$type=three$count=3$show=home$height=220$snippet=hide$rdm=hide$a=hide$d=hide$la=hide$au=hide$com=0

Μαρνέρης: Συν-Κοινωνική, Συμπολιτειακή Διακυβέρνηση για τη Νότια Κυνουρία του 2020

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ TO:

Όλοι μαζί μπορούμε ν’ αφήσουμε πίσω μας την κρίση! Συν-Κοινωνική, Συμπολιτειακή Διακυβέρνηση για τη Νότια Κυνουρία του 2020! Νέο (αν...

  • Όλοι μαζί μπορούμε ν’ αφήσουμε πίσω μας την κρίση!
  • Συν-Κοινωνική, Συμπολιτειακή Διακυβέρνηση για τη Νότια Κυνουρία του 2020!
  • Νέο (ανθρωποκεντρικό) Ξεκίνημα, παράδειγμα στη ΧΩΡΑ!
  • Ένα και μόνο ένα ψηφοδέλτιο συνδυασμού Αυτοδιοικούμενων Πολιτών στις δημοτικές εκλογές, ευρύτατο κοινωνικά & χωροταξικά - σοφό αυτοδιοικητικά και δημιουργικότατο δημοτικά!

                                Πάμε να το φτιάξουμε, με αυτά που μας ενώνουν!


                                                   ΙΩΑΝΝΗΣ Η. ΜΑΡΝΕΡΗΣ

                                            ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

BLOGGER: 70
  1. δεν χρειάζονται τόσες ανακοινώσεις φτάνει!!!

  2. Στην "Κληματαριά" πριν μερικούς μήνες έλεγες: ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ, ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ....
    Τώρα τι άλλαξε και λες Όλοι μαζί??????

  3. Συμφωνώ μαζί σου Δήμαρχε, αλλά εδώ είναι Ελλάδα και πολύ φοβάμαι ότι μπροστά στον εγωισμό μας, το κοινό καλό περιττεύει. Η πρόταση της "Συν-Κοινωνικής, Συμπολιτειακής Διακυβέρνησης για τη Νότια Κυνουρία του 2020" είναι πολύ μπροστά για την επαρχιακή Ελλάδα. Βέβαια θα χαρώ πάρα πολυ να δω τους υποψήφιους να με βγάλουν λάθος.

  4. Συγχώρα με Δήμαρχε αλλά με τόσο πετυχημένο έργο που έχεις κάνει,τί σε ωθεί να κάνεις νεό ψηφοδέλτιο; Δλδ τόσο πετυχημένοι είσαστε που και με χάλια συνδυασμό έχετε κάνει τόσο έργο; Πάτε για τα περισσότερα; Μήπως να σοβαρευτούμε;

  5. Πραγματικά συν-κινήθηκα με όλα αυτά που γράφονται αλλά μόνο και μόνο που ο δήμαρχος προσπαθεί όλες αυτές τις συν-κινητικές ιδέες να τις στεγάσει κάτω από την ομπρέλα της Συμπολιτείας (δλδ ενός συνδυασμού), δεν ξέρω μου φαντάζει κάπως εγωιστικό.

  6. Ναι Γρηγόρη να είσαι σίγουρος...
    Αυτή η πρόταση του δημάρχου δεν είναι μια ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΔΙΠΛΩΣΗ λόγω της επερχόμενης συντριπτικής ήττας
    Όχι όχι, είναι γιατί βλέπει πολύ μπροστά!
    Τώρα εξήγησε μας γιατί δεν έβλεπε τόσο μπροστά και πριν από μερικούς μήνες όταν δήλωνε άλλα.

  7. Φιλε 5.54, οταν λες συντριπτικη ηττα για αναλυσε το μας λιγο, ποσο περιπου θα ειναι(ξερεις και ποσοστα;), για να προετοιμαζομαστε ψυχολογικα..Δεν λεω, ολα πιθανα ειναι, αλλα καλο ειναι να κραταμε μικρο καλαθι. Αν γινει καμια στραβη,αν λεω, τοτε αυτοι που εκαναν μεγαλες δηλωσεις προβλεπεται να κανουν και τις μεγαλυτερες κωλοτουμπες κι αναδιπλωσεις. Γι'αυτο χαμηλοι τονοι....και βλεπουμε!

  8. Μαρνέρη άσε την φιλολογική υποκουλτούρα σου , προσγειώσου, μίλα την γλώσσα που όλοι ξέρουμε ,σταμάτα τα ακαταλαβίστικα άρθρα σου, μην βασανίζεις συνεχώς κάποιες λέξεις ,που τις επαναλαμβάνεις σε όλα σου τα κείμενα, άσε τον προσποιητό λόγο , συνεργάσου με τους συνεργάτες σου, μην τους αγνοείς. Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο νομίζεις.Μαζεψες δίπλα σου πολλά φίδια και έκανες στην άκρη πολλούς που σε βοήθησαν, τώρα θα σε δαγκώσουν. Ο πρόεδρος της Αναπτυξιακής (αυτόν που τον έκανες εσύ χωρίς να ρωτήσεις κανένα συνεργάτη σου) τώρα περιμένεις να σε στηρίξει ; Κάποιοι από τους συνεργατες σου που κλείνουν το μάτι στο ΣΥΡΙΖΑ τι θα κάνουν.

  9. Αν ηθελε ενα ψηφοδελτιο ας εκανε την πρωτη κινηση ο Μαρνερης βαζοντας αντιδημαρχο καποιον απο την μερια του ΤΣΙΓΚΟΥΝΗ, τοτε θα ΦΑΙΝΟΤΑΝ το μεγαλειο του!!
    Και θα τον εκραζαν ολοι οι δικοι του!!!!
    Τα εννοεί αυτά που λέει ο Μαρνέρης ή απλά θα μείνουν ανακοινώσεις στο διαδίκτυο ( όπως πολλές άλλες ); Κατά τη γνώμη μου παίζει το τελευταίο του χαρτί μπροστά σε μια πιθανή ήττα. Αν τα εννοεί , ας σκεφτεί σοβαρά αν είναι εφικτά ή όχι.


  10. Ορισμενοι σχολιαστες μονιμως τον τελευταιο καιρο δειχνουν ποσο κακεντρεχη διαθεση εχουν απεναντι στον Μαρνερη. Κι εξηγουμαι:
    1ον. Φιλολογικες συζητησεις και θεωρησεις εκαναν τοσα χρονια οι αλλοι. Ολο θα..θα..θα ακουγαμε και απο ουσια τιποτα. Αυτος ειναι ο μονος που μετουσιωσε τα λογια σε πραξεις με εργα και χρηματοδοτησεις, διαφωνεις; Μερικοι, εχουν ακομα ν'αποδειξουν κ.α.
    2ον. Δεν μπορειτε να δεχθειτε πως ο καθενας εχει ξεχωριστο τροπο να γραφει, διαφορετικη προσωπικοτητα και αυτο τους κανει ιδιαιτερους;
    3ον. Αν στο αρθρο που σχολιαζεις, η γλωσσικη του υποκουλτουρα δεν σου επιτρεπει να καταλαβεις το περιεχομενο του, τοτε πραγματικα το προβλημα ειναι δικο σου και οχι δικο του.
    4ον. Αν γνωριζεις κατι περισσοτερο οσον αφορα συνεργατες του που δημοσια δηλωσαν στηριξη στο νυν Δημαρχο και συνεργαζονται μαζι του, τοτε δεν εχεις τιποτα αλλο να κανεις, παρα να γραψεις ενα δελτιο τυπου και να το κοινοποιησεις.
    5ον. Αν περιμενε απο εμενα κ εσενα να του κανουμε υποδειξεις για το πως θα χειριστει τα ζητηματα των εκλογων, ειμαι βεβαιος πως δεν θα ενυπογραφε ως Δημαρχος Ν.Κ (χωρις Σαλακο, ουτε τοτε τον χρειαστηκε).
    6ον. Προφανως, καποιες επαναλαμβανομενες λεξεις εχουν σημασιολογικη αξια, σκεψου το..
    7ον. Μεγαλο αγχος για το τι θα κανει η Συμπολιτεια δεν εχετε, μηπως θελετε να σας ανακοινωσει και το σχεδιο του για τις εκλογες; Παντως η αγωνια σας, κατακλυζοντας ολες τις δημοσιευσεις του, ειναι εκδηλη, δεν κρυβεται πως να το πουμε( φιλε, δωσε προγνωστικα ηττας), μεγαλο αγχος.
    8ον. Στο κατω-κατω βρε παιδια αφου δεν σας αρεσει γιατι τον ακολουθειτε φανατικα σε καθε του ανακοινωση; Θα μπορουσατε να σκοτωνετε με αλλο, πιο εποικοδομητικο τροπο το χρονο σας. Βλεπετε, οταν ανακοινωνει εργα και χρηματοδοτησεις τα σχολια απο κατω ειναι 0! Τοτε ομως δεν εχει κατι να γραψουμε, ειναι ανιαρο,το ιδιο τροπαριο διαρκως. Αααα,καλα!! Ποσο αφελης ειμαι; Αυτες οι μεγαλοψυχιες κι αναγνωρισεις ειναι απαγορευμενες σε περιοδο προεκλογικη!!! Ειναι η περιοδος που ξεχνιουνται ολα κ ξεκινα η προπαγανδα. Απαλλαξτε λοιπον τον εαυτο σας απο αυτη τη διαδικασια, ισως λεω, ισως να ξερει τι πρεπει να κανει.

  11. Στο μικροπολιτικο και μικροκομματικο μυαλο καποιων τους ειναι αδιανοητη η συστρατευση ολων των δυναμεων μιας τοπικης κοινωνιας. Ετσι εχουν μαθει, βλεποντας και δημιουργοντας αντιπαλους και πολωσεις.Ο κ.Μαρνερης με την εκλογη του εφερε μια μικρη πολιτικη τοπικη επανασταση αποτιναζοντας την μετριοτητα, την ελλειψη οραματισμου και την πολιτικη απαξιωση των νεων του ειχε συνεπάρει τον τοπο μας. Νεοι ανθρωποι δραστηριοποιηθηκαν, κουβεντιασαν, ασχοληθηκαν με τα κοινα υστερα απο πολυ καιρο. Τολμω να πω πως ακομα και η υποψηφιοτητα του κ. Λυσικατου ειναι αποτελεσμα της εκλογης νικης του κ.Μαρνερη, μιας και σε αντιθετο εκλογικο αποτελεσμα θα ηταν αδιανοητο να βρεθει πολιτικος χωρος επι κ.Τσιγγουνη. Στα ματια μου ο κ.Μαρνερης σημερα φερνει εναν ακομα νεοτερισμο καλοντας σε συνεργασιες ολων και οσων επιθυμουν το καλο αυτου του τοπου. Ακομα και του αλλου υποψηφιου Δημαρχου. Οσοι ειναι ικανοι γιατι να μην μπουν κατω απο την ιδια ομπρελα; Τι εχει να χασει ο απειρος αλλα συνάμα φερελπις κ. Λυσικατος απο μια πολιτικη συνεργασια; Ειναι καιρος πολιτικης σπαταλης αθρωπων που θελουν να προσφερουν στον τοπο μας; Τοσο δυσκολο ειναι σε μια σταλια τοπο να συνεργαστουν καποιοι για μια καλυτερη αυτοδιοικηση;

  12. 12.12 αν κάποιος πρέπει να κόψει τα τροπάρια πρώτος είσαι εσύ. Σε κάθε άμυνα προτάσετε το παίγνιο-καραμέλα "τόσα χρόνια που...". Αυτά πάνε τελειώσανε είναι μακρινή ανάμνηση. Τώρα οι παλιοί και οι τόσο χρόνια (έστω και 3) είστε εσείς. Εσείς κρίνεστε για αυτά που πράττετε οπότε καλό θα είναι να δέχεστε την κριτική όποια κι αν είναι αυτή. Και γράφε πιο εμπεριστατωμένα κουράζεις. Για το Σαλάκο μη το ακουμπάς θα καείς. Είναι πλέον γνωστό για ποιό λόγο του παραχώρησε τη θέση.

  13. 3.36 νέος θεωρείται ο 5 χρόνια πριν τη σύνταξη; Όλοι μας παρακολουθήσαμε στο βίντεο της Συμπολιτείας το momentum της νεανικής σφριγηλότητας. Ελέησόν με κύριε!

  14. Εγώ αναφέρθηκα στους νέους που ψήφισαν τον κ. Μαρνέρη και όχι για τους νέους που υπήρχαν στη συγκέντρωση του. Μην αποπροσανατολίζεσαι; Ήμαρτον με τις σκοπιμότητες κάποιων να μπουρδουκλώσουν!

  15. Μερικες διαπιστωσεις:

    Ο κ. Μαρνερης προβαινει συνεχως σε ανακοινωσεις επι ανακοινωσεων, επιδεικνυοντας μια ακατανοητη εμμονη στη χρηση ξυλινου, πολιτικου λογου, ο οποιος ειναι και ξεπερασμενος και ανεδαφικος και εμμονικα προσκολλημενος σε μια αλλη εποχη. Κριμα διοτι ειναι πραγματικα αξιολογος ως ανθρωπος και με διαθεση ανιδιοτελους προσφορας.

    Ο κ. Λυσικατος απο την αλλη επιχειρει να εισαγει ενα πιο light προφιλ υποψηφιου, απαγκιστρωμενο απο πολιτικες αγκυλωσεις και παραταξεις (ο ιδιος δηλωσε σε post οτι η οικογενεια του ανηκει σε διαφορους πολιτικους χωρους), αγκιστρωμενο ομως στα ιδια προσωπα που "μεγαλουργησαν" επι προηγουμενης δημοτικης παραταξης. Κριμα διοτι, παρα την απειρια διοικησης, με τους σωστους επιστημονικους συμβουλους στο πλαι του, θα αποτελουσε εναν καποιο αερα ανανεωσης για τον τοπο μας.

    Για τον Προεδρο της Αναπτυξιακης, για τον οποιο γινεται κουβεντα με καθε ευκαιρια εκλογων και οχι μονο, εχω να παρατηρησω οτι οι περισσοτεροι σχολιαζουν χωρις στην πραγματικοτητα να γνωριζουν τι ακριβως παρεχει στον τοπο η Αναπτυξιακη, τι ειδους προσωπικο απασχολει (αμιγως επιστημονικο) και κυριως τι ακριβως προσφερει στον τοπο ο κ. Σαλακος. Οι περισσοτεροι σχολιαζουν με μια δοση υποτιμησης και υφερπουσας ζηλοφθονιας αγνοωντας οτι αν δεν υπηρχε η επιμονη και το πεισμα του κ. Σαλακου, ουτε Παρνωνας θα υπηρχε, αλλα ουτε και τοσα εκατομμυρια ευρω ηδη εγκεκριμενων εργων για τον τοπο μας. Για τους δε γνωριζοντες, ουδεμια παραχωρηση προεδριας ελαβε χωρα. Ηταν μια επιβεβλημενη και ουσιαστικη αντικατασταση, συνυφασμενη με τις υπολοιπες αλλαγες που ελαβαν χωρα στην εν λογω εταιρεια.

  16. Αγαπητε φιλε 6.04'
    Αν ο κοσμος ηξερε τι ακριβως κανει ο Παρνωνας θα ειχε αλλη αποψη για τον Σαλακο. Σχεδον κανεις δεν ξερει πως ο Παρνωνας περαν του οτι εχει εξασφαλισει πανω απο 20 εκατομμυρια σε εργα υποδομης για τον τοπο μας, ωστε να μπορει ο εκαστοτε δημαρχος να καυχιεται στις ομιλιες του, καλυπτει το κοστος λειτουργιας της βοηθειας στο σπιτι, παρεχει τεχνικη κ διοικητικη υποστηριξη στο δημο μας, διοργανωνει διεθνους κυρους συνεδρια και δεν ξερω και γω τι αλλο. Αυτο που ξερω ομως ειναι οτι ολα αυτα γινονται χαρις στη διορατικοτητα του Σαλακου που παλευει πανω απο 5 χρονια για αυτο το πραγμα.

