$type=three$count=3$show=home$height=220$snippet=hide$rdm=hide$a=hide$d=hide$la=hide$au=hide$com=0

Εγκαινίασε το εκλογικό του γραφείο ο Χαράλαμπος Λυσίκατος (βίντεο)

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ TO:

                    Ανακοίνωσε και τους υποψήφιους Δημοτικούς του Συμβούλους Πραγματοποιήθηκαν χτες στο Λεωνίδιο τα εγκαίνια του...

                    Ανακοίνωσε και τους υποψήφιους Δημοτικούς του Συμβούλους



Πραγματοποιήθηκαν χτες στο Λεωνίδιο τα εγκαίνια του εκλογικού γραφείου του συνδυασμού «Όραμα - Γνώση - Πρόοδος», του οποίου επικεφαλής είναι ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Χαράλαμπος Λυσίκατος, με την παρουσία υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού και πλήθους κόσμου.


Στην ομιλία του αμέσως μετά τον αγιασμό ο κ. Λυσίκατος ανέφερε τα εξής: 

Φίλες και φίλοι,

θα θέλαμε να σας καλησπερίσουμε και να σας ευχαριστήσουμε καταρχήν, για την παρουσία σας απόψε εδώ κοντά μας , σε αυτήν την πρώτη επίσημη συνάντησή μας.
Αυτή η συμπαράστασή σας , μας τιμά και με τιμά προσωπικά, μιας και μας δείχνετε έμπρακτα πως η προσπάθειά μας για μια νέα αρχή στο Δήμο μας , αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά. Ταυτόχρονα , η εμπιστοσύνη σας , μας ενθαρρύνει  και μας δίνει ακόμη περισσότερη θετική ενέργεια.
Απόψε, εδώ μαζί σας, κάνουμε το πρώτο βήμα, το πρώτο επίσημο βήμα για το ξεκίνημα του δημοτικού συνδυασμού μας με το όνομα «Όραμα - γνώση - πρόοδος» . 
Είναι καθήκον μας πια, να είμαστε ενεργοί πολίτες , να σκεφτόμαστε θετικά , να κάνουμε πράξεις τις ιδέες μας, να δώσουμε ευκαιρίες στους νέους ανθρώπους του Δήμου μας. Γνωρίζουμε τη κατάσταση, έχουμε επίγνωση των προβλημάτων και του δύσκολου έργου που μας περιμένει , σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η χώρα μας.
Πάντα όμως υπήρχαν δύσκολες καταστάσεις, δύσκολες λύσεις και δύσκολες αποφάσεις. Αυτό το γνωρίζουν καλύτερα οι μεγαλύτεροί συμπολίτες μας , το βιώνουν έντονα τώρα και οι νεότερες γενιές. Η ζωή άλλωστε είναι ένας διαρκής αγώνας.  Έτσι δεν είναι;
Όμως και η ιστορία,  μας έχει αποδείξει ότι όλα κερδίζονται με αγώνα και πίστη. Έτσι κι εμείς πιστεύουμε πως ήρθε η στιγμή να πάψουμε να μοιρολατρούμε. Κάποιοι μας οδηγούν στα μονοπάτια της κατάθλιψης και της παραίτησης. Δεν θέλουμε πια να βλέπουμε στα πρόσωπα των φίλων μας, των γνωστών μας, των συμπολιτών μας,  την απογοήτευση, την εγκατάλειψη, την μοίρα του ανθρώπου της επαρχίας.  ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ
Έχουμε και τη γνώση και τη θέληση, να μην αφήσουμε καμιά ευκαιρία να πάει χαμένη, για να γίνει το όραμά μας πραγματικότητα. 
Να είμαστε περήφανοι που ζούμε σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο, στον οποίο όλο και πιο πολλοί νέοι θα δημιουργούν οικογένειες.
Έχουμε το πρόγραμμα, έχουμε και τους ανθρώπους, για να γίνει ο Δήμος μας πρωταγωνιστής, στο νέο Ευρωπαϊκό, Εθνικό και Περιφερειακό Περιβάλλον.
Έχουμε ήδη καθορίσει και αναλύσει, τους άξονες του σχεδιασμού μας, τους τρεις αναπτυξιακούς πυλώνες, που αν συνδεθούν αρμονικά μεταξύ τους, μπορούν να αλλάξουν ριζικά  τη εικόνα του Δήμου μας, αλλά και το βιοτικό επίπεδο των πολιτών μας.
  1. ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,  
  2. ΠΑΙΔΕΙΑ - ΥΓΕΙΑ - ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ - ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  3. ΓΕΩΡΓΙΑ – ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ – ΑΛΙΕΙΑ.
Δεν ξεχνάμε όμως την καθημερινότητα και την επόμενη μέρα. Όπως επίσης δεν ξεχνάμε την βασική μας αρχή:
Η διοίκηση πρέπει πάνω από όλα να σέβεται και να αφουγκράζεται τον πολίτη, να λειτουργεί δίκαια και να εργάζεται ομαδικά. 
Όλοι θα έχουν το ρόλο τους την επόμενη μέρα και ειδικότερα τα τοπικά συμβούλια που αποτελούν την καρδιά των οικισμών μας.
Για αυτό λοιπόν ο συνδυασμός μας αποτελεί μια ομάδα εργασίας. Μια ενωμένη ομάδα που πατά γερά στα πόδια της, που εργάζεται για να γίνουν πράξη οι στόχοι μας, και να αλλάξει επιτέλους ο τόπος μας. 
Σε αυτήν την αλλαγή θα συμβάλλουν και οι φρέσκιες ιδέες των νέων ανθρώπων, στους οποίους πιστεύουμε πάρα πολύ στον συνδυασμό μας. Η αισιοδοξία και η μαχητικότητά τους είναι για εμάς η αφετηρία και τα εφόδια, για έναν αγώνα απαιτητικό, όμως αποτελεσματικό.
Εγκαινιάζοντας σήμερα το εκλογικό μας γραφείο, ανοίγουμε τις πόρτες σε όλους τους δημότες της Νότιας Κυνουρίας, για να μιλήσουμε, να ακούσουμε, να προβληματιστούμε και να θέσουμε στόχους. 
Οι λύσεις είναι στα χέρια όλων μας. 
Ο συνδυασμός «Όραμα - γνώση - πρόοδος» είναι εδώ , για να διεκδικήσει μια νέα Δημοτική αρχή, με όνειρα, ζήλο και πίστη.
Για άλλη μια φορά σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την παρουσία σας. Η παρουσία σας, μας δίνει δύναμη.
Προσωπικά θα ήθελα κλείνοντας, να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους με τους οποίους θα συμπορευτούμε σε αυτόν τον αγώνα των εκλογών, τους υποψήφιους του συνδυασμού μας.
Τέλος, ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου και στους ανθρώπους που βοηθούν, για να φτάσει αυτή η προσπάθεια στο τέλος της με επιτυχία.
Εσείς είσαστε εδώ για μας, εμείς για εσάς και όλοι για τον τόπο μας.

-  Στη συνέχεια ανακοίνωσε τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού, που είναι οι εξής:

                          ΟΡΑΜΑ - ΓΝΩΣΗ - ΠΡΟΟΔΟΣ - Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι





                       ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΟΣΜΑ - Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

ΕΠΩΝΥΜΟ
ΟΝΟΜΑ
ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ
ΟΝΟΜΑ ΜΗΤΡΟΣ
1
ΤΖΟΒΑΝΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
2
ΤΣΟΛΟΜΥΤΗΣ
ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ
ΧΡΙΣΤΟΣ
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ





                  ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ - Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

ΕΠΩΝΥΜΟ
ΟΝΟΜΑ
ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ
ΟΝΟΜΑ ΜΗΤΡΟΣ
1
ΒΛΑΜΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΦΙΛΙΠΠΟΣ
ΕΙΡΗΝΗ
2
ΓΟΛΕΓΟΣ
ΜΙΧΑΗΛ
ΙΩΑΝΝΗΣ
ΕΥΓΕΝΙΑ
3
ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ
4
ΔΟΛΙΑΝΙΤΗΣ
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ
5
ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΜΑΤΙΝΑ
6
ΚΑΡΔΑΣΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ
ΚΑΝΕΛΛΟ
7
ΚΟΛΙΝΙΩΤΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΗΛΙΑΣ
ΕΙΡΗΝΗ
8
ΛΑΤΣΗΣ
ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΖΩΗ
9
ΜΑΓΓΕΛ (ΛΑΛΑ)
ΑΝΝΑ
ΕΥΓΕΝΙΟΣ
ΑΡΓΥΡΩ
10
ΜΑΝΟΣ
ΗΛΙΑΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΕΥΓΕΝΙΑ
11
ΞΕΡΑΚΙΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
12
ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΜΑΡΙΑ
ΑΓΓΕΛΟΣ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ
13
ΠΗΛΙΟΥΡΑΣ
ΗΛΙΑΣ
ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ
14
ΠΟΥΤΣΕΛΑ
ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ
15
ΡΕΝΤΟΥΛΗΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΝΝΑ
16
ΡΕΝΤΟΥΛΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΜΑΡΙΑ
17
ΣΑΡΡΗ
ΣΟΦΙΑ
ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ
ΕΥΓΕΝΙΑ
18
ΣΚΕΥΗ
ΣΟΦΙΑ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΘΗΝΑ
19
ΤΡΙΚΟΥΛΗ
ΜΑΡΙΑΝΘΗ
ΙΩΑΝΝΗΣ
ΕΛΕΝΗ
20
ΤΡΟΥΜΠΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ
21
ΤΣΙΓΚΑΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΑ
22
ΧΙΩΤΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ





                          ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΥΡΟΥ - Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

ΕΠΩΝΥΜΟ
ΟΝΟΜΑ
ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ
ΟΝΟΜΑ ΜΗΤΡΟΣ
1
ΖΑΡΟΚΩΣΤΑΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ
2
ΚΟΥΝΙΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ
3
ΜΑΝΟΥΣΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΜΙΧΑΗΛ
ΜΕΤΑΞΙΑ
4
ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ
5
ΝΤΟΥΖΕΝΗ
ΜΑΡΙΑ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΜΕΤΑΞΙΑ
6
ΝΤΟΥΖΕΝΗΣ
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΜΕΤΑΞΙΑ
7
ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΙΧΑΗΛ
ΧΑΡΙΛΑΟΣ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ
8
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
ΙΩΑΝΝΗΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΑΝΝΑ



ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

BLOGGER: 70
  1. Ωραία τα λες, αλλά πες μου σε παρακαλώ πως θα αλλάξεις τον τόπο όταν οι μισοί σου υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, οι οποίοι κατά πάσα πιθανότητα θα εκλεγούν κιόλας, ανήκουν είτε σε πρώην συνδυασμούς του Τσιγγούνη είτε του Μαρνέρη και έχουν καταλάβει σημαντικές εκτελεστικές θέσεις στο παρελθόν? (Γάτος, Πήλιουρας, Τριανταφύλλου)


    Κάνω λάθος, ή στο συνδυασμό σου υπάρχουν άνθρωποι του Τσιγγούνη που είχαν εκτελέσει υπό τη δημαρχεία του, καθήκοντα δημοτικού συμβούλου?


    Κάνω λάθος ή στο συνδυασμό σου υπάρχουν δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι του Μαρνέρη που είχαν ενεργό ρόλο στην τρέχουσα δημαρχεία, ποιό το έργο τους? Τους κατέπνιξε ο Μαρνέρης και δεν μπόρεσαν να το εκτελέσουν?


    Στη "μιζέρια" του τόπου όπως λες, δεν έχουν συμβάλει οι εν ενεργεία σύμβουλοι του Μαρνέρη, Τριανταφύλλου και Σωτηρόπουλος που επί τρία χρόνια διαφέντευαν τον Τυρό, τώρα πως θα έρθει η πρόοδος με τους ίδιους?


    Στο Λεωνίδιο, που απέταξε τον Τσιγγούνη, εκλέγοντας τον Μαρνέρη, δεν είχαν ενεργό ρόλο πριν τέσσερα χρόνια άνθρωποι που τώρα είναι δίπλα σου, τότε δεν τους ενδιέφερε η προόδος ή μήπως τώρα απέκτησαν γνώση?


    Καλά τα λες και τα παρουσιάζεις, αλλά αν δεν σου πετύχει το γλυκό θα πρέπει να το φτιάξεις ξανά με φρέσκα υλικά και όχι να πάρεις τα παλιά, εάν λοιπόν τα προηγούμενα χρόνια μας οδήγησαν στη "μιζέρια" όπως λες κάποιοι άνθρωποι, οι περισσότεροι από αυτούς είναι σήμερα δίπλα σου, και εάν εκλεγούν θα συνεχίσουν να κάνουν αυτά που έκαναν και πριν. Οι νέοι που έχεις δίπλα σου μπορεί να ακολουθήσουν τις νόρμες σου, αλλά όταν ο Μάνος ή ο Τριανταφύλλου σου πουν "θα γίνει έτσι", αν δεν γίνει τους έχασες, το ξέρεις και δυστυχώς για σένα το ξέρουν και αυτοί.

