? αυτο που ήθελε ο τύπος αυτός και μερικοί άλλοι απο την αρχή της χρονιάς έγινε. Δηλαδή εσύ δεν ύποπτευεσαι ποιος μπορεί να είναι?

  32. Δε νομίζω ότι ο ντρου κ 5 άλλοι δεν άφηναν τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο οπότε μην προσπαθείτε να πάτε την συζήτηση αλλού η διοίκηση έκανε επικοινωνιακά λάθη για να κάνει αυτο που ζήτησε ο Δημήτρης(Ομάδα στην Αθήνα)!Αυτο δεν λειτουργεί σε μια κλειστή κοινωνία όπως και να το κάνουμε,το ανησυχητικό είναι ότι τα άτομα που έτρεχαν μέχρι χτες την ομάδα δεν ενδιαφέρθηκαν για τα παιδιά που θέλουν να παίξουν μπάσκετ στο Λεωνιδιο πιο οργανωμένα αλλα οχι επαγγελματικά!Μην έχετε αυταπάτες φίλοι μου η ομάδα είναι πάνω απο πρόσωπα και θα βρει το δρόμο της με ή χωρίς Δημήτρη(ανεκτίμητη η προσφορά του αυτο είναι δεδομένο) αλλα έχω την εντύπωση ότι βάλανε λίγο παραπάνω την φιλία με τον πρόεδρο απο το καλο του τόπου για τον οποίο δεν είναι απαραίτητο ένα πρωτάθλημα αλλα μια σταθερή πορεία με την συμμετοχή όλων!Και αφήστε το ντρου ήσυχο είναι ένα παιδι που του αρέσει το μπάσκετ και δεν του δίνετε την ευκαιρία να παιξει λογικό είναι να πει και μια κουβέντα παραπάνω!

  33. Ναι,ναι,εμένα ο ντρου μου είχε βάλει αλυσίδες στα πόδια και όποτε του έλεγα ότι θέλω να πάω στο γήπεδο με έδερνε κιόλας! Ρε πάτε καλά; Σε λίγονθα μας πείτε ότι για όλα όσα έγιναν φταίει ο ντρου,αν είχε τέτοια δύναμη θα την είχε χρησιμοποιήσει και νωρίτερα υποθέτω! Πείτε ότι δε βγαίνουν τα νούμερα να κατέβει η ομάδα Γ εθνική και μην ρίχνετε ευθύνες αλλού! Πόσο μάλλον σε ανθρώπους που έχουν ακολουθήσει την ομάδα όπου τους ζητήθηκε και χωρίς ανταλλάγματα.

  34. Καλά τα λές.Αφού όλα ήταν τέλεια στην όμαδα όπως τα παρουσιάζουν.Τι ήταν αυτό που τους εμπόδισε να κατέβει η ομάδα στην Γ΄Εθνίκη?Τι τους πίραζε αμα υπήρχε άλλη μια ομάδα στο χώριο..μέσα απο την οποία θα έπαιζαν τα παιδία και όσα από αυτά το αξίζανε του χρόνου θα στελεχώνανε τον ΑΣΛ?
    Τους έλεγαν σε περίπτωση που έπεφτε η ομάδα στα τοπικά και χρειαζόταν παίχτες η δέυτερη ομάδα αυτόματα θα διαλιόταν.
    ΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ Γ΄ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΡΙΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΤΟΥ13..ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΕΝΤΑΞΕΙ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

  35. Telika den exo katalavei einai Kalo Gia to topo na minei h na figei o xorigos?Kai Ti tha einai kalitero Gia tin omada na exei h na min exei xorigo? Giati emena de mou arese h omada Opos htan prin to soyravla.Ektos an mas aresei na pezoun oi filoi mas Kai na mazevomaste Mia parea na kanei ti plaka tis

  36. ΝΤΟΥ 13..ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΣΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..ΧΑΧΑΧΑΧ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΟΛΑ Ο ΝΤΡΟΥ13...ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΠΟΣΟ ΧΑΜΙΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΝΑΣ ΝΤΟΥ13...ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ....

  37. ΝΤΡΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΡΟΥ :):)
    Μαγκες μου πρεπει να αποφασισετε τι θελετε να κανει ο ΑΣΛ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, αν αποφασισετε το πρωτο, αφηστε την ομαδα να υπαρχει, να εχει εδρα το ΛΕΩΝΙΔΙΟ , να μαζευονται τα παιδια σας να αθλουνται, να περνανε καλα και να χαιρεστε γι αυτο που μπορουν να φτασουν, Γ, Β, Α τοπικο τι σημασια εχει?
    Αν παλι θελετε να εχετε μια ομαδα που να κανει πρωταθλητισμο, να πρωταγωνιστει σε εθνικο επιπεδο, τοτε συμβιβαστειτε με την ιδεα, των κλιμακιων, των μπατζετ , των μισθοφορων, των χορηγων. Απλα ειναι τα πραγματα.
    Το ιδιο εγινε και στο ποδοσφαιρο του ΑΣΛ, οποτε εχετε την εμπειρια απο εκει για να αποφασισετε.

    ΦΙΛΙΚΑ
    Ενας πρωην επαγγελματιας

  38. Δηλαδή ο Κυρίος που ήταν στη φετινή ομάδα δεν ήταν δικό μας παιδί;
    Ο Τσεμπελής δεν ήταν δικό μας παιδί;
    Ο Καττής δεν είναι δικό μας παιδί; Είναι ξένος; Είναι μισθοφόρος;
    Ο Νικολόης δεν είναι δικό μας παιδί; Είναι ξένος; Είναι μισθοφόρος; Οι γονείς του ήταν από τους λίγους που ακολουθούσαν την ομάδα στα παιχνίδια της.
    Ο Μπουτσικάκης που είναι 3 χρόνια στην ομάδα είναι ξένος;
    Ο Μουλάς που είναι 4 χρόνια στην ομάδα είναι ξένος;
    Δεν έχουν κανένα δέσιμο με την ομάδα και με τον τόπο αυτά τα παιδιά;
    Μιλάμε ότι απαρίθμησα την μισή ομάδα, αλλά να ξέρετε ότι και η άλλη μισή ήταν όλοι παιδιά που γούσταραν να φοράνε την φανέλα του Λεωνιδίου και είχαν δεθεί σφιχτά μεταξύ τους, έστω και αν γνωρίζονταν λίγο καιρό.
    Δεν ήταν ούτε κλιμάκιο, ούτε μισθοφόροι όπως το εννοεί ο προηγούμενος φίλος, ούτε ξένοι.

  39. Αγαπητε μου φιλε, μαλλον δεν καταλαβες το πνευμα του post μου παραπανω, παρολα αυτα μονος σου απαριθμεις μονο 4 γηγενεις παιχτες που παιζουν στην ομαδα σας, 4/12 , δηλαδη 33,3333% της ομαδας, οι υπολοιποι ειναι ξενοι που παιζουν για σας, δεν γνωριζω τα πραγματα που αφορουν την ομαδα σας απο μεσα, εγω αυτο που λεω ειναι θελετε ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ? Αν θελετε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ και ΞΕΝΟΥΣ θα εχετε και ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ και ΧΟΡΗΓΟΥΣ και BUDGET και ΚΛΙΜΑΚΙΑ και ΚΑΝΕΙΣ δε θα σας κατηγορησει γι αυτο, αυτο γινεται ΠΑΝΤΟΥ.