  17. Μας μπερδέψατε! Ο Μαρνέρης σε προηγούμενες ανακοινώσεις του λέει ξεκάθαρα ότι αυτός ως πρόεδρος του Πάρνωνα, τον οργάνωσε και τον κατέστησε πιο χρήσιμο από ποτέ στους μετόχους του και εσείς λέτε για το ρόλο του Σαλάκου για τα ίδια πράγματα. Τελικά μήπως ο ένας συμπληρώνει τον άλλο?

  18. Μήπως και οι δυο απλά αγαπάνε τον τόπο μας;

  19. Επειδη εκανα το σχολιο 6,04' εχω να πω πως συμφωνω με τους δυο προηγουμενους σχολιαστες στο οτι ο ενας μπορει να συμπληρωνει τον αλλον εφοσον ο σκοπος τους ειναι η προαγωγη του τοπου και επισης θεωρω βεβαιον οτι και οι δυο αγαπανε τον τοπο μας. Ομως οφειλω να συμφωνησω και με το παραπανω με τα λεγομενα του 8,51' διοτι ο κ. Σαλακος υπερασπιζοταν τον Παρνωνα εδω και χρονια και παλεψε οσο κανεις για να εδραιωσει τη θεση που εχει σημερα ο Παρνωνας σε ολοκληρη την Πελοποννησο και σε ολη την Ελλαδα.

  20. Σχετικά με τα έργα 20 εκ. που έφερε ο Πάρνωνας και δίνετε η δυνατότητα να τα μνημονεύουν και τα βάζουν στις προεκλογικές τους ομιλίες οι δήμαρχοι θα θυμίσω πως κάποια πράγματα όσο και να θέλουν κάποιοι δεν αλλάζουν. Παραθέτω τις χρηματοδοτήσεις που εξασφάλισε ο Μαρνέρης και με επιχειρησιακό εργαλείο σχεδιασμού και μελετών τον Πάρνωνα θα τα υλοποιήσει.
    1) Φαμπρικας, (3,5 εκ. Ευρώ),
    2) Βιολογικού Λεωνιδίου, ( 11 εκ. Ευρώ),
    3) Ανάπλαση κεντρ. οδου Τυρού (2,5 εκ.),
    4) Βιολογικός Τυρού ( 1 εκ. Ευρώ),
    5) Κλειστό Τυρού (600χιλ. Ευρώ),
    6) Χρηματοδότηση ανάπλασης κεντρ. οδου Λεωνίδιου. (3,5 εκ. Ευρώ),
    7) Παλιό γυμνάσιο ως εκπαιδευτικό κ πολιτιστικό κέντρο (2,5 εκ. Ευρώ)
    8) Αναδόμηση παιδ.σταθμου Λεων. (520 χιλ. Ευρώ),
    9) Αναβάθμιση κάτω κτιρίου Δημοτικού Λέων (330 χιλ. Ευρώ)
    10) Δίκτυο ύδρευσης σε Βασκινα, Παλαιοχωρα και Λεωνίδιο (1 εκ. Ευρώ),
    11) Χρηματοδοτήσεις για ύδρευση σε Μαρί κ Άγιο Βασίλη.
    12) Ανάπλαση πλατείας Παλαιοχωρίου παίρνοντας 1 εκ. χρηματοδοτηση

  21. 13. ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΝΩΝΑ ΣΤΟ ΣΑΛΑΚΟ. ΙΣΩΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕ ΤΟ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΑΡΝΕΡΙΚΟΙ. ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ;

  22. Τα 1) έως 12) είναι γύρω στα 26 εκατομμύρια. Ποια από αυτά δεν θα γίνουν για να πέσουμε στα 20?

  23. 9:15
    Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά.
    Άλλο πράγμα η μελέτη άλλο πράγμα η ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ
    Επί παραδείγματι,
    - έχει εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση για το κλειστό του Τυρού?????
    - έχει εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση για την Ανάπλαση κεντρ. οδου Τυρού??????
    - έχει εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση για το Παλιό γυμνάσιο???
    - έχει εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση για το Δίκτυο ύδρευσης Βασκινας??? (Άρε Τσιγκούνη...)
    - έχει εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση για για ύδρευση σε Μαρί κ Άγιο Βασίλη????

    Αλήθεια μιας και είπαμε για το κλειστό του Τυρού, εγώ ξέρω έναν φίλο από τον Τυρό που έτρεχε για αυτό το έργο, αλλά νόμιζε πως από πλευρά οικονομικής δυνατότητας δεν θα μπορούσε το σύνολο (μελέτη και έργο) να ξεπεράσει τα 200-250χιλάρικα.
    Πόσο πήγε τελικά μόνο η μελέτη????

  24. 11.http://www.leonidion.gr/2013/11/blog-post_185.html#.UuGDJBBYnIU
    12.http://www.leonidion.gr/2013/02/blog-post.html#.UuGEHhBYnIU
    13.http://www.leonidion.gr/2013/11/blog-post_4398.html.
    Ψαχνω να βρω την χρηματοδοτηση του εργου υδρευσεως Βασκινας-Παλαιοχωρας που εχει ανακοινωθει στο δημοτ.συμβουλ. αλλα οχι ακομα στο διαδικτυο και βεβαια ουδεμια σχεση εχει με τον κ.Τσιγκουνη, ρωτηστε συμβουλους να το επιβεβαιωσετε.

  25. Καλημεριζω τον φιλο 2.46, εισαι πρωινος τυπος η μαλλον λειτουργεις καλυτερα τη νυχτα; Βρηκες τους φιλους απο πανω με καποιες ενδειξεις στο διαδικτυο και εσυ αμεσως τους αποπηρες εε;Αληθεια οι μελετες αυτες δεν εχουν ωριμασει κ στο αμεσο μελλον πανε για χρηματοδοτηση; Παντως, ακομα ειναι μελετες, για να μην αναλωθουμε σ'αυτο. Το ξερεις καλα βρε ατιμε, ο Μαρνερης δεν θα αφησει καμια μελετη χωρις χρημα, το εχει αποδειξει αλλωστε, αφου και εσυ το εχεις δει! Βεβαια, για καποια αλλα που αναφερεις ως ασχετα που σου γραφουν δεν ειναι κ τοσο, απλα τα υπεκφευγεις με εμμεσο τροπο, σωστη πρακτικη!
    Ξερεις, μετα απο εκεινη τη μεγαλη συζητηση που ειχαμε και δεν ειχες απαντησει σχεδον σε τιποτα βεβαια, που σου εγραφα πως πετας σαν πεταλουδιτσα απο το ενα θεμα στο αλλο,ακομα αναρωτιεμαι που χαθηκες. Δεν ειπες τπτ για πως ο τεως δεν ετρεξε αλλα εργα μεσω ΕΣΠΑ και Παρνωνα, δεν ανεφερες τπτ για την ανυπαρξια Πολεοδομιας κ ΤΕχν.Υπηρ. και τις ευθυνες που βαραινουν αυτους που ξαναζητουν τη ψηφο μας, δεν ανεφερες τπτ για τις υποχρεωσεις, τι παραδεχτηκε ο κ.Τσιγκουνης, για το ΘΗΣΕΑΣ,δεν ανεφερες πως απο δικους του πορους μεσω ΚΑΠ ο δημος θα μπορουσε να κανει εργα, ενω τωρα δεν εχει τη δυνατοτητα, δεν ειπες τπτ με την προεδρια ποιου εφτασε να γινει το εργαλειο που ειναι σημερα ο Παρνωνας, δεν ειπες τπτ για τις υποδομες που δεν υπηρχαν σε ενα δημο απαρχαιωμενο, δεν ειπες τπτ για το ποιος εφερε νεο τουρισμο στον τοπο,η δεν ειπες τπτ για το ποιος εξασφαλισε χρηματοδοτησεις (αποδεδειγμενες) σε μεγαλυτερα εργα απο αυτα που εσυ παρουσιαζεις, καθως τωρα δρομολογουνται και ακομα δεν εχουν χρηματοδοτηθει και τοσα αλλα που στα εχω ξαναγραψει και δεν ακουμπησες.
    Αντε παλι. Σου εξηγησα πως ο Μαρνερης ως υπαλ. Δημου Τυρου δεν ειχε λογο να πει που θα εδρευσει ο Παρνων, γιατι αναμοχλευεις τα ιδια συνεχως; Επειδη λες δεν θελαμε να ερθει ο Μαρνερης ειχε τοποθετηθει ποτε εναντιον; Ποτε,κοψτε το παραμυθι.Ειπαμε χωρις βασικες υποδομες ο Δημος, μπορουσε κυριως μεσω Παρνων.
    Λιμανι. Εσυ που εχεις εμπειρια για ξεκαθαρισε μας, το λιμανι ειναι εργο που υλοποιει ενας Δημος η η Περιφερεια. Αν λεω, αν ειναι ο Δημος τοτε οι ευθυνες βαραινουν τον τεως για το λιμανι που δεν παραδοθηκε ποτε. Ομως ξερουμε οτι ειναι θεμα χειρισμου Νομαρχιας-Περιφερειας, αρα τι ξερει ολος ο κοσμος ρε φιλε; Εσυ τι ξερεις, που εχει σταματησει το εργο;
    Εργα υψιστης σημασιας για το δημο: προστασια ακτων απο διαβρωση κ απορροφηση ομβριων καμπου. Αυτα που ζητησε ειναι μελετες.Κανεις δεν ειπε εργα. Η μια πανω απο 1 εκατ.ευρω. Απο πορους του δημου δεν γινοταν, δεν ειναι σημαντικο που πηρε την χρηματοδοτηση; 1 εκ. Εργο εχεις να δεις 20 χρονια, φαντασου τι σπουδαιοτητα εχει μια μελετη που κοστιζει τοσο. Λες να γινει τετοια μελετη και μετα να πεταχθει;
    Στα ντουλαπια αλλοι τα ξεχναγαν.
    Δαφνωνας. Τι ειχα παντελακη μου... 20 χρονια περιμενουμε αυτη την μελετη, 20! Δεν τα καταφερε ο τεως. Ο νυν βρηκε την ακρη. Ναι μελετη για αρχη, αυτο ζηταγαμε και απο τον τεως.

  26. http://www.leonidion.gr/2013/04/blog-post_400.html#.UuIKvRBYnIU. Και για να μην κοροιδευομαστε εδω υπαρχουν συγκεντρωτικα, αφηστε λοιπον τι κανει και δεν κανει. Ααα, φιλε κατι τελευταιο. Υποστηριζεις μεχρι κοκαλο τα 30 χρονια που ψηφιζες Τσιγκουνη για το οραμα που καθε 4ετια σου προσεφερε, χλευαζεις το νυν που σε 3 χρονια εκανε παραπανω απο τον τεως σε 30 και τωρα υποστηριζεις τον κ.Λυσικατο; Βλεπω εχεις μια ξεκαθαρη αποψη για τα κοινα, με παγιες θεσεις κ αξιες. Τωρα πως γινεται να στηριζεις Τσιγκουνη και να ψηφιζεις Λυσικατο, τι να πω, ο θεος κ η ψυχη σου. Μαλλον πιστευεις τελικα πως ο τεως δεν ειναι τοσο ικανος.

  27. Άκου άσχετε για να μάθεις την έννοια Προγραμματικής Σύμβασης «Από τις διατάξεις του άρθρου 100 του ν. 3852/2010 (ΦΕΚ Α΄87), μεταξύ άλλων, συνάγεται ότι οι προγραμματικές συμβάσεις είναι συμφωνίες που θέτουν το γενικό πλαίσιο για την οργάνωση και διαχείριση δημοσίων υπηρεσιών και την άσκηση συγκεκριμένης κάθε φορά δραστηριότητας δια μέσου των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης. Σκοπό έχουν να διευκολύνουν ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΡΓΩΝ και την παροχή υπηρεσιών με αναπτυξιακό χαρακτήρα σε τοπικό επίπεδο προκειμένου να παρακαμφθούν τυχόν γραφειοκρατικές αγκυλώσεις, ελλείψεις προσωπικού, αλληλοεπικαλύψεις αρμοδιοτήτων και άλλοι ανασταλτικοί παράγοντες που επιβραδύνουν τους ρυθμούς εκτέλεσης των έργων και καθυστερούν την ανάπτυξη και την εν γένει βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων των περιοχών αυτών.
    Το κατάλαβες ή χρειάζεσαι περισσότερες διευκρινήσεις;;;;;;;;;;;;;; Διάβασε και κανένα νόμο δες και καμία έννοια πριν ξεστομίσεις της αθυροστομίες σου.
    Τώρα στα έργα άσχετε!!!!!!!
    1. Άγιος Βασίλης :
    (http://www.leonidion.gr/2013/09/blog-post_25.html#.UuF2WRBYnIU)
    Από την σελίδα που αναφέρεσαι διάβασε τι θα περιλαμβάνει το έργο αυτό προϋπολογισμού 24.600,00€. Και για να τα βλέπεις θα περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες παρεμβάσεις για την αντικατάσταση και προστασία της υδροσυλλογής, την αξιοποίηση του συνόλου του διαθέσιμου νερού από την πηγή, τη βελτίωση του υδραγωγείου και την εξασφάλιση της ποιότητας του παρεχόμενου νερού. Διαβάζεις πουθενά για μελέτη πέραν της αντικατάστασης και βελτίωσης;
    2. Κεντρική Οδός Τυρού
    (http://www.leonidion.gr/2013/07/blog-post_4021.html#.UuIAsRBYnIU)
    Γιατί η σελίδα που αναφέρεσαι για απροσανατολίσεις αναφέρεσαι στην αδειοδότηση από Η 25η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων και όχι στο πραγματικό έργο που είναι
    και η Μελέτη και η Ανάπλασης Κεντρικής Οδού Δ.Ε. Τυρού, προϋπολογισμού 3.300.000,00 €. Περιλαμβάνει τη διεύρυνση και κατασκευή του κεντρικού κόμβου σύμφωνα με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές, τη δημιουργία πεζοδρομίων, επιλεγμένων σημείων στάθμευσης και ασφαλούς σύνδεσης των ιδιοκτησιών με τον δρόμο καθώς και διαβάσεων ανά περίπου 100μ. Επιπλέον, θα τοποθετηθεί αστικός εξοπλισμός σε όλο το μήκος της επέμβασης (στάση λεωφορείου, καθιστικά, στύλοι σήμανσης, κιγκλιδώματα ασφαλείας κ.α.), καθώς και φύτευση στις παρειές προς τον δρόμο. Τέλος, θα κατασκευασθεί χώρος καθιστικού– αναμονής-αναψυχής με παιδική χαρά. Η ανάπλαση θα στοιχίσει 2.500.000 εκ. και το υπόλοιπο οι μελέτες που θα πραγματοποιηθούν.

  28. 10.41 και 11.11 στείλτε και κανένα link για το θέμα 13. Τί έγινε σας κόψανε το internet;

  29. Πάμε παρακάτω. Σαν μηχανικός που είσαι πολύ καλά θα ξέρεις πως για γίνει ένα έργο πρώτα θα πρέπει να έχουν προηγηθεί και ολοκληρωθεί οι μελέτες και μετά θα πραγματοποιηθεί το έργο.
    Πες μου λοιπόν ακόμα και να υπάρχουν τα χρήματα ή να έχουν εξασφαλιστεί αν πρώτα δεν έχουν γίνει οι μελέτες γιατί να ανακοινωθούν;;;;;; Όταν υποβάλλονται φάκελοι με χρηματοδοτημένες τις μελέτες και υλοποιηθούν με κοινοτικά κονδύλια τύπου ΕΣΠΑ γιατί θα πρέπει να ανακοινωθούν από τις μελέτες η χρηματοδότηση;;;;;;;;;;
    Δεν αποτελεί είδηση το γεγονός πως θα εκπονήσεις μελέτες χωρίς να πληρώσεις του ευρώ από την τσέπη σου;;;;
    Συνεπώς επειδή τα έργα θα γίνουν και είναι κρίμα να καρπωθεί κάποιος άλλος πλην του κ. Μαρνέρη τον αγώνα για να βρεθούν τα χρήματα πρώτα για τις μελέτες και μετά για την υλοποίηση των έργων ήταν επιβεβλημένη η υποψηφιότητα του και 2 τετραετία.
    Πάμε τώρα στην Αναπτυξιακή Πάρνωνα. Τα έχουμε πει και θα τα ξαναπούμε για να τα καταλάβεις. Ποιος ήταν πρόεδρος τα 2 πρώτα χρόνια που ο Πάρνωνας ήρθε στο Λεωνίδιο; Ποιος ήταν αυτός που έκανε τον Πάρνωνα το επιχειρησιακό εργαλείο για να μπορεί να μπορεί παρέχει τεχνική στήριξη στους ΟΤΑ; Πάντως δεν ήταν ο κ. Τσιγγούνης. Συνεπώς καταλήγουμε πάλι στο κ. Μαρνέρης.

