$type=three$count=3$show=home$height=220$snippet=hide$rdm=hide$a=hide$d=hide$la=hide$au=hide$com=0

Ειδικό Συνεργάτη στον Προγραμματισμό και την Πληροφορική θα προσλάβει ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ TO:

Ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας γνωστοποιεί ότι προτίθεται να προχωρήσει στην πρόσληψη ενός (1) Ειδικού Συνεργάτη για τον τομέα του Προγραμμ...

Ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας γνωστοποιεί ότι προτίθεται να προχωρήσει στην πρόσληψη ενός (1) Ειδικού Συνεργάτη για τον τομέα του Προγραμματισμού, της Πληροφορικής & της Διαφάνειας. 

Οι υποψήφιοι θα πρέπει:

Α).  Να έχουν την ελληνική ιθαγένεια.
Β). Να έχουν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους των Ο.Τ.Α στα άρθρα 11 έως 17 του Ν. 3584/2007. Για τα γενικά προσόντα διορισμού απαιτείται χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνετε ότι αυτά πληρούνται. 
Γ). Να έχουν πτυχίο ή δίπλωμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών  ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμο και αντίστοιχο με τα απονεμόμενα από τα Ελληνικά ΑΕΙ πτυχίο ή δίπλωμα της αλλοδαπής και αποδεδειγμένη εμπειρία στους τομείς διαχείρισης δικτύων και ανάπτυξης- λειτουργίας –υποστήριξης επιχειρησιακών συστημάτων.
Δ). Να έχουν ειδίκευση σε σχετικό επιστημονικό ή επαγγελματικό τομέα αρμοδιοτήτων των Ο.Τ.Α, που αποδεικνύεται µε αξιόλογη επιστημονική ενασχόληση ή αξιόλογη επαγγελματική απασχόληση ή επαρκείς γνώσεις και εμπειρία µε τα αντικείμενα που θα απασχοληθούν. Η ειδίκευση αυτή μπορεί να αποδεικνύεται και από την ιδιότητα των προσλαμβανομένων ως «επαγγελματίες ειδικής εμπειρίας».
Έργο του Ειδικού Συνεργάτη θα είναι να παρέχει συμβουλές και να διατυπώνει εξειδικευμένες γνώσεις, γραπτά ή προφορικά, για τον συγκεκριμένο τομέα δραστηριότητας του Δήμου Νότιας Κυνουρίας,  στον οποίο θα οριστεί από το Δήμαρχο να υπηρετήσει. Το συμβουλευτικό έργο του απευθύνεται προς τον Δήμαρχο.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν αίτηση και τα απαιτούμενα διακαιολογητικά, εντός προθεσμίας πέντε (05) εργάσιμων ημερών από την επόμενη της δημοσίευσης της παρούσας στην εφημερίδα «Καθημερινά Νέα» της Τρίπολης. Η αίτηση υποβάλλεται στα γραφεία του Δήμου Νότιας Κυνουρίας στο Λεωνίδιο, (αρμόδια υπάλληλος η κα Καμβύση Αλεξάνδρα, τηλέφωνο 27573 60202). Οι αιτήσεις που θα σταλούν ταχυδρομικώς, για να γίνουν δεκτές ως εμπρόθεσμες, πρέπει να έχουν ταχυδρομηθεί εντός της προβλεπόμενης πενθήμερης προθεσμίας. Στην περίπτωση αυτή λαμβάνεται υπόψη ως αποδεικτικό στοιχείο της αποστολής, η σφραγίδα του ταχυδρομείου επί του φακέλου της αποστολής. 

Απαιτούμενα δικαιολογητικά που υποβάλλονται με την αίτηση:  

α) Φωτοαντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας,
β) βιογραφικό σημείωμα,
γ) τίτλο σπουδών,
δ) υπεύθυνη δήλωση (Ν. 1599/1986), για το είδος και τη χρονική διάρκεια της
εξειδικευμένης εμπειρίας,
ε)  υπεύθυνη δήλωση Ν. 1599/1986, με την οποία θα δηλώνεται ότι σε περίπτωση επιλογής του θα προσκομίσει όλα προβλεπόμενα έγγραφα που πιστοποιούν την κατοχή των λοιπών, γενικών και τυπικών, προσόντων διορισμού των άρθρων 11 έως 17 του Ν. 3584/2007.

Η πλήρωση της θέσεως ενεργείται µε απόφαση του Δημάρχου, ο οποίος προσλαμβάνει το πρόσωπο που κατά την κρίση του είναι κατάλληλο για την παραπάνω θέση. Η πρόσληψη ολοκληρώνεται µε την υπογραφή από τον προσλαμβανόμενο ειδικής σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου. 

Η εργασιακή σχέση του Ειδικού Συνεργάτη διέπεται αποκλειστικά από τις διατάξεις του άρθρου 163 του Ν. 3584/2007, όπως ισχύουν. Ο Ειδικός Συνεργάτης δεν παρεμβάλλεται στην οργανωτική και βαθμολογική κλίμακα ούτε η θέση του έχει αντιστοιχία µε τις θέσεις της κλίμακας αυτής. Υπόκειται απευθείας στην ιεραρχική εξάρτηση του Δημάρχου, για την επικουρία του οποίου προσλαμβάνεται, χωρίς να  ασκεί αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής. 

Η παρούσα γνωστοποίηση να δημοσιευτεί, σε περίληψη, στην εφημερίδα «Καθημερινά Νέα» της Τρίπολης, (σε ένα φύλλο της εφημερίδας) και να αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της υπηρεσίας, στο «Διαύγεια», καθώς  και στην ιστοσελίδα του Δήμου Νότιας Κυνουρίας. 


                                                          Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ


                                                                ΛΥΣΙΚΑΤΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

BLOGGER: 53
  1. Το επώνυμό του να αρχίζει από "Γ", να έχει ψηφίσει Λυσίκατο και να αναμένεται και η μετάταξη συγκενικού του προσώπου γένους θηλυκού στο Δήμο, απλά για να συμπληρώσω τις προϋποθέσεις!

  2. εχεις απολυτο δικιο!το ατομο υπαρχει ηδη, η προκυρηξη γινεται για τα ματια του κοσμου..........για να μην τους κραξουν οχι τιποτε αλλο................

  3. Ο κοσμος το εχει τουμπανο και σεις κρυφο καμαρι.Μην εκτειθεστε ετσι ρε παιδια απο τοσο νωρις,δεν ειναι σωστο.

  4. Ο Γιαννούκος πόσες οικογένειες είχε φέρει στην περιοχή μας; Απλά για να βουλώσω κάποια στόματα!

  5. Ήρθε περιχαρής ο 12.47 να μας πεί πως ανακάλυψε τον τροχό. Κοιμήσου αγγελούδι, κοιμήσου εσύ μωρό μου...

  6. Ας θυμηθούμε και τι ζητούσε ο Μαρνέρης το 2012:
    http://www.leonidion.gr/2012/08/blog-post_435.html

    Τώρα δεν ξέρω ποιος κάνει καλύτερα για τον τομέα Προγραμματισμού, της Πληροφορικής & της Διαφάνειας. Ένας με πτυχίο ή δίπλωμα Τμήματος Τοπικής Αυτοδιοίκησης Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας που είχε ο Μαρνέρης 2 χρόνια ή ένας με πτυχίο ή δίπλωμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών;
    Όπως και να έχει ας ελπίσουμε να τον εκμεταλευτεί ο νέος Δήμαρχος στο έπακρον και να μην το πετάξει σε κανένα λογιστικό πόστο να κάνει δουλειές που πληρώνονται άλλοι υπάλληλοι να τις κάνουν. Σωστά;

  7. Η αλήθεια είναι πως έχει απόλυτο δίκιο, δεν έφερε καμία οικογένεια για να τον ψηφίσει!!

  8. Και ο Μαρνέρης τότε συγκεκριμένο πρόσωπο προόριζε για τη θέση αυτή και γι αυτό ζητούσε πτυχία που γνώριζε ότι είχε ο άνθρωπός του.
    Ας μην γελιόμαστε και ας μην προσποιούμαστε ότι μόλις ανακαλύψαμε την Αμερική. Ο κάθε δήμαρχος είναι φυσιολογικό να θέλει δίπλα του ως συνεργάτες ανθρώπους που γνωρίζει και εμπιστεύεται.
    Ότι έκανε πριν 2 χρόνια ο Μαρνέρης αυτό κάνει και ο Λυσίκατος...

  9. Ο προηγούμενος ειδικός συνεργάτης δεν κάλυπτε τον κύριο Δήμαρχο? Με ποιο κριτήριο προχώρησε στη συνέχιση της σύμβασης του ενός και δεν ανανέωσε αυτή του άλλου? Αξιολογήθηκε το έργο τους και ο δεύτερος κρίθηκε ανεπαρκής?

  10. Νομίζω την απάντηση στην έδωσε ο 9:35 μ.μ.
    Ο κάθε δήμαρχος θέλει συνεργάτες ανθρώπους που εμπιστεύεται και όχι ανθρώπους του τέως δημάρχου..

  11. Το πρώτο πράγμα είναι να νοιάζεται για το δήμο του το δευτερο είναι να έχει όρεξη για δουλεια το τρίτο να ξέρει η να είναι διατεθειμένος να μάθει (δεν είναι και τόσο δύσκολο )πως είναι να πρέπει να δουλευεις για το κοινό καλό όχι για τον καθένα εργοδότη (ιδιωτικός τομέας ) .Το τι έχει σπουδάσει απλα χρειάζεται για τα βασικα .....καλη του επιτυχία όποιος και να είναι ,έτσι και αλλιώς ο κόσμος θα τον κουτσομπολεύει και θα τον τρωει πίσω απο την πλάτη του απο ζήλεια γιατι όλοι θα ήθελαν να είναι οι ίδιοι η τουλάχιστον το παιδί τους...ετσι πάει πάντα με αυτη τη θέση....

  12. Λάθος σχόλιο τη στιγμή που έχει ήδη κρατήσει τον έναν φίλε 10.05.

  13. Ποιος το λέει αυτό;! Οι εποχές που ο κάθε δήμαρχος έκανε ότι γούσταρε έχουν περάσει νομίζω. Εφόσον ο προηγούμενος πληρούσε κάποια βασικά εκπαιδευτικά κριτήρια θα έπρεπε να τον κρατήσει και ο επόμενος.

  14. Ο προηγούμενος εκτελούσε πάγια δουλειά που θα έπρεπε να εκτελεί κάποιος δημοτικός υπάλληλος. Το ότι έβγαζε δουλειά είναι γεγονός. Από τη στιγμή όμως που υπήρχε και υπάλληλος του δήμου αλλά ο πρώην δε μπορούσε να τον διαχειριστεί ήταν πεταμένα λεφτά.

  15. Έργο του Ειδικού Συνεργάτη θα είναι να παρέχει συμβουλές και να διατυπώνει εξειδικευμένες γνώσεις, γραπτά ή προφορικά, για τον συγκεκριμένο τομέα δραστηριότητας του Δήμου Νότιας Κυνουρίας, στον οποίο θα οριστεί από το Δήμαρχο να υπηρετήσει. Το συμβουλευτικό έργο του απευθύνεται προς τον Δήμαρχο.

    Τώρα κατά πόσο η μισθοδοσία και το λογιστίριο του δήμου εδώ και 2 χρόνια είχαν καθαρά συμβουλευτικό χαρακτήρα δεν το γνωρίζω. Μα αν δε σε λένε Γιάννη...

  16. Στην δημαρχία Τσιγγούνη 2 συνεργάτες, που εξηπηρετουσε χατίρια άλλων, αγνωστοι προς εμας και δεν πατησαν το ποδι τους στο Λεωνίδιο σχεδόν ποτε. Στην δημαρχία Μαρνέρη είχαν προσληφθεί 4 ικανότατοι ειδικοι συνεργατες, παρόντες εδω οι ίδιοι και οι οικογενειές τους. Ας περιμένουμε λίγο να δούμε τι προθέσεις έχει η δημαρχία Λυσσίκατου. Σε πρώτη φάση μου αρέσει οτι μια πενταμελής οικογένεια έφτασε ήση στην Νοτια Κυνουρια με πληρη συμμετοχή στον τοπο.

  17. Ο νεόκοπος Δήμαρχος έπεσε στην παγίδα των συμβούλων του που ζητήσουν "φρέσκο αίμα" και "εκδίκηση" απέναντι σε ανθρώπους του τέως. Ας μην εθελοτυφλούμε, όλοι έχουμε ακούσει τις γνωστές καφενειακές συζητήσεις, "τώρα που θα μπούμε εμείς στο Δήμο αυτοί που ήταν απεναντί μας θα το πληρώσουν" "να βάλουμε δικούς μας στον Πάρνωνα και στον Δήμο" και λοιπά άλλα ωραία. Εδώ φαίνεται ότι και ο νυν λειτούργησε καφενειάκα για να ικανοποιήσει αυτούς που τον εξέλεξαν. Προσωπική μου άποψη είναι ότι τόσο το παιδί που έφυγε όσο και αυτό που θα έρθει ήταν και θα είναι άψογοι στη δουλειά τους καθώς πρόκειται για νέα παιδιά παιδιά με γνώσεις και όρεξη για εργασία. +1 στον Μαρνέρη βέβαια από νωρίς καθώς όταν εκλέχτηκε δεν θυμάμαι να κούνησε κανένα συμβασιούχο από τη θέση του.