  40. Τελικά ποιος είναι ξένος και ποιος είναι ντόπιος ?
    Ο Σουραβλας είναι ξένος ή ντόπιος?
    Τα παιδιά αν φορέσουν τη φανέλα του ΑΣΛ θα είναι ξένοι ή ντόπιοι?
    Ο Παπασαράντης, ο Δημαρακης και ο Παπαρούνης είναι ξένοι ή ντόπιοι?
    Ο Ντένις Πυλαρινός είναι ξένος ή ντόπιος?
    Ο Μπουτσικάκης είναι ξένος ή ντόπιος? είναι μισθοφόρος ή περήφανος αθληταράς που φοράει τη φανέλα του ΑΣΛ?
    Μπορείς να μου απαντήσεις συγκεκριμένα για να καταλάβω καλύτερα το σκεπτικό σου?

  41. Εδώ άλλα γίνονται. Κατηγορούν τους γενικούς αρχηγούς λές και αυτοί αποφασίζουνε το που θα στηθεί η ομάδα.

  42. Τι είναι καλό και τί όχι, είναι αργά πια για δάκρυα Στέλλα. Ο χορηγός αποχώρησε.

  43. ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΔΕΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΛΕΩΝΙΔΙΟΝ ΔΩΡΕΑΝ.

  44. ΑΛΑΛΑ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΩΝ ΑΣΕΒΩΝ ... ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΥΣΕΒΩΝ!!!!
    ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΛΟΓΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟΥΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΝ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΙΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ TOY ΧΩΡΙΟΥ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΗΛΩΤΗ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΑΝΩΝΥΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΛΙΓΟΨΥΧΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΑΞΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ, ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ , ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
    ΑΥΤΟΙ ΠΑΙΞΑΝΕ ΤΣΑΜΠΑ ΣΑΝ ΠΑΙΧΤΕΣ, ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΤΣΑΜΠΑ ΣΑΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΩ ΤΟΝ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΑΝΑΝ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ), ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ «ΖΕΣΤΟ» ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.
    ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΕ ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
    ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΡΙΜΑ.

  45. Ας βγει τότε κ.Χαλκια κάποιος επώνυμα απο τους φίλους σας να μας πει γιατι δεν ήθελαν μια δεύτερη ομάδα στο λεωνιδιο αφού δεν θα έπαιζε κανένα ρόλο η στελέχωση της απο τον ασλ!πρεπει να πάμε σε συμβούλιο της ομάδας για να μάθουμε τι συμβαίνει;

  46. Φίλε για τη στελέχωση της 2ης ομάδας κάνεις λάθος. Η δεύτερη ομάδα θα αποροφούσε τους εφήβους του ΑΣΛ, πράγμα που εκτός από τους υπεύθυνους του μπάσκετ, ούτε το ίδιο του ΔΣ δεν το ήθελε.

  47. Ας μας πεί και ο γκουρού του μπάσκετ ο Ντρου13, τα πλάνα που υπήρχαν για τον Ολυμπιακό. Με ποιούς παίχτες θα γέμιζε το ρόστερ; Ποιούς παίχτες προσπάθησαν να προσηλυτήσουν στο νέο σύλλογο. Ποιό πρωτοκλασσάτο στέλεχος τσακίστηκε να τρέξει για την ενεργοποίηση του Ολυμπιακού, ενώ για τον ΑΣΛ θα τον βλέπετε με τα κυάλια; Ποιοί τελικά θα απαρτίζουν τη νέα διοίκηση του μπάσκετ; Αληθεύει ότι βγήκατε στη γύρα και ψάχνετε άτομο να σας εκπροσωπήσει στο ΔΣ;Ντρουπή!!!

  48. Η θυγατρικη ομαδα θα ηταν οτι καλυτερο για την ομαδα της Γ´...Θα έκανε παρα πολυ καλο στους εφήβους η συμμετοχή στην Α2 με τον ολυμπιακο λ. διότι τα παιχνίδια προσφέρουν εμπειρίες,όπως και οι προπονήσεις με έμπειρους παίκτες σε υψηλό επίπεδο αλλα μιας και αυτές έχουν πάψει να γίνονται στο Λεωνιδιο δεν το συζητάμε!Όλα αυτα τα λέω με το σκεπτικό ότι στην Α1 φέτος είδαμε μόνο έναν έφηβο με διαρκή συμμετοχή, στη Γ´ που κοπτεστε πόσους θα δούμε;Όσοι ξέρουν λίγο μπάσκετ οχι πολυ θα γνωρίζουν ότι Παναθηναϊκός-Μαρούσι-Αμυντας-Χολαργος έχουν θυγατρικές ομάδες και ο Πολις Καλλιθέας παρακαλαει την εσκανα να τους δώσει την αδεια συμμετοχής!!!!!
    Οι λόγοι που αποχώρησε ο χορηγός σίγουρα δεν είναι η δεύτερη ομάδα γιατι είμαι σίγουρος ότι ενδιαφερόταν και ενδιαφέρεται για τους Λεωνιδιωτες και το μπάσκετ της περιοχής!

  49. Γεια σας φίλοι Λεωνιδιώτες! Αν και πολυ λυπηρή η εικόνα ανταλλαγής τέτοιων μηνυμάτων, αυτό που μπορώ κατηγορηματικά να σας πω είναι πως αποτελεί απόδειξη της μιζέριας που μας διακατέχει ως λαό και ως προσωπικότητες! Εξηγήστε μου, αγαπητοί φίλοι, για ποιο λόγο υποσκάψατε μια καταπληκτική πορεία της ομάδας, τη διαλύσατε, επιτίθεστε σε ανθρώπους που εθελοντικά για 2 χρόνια παράτησαν τις οικογένειές τους ώστε να "τρέχουν" την οργάνωση της ομάδας και πάνω απ'όλα με ποιο δικαίωμα γυρίζετε την ομάδα 20 χρόνια πίσω??? Αυτό θέλατε φίλοι, να γυρίσουμε στην περίοδο που παίζαμε στο ανοιχτό γήπεδο? Μπράβο, τα καταφέρατε. Ας μαζεύεστε τώρα 10 παιδάκια, η διοίκηση (αλήθεια, να δω ποιοί θα ασχοληθούν) και ας κάνετε πρωταθλητισμό με τη Βασκίνα! Αν θέλατε πραγματικά να δώσετε αξία στα μικρά παιδιά , τότε θα έπρεπε να επιδιώκετε να παίζουν σε μία ομάδα ( προϊόν ) με υψηλή αξία και όχι όπως την καταντήσατε τώρα. Καληνύχτα Λεωνίδιο.

  50. φιλε ωραια τα λες!!!!αλλα στου κουφου την πορτα οσο θελεις..........

  51. Πάντως πρέπει να παραδεχτούμε ότι αυτο που ήθελε να πετύχει ο Ντρου13 το πέτυχε. Απο εκεί που είχε κόψει την συμμετοχή του στην ομάδα, τώρα θα είναι πενταδατος. Έμπειρος είναι , καλο χέρι έχει. ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ!!! Μη μου πείτε ότι δεν έχετε καταλαβει ποιος είναι.. Με Ντρου13 ηγέτη και Ντου Ιτ head coach δεν φοβόμαστε τίποτα. Θα σαρωσουμε στο τοπικό.