  30. 3. Κλειστό Τυρου: Αυτό που έχει μέχρι σήμερα δημοσιευτεί είναι από το διαύγεια η Προγραμματική Σύμβάση της μελέτης με τίτλο "Κλειστό Γυμναστήριο Δ.Ε Τυρού Δήμου Νότιας Κυνουρίας
    http://static.diavgeia.gov.gr/doc/%CE%92%CE%9B9%CE%9D7%CE%9B1-6%CE%A5%CE%A7
    Αυτό που έχει αναδημοσιευτεί από το site Καλημέρα Αρκαδία είναι
    (http://www.kalimera-arkadia.gr/athlitika/33360-ypograftike-i-symvasi-gia-to-kleisto-gymnastirio-ston-tyro-kynourias)
    Η χρηματοδότηση του που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί θα περιλαμβάνει όμως την κατασκευή σε οικόπεδο ιδιοκτησίας Δήμου Νότιας Κυνουρίας συνολικής επιφάνειας 3.235,75m2, το οποίο βρίσκεται εντός ορίων οικισμού «Παραλία Σαπουνακαίικων», Τ.Δ. Σαπουνακαίικων, Δ.Ε. Τυρού, Δήμου Νότιας Κυνουρίας, στο διάσπαρτο τμήμα αυτού. Το συγκρότημα του Κλειστού Γυμναστηρίου θα αποτελείται από τέσσερα βασικά τμήματα:
    1. Αίθουσα αθλοπαιδιών και γυμναστικής, με καθαρές διαστάσεις 17,85Χ31,54 μ. και απολύτως ελεύθερο ύψος τουλάχιστον 7,50μ (στη περιοχή του αγωνιστικού χώρου).
    2. Συγκρότημα των βοηθητικών χώρων της αίθουσας, που θα εξυπηρετεί τους αθλούμενους 3. Κερκίδες και βοηθητικοί χώροι θεατών, οι οποίοι θα θα έχουν χωρητικότητα 218 θεατών περίπου
    4 Τους χώρους εισόδου στις κερκίδες από τον περιβάλλοντα χώρο, ένα κυλικείο- φουαγιέ και τέλος χώρους υγιεινής (W.C.)

    Μάλλον τελικά η μελέτη σου για τα 200-250χιλάρικα απέχει πολύ από την πραγματικότητα για να μπορέσει να κατασκευαστεί όλα αυτό το κτίριο και να γίνου να γίνουν και οι μελέτες!!!!

  31. 9.34 πήγαινε μια βόλτα στην παραλία Τυρού να τους μιλήσεις για την κεντρική οδό και πάρε και ένα κάρο να φορτώσεις τα γιαούρτια που θα φάς. Γιατί μπορεί από θεσμικό πλαίσιο να είσαι τσακάλι αλλά είσαι παντελώς ανίδεος στο να κάνεις μια απλή έρευνα για το τι χρειάζεται ο τόπος. Οι άνθρωποι της παραλίας κάθε χρόνο πολεμάνε με τη θάλασσα. ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ. Εσύ κάτσε και φτιάξε πεζοδρόμια και καθιστικά στις στάσεις λεωφορείων.

  32. 9.34 ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τις επιτυχίες είναι ο Σαλάκος. Μη χρεώνεις επιτυχίες του Πάρνωνα στο Μαρνέρη. Απλά του έκατσε. Ήταν τόσο τυχερός όσο και ένας κερδισένος του τζόκερ. Και του έκατσε και με ΔΙΠΛΟ τζακπότ. Έχει να κάνει σίγουρα με το 13 που όλοι αποφεύγετε να σχολιάσετε.

  33. Άκου 10.41 για τελειώνουμε με τα παραμύθια σας. Για την καταστροφή αιγιαλού του Τυρού ας μας μιλήσει ο κ. Καρδαράς με της τραγικές παραλείψεις του στα χρόνια της θητείας του. Όταν ένα τόπος αφήνετε να μαζώσει για πολλά χρόνια από θέμα ανάπλασης τι να σου κάνει ένας Δήμαρχος σε μια 3ετία;;;;;;;;;;; Ο κόσμος του Τυρού και ξέρει και καταλαβαίνει όταν γίνονται έργα που πραγματικά χρειάζεται ο τόπος. Μεγάλα και μικρότερα έργα. Οπότε φάτο εσύ το γιαουρτάκι και σε παρακαλώ με χαμηλά λιπαρά για να μην σε πειράξει.
    Τώρα οποίος περνάει από τον Κεντρικό ¨Άξονα Τυρού καταλαβαίνει πως χρειάζεται επειγόντως βελτίωση. Ο δρόμος αυτό με την παρούσα του μορφή αποτελεί κίνδυνο για όσους τον διέρχονται. Ο κόσμος του Τυρού είχε πολλές δεκαετίες να δει τόσα έργα να προγραμματίζονται για τον τόπο τους.
    Εν κατακλείδι για τον Τυρό επείδη και οι καιροί που διανύουμε είναι εξαιρετικά δύσκολοί στο να κάνεις το οτιδήποτε δεν βοηθούν (οι καιροί) να βρεθεί χρηματοδότηση και να υλοποιηθούν τόσα μεγάλα έργα για την ολική ανάπλαση του Αιγιαλού της Παραλία Τυρού. Γι αυτό κάνε υπομονή ακόμα μια 4έτια δίνοντας παράλληλα και την ψήφο σου στον κ. Μαρνέρη γιατί είναι ο μόνος που πραγματικά θα νοιαστεί για τον Τυρό και μπορεί να βρει τα χρήματα για να υλοποιήσει και αυτό το έργο.

  34. Έκανες τον κόπο να γράψεις 5 σελίδες για να κρύψεις την αλήθεια σε μία σειρά: ..."Αληθεια οι μελετες αυτες δεν εχουν ωριμασει κ .........στο αμεσο μελλον πανε για χρηματοδοτηση;......."
    Να μάθεις να μιλάς ειλικρινά και συγκεκριμένα, το ξέρω ότι αλλιώς έχεις μάθει...
    Ελληνικά καταλαβαίνουμε όλοι, ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ σημαίνει ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ,
    Επί της ουσίας δηλαδή ΣΤΟ ΟΤΙ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΡΓΑ δεν απάντησες ΤΙΠΟΤΑ.....
    Αλλά για να θυμηθούμε κάτι.....
    Όταν κάποιοι κάνανε αγώνα για να έρθει ο Πάρνωνας στο Λεωνίδιο, εσύ ήσουν υποψήφιος δήμαρχος και σφύριζες αδιάφορα .....
    Τι έλεγε αλήθεια το ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.....
    "• Εξυγίανση Αναπτυξιακής Εταιρείας - αξιοποίηση επιστημονικού προσωπικού της στον τομέα της εκπόνησης των οικονομοτεχνικών μελετών και των επιχειρησιακών σχεδίων."
    Καλά την εξυγίανση (δηλαδή τα πρόσωπα που έλεγες πως θα διώξεις) την έκανες.......
    ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΡΝΩΝΑΣ…..( εκπόνησης των οικονομοτεχνικών μελετών και των επιχειρησιακών σχεδίων." Καλο!!!!……)
    Ο Σαλάκος θέλει πολλούς «ρήτορες» για πρωινό…..

  35. Τώρα 10.49 ήρθε και η σειρά για να μην μείνεις παραπονεμένος. Όταν είσαι ένας άνθρωπος σαν κ. Μαρνέρη που εργάζεται και μοχθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ είναι λογικό κάποια στιγμή να έρθει η επιτυχία. Ότι εσύ τα αναγάγεις όλα στην τύχη μάλλον η σχέση με την εργασία δεν θα είναι και η καλύτερη.

    Πάμε παρακάτω όταν έχει να τρέξει να βρει χρήματα και να υλοποιήσει (που εσύ είσαι που τον κατηγορεί ότι είναι μόνο στις μελέτες) έργα μέσω ΕΣΠΑ και Πάρνωνα,
    όταν έτρεχε να στήσει την Πολεοδομιας κ ΤΕχν.Υπηρ. που ένας σύγχρόνος Δήμος απαιτεί και χρειάζεται,
    όταν προσπάθησε και προσπαθεί να δημιουργήσει τις υποδομές που δεν υπηρχαν σε ενα δημο απαρχαιωμένο οργανωτικά,
    όταν προσπάθησε να μετουσιώσει το όραμα του για ένα τόπο προσφιλή στον νέο επισκέπτη με διεύρυνση της τουριστικής περιόδου και αξιοποίηση νεκρών περιόδων, κτλ

    και παράλληλα έπρεπε να είναι πρόεδρος στην Αναπτυξιακή Πάρνωνα που με το μέγεθός της και την ανάπτυξη της απαιτεί πλήρη απασχόληση και αφοσίωση σε αυτό είναι λογικό (πάντα για αντικειμενικούς και όχι για ανθρώπους που έχουν παρωπίδες) να μην χώρουν και οι 2 ιδιότητες του στο ίδιο πρόσωπο. Συνεπώς θεωρώ να έγινε επιλογή μεταξύ ένος αξιώματος που του είχε αναθέσει ο κόσμος της Νότια Κυνουρίας και μιας θέσης σε μια εταιρεία που είχε πάρει τον δρόμο της. Διάλεξε την απάντηση και μην μας ταλαιπωρείς άλλο.

  36. Ο παλαιοκομματισμός σε όλο του το μεγαλείο...
    "Κατόπιν ενεργειών μου........."
    Ρέεεεεε ... Τα 80΄s τελειώσανε και μόνο τη μουσική θέλουμε να θυμόμαστε από αυτή τη δεκαετία....

  37. ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΜΑΡΝΕΡΗΣ ΜΙΑ ΑΤΑΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ !!! ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΥ Ο ΤΣΙΓΚΟΥΝΗΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!! (ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΗ ΕΔΡΑ Ο ΠΑΡΝΩΝΑΣ) ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΕΠΑΦΗ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΤΟ ΑΣΤΡΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΤΡΕΛΟ
    ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ Β ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΝΕΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΝΩΝΑ ΣΤΟ ΑΣΤΡΟΣ!!!

  38. ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΜΑΣ ΠΩΣ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙ ΕΣΥ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ!!!!!!!!!!!

  39. 12.30 έχεις απόλυτο δίκιο. Μετά το επικοινωνιακό όργιο με ανακοινώσεις παντού για τα πάντα σίγουρα δε θα προλαβαίνει ούτε τουαλέτα να πάει. Επίσης τα όσα έγραψες "έχει να τρέξει να βρει χρήματα και να υλοποιήσει (που εσύ είσαι που τον κατηγορεί ότι είναι μόνο στις μελέτες) έργα μέσω ΕΣΠΑ και Πάρνωνα,
    όταν έτρεχε να στήσει την Πολεοδομιας κ ΤΕχν.Υπηρ. που ένας σύγχρόνος Δήμος απαιτεί και χρειάζεται,
    όταν προσπάθησε και προσπαθεί να δημιουργήσει τις υποδομές που δεν υπηρχαν σε ενα δημο απαρχαιωμένο οργανωτικά,
    όταν προσπάθησε να μετουσιώσει το όραμα του για ένα τόπο προσφιλή στον νέο επισκέπτη με διεύρυνση της τουριστικής περιόδου και αξιοποίηση νεκρών περιόδων, κτλ " όλα αυτά κατ'εσέ τα έκανε στην περίοδο που ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ. ΤΩΡΑ που τα έκανε τώρα παραιτήθηκε;
    Μην υποτιμάς τη νοημοσύνη μου και άμα θες να σου στείλω το γιαουρτάκι για να το συνηθίζεις σιγά σιγά μη σου πέσει βαρύ.

  40. 12.30 το γνωρίζεις πως η παραίτηση από την προεδρία της Αναπτυξιακής ως πρόεδρος, συνέπεσε χρονικά με ένα άλλο γεγονός, αυτό της ευθυγράμμισης των πλανητών; Ακόνισε τη μνήμη σου και θυμίσου καλά. Ήταν ή δεν ήταν ευθυγραμμισμένοι οι πλανήτες εκείνη την περίοδο; Κάτι που δε γίνεται κάθε χρόνο που καταθέτουμε τη φορολογική μας δήλωση (γκούχου, γκούχου πάω να πάρω καραμέλες). Ο νοών νοείτω...

  41. Όταν υπαινίσσεσαι και καταγγέλλεις τα κάνεις επώνυμα για να παίρνεις και τις κατάλληλες απαντήσεις επώνυμα. Αλλιώς συνεχίζεις την προσφιλή σου τακτική να κρύβεσαι στο λαγούμι σου και να γλείφεις για να επιβιώσεις!!!!!! Που ξέρεις κάποτε μπορεί να βρεις το θάρρος και να πεις κάποια πράγματα ειδικά όταν θα έχεις τις κατάλληλες στηρίξεις!!!!

  42. Και επειδή στην προσφιλή σας τακτική είναι τα ψεύτικα ονόματα ξεπεράστε για μια φορά τον εαυτό σας πείτε το επώνυμα για να σας κοπεί ο βήχας.

  43. Προσπαθώ αρκετή ώρα να διαβάσω τα 44 σχόλια των ανώνυμων σχολιαστών, κάτω από μια ανακοίνωση σχετική με την διακυβέρνηση του Δήμου Νότιας Κυνουρίας και χάνω τα αβγά και τα πασχάλια....
    Έργα και πάλι έργα, χρηματοδοτήσεις , εγκρίσεις, παραπομπές, ποσά , μηχανικοί, λιμενικοί, ΕΣΠΑ, Αναπτυξιακές, πρόεδροι, τζόκερ, λαχεία, συμφωνίες, υπονοούμενα και κώδικες που μόνο οι λίγοι ανώνυμοι πλην όμως "ειδήμονες" σχολιαστές μπορούν να κατανοήσουν.
    Θα μου πεί κάποιος εύλογα , και τί θες και τα διαβάζεις κυρά μου ?
    Τίποτα , έτσι περαστική ήμουν από το σάιτ του φίλου μου του Κώστα, μια και είναι το μόνο ενημερωτικό για την περιοχή μας και αναρωτιόμουν αν κάποιο σχόλιο στο παραπάνω θέμα, είχε να κάνει με τους νέους μας, που πηγαινοέρχονται σαν αλαφιασμένοι αναζητώντας ένα μεροκάματο....
    Συγνώμη που σας διέκοψα αγαπητοί ανώνυμοι,
    μπορείτε να συνεχίσετε τον εποικοδομητικό σας διάλογο....
    Σας καληνυχτίζω επωνύμως,
    Ντίνα Βιτζηλαίου

  44. 2.41 είδες εσύ κάποια καταγγελία; Υπόνοια μπορεί. Και όταν γράφω ο νοών νοείτω το κάνω για να κλείσω το μάτι σε κάποιους κατεργάρηδες. Καταγγελία ποτέ. Άλλωστε και ο admin το δηλώνει επίσημα και φυσικά όλος ο κόσμος το ξέρει πως για τις καταγγελίες αρμόδια είναι τα δικαστήρια και οι φορείς του κράτους. Για ποιο λόγο να κάνω καταγγελία σε διάφορα ζητήματα που εκ πρώτης ματιάς φαντάζουν τυπικά, ενώ σε ανάλυση μπλέκονται όροι όπως αυτοί της ηθικής και της αξίας; Αλλά ξέχασα δεν ξέρεις απ'αυτά εσύ. Έχεις χαθεί κάπου ανάμεσα σε μια προγραμματική και μια σύμβαση, ανάμεσα σε μια ανά και μια κοίνωση.
    Υ.Γ. Δείλιασες πάντως να υπογράψεις το σχόλιό σου που δασκαλεύεις ανώνυμα. Οπότε χουχούλιασε κι εσύ στη λαγουμάρα σου και μη μιλάς. Που ξέρεις κάποτε μπορεί να βρεις το θάρρος και να πεις κάποια πράγματα ειδικά όταν θα έχεις τις κατάλληλες στηρίξεις!!!! Πάντως όχι από μένα...

