$type=three$count=3$show=home$height=220$snippet=hide$rdm=hide$a=hide$d=hide$la=hide$au=hide$com=0

Εύη Τατούλη: Η Αρκαδία, χρειάζεται την ισχυρότερη δυνατή πολιτική εκπροσώπηση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ TO:

Με κύριο πολιτικό στοιχείο τη δύναμη του Ορθού Λόγου και της κοινής λογικής, που αποτελεί τον κορμό της πρότασης που η Νέα Δημοκρατία ...


Με κύριο πολιτικό στοιχείο τη δύναμη του Ορθού Λόγου και της κοινής λογικής, που αποτελεί τον κορμό της πρότασης που η Νέα Δημοκρατία θέτει στην κρίση των ψηφοφόρων στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στην Αρκαδία, Εύη Τατούλη πραγματοποίησε την πρώτη δημόσια ομιλία της στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό κέντρο της Τρίπολης την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.

Η Εύη Τατούλη με μια εκτενή πολιτική ομιλία, μπροστά σε κοινό που γέμισε ασφυκτικά τις δύο μεγάλες αίθουσες του πρώτου ορόφου του Πνευματικού κέντρου της Τρίπολης που εκτείνονται σε όλο το μήκος του κτιρίου, αναφέρθηκε στην έλλειψη μιας Μεγάλης Μεταρρύθμισης, μιας Νέας Μεταπολίτευσης με αρχές που να θεμελιώνουν ότι πάνω από τα κόμματα είναι η πατρίδα, και πάνω από τις ιδεολογίες η κοινή λογική, και η συναίνεση στα βασικά και πρωταρχικά. Αυτό είναι άλλωστε και το σημείο που ο συντηρητισμός της κεντροδεξιάς ενώνεται με τον προοδευτισμό της κεντροαριστεράς σε ένα πολιτικό σώμα ξεκαθάρισε η Εύη Τατούλη.

Η χώρα χρειάζεται βαθιές θεσμικές αλλαγές για να πορευτεί και η Αρκαδία έχει ανάγκη στιβαρό σχεδιασμό και πολιτικούς που θα τον υπηρετήσουν από κάθε θέση σημειώνει στην ομιλία της η υποψήφια βουλευτής Αρκαδίας διαπιστώνοντας ότι οι καιροί που οι παλιοί πολιτικοί έβγαιναν στα μπαλκόνια και οι πολίτες χειροκροτούσαν έχουν περάσει για πάντα. Το ίδιο ξεπερασμένη είναι και η στείρα ανάμεσά τους αντιπαράθεση.

Την ώρα μάλιστα που πριν από λίγο καιρό, οι παλιοί πολιτικοί επιδίδονταν στις γνωστές τους αντιπαραθέσεις σχετικά με την προεδρική εκλογή σημείωσε η κα Τατούλη, ένας 19χρονος συμπολίτης μας ανέβαζε στο τουίτερ το εξής: «Πόσο αστεία είναι αυτά που συμβαίνουν. Τόσος χαμός για την εκλογή ενός ατόμου που απλά ακούει τα κάλαντα»

Για αυτό το λόγο συνέχισε η Εύη Τατούλη λέμε: «Όχι άλλα χαμένα χρόνια. Όχι άλλες χαμένες ευκαιρίες. Όχι άλλη στείρα αντιπαράθεση. Όχι άλλη ανθρωπιστική κρίση. Όχι στον μηδενισμό, την ιδιοτέλεια και τα κούφια συνθήματα. Όχι στην ξύλινη γλώσσα που εκφράζει απλά μια μικρόψυχη, σκληρή καρδιά, αδύναμη να χωρέσει αυτήν την μεγάλη δική μας πατρίδα και το κοινό μας αύριο».

Η πολιτική, όπως η αγάπη στις κοινωνίες των ανθρώπων και στις οικογένειες πάει μπροστά σημειώνει στο τέλος της ομιλίας  της η κα Τατούλη για να διαστρώσει ότι οι αξίες, που οι Έλληνες νοικοκυραίοι είχαν, οι αξίες που τα τελευταία χρόνια εμείς χάσαμε, χρειάζεται να τις ξαναβρούμε μαζί με την πολιτική και την εντιμότητα στο Δημόσιο βίο.