  2. Ερώτηση 1, για να έχει και ίντριγκα, πως λέγεται ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, που εκλέγεται και αντιδημαρχεύει κάθε τετραετία με διαφορετικό συνδυασμό??


    Ερώτηση 2, γιατί το πρώτο ήταν ευκολάκι. Πόσοι από το "Όραμα-γνώση-πρόοδος" έχουν διατελέσει δημοτικοί ή τοπικοί σύμβουλοι στο παρελθόν με συνδυασμούς Τσιγγούνη και Μαρνέρη?


    Ερώτηση 3, ο Σαλάκος που ήταν??

  3. Ο Κουνιάς Χρυσοβαλάντης, πρώην υποψήφιος του Μαρνέρη, είναι αυτός που ήθελε το λιμάνι του Τυρού να δέχεται μόνο κότερα ώστε να επωφελείται η παραθαλάσσια ταβέρνα του αλλά ο Μαρνέρης δεν του έκανε τη χάρη στηρίζοντας τους αλιείς της περιοχής? Ποίο είναι το τωρινό deal για το λιμάνι του Τυρού, που θα παρκάρουμε τις βάρκες μας? Ελπίζω ο πρόεδρος του αλιευτικού μας να τοποθετηθεί σχετικά.


    Πώς του φαίνονται οι δύο συνεχόμενες μειώσεις των τελών για τις παραλίες του Τυρού, τη δεύτερη από τις οποίες καταψήφισαν οι τωρινοί συνυποψήφιοί του στο πρόσφατο συμβούλιο?

  4. 'Οι αδύναμοι πάντα φωνάζουν και καυχιούνται. Οι δυνατοί σωπαίνουν και προχωρούν.' Ν. Καζαντζάκης

    Μπάμπη το χθεσινό έτσουξε πολύ...προχώρα! Ο Αγιελίδης είναι μαζί σου.

  5. "Πίκατσου διαλέγω εσένα" Ας Κέτσαμ.


    Τα εργοστάσιο μουστάρδας σε στηρίζει, συνέχισε δυνατά!

  6. Ο Δημήτρης είναι κεφάλαιο για τον τόπο, έχει προσφέρει τα μέγιστα ώστε να αναδειχθεί η περιοχή παρόλο που έχει πολεμηθεί από πολλούς. Ίδρυσε εμπορικό σύλλογο, δυστυχώς πολεμήθηκε από ανθρώπους που σήμερα είναι συνυποψήφιοί του, αλλά επειδή έχει μεγάλη καρδιά και κοιτάζει το καλό του χωριού, συγχωρεί και πορεύεται για το κοινό συμφέρον. Όσο για τα κότερα ας ήταν και τα άλλα μαγαζιά μάγκες να έπαιρναν κομμάτι από την πίτα, ο Δημήτρης είναι και πατριώτης και επιχειρηματίας. Τι φέρνουν οι βάρκες στο χωριό? Τίποτα! Τα κότερα αφήνουν λεφτά στον τόπο, μπράβο Δημήτρη! Μπράβο και για το μνημείο που έφτιαξες και ομόρφυνες το λιμάνι μας. Συνέχισε δυνατά και εμείς θα σε στηρίζουμε. Η λάσπη στον Τυρό δεν πιάνει.

  7. Ρε Γιαννάκη πριν 4 χρόνια έβγαζες άχρηστο τον Καρδαρά και δήλωνες ότι πας με το Μαρνέρη για το καλό του χωριού, τώρα τακίμιασες με τον Καρδαρά που τον έβριζες από το πρωί μέχρι το βράδυ, πας με το όραμα και κατηγορείς όπου σταθείς και όπου βρεθείς το Μαρνέρη ότι δεν σου έκανε έργα, αλλά ταυτόχρονα αραδιάζεις μισή σελίδα έργα, στην Κυνουρία, που έκανες στην τριετία στον Τυρό. Δεν μας τα λες καλά και απ' ότι φαίνεται μάλλον το δικό σου συμφέρον σκέφτεσαι, ο Τσιγγούνης αιώνιος δήμαρχος και εσύ αιώνιος αντιδήμαρχος, ο μισθός να πέφτει. Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν σε 4 χρόνια βρίζεις τον Μπάμπη και πας με τον επόμενο. Καλή επιτυχία.

  8. Ποιος μπορεί να τον ξεχάσει:
    http://www.leonidion.gr/2011/06/blog-post.html

  9. Δεν ξέρω που κολλάει η μουστάρδα αλλά να ξέρεις στα προχθεσινά εδέσματα ήταν σαν μέλι. Σε άλλους πίκρισε...

  10. 'Με παρέσυρε το ρέμα, μάνα μου δεν είναι ψέμα'. Φίλε ανώνυμε η τρίχα τριχιά δεν γίνεται. 1 μήνα πριν τις εκλογές, εγκαίνια εκλογικού και ταυτόχρονα ανακοίνωση Γενικού (στα είχα πει άλλο ανακοίνωση ψηφοδελτίου κι άλλο του γενικού, υπάρχει διαφορά) πιο συσπειρωμένη στιγμή για το πολυπληθές κοινό του κ.Λυσίκκατου δεν θα ξαναυπάρξει. Κι όμως, αν βάλεις τους 32 υποψηφίους επί 5 άτομα που έφερε ο καθένας,μας κάνει το υπέρογκο ποσό των 150-200 άτομα που παρακολούθησαν την συνάθροιση! Αυτό θα πει 'μεταξύ συγγενών και φίλων'. Άνθρωποι από Μέλανα,λίγοι από Τυρό (πληροφορίες λένε πως στο αυτοκίνητο του ερχομού η κ.Κουνιά τους έδωσε από μία μελέτη για να την 'τρέξουν' μέχρι να φτάσουν Λεωνίδιο, χαχαχα), από Πελετά υπήρχαν, ο Αγιελίδης φίλε ανώνυμε έλαμψε δια της απουσίας του. Αυτό δείχνουν τα ντοκουμέντα, εσείς πείτε αυτά που θέλετε μεταξύ σας.


    Κ.Σαλάκο, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να 'κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό' σας. Η μη παρουσία σας δημιούργησε ένα δυσαναπλήρωτο κενό ανάμεσα στον κ.Μάνο και τον 'υποτιθέμενο' ηγήτορα του συνδυασμού σας κ.Λυσίκκατο. Ίσως εσείς εκείνη τη στιγμή προσπαθούσατε να πείσετε ανθρώπους (μόνο με επιχειρήματα βεβαίως) να κατέβουν στα τοπικά.. λέω τώρα αφού μέρα-μέρα θα υπάρχει ανακοίνωση και σασπένς.

  11. Το ότι αγαπάει τον τόπο του δεν είναι μειονέκτημα, καλό θα είναι και ο Τριανταφύλλου να κάνει πίσω και να στηρίξουμε όλοι το Δημήτρη, χρειάζονται νέες ιδέες και νέα μυαλά. Ψηφίζω Ντουζένη Χριστόφορο και Κουνιά Δημήτρη, δυναμικούς νέους με όραμα για τον τόπο!

  12. Επειδή δεν στα έχουν πει καλά φιλαράκι, ο Σωτηρόπουλος κάθε πρωί από τις 7 ήταν στο Δημαρχείο, όλη μέρα ήταν στο χωριό και ενδιαφερόταν για τους συνανθρώπους του. Διοργάνωσε εκδηλώσεις για τα παιδιά το Πάσχα και τα Χριστούγεννα, αθλητικές εκδηλώσεις το καλοκαίρι, πανηγύρια, έτρεχε παντού και όλα μόνος του. Αυτό το παλικάρι που κάθε μέρα αλώνιζε το χωριό και είχε χάσει τον ύπνο του για να τρέχει σε βλάβες και σε φωτιές, για να προβάλει τον τόπο και να φέρνει λεφτά, εμείς θα τον στηρίξουμε και θα τον βγάλουμε Δημοτικό σύμβουλο. Νέος με όραμα, μορφωμένος με γνώση, και με πυξίδα του το συμφέρον του τόπου του.

  13. Πολύ καλός συνδυασμός για να κερδίσει μία τοπική κοινότητα, εξαιρετικά ανεπαρκής για ένα Δήμο όμως που θέλει να προοδεύσει με όραμα και γνώση.

  14. Δεν παίζει να ψηφίζεις Νότια Κυνουρία εσύ, ποιος σου είπε να τα γράψεις αυτά??

  15. Δέος και σκεπτικισμός στο στρατόπεδο Μαρνέρη! Μετά την κοινοποίηση του Γενικού,την μεγάλη (λέμε και καμιά υπερβολή) απήχηση του 'συγγενών και φίλων' των υποψήφιων της σύμπραξης Σαλάκου-Λυσίκκατου είναι βέβαιοι πως αυτός ο συνδυασμός του, όπως όλοι τους είδαμε όχι Δήμο δεν μπορεί να διεκδικήσει, αλλά το πολύ πολύ καμία τοπική κοινότητα...Ακούγεται πως ο συνδυασμός Μαρνέρη σκέφτεται να μην κατέβει γιατί δεν μπορεί να μπει σε τέτοιο ανταγωνισμό (λέμε κι κανένα αστείο).


    Κύριοι σοβαρευτείτε, η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Ο Μαρνέρης είχε περισσότερο κόσμο στα εγκαίνια του εκλογικού του στον Τυρό με βροχή (μη μιλήσω για του Λεωνιδίου) 1 κι ενάμιση μήνα νωρίτερα, σε τι συγκρίσεις να μπούμε..

  16. Φίλε οι εκλογές δεν είναι πάρτυ να πετύχει και να βγεί ο δήμαρχος. Είναι αγώνας ο οποίος δυστυχώς ξεκίνησε κι επίσημα για το συνδυασμό τ(ου)ων αντιπάλ(ου)ων σου.Δυστυχώς για σένα φίλε, τα ονόματα τις ανωτέρω λίστας είναι και τα μοναδικά που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής. Δεν έχω κάτι για να συγκρίνω εκτός από κάποιες ανακοινώσεις για αποστήματα, ταριχευτικές κάπες, απαράμιλλες προοπτικές, τρύπιες δημοσκοπήσεις και μια υποτιθέμενη κοσμοσυρροή για το ψηφοδέλτιό σου που αδυνατεί ένα μήνα πριν να ανακοινωθεί. Δεν πειράζει θα περιμένουμε όταν τυπωθούν τα ψηφοδέλτια. Στο μεταξύ άδειασε όση χολή διαθέτεις γιατί μετά βλέπω ότι ηρεμείς.
    Τη ρίμα που πέταξες στην αφιερώνω εξαιρετικά.

  17. Πληροφορίες για μελέτες που βρέθηκαν στα Μέλανα, στο σπίτι της κ.Κουνιά σταλμένες κι υπογεγραμμένες (για επιβεβαίωση του αμερόληπτου ρεπορτάζ της) από τον κ.Τριανταφύλλου κρίνονται ως ανεπιβεβαίωτες. Εεεε, ρε ψέμα.

  18. Νίκας τοις ευσεβέσι Παπαδαριό και όχι τοις βασιλεύσι. Τα ίδια είπατε και στα εγκαίνια του Μαρνέρη γιατί δεν το πρόσεξα η εκεί παίξατε άλλη κασέτα; Δυό λόγια και για την ταμπακιέρα. Το ψηφοδέλτιο είναι φτωχό, χωρίς φρεσκάδα και κατώτερο των περιστάσεων. Άνθρωποι χωρίς όραμα και κυρίως χωρίς γνώσεις. Τα υλικά του,εκτός του Μπάμπη και μερικών ακόμη εξαιρέσεων ανακυκλωμένα, πολυφορεμένα και μπαγιάτικα. Ποιός θα τραβήξει το κάρο του δήμου μπροστά αυτά τα κουτσά άλογα; Ποιος θα φέρει τη νέα εποχή και την άνοιξη στο δήμο ένας κούκος μόνος του; Μη μου πείτε για το Σαλάκο, για Άνοιξη μιλάμε. Όχι ότι το ψηφοδέλτιο του Μαρνέρη που είναι διανθισμένο με ακροδεξιούς και Χρυσαυγίτες είναι καλύτερο. Μία από τα ίδια είναι και αυτό... νίκας τοις βασιλεύσι!!!Νομίζω υπάρχουν και καλύτερες λύσεις για τον τόπο, ας τις αναζητήσουμε και ας προσπαθήσουμε όλοι μας.

  19. Στα σοβαρά τώρα , έχει καιρό να βγάλει ο Μαρνέρης καμιά ανακοίνωση ότι δεν κατεβαίνει.

  20. Εγώ σε περιμένω εδώ να μιλήσουμε μετά τις εκλογές, μην αποφύγεις πάλι ν'απαντήσεις όπως στο άλλο θέμα που έβγαλες μούγκα για το αν έχει τοποθετηθεί δημόσια ο Δήμαρχος. Μέχρι τότε όμως μπορείτε να κάνετε 'καταγγελίες' διαρκείας, ξέρετε εσείς.