  18. Να σε ενημερώσω ότι αν πας μέχρι την Αναπτυξιακή θα δεις σπουδαγμένα παιδιά από την περιοχή μας να εργάζονται. Επίσης και οι δύο ειδικοί συνεργάτες που είχε ο Μαρνέρης, αυτός που έμεινε και αυτός που έφυγε, επίσης είναι σπουδαγμένα παιδιά από την περιοχή μας. Ενδιαφέρον θα ήταν να ψαχτείς για τους συνεργάτες που είχε ο Τσιγγούνης, από που ήταν και τι έργο επιτελούσαν. Πέραν των συνεργατών και των Παρνωνέων στα 5μηνα που έτρεχε ο Δήμος δούλευαν επίσης παιδιά από την περιοχή μας, αξιοσημείωτο δε ότι κάποια από αυτά τα παιδιά ήταν υποψήφιοι με τον νυν Δήμαρχο, συνεπώς δεν φαίνεται να υπήρχε κάποια παραταξιακή εξυπηρέτηση. Επίσης να σου πω ότι η αναρρίχηση που ξεκίνησε ο "Γιάννης" θα φέρει ακόμα περισσότερες οικογένειες στην περιοχή μας, μέσω της ανάπτυξης εναλλακτικής μορφής τουρισμού. Τέλος και τα μεροκάματα που έδινε ο Δήμος φάνηκε να μοιράζονται δίκαια.

  19. Τα πεταμένα λεφτά ήταν ο συνεργάτης ή ο υπάλληλος που έπρεπε να εκτελεί τη δουλειά του και δεν το έκανε? Εάν ισχύουν τα λεγόμενα σου κακώς ο Μαρνέρης δεν πέρασε πειθαρχικό τον "τεμπέλη ή ιδιόρρυθμο" υπάλληλο και εάν υποθέσουμε ότι ο "ιδιόρρυθμος" υπάλληλος πείστηκε τώρα να δουλέψει, ο πρώην πλέον συνεργάτης "αφού έβγαζε δουλειά" δεν μπορούσε να απασχοληθεί σε κάποιον άλλον τομέα?

  20. Πολύ σωστά τα λες, φαντάζομαι όμως ότι δεν θα σου αρέσει το γεγονός ότι ένα νέο παιδί με προσφορά στον τόπο του αναγκάστηκε να φύγει. Βέβαια το πρόσημο είναι +4 οπότε το κρατάμε!!

  21. O ειδικός συνεργάτης δεν προσλαμβάνεται με μοριοδότητη, πρεπει να είναι της απολήτου εμπιστοσύνης του δημάρχου. Οπότε, ο εκάστοτε δήμαρχος ΔΙΑΛΕΓΕΙ και εμείς ΒΛΕΠΟΥΜΕ και κρίνουμε!

  22. Νομίζω πως η επιλογή του προσώπου δεν ενοχλεί κανέναν, αφού είναι καθαρά επιλογή του εκάστοτε δημάρχου. Βέβαια, είναι δεδομένο πως υπάρχουν 2-3 που ξέρω ήδη με καλύτερο βιογραφικό και μεταπτυχιακά σε αυτόν τον τομέα, αλλά αυτό είναι άλλο ζήτημα. Εξάλλου, οι υποχρεώσεις και οι προεκλογικές δεσμεύσεις πρέπει να εξαντλούνται, έτσι φαίνεται, σωστά;
    Δήμαρχε, παρακολούθησα από την αρχή την πορεία σου. Είπες πως θα φέρεις νέα φιλοσοφία στα του Δήμου, νέα προσέγγιση και όχι παλαιοκομματικές πρακτικές και θ'απαγκιστρωθείς από κομματικές αγκυλώσεις. Πολλοί πιστέψαμε, να ένας νέος άνθρωπος με άλλη σκέψη και μετά από 20 μέρες... Πραγματικά, ποιος είναι ο λόγος να δημοσιευθεί αυτή η προκήρυξη θέσης ειδικού συμβούλου, τη στιγμή που η μόνη σου υποχρέωση είναι να δημοσιοποιήσεις το υπογεγραμμένο συμφωνητικό(πρόσληψη,όπως προκύπτει από την παραπάνω ανακοίνωση) σε εφημερίδα της Τρίπολης και στο Διαύγεια του Δήμου; Ποιος είναι ο σκοπός αυτής της δημοσιοποίησης τη στιγμή που ξέρουμε πως ο κ.Άρης θα είναι ο σύμβουλός σας;
    Συγνώμη, αν κάνω λάθος, αλλά διαβάζοντας την ανακοίνωση αυτή θεώρησα πως ο νέος μας Δήμαρχος εμπαίζει τη νοημοσύνη μας καθώς και αυτούς που έχουν αντίστοιχες σπουδές και είναι πολίτες του Δήμου μας. Δηλαδή, ανακοίνωση, στείλτε οι ενδιαφερόμενοι αιτήσεις αλλά να ξέρετε το παιχνίδι είναι 'στημένο'. Ίσα-ίσα να γεμίσει το αρχείο, το πρωτόκολλο; Ξέρετε, έχουμε ήδη αποφασίσει αλλά για τα μάτια του κόσμου πετάμε μια ανακοίνωση προς τέρψη αυτών που στηρίζονται στο φαίνεσθε και όχι στην ουσία.
    Τώρα μάλιστα, όλοι είναι ικανοποιημένοι, κανείς δεν μπορεί να μας προσάψει το παραμικρό. Έχουμε βγάλει ανακοίνωση, είμαστε αξιοκρατικοί, ενημερώσαμε για τυχόν ενδιαφερόμενους μη μας κακολογήσουν μετά και αποφασίσαμε. Πραγματικά, αυτή είναι η νέα αντίληψη που θέλατε να φέρετε κ. Δήμαρχε; Αυτό στα μάτια των κοινών θνητών ονομάζεται εμπαιγμός και κοροιδία.
    Και καλά, εμείς είμαστε στο μικρόκοσμο της κοινωνίας του Λεωνιδίου και λίγο πολύ ξέρουμε τι γίνεται, νέοι άνθρωποι-πολίτες του Δήμου που βρίσκονται εκτός των γεωγραφικών ορίων του Δήμου μας και έχουν άγνοια της κατάστασης, βλέποντας μια τέτοια προκήρυξη στην ιδιαίτερη πατρίδα τους πως νομίζετε πως τους αντιμετωπίζετε, με σεβασμό; Τους δίνετε ψεύτικες ελπίδες για μία θέση εργασίας, στέλνουν βιογραφικά ανώτερα από τον κύριο που έχετε επιλέξει και αναμένουν μέχρι να μάθουν την πραγματικότητα. Κύριοι, μην μπαίνετε στον κόπο, η θέση είναι ήδη ρεζερβέ. Αυτή η πρακτική είναι η νέα φιλοσοφία που θέλετε να φέρετε; Συγνώμη, αλλά εδώ συζητάμε για βήματα πίσω.
    Μια τελευταία ερώτηση: σε όσους δύσμοιρους πίστεψαν πως υπάρχει θέση για το Δήμο μας πάνω στις σπουδές τους στέλνοντας βιογραφικά, εσείς ο ίδιος αναλαμβάνετε το χρέος να τους καλέσετε για την αρνητική απάντηση ή ο ήδη υπάρχων της θέσης της Πληροφορικής; Όπως οδηγούνται τα πράγματα, τελικά δέχεστε βιογραφικά ή ακόμα κι αυτό είναι αναληθές στην παραπάνω ανακοίνωση;
    Δυστυχώς κ.Δήμαρχε υποπέσατε στο πρώτο σας λάθος λίγες ημέρες μετά από την ανάληψη των καθηκόντων σας. Ευελπιστούμε να είναι και το τελευταίο σας, για το καλό όλων μας.

  23. Όταν δημοσιοποίησε και ο Γιάννης την "πρόθεσή" του πριν 2 χρόνια, κανένας δε σχολίασε το παραμικρό. Δύο χρόνια μετά και μετά την δημοσιοποίηση του νυν ξεσηκώθηκε θύελλα αντιδράσεων για το ποιον θα πάρει, για το αν είναι φωτογραφική ή όχι η πρόσληψη κλπ.
    Άγνοια κατάστασης αγαπητέ δεν έχει κανένας. Εσύ πιστεύεις πως κάποιος θα διαβάσει την είδηση και όχι τα σχόλια; Μπορείς να κοιμηθείς ήσυχος το βράδυ καθώς σύμφωνα με τα γραφόμενά σου, δεν υπάρχει χώρος για ψεύτικες ελπίδες για μια θέση εργασίας, όλοι θα έχουν διαβάσει το σχόλιό σου και κανένας από τους υπόλοιπους υποψήφιους δε θα στείλει βιογραφικό μιας και το παιχνίδι είναι "στημένο". Μήπως όμως από την απόλυτη σιγουριά σου κανονίζεις για το μέλλον αυτών των υπόλοιπων υποδεικνύοντάς τους να μην προσπαθήσουν καν να στείλουν βιογραφικά;
    Εγώ ήμουν έτοιμος να στείλω πάντως, αλλά τώρα θα χτυπήσω άλλες πόρτες μιας και αυτή είναι πιασμένη όπως λες.

  24. Δεν είμαι ο από πάνω αλλά θα ήθελα και εγώ να απαντήσω σε αυτό που γράφεις 4:28. Εάν όντως πιστεύεις εσύ ότι το παιχνίδι δεν είναι στημένο και έχεις πιθανότητες θα σε αποτρέψει να στείλεις ένα σχόλιο κάποιου ανώνυμου? Δηλαδή πιστεύεις ότι το σχόλιο είναι σκόπιμο για να αποθαρρύνει τους ενδιαφερόμενους ενώ η πρόσκληση είναι ανοιχτή προς όλους? Μάλλον εσύ πλανάσαι!!

  25. Πάντως μέχρι τώρα έχει δείξει πυγμή και αποφασιστικότητα. Αποφάσισε να δεχθεί τις άνωθεν εισηγήσεις αυτού για διορισμό έμμισθων αντιδημάρχων και προέδρου Δ.Σ. , και μάλιστα ονόματα τα οποία είχαν ακουστεί πριν καν τις εκλογές.

  26. Δηλαδή μου λες τώρα πως όλοι γνωρίζουν πως έχει κλείσει η θέση; Τι, έχετε πάρει τους 'δικούς' σας ανθρώπους να τους πείτε να μην κάνουν ορέξεις; Φίλε, τι ήσυχος να κοιμηθώ, εγώ έγραψα και το όνομα του συνεργάτη παραπάνω.Δηλαδή δεν είναι στημένο παιχνίδι; Εγώ είμαι διατεθειμένος, αν δεν είναι η τελικά ο κ.Άρης να με κατηγορήσεις για απρεπή συμπεριφορά και να ζητήσω συγνώμη χαλώντας το μέλλον των άλλων υποψήφιων της θέσης, αλλά αν όντως τη θέση την πάρει ο υποφαινόμενος, τότε άσε με να πιστεύω πως αυτή η ανακοίνωση είναι απλή κοροιδία και πως οι εξαγγελίες πάνε στο βρόντο. Εξάλλου, όπως βλέπεις παραπάνω ήδη συζητιέται πολύ, δεν περίμεναν εμένα.

  27. Συμφωνώ πως ο νέος μας Δήμαρχος έπεσε στην πρώτη του λούμπα. Εγώ όμως θέλω να σταθώ σε κάτι άλλο. Αφού ξέρω πως ο Δήμαρχος έχει το δικαίωμα να πάρει όποιους ειδικούς συμβούλους θέλει και κράτησε ένα μηχανικό και έφερε έναν πληροφορικάριο, αναρωτιέμαι το εξής: οικονομικές γνώσεις σε αυτό το συνδυασμό ποιος έχει; Δεν υπάρχει ούτε ένας που να έχει σπουδές (καλά γενικά σπουδές σε αυτό το συνδυασμό έχουν ελάχιστοι) πάνω στα οικονομικά. Και μην ακούσω πως θα δώσουν τα φώτα τους οι έμπειροι Μάνος και Πήλιουρας...Εκτός και αν αληθεύουν οι φήμες πως κουμάντο κάνει ο κ.Βασίλης στο οικονομικό νταραβέρι του Δήμου, οπότε υπάρχει μία λογική.
    Πάντως, αν στηρίζονται σε έναν υπάλληλο-φωστήρα της οικονομίας στο δημαρχείο υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να φτάσουν σε υπερτίμηση του προυπολογισμού (όπως πριν το Μαρνέρη) που ήταν και ο βασικός λόγος των πολλών οικονομικών υποχρεώσεων που είχε ο τέως Δήμος Λεωνιδίου. Υπολόγιζαν 5, όταν εισέπραταν 3!! Προβλέπεται τρελή αντιγραφή στους προυπολογισμούς, ισολογισμούς του Μαρνέρη που σας έβαλε τα γυαλιά, εε κ.Βασίλη; Παιδιά, όχι άλλο κάρβουνο, η ανακοίνωση παντελώς άστοχη, τη στιγμή που ο νέος σύμβουλος ζει ήδη ανάμεσά μας.

  28. Πολύ κακό κάνετε για μία θέση που
    1. Δεν καλύπτεται με προκήρυξη αλλά με γνωστοποίηση πρόθεσης κάλυψης θέσης
    2.Ο Δήμαρχος κρίνει και προσλαμβάνει αυτόν που θεωρεί κατάλληλο
    3 Η ανακοίνωση βγαίνει επειδή έτσι είναι η διαδικασία που προβλέπεται από την αντίστοιχη νομοθεσία
    Ο Μαρνέρης δηλαδή ακολούθησε διαφορετική διαδικασία τις άλλες φορές ή δεν γνώριζε από πριν ποιους θα πάρει?
    Όλος δηλαδή ο παλαιοκομματισμός στριμώχνεται στην επιλογή ενός ατόμου που έτσι και αλλιώς είναι η επιλογή του Δημάρχου?
    Έχει έναν ολόκληρο προϋπολογισμό Δήμου μπροστά του ο Λυσίκατος για να αποδείξει εάν θα ακολούθησει τον παλαιοκομματισμό (ξέρετε απευθείας αναθεσούλες, μεροκαματάκια μέσα από άσχετα έργα κ.τ.λ) ή θα προχωρήσει σε διαφορετικό επίπεδο.
    Έχουν βγει κάποιοι που ακόμα δεν θέλουν το χωνέψουν ποιος έχει αναλάβει Δήμαρχος για την επόμενη πενταετία και ψάχνουν αφορμές από την πρώτη βδομάδα για να γκρινιάξουν.
    Ελπίζω μόνο αν "αντιγράψει" τους πετυχημένους προϋπολογισμούς του Μαρνέρη, να μην τρέχει μετά κάθε βδομάδα να φέρνει καμιά εικοσαριά αναμορφώσεις στο συμβούλιο, όπως ήταν η αγαπήμενη τακτική του Γιάννη.
    Αλήθεια πάντως αυτοί που ενοχλείστε με το Λυσίκατο για αυτό το θέμα, νιώθετε την ίδια ενόχληση και για τον υπουργό που προσέλαβε με την ίδια διαδικασία τον συνεργάτη του Μαρνέρη που έφυγε ?