  52. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

    Κι αυτός ήταν ο λόγος που απέσυρε το ενδιαφέρον του. Αν εσείς τώρα θέλετε να πιστεύετε πως ο χορηγός που έδωσε ένα καράβι λεφτά αυτά τα τέσσερα χρόνια, είχε ανάγκη από σεναριογραφία βγαλμένη από ταινία προκειμένου να αποχωρήσει, δικαίωμά σας. Αντί να τον ευχαριστήσετε για την προσπάθειά του, βγείτε κι από πάνω! 'Οσο κράζετε τόσο τον δικαιώνετε για την επιλογή του.

  53. Αν έχει σκουριάσει ο Ντρου δεν υπάρχει πρόβλημα. Θα τον βάλουμε υπεύθυνο στα νερά και στην παρκετέζα.

  54. Γιατί ρε φίλε? τόσο κόπο έκανε το παλικάρι να φτιάξει δικιά του ομάδα. Μην του το χαλάς τωρα.

  55. Αρε ΝΤΡΟΥ13...τι έκανες στα παιδία?Διαλύσες την ομάδα ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ....

  56. ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΦΗΒΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΔΕΝ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΣΥΝΑΙΧΙΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΣΛ..ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΣΥΝΕΣ ΣΥΝ8ΗΚΕΣ..ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΤΕΣ..ΟΤΑΝ ΝΙΚΑΣ ΜΕ 25 ΚΑΙ 30 ΠΟΝΤΟΥΣ.

  57. ΟΧΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ... ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΤΟΥ (ΙΤ) ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΗΤΑΝΕ ΝΤ(Ρ)ΟΥΕΤΟ

  58. ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΗΒΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΕΡΣΥ?

  59. Ναι για όλα..!Τι να πώ..τα λόγια είναι περίτα.Β.Ξυνταρης

  60. Σύμφωνα με πληροφορίες που έμαθα τώρα ο ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΤΡΟΥ13 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟΙ...Β.ΞΥΝΤΑΗΡΣ

  61. ΤΟ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ....ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ!!ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΞΟΔΕΨΕ ΣΙΓΟΥΡΑ 200 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΣ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ!!ΑΡΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΣ... ΚΑΙ ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ!!ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΤΕ ΔΕ ΜΙΛΗΣΕ...ΟΛΟΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΕΝΩ ΒΛΕΠΑΤΕ ΤΗ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΣΤΙΣΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 250 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ..ΚΑΙ ΚΕΙ ΔΕ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ!!ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΔΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟ ΧΟΡΗΓΟ!!Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΜΠΗΚΕ ΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΒΟΗΘΗΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΗΠΩΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΑΠ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ... ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΛΟΙΠΟΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ...ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!

    ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΑΣΛ.

  62. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΔΩΔΕΚΑΔΑ Η ΟΜΑΔΑ.

  63. Μάθε πρώτα τί σημαίνει κατάχρηση και μετά γράψε. Η ομάδα δεν κόστισε 200 χιλ. για άνοδο στη Γ' και επίσης αν το νούμερο των 250 χιλ. ισχύει αυτό ήταν εις γνώσιν του χορηγού. Μόνος του τα έβαλε δεν έριξε κανένας καλάμι στην τσέπη του.
    Πηγαίνοντας την μάδα στην Αθήνα είχε τον απόλυτο έλεγχο που ακολουθήθηκε και με την απόλυτη επιτυχία. 21 στα 22 και άνοδο ξανά στη Γ'. Το αν "κατάντησε" η ομάδα όπως λές δε μπορώ να ανοίξω το κεφάλι σου και να σε πείσω το αντίθετο. Κάποτε θα έφευγε ο χορηγός και έφτασε η ώρα.

  64. Ο ΣΟΥΡΑΒΛΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ...ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ 40 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗ ΦΙΕΣΤΑ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ!!Η ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΟΣΤΙΣΕ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ 500 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΣΤΟ Α ΤΟΠΙΚΟ!!ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ??ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ Ν ΑΝΕΒΕΤΕ ΣΤΗ Γ ΜΕ 20 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗ ΚΕΡΚΙΔΑ!!ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΡΑΓΙΚΟΙ...ΑΛΛΑ ΤΣΙΜΠΗΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΚΤΕΙΘΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΙ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΟΣΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕ ΘΑ ΕΦΤΑΝΕ ΕΔΩ!!2 ΧΡΟΝΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΙΝ ΑΝΕΒΕΙ Γ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΞΟΔΕΨΕ 200 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΣΙΓΟΥΡΑ..Μ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ Α1...ΟΠΟΤΕ ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΝΟΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΑΘΕ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ....

  65. Είσαι σίγουρος ότι ψάχνουν για παίκτες; Κάνε μια ερώτηση στο Σαράντο να μάθεις. Το ρόστερ είναι έτοιμο. Και μάθε εσύ μπαλίτσα γιατί αν ήξερες θα έπαιζες ακόμα στον ΑΣΛ.