  45. Οσο και να θελουν καποιοι δια της επαναληψεως να μας κανουν να πιστεψουμε οτι ο νυν δημαρχος διηυθυνε ουσιαστικως την ΑΕ ΠΑΡΝΩΝΑΣ επι διετια, πλανωνται πλανην οικτραν και το μονο που πετυχαινουν ειναι να κοροιδευουν τον εαυτο τους. Μονο ο Σαλακος ειχε και εχει λογο για το οτιδηποτε αφορα την εν λογω εταιρεια και δικαιως, οπως αποδεικνυεται εκ του αποτελεσματος...

  46. 5.58, για δες,η κοτα εκανε χρυσα αυγα; Τι υπονοια να κανετε βρε επαγγελματιες διαστρεβλωσης της πραγματικοτητας! Μιλατε εσεις για ηθικη, μιλατε εσεις για τους Τυριωτες και τη θαλασσα τη στιγμη που εχει μπει 3 φορες στο Λακκο και εσεις οι ιδιοι επωνυμα το καταγγειλατε;

    6.43, βγειτε να το βροντοφωναξετε, τα εκανε ολα ο Σαλακος, βγειτε και πειτε ο,τι αλλο θελετε! Την στιγμη που 2 χρονια ο Δημαρχος ηταν κ προεδρος της Αναπτυξιακης, ετρεξε σαν προεδρος της τοσα εργα με εξασφαλισμενες χρηματοδοτησεις και μελετες, σας εβαλε σε μια αλλη τροχια, πειτε ο,τι θελετε. Τουμπες να κανετε οσο και αν σας ποναει η ιστορια εγραψε. Νεα περιοδος Αναπτυξιακης Παρνωνα με Μαρνερη στο τιμονι τα 2 πρωτα χρονια! Κωλοτουμπα.. Σε λιγο,οπως τα παρουσιαζετε θα μας πειτε πως μονοι τους οι υπαλληλοι επαιρναν τις αποφασεις και τις εγκρισεις, το μονο που μενει ν'ακουσουμε ειναι αυτο. Τραγελαφος..

  47. Οι σαφείς υπαινιγμοί ότι η συνεργασία μου με την Αναπτυξιακή Πάρνωνα είναι αποτέλεσμα της αλλαγής της προεδρίας δεν είναι τίποτα άλλο παρά κακοήθειες. Μάλιστα με τον τρόπο που γίνονται φαίνεται ότι στερούνται σοβαρής λογικής. Ξεκάθαρα πράγματα: Αλλάζει λοιπόν η προεδρία με σκοπό να πάρει ο γιος του Μαρνέρη μια θέση στην εταιρεία. Μάλιστα. Μια θέση εργασίας που δεν είναι μόνιμη. Χωρίς να είστε σε θέση, κύριε, να γνωρίζετε τους όρους της συμβασης μου, χωρις να γνωρίζετε το βιογραφικό μου (ή ίσως γνωρίζετε και επιλέγετε να μη λαμβάνετε υπ'όψη) υπονοείτε πράγματα με σκοπό να δημιουργηθούν εντυπώσεις. Και μπορεί εσείς έτσι να θεωρείτε οτι βάλλετε έναν πολιτικό αντίπαλο, ανώνυμα και χωρίς κόστος, επί της ουσίας όμως θίγομαι εγώ ως εργαζόμενος. Είναι το λιγότερο ανέντιμο να παίζει κανείς με το μόχθο και το ψωμί ενός αλλου -σε έναν ανταγωνιστικό ΙΔΙΩΤΙΚΟ - τομέα, επειδή αυτό βολεύει τις πολιτικές του σκοπιμότητες. Ειναι κοινωνικά και πολιτικά ανήθικη η -σε τελική ανάλυση- στοχοποίηση ανθρώπων που ουδεμία σχέση έχουν με την πολιτική με μοναδικό σκοπό να πλήξουν το ήθος και το κύρος του Δημάρχου. Δεν θα απαντήσω σε κανένα σχόλιο. Όποιος έχει ανησυχίες ή περεταίρω αμφισβητήσεις ας έρθει να με βρει για να "υπονοήσει" και κατά πρόσωπο αυτά που ανωνύμως διαδίδει.

    Ηλίας Μαρνέρης

  48. Ο τρόπος που λειτουργεί η εταιρεία δημοσιευμένος στο διαδίκτυο:
    Η Αναπτυξιακή Πάρνωνα – Αναπτυξιακή Α.Ε. Ο.Τ.Α., ύστερα από την Αρ. Συνεδρίαση 01/09-02-2012 του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) της.
    ανακοινώνει
    ότι προτίθεται να συνεργαστεί με σχέση σύμβασης Ανάθεσης έργου με:
     ένα (1) άτομο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης με ειδικότητα Αρχιτέκτονα Μηχανικού,
     ένα (1) άτομο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης με ειδικότητα Δασολόγου,
     ένα (1) άτομο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης με ειδικότητα Τοπογράφου Μηχανικού,
     ένα (1) άτομο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης με ειδικότητα Μηχανολόγου Μηχανικού,
     ένα (1) άτομο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης με ειδικότητα Χημικού Μηχανικού,
     ένα (1) άτομο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης με ειδικότητα Πολιτικού Μηχανικού.
    Τόπος παροχής των υπηρεσιών είναι η Έδρα της Εταιρείας και όπου αλλού απαιτείται από τη φύση των έργων και προγραμμάτων που υλοποιεί.
    Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν σφραγισμένο Φάκελο Συμμετοχής (ιδιοχείρως ή ταχυδρομικώς ή με ταχυμεταφορά) στα Γραφεία της Αναπτυξιακής Πάρνωνα στο Λεωνίδιο Αρκαδίας, μέχρι την 24/02/2012 και ώρα 16:00.
    Οι Φάκελοι Συμμετοχής θα πρέπει να έχουν την ένδειξη «Ανακοίνωση για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΕΡΓΟΥ για τη στελέχωση της Τεχνικής Υπηρεσίας» και να πρωτοκολληθούν μέχρι την προαναφερθείσα ημερομηνία και ώρα.
    Φάκελοι που θα υποβληθούν μετά την προαναφερόμενη ημερομηνία και ώρα, θα αποκλείονται από τη διαδικασία της αξιολόγησης.

    ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΒΑΛΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ. ΤΥΠΙΚΑ ΟΙ ΥΠΟΝΝΟΙΕΣ ΓΙΑ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΗΘΕΙΕΣ. ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ. ΔΕ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΒΟΛΕΥΤΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ Η ΟΧΙ. ΤΕΛΟΣ.

  49. Προς τον συν-ανώνυμο 7.58' :

    Ο κ. Μαρνέρης το μόνο που έκανε ως Πρόεδρος της Αναπτυξιακής ήταν να εισάγει ως ...δήμαρχος στο ΔΣ τις αναθέσεις στον Πάρνωνα των μελετών που καταλήγουν σε έργα υποδομής διότι ο Πάρνωνας έχει όλα τα μέσα και τους τρόπους να εντάσσει τις προτάσεις σε κατάλληλες πράξεις παρακάμπτωντας τις όποιες γραφειοκρατικές αγκυλώσεις.

    Εννοείται δε ότι οι υπάλληλοι δουλεύουν νυχθημερόν γι αυτές τις εγκρίσεις και οχι ο εκάστοτε Πρόεδρος. ο τραγέλαφος που σας προκαλείται είναι μάλλον δείγμα παροιμειώδους και εγκυκλοπαιδικής άγνοιας...

  50. Σε μια ανώνυμη εταιρεία οι θέσεις, οι ευθύνες, τα εύσημα κλπ απονέμονται ανάλογα με το οργανόγραμμα και τον εσωτερικό κανονισμό. Ψάξτε λίγο να δείτε τι καθήκοντα και υποχρεώσεις είχε ο τέως και θα αντιληφθείτε ότι ο ρόλος τους ήταν διακοσμητικός καθώς οι αποφάσεις ήταν προειλημμένες. Σε αντίθεση, μάθετε τις τωρινές αρμοδιότητες του προέδρου και αναρωτηθείτε... Επίσης, σε περίπτωση που δεν σας βοηθά η μνήμη σας, να σας θυμίσω ότι ο νυν πρόεδρος την τελευταία τριετία είναι σε θέσεις με αποφασιστικά καθήκοντα και αρμοδιότητες και πάντοτε οι ενέργειες του δεν ετίθεντο στην έγκριση κανενός, πολύ περισσότερο σε αμφισβήτηση...

  51. Μια συμβαση απο τις αρχες 2012 τι σχεση εχει με αυτα; Δηλαδη αν μπω σημερα στον Παρνωνα δουλευουν μονο 5 μηχανικοι; Καλα, ποσο ακομα θα πειτε χωρις καμια ουσια.. 1.24, αυτο σου ελειπε να μη δουλεψεις κιολας, αφου πληρωνεσαι( λεω βρε παιδι μου, αν,αν ησουν εσυ). Μια ερωτηση μονο κ θελω ευθεια απαντηση, αν ξερεις και παλι φυσικα. Εσεις που εχετε τοσο κοντινη αποψη για Παρνωνα(λες και ειστε απο μεσα) παιρνατε μονοι σας πρωτοβουλιες για τους φακελους; Δηλαδη βλεπατε ενα εργο που θελατε εσεις να γινει για τον τοπο και εσεις παιρνατε την αποφαση; Μηπως ο προεδρος που τυχαινε να ειναι κ ο Δημαρχος σας ανεθετε να προετοιμασετε καποιο φακελο, οπως επρεπε δηλαδη σαν υπαλληλοι του Παρνωνα που πληρωνεστε.Αν δεν το ζητουσε ο προεδρος παιρνατε εσεις πρωτοβουλια να το κανετε για το καλο του τοπου; Στη συνεχεια, οταν φτιαχνατε το φακελο, οπως επρεπε σαν υπαλληλοι που πληρωνεστε (αν το εκανε κ αυτο ο Δημαρχοςθα'πρεπε να παιρνει κ το μισθο σας, να ειχε κ καποιες αλλες γνωσεις)πηγαινατε εσεις για να εξασφαλισετε(εστω σε καποια) με δικες σας ενεργειες τις χρηματοδοτησεις για μελετες και εργα; Ρε ψηλε, που τα πουλατε αυτα;Επειδη προετοιμαζατε τους φακελους ενω πληρωνεστε θελετε να μας πειτε τι; Εσυ ειχες το οραμα να το κανεις η απλα εσυ εκανες αυτο που πληρωνεσαι;

  52. Δεν ξέρω ρε συ 8.36. Δεν πάς καμιά βόλτα από τον Πάρνωνα Δευτέρα πρωΐ να ξεστραβωθείς λιγάκι; Να σου κάνουν και μια ενημέρωση για το ιστορικό της εταιρείας, τους στόχους κλπ. Αλλά ξέχασα εσένα σε ενδιαφέρει μόνο η Μαρνεροεποχή. Μείνε εκεί μη φύγεις...

  53. Ρε παιδια εδω μεσα ηθελα να ρωτησω κατι, γιατι σας παρακαλουθω αν και ειμαι πολυ μεγαλης υλικιας και με οχι πολλα γραμματα οπως εσεις. Στις προηγουμενες εκλογες ειχα ψυφιση τον Μαρνερη αν και δεν ειμουν στο χωρο που ηταν αυτος, γιατι απλα πιστευα οτι δεν πηγαινε αλλο η υπαρχουσα κατασταση στο Λεωνιδιο. Μετα απο τρια χρονια ειδα τι εκανε και πως σκεφτεται για το μελον του Δημου και εχω την αποψη μου θα ειθελα ομως να μου πει καποιος για να μπορω να συγκρινω ο Λυσικατος τι σκεφτεται να κανει καλιτερα και πως? απο αυτα που ειδαμε απο τον Μαρνερη και με πιους θα τα κανει.Ευχαριστω οποιον μου απαντηση και συνεχιζετε να γραφετε και ας το κατακρινουν μερικοι και απο την καλη αντιπαραθεση καλο θα βγει για τον Δημο μας.

  54. Αγαπητέ 11.50 άνθρωποι είμαστε και κάποια στιγμή της ζωής όλοι μας κάνουμε λάθη. Καλό εΙναι να μαθαίνουμε όμως από τα λάθη μας αν και είμαι σίγουρη πως μετά την ανακοίνωση του προγράμματος του κ. Λυσικάτου είναι απίθανο να επαναλάβετε το ίδιο λάθος. Αναμείνατε στο πληκτρολόγιό σας λοιπόν και σύντομα θα μάθετε.

  55. Ρε συ 9.03, εγω θα ξεστραβωθω,αλλα πραγματικα ευχαριστω για την πειστικοτητα των επιχειρηματων σου, ειλικρινα κατατοπιστηκα πληρως, αποφευγοντας ν'απαντησεις! Εγω, σε αντιθεση μ'εσενα που απαντας και μιλας μονο σε αυτα που σε αφορουν (τυπου υπονοιες,επειδη εσφιξαν τα γαλατα) εχω αποψη για ολα τα θεματα που σου εχω επισυναψει τοσες φορες,αλλα εσυ τεχνηεντως αποφευγεις να απαντησεις. Εμεις δεν διαστρεβλωνουμε κατι, εσεις πετατε απο το ενα θεμα στο αλλο, χωρις να εχετε δωσει ποτε απαντησεις, παρα μονο φημες. Λοιπον, οταν πατησετε κ σε κανενα συμβουλιο, μιλωντας με στοιχεια και οχι με 'συζητησεις καφενειακου τυπου',μαθεις κ απαντησεις σε τοσα που σε εχω ρωτησει να τοποθετηθεις ξεκαθαρα κ αγνοεις(;), τοτε ισως και μπορεσουμε να επικοινωνησουμε. Αλλιως, εσυ θα μενεις σε αυτα που ακουσες και σου ειπαν οι γνωστοι σου, ενω εγω αυτα που ειδα με τα ματια μου, κοιταζοντας την ανεπαρκεια των υποψηφιων σας συμβουλων( τον υποψηφιο δημαρχο δεν τον ξερουμε ακομα, εννοωντας σαν δημοτ.συμβ.).
    12.31, αγαπητη κυρια, χωρις ιχνος ειρωνειας θα συμφωνησω μαζι σας. Ολοι κανουμε λαθη. Απαντηστε μου ομως σ'αυτο: ποσα λαθη απανωτα κανατε επι 28 συναπτα ετη που ψηφιζατε καποιον, χωρις ουσιαστικα κανενο αναπτυξιακο εργο, κανενα οραμα; Και αν σ'αυτον,πλεον,δεν πιστευετε που του δωσατε 8τετραετιες, εμεις σε αλλον που εκανε πολλα, πολλα περισσοτερα μεσα σε 3 χρονια,δεν εχουμε την υποχρεωση να του δωσουμε εστω την 2η; Ξερω την απαντηση σας, αλλα ειναι απογοητευτικο το ποσο διαφορετικα μετρα και σταθμα αξιολογειτε την κατασταση. Αυτο δειχνει την ξεκαθαρη εμπαθεια σας στο προσωπο του νυν, γιατι ο μεσαιωνας οργανωτικα,θεσμικα, αυτοδιοικητικα, υποδομες, οικονομικα, αναπτυξιακα αλλαξε μονο σε 3 χρονια.
    Κυριε 11.50, μερικοι θα σας πουν πως κανατε λαθος, ψηφιστε κατι αλλο, εγω σας λεω δειτε τι οργανογραμμα υπηρχε και που πορευομαστε τωρα. Η ψηφος ειναι δικη σας και εσεις θα κρινετε ποιος ειναι ικανοτερος να τη διαχειριστει.
    Εγω τοποθετουμαι και λεω πως πολλοι εγραφαν ευχολογια και θεωριες και αποδειχθει πως η θεωρια απεχει πολυ απο την πραξη. Ενας μονο τις μετουσιωσε σε πραξεις κ εχει ονοματεπωνυμο, μην μπορωντας κανεις να τα αμφισβητησει. Ιωαννης Μαρνερης Δημαρχος 3ετιας Νοτιας Κυνουριας και προεδρος 2ετιας Αν.Παρνωνα. Δημαρχος που με αυτον στο τιμονι ανακοινωθηκε πως ο Δημος δεν εχει πλεον ουδεμια υποχρεωση σε κανεναν( γιατι ο τεως δεν το ανακοινωνε να παρει τα ευσημα οοοοεεεεοοο;), με εξασφαλισμενες χρηματοδοτησεις εργων πανω απο 20 εκ. Ευρω( και οχι μονο μεσω Παρνων, οπως καποιοι υποστηριζουν), με συσταση Πολεοδομιας κ Τεχν.Υπηρεσιας απο το 0(ενω ο τεως και οι υπολοχαγοι του, πλεον κ.Λυσικατου,τους αφηναν τους μηχανικους του Δημου να φυγουν χωρις αντικατασταση), αυτος που δεχοταν συγχαρητηρια απο Περιφερειαρχη για την αρτιοτητα λειτουργιας του Δημου, αποοτελωντας προτυπο και για αλλους, για την τουριστικη αναπτυξη και εξωστρεφεια του τοπου, αποκτωντας και οικονομικα οφελη, για μελετες προβλεψης διαβρωσης ακτων κ προστασιας κατοικων ολου του δημου και καμπου, για πολιτιστικες εκδηλωσεις σε ολο το φασμα του δημου, για μεγαλυτερη ενημερωση τρεχοντων προγραμματων αναπτυξης-τουρισμου που εχει ως μελος της επιτροπης της Ενωσης Δημων, για...για..για, βαρεθηκα να σας τα λεω.. για τη δημοσια ανακοινωση που εκανε πως ανημερα της εορτης του επιτευχθει η χρηματοδοτηση αναπλασης Κεντρ.δρομων Λεωνιδιου με 3,5 εκ.κ με μελετη οριοθετησης Δαφνωνα( το ακουγα και 20 χρονια πως το παλευαν). Πραξεις και οχι θεωριες συνομωσιας.. σε 3 ΧΡΟΝΙΑ! Ψεματα; Σε 3 χρονια οτι οι αλλοι ουτε σε 28, αυτοι ειστε και γραφετε περηφανοι πως τους ψηφιζατε. Κ θα τους ξαναψηφισετε φυσικα με αλλον επικεφαλη.