    Η ρίμα αγαπητέ που πέταξα είναι άσμα, κι εδώ ανεπαρκής και αδιάβαστος;

  21. http://www.leonidion.gr/2014/04/blog-post_5031.html



    Περιμένω το link που τοποθετήθηκε δημόσια ο Δήμαρχος για τις απευθείας αναθέσεις. Αν έκανε κάποιος μούγκα στη στρούγκα αυτός ήσουν εσύ ή ο Δήμαρχος. Περιμένω link. Το άσμα μη το ξεχάσεις όταν θα ξεβράζεσαι στο Λάκκο.

  22. Δεν σχολιάζω τα λοιπά που γράφεις, αρκούμαι σ'αυτό: 'να φέρνει στον τόπο λεφτά'!!! Μετά τον κ.Τριανταφύλλου, τώρα έρχεται και ο κύριος Σωτηρόπουλος ως Πρόεδρος του Τοπικού διαμερίσματος Τυρού να μας πει πως έφερνε αυτός τα λεφτά; Βλέπω υπάρχει μεγάλη σύμπνοια στο Όραμα-Γνώση-Πρόοδος για το ποιος από όλους έφερε τα λεφτά!! Ο καθένας διεκδικεί δάφνες για την προσωπική του προβολή φίλε και όχι για το συμφέρον του τόπου. Κι αυτό αποδεικνύεται και θ'αποδειχθεί λίαν συντόμως.


    Εγώ θα προκαλέσω κ.Τριανταφύλλου, κ.Σωτηρόπουλο να μας πουν με ποιους τρόπους έφεραν τα λεφτά, τις μελέτες και τις χρηματοδοτήσεις στον Τυρό. Επίσης θα ρωτήσω εσένα φίλε ποιος από αυτούς βρήκε τον ομογενή που θα κάνει δωρεά 550.000 ευρώ έργα στον Τυρό, ποιος από αυτούς πήγε Περιφέρεια και Υπουργεία για να εξασφαλίζει τους πόρους που χρειάστηκαν, ποιος από αυτούς έχει τρέξει για τη μελέτη του κλειστού του Τυρού και χίλια δυο άλλα.Ποιος εξασφάλισε τον Βιολογικό του Τυρού και ποιος κυνηγάει τώρα την χρηματοδότηση της αναβάθμισης του δικτύου ύδρευσης και το λιμάνι ώστε να εξυπηρετεί παραπάνω τουριστικά σκάφη;. Η απάντηση είναι ΚΑΝΕΙΣ από τους 2, παρά μόνο ο Δήμαρχος.


    Τέλος, αφού και οι 2 αγαπάνε τον τόπο τους γιατί ψήφισαν κατά της μείωσης των τελών κατά 25% των επαγγελματιών του Τυρού που εκμεταλλεύονται την παραλία; Αυτό δεν είναι κάτι που θα ωφελούσε τον τόπο τους και τους ανθρώπους τους ενώ πληρώνουμε όλοι τόσους λογαριασμούς και χαράτσια; Μήπως ο μοναδικός τους στόχος ήταν να κάνουν αντιπολίτευση στην πρόταση του Δήμαρχου για να εξυψωθούν στα μάτια αυτών που αποβλέπουν στην εξουσία. Μπράβο κύριοι, ανεβήκατε ψηλά στα μάτια του κ.Σαλάκου και κ.Λυσίκκατου, για τον τόπο και τους ανθρώπου σας ποιο ήταν το συμφέρον; Ν α χαρώ εγώ συμβούλους που ψηφίζουν αντίθετα με τα συμφέροντα του τόπου μας απλά και μόνο επειδή το είπε ο κ.Σαλάκος και κ.Μάνος και ο κ.Καρδαράς.

  23. O Χ. Λυσίκατος είναι ένας σοβαρός και μορφωμένος άνθρωπος που μπορεί να προσφέρει στα κοινά ασχέτως αν δεν είχε ασχοληθεί μέχρι τώρα λόγο δουλειάς. Το ψηφοδέλτιο έχει άτομα επίσης που μπορούν να προσφέρουν, δυστυχώς όμως δεν πρόκειται να εκλεγούν γιατί θα τα κατασπαράξουν οι εκλογικές φάλαινες από το Λεωνίδιο και τον Τυρό και δεν θα τους δώσουν χώρο να αναπτύξουν τις ιδέες τους, έχει φανεί άλλωστε και από τον πορεία των χρόνων ότι οι Πήλιουρας, Μάνος και Τριανταφύλλου κυνηγούν την καρέκλα και αυτοπροβάλονται με κάθε ευκαιρία. Αυτοί βέβαια ξέρουν και μπορούν να φέρουν ψήφους γιατί κρατάνε άτομα, αλλά είναι κρίμα στο βωμό της εκλογής να χρησιμοποιούνται οι δοκιμασμένοι και αποδεδειγμένα ανεπαρκής για να εκλεγεί ο συμπαθής και φέρελπις Χαράλαμπος. Εκτός και αν, μηχανικός γαρ, έχει σκεφτεί πως θα τους απομακρύνει ύστερα από την εκλογή.

  24. Τι φωτιές και πανηγύρια τσαμπουνάς ρε πατριώτη? Άμα ναι να κλήσουμε την πυροσβεστική άμα έχουμε τον σουπερμαν στην περιοχή. Και εσύ που τον έβλεπες από τις 7 στο δημαρχίο για να χουμε και καλό ερώτημα, γιατί αν γύριζες από το κλαμπ μεθισμένος θα σουν. Και κάτι τελευταίο επειδής δεν τα ξέρω κ ολα όπως εσύ, που ρώτησα τα παιδιά μου και τους τονεδειξα δεν τον είχαν ματαδεί, μάλλον θα τανε ντιμένος Αη Βασίλης.

  25. Ωραία τα γράφεις, στείλττο και στην Κυνουρία να το δημοσιεύσει. Επειδή πας να δημιουργήσεις εντυπώσεις διαστρεβλώνοντας την αλήθεια να σου θυμίσω ότι στον εμπορικό είχαμε μαζευτεί από ηλεκτρολόγοι και πιτσαδόροι μέχρι οικοδόμοι και μπαρμπέρηδες. Που ακούστηκε να συγκροτείται σώμα που θα ακολουθεί τις επιταγές του προέδρου και μόνο, το ότι είχαμε αντίθετη άποψη δεν σημαίνει ότι πολεμούσαμε τον πρόεδρο, μόνος του τον έφτιαξε και μόνος του τον κατέστρεψε τον εμπορικό αν θες να ξέρεις, ο τόπος δεν είναι μόνο κοτεράκια, ταβέρνες και βεγγαλικά να ξέρεις. Και να σε ρωτήσω και κάτι τελευταίο επειδή το έχετε τραβήξει πολύ το αστείο, ποια η μόρφωση και ποιες οι σπουδές του συγκεκριμένου κυρίου, ποια η γνώση και ποιο το όραμα του. Και κάτι τελευταίο γιατί γίνεται και πολύ κουβέντα απ ' ότι βλέπω εδώ, ας βγουν οι πρώην σύμβουλοι, εκλεγμένοι και μη, του Μαρνέρη να μας πουν γιατί αυτομόλησαν, σε τι τους δυσαρέστησε, ώστε να μπορέσουμε και εμείς να σχηματίσουμε μία ολοκληρωμένη άποψη. Είναι ντροπή να θέλουν να διώξουν τους ψαράδες από το λιμάνι του Τυρού.

  26. http://www.leonidion.gr/2014/03/blog-post_3293.html



    Ανώνυμε,σου έχω απαντήσει βρε αγοράκι μου στα τελευταία 2 σχόλια της παραπάνω ανάρτησης!!! Πόσο πιο λιανά να στα κάνω. Βρες τον σύμβουλο που έγινε περίγελος εκείνο το πρωί, μάθε τι είπε ΔΗΜΟΣΙΑ ενώπιον συμβούλων και πολιτών ο Δήμαρχος και βγες και μίλα μετά. Όλο ψέμα, σας έχουμε βαρεθεί. Μην έρθεις εδώ και ρωτάς, πρώτα πιάσε τον σύμβουλο και πες μας τι έμαθες 'ημιμαθή' σχολιαστή.

  27. Πολυ καλο το αστειο σου!!!!! Γελαει ολος ο Τυρος με αυτα που μας γραφεις! Για κανενα στοιχημα ειναι ο συγκεκριμένος και αυτο αποτυχημένα.

  28. Συγγνώμη αλλά μάλλον έχουμε λάθος αντίληψη για τη φράση "τοποθετούμαι δημόσια". Ο δικός σου δυστυχώς δημόσια τοποθετείται μόνο με ανακοινώσεις guest star και όχι με ουσιώδη πράγματα όπως η δήθεν λασπολογία κατά του για το θέμα των απευθείας αναθέσεων. Είναι και το λόμπι των 3 εργολάβων που έχει πάρει όσο να ναι πολλά και κάνει λίγο μπαμ δεν κρύβεται.
    Πάντως καλύτερα να ξέρει κάποιος τα μισά (γιατί αν τα μάθει όλα, είστε για τα σίδερα) παρά να είναι "ανεπίδεκτος μαθήσεως", "φωτεινέ παντογνώστη" με την ταριχευτική κάπα.
    To link είναι η ανακοίνωση που κατεβαίνει ο Γιάννης με τους φανταστικούς 47;

  29. Καλά κάνεις και ζητάς συγνώμη γιατί για άλλη μια φορά είσαι ανεπαρκής για να σχολιάσεις τα κοινά. Αγοράκι μου, δεν υπάρχει 'λάθος αντίληψη' στο τοποθετούμαι δημόσια. Τι ποιο επίσημο και ΔΗΜΟΣΙΟ όταν γίνεται μπροστά σε πολίτες του τόπου και του Δημοτικού Συμβουλίου. Το γεγονός πως εσύ κοιμόσουν κι έλειπες δεν αναιρεί πως όλα αυτά συντελέστηκαν.Ο Δήμαρχος απάντησε σε όλα και επίσημα και Δημόσια. Επίσης, κανείς άλλος (πέρα από αυτόν τον σύμβουλο) δεν έχει βάλει θέμα επίσημο για να πάρει κι αυτός τις απαντήσεις του, απλά γιατί δεν υπάρχει θέμα. Εξάλλου από 2.415.000 υποχρεώσεις αυτή τη στιγμή δεν έχει ο Δήμος ΟΥΤΕ 1 ΕΥΡΩ υποχρεώσεις. Ποιος σοβαρός σύμβουλος έχει κάτι να του επισυνάψει για την οικονομική κατάσταση που βρισκόμαστε τώρα;


    Εσύ λοιπόν, εδώ και καιρό γράφεις για το θέμα που είναι εντελώς νόμιμο,που περνάει από Οικονομική Επιτροπή Δήμου και Δημοτικό Συμβούλιο, που περνάει από ελεγκτές κι επιτρόπους κι έρχεσαι εσύ ως τί κι αφήνεις υπονοούμενα; Αφού έχεις τέτοια κάψα με το θέμα γιατί δεν πας αύριο στο Δημοτικό Συμβούλιο να κάνεις ερώτημα, να σου δώσουν τις απαντήσεις που χρειάζεσαι; Φοβάσαι μην εκτεθείς, λογικό!! Άλλη λύση: γιατί δεν επισκέπτεσαι το γραφείο του Δημάρχου μόνος, να μην ξέρουν ποιο θέμα συζητάς και να πάρεις αυτό που χρειάζεσαι; Σιγά μην πας.Συνεπώς τι κάνεις; Μόνο εντυπώσεις. Έχει απαντήσει, έχει τοποθετηθεί, έχει εξυγιανθεί η οικονομική κατάσταση του Δήμου και ο κ.Ανώνυμος δεν βγαίνει πίσω από την ανωνυμία του να πάει να ρωτήσει. Τι να φοβάται άραγε , αφού νιώθει τόσο σίγουρος. ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ..


    Άκου λοιπόν φιλαράκο, πάνω από 100 επαγγελματίες έχουν πάρει δουλειά από το Δήμο, 100 και πλέον κι όχι 3. Για τους 3 που λες εγώ έχω άλλους 3 που δεν έχουν καμία σχέση με το Δήμαρχο (πολιτική, ψηφοθηρική, συγγενική) και έχουν πάρει κι αυτοί αρκετές δουλειές. Άρα, τα συμπεράσματα δικά σου. Αν έχεις κάποιον κύριο που δεν έχει πάρει καμία δουλειά από το Δήμο και έχει πρόβλημα μπορείς να τον πάρεις και να πάτε στο γραφείο του Δημάρχου να κάνετε τα παράπονά σας. Μέχρι στιγμής όμως δεν βλέπω πολλούς να διαμαρτύρονται, παρά μόνο εσένα.