Νέα Δημοκρατία: Τελευταίο ανάχωμα στον ριζοσπαστισμό, την ανασφάλεια, τον μηδενισμό και τον λαϊκισμό

«Η Νέα Δημοκρατία, εκφραστής μέχρι σήμερα των συντηρητικών οικογενειαρχών, πλέον όμως και των προοδευτικών και των δημοκρατικών δυνάμεων της χώρας, που αντιστέκονται στον λαϊκισμό και επιζητούν την ασφάλεια και την σταθερότητα για να επιβιώσουν και να ευημερήσουν, αποτελεί το τελευταίο μεγάλο ανάχωμα στον ριζοσπαστισμό, την ανασφάλεια, τον μηδενισμό και τον λαϊκισμό μιας ακραίας αριστεράς και μιας επικίνδυνης ακροδεξιάς» συνέχισε η κα Τατούλη οριοθετώντας τις αρχές που διέπουν τον αγώνα για την επόμενη ημέρα μιας πολύ δύσκολης πορείας που φτάνει στο τέλος της με την ολοκλήρωση του προγράμματος διάσωσης της χώρας.

Δεν έχει γίνει ακόμα η Μεγάλη Μεταρρύθμιση μιας  Νέας Μεταπολίτευσης

«Όποιος επιλέγει αυτόν τον δρόμο να πορευτεί, οφείλει να είναι ειλικρινής στην πολιτική του διαδρομή και πάντα συνεπής με τις αρχές και τις προσωπικές του αξίες» σημείωσε στην συνέχεια η υποψήφια βουλευτής στην ΠΕ Αρκαδίας ξεκαθαρίζοντας ότι «στην πρόκληση της νέας εποχής δήλωσα παρούσα, όταν κλήθηκα από τον πρωθυπουργό της χώρας σε ενεργή συμμετοχή προκειμένου να δημιουργήσουμε νέα δυναμική για την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας». «Ίσως με ρωτήσετε: αφού στην πολιτική είναι η λύση, γιατί τότε το μέλλον φαντάζει ακόμη αβέβαιο και το φως στο βάθος του τούνελ παραμένει θολό; Γιατί, ενώ έγιναν τόσες επώδυνες μεταρρυθμίσεις, οι επιτυχίες είναι τόσο εύθραυστες;» αναρωτήθηκε η κα Τατούλη για να απαντήσει η ίδια ότι «δεν έχει γίνει ακόμη η Μεγάλη Μεταρρύθμιση». Η υποψήφια βουλευτής συνεχίζοντας την συλλογιστική της απάντησης της εξήγησε το ποια θεωρεί ότι είναι η μεταρρύθμιση αυτή «Η θεσμική αλλαγή της πολιτικής μας κουλτούρας. Αυτό είναι σήμερα το μείζον πολιτικό διακύβευμα. Ένα νέο πολιτικό συμβόλαιο, θεσμικά κατοχυρωμένο και προσαρμοσμένο στις νέες ανάγκες. Μια Νέα Μεταπολίτευση, τώρα που η παλιά έκανε τον κύκλο της αφού έδωσε ό,τι είχε να δώσει».

Ποιος είναι ο βουλευτής της επόμενης ημέρας;