Όνομα

'Ωρα,1,"Κλεισθένης",1,«Αντώνης Τρίτσης»,1,΄εργα,2,΄Πούλιθρ,1,΄Υγεία,128,112,1,11ο Π.Τ. Νοτιοανατολικής Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας,4,16η Μαρτίου,4,1821,30,25η Μαρτίου,57,28η Οκτωβρίου,37,3x3,1,6η ΥΠΕ,3,Α Χώρα νάμου,10,Α. Σ. Λεωνιδίου,35,Α.Ε.Μαρίου,61,Α.Ε.Σ. Κυνουρίας,2,Α.Ο.Σ.Λ,4,Α.Σ. TKD Λεωνιδίου,30,Α.Σ."Αρκάς",27,Α.Σ.Λεωνιδίου,883,Α.Τ.Λεωνιδίου,3,ΑΑΔΕ,4,Αβραντίνης,1,Αγ.Βασίλειος,17,Αγαπήνωρ,1,Αγγελίες,157,Αγία Παρασκευή,1,αγιασμός,6,Άγιος Ανδρέας,3,Άγιος Βασίλειος,10,Αγίου Πνεύματος,5,Αγρότες,284,αγροτικό ιατρείο,2,Αγροτικός Συνεταιρισμός,64,Αγώνας Δρόμου Νότιας Κυνουρίας,1,Αγώνες δρόμου,93,αγωνισ,1,Αγωνιστική Συνεργασία,2,Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών,1,ΑΔΕΔΥ,11,Αδέσποτα,1,ΑΔΜΗΕ,5,ΑΕΚ Τρίπολης,1,ΑΕΠΙ,5,Αεροδρόμια,3,Αερόστατα,5,Αθήνα,2,Αθλητικά,3797,Αθλητικά Ανακοινώσεις,1,Αθλητισμός,22,αιγιαλός,1,Αιμοδοσία,73,αιολικά πάρκα,4,Ακίνητα,2,ακτοπλοΐα,1,Αλέξης Τσίπρας,1,Αλιεία,10,αλιευτικός σύλλογος,3,αλιευτικός τουρισμός,6,Άλλα αθλήματα,197,ΑΜΕΑ,43,Αμπελουργοί,17,Αμυγδαλιά,30,Ανάβαλος,1,αναγκαστικά μέτρα,17,Ανακοινώσεις,692,ανακύκλωση,2,Αναπτυξιακή Πάρνωνα,217,Αναρ,1,Αναρρίχηση,68,Αναρριχητικός - Ορειβατικός Σύλλογος Λεωνιδίου,23,Ανάσταση,4,Ανέλιξη,1,Ανεμογεννήτριες,36,Ανεξάρτητοι Έλληνες,8,ανεργία,1,Άνεργοι,25,Ανοικτό Πανεπιστήμιο,2,Ανοιχτή συνέλευση,8,αντάμωμα,1,ΑΝΤΑΡΣΥΑ,1,Αντένα,2,αντικαρκινική εταιρεία,1,Αντιφασίστες,1,Αξίζει να δείτε,105,Άξιον Εστί,3,απάτες,17,Απάτη,2,ΑΠΕ,10,απεργία,20,Απογραφή 2011,4,Απογραφή 2021,10,Απογραφή κτιρίων 2021,2,Αποζημιώσεις,8,Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου,2,Απόκριες,142,Απόλλων Τυρού,335,Απόλλωνας Τυρού,97,απολλώνιος δρόμος,2,άποροι,11,Απορρίμματα,34,Αποστολόπουλος,1,αποτελέσματα,1,Απόψεις,1,Απρόβλεπτα,1,απώλεια αντικειμένου,1,αρ,1,Αργολίδα,19,Άργος,1,Αργυράκη,1,Άρθρα,26,Άρθρο,8,αρκ,1,Αρκάδες Αγίου Δημητρίου,1,Αρκαδία,2866,Αρκαδίας,1,Αρκαδικό Πανόραμα,5,Αρκαδικο χωριό,3,Αρκαδικός,4,Άρση βαρών,2,Αρχαιολογία,31,Αρχείο Τσακωνιάς,280,Αρχιτέκτονες,8,Αρχοντικό Τσούχλου,48,Αρχοντικό Χατζηπαναγιώτη,2,ΑΣΕΠ,10,ΑΣΠΕΤ,1,Αστεία,3,Αστέρας Τρίπολης,4,Αστρος,2,Άστρος,38,Αστυνομία,523,Ασφαλιστικά ταμεία,77,ΑΤΕ,1,ατύχημα,12,Άυλη Πολιτιστική κληρονομιά,1,Αυτοδιοίκηση,28,αυτοδιοίκηση-εκλογές,471,Αυτοκίνητο,53,Αυτοκινητόδρομος,6,Αφετηρία Ζωής,2,αφιέρωμα,9,Βαλασόπουλος,3,Βασίλης Κοντοζαμάνης,2,βασιλόπιτα,6,Βασκίνα,45,Βέμμος,9,Βενιζέλος,1,Βιβλίο,57,Βιβλιοθήκη,3,Βίντεο,100,Βιογραφικό,3,Βιολογικός,2,Βιτζηλαίου,5,Βιώσιμη Πόλη,2,Βλάβες,12,Βλάσης,87,Βλησιδιά,22,Βοήθεια στο σπίτι,2,Βόλεϊ,22,βόρεια Κυνουρία,1,Βουδούρης,7,βραβείο,4,Βρύση,1,Γ.Ε.Φ.,1,Γ.Σ.Τυρού,92,Γενική Συνέλευση,74,Γεύσεις Ελλήνων εκλεκτές,6,Γεωργοί,4,γήπεδα,2,γηροκομείο,16,Γιαννακόπουλος,4,Γιαννακούρας,69,Γιαννούσης,5,γιατροί,10,Γιορτή Αμυγδάλου,3,Γιορτή θαλασσινών,9,Γιορτή Κάστανου,4,Γιορτή Κρασιού,23,γιορτή μελιού,10,Γιορτή μελιτζάνας,24,Γιορτή πανσελήνου,2,Γιορτή του Ψαρά,26,Γιορτή Ψαρά,1,Γλυππία,2,γλυπτική,2,Γνώμες,420,Γόντικας,4,γσεε,5,Γυμνάσιο,129,Γυμνάσιο Λεωνιδίου,4,Γυναίκα,12,Γύρος Αμπελώνων,2,Δ.Ε.Τυρού,17,Δ.Ο.Υ.,67,Δακοκτονία,18,Δαλιάνης,10,δανειολήπτες,3,ΔΑΟΚ Αρκαδίας,1,Δασαρχείο,29,Δασικοί Χάρτες,2,Δαφνώνα,6,ΔΕΔΔΗΕ,47,Δέδε,2,Δέδες,4,ΔΕΕΠ,5,ΔΕΗ,113,ΔΕΚΟ,1,Δελτία τύπου,1137,δεντροφύτευση,2,δευτεροβάθμια,2,ΔΗ.ΣΥ.,8,ΔΗΚΕΝΚ,62,Δημ.Ραδιόφωνο Τρίπολης,4,ΔΗΜΑΡ,3,Δημήτρης Κουτσούλης,16,Δημήτρης Πτωχός,91,Δημητσάνα,1,δήμοι,2,Δημοπρασία,54,Δήμος Β.Κυνουρίας,11,Δήμος Βόρειας Κυνουρίας,20,Δήμος Γορτυνίας,1,Δήμος Λεωνιδίου,34,Δήμος Ν.Κυνουρίας,85,Δήμος Νότιας,1,Δήμος Νότιας Κυνουρίας,2407,δήμος Τρίπολης,4,Δήμος Τυρού,2,Δημόσιο,4,δημοσιογράφοι,5,Δημοσκόπηση,3,δημοτικά τέλη,1,Δημοτική Επιτροπή,1,Δημοτικό Συμβούλιο,341,Δημοτικό Σχολείο,264,δημοψήφισμα,1,Δια Βίου Μάθηση,20,διάγγελμα,3,Διαγωνισμός,50,Διαδίκτυο,69,δίαθλο,1,διακοπή νερού,9,διακοπή ρεύματος,82,Διάλεξη,1,Διαμαρτυρία,8,Διαμονή,14,Διανομή τροφίμων,18,διασκέδαση,168,Διατροφή,14,διάφορα,8,διάφορα είδη,13,Διαχειριστική Επιτροπή του Κληροδοτήματος «Γ.