  29. Τιμή και δόξα στους προϋπολογισμούς Μαρνέρη. Αφού μας πέταξε τα μάτια, μετά μας έβαλε τα γυαλιά, αυτά τα μαύρα των αόμματων. Και χωρις μάτια βλέπουμε κύριοι και κυρίως αισθανόμαστε. Για αυτό και σας κάναμε στην άκρη.

  30. Τι ενοείς στην άκρη; Εαν 21 απο τους 40 που υπεψήφισαν πήγαιναν προς τον Γιάννη, θα είχαμε στεναχώριες στο γήπεδο Μπάμπη. Μην ξεχνάμε υπάρχει μια πολυ ευαίσθητη πλειοψηφία που επιτεύχθει με χίλιους μύριους τρόπους

  31. Το θέμα της πλειοψηφίας και πως επιτεύχθηκε αυτή σηκώνει σίγουρα πολλή συζήτηση, θα συμφωνήσω με τον 8:45.

  32. Ο ίδιος που κατάρτισε το συνδυασμό και έκανε τις μετεγγραφές από το στρατόπεδο του Μαρνέρη θα είναι αυτός που ψάχνεις και που αναφέρεις και εσύ το όνομα του μέσα στο κείμενό σου. Είναι ο άνθρωπος που είχε την ικανότητα να αντιληφθεί ότι ποτέ δεν θα μπορούσε να είναι ο ίδιος Δήμαρχος και για να δημαρχεύσει χρειαζόταν κάποιον άλλον.

  33. Κι αν η γιαγιά μου είχε ρόδες...κι αν ο Γιάννης δεν έκανε όλα τα λάθη.....κι αν... κι αν...κι αν...αλλά δεν έγινε τίποτε από όλα αυτά. Η στενοχώρια χάρισμά σας. Στην άκρη μπήκαν όχι ο κόσμος αλλά τα μαύρα κοράκια της αυτοδιοίκησης. Κλαφτείτε λίγο ακόμα, απλά να γνωρίζετε πως η κλάψα δεν βοηθάει.

  34. Ο Λυσίκατος έχει αρχίσει ήδη το copy paste και φαίνεται από παντού. Εντάξει, για να έχει κάτι να πει προεκλογικά έλεγε για απευθείας αναθεσούλες, αλλά έλα που πίσω έχει η αχλάδα την ουρά και υπάρχει φήμη πως ήδη γίνεται μια δουλίτσα χωρίς πρόχειρο διαγωνισμό! Το ψέμα πουλήθηκε όσο-όσο, στο βωμό της νίκης.
    Φίλε, παρουσίασέ μας σε παρακαλώ, γιατί εγώ δεν θυμάμαι κανένα συμβούλιο, να έχει 20 αναμορφώσεις, πόσο μάλλον και κάθε εβδομάδα!! Η υπερβολή που αφήνεις να αιωρείται είναι πως υπάρχει κάτι επιλήψιμο και στις αναμορφώσεις. Για φέρε μας το νομοθετικό πλαίσιο να δούμε.. Στα συμβούλια αναφερόταν από ποιο κωδικό υπήρχε προυπολογισμός μεγαλύτερος που εξοικονομούνταν λίγα χρήματα και μαζεύονταν χρήματα για έκτακτα ενδεχόμενα! Τι χαζός ο Μαρνέρης που δεν είχε υπολογίσει πως θα έρχονται ποτάμια στους δρόμους του Λεωνιδίου κι έπρεπε να κάνει αναμόρφωση για να μαζέψει τα μπάζα μπροστά απ'το σπίτι σου και τους δρόμους (ένα απλό παράδειγμα αναμόρφωσης προυπολογισμού).
    Πάντως, χαίρομαι γιατί αφού δεν αρέσουν στο κ.Λυσίκατο και στο στρατόπεδό του οι αναμορφώσεις κι ήταν λάθος του Μαρνέρη, τότε δεν θα υπάρχει καμία αναμόρφωση από πλευράς Μπάμπη. Θα τα έχουν προβλέψει όλα πριν γίνουν και θα τα έχουν συμπεριλάβει. Πραγματικά τι βαθμός διανόησης και τηλεμαντείας κυκλοφορεί στο συνδυασμό σας πραγματικά με αφήνει άναυδο. Ειλικρινά όμως, αν δούμε την παραμικρή αναμόρφωση έχει να πέσει τρελό κράξιμο!! Α, ρε Μπάμπη που τους βρήκες αυτούς, μυρωδιά δεν έχουν.
    Και κάτι για το νεαρό παιδί που κατακρίνετε. Για να είναι ικανός να τον παίρνουν ειδικό σύμβουλο σε Υπουργείο, φανταστείτε τι βιογραφικό και τι ικανότητες έχει. Αυτόν τον άνθρωπο λοιπόν, εσείς τον διώξατε επειδή δεν σας στήριξε!!! Είναι ικανός για υπουργείο αλλά όχι βέβαια για το Δήμο Νότιας Κυνουρίας. Αφού μας περισσεύουν τέτοια μυαλά καλά κάνετε και τους αφήνετε να φύγουν. Και μην πείτε άλλη χαζομάρα, το παιδί δεν ανήκει σε αυτή την παράταξη, συνεπώς δεν τον πήρα για τις κομματικές του πεποιθήσεις, αλλά για τις ικανότητές του.

  35. Τα μαύρα κοράκια της αυτοδιοίκησης είναι ο Μαρνέρης και οι συνεργάτες του που έδωσαν σε πάνω από 100 επαγγελματίες της περιοχής δουλειά σε περίοδο κρίσης, που βρήκαν 2,5 εκ.Ευρώ οικονομικές υποχρεώσεις ενώ τώρα το ταμείο είναι σε καλό ισοζύγιο ( αλήθεια, τι ταμείο σας άφησε ο Μαρνέρης κ.Δήμαρχε;), που βρήκαν ένα Δήμο χωρίς υπηρεσίες εξαιτίας βασικών στελεχών του συνδυασμού σας, που μη γνωρίζοντας τα βασικά, άφηναν τους μηχανικούς να φεύγουν χωρίς να έχουν φροντίσει αντικατάσταση, ενώ ο Μαρνέρης έφτιαξε Πολεοδομία και Τεχνική υπηρεσία από το πουθενά, που έκανε σημαντικά έργα σε 3 χρόνια κι έχει φέρει τόσες χρηματοδοτήσεις που οι επιχειρηματίες που στήριξαν το συνδυασμό σας έκαναν τα πάντα να βγείτε ώστε να έχουν μερίδιο από αυτή την πίτα, που ήταν αυτός που έβγαλε από την εσωστρέφεια της περιοχής κι προσέλκυσε τον τουρισμό με Μελιτζάζζ και Αναρριχητικό Πάρκο για να κινηθεί η τοπική οικονομία, αυτός που είχε την πόρτα πάντα ανοιχτή σε όλους ανεξαιρέτως για την εξυπηρέτησή του, χωρίς ψηφοθηρικούς διαχωρισμούς, με το Διαύγεια του Δήμου να παρουσιάζει το παραμικρό ευρώ που έβγαινε από το ταμείο του Δήμου. Μιλάμε ο Μαρνέρης μεγάλο λαμόγιο, μαύρο κοράκι της αυτοδιοίκησης, γι'αυτό έχει θησαυρίσει τόσα χρόνια.
    Ενώ στελέχη και υποστηρικτές του συνδυασμού σας που είναι υπεύθυνοι για τα ομόλογα Δήλος, που είχαν ξεκινήσει έργο σε λάθος οικόπεδο κι όχι του Δήμου και έτρεχε ο Μαρνέρης να το ξεμπλέξει (βλέπε σφαγεία), που έκαναν καταγγελίες ετσιθελικά για τα τοιχεία του Λάκκου ενώ όλοι οι σύμβουλοι και οι κάτοικοι της περιοχής είχαν συμφωνήσει πως έπρεπε να γίνει, αυτοί που έχοντας άγνοια είχαν καταχρεώσει τον τέως Δήμο Λεωνιδίου (άσχετα που δώσατε συγχωροχάρτι στον κ.Τσιγγούνη για να σας δώσει τα ψηφουλάκια του, ξέρετε πως είχαν αφήσει υποχρεώσεις), αυτοί που έκαναν αυθαίρετα γεωτρήσεις και μετά έστελναν τον εργολάβο να πληρωθεί από το Δήμο, αυτοί που δεν έκαναν ποτέ το αυτονόητο παράδοσης-παραλαβής στο τότε Δήμαρχο ( τι να παραδώσουν, τις πεταμένες προμελέτες, τα τιμολόγια εδώ κι εκεί); Έχεις δίκιο, αυτοί οι άνθρωποι με τη σπάνια ικανότητα της εξυπηρέτησης του κοινού καλού ουδεμία σχέση έχουν με το Μαρνέρη το λαμόγιο.
    Αλήθεια κ.Λυσίκατε, ο Μαρνέρης σας ενημέρωσε για τίποτα,σας βοήθησε για ό,τι χρειαστήκατε; Αν είχε στεναχώρια και άφηνε ένα Δήμο χάλι δεν θα ενημέρωνε το νέο Δήμαρχο για όλα. Αυτή είναι η διαφορά στην ποιότητά του σαν άνθρωπος της αυτοδιοίκησης και του πατριωτισμού του κι όχι με το που χάσαμε μια εκλογή τα παρατήσαμε όλα. Ευτυχώς νέε Δήμαρχε που δεν ήσουν εσύ πριν 3 χρόνια. Θα βγάζατε μεταξύ σας τα μάτια σας και θ'αφήνατε τα δήθεν προεκλογικά φιλάκια.

  36. Δεν κατακρίνουμε το νεαρό παιδί και τις ικανότητες του. Για τον υπουργό μίλησα, αντίστοιχα όπως οι προηγούμενοι μιλάνε για το δήμαρχο,αλλά καταλαβαίνουμε ότι τελικά όντως δεν σε πειράζει ότι ο υπουργός έχει τη δυνατότητα να διαλέγει άμεσα συνεργάτη αυτόν που θέλει, αλλά αντίθετα σε περάζει που το κάνει ο δήμαρχος.
    Τώρα αν σε ενοχλεί ότι οι αναμορφώσεις π.χ στο συμβούλιο αρχές Απρίλη ήταν (μόνο) 9 και όχι 20, τότε οκ αλλάζω στο προήγουμενο σχόλιο μου το 20 σε 10, αλλά δεν αλλάζω την ουσία.Και επίσης δεν μιλάω εκ μέρους του δημάρχου για να ξέρω αν του αρέσουν οι αναμορφώσεις ή όχι. Απλά είπα ότι δεν μου άρεσε που ο τέως μέσα στο 2014 έκανε όσες αναμορφώσεις δεν είχε κάνει 3 χρόνια ( και δεν νομίζω ότι όλες οι φυσικές καταστροφές έγιναν το Μάρτη και τον Απρίλη του 2014), όπως και δεν θα μου αρέσει εαν το κάνει ο νυν. Οι αναμόρφωσεις δεν είναι παράνομες ,αλλά δείχνουν αποτυχία σύνταξης ρεαλιστικού προϋπολογισμού, πως να το κάνουμε δηλαδή.
    Από 1η Σεπτέμβρη έχει αλλάξει ο δήμαρχος, σε περίπτωση που δεν θέλετε να το καταλάβετε και δεν έχουμε πια προεκλογική περίοδο ώστε να αποκομίσετε όφελος από την προσπάθεια να διαμορφώσετε την κοινη γνώμη . Ο ίδιος ο Μαρνέρης δεν είναι ούτε καν δημοτικός σύμβουλος. Αλλά στην τελική παραφυλάτε στην οποιαδήποτε ανακοίνωση με υπογραφή δημάρχου, για να κράξετε γενικώς.Καλό κουράγιο λοιπόν σε αυτήν την προσπάθεια σας ,γιατί θα με βάση το νομοθετικό πλαίσιο θα διαρκέσει 5 χρόνια,όσο δηλαδή και η θητεία του εκλεγμένου Δημάρχου.

  37. Ωραίος λόγος σε άκυρο θέμα. Να ξαναγίνουν εκλογές για να βγει ο Μαρνέρης ρε παιδιά, δεν ησυχάζουμε αλλιώς.

  38. Ο ορισμός της αναδίπλωσης και της κωλοτούμπας. Ξεκίνησες επιθετικά κι όταν βρήκες αντίσταση σταμάτησες. Μίλησες για αναθεσούλες,που με αυτό τον τρόπο ο Δήμος έκανε πιο εγκαιρα, φθηνά και έδωσε στους δικούς του ανθρώπους δουλειές (αντίθετα θα τις έπαιρναν οι μεγαλοεργολάβοι της Τρίπολης), είναι μια απολύτως νόμιμη διαδικασία, μίλησες για αναμορφώσεις που σίγουρα σε κάθε προυπολογισμό έχει προβλεφθεί ένα ποσό για έκτακτες ανάγκες, αλλά όταν αυτό ξεπερνιέται και υπάρχουν ανάγκες καθημερινές τότε γίνονται ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ.
    Αφού λοιπόν δεν ξέρεις τι θα κάνει ο κ.Λυσίκατος και δεν μιλάς εξ ονόματος του πάψε να το παίζεις κοκόρι στο internet και κοίτα να μιλάς για ουσιαστικά θέματα και όχι αερολογίες, διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα. Εν τω μεταξύ, για να σου αποδείξω πως είσαι μη γνωστικός μάθε πως παρότι άχρηστος ο Μαρνέρης και αφού τα έκανε χάλια όπως αφήνεις να εννοηθεί, άφησε και υπόλοιπο στα ταμεία του Δήμου. Και ξεχρέωσε αυτούς που ψηφίζατε και ψηφίζετε (πάνω από 2 εκατ.) και έκανε έργα και έφερε τουρισμό και διαφήμισε την περιοχή μας και έφερε υπηρεσίες που έπρεπε χρόνια να είχαμε και μελέτες παραδίδει και έτοιμες χρηματοδοτήσεις. Και για να μαθαίνετε και τίποτα, μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε έφθασαν οι χρηματοδοτήσεις του Παιδικού Σταθμού και του Λιμανιού του Τυρού έπειτα από ενέργειες Μαρνέρη μέσα στο καλοκαίρι παρόλο που είχε χάσει τις εκλογές!! Αυτό είναι προς τιμή του και υπάρχουν ακόμα κάποιοι που μιλούν απαξιωτικά για έναν στρατιώτη του τόπου του, χωρίς να έχουν παρακολουθήσει ποτέ από κοντά τα κοινά, απλά επειδή δεν είναι δεξιός.