  56. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  57. Να ρωτησω κατι γιατι νομιζω οτι η καραμελα ενα ψηφοδελτιο παιζει πολυ!!!!
    Θα γινουν εκλογες σε 120 μερες, θα κερδισει καποιος και μετα θα κατσουν στο ιδιο τραπεζι
    και να πουνε για το καλο του τοπου θα βοηθησουμε ολοι!!! ποια η διαφορα του ενος ψηφοδελτιου απο τη στιγμη που ο Μαρνερης εχει τους δικους του ανθρωπους για το ψηφοδελτιο, το ιδιο και ο Λυσικατος!!
    Για να μην λεμε οτι θελουμε, οι δεξιοι θα ψηφισουν δεξιο και οι αριστεροι θα ψηφισουν αριστερο αρα δεν υπαρχει λογικη στο ενιαιο ψηφοδελτιο !!!! εκτος και ειναι το προβλημα οι πληρωμενες θεσεις των αντιδημαρχων!!
    ΥΓ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΙ ΜΕΝ ΘΑ ΛΕΝΕ ΤΙ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΝ .............
    ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ ΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ................ ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ

  58. Ως γνωστον η βλακεια ειναι αηττητη. Φιλτατε 2,25' απο τα ακαληπτως γραφομενα σου διαφαινεται πικρια, θυμος, ζηλια, συγχυση και ενα καρο συμπλεγματα... Μπορει να σου φαινεται περιεργο αλλα πλειστες οσες φορες οι αναθεσεις για την εκπονηση μελετων εγιναν κατοπιν πρωτοβουλιας του Παρνωνα και οχι του Δημου, ο οποιος απλως μας εβαζε και ψηφιζαμε στα δημοτικα συμβουλια. Οπως τα ακους. Οσο και να θες να στηριξεις τον Γιαννη, η αληθεια εχει καταγραφει. Ο Παρνωνας αποτελειται απο επιστημονες που γνωριζουν τη δουλεια τους πολυ καλυτερα απο τον δημαρχο. Αυτοι ανακαλυπτουν τα προγραμματα, αυτοι τα προτεινουν στο δημο και εννοειται οτι αυτοι μεριμνουν για την εγκριση τους, ειτε ευθεως ειτε πλαγιως. Απλα επειδη ετσι ειναι το συστημα ολη την επιτυχια την καρπωνεται ο εκαστοτε δημαρχος σε τοπικο επιπεδο. Διοτι αν βγεις εξω απο το Λενιδι, κανεις δεν αναφερεται στον Μαρνερη και στον καθε Μαρνερη οταν λεει με δεος οτι ενας τοσο μικρος δημος εξασφαλισε εργα 25 εκατ. Ολοι στον Παρνωνα δινουν τα ευσημα και μαλιστα σε συγκεκριμενο κομματι αυτου. Βγες λιγο παραεξω και τα ξανασυζηταμε.

  59. Φίλε Κουτούζο κάνετε όλοι το τραγικό λάθος να προωθείτε το δίπολο Μαρνέρη-Τσιγκούνη. Υπήρχαν και υπάρχουν κι άλλοι συνδυασμοί να ψηφίσεις. Επίσης κατηγορείτε τους πάντες που ψήφισαν 30 χρόνια Τσιγκούνη. Δείτε λίγο και τους υποψήφιους απέναντι που έβαζαν επί 30 χρόνια και συγκρίνετέ τα. Για το ενιαίο ψηφοδέλτιο ειλικρινά δε περίμενα από σένα να χάψεις τέτοια παραμύθα. Αν ήθελε ο πρόεδρος της Συμπολιτείας νέους θα κατέβαζε νέους (στο κεντρικό) και θα τους προωθούσε στο ΔΣ. Το παιξε καλά το παιχνιδάκι αλλά ο κόσμος είδε τουλάχιστον για μια 3ετία τι έχει γίνει. Το είδε και στη συνάντηση της Συμπολιτείας. Σφίζει από νεότητα, τραγικό... Η ίδια απάντηση και για τον 2.25. Προσέχετε τα λόγια σας καθώς να ξέρετε πως οι ίδιοι που ψηφίζαν Τσιγκούνη σας εξέλεξαν στις προηγούμενες εκλογές. Ή σας αρέσει να χλευάζετε κάνοντας διακρίσεις; Όσοι Τσιγκουνικοί σας ψήφισαν είναι καλοί τώρα ε;
    Για να μη κουράζω και να πέσει και λίγο αντικειμενικότητα στο τραπέζι. Μας έχετε κατακλύσει με ανακοινώσεις εκατομυρίων. Αλήθεια πόσα από αυτά έμειναν ή θα μείνουν στον τόπο μας από την άποψη των εργολαβιών; Μια αγαπητή κυρία έθιξε σε σχόλιό της το θέμα της ανεργίας και τα παιδιά που τρέχουν αλαφιασμένα για το μεροκάματο. Τί έχετε κάνει για αυτά τα παιδιά; Λειτούργησε ποτέ εκείνο το περιβόητο ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΡΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ;

  60. To ενιαίο ψηφοδέλτιο κε Κουτούζο μάλλον θα διέσωζε τους παλιούς (και θα τους έδινε συγχωροχάρτι) παρά θα τους απομόνωνε.
    Τώρα αν μπορείς να μας πεις επίσης (γιατί ο Μαρνέρης δεν το κάνει) ποια θα είναι η σύσταση του ενιαίου ψηφοδελτίου ίσως κάτι να καταλαβαίναμε.
    Γιατί φαντάζομαι ότι δεν περιμένεις να τρέξουν αμέσως όλοι (ΣΥΡΙΖΑ, Μπάμπης, ΚΚΕ) πίσω από το Μαρνέρη μόνο και μόνο επειδή το ζητάει ο Μαρνέρης επίμονα.

  61. Τί έγινε αγόρι μου; Λέμε και ξελέμε;

  62. Ευθεια απαντηση στον 8,36 : ΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ.

  63. Η σκεπή του Κλειστού στάζει Δήμαρχε. Το θυμάσαι το Κλειστό εκείνη την ωραία μέρα; Θές να μας τη θυμίσεις; Και τα ωραία λόγια που ξεστομίζατε επίσης.

  64. Αγαπητη κυρια 12.31 σας ευχαριστω που μου απαντησατε. Σας λεω ομως οτι νε μπορει να κανουμε σε καποια στιγμη της ζωης μας λαθος αλλα εαν εκανα εγω λαθος στην ψυφο μου το ξερω μονο εγω. Απο εσας ρωτησα εαν ξερετε τι σκεφτετε να κανει καλιτερα απο αυτα που εχει κανει ο Μαρνερης, πως θα τα κανει και με ποιους. Μου λετε να περιμενω το προγραμμα του κ. Λυσικατου και φυσικα θα το περιμενω αλλα μου γεναται η απορεια αφου δεν υπαρχει ακομα προγραμμα πως εδω μεσα οσοι υποστηριζουν την υποψηφιοτητα του κ. Λυσικατου αρχιζουν και αναθεματιζουν αυτα που εχει κανει ο Μαρνερης χωρις να ξερουν το προγραμμα δικαιοματους να γραφουν οτι θελουν αλλα εγω επειδει θελω για τον εαυτο μου να εχω μετρο συγκρισης ρωτησα πως και με ποιους. Σας ευχαριστω και να μου συγχωρεσετε την ανορθωγραφια μου αλλα στην ηλικια μου δεν μπορεσαμε να μαθουμε περισσοτερα.

  65. Νέο ξεκίνημα με τα ίδια πρόσωπα πρώτη φορά βλέπω. Εκτός κι αν ο Μαρνέρης κρύβει πολλούς άσους στο μανίκι του ακόμα. Εμένα θα με πείσει μόνο αν κάνει εξυγίανση του συνδυασμού. Και ξέρει από εξυγιάνσεις το έχει ξανακάνει.

  66. Βλακας, ζηλοφθων, θυμωμενος και με χιλιαδες συμπλεγματα αποδεικνυομαστε εμεις παρουσιαζοντας με στοιχεια την πραγματικοτητα και οχι βεβαια εσεις που εχετε κατακλυσει τις ανακοινωσεις του Μαρνερη, αποδεικνυοντας το ακριβως αντιθετο; Εσας που η μονη σας πολιτικη ρητορια, γιατι σας πηραν την εξουσια ειναι δεν απαντω σ'αυτα που με ρωτουν, πεταω ανακριβειες για οποιοδηποτε θεμα που εχω καπου ακουσει χωρις αποδειξεις, ενω πολλα εχουν λυθει μεσω ανακοινωσεων και συμβουλιων; Αναμοχλευοντας τα ιδια και ιδια που εχουν ηδη απαντηθει απο επισημους φορεις, αλλα εσεις προσπαθειτε να αγνοησετε; Μ'αρεσει που εχετε γραψει 10 σχολια για να πειτε 'τιποτα'. Πραγματικα εγω μενος δεν εχω, απλα χαμογελω με την ανυπαρξια και την ηθικη που οι ιδιοι αναφερουν πως εχουν. Για ποιον εμεις αφηνουμε υπονοιες, μιλησαμε απαξιωτικα με χαρακτηρισμους για να μειωσουμε καποιον χωρις αποδειξεις;Η πολιτικη σας σταση απο τοτε που βγηκαν υποψηφιοτητες ειναι να μειωσουμε ευθεως το Δημαρχο και οσα πετυχε. Εεεμμ, δεν γινεται!
    Δημαρχος Νοτιας Κυνουριας στην πιο αναπτυξιακη περιοδο του τοπου ηταν ο Μαρνερης. Προεδρος Αναπτυξιακης Παρνωνα στην αλλαγη σελιδας της επιχειρησης, στην εδραιωση της καταξιωσης της και στις μεγαλυτερες επιτυχιες της ηταν ο Μαρνερης( και τωρα συνεχιζει με αλλο προεδρο). Τι να κανουμε ρε παιδια, αυτο δεν αλλαζει, ο,τι και αν γραψετε ετσι εχουν τα πραγματα. Ας ηταν ο κ.Τσιγκουνης δημαρχος( και οταν ηταν κ ειχε τον Παρνωνα, τιποτα δεν πετυχε), ας ηταν ο κ.Λυσικατος υποψηφιος νωριτερα, ας ηταν ο κ.Σαλακος δημαρχος και προεδρος να επαιρναν αυτοι τα ευσημα! Τι να κανουμε τωρα, αυτα εχουν καταγραφει. Και πως να γινει που εσεις σαν υπαλληλοι επρεπε να κανετε τη δουλεια σας, αφου πληρωνοσασταν; Η ανωνυμη εταιρεια σας πληρωνε,να κανετε σωστα τη δουλεια σας, να φερνετε στον μεγαλομετοχο δημο τα απαραιτητα και αυτος οντας Προεδρος ν'αναζητα τα χρηματα που θα υλοποιηθουν. Διαχωριστε τα επιτελους: εσεις υπαλληλοι, αυτος Προεδρος, αυτος που επαιρνε τις αποφασεις, αυτος παιρνει και τα ευσημα!Εσεις απλα κανατε αυτο για το οποιο ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ. Σε καμια εταιρεια τα ευσημα δεν τα παιρνουν οι υπαλληλοι πριν απο τον προεδρο. Ειδικη συνεδριαση με Περιφερειαρχη, ηταν κανενας σας απο εσας που σχολιαζετε; Σε ποιον απενειμε διθυραμβους ο Περιφερειαρχης για τη δουλεια και οργανωτικοτητα του; Στο Δημαρχο Μαρνερη, το δημο φυσικα που δουλευει σε αλλα προτυπα, που εχει την βελτιστη συνεργασια με Περιφερεια. Απο επισημα χειλη φιλε, επειδη εχω βγει παραεξω!
    Ποιος απο εσας ηταν εστω σε ενα συμβουλιο ν'ακουσει τι ειπε ο κ.Τσιγκουνης για τις υποχρεωσει; ΠΟΙΟΣ; Ν α βγει να μας πει τι ακριβως ειπε. Γιατι αν δεν ξερετε, αποδεικνυεστε αναξιοπιστοι στα γραφομενα σας. Να μας πει εστω ενας τι ειπε στο κλειστο ο κ.Μανος για τις υποχρεωσεις. Ενας.Να βγει ενας και να μας πει γιατι ο τεως δεν εκανε παραδοση-παραλαβη, οπως ειχε υποχρεωση να κανει; ΕΝΑΣ. Να βγει ενας και νας μας πει γιατι δεν υπηρχε Πολεοδομια κ Τεχνικη Υπηρεσια στο Δημο τοσα χρονια! ΕΝΑΣ. Και τοσα αλλα.
    Αυτα δεν ειναι υπονοιες, εχουν πραγματικα γινει, για αυτο τα βαζουμε για τις παραλειψεις των προηγουμενων και τωρινων υποψηφιων. Αυτοι που ψηφισαν Μαρνερη, ενω ψηφιζαν Τσιγκουνη ξερουν αν πηραν τη σωστη αποφαση η οχι, εμεις δεν κατακρινουμε και σε αυτες τις εκλογες το τι θα ψηφισει ο κοσμος. Ας ψηφισει κ Τσιγκουνη, ας ψηφισει κ.Λυσικατο. Αλλα πρωτα, θα τους πουμε γεγονοτα,οχι τι ακουσα στο απ'το φιλο μου. Εδω αποκαθιστουμε τα γεγονοτα, οχι διαδωσεις.
    Τελος, εγω φιλε 10.15 ποτε δεν σε εχω χαρακτηρισει τοσο καιρο που μιλαμε βλακα, χαζο, ηλιθιο και ο,τι αλλο μου εχεις σουρει, επειδη σου γραφω ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ενω εσυ επιτιθεσαι με υβρεις. Αυτο δειχνει και το ηθος σου απεναντι στον συνομιλητη σου. Σε χιλιαδες θεματα που συζηταμε καιρο δεν απαντας και τωρα μην εχοντας αλλα επιχειρηματα ξεκινας υβρεις. Δεν εχετε παρεβρεθει ουτε σε ενα συμβουλιο και θελετε να πεισετε πως ειναι αλλιως απο αυτα που γραφουμε εμεις. Οπως θελετε..ο κοσμος ας κρινει. Αλλα, μην πηγαινετε και τα γραφετε στοχευμενα στις ανακοινωσεις Μαρνερη, καρφωνετε τον τροπο που θα πορευθειτε στις εκλογες.