Φ.ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ»,1,ΔΙΕΚ,5,Διεύθυνση Δασών,2,Δικαιοσύνη,82,ΔΙΚΕ,3,Δικηγόρος,4,Δίκτυο Αποχέτευσης,1,διόδια,3,δίπλωμα οδήγησης,1,Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος,1,Δολιανά,1,Δολιανίτης,17,δου,1,Δράκος,7,Δράσεις Κυνουρίας,3,Δράση,11,Δρίτσας,7,δρόμος,5,Δυνατή Πελοπόννησος,1,ΔΥΠΑ,11,δυστύχημα,19,δωρεά,32,Δώρο Πάσχα,2,Δώρο Χριστουγέννων,2,εγκαίνια,4,εγκύκλιος,1,ΕΕΣΠΟΦ,1,ΕΕΤΑΑ,2,ΕΕΤΕΜ Αρκαδίας,1,εθελοντισμός,39,έθιμα,7,Εθνική Ελλάδας,14,Εθνική Συσπείρωση,1,Εθνική Τράπεζα,7,ει,1,Ειδήσεις,5,Ειδικό Σχολείο,4,εκαβ,5,Εκδηλώσεις,1114,Εκδήλωση,11,Εκδρομή,80,Έκθεση,88,Έκθεση Φωτογραφίας,10,Εκκλησία,447,Εκλογες,9,Εκλογές,724,Εκπαίδευση,657,εκπομπή,3,εκπτώσεις,9,έκτακτα μέτρα,12,Εκτελεστική επιτροπή,5,ελαιοπαραγωγοί,68,ελαιοτριβεία,1,ΕΛΓΑ,41,Ελεύθεροι επαγγελματίες,4,Ελιά,6,Ελλάδα,1753,Ελληνική Επανάσταση,1,Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία,5,Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αρκαδίας,1,Ελληνικός Στρατός,9,Ελλήνων Συνέλευσις,1,ΕΛΜΕ,27,ΕΛΣΤΑΤ,4,ΕΛΤΑ,8,Έλωνα,12,Εμβολιασμοί,30,Εμπορικό Ναυτικό,1,Εμπορικός σύλλογος,193,εμπόριο,6,Εμποροπανήγυρη,4,ΕΜΥ,18,Εναλλακτική Αριστερή Κίνηση Καθηγητών Αρκαδίας,2,Ενδιαφέρουν,258,Ενέργεια,10,ενεργειακή κρίση,1,Ενημέρωση,4,Ενίσχυση Επιχειρήσεων,5,ενοικίαση ακινήτων,18,ενοίκιο,1,Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αρκαδίας,3,Ένωση Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Αρκαδίας,1,Ένωση Ξενοδόχων,51,Ένωση Οικονομολόγων Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου,1,Ένωση Τουριστικών καταλυμάτων Νότιας Κυνουρίας,6,εξοικονομώ,7,Εξωτερική Πολιτική,3,ΕΟΔΥ,212,ΕΟΜΜΕΧ,1,ΕΟΠΥΥ,4,Εορτή,17,ΕΠΑ.Σ.Τρίπολης,1,ΕΠΑΛ,92,επαρχιακός Τύπος,2,επέτειοι,14,Επίδομα,1,επίδομα θέρμανσης,3,επιδόματα,28,Επιδοτήσεις,47,Επικαιρότητ,1,Επικαιρότητα,13459,Επικαιρότητα Νότια Κυνουρία Λεωνίδιο,1,επικουρικό προσωπικό,2,Επιμελητήρια Πελοποννήσου,9,Επιμελητήριο Αρκαδίας,412,έπιπλα,1,Επιστολές,30,Επιτάφιος,7,Επιτροπή Αγώνα Πάρνωνα,2,Επιτροπή Διαβούλευσης,4,Επιτροπή Παιδείας,8,Επιχειρηματικότητα,89,Επιχειρήσεις,176,Επιχειρήσεις εστίασης,25,ΕΠΟ,3,ΕΠΣ Αρκαδίας,11,ΕΠΣ.Αρκαδίας,109,ΕΠΣΑ,47,Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα,7,Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα Αρκαδίας,344,Έργα,310,εργαζόμενοι,2,ΕΡΓΑΝΗ,1,Εργασία,415,Εργαστήριο,8,Εργατικό κέντρο,16,Έρευνα,1,ΕΡΤ,30,Ερυθρός Σταυρός,4,Ερωτηματολόγιο,1,εσαμεα,1,ΕΣΕΤ,1,ΕΣΗΕΑ,1,ΕΣΠΑ,55,εστίαση,11,Εύη Τατούλη,66,Ευθυμογράφημα,18,Ευρωεκλογές,5,Ευρωπαική Ένωση,3,Ευχές,58,ΕΦΕΤ,11,ΕΦΚΑ,12,Εφορεία Αρχαιοτήτων Αρκαδίας,2,Εφορία,2,Ζάβιτσα,1,Ζαρίτσι,2,Ζαχαριάς,14,ζημιές,5,ζώα,1,ζωγραφική,11,Ζωντανή μετάδοση,1,Ζώταλης,1,Η Πελοπόννησος Μπροστά,126,ηλεκτρονικό έγκλημα,1,Ηλιοπούλου,4,ημερίδα,32,Ηρακλής,1,Θέατρο,90,θέατρο σκιών,15,Θεοδωράκη,1,θεοδωράκης,2,θεολόγοι,2,Θεοφάνεια,39,Θεοφάνια,1,θερινό σχολείο,6,θέρμανση,1,θηροφύλακες,5,Ι. Μ. Αγίου Νικολάου Σίντζας,3,Ι.Μ. Αρτοκωστάς,1,Ι.Μ.Αγίου Νικολάου Καρυάς,4,Ι.Μ.Αγίου Νικολάου Σίντζας,26,Ι.Μ.Ελώνης,89,Ι.Μ.Ταξιάρχη Μιχαήλ Μουράς,1,Ιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας,7,ιατροί,2,ιατρός,2,Ιδιαίτερα μαθήματα,5,ΙΕΚ,12,Ιερά Μονή Σίντζας,2,ΙΚΑ,39,ΙΚΑ.,1,ΙΝ.Ε.,1,ΙΝΕ ΓΣΕΕ,2,ΙΝΣΕΤΕ,1,ιπποειδή,1,Ισοπολιτεία,7,Ιστορικά,47,Ιταλία,1,Κ.Ε.Δ.Ε,9,Κ.Ε.Ε.,2,Κ.Ε.Π.,14,Κ.Ε.