  39. Για ποια Διαύγεια γράφεις αγαπητέ; Αυτή που έδειχνε τις απευθείας αναθέσεις στην γνωστή κάστα εργολάβων; Σταμάτα να πλέκεις το εγκώμιο αυτών που σφετερίστηκαν πάνω από ένα εκατομύριο σε απευθείας αναθέσεις. Τόσο μπετό και διαμόρφωση δεν έχει πέσει ούτε στο λεκανοπέδιο. Οι υδατοδεξαμενές μας αυτή τη στιγμή πρέπει να είναι πιο αποστειρωμένες και από αίθουσα χειρουργείου. Μη πιάσουμε και τις 25αρες των ρεμάτων, άστο καίει το θέμα.

    Όσον αφορά για το ξεχρέωμα του πάλαι ποτέ υπερχρεωμένου Δήμου μας με τις εκθέσεις ορκοτών που δεν είδαν ποτέ το φώς και τα λαϊκά δικαστήρια του κλειστού πάρε ένα μάθημα αριθμητικής που έχει κυκλοφορήσει:
    Υποτιθέμενα χρέη Δήμου 3.000.000
    Αποθεματικό Κοσμά 850.000
    Υπόλοιπο 2.150.000 στην καλύτερη των περιπτώσεων καθώς το αποθεματικό του Κοσμά υποτίθεται πως το ρίξανε πάλι στον Κοσμά με έργα και όχι στον κουβά του Δήμου
    Ημέρες αποπληρωμής 3 έτη*365 = 1095 ημέρες
    Αποπληρωμή ανά μέρα 1.963,47 ευρώ

    Τα μαύρα κοράκια της αυτοδιοίκησης ποτέ δε μας είπαν, ανάμεσα σε όλο το πάρτυ των απευθείας αναθέσεων, που βρήκαν το λιγότερο 2000 ευρώ για κάθε μέρα αυτοδιοίκησης για να ξεχρεώσουν τον άμοιρο Δήμο μας. Μήπως εκεί που καθάριζαν τα ρέματα βρήκαν λίρες; Μήπως πρέπει να τους κάνουμε και προτομή; Να ξηλώσουμε τον καπετάν Μανωλάκη για χάρη του Γιάννη;

    Πάντως καλός ο λόγος που έγραψες κράτησέ τον στο συρτάρι για τις επόμενες εκλογές σε 5 χρόνια. Και που σαι. Μη γράψετε πάλι για κάτι αποστήματα και αργυρώνητες γάτες γιατί θα την πατήσετε πάλι.

  40. Ένας μικρός,απειροελάχιστος λόγος για έναν άνθρωπο που θα πρέπει να σέβεστε για όσα κατάφερε μόνο σε 3 χρόνια,για τις ατελείωτες εργατοώρες που δούλεψε για το καλό του τόπου μας, όταν τους ίδιους που ψηφίζατε για 30 χρόνια (και είναι με μια παραλλαγή και τώρα μέσα) δεν κατάφεραν ούτε τα μισά και μας άφησαν παρακαταθήκη χρέη. Όχι, δεν θέλουμε εκλογές ξανά, είμαστε ανώτεροι άνθρωποι και το αποδείξαμε δίνοντας χέρι και βοήθεια στο νέο Δήμαρχο, αλλά όχι να λοιδορείται έτσι ο άνθρωπος που έχτισε ένα ερείπιο Δήμο με χιλιάδες προβλήματα μόνο σε 3 χρόνια και τον έκανε υγιή, νοικοκυρεμένο, με ταμείο, έργα ,υπηρεσίες και τουρισμό. Όταν ακούγονται μπαρούφες, πρέπει ν' απαντούνται για τυχόν παρερμηνείες.
    Και κάτι ακόμα. 3,5 χρόνια το μόνο που κάνατε ήταν κριτική χωρίς κιόλας να λέτε κάτι ουσιαστικό για κακώς κείμενα, αφού ο Μαρνέρης είναι πιστός άνθρωπος του Κώδικα. Τώρα πρέπει να έχετε γερά στομάχια, γιατί ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Μόνο αν δούμε αυταπάρνηση και αλλαγή της παλιάς νοοτροπίας εποχής Τσιγγούνη 'φτιάχνουμε τους ημέτερους' θα σταματήσουμε την κριτική. Το πρώτο δείγμα όμως φίλε με την ανούσια παραπάνω ανακοίνωση που ήταν το αρχικό θέμα μας επιδέχεται πολλών σχολίων. Καλά κουράγια!! Ααα, και που είσαι νεοεκλεγέντα Δήμαρχε, ο Δήμος που παρέλαβες σε σχέση με ότι παρέλαβε ο Μαρνέρης είναι η μέρα με τη νύχτα. Καταλαβαίνεις πως ό,τι λιγότερο από ότι κατάφερε ο Μαρνέρης σε 3 χρόνια για σένα θα είναι αποτυχία. Έχουμε μεγάλες απαιτήσεις γιατί μας καλόμαθε ο Γιάννης.

  41. Για τον φίλο 12.01 που δεν έχει προσωπική άποψη περί προυπολογισμών. Με αυτούς τους προυπολογισμούς που ο ίδιος ο αρχηγός σας, ο κ.Βασίλης είπε πως δεν έχει δει πιο λεπτομερείς και καταρτισμένους ούτε καν στην επιχείρησή του ξεχρέωσε ο τέως Δήμος Λεωνιδίου πάνω από 2 εκατ. Ευρώ και έχει και υπόλοιπο πλέον στο ταμείο του ο Δήμος μας. Όχι άσχημα για κάποιον που δεν ήξερε από προυπολογισμούς.

  42. Τι λέτε βρέ παιδιά είχε ο Μαρνέρης τέτοιο λαμπρό πτυχίο μέσα στο πόδια μας και το διώξαμε; Πόσο μάλλον ο Γιάννης που τον πέταξε στη μισθοδοσία του Δήμου. Γεια σου ρε Γιάννη με τα πουλέν σου.
    Μα αν δε σε λένε Γιάννη...

  43. Φίλε πραγματικά είσαι με τα καλά σου?Αντίσταση δεν βρίσκω από σένα για τον απλούστατο λόγο ότι πιάνεσαι από μία λέξη και μεταφέρεις σε άλλο θέμα την κουβέντα.Στο πρώτο πρώτο σχόλιο που έκανα δεν είδα καν να θες να απαντήσεις σε 2 ερωτήματα (ρητορικά) που έκανα αλλά πήγες κατευθείαν σε αναθέσεις και αναμορφώσεις και συνεχίζεις στο άλλο σχόλιο να μιλάς για χρηματοδοτήσεις έργων .
    Κοκόρι στο Internet το παίζεις εσύ ως αυτόκλητος υπερασπιστής του Μαρνέρη σε οποιοδήποτε άρθρο βλέπεις το όνομα του και επαναλαμβάνεις εδώ και μισό χρόνο τα ίδια και τα ίδια- αλλά ξέρεις όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται.
    Ωραίο πάντως αυτό που γράφεις "Ο Μαρνέρης έδωσε σε δικούς του ανθρώπους δουλειές" , το παραδέχεσαι ή σου ξέφυγε κατά λάθος?
    Όμως τώρα με μπέρδεψες, αν πούμε ότι ο Λυσίκατος κάνει απευθείας αναθέσεις όσες ακριβώς και ο Μαρνέρης, για σένα θα είναι στρατιώτης του τόπου όπως ο Μαρνέρης, που κάνει πιο φτηνά τα έργα ή θα είναι διεφθαρμένος που δίνει δουλίτσες χωρίς πρόχειρους διαγωνισμούς? Ποιος πέφτει τώρα σε αντιφάσεις?
    Δεν έχω καμία όρεξη να υπερασπιστώ τα κακώς κείμενα κανενός ,σε αντίθεση με σένα που τα βλέπεις όλα ιδανικά και δικαιολογήσιμα στο Μαρνέρη, αλλά έχεις ήδη προεξοφλήσει την αποτυχία του Λυσίκατου.
    Υ.Γ 1 Είμαι πολύ σχετικός, για αυτό στα δικιά μου μάτια τσάμπα προσπαθείς να δικαιολογήσεις ότι όλες οι απευθείες αναθέσεις είναι διαφανείς και για το καλό του τόπου.
    Υ.Γ 2 Εσύ καταφέρεσαι εναντίον μου ώς "κοκκόρι, μη γνωστικό, αερολόγο" άρα την επίθεση την κάνεις εσύ με φανατισμό και δεν υπάρχει κανένας λόγος να συνδιαλέγεται κανείς μαζί σου, αφού ξέρουμε από πριν τι θα γράψεις
    Υ.Γ.3 Τα 2 εκατομμύρια με ποιο μαγικό τρόπο τα ξεχρέωσε? Αλήθεια στο άρθρο του Τσιγκούνη απάντησε? Ή μήπως ήταν απασχολήμενος τότε να γράφει για αποστήματα?
    Υ.Γ.4 Κρίμα που δεν υπάρχει φορέας να κάνεις επίσημα καταγγελία για το συναίσθημα της εκλογικής αδικίας που σε διακατέχει, σε πνίγει και σε καθοδηγεί.

  44. Ωπ τι έγινε, τα 3 γίναν 2 τώρα; Μήπως να το ξανασκεφτείτε λιγάκι; Πάρτε το χρόνο σας. 5 χρόνια φτάνουν; Περιμένουμε το πόρισμα πριν τις επόμενες εκλογές. Τώρα για αρχηγό δεν ξέρω αν εσείς βλέπετε το Βασίλη, τον Άη Βασίλη ή το Βασιλάκη Καΐλα που είχατε, τώρα ηγέτης του τόπου είναι άλλος και αυτού περνά ο λόγος τώρα. Πάντως τον Καραγκιόζη στα κλειστά δεν πρόκειται να δείτε, ούτε κανένα να μυξοκλαίει καμάρια πως είναι μόνος του και δεν έχει υπαλλήλους ο Δήμος και δεν υπάρχουν λεφτά καμάρι. Αυτά ΤΕΛΟΣ. Τραβήχτε το κορδονάκι του αλεξίπτωτου να ανοίξουν τα μυαλά σας γιατί δε σας βλέπω καλά.