  67. Καλημέρα 2.34. Σας είπα να κάνετε υπομονή. Δεν ξέρω τη κάψα έχετε για το πρόγραμμα του κ. Λυσικάτου. Την ίδια κάψα είχατε και για το πρόγραμμα του κ.Μαρνέρη; το οποίο να σας θυμίσω πως είχαμε εκλογές στις 7 Νοεμβρίου και το πρόγραμμα ανακοινώθηκε την 1 Νοεμβρίου. Δείτε το κι όλας αναλυτικά http://notiakynouria.blogspot.gr/2010/11/2011-2014.html και πείτε μας πως σκεφτόταν τότε η Συμπολιτεία και ο κ.Μαρνέρης για τον τόπο μας και τι από αυτά έκαναν πράξη τελικά. Από την ενασχόλησή μου με τα κοινά τέτοιο πρόγραμμα συγκρίνεται μόνο με τις μεταγραφές αεροδρομίου που κάνουν οι ποδοσφαιρικές ομάδες. Δείτε έναν-έναν τους στόχους. Γράμματα πολλά δεν ξέρετε αλλά τα λέει ξεκάθαρα τα ΘΑ που δεν έγιναν. Τέλος δε διακρίνω καμία κάψα από μέρους σας ούτε για το πρόγραμμα του ΚΚΕ, μα ούτε και του ΣΥΡΙΖΑ. Για σας μόνο ο κ.Λυσίκατος αποτελεί απειλή; Μόνο αυτός μπορεί να σας στερήσει την εξουσία;

  68. Επειδή τα όσα αντιλαμβάνεται ο καθείς εξ υμών είναι συνάρτηση αφενός του δείκτη νοημοσύνης του, αφετέρου του βαθμού που έχει αφεθεί να ανοίξει το μυαλό του με το πέρασμα του χρόνου (το οποίο βέβαια προϋποθέτει αποδέσμευση από κοινωνικο-πολιτικο-οικονομικα στεγανά), έχω να απαντήσω στον φίλο Ανώνυμο 26 Ιανουαρίου 2014 - 4:54 μ.μ., τα κάτωθι :

    Εδώ και τόσες μέρες (όπως ευστόχως προς έκπληξη μου παρατήρησες...) προσπαθώ να τονίσω πως το όποιο έργο έχει συντελεστεί από την Αναπτυξιακή Πάρνωνα αποβαίνει επ' ωφελεία του τόπου μας και δεν είναι -ούτε δύνανται να χρησιμοποιείται ως- ενδεικτικό εγωπάθειας κανενός. Είτε αυτός είναι Δήμαρχος, είτε είναι Πρόεδρος, είτε είναι wannabe Πρόεδρος ή Δήμαρχος.

    Επίσης, παρά τα αντιθέτως υποστηριζόμενα σου, δεν είμαι υπάλληλος της Αναπτυξιακής, ούτε υποψήφιος δήμαρχος ή δημοτικός σύμβουλος. Απλά παρατηρώ από κοντά οτιδήποτε συμβαίνει στον τόπο μου γιατί δεν ανέχομαι να μου κουνάει κανείς το δάχτυλο σαν ινστρούχτορας.

    Αν παρατηρήσεις τα σχόλια μου (αφού ισχυρίζεσαι ότι μιλάμε μέρες) θα παρατηρήσεις πως δεν βάλλω κατά κανενός. Εκτιμώ τον νυν Δήμαρχο, θεωρώ ότι έχει αυτοδιοικητικές γνώσεις και όραμα. Θεωρώ επίσης αήθη και κομπογιαννίτικη την επίθεση σε μέλη της οικογενείας του.

    Η αλήθεια όμως απέχει από την όποια συμπάθεια... Αν εσύ (που όπως λες παρευρίσκεσαι οπουδήποτε έχουν να πουν έναν καλό λόγο για τον Δήμαρχο, σαν να ήσουν το alter ego του...) θες να πιστεύεις ότι εν έτει 2014 θα πάμε μπροστά με τις ενέργειες ενός και μόνο "εγωπαθούς θεοφώτιστου ηγήτορα" (όποιος και να 'ναι αυτός), ωσάν "ελέω θεού βασιλέα" είσαι βαθιά νυχτωμένος. Προς ενημέρωση σου, η ειδική συνεδρίαση που αναφέρεσαι όντως έλαβε χώρα, όντως δόθηκαν εύσημα, όντως αναγνωρίσθηκε η αξία του Δημάρχου. Υπάρχει όμως πάντα και η δεύτερη ανάγνωση, η ματιά πίσω από τα γεγονότα. Βγάλτε τις ωτασπίδες λοιπόν, αποδεσμευτείτε από τις τυφλές κατηχήσεις, σταματήστε τις στοχευμένες αναρτήσεις και την διατεταγμένη υπηρεσία και παρατηρείστε τι γίνεται γύρω σας.

    Αναφορικά με τη λειτουργία του Πάρνωνα, ισχύει αυτό που σχολιάστηκε παραπάνω. Η Εταιρεία αυτή λειτουργεί έξω από τα δεδομένα του Δημοσίου και του Δήμου. Δεν έχει καμία σχέση με δημοσιουπαλληλικές νοοτροπίες. Αυτό φαίνεται κυρίως από το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι δουλεύουν χωρίς ωράριο. Πέρνα 9, 10 το βράδυ να το διαπιστώσεις ιδίοις όμμασι. Και πίστεψε με αυτοί έχουν πάρει τα εύσημα πολύ πριν τις "ειδικές συνεδριάσεις του Περιφερειάρχη"... Απλά δεν βγαίνουν να το διατυμπανίσουν σαν γύφτικα σκεπάρνια με κάθε ευκαιρία.

    Τέλος, αν ένιωσες προσβεβλημμένος από τα λεγόμενα μου, λυπάμαι πολύ διότι αν ήσουν εις θέσιν να κατανοήσεις τα γραφόμενα μου θα καταλάβαινες ότι αναφέρθηκα σε συμπλέγματα και όχι σε ύβρεις. Τα συμπλέγματα λοιπόν φίλτατε αντιπετωπίζονται με την κατάλληλη ιατρική υποστήριξη. Αν παρόλη την εκτενή ανάλυση ακόμα θεωρείς ότι υβρίζεσαι, λυπάμαι διότι επιβεβαιώνομαι.

  69. ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ, ΙΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΛΗΨΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ. ΨΑΞΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΣΤΟΜΙΣΤΕ ΤΙΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΕ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ. ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.

  70. Θα σας βάλω ένα απόσπασμα από το λόγο του Δημοσθένη προς Αθηναίους 2.300 χρόνια πριν την εποχή μας :"
    Οι ελληνικές πόλεις νοσούν. Οι πολιτευόμενοι και διαχειριστές των κοινών δωροδοκούνται και εξαγοράζονται. Κι όσο για τη μεγάλη µάζα των πολιτών, είτε δεν αντιλαμβάνονται τα όσα διαπράττουν οι κυβερνώντες, είτε τα αντιλαμβάνονται αλλά δεν αντιδρούν, βυθισμένοι όπως είναι στη ραστώνη και την άνεση της καθημερινότητας. Από τούτη την αρρώστια έχουν προσβληθεί παντού οι πάντες – απλώς, ο καθένας τρέφει την ψευδαίσθηση ότι η συμφορά δεν θα χτυπήσει τη δική του πόρτα, αλλά θα διασφαλίσει τα δικά του συμφέροντα
    εκμεταλλευόμενος τους κινδύνους των άλλων (…)
    – Κι ενώ κανονικά όλες οι συζητήσεις γίνονται πριν απ’ τα όποια γεγονότα,εσείς διαβουλεύεστε πάντα κατόπιν εορτής (…)
    – Αφήσατε όλον αυτό τον καιρό να κυλήσει µε συνεχείς αναβολές, μετάθεση των ελπίδων σας σε άλλους, αλληλοκατηγορίες και καταγγελίες. Αυτά συνεχίζετε να κάνετε και σήµερα (…)
    – Όλοι πρέπει να εξοργίζεστε εξίσου όταν βλέπετε ότι πολύ εύκολα κινδυνεύουν να κακοποιηθούν οι πιο φτωχοί και αδύναµοι πολίτες, ενώ οι βδελυροί και πλούσιοι μπορούν να αδικοπραγούν ατιµωρητί και να εξαγοράζουν πρόσωπα για να εκβιάζουν καταστάσεις (…)
    – Στρέψτε το βλέμµα προς τους σημερινούς πολιτικούς: άλλοι από φτωχοί έγιναν πάμπλουτοι, άλλοι από άσηµοι χόρτασαν τιµές, ορισμένοι έφτιαξαν σπίτια δίπλα στα οποία τα δηµόσια οικοδομήματα είναι πιο σεµνά, κι όσο ο πλούτος της πόλης ελαττωνόταν, τόσο ο δικός τους αύξανε(…)
    – Δεν είναι ασφαλώς ένα και δύο τα αίτια ένεκα των οποίων έφθασαν τα πράγµατα εδώ. Αλλά την κύρια αιτία θα τη βρείτε στο πρόσωπο εκείνων που προτιµούν να σας είναι ευχάριστοι παρά να σας συμβουλεύουν ορθά. Απ’ αυτούς, πολλοί προσπαθούν να συντηρούν τη σηµερινή κατάσταση γιατί αντλούν από αυτή δημοτικότητα και εξουσία – κι έτσι ούτε οι ίδιοι προνοούν για το αύριο, ούτε νοιάζονται για το αν εσείς προνοείτε (…)
    – Βρίσκονται σε τέτοια εγκατάλειψη και σε τέτοια χάλια τα πράγµατα, ώστε ακόµη όσοι μιλούν από τούτο το βήµα πρότειναν συνειδητά τα πιο βλαβερά μέτρα κι εσείς τα ψηφίζατε, πάλι δεν θα μπορούσαμε να βρεθούµε σε χειρότερη θέση (…)"

    Περίεργο πόσα κοινά μπορείς να βρεις με τις δικές μας εποχές.
    ΑΡΑ κύριοι πρώην ,νυν και μελλοντικοί δήμαρχοι κάποια πράγματα γίνονται εδώ και χιλιάδες χρόνια.Υποσχέσεις ,μεγαληπέβολα σχέδια και διαρκές ξεκατίνιασμα.
    Συγκρατηθείτε και λίγο δεν είναι κακό