    Και τέλος, γιατί πολύ χαιδεύεσαι,εγώ που σου γράφω, με μεγάλη ανιδιοτέλεια σου λέω πως δεν έχω πάρει ούτε ένα cent από το ταμείο του Δήμου και βλέπω πως γίνονταν κάποτε οι δουλειές και πως μοιράζονται τώρα. Εσύ όμως που έχεις πάρει μερικές δουλειές έχεις και το θράσος να βγαίνεις και να μιλάς για το Δήμαρχο, εσύ που τρως το ψωμάκι σου από αυτόν και μετά βγαίνεις ανώνυμα να τον κατηγορήσεις; Τι να πω, ίσως κάποιοι άλλοι σου έχουν υποσχεθεί μεγαλύτερη 'πιτούλα', ντροπή να μιλάς κι εσύ. Αν ήσουν στη θέση του, εσύ δεν θα του έδινες ποτέ δουλειά, αλλά αυτός και ξέρει και παρόλα αυτά παραμένει ακριβοδίκαιος.Κάντε λοιπόν τη δουλειά που σας έχει ανατεθεί, πάρτε τα ζεστά ευρώ του Δήμου και μετά βγείτε ανώνυμα να κατηγορήσετε το Δήμαρχο. Κάποιοι μπορεί να μην είναι τόσο ικανοποιημένοι, δεν μπορεί να είναι όλοι, αλλά όχι να μιλάς και εσύ.

  30. Εσύ πως είσαι τόσο σίγουρος ότι δεν έχω πάει στο γραφείο του Δημάρχου; Είσαι ο ίδιος ο Δήμαρχος;
    Μιλάς για 100 επαγγελματίες με ψιλικοκά και μιλάω για 3 με πάνω από ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ. ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ. ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ. ΑΙΣΧΟΣ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΟΣΗ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ. ΓΚΕΓΚΕ ΑΓΟΡΑΚΙ ΤΡΥΦΕΡΟ; ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ. ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΣΧΟΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ.

  31. Πως γινετε ενας υποφηφιος να αποτελει κεφαλαιο για τον τοπο του οταν βασικο του επιχείρημα και κριτήριο για να ασχοληθει με τα κοινα αποτελει ποσα τραπεζια θα γινουν στο μαγαζι του και τι θα κερδισει σε προσωπικο επιπεδο;
    Ενας τετοιος υποψηφιος που θελει να βγαλει απο την ενασχοληση του με τα κοινα μονο κακο μπορει να κανει σε μια κοινωνια!
    Αυτοι ειναι ανθρωποι με μοναδικο οραμα την τσεπη τους.
    Αυτοι δεν εχουν σκοπο να δωσουν σε ενα τοπο αλλα μονο να παρουν για το προσωπικο τους οφελος.
    Μπαμπη Χορτάσαμε απο τετοιους
    Αυτη ειναι η προοδος που εταζες; Με αυτους για επιτελειο θα κανεις την διαφορα;

  32. Σιγά ο Δήμαρχος μην καθόταν να δώσει σημασία στον οποιοδήποτε μεταφράζει στοιχεία με τον τρόπο που τον συμφέρει για να εξυπηρετήσει συγκεκριμένους.


    Αγοράκι τρυφερό αποκάλεσε τον κ.Σαλάκο που αν δεν υπήρχε δεν θα είχες να κατεβάσεις συνδυασμό. Ούτε αγοράκι είμαι, ούτε τρυφερό γιατί σου καταδεικνύω εδώ και μέρες την σκληρή για εσένα ανεπάρκεια που σας διακατέχει και την αφέλεια της παραφιλολογίας!


    Εμάς μην μας πουλάς φούμαρα, ξέρουμε καλά πως έχουν τα δεδομένα, είχες ξεκινήσει ένα παραλήρημα περί μη ΔΗΜΟΣΙΑΣ τοποθέτησης Δημάρχου για το θέμα. Έγινες περίγελος και ξαναζήτα συγνώμη καθώς ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ, όπως και σε άλλα θέματα. Είμαι σίγουρος πως δεν έχεις πάει στο Δήμαρχο, γιατί αν το είχες κάνει θα ήξερες καλά τόσα επιχειρήματα που έχει υπέρ του ο Δήμαρχος και έχει πείσει τους συμβούλους (εκτός ΑΠΟ ΕΝΑΝ) κι επίσης δε θα κρυβόσουν πίσω από την ανωνυμία σου, μόνο και μόνο να λοιδορείς εκ του ασφαλούς.Θα είχες το θάρρος να βγεις ανοιχτά και να μιλήσεις.


    Λοιπόν, στο δια ταύτα. Είπες για 3 ανθρώπους με μισό εκατ. δουλειές. Εγώ έχω 2 (δίνω και αρχικά Γ.Β, Τ.Β) με πάνω από 300.000 μόνο οι δυο τους. Ξέρεις πολύ καλά ποιοι είναι, ουδεμία σχέση έχουν με το Δήμαρχο (πολιτική, ψηφοφόροι του κ.τ.λ), είχαν στηρίξει στις προηγούμενες εκλογές την προηγούμενη Δημοτική Αρχή. Αντιλαμβάνεσαι πόσο 'ψεύτικη' ανάγνωση του Διαύγεια έχεις κάνει. Μαζί με αυτούς έχω άλλους 3 που όλοι μαζί(με τους 2 πραπάνω) ξεπερνούν το μισό εκατ. και μάντεψε : ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΜΑΡΝΕΡΗ.


    Αυτός είναι ο Δήμαρχος που υποσχέθηκε διαφάνεια σε όλα, ο καθένας μπορεί να δει οποιαδήποτε πληρωμή έχει κάνει αυτά τα 3 χρόνια ο Δήμος. Είναι ακριβοδίκαιος και έχει δώσει αντίστοιχες δουλειές χωρίς διαχωρισμούς σε ανθρώπους που δεν τον στήριξαν και ούτε θα τον στηρίξουν ποτέ.Δεν υπάρχει τίποτα κρυφό, όλα ξεκάθαρα, με τις απαιτούμενες διαδικασίες και ελεγμένα από ορκωτούς λογιστές και επιτρόπους.


    Αυτό είναι κάτι που το αναγνωρίζουν οι περισσότεροι εκτός από εσένα και τον σύμβουλο που ψηφίζεις, δικαίωμα σου.Αυτό είναι κάτι που οι δικοί σου Οικονομολόγοι δεν έκαναν ποτέ, έπαιρναν συνέχεια τους ίδιους ανθρώπους (όχι 100 και πλέον, αλλά το πολύ 10), στήριζαν μονομερώς επαγγελματίες 30 ολόκληρα χρόνια.Όλοι ξέρουμε πως εσύ και το συνάφι σου αποκλείεται να δίνατε δουλειές σε ανθρώπους που δεν σας στηρίζουν, γιατί οι σχέσεις σας στηρίζονται καθαρά στις εμπορικές σας συναλλαγές. Εκεί είναι η διαφορά του Μαρνέρη, έδωσε σε πάρα πολλούς και αποδεδειγμένα τα ίδια και σε ανθρώπους που ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.


    Τέλος, αυτά περί μοσχοπληρώματος ρε παιδιά του Μαρνέρη μην τα λέτε παραέξω, γελάνε όλοι. Που να τα βρει βρε καψερέ ο Μαρνέρης τα χρήματα, ο κ.Σαλάκος είναι; Εσείς στηρίζεστε σε εργοστάσια κι επιχειρήσεις, ο Μαρνέρης ένα μισθό των 1500 ευρώ παίρνει (ανακοινωμένο, μην πεις που το ξέρω).


    Πάντως, έχεις δίκιο. Ένα μέρος των 2.415.000 υποχρεώσεων κάλυπτε μέχρι πρόσφατα ο Δήμαρχος Μαρνέρης. Ίσως εκεί αναφέρεσαι περί μοσχοπληρώματος. Ξέρεις, άνθρωποι που είχαν κάνει δουλειές με τιμολόγια και παραστατικά θα έπρεπε να είχαν πληρωθεί από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή, αλλά μάντεψε, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ. Πως να εμπιστευτούμε τώρα τους ίδιους ανθρώπους που έφεραν σε τόσο δεινή θέση το Δήμο μας; Ο νοικοκύρης Δήμαρχος χρειάστηκε 3 χρόνια για ν'ανακοινώσει πως πλέον δεν έχουμε ούτε 1 ευρώ υποχρεώσεις.


    Τέλος, μη μιλάς για ψηφοδέλτιο Μαρνέρη, γιατί αν στραβώσει κάτι στις πληροφορίες σου (που έχουμε δει πως είναι πολύ πιθανό)και είναι πολυπληθέστερο του Σαλάκου, θα πρέπει να ξανακάνεις άλλη μία τούμπα (έχεις συνηθίσει τελευταία όμως) και καταλαβαίνεις τι γλέντι έχουμε να σου ρίξουμε. Άκου τι σου λέω λοιπόν,μην ανοίγεσαι πολύ γιατί θα εκτεθείς ξανά.

  33. Aυτός που σχολιάζει ως "ΚΥΡΙΟΣ" είναι στα συγκαλά του? Έχουμε λιώσει στο γέλιο!! Ακατάσχετη μπουρδολογία ανακατεμένη με ημιμάθεια επί παντός επιστητού και βλακωδώς επιτηδευμένη προσπάθεια να υπερασπιστεί τον κ. Μαρνέρη σε σημείο μανίας... Ηρέμησε συμπατριώτη... Και εμείς αγαπήσαμε αλλά δεν κάναμε έτσι... Τόση προσπάθεια πια να πείσει δεν κάνει ούτε ο ίδιος ο Μαρνέρης.


    Αλλά μιας και έχεις αναλάβει ρόλο εκπροσώπου τύπου, δεν μας πληροφορείς αν θα μας κάνεις τη τιμή να μας ανακοινώσεις το έτοιμο από τα Χριστούγεννα (κατά δηλώσεις Μαρνέρη...) συνδυασμό? Επίσης το πόσο πολύ φοβάσαι εσύ και οι όμοιοι σου τον Σαλάκο το καταλάβαμε, μην συνεχίζεις...


    Α και που ΄σαι... Χρησιμοποιώντας στα γραφόμενα σου λόγιες και μη συνήθεις λέξεις δεν δίνεις παντελώς καμία βαρύτητα στα λεγόμενα σου. Αντιθέτως, το να ανακατεύεις περισπούδαστο λόγο με ευήθη και γραφικά επιχειρήματα και δημώδη δίστιχα, κρυπτόμενος στην όποια ανωνυμία σου, προκαλεί γέλωτα σε σημείο δακρύων...


    ΥΓ. Ένας λόγος που μ' αρέσει να διαβάζω τα post σου είναι η καθημερινή ψυχαγωγία που μας προσφέρεις. Αλλά πλέον αυτού, είναι άξιον αναφοράς ότι εσύ έσκασες μύτη ακριβώς το ίδιο διάστημα που σταμάτησε το ποτάμι των ανακοινώσεων... Και όπως λέτε και εσείς οι μορφωμένοι "σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση"...

  34. Ξανάρχισες τα ανέκδοτα για την Οικονομική Επιτροπή?????? Έχεις καταντήσει χειρότερος και από τον Στάθη των Αρβύλα...

  35. Ένα ολόκληρο κείμενο κενό νοήματος. Αντιγραφή από ανακοινώσεις, και συρραφές από ομιλίες διανθισμένα από σάλτσες (βέβαια θα ήθελες λίγο μουστάρδα απ' ότι φαίνεται...), αρλούμπες και μπαρούφες ολκής... Στοιχεία, αρχικά επωνύμων, ποσά, δι@υγειες, αποφάσεις, ανύπαρκτοι συνδυασμοί 47 ικανών ατόμων, εκατομμύρια, αποθεματικά, μισθοί, εργοστάσια, ανακατεμένα όλα μαζί με παιδαριώδες ύφος και ταυτόχρονο κούνημα δάχτυλου. Θα σε θαύμαζε και ο Marcel Marseaux...


    Πραγματικά αδυνατώ να καταλάβω πως μπορείς να κάθεσαι και να αναλώνεις φαιά ουσία γράφοντας εν γνώσει σου τόσες ασυναρτησίες? Δεν χρειάζεται φίλε μου. Η ανεπάρκεια σου φαίνεται και σε δυο γραμμές. Μην κουράζεσαι αδίκως.

  36. Μήπως θα ήταν προτιμότερο ο «Ανώνυμος» και ο «Κύριος
    Τάδες» αντί να τρέχουν να ρωτούν και να μάθουν ή να σχολιάζουν περί των πάντων,
    να απευθυνθούν κατευθείαν στον κ. Μάνο και στον κ. Πήλιουρα οι οποίοι σαν Αντιδήμαρχοι
    με τον κ. Τσιγκούνη θα κατέχουν σίγουρα τους απολογισμούς για τα πεπραγμένα των
    τότε Δημοτικών Διοικήσεων και να τους αναρτήσει ώστε να μάθουμε και εμείς το τι
    βρήκαν αυτοί από τους προηγούμενους τι έκαναν αυτοί κατά την διάρκεια της
    θητείας τους και βέβαια τι παρέδωσαν στους επόμενους. Έτσι θα μπορούμε να
    κρίνουμε αν αξίζουν και πάλι την ψήφο μας, αν όντως έχουν την γνώση και
    οραματίζονται την πρόοδο. Αν δεν με απατά η μνήμη μου όμως, ο κ. Τσιγκούνης ως
    απερχόμενος Δήμαρχος και οι κ. Μάνος και κ. Πήλιουρας σαν Αντιδήμαρχοί του
    ουδέποτε μπήκαν στον κόπο να προβούν σε επίσημη παράδοση-παραλαβή του πρώην
    Δήμου Λεωνιδίου. Ας αναμείνουμε λοιπόν

  37. 1η Κυριακή Μαρνέρης Δήμαρχος. Αυτό το έπιασες;

  38. Ααα, και που είσαι, καμία ανωνυμία, έχω Επώνυμο έχω όνομα και έχω δώσει τον αριθμό του κινητού μου, ψάξε κι έλα για ένα μαθηματάκι, ανύπαρκτε.