  45. Έδωσε: ρήμα, Ποιος έδωσε: ο Δήμος το υποκείμενο, τι έδωσε: δουλειές, σε ποιους έδωσε: στους ανθρώπους του Δήμου του προκύπτει από το υποκείμενο. Η επεξήγηση από την παρένθεση όχι μεγαλοεργολάβοι από Τρίπολη.
    Άρα, ένα υγιής νους αντιλαμβάνεται πως εννοούσα σε ανθρώπους-επαγγελματίες που έχουν έδρα την περιοχή μας κι όχι τους δικούς του, όπως το μεταφέρεις εσύ. Ειλικρινά το μυαλό σου είναι αρρωστημένο, μην αφήνοντας σε να διακρίνεις ούτε στο μισό μέτρο! Χρήζει εξέτασης, παρακολούθησέ το!!!
    Πάμε παρακάτω: εγώ μπορώ ν' απαντήσω σε ότι θέλεις, απλά όπως ανέφερες τα ερωτήματά σου ήταν ρητορικά σημαίνει πως ΔΕΝ ΧΡΉΖΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ!! Ούτε νόημα μπορείς φίλε να βγάλεις από ένα κείμενο που διαβάζεις, ούτε ξέρεις τι σημαίνουν οι εκφράσεις που χρησιμοποιείς; Εεε, απλό τότε, ΜΗΝ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ!!! Χαχαχα, καλά το πόσο διασκεδάζω με τα γραφόμενά σου δεν μπορώ να στο περιγράψω.
    Πάμε να σου απαντήσω κιόλας. Ο Λυσίκατος στα δικά μου μάτια θα είναι σωστός κάνοντας απευθείας αναθέσεις που του επιτρέπει ο νόμος (μέχρι ένα συγκεκριμένο ποσό κάθε φορά), μοιράζοντάς τες σε πάνω από 100 επαγγελματίες όπως ο Μαρνέρης (δεν το λέω εγώ, αλλά το Διαύγεια του Δήμου), σε ανθρώπους που δεν τον ψήφισαν και πήραν δουλειές (και ήταν πολλοί, σε αντίθεση με τι επικρατούσε επί Τσιγγούνη), με κέρδος για το Δήμο, αφού είναι κατά 25-30% φθηνότερες από ένα διαγωνισμό, χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες, όταν κάτι επείγει και με το βασικότερο πως τα χρήματα έμειναν στην τοπική κοινωνία και στους ' ανθρώπους της' (όχι ελεύθερη μετάφραση του Μαρνέρη, χαχαχα).Και επειδή λες για κάστα επαγγελματιών που πήραν χρήματα πολλά, εγώ σου έχω άλλους 6 που δεν ψήφισαν Μαρνέρη ούτε τότε, ούτε τώρα και πήραν τα ίδια λεφτά. Είδες που υπάρχει η ερμηνεία του στενόμυαλου κι αυτού που βάζει όλα τα δεδομένα κάτω; Αν τα κάνει αυτά καλώς για το πως θα βλέπω την πολιτική του Δημάρχου.
    Εδώ υπάρχει όμως άλλο πρόβλημα του ίδιου. Ο κ. Λυσίκατος σε ομιλία του κατέκρινε τις απευθείας αναθεσούλες (τις γράφω όπως εσύ μου έμαθες) και γι' αυτό θα φανεί αναξιόπιστος στα λεγόμενά του αν αλλάξει ξαφνικά στρατηγική. Άσε δε, που και ο Αντιδήμαρχος Ξερακιάς είναι πολέμιος αυτής της πολιτικής, άσχετα που όταν ήταν αντιδήμαρχος Μαρνέρη έκανε έργα με αναθεσούλες!! Σου μιλάω για απείρου κάλλους σκηνές. Παρόλο όμως που προεκλογικά φάνηκε πολέμιος των αναθέσεων εγώ σου έδωσα αποκλειστικό πως έχουν κάνει ήδη μία αναθεσούλα (τουλάχιστον αυτή ξέρω εγώ). Είδες πόσο μπροστά σου είμαι όσον αφορά τα του Δήμου. Αυτή είναι η νεά φιλοσοφία φιλαράκο; Αυτή είναι η μεγαλύτερη αντίφαση. Προεκλογικά όχι και ήδη αναθεσούλα.
    Εγώ βάζω ρητορική ερώτηση (πραγματικά ρητορική, που σημαίνει δεν περιμένω απάντηση,χαχαχα). Εσένα τώρα που σου αποκαλύπτω τι έλεγε ο Δήμαρχος και τι κάνει πως νιώθεις; Χαχαχχχα, το ξέρω, μην το πεις..
    Υ.Γ. 3 (τα λοιπά ανάξια αναφοράς): Ο κ .Τσιγγούνης στο άρθρο του προσπάθησε με δικά του στοιχεία να πείσει πως οι υποχρεώσεις τους ήταν μικρότερες από αυτές που ανακοινώθηκαν. Αυτά βέβαια για να περισώσει τη φήμη του αφού κατέβαινε περιφερειακός και στη συμφωνία που έκανε να στηρίξει το Λυσίκατο έπρεπε να τα πει αυτά. Τα ίδια είχε πει και σ' ένα συμβούλιο που είχε συζητηθεί που βρισκόμενος σε σύγχυση τα έλεγε με τον ίδιο τρόπο χωρίς να καταλαβαίνει κανείς και να γελάνε οι ίδιοι του οι σύμβουλοι. Ούτε ο ίδιος είπε πως δε χρωστούσε απλά 1-1,3 κι όχι 2,5!! Ο γάτος είπε στο κλειστό ότι κάπου τόσα πρέπει να είναι (χαχχαχχαχ, οι ίδιοι τα λέγατε) και βεβαίως το πιο σημαντικό σε κάθε συμβούλιο κανείς δεν έφερνε αντίρρηση για τα οικονομικά δεδομένα που υπήρχαν κι αναφέρονταν ξανά και ξανά. Ξαφνικά, σύσσωμη η δεξιά παράταξη στις εκλογές διαφώνησε...
    Πως ξεχρέωσε; Ενώ οι φωστήρες έκαναν τεχνικό πρόγραμμα 1,5 εκ. Ευρώ, ενώ αντέχαμε μόνο μισό και μας χρέωναν με υπερτιμημένους προυπολογισμούς, ο Μαρνέρης δεν έκανε τεχνικό πρόγραμμα με πόρους του Δήμου (μόνο τις συντηρήσεις έργων), αλλά έκανε μικρά και μεγάλα έργα μέσα από τρέχοντα προγράμματα, ΕΣΠΑ και χρήματα της Περιφέρειας. Έλα πάρε πάρε δωρεάν μαθήματα, σας ανοίγουμε και τα μάτια κουφάλες!!!

  46. O Τσιγκούνης έδωσε στοιχεία, ο Μαρνέρης τι στοιχεία δίνει? Κανένα ,πετάτε ένα νούμερο 3 εκ τη μία , 2 την άλλη. Αλλά και πάλι δεν μας λες πως ξεχρέωσε...... εσύ απλάς λες ότι δεν χρέωσε .Που βρήκε τα λεφτά για ξεχρέωμα και από ποιο κωδικό του προϋπολογισμου αντλούταν? Εκτός και αν υποννοείς ότι πήρε λεφτά από άλλο κωδικό και τα χρησιμοποίησε για να ξεχρεώσει άλλες υποχρεώσεις , οπότε αυτό τι είναι? Μαγκιά ή παρανομία?ΧΑΧΑΧΑΧΑ (1ο)
    Όταν δίνεις δουλειά σε 100 αλλά οι 10 έχουν πάνω από 60 % αυτών που μοιράζεις, είσαι δίκαιος?ΧΑΧΑΧΑΧΑ(2ο)
    Στα δωρεάν μαθήματα περιλαμβάνονται δουλίτσες που κανένας δεν ξέρει τι/που και πόσο έχουν γίνει, όπως οι καθαρισμοί ρεμάτων? ΧΑΧΑΧΑΧΑ (3ο)
    Όταν συγκρίνεις το κόστος μιας απευθείας αναθέσης με το να κάνεις διαγωνισμό και τη βγάζεις φτηνότερη , που το στηρίζεις? Στους διαγωνισμούς γίνονται οι εκπτώσεις και όχι στις απευθείας αναθέσεις-Είσαι και τόσο λαοπλάνος που τολμάς και λες ότι οι απευθείας αναθέσειες είναι και 30% φτηνότερες .Φαντάζομαι όπως οι τουαλέτες του Δημαρχείου που δεν κόστισαν τίποτα .ΧΑΧΑΧΑΧΑ(4ο)
    Και κάτι πραγματικά ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ γιατί δεν έχει νόημα να ακολουθώ τη μιζέρια της αδικίας που σε πνίγει, που δεν είναι ο Μαρνέρης δήμαρχος . Εγώ είμαι τόσο κουφάλα που δεν είμαι με το Λυσίκατο,αλλά θα τον κράξω όταν συντρέχει λόγος και θα τον επιβραβεύσω όταν κάνει κάτι καλό, γιατί δεν έχω τίποτα να χάσω.Και δεν θα βιαστώ να τον κρίνω από το πρώτο εικοασήμερο. Εσύ μείνε να εκθειάζεις το Μαρνέρη για τα επόμενα 5 χρόνια ,να γράφεις τις γνωστές σου καραμέλες και να επιτίθεσαι σε όποιον τολμάει να γράψει το οτιδήποτε εναντίον του.Καληνύχτα και καλή σου τύχη.

  47. Σου δίνουμε με στοιχεία πως οι ίδιοι έλεγαν χρωστούν (απλά η διαφορά μεταξύ τους ήταν αν ήταν 1,5 ή 2,5) κι εσύ μου λες για το Τσιγγούνη που ενώ 3 χρόνια μέχρι να βεβαιωθεί ότι αποπληρώθηκαν τα χρέη έκανε την πάπια, χωρίς να φωνάζει για όσα του καταλόγισαν, ξαφνικά στις εκλογές έβαλε και τον Λυσίκατο ν' ακολουθήσουν κοινή γραμμή. Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Αυτά είναι δούναι και λαβείν. Η λογική του Τσιγγούνη στο άρθρο είναι μπακαλίστικη (θα έρθουν 3 από εδώ, πήρε δύο από εκεί, κατέβηκαν 5 από το πρόγραμμα Θησέας, αλλά ο Τειρεσίας ακόμα ψάχνεται, ΆΡΑ καταλήγει στο συμπέρασμα πως χρωστάει κάτι λίγα!!!).
    Συνεχίζω: εσύ για ποιο λόγο πιστεύεις λες πως δεν έκανε ο Τσιγγούνης παράδοση-παραλαβή αφού δεν χρωστούσε... Παιδί δημοτικού καταλαβαίνει πως κάτι βρωμάει. Καραγκιοζιλίκια είναι η παρουσίαση των στοιχείων που βρήκε ο Μαρνέρης στο Δήμο ή ότι ο αγαπημένος σου Δήμαρχος Τσιγγούνης δεν παρέδωσε καν;;; Ο Μαρνέρης βρήκε ταμείο με 100.000 ευρώ μέσα τη στιγμή που οι υποχρεώσεις του Δήμου εκείνη τη στιγμή ήταν 2.500.000 ευρώ και αυτά τα στοιχεία βρήκε και ο ορκωτός λογιστής στον έλεγχο που έγινε. Στράτα στρατούλα, τι δεν καταλαβαίνεις; Μάθετε να παρακολουθείτε τα κοινά και να μην σας σερβίρουν σανό, έχοντας τη δική σας άποψη. Άλλωστε έχουν ψηφιστεί πολλοί προυπολογισμοί που έχουν παρουσιαστεί πολλές φορές αυτά τα οικονομικά δεδομένα και κανείς δεν αντιστάθηκε!!! Επίσης τα δεδομένα αυτά υπάρχουν στα αρχεία του Δήμου, δεν είναι κρυμμένα. Πήγαινε στη νέα Αρχή, ζήτα τα και δες ποιος έλεγε αλήθειες και ποιος σε δούλευε τόσα χρόνια..
    Ένα ακόμα επιχείρημα είναι πως όλοι δέχτηκαν την πολιτική Μαρνέρη της εξυγίανσης των οικονομικών του Δήμου. Όσοι Δήμοι βρέθηκαν υπερχρεωμένοι μπήκαν σε ένα πρόγραμμα στενής παρακολούθησης και λιτότητας. Ο Δήμαρχος έκανε εισήγηση να παρθεί το τότε αποθεματικό της Κοινότητας Κοσμά και σε συνδυασμό τα έσοδα του Δήμου που έχει κάθε χρόνο από το Κράτος και από τα τέλη που πληρώνουν οι δημότες ώστε να αποφύγει το μνημόνιο και να εξυγιανθεί σε βάθος 3ετίας μέσα από τα έσοδά του (αφού δεν έκανε τεχνικό πρόγραμμα βάζοντας χρήματα, όπως σου είπα παραπάνω). Γιατί φίλε (βασικά πράγματα που αγνοείς), ένας Δήμος έχει και έσοδα πέρα από τις υποχρεώσεις του. Πόσα πιο λιανά να στα κάνω, αν δεν καταλαβαίνεις..
    Επίσης,πόσους ανθρώπους πλήρωσε ο Μαρνέρης ερχόμενοι στο Δήμο με τιμολόγια των 20,30,40 χιλιάδων ευρώ. Αυτό πρακτικά σήμαινε πως αναγνώριζε ο Δήμος τις υπηρεσίες των πολιτών σε κάποια έργα, τους είχε δώσει τιμολόγια αλλά όχι ρευστό που αναγκάστηκε να πληρώσει ο Μαρνέρης. Φίλε, δεν είδες τι γινόταν;
    Δεν πιστεύω πως ο Μαρνέρης έπρεπε να είναι Δήμαρχος, αποφάνθηκε ο λαός. Όταν όμως ακούγονται ανακρίβειες πρέπει με στοιχεία ν' απαντιούνται.Σίγουρα λάθη έγιναν και θα γίνονται, αλλά στο ζύγι ο πρώην τα πήγε πολύ καλά αναλογικά με το χάος που βρήκε. Μπήκαν οι βάσεις με ταμείο υγιές, υπηρεσίες, μελέτες, έργα και χρηματοδοτήσεις και τουρισμό να πάει ο Δήμος πολύ παραπάνω αυτή την 5ετία, διαφωνείς;
    3ο ερώτημα: υπάρχει κάτι με στοιχεία να παρουσιάσεις, χειροπιαστό; Αν υπάρχουν στοιχεία βγάλτα στη δημοσιότητα να φέρουμε προ των ευθυνών του τον πρώην. Αφού κανείς δεν ξέρει αν έγιναν, εσύ πως είσαι πεπεισμένος πως δεν έγιναν (αντίφαση).
    4ο ερώτημα: ρώτα όποιον θες, είναι πιο φθηνή διαδικασία. Δεν χρειάζεται ο Δήμος να αποδώσει Φ.Π.Α, κι επιπλέον κάποιες άλλες μικρές ελαφρύνσεις απέναντι στον εργολάβο. Αν έχω άδικο φέρε στοιχεία.
    2ο ερώτημα: όταν πριν για 30 χρόνια τα έπαιρναν 5 συγκεκριμένες οικογένειες έχοντας φτιάξει σπίτια (!), όταν σύζυγος αντιδημάρχου έλεγε στην αγορά :' άλλη μία τετραετία και θα έχω λύσει όλα μου τα προβλήματα', ο Μαρνέρης έδωσε σε 100 επαγγελματίες δουλειά, τότε σίγουρα το μεταφράζω ως πολύ Δικαιότερο, διαφωνείς;
    1ο ερώτημα: απάντησα παραπάνω, χωρίς έξοδα έργων που αντλούσε πόρους από προγράμματα, περιφέρεια, ΕΣΠΑ, και εξυγίανση με τα έσοδα του Δήμου από κρατικές επιχορηγήσεις και αποπληρωμή τελών των Δημοτών. Σε 3 χρόνια έφερε το ταμείο με μικρό πλεόνασμα, υπάρχουν και στοιχεία, καλύφθηκες; ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ.

  48. ΔΩΣΕ ΕΣΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΒΑΣΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΣΕ ΑΤΑΚΕΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ:"ΡΩΤΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΣ, ΟΛΟΙ ΔΕΧΤΗΚΑΝ, ΠΟΣΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ " ΚΤΛ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΟΚ, ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΛΑΘΗ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΜΕ!
    ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ,ΕΙΤΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΣΙΓΚΟΥΝΗΣ, ΕΙΤΕ ΜΑΡΝΕΡΗΣ, ΕΙΤΕ ΛΥΣΙΚΑΤΟΣ ΚΑΝΕΙ "ΠΕΡΙΕΡΓΑ" ΠΡΑΓΜΑΤΑ ,ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΞΩ.ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΜΠΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ(ΟΠΩΣ Η ΜΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ -ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΟΥ ΛΕΣ) ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ.