Όνομα

'Ωρα,1,"Κλεισθένης",1,«Αντώνης Τρίτσης»,1,΄εργα,2,΄Πούλιθρ,1,΄Υγεία,128,112,1,11ο Π.Τ. Νοτιοανατολικής Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας,4,16η Μαρτίου,4,1821,30,25η Μαρτίου,57,28η Οκτωβρίου,37,3x3,1,6η ΥΠΕ,3,Α Χώρα νάμου,10,Α. Σ. Λεωνιδίου,35,Α.Ε.Μαρίου,61,Α.Ε.Σ. Κυνουρίας,2,Α.Ο.Σ.Λ,4,Α.Σ. TKD Λεωνιδίου,30,Α.Σ."Αρκάς",27,Α.Σ.Λεωνιδίου,885,Α.Τ.Λεωνιδίου,3,ΑΑΔΕ,5,Αβραντίνης,1,Αγ.Βασίλειος,17,Αγαπήνωρ,1,Αγγελίες,158,Αγία Παρασκευή,1,αγιασμός,6,Άγιος Ανδρέας,3,Άγιος Βασίλειος,10,Αγίου Πνεύματος,5,Αγρότες,284,αγροτικό ιατρείο,2,Αγροτικός Συνεταιρισμός,64,Αγώνας Δρόμου Νότιας Κυνουρίας,1,Αγώνες δρόμου,93,αγωνισ,1,Αγωνιστική Συνεργασία,2,Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών,1,ΑΔΕΔΥ,11,Αδέσποτα,1,ΑΔΜΗΕ,5,ΑΕΚ Τρίπολης,1,ΑΕΠΙ,5,Αεροδρόμια,3,Αερόστατα,5,Αθήνα,2,Αθλητικά,3805,Αθλητικά Ανακοινώσεις,1,Αθλητισμός,25,αιγιαλός,1,Αιμοδοσία,73,αιολικά πάρκα,4,Ακίνητα,2,ακτοπλοΐα,1,Αλέξης Τσίπρας,1,Αλιεία,10,αλιευτικός σύλλογος,3,αλιευτικός τουρισμός,6,Άλλα αθλήματα,197,ΑΜΕΑ,43,Αμπελουργοί,17,Αμυγδαλιά,30,Ανάβαλος,1,αναγκαστικά μέτρα,17,Ανακοινώσεις,692,ανακύκλωση,2,Αναπτυξιακή Πάρνωνα,217,Αναρ,1,Αναρρίχηση,68,Αναρριχητικός - Ορειβατικός Σύλλογος Λεωνιδίου,23,Ανάσταση,4,Ανέλιξη,1,Ανεμογεννήτριες,36,Ανεξάρτητοι Έλληνες,8,ανεργία,1,Άνεργοι,25,Ανοικτό Πανεπιστήμιο,2,Ανοιχτή συνέλευση,8,αντάμωμα,1,ΑΝΤΑΡΣΥΑ,1,Αντένα,2,αντικαρκινική εταιρεία,1,Αντιφασίστες,1,Αξίζει να δείτε,105,Άξιον Εστί,3,απάτες,17,Απάτη,2,ΑΠΕ,10,απεργία,20,Απογραφή 2011,4,Απογραφή 2021,10,Απογραφή κτιρίων 2021,2,Αποζημιώσεις,8,Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου,2,Απόκριες,142,Απόλλων Τυρού,335,Απόλλωνας Τυρού,100,απολλώνιος δρόμος,2,άποροι,11,Απορρίμματα,34,Αποστολόπουλος,1,αποτελέσματα,1,Απόψεις,1,Απρόβλεπτα,1,απώλεια αντικειμένου,1,αρ,1,Αργολίδα,19,Άργος,1,Αργυράκη,1,Άρθρα,26,Άρθρο,8,αρκ,1,Αρκάδες Αγίου Δημητρίου,1,Αρκαδία,2870,Αρκαδίας,1,Αρκαδικό Πανόραμα,5,Αρκαδικο χωριό,4,Αρκαδικός,4,Άρση βαρών,2,Αρχαιολογία,31,Αρχείο Τσακωνιάς,280,Αρχιτέκτονες,8,Αρχοντικό Τσούχλου,48,Αρχοντικό Χατζηπαναγιώτη,2,ΑΣΕΠ,10,ΑΣΠΕΤ,1,Αστεία,3,Αστέρας Τρίπολης,4,Αστρος,2,Άστρος,38,Αστυνομία,524,Ασφαλιστικά ταμεία,77,ΑΤΕ,1,ατύχημα,12,Άυλη Πολιτιστική κληρονομιά,1,Αυτοδιοίκηση,28,αυτοδιοίκηση-εκλογές,471,Αυτοκίνητο,53,Αυτοκινητόδρομος,6,Αφετηρία Ζωής,2,αφιέρωμα,9,Βαλασόπουλος,3,Βασίλης Κοντοζαμάνης,2,βασιλόπιτα,6,Βασκίνα,45,Βέμμος,9,Βενιζέλος,1,Βιβλίο,57,Βιβλιοθήκη,3,Βίντεο,100,Βιογραφικό,3,Βιολογικός,2,Βιτζηλαίου,5,Βιώσιμη Πόλη,2,Βλάβες,12,Βλάσης,87,Βλησιδιά,22,Βοήθεια στο σπίτι,2,Βόλεϊ,22,βόρεια Κυνουρία,1,Βουδούρης,7,βραβείο,4,Βρύση,1,Γ.Ε.Φ.,1,Γ.Σ.Τυρού,92,Γενική Συνέλευση,74,Γεύσεις Ελλήνων εκλεκτές,6,Γεωργοί,4,γήπεδα,2,γηροκομείο,16,Γιαννακόπουλος,4,Γιαννακούρας,69,Γιαννούσης,5,γιατροί,10,Γιορτή Αμυγδάλου,3,Γιορτή θαλασσινών,9,Γιορτή Κάστανου,4,Γιορτή Κρασιού,23,γιορτή μελιού,10,Γιορτή μελιτζάνας,24,Γιορτή πανσελήνου,2,Γιορτή του Ψαρά,26,Γιορτή Ψαρά,1,Γλυππία,2,γλυπτική,2,Γνώμες,420,Γόντικας,4,γσεε,5,Γυμνάσιο,131,Γυμνάσιο Λεωνιδίου,4,Γυναίκα,12,Γύρος Αμπελώνων,2,Δ.Ε.Τυρού,17,Δ.Ο.Υ.,67,Δακοκτονία,18,Δαλιάνης,10,δανειολήπτες,3,ΔΑΟΚ Αρκαδίας,1,Δασαρχείο,29,Δασικοί Χάρτες,2,Δαφνώνα,6,ΔΕΔΔΗΕ,48,Δέδε,2,Δέδες,4,ΔΕΕΠ,5,ΔΕΗ,114,ΔΕΚΟ,1,Δελτία τύπου,1137,δεντροφύτευση,2,δευτεροβάθμια,2,ΔΗ.ΣΥ.,8,ΔΗΚΕΝΚ,62,Δημ.Ραδιόφωνο Τρίπολης,4,ΔΗΜΑΡ,3,Δημήτρης Κουτσούλης,16,Δημήτρης Πτωχός,91,Δημητσάνα,1,δήμοι,2,Δημοπρασία,54,Δήμος Β.Κυνουρίας,11,Δήμος Βόρειας Κυνουρίας,21,Δήμος Γορτυνίας,1,Δήμος Λεωνιδίου,34,Δήμος Ν.Κυνουρίας,85,Δήμος Νότιας,1,Δήμος Νότιας Κυνουρίας,2416,δήμος Τρίπολης,4,Δήμος Τυρού,2,Δημόσιο,4,δημοσιογράφοι,5,Δημοσκόπηση,3,δημοτικά τέλη,1,Δημοτική Επιτροπή,1,Δημοτικό Συμβούλιο,341,Δημοτικό Σχολείο,264,δημοψήφισμα,1,Δια Βίου Μάθηση,20,διάγγελμα,3,Διαγωνισμός,50,Διαδίκτυο,69,δίαθλο,1,διακοπή νερού,9,διακοπή ρεύματος,83,Διάλεξη,1,Διαμαρτυρία,8,Διαμονή,14,Διανομή τροφίμων,18,διασκέδαση,168,Διατροφή,14,διάφορα,8,διάφορα είδη,13,Διαχειριστική Επιτροπή του Κληροδοτήματος «Γ.Φ.ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ»,1,ΔΙΕΚ,5,Διεύθυνση Δασών,2,Δικαιοσύνη,82,ΔΙΚΕ,3,Δικηγόρος,4,Δίκτυο Αποχέτευσης,1,διόδια,3,δίπλωμα οδήγησης,1,Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος,1,Δολιανά,1,Δολιανίτης,17,δου,1,Δράκος,7,Δράσεις Κυνουρίας,3,Δράση,11,Δρίτσας,7,δρόμος,5,Δυνατή Πελοπόννησος,1,ΔΥΠΑ,11,δυστύχημα,19,δωρεά,32,Δώρο Πάσχα,3,Δώρο Χριστουγέννων,2,εγκαίνια,4,εγκύκλιος,1,ΕΕΣΠΟΦ,1,ΕΕΤΑΑ,2,ΕΕΤΕΜ Αρκαδίας,1,εθελοντισμός,39,έθιμα,7,Εθνική Ελλάδας,14,Εθνική Συσπείρωση,1,Εθνική Τράπεζα,7,ει,1,Ειδήσεις,5,Ειδικό Σχολείο,4,εκαβ,5,Εκδηλώσεις,1115,Εκδήλωση,11,Εκδρομή,80,Έκθεση,88,Έκθεση Φωτογραφίας,10,Εκκλησία,447,Εκλογες,9,Εκλογές,724,Εκπαίδευση,658,εκπομπή,3,εκπτώσεις,9,έκτακτα μέτρα,12,Εκτελεστική επιτροπή,5,ελαιοπαραγωγοί,68,ελαιοτριβεία,1,ΕΛΓΑ,41,Ελεύθεροι επαγγελματίες,4,Ελιά,6,Ελλάδα,1758,Ελληνική Επανάσταση,1,Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία,5,Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αρκαδίας,1,Ελληνικός Στρατός,9,Ελλήνων Συνέλευσις,1,ΕΛΜΕ,27,ΕΛΣΤΑΤ,4,ΕΛΤΑ,8,Έλωνα,12,Εμβολιασμοί,30,Εμπορικό Ναυτικό,1,Εμπορικός σύλλογος,193,εμπόριο,6,Εμποροπανήγυρη,4,ΕΜΥ,18,Εναλλακτική Αριστερή Κίνηση Καθηγητών Αρκαδίας,2,Ενδιαφέρουν,258,Ενέργεια,10,ενεργειακή κρίση,1,Ενημέρωση,4,Ενίσχυση Επιχειρήσεων,5,ενοικίαση ακινήτων,18,ενοίκιο,1,Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αρκαδίας,3,Ένωση Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Αρκαδίας,1,Ένωση Ξενοδόχων,51,Ένωση Οικονομολόγων Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου,1,Ένωση Τουριστικών καταλυμάτων Νότιας Κυνουρίας,7,εξοικονομώ,7,Εξωτερική Πολιτική,3,ΕΟΔΥ,212,ΕΟΜΜΕΧ,1,ΕΟΠΥΥ,4,Εορτή,17,ΕΠΑ.Σ.Τρίπολης,1,ΕΠΑΛ,92,επαρχιακός Τύπος,2,επέτειοι,14,Επίδομα,1,επίδομα θέρμανσης,3,επιδόματα,28,Επιδοτήσεις,47,Επικαιρότητ,1,Επικαιρότητα,13459,Επικαιρότητα Νότια Κυνουρία Λεωνίδιο,1,επικουρικό προσωπικό,2,Επιμελητήρια Πελοποννήσου,9,Επιμελητήριο Αρκαδίας,412,έπιπλα,1,Επιστολές,29,Επιτάφιος,7,Επιτροπή Αγώνα Πάρνωνα,2,Επιτροπή Διαβούλευσης,4,Επιτροπή Παιδείας,8,Επιχειρηματικότητα,89,Επιχειρήσεις,176,Επιχειρήσεις εστίασης,25,ΕΠΟ,3,ΕΠΣ Αρκαδίας,12,ΕΠΣ.Αρκαδίας,109,ΕΠΣΑ,47,Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα,7,Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα Αρκαδίας,348,Έργα,310,εργαζόμενοι,2,ΕΡΓΑΝΗ,1,Εργασία,415,Εργαστήριο,8,Εργατικό κέντρο,16,Έρευνα,1,ΕΡΤ,30,Ερυθρός Σταυρός,4,Ερωτηματολόγιο,1,εσαμεα,1,ΕΣΕΤ,1,ΕΣΗΕΑ,1,ΕΣΠΑ,55,εστίαση,11,Εύη Τατούλη,66,Ευθυμογράφημα,18,Ευρωεκλογές,5,Ευρωπαική Ένωση,3,Ευχές,58,ΕΦΕΤ,11,ΕΦΚΑ,12,Εφορεία Αρχαιοτήτων Αρκαδίας,2,Εφορία,3,Ζάβιτσα,1,Ζαρίτσι,2,Ζαχαριάς,14,ζημιές,5,ζώα,1,ζωγραφική,11,Ζωντανή μετάδοση,1,Ζώταλης,1,Η Πελοπόννησος Μπροστά,126,ηλεκτρονικό έγκλημα,1,Ηλιοπούλου,4,ημερίδα,32,Ηρακλής,1,Θέατρο,90,θέατρο σκιών,15,Θεοδωράκη,1,θεοδωράκης,2,θεολόγοι,2,Θεοφάνεια,39,Θεοφάνια,1,θερινό σχολείο,6,θέρμανση,1,θηροφύλακες,5,Ι. Μ. Αγίου Νικολάου Σίντζας,3,Ι.Μ. Αρτοκωστάς,1,Ι.Μ.Αγίου Νικολάου Καρυάς,4,Ι.Μ.Αγίου Νικολάου Σίντζας,26,Ι.Μ.Ελώνης,89,Ι.Μ.Ταξιάρχη Μιχαήλ Μουράς,1,Ιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας,7,ιατροί,2,ιατρός,2,Ιδιαίτερα μαθήματα,5,ΙΕΚ,12,Ιερά Μονή Σίντζας,2,ΙΚΑ,39,ΙΚΑ.,1,ΙΝ.Ε.,1,ΙΝΕ ΓΣΕΕ,2,ΙΝΣΕΤΕ,1,ιπποειδή,1,Ισοπολιτεία,7,Ιστορικά,47,Ιταλία,1,ιχθυοκαλλιέργειες,1,Κ.Ε.Δ.Ε,9,Κ.Ε.Ε.,2,Κ.Ε.Π.,14,Κ.Ε.Φ.,1,καζίνο,1,Καθαρά Δευτέρα,4,καιρός,242,κακοκαιρία,42,Καλαθά,1,κάλαντα,4,Κάλεσμα,1,Καλλικράτης,9,Καλό Λίβάδι,1,κάπνισμα,4,Καρβελάς,4,Καρδαράς,1,Καρναβάλι,10,Καρυές,1,καρχαρίας,1,Καστανιές,2,Καστάνιτσα,1,κάστανο,7,καστανοπααγωγοί,1,καστανοπαραγωγοί,3,καταγγελίες,5,Καταδυτικό πάρκο,29,καταναλωτές,7,καταστήματα,10,κατηγορία,1,κατοικίδια,2,Κατσίρης,2,Καύσιμα,6,καύσωνας,1,ΚΔΑΜ,1,ΚΔΑΠ,3,ΚΕΚ,3,Κέντρα Κοινότητας,6,Κέντρο Κοινότητας,11,Κέντρο Πληροφόρησης,8,Κέντρο Πρόληψης,3,Κέντρο Πρόληψης Αρκαδίας,7,Κέντρο Υγείας,118,Κεντροαριστερά,4,ΚΕΠ,3,Κεραυνός,1,Κηδεία,148,ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ.,1,Κιβωτός του Κόσμου,4,ΚΙΝΑΛ,3,Κίνημα Αλλαγής,33,κινηματογράφος,81,Κίνηση,1,ΚΚΕ,82,Κλειστό Γυμναστήριο,5,κληροδοτήματα,18,κλήρωση,2,ΚΝΕ,1,Κοινωνία,90,Κοινωνικά,448,Κοινωνικά Εκκλησία,1,Κοινωνικά Λεωνίδιο,2,Κοινωνικά Νότια Κυνουρία,1,Κοινωφελής Επιχείρηση,27,Κόκκορης,1,κολύμβηση,6,Κοντοζαμάνης,27,κοπή πίτας,30,Κορακοβούνι,3,Κορινθία,10,Κόρινθος,2,Κορολόγος,1,Κορομηλιά,1,κορονοϊός,415,Κορωνοϊός,392,Κοσμάς,289,Κόσμος,99,Κοτρώτσος,1,Κοτσώλης,1,Κουκλοθέατρο,15,Κουνουπιά,32,Κουτρούκης,5,ΚΠΝΝΑ,1,κρεοπωλεία,1,Κρυονέρι,4,ΚΤΕΛ,69,Κτηματική Υπηρεσία,4,Κτηματολόγιο,21,κτηνοτρόφοι,49,ΚΤΥΠ,1,κυκλοφοριακές ρυθμίσεις,38,κυκλοφοριακό,33,Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου,7,Κυνηγετικός Σύλλογος,40,Κυνηγοί,35,Κυνουρία,42,Κυπαρίσσι,1,Κύπελλο Αρκαδίας,28,Κύπρος,3,Κωνσταντινόπουλος,135,Κώστας Βλάσης,36,Λαϊκή αγορά,117,Λαϊκή Ενότητα,11,Λαική συσπείρωση,48,Λαϊκή συσπείρωση,26,Λάκκος,11,Λάκος,7,Λακωνία,23,Λαλουδάκης,38,Λαμπρόπουλος,44,Λαογραφία,77,ΛΑΟΣ,1,λαχειοφόρος,6,Λειβαδά,1,Λειβάδι,20,Λεκκός,1,λευκή νύχτα,1,Λεωνίδιο,4014,Λεωνίδιο Αλλάζουμε,8,Λεωνίδιο Επικαιρότητα,1,Λεωνίδιο Επικαιρότητα Ανακοινώσεις,1,Λεωνίδιο Κοινωνικά,1,Λεωνίδιο Κοινωνικά Επικαιρότητα,1,Λεωνίδιο Νότια Κυνουρία,3,Λεωφορία,2,Λιβάδι,13,Λιμάνι,30,Λιμεναρχείο,63,Λιμενικό Σώμα,44,Λιμενικό Ταμείο,9,λογιστές,24,Λούλουγγας,1,Λύκειο,84,Λυκουρέντζος,76,Λυμπεροπούλου,2,Λυσίκατος,137,μαγειρική,4,Μαθητές,2,Μαίναλο,4,Μανδρώνης,4,Μάνος,1,Μάνου Ελένη,1,Μανώλης,3,Μανώλης Δολιανίτης,38,Μανώλης Μάκαρης,6,Μαρί,35,Μαρνέρης,118,Μαρτάνο,5,Μέλανα,13,Μέλι,1,Μελισσοκόμοι,15,Μελιτζάzz,191,Μέρα25,6,Μεσσηνία,19,Μετανάστες,2,μεταφορά μαθητών,2,μέτρα προστασίας,21,Μετρό,1,Μητέρα,6,Μητρόπολη,16,Μητσοτάκης,18,Μηχανές,1,Μηχανικοί,8,Μιχελάκης,2,ΜΜΕ,7,Μνημείο,1,μνημόσυνο,52,Μονάδα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών (ΜΔ ΠΠ) Νότιας Πελοποννήσου,6,Μονάδα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Νότιας Πελοποννήσου,1,Μοναστήρι,6,μονοπάτια,4,ΜΟΡΕΑΣ,5,ΜΟΡΙΑΣ ΑΕ Α.