  39. Ευτυχώς που υπάρχουν άνθρωποι που επιβεβαιώνουν την ανάμειξη του Σαλάκου στην σάλτσα του Λυσίκκατου. Μέσα στο γέλιο των μηνυμάτων μου κάτι σου έμεινε, εύγε. Από τη στιγμή που έχει συμμετοχή ο κ.Σαλάκος εμείς πανηγυρίζουμε φίλε, δεν φοβόμαστε, δεν έχει σταυρώσει εκλογική για εκλογική νίκη ο τύπος, σας το έχει δείξει ο κόσμος SALAKOS IN?? NO PARTY...

  40. Ανύπαρκτε κ.Τάδε, εγώ όπως λες έγραψα με στοιχεία, εσύ με υπνηλία! Καληνυχτάκια, σε πλάκωσε το βαθύ σκοτάδι.

  41. Ήταν και ο προφέσορας σου ο κ.Σαλάκος!!! Εκεί όμως ήταν ανέκδοτο η παρουσία του εε; Το γεγονός πως πέφτετε σε αντιφάσεις διαρκείας δεν το βλέπετε;

  42. Μη μπείτε στον κόπο για εκλογές. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν "απευθείας" από το φασιστομπλόγκ. Μαρνέρης με 72% και 7.200 σταυρούς στη Νότια Κυνουρία. Φασίστ πόλλ λέγεται.

  43. Αλήθεια, αφού καίγεσαι για το Σαλάκο και φαίνεται να ξέρεις και πολλά για το Δήμαρχο γιατί δεν μας λες τι έλεγαν επί τρία χρόνια όταν κλείνοταν με τις ώρες Μαρνέρης και Σαλάκος στο γραφείο του Δημάρχου και στη βιβλιοθήκη? Επίσης δεν είδα καμία διαφωνία Μαρνέρη, στο να πάρει τη θέση του ο Σαλάκος στον Πάρνωνα,ίσα ίσα με τις ευλογίες του την παραχώρησε.Τελικά μήπως ενοχλεί περισσότερο ότι ο Σαλάκος δεν είναι ο μπροστάρης του Μαρνέρη στο Λεωνίδιο (έτσι όπως τον παρουσίαζε ο Μαρνέρης στους Τυριώτες) παρά το οτιδήποτε άλλο?

  44. Εγώ μεσιέ γιατί να ψάξω? Δεν μου καίγεται καρφί το ποιος ξεστομίζει τις αρλούμπες. Μου αρκεί το ότι ξεστομίζονται. Άλλωστε για μένα και για όλους τους αναγνώστες του blog είσαι το ίδιο ανώνυμος με οποιονδήποτε άλλο. Το αν έχεις αφήσει τηλέφωνο, όνομα, δ/νση, ΑΜΚΑ και ΑΦΜ στον διαχειριστή είναι δικό σου θέμα. Εδώ ως ανώνυμος φαίνεσαι και ως τέτοιος αντιμετωπίζεσαι. Το 'πιασες?


    ΥΓ. Το μόνο μάθημα που μπορείς να παραδώσεις με επιτυχία είναι κενού βερμπαλισμού, τυχοδιωκτισμού και πολιτικού ολέθρου. Και αυτό διότι είναι βιωματικό...

  45. Οπότε αναμένουμε ανακοίνωση προ εκλογών για τον ορισμό των νέων αντιδημάρχων. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα αυτομολήσουν και αυτοί...

  46. Αγαπητέ Ναβουχοδονόσορ έχω δύο απορίες :
    (α) Είσαι ο Α' ή ο Β' ? Για να ξέρω πως θα προσφωνώ.
    (β) Έχετε ίντερνετ στη Βαβυλώνα?

  47. Ομοίως ανύπαρκτε κ. ΚΥΡΙΕ (δεν ξέρω που να βάλω τον τόνο οπότε αναγκαστικά το γράφω με κεφαλαία...) δια της απαντήσεως υπό μορφήν παρομοιώσεων επιβεβαιώνετε τρανώς την εγκυκλοπαιδικών διατάσεων άγνοια σας επί παντός συμβαίνοντος στο δήμο... Την οποία ανεπιτυχώς προσπαθείτε αν καλύψετε πίσω από τις λέξεις... Έτσι θα ασκήσετε εξουσία για τα επόμενα 5 χρόνια?


    ΥΓ1. Η υπνηλία επροκλήθη ακουσίως, άμα τη αναγνώσει της "βαθυστόχαστης" κοινωνονικοπολιτικοοικονομικής ανάλυσης σου.


    ΥΓ2. (υπό τύπον συμβουλής) Η έπαρση και η αλαζονεία ουδέποτε ανά τους αιώνες υπήρξε συνετός σύμβουλος των ασκούντων δημόσια εξουσία. Ιδίως όταν το υποκείμενο αυτών αδυνατούσε να κατανοήσει τον ορισμό και τη δύναμή τους...

  48. Προφέσορες μου έχουν υπάρξει αποκλειστικά και μόνον καθηγητές εγνωσμένων Πανεπιστημίων της ημεδαπής.


    Πέραν τούτου, απ' όσο θυμάμαι, ο κ. Σαλάκος παραιτήθηκε από την Οικονομική Επιτροπή, όπως και άλλα μέλη κατά καιρούς, διαφωνώντας για τον μεροληπτικό τρόπο λειτουργίας της. Επαναλαμβάνω προς εμπέδωση, ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ (δεν παύθηκε, ούτε απελύθη...).


    Και τι έκανε ο κ. Δήμαρχος? Διόρισε τον ευατό του Πρόεδρο (sic) και μέλη αυτούς που κατηγορεί (και αυτός και εσύ και οι όμοιοι σου) για την οικονομική καταστροφή του δήμου (κκ. Τσιγκούνη & Πήλιουρα). Και δέχομαι ότι τα εν λόγω μέλη προτάθηκαν από τη μειοψηφία, αλλά ούτε μια ανακοίνωση δυσφορίας βρε αδελφέ? Για τόσα τους κατηγορείτε, πως τους βάζετε μέλη και κοινωνούς του Αρχι-ιερατείου της Δαιφάνειας του Δήμου μας?


    ΕΥΛΗΠΤΟΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: To Muppet Show έχει περισσότερο ενδιαφέρον από τις υποτιθέμενες συνεδριάσεις της εν λόγω Επιτροπής.

  49. Και επειδή κουράστηκα να γράφω πρωί - πρωί, θα σας το πω με απλά λόγια για να το καταλάβετε άπαντες :


    Ο κ. Σαλάκος είναι μακράν ο ευφυέστερος και ικανότερος άνθρωπος που έχει ασχοληθεί με τα κοινά στον τόπο μας τα τελευταία 20 χρόνια. Το γιατί δεν κατάφερε να εκλεγεί δήμαρχος έγκειται σε δύο συνιστώσες :


    (α) διότι τελικώς αποδεικνύεται ότι μας κυβερνούν αυτοί που μας αξίζουν (τοπικά και κεντρικά)


    (β) διότι "όμοιος ομοίω αεί πελάζει"


    ΥΓ. Σχόλια τύπου "δουλεύεις στο εργοστάσιο", "σε πληρώνει", "δουλεύεις στην αναπτυξιακή" και λοιπά όμοια δεν θα απαντηθούν διότι η ηλιθιότητα είναι ανίκητη κατά τη γνωστή τοις πάσι λαϊκή ρήση.

  50. MARNERIS IN? YES PARTY. ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΤΑΡΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ!!!!!

  51. Καλα τα στοιχεια σου και η επιχειρηματολογια σου εχουν αλλαξει τα δεδομενα των εκλογων.
    Ολοι τωρα ψηφιζουν Λυσικατο με τις βαρύγδουπες αποκαλυψεις σου!!!!

  52. Λοιπον για να αποκτησει κυρος και υποσταση η οικονομικη επιτροπη θελουμε εσενα φωτεινε παντογνώστη.
    Για να μαθεις η οικονομικη απαρτίζεται απο τους καταπληκτικους υποφηφιους του συνδυασμου σου.

  53. Οι παπαδες ολων των ενοριων ρωτανε αν θα μπορουσες να κανεις τις αποκαλυψεις σου το Μ. Σάββατο.Ετσι θα γλιτώσουν τις κροτίδες και ταυτόχρονα θα εχουν το απαιτουμενο τράνταγμα.

  54. Γατος και Κοτρωνας μετα απο ποσες υποψηφιοτητες παροπλοιζονται;
    Αλλα ξεχασα αυτοι ειναι η επιτομή του Οραματος της Προοδου και της Γνωσης.

  55. Κυριε Ταδε μπορει να μου τεκμηριωσεις πως ο κ.Σαλακος ειναι ο ευφυεστερος και ο ικανοτερος ανθρωπος της περιοχης;

  56. Με πρόεδρο τον ένα και μοναδικό απαράμιλλης αντίληψης, πανταχού παρών και τα πάντα πληρών (από το πληρώνω με απευθείας αναθέσεις;) Μαρνέρη; Εις τους αιώνας των αιώνων αμήν. Ιντεφιξ το ξέρουμε είσαι καλό σκυλάκι, τρέχα να σου πετάξουν κανά κοκαλάκι οι εργολάβοι σας.

  57. Ενω η επιτομη του συνδυασμου που ανηκεις εσυ ειναι νεολαια και φρεσκιες ιδεες...

  58. Ουδεποτε ισχυριστηκα οτι θα παραθεσω στοιχεια και επιχειρηματολογια ικανη να μεταστρεψει ψηφοφορους υπερ η κατα καποιου. Αυτο ειναι προνομιο του "ΚΥΡΙΟΥ".

    Απλα αρκουμαι στο να γελαω με την μπουρδολογια σας.

    Σε παραδεχομαι στο εξης παντως. Το nickname που εχεις διαλεξει σας αντιπροσωπευει πληρως καθως idee fixe στην γαλλικην, την οποια ομιλω απταιστως, σημαινει εμμονη ιδεα...

  59. Ρωτα τον Μαρνερη. Ξερει σιγουρα. Ιδια ηλικια ειναι.

  60. Η Κυνουρία στην επομενη κυκλοφορία της εχει σε αποκλειστικοτητα ευχαριστηρια επιστολη του Εμπορικου συλλογου Τυρου προς τον κ. Τριανταφυλλου για το ζηλο του να αντιταχθεί στην προταση Μαρνερη για μειωση κατα 25% στους επαγγελματίες που εκμετάλλευονται την παραλια.

  61. ΝΟΤΗΣ παρεξήγησες. Δε γράφει ο ικανότερος της περιοχής, απλά ο ικανότερος της περιοχής που ασχολείται με τα κοινά. Μην αρπάζεσαι δε θα μας πάρουν την πρωτιά. Πάντως αν θες μπορείς κι εσύ να γίνεις ο ικανότερος και εξυπνότερος που ασχολείται με τα κοινά (μετά το Μαρνέρη φυσικά) καθώς έχω μάθει ότι ενώ χιλιάδες επιχειρήσεις κλείνουν κάθε μέρα στην Ελλάδα, το ψηφοδέλτιο του Μαρνέρη ακόμα να κλείσει.

  62. Σε αλλα νεα της επικαιροτητας, αγνοειται παντελως ανωνυμος σχολιαστης υπο διακριτικο "ΚΥΡΙΟΣ". Προ της εξαφανισεως φορουσε ταριχευτικη καπα και κρατουσε εναν καταπρασινο φακελο που περιειχε τα πεπραγμενα της τριετιας. Ο ευρων θα αμοιφθει δια απ ευθειας αναθεσεως.

  63. Πρωτον, μαθε να διαβαζεις.

    Δευτερον, μπορω αλλα δεν θελω. Αμαν με τη μασημενη τροφη. Ολα στο πιατο τα θελετε; Ανοιξτε λιγο τα ματια σας και θα δειτε τα παντα.

  64. Κοιτα να δεις με το μεγα επιχειρηματια της μουσταρδας πρωσταρη του συνδυασμου Οραμα Προοδος και Γνωση δεν φοβαμαι τιποτα.Ειναι δεδομενη η ατυχια σας.

  65. Ο Λυσικατος μιλησε για ανανεωση για νεα πραγματα για αλλαγες για φρεσκα προσωπα και το μονο που βλεπουμε ειναι η Ισοπολιτεια χωρις τον Τσιγγουνη. Κλεινω με το απόφθεγμα του Σαίξπηρ που ο φιλος σου μας ειπε Η χρυση εποχη ειναι μπροστα μας, οχι πισω μας.

  66. Ρωτα τον Λυσικατο. Αυτος ξερει απο μουσταρδες.

  67. Ρε ταδε μην αλλαζεις συνεχεια προφιλ.Οτι και να κανεις δεν πείθεις κανεναν.