Φ.,1,καζίνο,1,Καθαρά Δευτέρα,4,καιρός,241,κακοκαιρία,42,Καλαθά,1,κάλαντα,4,Κάλεσμα,1,Καλλικράτης,9,Καλό Λίβάδι,1,κάπνισμα,4,Καρβελάς,4,Καρδαράς,1,Καρναβάλι,10,Καρυές,1,καρχαρίας,1,Καστανιές,2,Καστάνιτσα,1,κάστανο,7,καστανοπααγωγοί,1,καστανοπαραγωγοί,3,καταγγελίες,5,Καταδυτικό πάρκο,29,καταναλωτές,7,καταστήματα,10,κατηγορία,1,κατοικίδια,2,Κατσίρης,2,Καύσιμα,6,καύσωνας,1,ΚΔΑΜ,1,ΚΔΑΠ,3,ΚΕΚ,3,Κέντρα Κοινότητας,6,Κέντρο Κοινότητας,10,Κέντρο Πληροφόρησης,8,Κέντρο Πρόληψης,3,Κέντρο Πρόληψης Αρκαδίας,7,Κέντρο Υγείας,118,Κεντροαριστερά,4,ΚΕΠ,3,Κεραυνός,1,Κηδεία,147,ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ.,1,Κιβωτός του Κόσμου,4,ΚΙΝΑΛ,3,Κίνημα Αλλαγής,33,κινηματογράφος,81,Κίνηση,1,ΚΚΕ,82,Κλειστό Γυμναστήριο,5,κληροδοτήματα,18,κλήρωση,2,ΚΝΕ,1,Κοινωνία,90,Κοινωνικά,447,Κοινωνικά Εκκλησία,1,Κοινωνικά Λεωνίδιο,2,Κοινωνικά Νότια Κυνουρία,1,Κοινωφελής Επιχείρηση,27,Κόκκορης,1,κολύμβηση,6,Κοντοζαμάνης,27,κοπή πίτας,30,Κορακοβούνι,3,Κορινθία,10,Κόρινθος,2,Κορολόγος,1,Κορομηλιά,1,κορονοϊός,415,Κορωνοϊός,392,Κοσμάς,289,Κόσμος,99,Κοτρώτσος,1,Κοτσώλης,1,Κουκλοθέατρο,15,Κουνουπιά,32,Κουτρούκης,5,ΚΠΝΝΑ,1,κρεοπωλεία,1,Κρυονέρι,4,ΚΤΕΛ,69,Κτηματική Υπηρεσία,4,Κτηματολόγιο,21,κτηνοτρόφοι,48,ΚΤΥΠ,1,κυκλοφοριακές ρυθμίσεις,38,κυκλοφοριακό,33,Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου,7,Κυνηγετικός Σύλλογος,40,Κυνηγοί,35,Κυνουρία,42,Κυπαρίσσι,1,Κύπελλο Αρκαδίας,22,Κύπρος,3,Κωνσταντινόπουλος,135,Κώστας Βλάσης,36,Λαϊκή αγορά,117,Λαϊκή Ενότητα,11,Λαική συσπείρωση,48,Λαϊκή συσπείρωση,26,Λάκκος,11,Λάκος,7,Λακωνία,23,Λαλουδάκης,38,Λαμπρόπουλος,44,Λαογραφία,77,ΛΑΟΣ,1,λαχειοφόρος,6,Λειβαδά,1,Λειβάδι,20,Λεκκός,1,λευκή νύχτα,1,Λεωνίδιο,4004,Λεωνίδιο Αλλάζουμε,8,Λεωνίδιο Επικαιρότητα,1,Λεωνίδιο Επικαιρότητα Ανακοινώσεις,1,Λεωνίδιο Κοινωνικά,1,Λεωνίδιο Κοινωνικά Επικαιρότητα,1,Λεωνίδιο Νότια Κυνουρία,3,Λεωφορία,2,Λιβάδι,13,Λιμάνι,30,Λιμεναρχείο,63,Λιμενικό Σώμα,44,Λιμενικό Ταμείο,9,λογιστές,24,Λούλουγγας,1,Λύκειο,84,Λυκουρέντζος,76,Λυμπεροπούλου,2,Λυσίκατος,137,μαγειρική,4,Μαθητές,2,Μαίναλο,4,Μανδρώνης,4,Μάνος,1,Μάνου Ελένη,1,Μανώλης,3,Μανώλης Δολιανίτης,38,Μανώλης Μάκαρης,6,Μαρί,35,Μαρνέρης,118,Μαρτάνο,5,Μέλανα,13,Μέλι,1,Μελισσοκόμοι,15,Μελιτζάzz,191,Μέρα25,6,Μεσσηνία,19,Μετανάστες,2,μεταφορά μαθητών,2,μέτρα προστασίας,21,Μετρό,1,Μητέρα,6,Μητρόπολη,16,Μητσοτάκης,18,Μηχανές,1,Μηχανικοί,8,Μιχελάκης,2,ΜΜΕ,7,Μνημείο,1,μνημόσυνο,52,Μονάδα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών (ΜΔ ΠΠ) Νότιας Πελοποννήσου,6,Μονάδα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Νότιας Πελοποννήσου,1,Μοναστήρι,6,μονοπάτια,4,ΜΟΡΕΑΣ,5,ΜΟΡΙΑΣ ΑΕ Α.Ο.Τ.Α,2,Μορφωτικός Σύλλογος,112,Μοτοπαρέα,67,Μοτοπαρέα Λεωνιδίου,8,Μοτοσικλέτα,49,Μούρα,3,μουσεία,44,μουσική,17,μουστός,3,Μπακούρης,1,Μπαμπαδήμας,57,Μπάσκετ,556,Μπάσκετ Α. Σ. Λεωνιδίου,9,Μπερέτσος,1,Μπερτζελέτος,6,Μπιρσίμ,8,Μπουντρούκας,5,Μυθική Πελοπόννησος,3,ν,1,Ναρκωτικά,2,Νατάσα Πετρούλια,4,ναυάγιο,1,Ναύπλιο,2,Ναυτικοί,4,ΝΔ,240,Νέα Γρίπη,6,Νέα Δημοκρατία,60,Νέα Πελοπόννησος,224,Νέα Πορεία για τη Νότια Κυνουρία,24,Νέοι Δρόμοι,2,Νεολαία ΠΑΣΟΚ,3,νερό,7,νηπιαγωγείο,77,νίκ,1,Νίκας,113,Νικολάκου,10,ΝΟΔΕ,4,Νομαρχία Αρκαδίας,6,νομοσχέδιο,1,Νότια Κυνουρία,24,Νότια Κυνουρία,6012,Νότια Κυνουρία Τουρισμός,1,ΝΠΙΔ,1,ντοκιμαντέρ,8,νυχτερινό ρεύμα,1,ξενοδοχεία,1,Ξενοδόχοι,32,Ξύλα,1,Ο άλλος δρόμος,21,Ο τόπος μας,5,Ο.Ε.ΕΣ.Π.,1,Ο.Τ.Ε.,6,ΟΑΕΔ,77,ΟΑΕΕ,21,ΟΓΑ,25,Οδηγίες,19,Οδηγοί,1,οδικό δίκτυο,2,Οδοιπορικό Ιστορίας,3,οδοντιατρικός Αρκαδίας,2,οεβα,1,ΟΕΒΕΑ,2,Οικ,1,Οικοδόμοι,4,Οικολόγοι,6,Οικονομ,1,Οικονομία,973,Οικονομική επιτροπή,164,Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος,3,Οινοπαραγωγοί,5,ΟΚΕ,1,Ολυμπιακοί Αγώνες,2,Ολυμπιακός,1,Ολυμπιακός Λεωνιδίου,264,ομιλία,26,Ομογένεια,51,Ομοσπονδία TKD ITF,8,ΟΝΝΕΔ,9,ΟΠΑΠ,5,ΟΠΕΚΑ,6,ΟΠΕΚΕΠΕ,4,όπερα,1,Όραμα-Γνώση - Πρόοδος,5,Όραμα-Γνώση-Πρόοδος,56,Ορειβασία,196,Ορθοπαιδικός,1,ορκωμοσία,2,ΟΣΔΕ,4,οσε,5,Όσκαρ,1,ΟΤΑ,14,Ουκρανία,4,Ουράνης,4,Π.Ο.Ε.,1,Π.Ο.Φ.Ε.Ε.,1,παγκόσμια ημέρα,3,Παγώνης,2,ΠΑΖΛ,6,Παιδί,76,παιδί Τυρός,1,Παιδίατρος,11,Παιδικά χωριά SOS,2,Παιδική Χαρά,13,Παιδική Χορωδία,16,Παιδικό Πρωτάθλημα Αρκαδίας,2,Παιδικό Πρωτάθλημα Αρρκαδίας,1,παιδικός σταθμός,45,Παιδότοπος,1,παλαίμαχοι,2,Παλαιοχώρι,67,ΠΑΜΕ,6,Παμπελοποννησιακό Οδοντιατρικό Συνέδριο,4,Παναγιωτόπουλος,1,Παναρκαδική ομοσπονδία,36,Παναρκαδική ομοσπονδία Αμερικης,3,Παναρκαδικό Νοσοκομείο,62,Παναρκαδικό Συνδικάτο Εργατών Οικοδόμων,1,Παναρκαδικός,3,Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας,4,Πανελλήνιες,42,Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου,30,πανηγύρια,66,Πανθυρεατικός,3,Πανσέληνος,1,Παπαδημητρόπουλος,1,Παπαηλιού,35,Παπαθανασόπουλος,158,Παπαμιχαήλ,3,Παπανδρέου,4,παραδοσιακοί χοροί,8,Παραλία Τυρού,4,Παραλίες,17,Παράλιο Άστρος,1,παράξενα,1,Παραπολιτικά,2,ΠαραΤυρό,36,παρέλαση,7,Παρθενώνας,1,Πάρνωνας,42,Πάρνωνας Α.