  49. Ναι ρε ο Τσιγκούνης δεν παρέδωσε και τι του κάνατε; ΤΙΠΟΤΑ! Μεταξύ κατεργαρέων εχεμύθεια λέει κάποιο παιδάκι του δημοτικού, που με το ζόρι έβγαλε το λύκειο για να μπορέσει μετά από χρόνια να κάνει ρεμούλες. Άντε γειά τώρα, προσπαθείτε να κάνετε αντιπολίτευση μέσα από ένα άρθρο θαμμένο στο πουθενά. Πριν κρίνετε τον άλλο κρίνετε πρώτα τους εαυτούς σας. Αλλά σαν πουθενάδες που είστε πλέον σας αρκεί να φαντάζεστε πράγματα και καταστάσεις.

  50. +1000 στο Μαρνέρη που προεκλογικά έταζε δημοσίως θέσεις στον Πάρνωνα. Όποιος αντιλέγει ας πάει να δεί τους λόγους του, που έκραζε για εξυγίανση στον Πάρνωνα και πως μόνο η Συμπολιτεία θα διόριζε όλους τους μηχανικούς της περιοχής. Τώρα αν ο νέος Δήμαρχος φέρει μερίδιο ευθύνης για την απομάκρυνση του κακόμοιρου παιδιού από το Δήμο γιατί δε ρωτάτε το ίδιο το παιδάκι που κατήγγειλε τη σύμβασή του 1 μήνα πριν τη λήξη της (κοινώς παραιτήθηκε); Το κακόμοιρο παιδάκι, το έδιωξε ο Λυσίκατος και τώρα έχει κλειστεί σε ένα σκοτεινό γραφείο υπουργείου. Είναι να μη σου τύχει αδερφέ.

  51. Πουθενάδες της απανταχού διοικητικής σκέψης, από όσο ξέρω πως δεν υπάρχει κάποιος νόμος που επιβάλλει στον τέως ποινές αν δεν παραδώσει στο νυν, παρά μόνο ήθος για να υπάρχει ομαλή συνέχεια της επόμενης Αρχής, έχοντας γνώση των πεπραγμένων. Απλά καταδεικνύεται η διαφορά αντίληψης, ήθους και ποιότητας κάθε ανθρώπου. Δεν μπορώ να πούμε τα καλύτερα για Τσιγκούνη και ποιος είχε τη φαεινή ιδέα να μην παραδώσουν, ούτε για Μαρνέρη αν δεν μας πει ο νέος Δήμαρχος πόσο τον κατατόπισε.
    Τώρα, φαντασιόπληκτοι που δημιουργούν θεωρίες περί συνωμοσίας υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα. Ευτυχώς υπάρχουν οικονομικά στοιχεία που είναι αδιάψευστοι μάρτυρες και κάποιος δεν μπορεί το άσπρο να το κάνει μαύρο όσες τούμπες κι αν κάνει. Ο ένας λέει έκανε ρεμούλες, ο άλλος αναγούλες και ξέρασε 2,5 εκ. χρέη, εγώ θέλω να μάθω τώρα το ταμείο τι υπόλοιπο ή ζημία έχει;
    9.24, εδώ στο τέλος μας τα χαλάς, τι θα πει μην κάνετε κριτική; Κριτική γίνεται από την πρώτη στιγμή που αναλαμβάνει κάποιος, κρίνεται διαρκώς και αδιαλείπτως, όπως έκανες στον τέως και όλοι μας. Δεν σημαίνει πως για τα επόμενα 5 χρόνια επειδή βγήκε ο δεξιός μας Δήμαρχος θα είναι στο απυρόβλητο. Όχι, περιμένουμε περισσότερα από τον πρώην, αν θέλει να συνεχίσει το έργο του.
    Πάντως, η παραπάνω ανακοίνωση αποτελεί το πρώτο του λάθος, δεν υπήρχε κανένας λόγος να το κάνει, αφού η θέση έχει ήδη κάτοχο.

  52. ΕΛΕΟΣ!!!!!!!! Δεν βαρεθήκατε να τσακώνεστε?
    Καλύτερα να συζητούσατε για το κοινό καλό και συμφέρον του τόπου,παρά να τρώγεστε μεταξύ σας!!!!