  68. Ειδες που ο πανικος που σε διακατεχει σε κανει και συνεχιζεις και αρλουμπολογεις και εκτιθεσαι; Μπαινω με ενα μονο προφιλ. Μην κρινεις εξ ιδιων.. Ασε που αυτο που λεω μπορει να στο διαβεβαιωσει και ο admin, ο οποιος βλεπει τις ip απο τις οποιες στελνονται τα σχολια...

  69. Ρε ταδε γελαμε πολυ με αυτα που γραφεις!
    Μην τα λες αυτα για ανιδιοτέλειες γιατι σε βλεπουμε νυχτα μερα να γραφεις με μοναδικο σκοπο την παραπληροφόρηση.

  70. Αγνοείται ο ΚΥΡΙΟΣ. Η Νικολούλη σηκώθηκε από το κρεβάτι του πόνου και τον ψάχνει. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι αυστραλιανές αρχές σε συνεργασία με τον πρόεδρο της Μαλαισίας σταμάτησαν τις έρευνες για το μοιραίο Boeing και ψάχνουν διακαώς τον ΚΥΡΙΟ. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες δίνουν στίγμα για περιοχή έρευνας ανάμεσα σε μπύρα, χταπόδι, κυρήθρα και αερόστατο.

Όνομα

'Ωρα,1,"Κλεισθένης",1,«Αντώνης Τρίτσης»,1,΄εργα,2,΄Πούλιθρ,1,΄Υγεία,128,112,1,11ο Π.Τ. Νοτιοανατολικής Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας,4,16η Μαρτίου,4,1821,30,25η Μαρτίου,57,28η Οκτωβρίου,37,3x3,1,6η ΥΠΕ,3,Α Χώρα νάμου,10,Α. Σ. Λεωνιδίου,35,Α.Ε.Μαρίου,61,Α.Ε.Σ. Κυνουρίας,2,Α.Ο.Σ.Λ,4,Α.Σ. TKD Λεωνιδίου,30,Α.Σ."Αρκάς",27,Α.Σ.Λεωνιδίου,883,Α.Τ.Λεωνιδίου,3,ΑΑΔΕ,4,Αβραντίνης,1,Αγ.Βασίλειος,17,Αγαπήνωρ,1,Αγγελίες,157,Αγία Παρασκευή,1,αγιασμός,6,Άγιος Ανδρέας,3,Άγιος Βασίλειος,10,Αγίου Πνεύματος,5,Αγρότες,284,αγροτικό ιατρείο,2,Αγροτικός Συνεταιρισμός,64,Αγώνας Δρόμου Νότιας Κυνουρίας,1,Αγώνες δρόμου,93,αγωνισ,1,Αγωνιστική Συνεργασία,2,Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών,1,ΑΔΕΔΥ,11,Αδέσποτα,1,ΑΔΜΗΕ,5,ΑΕΚ Τρίπολης,1,ΑΕΠΙ,5,Αεροδρόμια,3,Αερόστατα,5,Αθήνα,2,Αθλητικά,3797,Αθλητικά Ανακοινώσεις,1,Αθλητισμός,22,αιγιαλός,1,Αιμοδοσία,73,αιολικά πάρκα,4,Ακίνητα,2,ακτοπλοΐα,1,Αλέξης Τσίπρας,1,Αλιεία,10,αλιευτικός σύλλογος,3,αλιευτικός τουρισμός,6,Άλλα αθλήματα,197,ΑΜΕΑ,43,Αμπελουργοί,17,Αμυγδαλιά,30,Ανάβαλος,1,αναγκαστικά μέτρα,17,Ανακοινώσεις,692,ανακύκλωση,2,Αναπτυξιακή Πάρνωνα,217,Αναρ,1,Αναρρίχηση,68,Αναρριχητικός - Ορειβατικός Σύλλογος Λεωνιδίου,23,Ανάσταση,4,Ανέλιξη,1,Ανεμογεννήτριες,36,Ανεξάρτητοι Έλληνες,8,ανεργία,1,Άνεργοι,25,Ανοικτό Πανεπιστήμιο,2,Ανοιχτή συνέλευση,8,αντάμωμα,1,ΑΝΤΑΡΣΥΑ,1,Αντένα,2,αντικαρκινική εταιρεία,1,Αντιφασίστες,1,Αξίζει να δείτε,105,Άξιον Εστί,3,απάτες,17,Απάτη,2,ΑΠΕ,10,απεργία,20,Απογραφή 2011,4,Απογραφή 2021,10,Απογραφή κτιρίων 2021,2,Αποζημιώσεις,8,Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου,2,Απόκριες,142,Απόλλων Τυρού,335,Απόλλωνας Τυρού,97,απολλώνιος δρόμος,2,άποροι,11,Απορρίμματα,34,Αποστολόπουλος,1,αποτελέσματα,1,Απόψεις,1,Απρόβλεπτα,1,απώλεια αντικειμένου,1,αρ,1,Αργολίδα,19,Άργος,1,Αργυράκη,1,Άρθρα,26,Άρθρο,8,αρκ,1,Αρκάδες Αγίου Δημητρίου,1,Αρκαδία,2866,Αρκαδίας,1,Αρκαδικό Πανόραμα,5,Αρκαδικο χωριό,3,Αρκαδικός,4,Άρση βαρών,2,Αρχαιολογία,31,Αρχείο Τσακωνιάς,280,Αρχιτέκτονες,8,Αρχοντικό Τσούχλου,48,Αρχοντικό Χατζηπαναγιώτη,2,ΑΣΕΠ,10,ΑΣΠΕΤ,1,Αστεία,3,Αστέρας Τρίπολης,4,Αστρος,2,Άστρος,38,Αστυνομία,523,Ασφαλιστικά ταμεία,77,ΑΤΕ,1,ατύχημα,12,Άυλη Πολιτιστική κληρονομιά,1,Αυτοδιοίκηση,28,αυτοδιοίκηση-εκλογές,471,Αυτοκίνητο,53,Αυτοκινητόδρομος,6,Αφετηρία Ζωής,2,αφιέρωμα,9,Βαλασόπουλος,3,Βασίλης Κοντοζαμάνης,2,βασιλόπιτα,6,Βασκίνα,45,Βέμμος,9,Βενιζέλος,1,Βιβλίο,57,Βιβλιοθήκη,3,Βίντεο,100,Βιογραφικό,3,Βιολογικός,2,Βιτζηλαίου,5,Βιώσιμη Πόλη,2,Βλάβες,12,Βλάσης,87,Βλησιδιά,22,Βοήθεια στο σπίτι,2,Βόλεϊ,22,βόρεια Κυνουρία,1,Βουδούρης,7,βραβείο,4,Βρύση,1,Γ.Ε.Φ.,1,Γ.Σ.Τυρού,92,Γενική Συνέλευση,74,Γεύσεις Ελλήνων εκλεκτές,6,Γεωργοί,4,γήπεδα,2,γηροκομείο,16,Γιαννακόπουλος,4,Γιαννακούρας,69,Γιαννούσης,5,γιατροί,10,Γιορτή Αμυγδάλου,3,Γιορτή θαλασσινών,9,Γιορτή Κάστανου,4,Γιορτή Κρασιού,23,γιορτή μελιού,10,Γιορτή μελιτζάνας,24,Γιορτή πανσελήνου,2,Γιορτή του Ψαρά,26,Γιορτή Ψαρά,1,Γλυππία,2,γλυπτική,2,Γνώμες,420,Γόντικας,4,γσεε,5,Γυμνάσιο,129,Γυμνάσιο Λεωνιδίου,4,Γυναίκα,12,Γύρος Αμπελώνων,2,Δ.Ε.Τυρού,17,Δ.Ο.Υ.,67,Δακοκτονία,18,Δαλιάνης,10,δανειολήπτες,3,ΔΑΟΚ Αρκαδίας,1,Δασαρχείο,29,Δασικοί Χάρτες,2,Δαφνώνα,6,ΔΕΔΔΗΕ,47,Δέδε,2,Δέδες,4,ΔΕΕΠ,5,ΔΕΗ,113,ΔΕΚΟ,1,Δελτία τύπου,1137,δεντροφύτευση,2,δευτεροβάθμια,2,ΔΗ.ΣΥ.,8,ΔΗΚΕΝΚ,62,Δημ.Ραδιόφωνο Τρίπολης,4,ΔΗΜΑΡ,3,Δημήτρης Κουτσούλης,16,Δημήτρης Πτωχός,91,Δημητσάνα,1,δήμοι,2,Δημοπρασία,54,Δήμος Β.Κυνουρίας,11,Δήμος Βόρειας Κυνουρίας,20,Δήμος Γορτυνίας,1,Δήμος Λεωνιδίου,34,Δήμος Ν.Κυνουρίας,85,Δήμος Νότιας,1,Δήμος Νότιας Κυνουρίας,2407,δήμος Τρίπολης,4,Δήμος Τυρού,2,Δημόσιο,4,δημοσιογράφοι,5,Δημοσκόπηση,3,δημοτικά τέλη,1,Δημοτική Επιτροπή,1,Δημοτικό Συμβούλιο,341,Δημοτικό Σχολείο,264,δημοψήφισμα,1,Δια Βίου Μάθηση,20,διάγγελμα,3,Διαγωνισμός,50,Διαδίκτυο,69,δίαθλο,1,διακοπή νερού,9,διακοπή ρεύματος,82,Διάλεξη,1,Διαμαρτυρία,8,Διαμονή,14,Διανομή τροφίμων,18,διασκέδαση,168,Διατροφή,14,διάφορα,8,διάφορα είδη,13,Διαχειριστική Επιτροπή του Κληροδοτήματος «Γ.Φ.ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ»,1,ΔΙΕΚ,5,Διεύθυνση Δασών,2,Δικαιοσύνη,82,ΔΙΚΕ,3,Δικηγόρος,4,Δίκτυο Αποχέτευσης,1,διόδια,3,δίπλωμα οδήγησης,1,Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος,1,Δολιανά,1,Δολιανίτης,17,δου,1,Δράκος,7,Δράσεις Κυνουρίας,3,Δράση,11,Δρίτσας,7,δρόμος,5,Δυνατή Πελοπόννησος,1,ΔΥΠΑ,11,δυστύχημα,19,δωρεά,32,Δώρο Πάσχα,2,Δώρο Χριστουγέννων,2,εγκαίνια,4,εγκύκλιος,1,ΕΕΣΠΟΦ,1,ΕΕΤΑΑ,2,ΕΕΤΕΜ Αρκαδίας,1,εθελοντισμός,39,έθιμα,7,Εθνική Ελλάδας,14,Εθνική Συσπείρωση,1,Εθνική Τράπεζα,7,ει,1,Ειδήσεις,5,Ειδικό Σχολείο,4,εκαβ,5,Εκδηλώσεις,1114,Εκδήλωση,11,Εκδρομή,80,Έκθεση,88,Έκθεση Φωτογραφίας,10,Εκκλησία,447,Εκλογες,9,Εκλογές,724,Εκπαίδευση,657,εκπομπή,3,εκπτώσεις,9,έκτακτα μέτρα,12,Εκτελεστική επιτροπή,5,ελαιοπαραγωγοί,68,ελαιοτριβεία,1,ΕΛΓΑ,41,Ελεύθεροι επαγγελματίες,4,Ελιά,6,Ελλάδα,1753,Ελληνική Επανάσταση,1,Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία,5,Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αρκαδίας,1,Ελληνικός Στρατός,9,Ελλήνων Συνέλευσις,1,ΕΛΜΕ,27,ΕΛΣΤΑΤ,4,ΕΛΤΑ,8,Έλωνα,12,Εμβολιασμοί,30,Εμπορικό Ναυτικό,1,Εμπορικός σύλλογος,193,εμπόριο,6,Εμποροπανήγυρη,4,ΕΜΥ,18,Εναλλακτική Αριστερή Κίνηση Καθηγητών Αρκαδίας,2,Ενδιαφέρουν,258,Ενέργεια,10,ενεργειακή κρίση,1,Ενημέρωση,4,Ενίσχυση Επιχειρήσεων,5,ενοικίαση ακινήτων,18,ενοίκιο,1,Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αρκαδίας,3,Ένωση Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Αρκαδίας,1,Ένωση Ξενοδόχων,51,Ένωση Οικονομολόγων Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου,1,Ένωση Τουριστικών καταλυμάτων Νότιας Κυνουρίας,6,εξοικονομώ,7,Εξωτερική Πολιτική,3,ΕΟΔΥ,212,ΕΟΜΜΕΧ,1,ΕΟΠΥΥ,4,Εορτή,17,ΕΠΑ.Σ.Τρίπολης,1,ΕΠΑΛ,92,επαρχιακός Τύπος,2,επέτειοι,14,Επίδομα,1,επίδομα θέρμανσης,3,επιδόματα,28,Επιδοτήσεις,47,Επικαιρότητ,1,Επικαιρότητα,13459,Επικαιρότητα Νότια Κυνουρία Λεωνίδιο,1,επικουρικό προσωπικό,2,Επιμελητήρια Πελοποννήσου,9,Επιμελητήριο Αρκαδίας,412,έπιπλα,1,Επιστολές,30,Επιτάφιος,7,Επιτροπή Αγώνα Πάρνωνα,2,Επιτροπή Διαβούλευσης,4,Επιτροπή Παιδείας,8,Επιχειρηματικότητα,89,Επιχειρήσεις,176,Επιχειρήσεις εστίασης,25,ΕΠΟ,3,ΕΠΣ Αρκαδίας,11,ΕΠΣ.