Ο.Τ.Α,2,Μορφωτικός Σύλλογος,112,Μοτοπαρέα,67,Μοτοπαρέα Λεωνιδίου,8,Μοτοσικλέτα,49,Μούρα,3,μουσεία,44,μουσική,17,μουστός,3,Μπακούρης,1,Μπαμπαδήμας,57,Μπάσκετ,556,Μπάσκετ Α. Σ. Λεωνιδίου,9,Μπερέτσος,1,Μπερτζελέτος,6,Μπιρσίμ,8,Μπουντρούκας,5,Μυθική Πελοπόννησος,3,ν,1,Ναρκωτικά,2,Νατάσα Πετρούλια,4,ναυάγιο,1,Ναύπλιο,2,Ναυτικοί,4,ΝΔ,240,Νέα Γρίπη,6,Νέα Δημοκρατία,60,Νέα Πελοπόννησος,224,Νέα Πορεία για τη Νότια Κυνουρία,24,Νέοι Δρόμοι,2,Νεολαία ΠΑΣΟΚ,3,νερό,7,νηπιαγωγείο,77,νίκ,1,Νίκας,113,Νικολάκου,10,ΝΟΔΕ,4,Νομαρχία Αρκαδίας,6,νομοσχέδιο,1,Νότια Κυνουρία,24,Νότια Κυνουρία,6017,Νότια Κυνουρία Τουρισμός,1,ΝΠΙΔ,1,ντοκιμαντέρ,8,νυχτερινό ρεύμα,1,ξενοδοχεία,1,Ξενοδόχοι,32,Ξύλα,1,Ο άλλος δρόμος,21,Ο τόπος μας,5,Ο.Ε.ΕΣ.Π.,1,Ο.Τ.Ε.,6,ΟΑΕΔ,77,ΟΑΕΕ,21,ΟΓΑ,25,Οδηγίες,19,Οδηγοί,1,οδικό δίκτυο,2,Οδοιπορικό Ιστορίας,3,οδοντιατρικός Αρκαδίας,2,οεβα,1,ΟΕΒΕΑ,2,Οικ,1,Οικοδόμοι,4,Οικολόγοι,6,Οικονομ,1,Οικονομία,978,Οικονομική επιτροπή,164,Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος,3,Οινοπαραγωγοί,5,ΟΚΕ,1,Ολυμπιακοί Αγώνες,2,Ολυμπιακός,1,Ολυμπιακός Λεωνιδίου,264,ομιλία,26,Ομογένεια,51,Ομοσπονδία TKD ITF,8,ΟΝΝΕΔ,9,ΟΠΑΠ,5,ΟΠΕΚΑ,6,ΟΠΕΚΕΠΕ,4,όπερα,1,Όραμα-Γνώση - Πρόοδος,5,Όραμα-Γνώση-Πρόοδος,56,Ορειβασία,196,Ορθοπαιδικός,1,ορκωμοσία,2,ΟΣΔΕ,4,οσε,5,Όσκαρ,1,ΟΤΑ,14,Ουκρανία,4,Ουράνης,4,Π.Ο.Ε.,1,Π.Ο.Φ.Ε.Ε.,1,παγκόσμια ημέρα,3,Παγώνης,2,ΠΑΖΛ,6,Παιδί,76,παιδί Τυρός,1,Παιδίατρος,11,Παιδικά χωριά SOS,2,Παιδική Χαρά,13,Παιδική Χορωδία,16,Παιδικό Πρωτάθλημα Αρκαδίας,3,Παιδικό Πρωτάθλημα Αρρκαδίας,1,παιδικός σταθμός,45,Παιδότοπος,1,παλαίμαχοι,2,Παλαιοχώρι,67,ΠΑΜΕ,6,Παμπελοποννησιακό Οδοντιατρικό Συνέδριο,4,Παναγιωτόπουλος,1,Παναρκαδική ομοσπονδία,36,Παναρκαδική ομοσπονδία Αμερικης,3,Παναρκαδικό Νοσοκομείο,62,Παναρκαδικό Συνδικάτο Εργατών Οικοδόμων,1,Παναρκαδικός,3,Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας,4,Πανελλήνιες,42,Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου,30,πανηγύρια,66,Πανθυρεατικός,3,Πανσέληνος,1,Παπαδημητρόπουλος,1,Παπαηλιού,35,Παπαθανασόπουλος,158,Παπαμιχαήλ,3,Παπανδρέου,4,παραδοσιακοί χοροί,8,Παραλία Τυρού,4,Παραλίες,17,Παράλιο Άστρος,1,παράξενα,1,Παραπολιτικά,2,ΠαραΤυρό,36,παρέλαση,7,Παρθενώνας,1,Πάρνωνας,42,Πάρνωνας Α.Ε.,1,Παρουσίαση,14,ΠΑΣΟΚ,91,ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής,54,Πάσχα,264,Πατσαρίνος,1,Πάχος,2,ΠΕ Αρκαδίας,82,ΠΕΔ,5,Πεζοπορία,65,Πεζοπόροι Τυρού,199,Πειραιώς,1,Πελετά,222,Πελοπόνησος Αφετηρία Ζωής,19,Πελοποννησιακή Ένωση,3,Πελοποννησιακή Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας,11,Πελοποννησιακή Συμμαχία,3,Πελοπόννησος,219,πελοπόννησος - Αφετηρία Ζωής,1,Πελοπόννησος ΑΕ,1,Πελοπόννησος Οικολογική,2,Πελοπόννησος Πρώτα,6,Πελοπόννησος Expo,10,πεπ,1,Πέρα Μέλανα,91,Περιβάλλον,274,περιβάλον,1,Περιοδικό,1,Περιπατητικός τουρισμός,7,περιφερεια,1,Περιφέρεια Πελοποννήσου,1754,Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Πελοποννήσου,11,Περιφερειακή Επιτροπή,1,Περιφερειακό Συμβούλιο,67,ΠεΣυ,1,Πετρέλαιο,3,Πέτρος Τατούλης,212,Πηγάδι,51,πιστοποιητικά,3,πίτα,6,Πλάκα,216,Πλατανάκι,27,Πλάτατος,1,πλημμύρες,2,πνευματική ιδιοκτησία,2,Πνιγμός,5,πο,1,Ποδήλατο,39,Ποδόσφαιρο,2154,ΠΟΕ-ΟΤΑ,1,Ποίηση,5,Πολεμική Αεροπορία,5,Πολεμικό Ναυτικό,3,πόλεμος,3,Πολιτικά,1330,Πολιτική προστασία,57,Πολιτισμός,1043,Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Απανταχού Πουλιθριωτών,2,Πολιτιστικός Σύλλογος,17,Πολιτιστικός Σύλλογος Τυρού,6,Πολίχνη-Δράση,1,Πολτική,2,πολύτεκνοι,3,Πολυτεχνείο,2,Ποτάμι,6,Πούλιθρα,266,Πραγματευτή,82,Πρασιές,1,Πραστός,42,Πρέγασος,1,Πρόεδρος της Δημοκρατίας,2,προειδοποιήσεις,3,προκηρύξεις,87,Προσκλήσεις,2,Πρόσκληση,10,πρόσκοποι,1,Προσφορά εργασίας,7,Πρόσφυγες,2,Πρόσωπα,34,Πρώτα η Πελοπόννησος,33,πρώτες βοήθειες,4,πρωτοβάθμια εκπαίδευση,2,Πρωτομαγιά,10,πρωτοχρονιά,10,πτηνά,1,Πυρασφάλεια,3,πύργος Τσικαλιώτη,26,Πυργούδι,3,Πυρόπληκτοι,5,πυροπροστασία,5,Πυροσβεστική,148,πυσδε,1,πωλήσεις ακινήτων,40,πωλήσεις επιχειρήσεων,2,πωλήσεις οχημάτων,6,ραδιόφωνο,6,Ρέππας,8,ρετρό,5,ρεύμα,11,Ρολόι,1,Ρουσιάς,4,ρύθμιση οφειλών,2,Σ.Ο.Κ,1,Σαλάκος,10,Σαμαράς,1,Σαμπατική,38,ΣΑΟΟ,6,Σαπουνακαίικα,21,Σαπουνακέικα,3,Σαπουνακέϊκα,35,Σαραντάρης,28,ΣΔΑΜ,1,σεισμός,34,σεμινάριο,32,ΣΕΤΕ,3,Σιδηρόδρομος,4,Σινεμά,177,σίταινα,6,Σιώρας,23,σκάκι,2,Σκαντζός,24,Σκύλος,1,Σπηλαιολόγοι,24,Στάικος Χρήστος,3,Στατιστική Υπηρεσία,9,ΣτΕ,3,Στεγνοκαθαριστήριο,1,Στέφανος Κασσελάκης,1,Στίβος,49,στρατολογία,4,συγκοινωνία,15,Σύλλογος "Αγ.Απόστολοι",28,Σύλλογος "Άγιος Γεώργιος",3,Σύλλογος "Αθηνά",10,Σύλλογος "Απόλλων",16,Σύλλογος "Επαρχία Κυνουρίας",4,Σύλλογος "Ζεστή Φωλιά",9,Σύλλογος "Η Πολίχνη",3,Σύλλογος "Λεωνίδιον",20,Σύλλογος Αμυγδαλιάς,3,Σύλλογος Αναρριχητών,1,Σύλλογος Απανταχού Αμυγδαλιωτών,12,Σύλλογος Απανταχού Βασκινιωτών,7,Σύλλογος Απανταχού Πηγαδιωτών,4,Σύλλογος Απανταχού Τσιταλιωτών,11,σύλλογος Βασκινιωτών,4,Σύλλογος γονέων,156,Σύλλογος Δαφνώνας,10,Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Αρκαδίας,2,Σύλλογος Καφεστιατόρων Αρκαδίας,4,Σύλλογος Κτηνοτρόφων,3,Σύλλογος Μαριωτών,13,Σύλλογος Παλαιοχωριτών,6,Σύλλογος Πεζοπόρων Τυρού,49,Σύλλογος Πελετιωτών,1,Σύλλογος Πηγαδιωτών,1,Σύλλογος Πολυτέκνων Αρκαδίας,1,Σύλλογος Πραστού και Τσακωνιάς,1,Σύλλογος Πωλητών Λαϊκών Αγορών Λεωνιδίου - Άστρους,1,Σύλλογος Φροντιστών Αρκαδίας-Λακωνίας,9,Σύλλογος"Πολίχνη",9,Συμπολιτεία,70,Συναυλία,151,Σύνδεσμος Κοσμιτών,1,Συνέδριο,52,συνέντευξη,45,συνήγορος του πολίτη,1,συνταγές,37,συνταγογράφηση,1,Συνταξιούχοι,30,ΣΥΡΙΖΑ,45,ΣΥΡΙΖΑ.,147,σχολεία,62,Σχολή Οδηγών,2,σχόλια,1,Σωματείο Γυναικών,2,Σωματείο εργαζόμενων στην ενέργεια Νομών Πελοποννήσου,5,Σωματείο Εργαζομένων στις Εμπορικές Επιχειρήσεις και Υπηρεσίες Αρκαδίας,4,τ,1,Τ.,1,Τ.Α.Π.,1,Τ.Ε.Ε.,11,Τ.Ο.Π.,4,Ταβέρνα,1,ΤΑΞΙ,2,ταξίδια,3,ΤΑΠΤΟΚ,3,Τατούλης,268,ΤΕΒΑ,22,ΤΕΕ,8,τέλη,8,τέλη κυκλοφορίας,5,Τέμπη,1,τένις,2,τέννις,5,Τέχνη,11,Τεχνικό Πρόγραμμα,11,Τεχνολογία,60,Τηγάνι,3,τηλεόραση,113,τηλεφωνία,1,Τίμος Κατσίπος,1,τοξοβολία,5,Τοπικά,18,Τοπικό Αρχείο,4,Τορόντο,1,Τορυισμός,1,Τουρισμός,544,Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου,5,Τράπεζα Πειραιώς,6,τράπεζες,23,Τρίαθλο,30,Τριανταφύλλου,3,Τρίπολη,11,Τρίτεκνοι,7,Τροχαία,6,Τροχαίο,52,Τροχάνη,1,Τροχόσπιτα,1,Τσάκωνες Περιπατητές,35,Τσακωνιά,151,Τσακώνικη διάλεκτος,72,τσακώνικη μελιτζάνα,6,Τσακώνικη υφαντική,19,τσακώνικο συνέδριο,6,Τσακώνικος Δρόμος,10,Τσακώνικος Συνεταιρισμός,1,Τσακώνικος Συνεταιρισμός Γυναικών,2,Τσακώνικος Χορός,18,Τσακωνοπαρέα,24,Τσέρφο,1,Τσιγκούνης,13,Τσικνοπέμπτη,8,Τσιλιβής,2,Τσίπρας,1,Τσιτάλια,67,ΤΣΜΕΔΕ,1,Τύπος,1,Τυρός,1177,Τύρος,1,Τυρός Τρίαθλον,5,Τυρού,1,Υγεία,856,ύδρευση,4,ΥΠΕΞ,2,ΥΠΕΣ,1,Υπηρεσίες,11,υποδομών,1,Υποθηκοφυλακείο,2,Υποτροφίες,12,Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης,5,Υπουργείο Εργασίας,3,Υπουργείο Εσωτερικών,6,Υπουργείο Ναυτιλίας,3,Υπουργείο Παιδείας,22,Υπουργείο Πολιτισμού,3,Φ.Ο.Σ.Λ.,1,Φάμπρικα,1,Φάμπρικα Πολιτισμού,170,Φαράγγι,1,Φαρμακεία,4,Φαρμακοποιοί,5,ΦΕΚ,1,Φεστιβάλ,80,Φεστιβάλ αναρρίχησης,21,Φεστιβάλ Γαστρονομίας,1,Φεστιβάλ Μελιτζάνας,58,Φεστιβάλ Μπύρας Πελοποννήσου,1,Φιλαρμονική,38,Φιλόδημοι Πολίτες,41,Φιλοζωικός Σύλλογος,2,φιλόζωοι,21,Φίλοι Εθνικής Ελλάδος,1,Φλόγα,1,ΦΟΔΣΑ,5,φοιτητές,2,Φορέας Διαχείρησης Πάρνωνα,10,Φορέας Διαχείρισης Οικολογικού Πάρκου,152,Φορείς,8,φορολογία,60,Φορολογικά,107,Φόρος ακινήτων,1,φυσικό αέριο,7,Φωκιανό,35,Φωτιά,7,Φωτογραφία,12,Φωτογραφίες,67,ΧΑΔΑ,6,χάκερς,1,Χαμόγελο του παιδιού,15,Χαράλαμπος Λυσίκατος,50,Χάρτες,3,Χείλαρης,16,χιόνια,28,Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου,1,χιούμορ,1,Χορευτικό συγκρότημα,7,Χορευτικός Όμιλος,7,χοροεσπερίδα,48,Χορός,52,Χορωδία,44,Χορωδία Ενηλίκων,22,Χουζούρης,4,Χούνη,3,Χριστούγεννα,299,Χρονογράφημα,14,Χρυσή Αυγή,23,Ψαράς,1,ψάρεμα,2,Ψαρολόγος,9,Ψηφιακή Διακυβέρνηση,23,ψήφισμα,7,Ψυκτικοί,1,Ψυχολογία,10,Ωδείο,16,ώρα,18,Advertorial,61,agenda,2,Beach Soccer,4,Beach Tennis,20,Beach Volley,50,Black Friday,3,Climbinleonidio,2,Erasmus,4,EUROPE DIRECT Πελοπόννησος,1,Events,1,expo,5,Facebook,17,fake news,1,Google,6,gov,7,I Love GR,11,Kορωνοϊός,1,Leader,42,leonidion.gr,1,Lockdown,39,natura,3,open mall,2,Open Real Estate,11,Peloponnese Wine festival,2,Photo Gallery,1,Pizza,1,POS,2,Rally,1,Taekwon Do,78,Taxisnet,10,TKD WTF,15,Toolbar,1,top,13,TsakoniART,1,Tyros Action Camp,3,TYROS OPEN SEA SWIM EVENT,3,TYROS SEA Festival,13,Tyros Triathlon,15,TyrosRun,21,Unesco,1,Video,1325,Viral,1,WWF,2,Yoga,2,
ltr
item
Leonidion.gr: Μαρνέρης: Συν-Κοινωνική, Συμπολιτειακή Διακυβέρνηση για τη Νότια Κυνουρία του 2020
Μαρνέρης: Συν-Κοινωνική, Συμπολιτειακή Διακυβέρνηση για τη Νότια Κυνουρία του 2020
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEggv__zlGE1_8sS7brQbbMQa7QarAC6POkc2nbZXB7yOYXO_zqu3WlTjINZQSGQEEz4A4_KAcZ-lyZztHDBVVC19ZI8rbZnzZr4H0-uq19UNJxEEbTPkv_i87ydJf_gtLuP43MY2x-ZYQ/s1600/marneris_0.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEggv__zlGE1_8sS7brQbbMQa7QarAC6POkc2nbZXB7yOYXO_zqu3WlTjINZQSGQEEz4A4_KAcZ-lyZztHDBVVC19ZI8rbZnzZr4H0-uq19UNJxEEbTPkv_i87ydJf_gtLuP43MY2x-ZYQ/s72-c/marneris_0.jpg
Leonidion.gr
https://www.leonidion.gr/2014/01/2020_20.html
https://www.leonidion.gr/
https://www.leonidion.gr/
https://www.leonidion.gr/2014/01/2020_20.html
true
1463647731720589503
UTF-8
Φορτώθηκαν όλα τα δημοσιεύματα Δεν βρέθηκαν δημοσιεύματα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσοτερα Cancel reply Διαγραφή Από τον Αρχική σελίδα Σελίδες Δημοσιεύματα Δείτε τα όλα ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ SEARCH Όλα τα δημοσιεύματα Δεν βρέθηκε δημοσίευμα που να ταιριάζει στην αναζήτηση ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαίου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαίου Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες πριν χτες $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες πριν περισσότερες από 5 εβδομάδες Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content