Όνομα

'Ωρα,1,"Κλεισθένης",1,«Αντώνης Τρίτσης»,1,΄εργα,2,΄Πούλιθρ,1,΄Υγεία,128,112,1,11ο Π.Τ. Νοτιοανατολικής Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας,4,16η Μαρτίου,4,1821,30,25η Μαρτίου,57,28η Οκτωβρίου,37,3x3,1,6η ΥΠΕ,3,Α Χώρα νάμου,10,Α. Σ. Λεωνιδίου,35,Α.Ε.Μαρίου,61,Α.Ε.Σ. Κυνουρίας,2,Α.Ο.Σ.Λ,4,Α.Σ. TKD Λεωνιδίου,30,Α.Σ."Αρκάς",27,Α.Σ.Λεωνιδίου,885,Α.Τ.Λεωνιδίου,3,ΑΑΔΕ,5,Αβραντίνης,1,Αγ.Βασίλειος,17,Αγαπήνωρ,1,Αγγελίες,158,Αγία Παρασκευή,1,αγιασμός,6,Άγιος Ανδρέας,3,Άγιος Βασίλειος,10,Αγίου Πνεύματος,5,Αγρότες,284,αγροτικό ιατρείο,2,Αγροτικός Συνεταιρισμός,64,Αγώνας Δρόμου Νότιας Κυνουρίας,1,Αγώνες δρόμου,93,αγωνισ,1,Αγωνιστική Συνεργασία,2,Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών,1,ΑΔΕΔΥ,11,Αδέσποτα,1,ΑΔΜΗΕ,5,ΑΕΚ Τρίπολης,1,ΑΕΠΙ,5,Αεροδρόμια,3,Αερόστατα,5,Αθήνα,2,Αθλητικά,3802,Αθλητικά Ανακοινώσεις,1,Αθλητισμός,25,αιγιαλός,1,Αιμοδοσία,73,αιολικά πάρκα,4,Ακίνητα,2,ακτοπλοΐα,1,Αλέξης Τσίπρας,1,Αλιεία,10,αλιευτικός σύλλογος,3,αλιευτικός τουρισμός,6,Άλλα αθλήματα,197,ΑΜΕΑ,43,Αμπελουργοί,17,Αμυγδαλιά,30,Ανάβαλος,1,αναγκαστικά μέτρα,17,Ανακοινώσεις,692,ανακύκλωση,2,Αναπτυξιακή Πάρνωνα,217,Αναρ,1,Αναρρίχηση,68,Αναρριχητικός - Ορειβατικός Σύλλογος Λεωνιδίου,23,Ανάσταση,4,Ανέλιξη,1,Ανεμογεννήτριες,36,Ανεξάρτητοι Έλληνες,8,ανεργία,1,Άνεργοι,25,Ανοικτό Πανεπιστήμιο,2,Ανοιχτή συνέλευση,8,αντάμωμα,1,ΑΝΤΑΡΣΥΑ,1,Αντένα,2,αντικαρκινική εταιρεία,1,Αντιφασίστες,1,Αξίζει να δείτε,105,Άξιον Εστί,3,απάτες,17,Απάτη,2,ΑΠΕ,10,απεργία,20,Απογραφή 2011,4,Απογραφή 2021,10,Απογραφή κτιρίων 2021,2,Αποζημιώσεις,8,Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου,2,Απόκριες,142,Απόλλων Τυρού,335,Απόλλωνας Τυρού,98,απολλώνιος δρόμος,2,άποροι,11,Απορρίμματα,34,Αποστολόπουλος,1,αποτελέσματα,1,Απόψεις,1,Απρόβλεπτα,1,απώλεια αντικειμένου,1,αρ,1,Αργολίδα,19,Άργος,1,Αργυράκη,1,Άρθρα,26,Άρθρο,8,αρκ,1,Αρκάδες Αγίου Δημητρίου,1,Αρκαδία,2870,Αρκαδίας,1,Αρκαδικό Πανόραμα,5,Αρκαδικο χωριό,3,Αρκαδικός,4,Άρση βαρών,2,Αρχαιολογία,31,Αρχείο Τσακωνιάς,280,Αρχιτέκτονες,8,Αρχοντικό Τσούχλου,48,Αρχοντικό Χατζηπαναγιώτη,2,ΑΣΕΠ,10,ΑΣΠΕΤ,1,Αστεία,3,Αστέρας Τρίπολης,4,Αστρος,2,Άστρος,38,Αστυνομία,524,Ασφαλιστικά ταμεία,77,ΑΤΕ,1,ατύχημα,12,Άυλη Πολιτιστική κληρονομιά,1,Αυτοδιοίκηση,28,αυτοδιοίκηση-εκλογές,471,Αυτοκίνητο,53,Αυτοκινητόδρομος,6,Αφετηρία Ζωής,2,αφιέρωμα,9,Βαλασόπουλος,3,Βασίλης Κοντοζαμάνης,2,βασιλόπιτα,6,Βασκίνα,45,Βέμμος,9,Βενιζέλος,1,Βιβλίο,57,Βιβλιοθήκη,3,Βίντεο,100,Βιογραφικό,3,Βιολογικός,2,Βιτζηλαίου,5,Βιώσιμη Πόλη,2,Βλάβες,12,Βλάσης,87,Βλησιδιά,22,Βοήθεια στο σπίτι,2,Βόλεϊ,22,βόρεια Κυνουρία,1,Βουδούρης,7,βραβείο,4,Βρύση,1,Γ.Ε.Φ.,1,Γ.Σ.Τυρού,92,Γενική Συνέλευση,74,Γεύσεις Ελλήνων εκλεκτές,6,Γεωργοί,4,γήπεδα,2,γηροκομείο,16,Γιαννακόπουλος,4,Γιαννακούρας,69,Γιαννούσης,5,γιατροί,10,Γιορτή Αμυγδάλου,3,Γιορτή θαλασσινών,9,Γιορτή Κάστανου,4,Γιορτή Κρασιού,23,γιορτή μελιού,10,Γιορτή μελιτζάνας,24,Γιορτή πανσελήνου,2,Γιορτή του Ψαρά,26,Γιορτή Ψαρά,1,Γλυππία,2,γλυπτική,2,Γνώμες,420,Γόντικας,4,γσεε,5,Γυμνάσιο,131,Γυμνάσιο Λεωνιδίου,4,Γυναίκα,12,Γύρος Αμπελώνων,2,Δ.Ε.Τυρού,17,Δ.Ο.Υ.,67,Δακοκτονία,18,Δαλιάνης,10,δανειολήπτες,3,ΔΑΟΚ Αρκαδίας,1,Δασαρχείο,29,Δασικοί Χάρτες,2,Δαφνώνα,6,ΔΕΔΔΗΕ,48,Δέδε,2,Δέδες,4,ΔΕΕΠ,5,ΔΕΗ,114,ΔΕΚΟ,1,Δελτία τύπου,1137,δεντροφύτευση,2,δευτεροβάθμια,2,ΔΗ.ΣΥ.,8,ΔΗΚΕΝΚ,62,Δημ.Ραδιόφωνο Τρίπολης,4,ΔΗΜΑΡ,3,Δημήτρης Κουτσούλης,16,Δημήτρης Πτωχός,91,Δημητσάνα,1,δήμοι,2,Δημοπρασία,54,Δήμος Β.Κυνουρίας,11,Δήμος Βόρειας Κυνουρίας,21,Δήμος Γορτυνίας,1,Δήμος Λεωνιδίου,34,Δήμος Ν.Κυνουρίας,85,Δήμος Νότιας,1,Δήμος Νότιας Κυνουρίας,2412,δήμος Τρίπολης,4,Δήμος Τυρού,2,Δημόσιο,4,δημοσιογράφοι,5,Δημοσκόπηση,3,δημοτικά τέλη,1,Δημοτική Επιτροπή,1,Δημοτικό Συμβούλιο,341,Δημοτικό Σχολείο,264,δημοψήφισμα,1,Δια Βίου Μάθηση,20,διάγγελμα,3,Διαγωνισμός,50,Διαδίκτυο,69,δίαθλο,1,διακοπή νερού,9,διακοπή ρεύματος,83,Διάλεξη,1,Διαμαρτυρία,8,Διαμονή,14,Διανομή τροφίμων,18,διασκέδαση,168,Διατροφή,14,διάφορα,8,διάφορα είδη,13,Διαχειριστική Επιτροπή του Κληροδοτήματος «Γ.Φ.ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ»,1,ΔΙΕΚ,5,Διεύθυνση Δασών,2,Δικαιοσύνη,82,ΔΙΚΕ,3,Δικηγόρος,4,Δίκτυο Αποχέτευσης,1,διόδια,3,δίπλωμα οδήγησης,1,Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος,1,Δολιανά,1,Δολιανίτης,17,δου,1,Δράκος,7,Δράσεις Κυνουρίας,3,Δράση,11,Δρίτσας,7,δρόμος,5,Δυνατή Πελοπόννησος,1,ΔΥΠΑ,11,δυστύχημα,19,δωρεά,32,Δώρο Πάσχα,3,Δώρο Χριστουγέννων,2,εγκαίνια,4,εγκύκλιος,1,ΕΕΣΠΟΦ,1,ΕΕΤΑΑ,2,ΕΕΤΕΜ Αρκαδίας,1,εθελοντισμός,39,έθιμα,7,Εθνική Ελλάδας,14,Εθνική Συσπείρωση,1,Εθνική Τράπεζα,7,ει,1,Ειδήσεις,5,Ειδικό Σχολείο,4,εκαβ,5,Εκδηλώσεις,1114,Εκδήλωση,11,Εκδρομή,80,Έκθεση,88,Έκθεση Φωτογραφίας,10,Εκκλησία,447,Εκλογες,9,Εκλογές,724,Εκπαίδευση,658,εκπομπή,3,εκπτώσεις,9,έκτακτα μέτρα,12,Εκτελεστική επιτροπή,5,ελαιοπαραγωγοί,68,ελαιοτριβεία,1,ΕΛΓΑ,41,Ελεύθεροι επαγγελματίες,4,Ελιά,6,Ελλάδα,1758,Ελληνική Επανάσταση,1,Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία,5,Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αρκαδίας,1,Ελληνικός Στρατός,9,Ελλήνων Συνέλευσις,1,ΕΛΜΕ,27,ΕΛΣΤΑΤ,4,ΕΛΤΑ,8,Έλωνα,12,Εμβολιασμοί,30,Εμπορικό Ναυτικό,1,Εμπορικός σύλλογος,193,εμπόριο,6,Εμποροπανήγυρη,4,ΕΜΥ,18,Εναλλακτική Αριστερή Κίνηση Καθηγητών Αρκαδίας,2,Ενδιαφέρουν,258,Ενέργεια,10,ενεργειακή κρίση,1,Ενημέρωση,4,Ενίσχυση Επιχειρήσεων,5,ενοικίαση ακινήτων,18,ενοίκιο,1,Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αρκαδίας,3,Ένωση Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Αρκαδίας,1,Ένωση Ξενοδόχων,51,Ένωση Οικονομολόγων Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου,1,Ένωση Τουριστικών καταλυμάτων Νότιας Κυνουρίας,6,εξοικονομώ,7,Εξωτερική Πολιτική,3,ΕΟΔΥ,212,ΕΟΜΜΕΧ,1,ΕΟΠΥΥ,4,Εορτή,17,ΕΠΑ.Σ.Τρίπολης,1,ΕΠΑΛ,92,επαρχιακός Τύπος,2,επέτειοι,14,Επίδομα,1,επίδομα θέρμανσης,3,επιδόματα,28,Επιδοτήσεις,47,Επικαιρότητ,1,Επικαιρότητα,13460,Επικαιρότητα Νότια Κυνουρία Λεωνίδιο,1,επικουρικό προσωπικό,2,Επιμελητήρια Πελοποννήσου,9,Επιμελητήριο Αρκαδίας,412,έπιπλα,1,Επιστολές,30,Επιτάφιος,7,Επιτροπή Αγώνα Πάρνωνα,2,Επιτροπή Διαβούλευσης,4,Επιτροπή Παιδείας,8,Επιχειρηματικότητα,89,Επιχειρήσεις,176,Επιχειρήσεις εστίασης,25,ΕΠΟ,3,ΕΠΣ Αρκαδίας,11,ΕΠΣ.Αρκαδίας,109,ΕΠΣΑ,47,Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα,7,Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα Αρκαδίας,346,Έργα,310,εργαζόμενοι,2,ΕΡΓΑΝΗ,1,Εργασία,415,Εργαστήριο,8,Εργατικό κέντρο,16,Έρευνα,1,ΕΡΤ,30,Ερυθρός Σταυρός,4,Ερωτηματολόγιο,1,εσαμεα,1,ΕΣΕΤ,1,ΕΣΗΕΑ,1,ΕΣΠΑ,55,εστίαση,11,Εύη Τατούλη,66,Ευθυμογράφημα,18,Ευρωεκλογές,5,Ευρωπαική Ένωση,3,Ευχές,58,ΕΦΕΤ,11,ΕΦΚΑ,12,Εφορεία Αρχαιοτήτων Αρκαδίας,2,Εφορία,3,Ζάβιτσα,1,Ζαρίτσι,2,Ζαχαριάς,14,ζημιές,5,ζώα,1,ζωγραφική,11,Ζωντανή μετάδοση,1,Ζώταλης,1,Η Πελοπόννησος Μπροστά,126,ηλεκτρονικό έγκλημα,1,Ηλιοπούλου,4,ημερίδα,32,Ηρακλής,1,Θέατρο,90,θέατρο σκιών,15,Θεοδωράκη,1,θεοδωράκης,2,θεολόγοι,2,Θεοφάνεια,39,Θεοφάνια,1,θερινό σχολείο,6,θέρμανση,1,θηροφύλακες,5,Ι. Μ. Αγίου Νικολάου Σίντζας,3,Ι.Μ. Αρτοκωστάς,1,Ι.Μ.Αγίου Νικολάου Καρυάς,4,Ι.Μ.Αγίου Νικολάου Σίντζας,26,Ι.Μ.Ελώνης,89,Ι.Μ.Ταξιάρχη Μιχαήλ Μουράς,1,Ιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας,7,ιατροί,2,ιατρός,2,Ιδιαίτερα μαθήματα,5,ΙΕΚ,12,Ιερά Μονή Σίντζας,2,ΙΚΑ,39,ΙΚΑ.,1,ΙΝ.Ε.,1,ΙΝΕ ΓΣΕΕ,2,ΙΝΣΕΤΕ,1,ιπποειδή,1,Ισοπολιτεία,7,Ιστορικά,47,Ιταλία,1,Κ.Ε.Δ.Ε,9,Κ.Ε.Ε.,2,Κ.Ε.Π.,14,Κ.Ε.Φ.,1,καζίνο,1,Καθαρά Δευτέρα,4,καιρός,242,κακοκαιρία,42,Καλαθά,1,κάλαντα,4,Κάλεσμα,1,Καλλικράτης,9,Καλό Λίβάδι,1,κάπνισμα,4,Καρβελάς,4,Καρδαράς,1,Καρναβάλι,10,Καρυές,1,καρχαρίας,1,Καστανιές,2,Καστάνιτσα,1,κάστανο,7,καστανοπααγωγοί,1,καστανοπαραγωγοί,3,καταγγελίες,5,Καταδυτικό πάρκο,29,καταναλωτές,7,καταστήματα,10,κατηγορία,1,κατοικίδια,2,Κατσίρης,2,Καύσιμα,6,καύσωνας,1,ΚΔΑΜ,1,ΚΔΑΠ,3,ΚΕΚ,3,Κέντρα Κοινότητας,6,Κέντρο Κοινότητας,11,Κέντρο Πληροφόρησης,8,Κέντρο Πρόληψης,3,Κέντρο Πρόληψης Αρκαδίας,7,Κέντρο Υγείας,118,Κεντροαριστερά,4,ΚΕΠ,3,Κεραυνός,1,Κηδεία,147,ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ.,1,Κιβωτός του Κόσμου,4,ΚΙΝΑΛ,3,Κίνημα Αλλαγής,33,κινηματογράφος,81,Κίνηση,1,ΚΚΕ,82,Κλειστό Γυμναστήριο,5,κληροδοτήματα,18,κλήρωση,2,ΚΝΕ,1,Κοινωνία,90,Κοινωνικά,447,Κοινωνικά Εκκλησία,1,Κοινωνικά Λεωνίδιο,2,Κοινωνικά Νότια Κυνουρία,1,Κοινωφελής Επιχείρηση,27,Κόκκορης,1,κολύμβηση,6,Κοντοζαμάνης,27,κοπή πίτας,30,Κορακοβούνι,3,Κορινθία,10,Κόρινθος,2,Κορολόγος,1,Κορομηλιά,1,κορονοϊός,415,Κορωνοϊός,392,Κοσμάς,289,Κόσμος,99,Κοτρώτσος,1,Κοτσώλης,1,Κουκλοθέατρο,15,Κουνουπιά,32,Κουτρούκης,5,ΚΠΝΝΑ,1,κρεοπωλεία,1,Κρυονέρι,4,ΚΤΕΛ,69,Κτηματική Υπηρεσία,4,Κτηματολόγιο,21,κτηνοτρόφοι,49,ΚΤΥΠ,1,κυκλοφοριακές ρυθμίσεις,38,κυκλοφοριακό,33,Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου,7,Κυνηγετικός Σύλλογος,40,Κυνηγοί,35,Κυνουρία,42,Κυπαρίσσι,1,Κύπελλο Αρκαδίας,27,Κύπρος,3,Κωνσταντινόπουλος,135,Κώστας Βλάσης,36,Λαϊκή αγορά,117,Λαϊκή Ενότητα,11,Λαική συσπείρωση,48,Λαϊκή συσπείρωση,26,Λάκκος,11,Λάκος,7,Λακωνία,23,Λαλουδάκης,38,Λαμπρόπουλος,44,Λαογραφία,77,ΛΑΟΣ,1,λαχειοφόρος,6,Λειβαδά,1,Λειβάδι,20,Λεκκός,1,λευκή νύχτα,1,Λεωνίδιο,4011,Λεωνίδιο Αλλάζουμε,8,Λεωνίδιο Επικαιρότητα,1,Λεωνίδιο Επικαιρότητα Ανακοινώσεις,1,Λεωνίδιο Κοινωνικά,1,Λεωνίδιο Κοινωνικά Επικαιρότητα,1,Λεωνίδιο Νότια Κυνουρία,3,Λεωφορία,2,Λιβάδι,13,Λιμάνι,30,Λιμεναρχείο,63,Λιμενικό Σώμα,44,Λιμενικό Ταμείο,9,λογιστές,24,Λούλουγγας,1,Λύκειο,84,Λυκουρέντζος,76,Λυμπεροπούλου,2,Λυσίκατος,137,μαγειρική,4,Μαθητές,2,Μαίναλο,4,Μανδρώνης,4,Μάνος,1,Μάνου Ελένη,1,Μανώλης,3,Μανώλης Δολιανίτης,38,Μανώλης Μάκαρης,6,Μαρί,35,Μαρνέρης,118,Μαρτάνο,5,Μέλανα,13,Μέλι,1,Μελισσοκόμοι,15,Μελιτζάzz,191,Μέρα25,6,Μεσσηνία,19,Μετανάστες,2,μεταφορά μαθητών,2,μέτρα προστασίας,21,Μετρό,1,Μητέρα,6,Μητρόπολη,16,Μητσοτάκης,18,Μηχανές,1,Μηχανικοί,8,Μιχελάκης,2,ΜΜΕ,7,Μνημείο,1,μνημόσυνο,52,Μονάδα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών (ΜΔ ΠΠ) Νότιας Πελοποννήσου,6,Μονάδα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Νότιας Πελοποννήσου,1,Μοναστήρι,6,μονοπάτια,4,ΜΟΡΕΑΣ,5,ΜΟΡΙΑΣ ΑΕ Α.