Αρκαδίας,109,ΕΠΣΑ,47,Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα,7,Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα Αρκαδίας,344,Έργα,310,εργαζόμενοι,2,ΕΡΓΑΝΗ,1,Εργασία,415,Εργαστήριο,8,Εργατικό κέντρο,16,Έρευνα,1,ΕΡΤ,30,Ερυθρός Σταυρός,4,Ερωτηματολόγιο,1,εσαμεα,1,ΕΣΕΤ,1,ΕΣΗΕΑ,1,ΕΣΠΑ,55,εστίαση,11,Εύη Τατούλη,66,Ευθυμογράφημα,18,Ευρωεκλογές,5,Ευρωπαική Ένωση,3,Ευχές,58,ΕΦΕΤ,11,ΕΦΚΑ,12,Εφορεία Αρχαιοτήτων Αρκαδίας,2,Εφορία,2,Ζάβιτσα,1,Ζαρίτσι,2,Ζαχαριάς,14,ζημιές,5,ζώα,1,ζωγραφική,11,Ζωντανή μετάδοση,1,Ζώταλης,1,Η Πελοπόννησος Μπροστά,126,ηλεκτρονικό έγκλημα,1,Ηλιοπούλου,4,ημερίδα,32,Ηρακλής,1,Θέατρο,90,θέατρο σκιών,15,Θεοδωράκη,1,θεοδωράκης,2,θεολόγοι,2,Θεοφάνεια,39,Θεοφάνια,1,θερινό σχολείο,6,θέρμανση,1,θηροφύλακες,5,Ι. Μ. Αγίου Νικολάου Σίντζας,3,Ι.Μ. Αρτοκωστάς,1,Ι.Μ.Αγίου Νικολάου Καρυάς,4,Ι.Μ.Αγίου Νικολάου Σίντζας,26,Ι.Μ.Ελώνης,89,Ι.Μ.Ταξιάρχη Μιχαήλ Μουράς,1,Ιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας,7,ιατροί,2,ιατρός,2,Ιδιαίτερα μαθήματα,5,ΙΕΚ,12,Ιερά Μονή Σίντζας,2,ΙΚΑ,39,ΙΚΑ.,1,ΙΝ.Ε.,1,ΙΝΕ ΓΣΕΕ,2,ΙΝΣΕΤΕ,1,ιπποειδή,1,Ισοπολιτεία,7,Ιστορικά,47,Ιταλία,1,Κ.Ε.Δ.Ε,9,Κ.Ε.Ε.,2,Κ.Ε.Π.,14,Κ.Ε.Φ.,1,καζίνο,1,Καθαρά Δευτέρα,4,καιρός,241,κακοκαιρία,42,Καλαθά,1,κάλαντα,4,Κάλεσμα,1,Καλλικράτης,9,Καλό Λίβάδι,1,κάπνισμα,4,Καρβελάς,4,Καρδαράς,1,Καρναβάλι,10,Καρυές,1,καρχαρίας,1,Καστανιές,2,Καστάνιτσα,1,κάστανο,7,καστανοπααγωγοί,1,καστανοπαραγωγοί,3,καταγγελίες,5,Καταδυτικό πάρκο,29,καταναλωτές,7,καταστήματα,10,κατηγορία,1,κατοικίδια,2,Κατσίρης,2,Καύσιμα,6,καύσωνας,1,ΚΔΑΜ,1,ΚΔΑΠ,3,ΚΕΚ,3,Κέντρα Κοινότητας,6,Κέντρο Κοινότητας,10,Κέντρο Πληροφόρησης,8,Κέντρο Πρόληψης,3,Κέντρο Πρόληψης Αρκαδίας,7,Κέντρο Υγείας,118,Κεντροαριστερά,4,ΚΕΠ,3,Κεραυνός,1,Κηδεία,147,ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ.,1,Κιβωτός του Κόσμου,4,ΚΙΝΑΛ,3,Κίνημα Αλλαγής,33,κινηματογράφος,81,Κίνηση,1,ΚΚΕ,82,Κλειστό Γυμναστήριο,5,κληροδοτήματα,18,κλήρωση,2,ΚΝΕ,1,Κοινωνία,90,Κοινωνικά,447,Κοινωνικά Εκκλησία,1,Κοινωνικά Λεωνίδιο,2,Κοινωνικά Νότια Κυνουρία,1,Κοινωφελής Επιχείρηση,27,Κόκκορης,1,κολύμβηση,6,Κοντοζαμάνης,27,κοπή πίτας,30,Κορακοβούνι,3,Κορινθία,10,Κόρινθος,2,Κορολόγος,1,Κορομηλιά,1,κορονοϊός,415,Κορωνοϊός,392,Κοσμάς,289,Κόσμος,99,Κοτρώτσος,1,Κοτσώλης,1,Κουκλοθέατρο,15,Κουνουπιά,32,Κουτρούκης,5,ΚΠΝΝΑ,1,κρεοπωλεία,1,Κρυονέρι,4,ΚΤΕΛ,69,Κτηματική Υπηρεσία,4,Κτηματολόγιο,21,κτηνοτρόφοι,48,ΚΤΥΠ,1,κυκλοφοριακές ρυθμίσεις,38,κυκλοφοριακό,33,Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου,7,Κυνηγετικός Σύλλογος,40,Κυνηγοί,35,Κυνουρία,42,Κυπαρίσσι,1,Κύπελλο Αρκαδίας,22,Κύπρος,3,Κωνσταντινόπουλος,135,Κώστας Βλάσης,36,Λαϊκή αγορά,117,Λαϊκή Ενότητα,11,Λαική συσπείρωση,48,Λαϊκή συσπείρωση,26,Λάκκος,11,Λάκος,7,Λακωνία,23,Λαλουδάκης,38,Λαμπρόπουλος,44,Λαογραφία,77,ΛΑΟΣ,1,λαχειοφόρος,6,Λειβαδά,1,Λειβάδι,20,Λεκκός,1,λευκή νύχτα,1,Λεωνίδιο,4004,Λεωνίδιο Αλλάζουμε,8,Λεωνίδιο Επικαιρότητα,1,Λεωνίδιο Επικαιρότητα Ανακοινώσεις,1,Λεωνίδιο Κοινωνικά,1,Λεωνίδιο Κοινωνικά Επικαιρότητα,1,Λεωνίδιο Νότια Κυνουρία,3,Λεωφορία,2,Λιβάδι,13,Λιμάνι,30,Λιμεναρχείο,63,Λιμενικό Σώμα,44,Λιμενικό Ταμείο,9,λογιστές,24,Λούλουγγας,1,Λύκειο,84,Λυκουρέντζος,76,Λυμπεροπούλου,2,Λυσίκατος,137,μαγειρική,4,Μαθητές,2,Μαίναλο,4,Μανδρώνης,4,Μάνος,1,Μάνου Ελένη,1,Μανώλης,3,Μανώλης Δολιανίτης,38,Μανώλης Μάκαρης,6,Μαρί,35,Μαρνέρης,118,Μαρτάνο,5,Μέλανα,13,Μέλι,1,Μελισσοκόμοι,15,Μελιτζάzz,191,Μέρα25,6,Μεσσηνία,19,Μετανάστες,2,μεταφορά μαθητών,2,μέτρα προστασίας,21,Μετρό,1,Μητέρα,6,Μητρόπολη,16,Μητσοτάκης,18,Μηχανές,1,Μηχανικοί,8,Μιχελάκης,2,ΜΜΕ,7,Μνημείο,1,μνημόσυνο,52,Μονάδα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών (ΜΔ ΠΠ) Νότιας Πελοποννήσου,6,Μονάδα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Νότιας Πελοποννήσου,1,Μοναστήρι,6,μονοπάτια,4,ΜΟΡΕΑΣ,5,ΜΟΡΙΑΣ ΑΕ Α.Ο.Τ.Α,2,Μορφωτικός Σύλλογος,112,Μοτοπαρέα,67,Μοτοπαρέα Λεωνιδίου,8,Μοτοσικλέτα,49,Μούρα,3,μουσεία,44,μουσική,17,μουστός,3,Μπακούρης,1,Μπαμπαδήμας,57,Μπάσκετ,556,Μπάσκετ Α. Σ. Λεωνιδίου,9,Μπερέτσος,1,Μπερτζελέτος,6,Μπιρσίμ,8,Μπουντρούκας,5,Μυθική Πελοπόννησος,3,ν,1,Ναρκωτικά,2,Νατάσα Πετρούλια,4,ναυάγιο,1,Ναύπλιο,2,Ναυτικοί,4,ΝΔ,240,Νέα Γρίπη,6,Νέα Δημοκρατία,60,Νέα Πελοπόννησος,224,Νέα Πορεία για τη Νότια Κυνουρία,24,Νέοι Δρόμοι,2,Νεολαία ΠΑΣΟΚ,3,νερό,7,νηπιαγωγείο,77,νίκ,1,Νίκας,113,Νικολάκου,10,ΝΟΔΕ,4,Νομαρχία Αρκαδίας,6,νομοσχέδιο,1,Νότια Κυνουρία,24,Νότια Κυνουρία,6012,Νότια Κυνουρία Τουρισμός,1,ΝΠΙΔ,1,ντοκιμαντέρ,8,νυχτερινό ρεύμα,1,ξενοδοχεία,1,Ξενοδόχοι,32,Ξύλα,1,Ο άλλος δρόμος,21,Ο τόπος μας,5,Ο.Ε.ΕΣ.Π.,1,Ο.Τ.Ε.,6,ΟΑΕΔ,77,ΟΑΕΕ,21,ΟΓΑ,25,Οδηγίες,19,Οδηγοί,1,οδικό δίκτυο,2,Οδοιπορικό Ιστορίας,3,οδοντιατρικός Αρκαδίας,2,οεβα,1,ΟΕΒΕΑ,2,Οικ,1,Οικοδόμοι,4,Οικολόγοι,6,Οικονομ,1,Οικονομία,973,Οικονομική επιτροπή,164,Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος,3,Οινοπαραγωγοί,5,ΟΚΕ,1,Ολυμπιακοί Αγώνες,2,Ολυμπιακός,1,Ολυμπιακός Λεωνιδίου,264,ομιλία,26,Ομογένεια,51,Ομοσπονδία TKD ITF,8,ΟΝΝΕΔ,9,ΟΠΑΠ,5,ΟΠΕΚΑ,6,ΟΠΕΚΕΠΕ,4,όπερα,1,Όραμα-Γνώση - Πρόοδος,5,Όραμα-Γνώση-Πρόοδος,56,Ορειβασία,196,Ορθοπαιδικός,1,ορκωμοσία,2,ΟΣΔΕ,4,οσε,5,Όσκαρ,1,ΟΤΑ,14,Ουκρανία,4,Ουράνης,4,Π.Ο.Ε.,1,Π.Ο.Φ.Ε.Ε.,1,παγκόσμια ημέρα,3,Παγώνης,2,ΠΑΖΛ,6,Παιδί,76,παιδί Τυρός,1,Παιδίατρος,11,Παιδικά χωριά SOS,2,Παιδική Χαρά,13,Παιδική Χορωδία,16,Παιδικό Πρωτάθλημα Αρκαδίας,2,Παιδικό Πρωτάθλημα Αρρκαδίας,1,παιδικός σταθμός,45,Παιδότοπος,1,παλαίμαχοι,2,Παλαιοχώρι,67,ΠΑΜΕ,6,Παμπελοποννησιακό Οδοντιατρικό Συνέδριο,4,Παναγιωτόπουλος,1,Παναρκαδική ομοσπονδία,36,Παναρκαδική ομοσπονδία Αμερικης,3,Παναρκαδικό Νοσοκομείο,62,Παναρκαδικό Συνδικάτο Εργατών Οικοδόμων,1,Παναρκαδικός,3,Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας,4,Πανελλήνιες,42,Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου,30,πανηγύρια,66,Πανθυρεατικός,3,Πανσέληνος,1,Παπαδημητρόπουλος,1,Παπαηλιού,35,Παπαθανασόπουλος,158,Παπαμιχαήλ,3,Παπανδρέου,4,παραδοσιακοί χοροί,8,Παραλία Τυρού,4,Παραλίες,17,Παράλιο Άστρος,1,παράξενα,1,Παραπολιτικά,2,ΠαραΤυρό,36,παρέλαση,7,Παρθενώνας,1,Πάρνωνας,42,Πάρνωνας Α.