Ε.,1,Παρουσίαση,14,ΠΑΣΟΚ,91,ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής,54,Πάσχα,261,Πατσαρίνος,1,Πάχος,2,ΠΕ Αρκαδίας,82,ΠΕΔ,5,Πεζοπορία,65,Πεζοπόροι Τυρού,199,Πειραιώς,1,Πελετά,222,Πελοπόνησος Αφετηρία Ζωής,19,Πελοποννησιακή Ένωση,3,Πελοποννησιακή Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας,11,Πελοποννησιακή Συμμαχία,3,Πελοπόννησος,217,πελοπόννησος - Αφετηρία Ζωής,1,Πελοπόννησος ΑΕ,1,Πελοπόννησος Οικολογική,2,Πελοπόννησος Πρώτα,6,Πελοπόννησος Expo,10,πεπ,1,Πέρα Μέλανα,91,Περιβάλλον,274,περιβάλον,1,Περιοδικό,1,Περιπατητικός τουρισμός,7,περιφερεια,1,Περιφέρεια Πελοποννήσου,1753,Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Πελοποννήσου,11,Περιφερειακή Επιτροπή,1,Περιφερειακό Συμβούλιο,67,ΠεΣυ,1,Πετρέλαιο,3,Πέτρος Τατούλης,212,Πηγάδι,51,πιστοποιητικά,3,πίτα,6,Πλάκα,216,Πλατανάκι,27,Πλάτατος,1,πλημμύρες,2,πνευματική ιδιοκτησία,2,Πνιγμός,5,πο,1,Ποδήλατο,39,Ποδόσφαιρο,2152,ΠΟΕ-ΟΤΑ,1,Ποίηση,5,Πολεμική Αεροπορία,5,Πολεμικό Ναυτικό,3,πόλεμος,3,Πολιτικά,1330,Πολιτική προστασία,57,Πολιτισμός,1044,Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Απανταχού Πουλιθριωτών,2,Πολιτιστικός Σύλλογος,17,Πολιτιστικός Σύλλογος Τυρού,6,Πολίχνη-Δράση,1,Πολτική,2,πολύτεκνοι,3,Πολυτεχνείο,2,Ποτάμι,6,Πούλιθρα,264,Πραγματευτή,82,Πρασιές,1,Πραστός,42,Πρέγασος,1,Πρόεδρος της Δημοκρατίας,2,προειδοποιήσεις,3,προκηρύξεις,87,Προσκλήσεις,2,Πρόσκληση,10,πρόσκοποι,1,Προσφορά εργασίας,7,Πρόσφυγες,2,Πρόσωπα,34,Πρώτα η Πελοπόννησος,33,πρώτες βοήθειες,4,πρωτοβάθμια εκπαίδευση,2,Πρωτομαγιά,10,πρωτοχρονιά,10,πτηνά,1,Πυρασφάλεια,3,πύργος Τσικαλιώτη,26,Πυργούδι,3,Πυρόπληκτοι,5,πυροπροστασία,5,Πυροσβεστική,148,πυσδε,1,πωλήσεις ακινήτων,40,πωλήσεις επιχειρήσεων,2,πωλήσεις οχημάτων,6,ραδιόφωνο,6,Ρέππας,8,ρετρό,5,ρεύμα,11,Ρολόι,1,Ρουσιάς,4,ρύθμιση οφειλών,2,Σ.Ο.Κ,1,Σαλάκος,10,Σαμαράς,1,Σαμπατική,38,ΣΑΟΟ,6,Σαπουνακαίικα,21,Σαπουνακέικα,3,Σαπουνακέϊκα,35,Σαραντάρης,28,ΣΔΑΜ,1,σεισμός,34,σεμινάριο,32,ΣΕΤΕ,3,Σιδηρόδρομος,4,Σινεμά,177,σίταινα,6,Σιώρας,23,σκάκι,2,Σκαντζός,24,Σκύλος,1,Σπηλαιολόγοι,24,Στάικος Χρήστος,3,Στατιστική Υπηρεσία,9,ΣτΕ,3,Στεγνοκαθαριστήριο,1,Στέφανος Κασσελάκης,1,Στίβος,49,στρατολογία,4,συγκοινωνία,15,Σύλλογος "Αγ.Απόστολοι",28,Σύλλογος "Άγιος Γεώργιος",3,Σύλλογος "Αθηνά",10,Σύλλογος "Απόλλων",16,Σύλλογος "Επαρχία Κυνουρίας",4,Σύλλογος "Ζεστή Φωλιά",9,Σύλλογος "Η Πολίχνη",3,Σύλλογος "Λεωνίδιον",20,Σύλλογος Αμυγδαλιάς,3,Σύλλογος Αναρριχητών,1,Σύλλογος Απανταχού Αμυγδαλιωτών,12,Σύλλογος Απανταχού Βασκινιωτών,7,Σύλλογος Απανταχού Πηγαδιωτών,4,Σύλλογος Απανταχού Τσιταλιωτών,11,σύλλογος Βασκινιωτών,4,Σύλλογος γονέων,156,Σύλλογος Δαφνώνας,10,Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Αρκαδίας,2,Σύλλογος Καφεστιατόρων Αρκαδίας,4,Σύλλογος Κτηνοτρόφων,3,Σύλλογος Μαριωτών,13,Σύλλογος Παλαιοχωριτών,6,Σύλλογος Πεζοπόρων Τυρού,49,Σύλλογος Πελετιωτών,1,Σύλλογος Πηγαδιωτών,1,Σύλλογος Πολυτέκνων Αρκαδίας,1,Σύλλογος Πραστού και Τσακωνιάς,1,Σύλλογος Πωλητών Λαϊκών Αγορών Λεωνιδίου - Άστρους,1,Σύλλογος Φροντιστών Αρκαδίας-Λακωνίας,9,Σύλλογος"Πολίχνη",9,Συμπολιτεία,70,Συναυλία,151,Σύνδεσμος Κοσμιτών,1,Συνέδριο,52,συνέντευξη,45,συνήγορος του πολίτη,1,συνταγές,37,συνταγογράφηση,1,Συνταξιούχοι,30,ΣΥΡΙΖΑ,45,ΣΥΡΙΖΑ.,147,σχολεία,61,Σχολή Οδηγών,2,σχόλια,1,Σωματείο Γυναικών,2,Σωματείο εργαζόμενων στην ενέργεια Νομών Πελοποννήσου,5,Σωματείο Εργαζομένων στις Εμπορικές Επιχειρήσεις και Υπηρεσίες Αρκαδίας,4,τ,1,Τ.,1,Τ.Α.Π.,1,Τ.Ε.Ε.,11,Τ.Ο.