Ο.Τ.Α,2,Μορφωτικός Σύλλογος,112,Μοτοπαρέα,67,Μοτοπαρέα Λεωνιδίου,8,Μοτοσικλέτα,49,Μούρα,3,μουσεία,44,μουσική,17,μουστός,3,Μπακούρης,1,Μπαμπαδήμας,57,Μπάσκετ,556,Μπάσκετ Α. Σ. Λεωνιδίου,9,Μπερέτσος,1,Μπερτζελέτος,6,Μπιρσίμ,8,Μπουντρούκας,5,Μυθική Πελοπόννησος,3,ν,1,Ναρκωτικά,2,Νατάσα Πετρούλια,4,ναυάγιο,1,Ναύπλιο,2,Ναυτικοί,4,ΝΔ,240,Νέα Γρίπη,6,Νέα Δημοκρατία,60,Νέα Πελοπόννησος,224,Νέα Πορεία για τη Νότια Κυνουρία,24,Νέοι Δρόμοι,2,Νεολαία ΠΑΣΟΚ,3,νερό,7,νηπιαγωγείο,77,νίκ,1,Νίκας,113,Νικολάκου,10,ΝΟΔΕ,4,Νομαρχία Αρκαδίας,6,νομοσχέδιο,1,Νότια Κυνουρία,24,Νότια Κυνουρία,6016,Νότια Κυνουρία Τουρισμός,1,ΝΠΙΔ,1,ντοκιμαντέρ,8,νυχτερινό ρεύμα,1,ξενοδοχεία,1,Ξενοδόχοι,32,Ξύλα,1,Ο άλλος δρόμος,21,Ο τόπος μας,5,Ο.Ε.ΕΣ.Π.,1,Ο.Τ.Ε.,6,ΟΑΕΔ,77,ΟΑΕΕ,21,ΟΓΑ,25,Οδηγίες,19,Οδηγοί,1,οδικό δίκτυο,2,Οδοιπορικό Ιστορίας,3,οδοντιατρικός Αρκαδίας,2,οεβα,1,ΟΕΒΕΑ,2,Οικ,1,Οικοδόμοι,4,Οικολόγοι,6,Οικονομ,1,Οικονομία,978,Οικονομική επιτροπή,164,Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος,3,Οινοπαραγωγοί,5,ΟΚΕ,1,Ολυμπιακοί Αγώνες,2,Ολυμπιακός,1,Ολυμπιακός Λεωνιδίου,264,ομιλία,26,Ομογένεια,51,Ομοσπονδία TKD ITF,8,ΟΝΝΕΔ,9,ΟΠΑΠ,5,ΟΠΕΚΑ,6,ΟΠΕΚΕΠΕ,4,όπερα,1,Όραμα-Γνώση - Πρόοδος,5,Όραμα-Γνώση-Πρόοδος,56,Ορειβασία,196,Ορθοπαιδικός,1,ορκωμοσία,2,ΟΣΔΕ,4,οσε,5,Όσκαρ,1,ΟΤΑ,14,Ουκρανία,4,Ουράνης,4,Π.Ο.Ε.,1,Π.Ο.Φ.Ε.Ε.,1,παγκόσμια ημέρα,3,Παγώνης,2,ΠΑΖΛ,6,Παιδί,76,παιδί Τυρός,1,Παιδίατρος,11,Παιδικά χωριά SOS,2,Παιδική Χαρά,13,Παιδική Χορωδία,16,Παιδικό Πρωτάθλημα Αρκαδίας,3,Παιδικό Πρωτάθλημα Αρρκαδίας,1,παιδικός σταθμός,45,Παιδότοπος,1,παλαίμαχοι,2,Παλαιοχώρι,67,ΠΑΜΕ,6,Παμπελοποννησιακό Οδοντιατρικό Συνέδριο,4,Παναγιωτόπουλος,1,Παναρκαδική ομοσπονδία,36,Παναρκαδική ομοσπονδία Αμερικης,3,Παναρκαδικό Νοσοκομείο,62,Παναρκαδικό Συνδικάτο Εργατών Οικοδόμων,1,Παναρκαδικός,3,Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας,4,Πανελλήνιες,42,Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου,30,πανηγύρια,66,Πανθυρεατικός,3,Πανσέληνος,1,Παπαδημητρόπουλος,1,Παπαηλιού,35,Παπαθανασόπουλος,158,Παπαμιχαήλ,3,Παπανδρέου,4,παραδοσιακοί χοροί,8,Παραλία Τυρού,4,Παραλίες,17,Παράλιο Άστρος,1,παράξενα,1,Παραπολιτικά,2,ΠαραΤυρό,36,παρέλαση,7,Παρθενώνας,1,Πάρνωνας,42,Πάρνωνας Α.Ε.,1,Παρουσίαση,14,ΠΑΣΟΚ,91,ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής,54,Πάσχα,262,Πατσαρίνος,1,Πάχος,2,ΠΕ Αρκαδίας,82,ΠΕΔ,5,Πεζοπορία,65,Πεζοπόροι Τυρού,199,Πειραιώς,1,Πελετά,222,Πελοπόνησος Αφετηρία Ζωής,19,Πελοποννησιακή Ένωση,3,Πελοποννησιακή Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας,11,Πελοποννησιακή Συμμαχία,3,Πελοπόννησος,219,πελοπόννησος - Αφετηρία Ζωής,1,Πελοπόννησος ΑΕ,1,Πελοπόννησος Οικολογική,2,Πελοπόννησος Πρώτα,6,Πελοπόννησος Expo,10,πεπ,1,Πέρα Μέλανα,91,Περιβάλλον,274,περιβάλον,1,Περιοδικό,1,Περιπατητικός τουρισμός,7,περιφερεια,1,Περιφέρεια Πελοποννήσου,1754,Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Πελοποννήσου,11,Περιφερειακή Επιτροπή,1,Περιφερειακό Συμβούλιο,67,ΠεΣυ,1,Πετρέλαιο,3,Πέτρος Τατούλης,212,Πηγάδι,51,πιστοποιητικά,3,πίτα,6,Πλάκα,216,Πλατανάκι,27,Πλάτατος,1,πλημμύρες,2,πνευματική ιδιοκτησία,2,Πνιγμός,5,πο,1,Ποδήλατο,39,Ποδόσφαιρο,2154,ΠΟΕ-ΟΤΑ,1,Ποίηση,5,Πολεμική Αεροπορία,5,Πολεμικό Ναυτικό,3,πόλεμος,3,Πολιτικά,1330,Πολιτική προστασία,57,Πολιτισμός,1044,Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Απανταχού Πουλιθριωτών,2,Πολιτιστικός Σύλλογος,17,Πολιτιστικός Σύλλογος Τυρού,6,Πολίχνη-Δράση,1,Πολτική,2,πολύτεκνοι,3,Πολυτεχνείο,2,Ποτάμι,6,Πούλιθρα,266,Πραγματευτή,82,Πρασιές,1,Πραστός,42,Πρέγασος,1,Πρόεδρος της Δημοκρατίας,2,προειδοποιήσεις,3,προκηρύξεις,87,Προσκλήσεις,2,Πρόσκληση,10,πρόσκοποι,1,Προσφορά εργασίας,7,Πρόσφυγες,2,Πρόσωπα,34,Πρώτα η Πελοπόννησος,33,πρώτες βοήθειες,4,πρωτοβάθμια εκπαίδευση,2,Πρωτομαγιά,10,πρωτοχρονιά,10,πτηνά,1,Πυρασφάλεια,3,πύργος Τσικαλιώτη,26,Πυργούδι,3,Πυρόπληκτοι,5,πυροπροστασία,5,Πυροσβεστική,148,πυσδε,1,πωλήσεις ακινήτων,40,πωλήσεις επιχειρήσεων,2,πωλήσεις οχημάτων,6,ραδιόφωνο,6,Ρέππας,8,ρετρό,5,ρεύμα,11,Ρολόι,1,Ρουσιάς,4,ρύθμιση οφειλών,2,Σ.Ο.Κ,1,Σαλάκος,10,Σαμαράς,1,Σαμπατική,38,ΣΑΟΟ,6,Σαπουνακαίικα,21,Σαπουνακέικα,3,Σαπουνακέϊκα,35,Σαραντάρης,28,ΣΔΑΜ,1,σεισμός,34,σεμινάριο,32,ΣΕΤΕ,3,Σιδηρόδρομος,4,Σινεμά,177,σίταινα,6,Σιώρας,23,σκάκι,2,Σκαντζός,24,Σκύλος,1,Σπηλαιολόγοι,24,Στάικος Χρήστος,3,Στατιστική Υπηρεσία,9,ΣτΕ,3,Στεγνοκαθαριστήριο,1,Στέφανος Κασσελάκης,1,Στίβος,49,στρατολογία,4,συγκοινωνία,15,Σύλλογος "Αγ.Απόστολοι",28,Σύλλογος "Άγιος Γεώργιος",3,Σύλλογος "Αθηνά",10,Σύλλογος "Απόλλων",16,Σύλλογος "Επαρχία Κυνουρίας",4,Σύλλογος "Ζεστή Φωλιά",9,Σύλλογος "Η Πολίχνη",3,Σύλλογος "Λεωνίδιον",20,Σύλλογος Αμυγδαλιάς,3,Σύλλογος Αναρριχητών,1,Σύλλογος Απανταχού Αμυγδαλιωτών,12,Σύλλογος Απανταχού Βασκινιωτών,7,Σύλλογος Απανταχού Πηγαδιωτών,4,Σύλλογος Απανταχού Τσιταλιωτών,11,σύλλογος Βασκινιωτών,4,Σύλλογος γονέων,156,Σύλλογος Δαφνώνας,10,Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Αρκαδίας,2,Σύλλογος Καφεστιατόρων Αρκαδίας,4,Σύλλογος Κτηνοτρόφων,3,Σύλλογος Μαριωτών,13,Σύλλογος Παλαιοχωριτών,6,Σύλλογος Πεζοπόρων Τυρού,49,Σύλλογος Πελετιωτών,1,Σύλλογος Πηγαδιωτών,1,Σύλλογος Πολυτέκνων Αρκαδίας,1,Σύλλογος Πραστού και Τσακωνιάς,1,Σύλλογος Πωλητών Λαϊκών Αγορών Λεωνιδίου - Άστρους,1,Σύλλογος Φροντιστών Αρκαδίας-Λακωνίας,9,Σύλλογος"Πολίχνη",9,Συμπολιτεία,70,Συναυλία,151,Σύνδεσμος Κοσμιτών,1,Συνέδριο,52,συνέντευξη,45,συνήγορος του πολίτη,1,συνταγές,37,συνταγογράφηση,1,Συνταξιούχοι,30,ΣΥΡΙΖΑ,45,ΣΥΡΙΖΑ.,147,σχολεία,62,Σχολή Οδηγών,2,σχόλια,1,Σωματείο Γυναικών,2,Σωματείο εργαζόμενων στην ενέργεια Νομών Πελοποννήσου,5,Σωματείο Εργαζομένων στις Εμπορικές Επιχειρήσεις και Υπηρεσίες Αρκαδίας,4,τ,1,Τ.,1,Τ.Α.Π.,1,Τ.Ε.Ε.,11,Τ.Ο.Π.,4,Ταβέρνα,1,ΤΑΞΙ,2,ταξίδια,3,ΤΑΠΤΟΚ,3,Τατούλης,268,ΤΕΒΑ,22,ΤΕΕ,8,τέλη,8,τέλη κυκλοφορίας,5,Τέμπη,1,τένις,2,τέννις,5,Τέχνη,11,Τεχνικό Πρόγραμμα,11,Τεχνολογία,60,Τηγάνι,3,τηλεόραση,113,τηλεφωνία,1,Τίμος Κατσίπος,1,τοξοβολία,5,Τοπικά,18,Τοπικό Αρχείο,4,Τορόντο,1,Τορυισμός,1,Τουρισμός,543,Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου,5,Τράπεζα Πειραιώς,6,τράπεζες,23,Τρίαθλο,30,Τριανταφύλλου,3,Τρίπολη,11,Τρίτεκνοι,7,Τροχαία,6,Τροχαίο,52,Τροχάνη,1,Τροχόσπιτα,1,Τσάκωνες Περιπατητές,35,Τσακωνιά,151,Τσακώνικη διάλεκτος,72,τσακώνικη μελιτζάνα,6,Τσακώνικη υφαντική,19,τσακώνικο συνέδριο,6,Τσακώνικος Δρόμος,10,Τσακώνικος Συνεταιρισμός,1,Τσακώνικος Συνεταιρισμός Γυναικών,2,Τσακώνικος Χορός,18,Τσακωνοπαρέα,24,Τσέρφο,1,Τσιγκούνης,13,Τσικνοπέμπτη,8,Τσιλιβής,2,Τσίπρας,1,Τσιτάλια,67,ΤΣΜΕΔΕ,1,Τύπος,1,Τυρός,1175,Τύρος,1,Τυρός Τρίαθλον,5,Τυρού,1,Υγεία,857,ύδρευση,4,ΥΠΕΞ,2,ΥΠΕΣ,1,Υπηρεσίες,11,υποδομών,1,Υποθηκοφυλακείο,2,Υποτροφίες,12,Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης,5,Υπουργείο Εργασίας,3,Υπουργείο Εσωτερικών,6,Υπουργείο Ναυτιλίας,3,Υπουργείο Παιδείας,22,Υπουργείο Πολιτισμού,3,Φ.Ο.Σ.Λ.,1,Φάμπρικα,1,Φάμπρικα Πολιτισμού,170,Φαράγγι,1,Φαρμακεία,4,Φαρμακοποιοί,5,ΦΕΚ,1,Φεστιβάλ,80,Φεστιβάλ αναρρίχησης,21,Φεστιβάλ Γαστρονομίας,1,Φεστιβάλ Μελιτζάνας,58,Φεστιβάλ Μπύρας Πελοποννήσου,1,Φιλαρμονική,38,Φιλόδημοι Πολίτες,41,Φιλοζωικός Σύλλογος,2,φιλόζωοι,21,Φίλοι Εθνικής Ελλάδος,1,Φλόγα,1,ΦΟΔΣΑ,5,φοιτητές,2,Φορέας Διαχείρησης Πάρνωνα,10,Φορέας Διαχείρισης Οικολογικού Πάρκου,152,Φορείς,8,φορολογία,60,Φορολογικά,107,Φόρος ακινήτων,1,φυσικό αέριο,7,Φωκιανό,35,Φωτιά,7,Φωτογραφία,12,Φωτογραφίες,67,ΧΑΔΑ,6,χάκερς,1,Χαμόγελο του παιδιού,15,Χαράλαμπος Λυσίκατος,50,Χάρτες,3,Χείλαρης,16,χιόνια,28,Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου,1,χιούμορ,1,Χορευτικό συγκρότημα,7,Χορευτικός Όμιλος,7,χοροεσπερίδα,48,Χορός,52,Χορωδία,44,Χορωδία Ενηλίκων,22,Χουζούρης,4,Χούνη,3,Χριστούγεννα,299,Χρονογράφημα,14,Χρυσή Αυγή,23,Ψαράς,1,ψάρεμα,2,Ψαρολόγος,9,Ψηφιακή Διακυβέρνηση,23,ψήφισμα,7,Ψυκτικοί,1,Ψυχολογία,10,Ωδείο,16,ώρα,18,Advertorial,61,agenda,2,Beach Soccer,4,Beach Tennis,20,Beach Volley,50,Black Friday,3,Climbinleonidio,2,Erasmus,4,EUROPE DIRECT Πελοπόννησος,1,Events,1,expo,5,Facebook,17,fake news,1,Google,6,gov,7,I Love GR,11,Kορωνοϊός,1,Leader,42,leonidion.gr,1,Lockdown,39,natura,3,open mall,2,Open Real Estate,11,Peloponnese Wine festival,2,Photo Gallery,1,Pizza,1,POS,2,Rally,1,Taekwon Do,78,Taxisnet,10,TKD WTF,15,Toolbar,1,top,13,TsakoniART,1,Tyros Action Camp,3,TYROS OPEN SEA SWIM EVENT,3,TYROS SEA Festival,13,Tyros Triathlon,15,TyrosRun,21,Unesco,1,Video,1325,Viral,1,WWF,2,Yoga,2,
ltr
item
Leonidion.gr: Ειδικό Συνεργάτη στον Προγραμματισμό και την Πληροφορική θα προσλάβει ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας
Ειδικό Συνεργάτη στον Προγραμματισμό και την Πληροφορική θα προσλάβει ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgjr6zeBhNgE4xJzq0bLP9yWuEu13OA4DfLBYbTJa2vKr4Jrh9wBAm0QRw_fu_nskRkYOhB7SNvUuGzJqzPBNDE7NHLCnqiwy2B4BlL_9MV9AQemMcJescpUKFEuvx7XVHwfysRsCgRox4/s1600/assets_LARGE_t_420_53988645.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgjr6zeBhNgE4xJzq0bLP9yWuEu13OA4DfLBYbTJa2vKr4Jrh9wBAm0QRw_fu_nskRkYOhB7SNvUuGzJqzPBNDE7NHLCnqiwy2B4BlL_9MV9AQemMcJescpUKFEuvx7XVHwfysRsCgRox4/s72-c/assets_LARGE_t_420_53988645.JPG
Leonidion.gr
https://www.leonidion.gr/2014/09/blog-post_5.html
https://www.leonidion.gr/
https://www.leonidion.gr/
https://www.leonidion.gr/2014/09/blog-post_5.html
true
1463647731720589503
UTF-8
Φορτώθηκαν όλα τα δημοσιεύματα Δεν βρέθηκαν δημοσιεύματα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσοτερα Cancel reply Διαγραφή Από τον Αρχική σελίδα Σελίδες Δημοσιεύματα Δείτε τα όλα ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ SEARCH Όλα τα δημοσιεύματα Δεν βρέθηκε δημοσίευμα που να ταιριάζει στην αναζήτηση ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαίου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαίου Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες πριν χτες $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες πριν περισσότερες από 5 εβδομάδες Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content