Ε.,1,Παρουσίαση,14,ΠΑΣΟΚ,91,ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής,54,Πάσχα,261,Πατσαρίνος,1,Πάχος,2,ΠΕ Αρκαδίας,82,ΠΕΔ,5,Πεζοπορία,65,Πεζοπόροι Τυρού,199,Πειραιώς,1,Πελετά,222,Πελοπόνησος Αφετηρία Ζωής,19,Πελοποννησιακή Ένωση,3,Πελοποννησιακή Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας,11,Πελοποννησιακή Συμμαχία,3,Πελοπόννησος,217,πελοπόννησος - Αφετηρία Ζωής,1,Πελοπόννησος ΑΕ,1,Πελοπόννησος Οικολογική,2,Πελοπόννησος Πρώτα,6,Πελοπόννησος Expo,10,πεπ,1,Πέρα Μέλανα,91,Περιβάλλον,274,περιβάλον,1,Περιοδικό,1,Περιπατητικός τουρισμός,7,περιφερεια,1,Περιφέρεια Πελοποννήσου,1753,Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Πελοποννήσου,11,Περιφερειακή Επιτροπή,1,Περιφερειακό Συμβούλιο,67,ΠεΣυ,1,Πετρέλαιο,3,Πέτρος Τατούλης,212,Πηγάδι,51,πιστοποιητικά,3,πίτα,6,Πλάκα,216,Πλατανάκι,27,Πλάτατος,1,πλημμύρες,2,πνευματική ιδιοκτησία,2,Πνιγμός,5,πο,1,Ποδήλατο,39,Ποδόσφαιρο,2152,ΠΟΕ-ΟΤΑ,1,Ποίηση,5,Πολεμική Αεροπορία,5,Πολεμικό Ναυτικό,3,πόλεμος,3,Πολιτικά,1330,Πολιτική προστασία,57,Πολιτισμός,1044,Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Απανταχού Πουλιθριωτών,2,Πολιτιστικός Σύλλογος,17,Πολιτιστικός Σύλλογος Τυρού,6,Πολίχνη-Δράση,1,Πολτική,2,πολύτεκνοι,3,Πολυτεχνείο,2,Ποτάμι,6,Πούλιθρα,264,Πραγματευτή,82,Πρασιές,1,Πραστός,42,Πρέγασος,1,Πρόεδρος της Δημοκρατίας,2,προειδοποιήσεις,3,προκηρύξεις,87,Προσκλήσεις,2,Πρόσκληση,10,πρόσκοποι,1,Προσφορά εργασίας,7,Πρόσφυγες,2,Πρόσωπα,34,Πρώτα η Πελοπόννησος,33,πρώτες βοήθειες,4,πρωτοβάθμια εκπαίδευση,2,Πρωτομαγιά,10,πρωτοχρονιά,10,πτηνά,1,Πυρασφάλεια,3,πύργος Τσικαλιώτη,26,Πυργούδι,3,Πυρόπληκτοι,5,πυροπροστασία,5,Πυροσβεστική,148,πυσδε,1,πωλήσεις ακινήτων,40,πωλήσεις επιχειρήσεων,2,πωλήσεις οχημάτων,6,ραδιόφωνο,6,Ρέππας,8,ρετρό,5,ρεύμα,11,Ρολόι,1,Ρουσιάς,4,ρύθμιση οφειλών,2,Σ.Ο.Κ,1,Σαλάκος,10,Σαμαράς,1,Σαμπατική,38,ΣΑΟΟ,6,Σαπουνακαίικα,21,Σαπουνακέικα,3,Σαπουνακέϊκα,35,Σαραντάρης,28,ΣΔΑΜ,1,σεισμός,34,σεμινάριο,32,ΣΕΤΕ,3,Σιδηρόδρομος,4,Σινεμά,177,σίταινα,6,Σιώρας,23,σκάκι,2,Σκαντζός,24,Σκύλος,1,Σπηλαιολόγοι,24,Στάικος Χρήστος,3,Στατιστική Υπηρεσία,9,ΣτΕ,3,Στεγνοκαθαριστήριο,1,Στέφανος Κασσελάκης,1,Στίβος,49,στρατολογία,4,συγκοινωνία,15,Σύλλογος "Αγ.Απόστολοι",28,Σύλλογος "Άγιος Γεώργιος",3,Σύλλογος "Αθηνά",10,Σύλλογος "Απόλλων",16,Σύλλογος "Επαρχία Κυνουρίας",4,Σύλλογος "Ζεστή Φωλιά",9,Σύλλογος "Η Πολίχνη",3,Σύλλογος "Λεωνίδιον",20,Σύλλογος Αμυγδαλιάς,3,Σύλλογος Αναρριχητών,1,Σύλλογος Απανταχού Αμυγδαλιωτών,12,Σύλλογος Απανταχού Βασκινιωτών,7,Σύλλογος Απανταχού Πηγαδιωτών,4,Σύλλογος Απανταχού Τσιταλιωτών,11,σύλλογος Βασκινιωτών,4,Σύλλογος γονέων,156,Σύλλογος Δαφνώνας,10,Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Αρκαδίας,2,Σύλλογος Καφεστιατόρων Αρκαδίας,4,Σύλλογος Κτηνοτρόφων,3,Σύλλογος Μαριωτών,13,Σύλλογος Παλαιοχωριτών,6,Σύλλογος Πεζοπόρων Τυρού,49,Σύλλογος Πελετιωτών,1,Σύλλογος Πηγαδιωτών,1,Σύλλογος Πολυτέκνων Αρκαδίας,1,Σύλλογος Πραστού και Τσακωνιάς,1,Σύλλογος Πωλητών Λαϊκών Αγορών Λεωνιδίου - Άστρους,1,Σύλλογος Φροντιστών Αρκαδίας-Λακωνίας,9,Σύλλογος"Πολίχνη",9,Συμπολιτεία,70,Συναυλία,151,Σύνδεσμος Κοσμιτών,1,Συνέδριο,52,συνέντευξη,45,συνήγορος του πολίτη,1,συνταγές,37,συνταγογράφηση,1,Συνταξιούχοι,30,ΣΥΡΙΖΑ,45,ΣΥΡΙΖΑ.,147,σχολεία,61,Σχολή Οδηγών,2,σχόλια,1,Σωματείο Γυναικών,2,Σωματείο εργαζόμενων στην ενέργεια Νομών Πελοποννήσου,5,Σωματείο Εργαζομένων στις Εμπορικές Επιχειρήσεις και Υπηρεσίες Αρκαδίας,4,τ,1,Τ.,1,Τ.Α.Π.,1,Τ.Ε.Ε.,11,Τ.Ο.Π.,4,Ταβέρνα,1,ΤΑΞΙ,2,ταξίδια,3,ΤΑΠΤΟΚ,3,Τατούλης,268,ΤΕΒΑ,22,ΤΕΕ,8,τέλη,8,τέλη κυκλοφορίας,5,Τέμπη,1,τένις,2,τέννις,5,Τέχνη,11,Τεχνικό Πρόγραμμα,11,Τεχνολογία,60,Τηγάνι,3,τηλεόραση,113,τηλεφωνία,1,Τίμος Κατσίπος,1,τοξοβολία,5,Τοπικά,18,Τοπικό Αρχείο,4,Τορόντο,1,Τορυισμός,1,Τουρισμός,543,Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου,5,Τράπεζα Πειραιώς,6,τράπεζες,23,Τρίαθλο,30,Τριανταφύλλου,3,Τρίπολη,11,Τρίτεκνοι,7,Τροχαία,5,Τροχαίο,52,Τροχάνη,1,Τροχόσπιτα,1,Τσάκωνες Περιπατητές,35,Τσακωνιά,151,Τσακώνικη διάλεκτος,72,τσακώνικη μελιτζάνα,6,Τσακώνικη υφαντική,19,τσακώνικο συνέδριο,6,Τσακώνικος Δρόμος,10,Τσακώνικος Συνεταιρισμός,1,Τσακώνικος Συνεταιρισμός Γυναικών,2,Τσακώνικος Χορός,18,Τσακωνοπαρέα,24,Τσέρφο,1,Τσιγκούνης,13,Τσικνοπέμπτη,8,Τσιλιβής,2,Τσίπρας,1,Τσιτάλια,67,ΤΣΜΕΔΕ,1,Τύπος,1,Τυρός,1173,Τύρος,1,Τυρός Τρίαθλον,5,Υγεία,856,ύδρευση,4,ΥΠΕΞ,2,ΥΠΕΣ,1,Υπηρεσίες,11,υποδομών,1,Υποθηκοφυλακείο,2,Υποτροφίες,12,Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης,4,Υπουργείο Εργασίας,3,Υπουργείο Εσωτερικών,6,Υπουργείο Ναυτιλίας,3,Υπουργείο Παιδείας,22,Υπουργείο Πολιτισμού,3,Φ.Ο.Σ.Λ.,1,Φάμπρικα,1,Φάμπρικα Πολιτισμού,170,Φαράγγι,1,Φαρμακεία,4,Φαρμακοποιοί,5,ΦΕΚ,1,Φεστιβάλ,80,Φεστιβάλ αναρρίχησης,21,Φεστιβάλ Γαστρονομίας,1,Φεστιβάλ Μελιτζάνας,58,Φεστιβάλ Μπύρας Πελοποννήσου,1,Φιλαρμονική,38,Φιλόδημοι Πολίτες,41,Φιλοζωικός Σύλλογος,2,φιλόζωοι,21,Φίλοι Εθνικής Ελλάδος,1,Φλόγα,1,ΦΟΔΣΑ,5,φοιτητές,2,Φορέας Διαχείρησης Πάρνωνα,10,Φορέας Διαχείρισης Οικολογικού Πάρκου,152,Φορείς,8,φορολογία,60,Φορολογικά,107,Φόρος ακινήτων,1,φυσικό αέριο,6,Φωκιανό,35,Φωτιά,7,Φωτογραφία,12,Φωτογραφίες,67,ΧΑΔΑ,6,χάκερς,1,Χαμόγελο του παιδιού,15,Χαράλαμπος Λυσίκατος,50,Χάρτες,3,Χείλαρης,16,χιόνια,28,Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου,1,χιούμορ,1,Χορευτικό συγκρότημα,7,Χορευτικός Όμιλος,7,χοροεσπερίδα,48,Χορός,52,Χορωδία,44,Χορωδία Ενηλίκων,22,Χουζούρης,4,Χούνη,3,Χριστούγεννα,299,Χρονογράφημα,14,Χρυσή Αυγή,23,Ψαράς,1,ψάρεμα,2,Ψαρολόγος,9,Ψηφιακή Διακυβέρνηση,23,ψήφισμα,7,Ψυκτικοί,1,Ψυχολογία,10,Ωδείο,16,ώρα,18,Advertorial,60,agenda,2,Beach Soccer,4,Beach Tennis,20,Beach Volley,50,Black Friday,3,Climbinleonidio,2,Erasmus,4,EUROPE DIRECT Πελοπόννησος,1,Events,1,expo,5,Facebook,17,fake news,1,Google,6,gov,7,I Love GR,11,Kορωνοϊός,1,Leader,42,leonidion.gr,1,Lockdown,39,natura,3,open mall,2,Open Real Estate,11,Peloponnese Wine festival,2,Photo Gallery,1,Pizza,1,POS,2,Rally,1,Taekwon Do,78,Taxisnet,10,TKD WTF,15,Toolbar,1,top,13,TsakoniART,1,Tyros Action Camp,3,TYROS OPEN SEA SWIM EVENT,3,TYROS SEA Festival,13,Tyros Triathlon,15,TyrosRun,21,Unesco,1,Video,1325,Viral,1,WWF,2,Yoga,2,
ltr
item
Leonidion.gr: Εγκαινίασε το εκλογικό του γραφείο ο Χαράλαμπος Λυσίκατος (βίντεο)
Εγκαινίασε το εκλογικό του γραφείο ο Χαράλαμπος Λυσίκατος (βίντεο)
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgP3ooj0n2Th-ALAuOzicqrMi9Hl2iTX7nBH17iS6d7fzWGXq6ktCeuWVibhkZR1Tgobx7HnnHofXC5ohSncNLrjHxKboHQFlatgASSjLh1qxRrQirPC5ZKb_GPpEUzaaInsJHJRZ8SQQ/s1600/%CE%9B%CF%85%CF%83%CE%AF%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82+1.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgP3ooj0n2Th-ALAuOzicqrMi9Hl2iTX7nBH17iS6d7fzWGXq6ktCeuWVibhkZR1Tgobx7HnnHofXC5ohSncNLrjHxKboHQFlatgASSjLh1qxRrQirPC5ZKb_GPpEUzaaInsJHJRZ8SQQ/s72-c/%CE%9B%CF%85%CF%83%CE%AF%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82+1.png
Leonidion.gr
https://www.leonidion.gr/2014/04/blog-post_4129.html
https://www.leonidion.gr/
https://www.leonidion.gr/
https://www.leonidion.gr/2014/04/blog-post_4129.html
true
1463647731720589503
UTF-8
Φορτώθηκαν όλα τα δημοσιεύματα Δεν βρέθηκαν δημοσιεύματα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσοτερα Cancel reply Διαγραφή Από τον Αρχική σελίδα Σελίδες Δημοσιεύματα Δείτε τα όλα ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ SEARCH Όλα τα δημοσιεύματα Δεν βρέθηκε δημοσίευμα που να ταιριάζει στην αναζήτηση ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαίου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαίου Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες πριν χτες $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες πριν περισσότερες από 5 εβδομάδες Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content