Π.,4,Ταβέρνα,1,ΤΑΞΙ,2,ταξίδια,3,ΤΑΠΤΟΚ,3,Τατούλης,268,ΤΕΒΑ,22,ΤΕΕ,8,τέλη,8,τέλη κυκλοφορίας,5,Τέμπη,1,τένις,2,τέννις,5,Τέχνη,11,Τεχνικό Πρόγραμμα,11,Τεχνολογία,60,Τηγάνι,3,τηλεόραση,113,τηλεφωνία,1,Τίμος Κατσίπος,1,τοξοβολία,5,Τοπικά,18,Τοπικό Αρχείο,4,Τορόντο,1,Τορυισμός,1,Τουρισμός,543,Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου,5,Τράπεζα Πειραιώς,6,τράπεζες,23,Τρίαθλο,30,Τριανταφύλλου,3,Τρίπολη,11,Τρίτεκνοι,7,Τροχαία,5,Τροχαίο,52,Τροχάνη,1,Τροχόσπιτα,1,Τσάκωνες Περιπατητές,35,Τσακωνιά,151,Τσακώνικη διάλεκτος,72,τσακώνικη μελιτζάνα,6,Τσακώνικη υφαντική,19,τσακώνικο συνέδριο,6,Τσακώνικος Δρόμος,10,Τσακώνικος Συνεταιρισμός,1,Τσακώνικος Συνεταιρισμός Γυναικών,2,Τσακώνικος Χορός,18,Τσακωνοπαρέα,24,Τσέρφο,1,Τσιγκούνης,13,Τσικνοπέμπτη,8,Τσιλιβής,2,Τσίπρας,1,Τσιτάλια,67,ΤΣΜΕΔΕ,1,Τύπος,1,Τυρός,1173,Τύρος,1,Τυρός Τρίαθλον,5,Υγεία,856,ύδρευση,4,ΥΠΕΞ,2,ΥΠΕΣ,1,Υπηρεσίες,11,υποδομών,1,Υποθηκοφυλακείο,2,Υποτροφίες,12,Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης,4,Υπουργείο Εργασίας,3,Υπουργείο Εσωτερικών,6,Υπουργείο Ναυτιλίας,3,Υπουργείο Παιδείας,22,Υπουργείο Πολιτισμού,3,Φ.Ο.Σ.Λ.,1,Φάμπρικα,1,Φάμπρικα Πολιτισμού,170,Φαράγγι,1,Φαρμακεία,4,Φαρμακοποιοί,5,ΦΕΚ,1,Φεστιβάλ,80,Φεστιβάλ αναρρίχησης,21,Φεστιβάλ Γαστρονομίας,1,Φεστιβάλ Μελιτζάνας,58,Φεστιβάλ Μπύρας Πελοποννήσου,1,Φιλαρμονική,38,Φιλόδημοι Πολίτες,41,Φιλοζωικός Σύλλογος,2,φιλόζωοι,21,Φίλοι Εθνικής Ελλάδος,1,Φλόγα,1,ΦΟΔΣΑ,5,φοιτητές,2,Φορέας Διαχείρησης Πάρνωνα,10,Φορέας Διαχείρισης Οικολογικού Πάρκου,152,Φορείς,8,φορολογία,60,Φορολογικά,107,Φόρος ακινήτων,1,φυσικό αέριο,6,Φωκιανό,35,Φωτιά,7,Φωτογραφία,12,Φωτογραφίες,67,ΧΑΔΑ,6,χάκερς,1,Χαμόγελο του παιδιού,15,Χαράλαμπος Λυσίκατος,50,Χάρτες,3,Χείλαρης,16,χιόνια,28,Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου,1,χιούμορ,1,Χορευτικό συγκρότημα,7,Χορευτικός Όμιλος,7,χοροεσπερίδα,48,Χορός,52,Χορωδία,44,Χορωδία Ενηλίκων,22,Χουζούρης,4,Χούνη,3,Χριστούγεννα,299,Χρονογράφημα,14,Χρυσή Αυγή,23,Ψαράς,1,ψάρεμα,2,Ψαρολόγος,9,Ψηφιακή Διακυβέρνηση,23,ψήφισμα,7,Ψυκτικοί,1,Ψυχολογία,10,Ωδείο,16,ώρα,18,Advertorial,60,agenda,2,Beach Soccer,4,Beach Tennis,20,Beach Volley,50,Black Friday,3,Climbinleonidio,2,Erasmus,4,EUROPE DIRECT Πελοπόννησος,1,Events,1,expo,5,Facebook,17,fake news,1,Google,6,gov,7,I Love GR,11,Kορωνοϊός,1,Leader,42,leonidion.gr,1,Lockdown,39,natura,3,open mall,2,Open Real Estate,11,Peloponnese Wine festival,2,Photo Gallery,1,Pizza,1,POS,2,Rally,1,Taekwon Do,78,Taxisnet,10,TKD WTF,15,Toolbar,1,top,13,TsakoniART,1,Tyros Action Camp,3,TYROS OPEN SEA SWIM EVENT,3,TYROS SEA Festival,13,Tyros Triathlon,15,TyrosRun,21,Unesco,1,Video,1325,Viral,1,WWF,2,Yoga,2,
ltr
item
Leonidion.gr: Παγώνουν όλες οι εξελίξεις στην ανδρική ομάδα μπάσκετ Λεωνιδίου!
Παγώνουν όλες οι εξελίξεις στην ανδρική ομάδα μπάσκετ Λεωνιδίου!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiP7i3fezju2CMX4weXhVIDE3Ny4dKxERFyO8Tzds8XRDrX043N6q-n-D4EuhC2MlPT0_zV_S2OXVaO4ypeC7mBlNyAk9KJP5xn4n8sN556nrRy6fGoy5Kzn57wGc4-w7mel5Y6UETlsA/s320/Picture1.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiP7i3fezju2CMX4weXhVIDE3Ny4dKxERFyO8Tzds8XRDrX043N6q-n-D4EuhC2MlPT0_zV_S2OXVaO4ypeC7mBlNyAk9KJP5xn4n8sN556nrRy6fGoy5Kzn57wGc4-w7mel5Y6UETlsA/s72-c/Picture1.jpg
Leonidion.gr
https://www.leonidion.gr/2012/06/blog-post_12.html
https://www.leonidion.gr/
https://www.leonidion.gr/
https://www.leonidion.gr/2012/06/blog-post_12.html
true
1463647731720589503
UTF-8
Φορτώθηκαν όλα τα δημοσιεύματα Δεν βρέθηκαν δημοσιεύματα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσοτερα Cancel reply Διαγραφή Από τον Αρχική σελίδα Σελίδες Δημοσιεύματα Δείτε τα όλα ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ SEARCH Όλα τα δημοσιεύματα Δεν βρέθηκε δημοσίευμα που να ταιριάζει στην αναζήτηση ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαίου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαίου Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες πριν χτες $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες πριν περισσότερες από 5 εβδομάδες Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content