Εμβαθύνοντας την πολιτική της προσέγγιση η κα Τατούλη περιέγραψε την βάση του προβλήματος που ξεκινά από τους αντιπροσώπου του έθνους σε κάθε ΠΕ περιγράφοντας το βουλευτή του σήμερα σε αντιπαραβολή με αυτόν της επόμενης ημέρας; «Ποιος είναι ο βουλευτής της επόμενης ημέρα; Είναι ο γνωστός πολιτικάντης του περιβόητου κλισέ «κατόπιν ενεργειών μου»; Είναι ο γνωστός αμέτοχος για χρόνια που επιδιώκει λευκές επιταγές για να συνεχίσει το ανύπαρκτο έργο του; Είναι ο γνωστός αφερέγγυος που ψηφίζει τα πάντα ή αντίστοιχα καταψηφίζει τα πάντα και κατόπιν περιφέρει τη δήθεν θλίψη του για τα όσα τον ανάγκασαν κάποιοι άλλοι να πράξει, παρά τη θέλησή του; Είναι ο γνωστός λάτρης των δημοσίων σχέσεων που τρώει τον χρόνο του στα τηλεοπτικά πάνελ και στο καφενείο της Βουλής; Αυτό το μοντέλο βουλευτή ανήκει οριστικά στο χτες. Και ο κάθε βουλευτής καλείται να χτίσει πάνω σε αυτήν δημιουργικά, τεκμηριωμένα και κυρίως να αναλαμβάνει την ευθύνη για την κάθε του ενέργεια. Χωρίς ενδοιασμούς. Και δίχως μισόλογα. Αυτό απαιτεί δουλειά. Κι όχι λόγια. Απαιτεί πολιτική άποψη. Και όχι απολίτικη αλλοθική συμπεριφορά. Απαιτεί τεχνική ικανότητα. Και όχι φανφάρες και ψευτοαντιπαραθέσεις. Για τέτοια πολιτικά στελέχη η κομματική πειθαρχία είναι περιττή. Αφού, η ενεργή συμμετοχή τους ισχυροποιεί το κόμμα τους. Και χρειαζόμαστε ισχυρά κόμματα για να έχουμε δυνατή δημοκρατία».

Πάνω από τα κόμματα είναι η πατρίδα, από τις ιδεολογίες η κοινή λογική, και η συναίνεση

Πάνω από τα κόμματα είναι η πατρίδα, και πάνω από τις ιδεολογίες σήμερα είναι η κοινή λογική, και η συναίνεση στα βασικά και πρωταρχικά συνέχισε η υποψήφια βουλευτής Αρκαδίας για να διαπιστώσει «Χρειαζόμαστε σοβαρότητα, σχέδιο και ανθρώπους που θα το υπηρετήσουν με συνέπεια και συνέχεια προκειμένου μέσα στην επόμενη πενταετία να έχουμε επιτύχει κράτος δικαίου και δικαιοσύνης. Χρειάζεται η συνεννόηση να κατοχυρωθεί συνταγματικά. Χρειάζεται, τέλος, τα πολιτικά μας κόμματα να αναθεωρήσουν τις δομές τους, να ανοίξουν στην κοινωνία και να ξεκινήσουν έναν δημιουργικό διάλογο ανάδειξης νέων στελεχών μακριά από τις ιδιοτέλειες εκείνων που τα θέλουν τσιφλίκια του ενός ή του άλλου και επιλέγουν τη μετριότητα επειδή δεν μπορούν να αγγίξουν την δημιουργικότητα».

Η χώρα μας γέννησε τον Ορθό Λόγο

«Ο παραλογισμός ζει και βασιλεύει στην χώρα που γέννησε τον Ορθό Λόγο. Ο διάχυτος λαικισμός που για χρόνια έθρεψε τον δικομματισμό και την εναλλαγή των κομμάτων στην εξουσία σήμερα γίνεται πια μηδενισμός» συνέχισε η κα Τατούλη στην ομιλία της η οποία διακόπηκε πολλές φορές από τα χειροκροτήματα των Τριπολιτών αλλά και μελών της ΔΑΠ που γέμισαν την αίθουσα με τον ενθουσιασμό τους.

«Θέλουμε λοιπόν μια δύναμη αλλαγής ή αρκούμαστε τελικά σε υποσχέσεις απαλλαγής; Επιδιώκουμε να γίνουμε ήρωες στην Ευρώπη ή τελικά θυσιάζουμε τους κόπους που προσφέραμε τα τελευταία χρόνια για να σωθεί η πατρίδα; Μπορούμε να εργαστούμε για το αύριο ή έχουμε προεξοφλήσει ότι αυτό δεν υπάρχει;» αναρωτήθηκε οδηγώντας τη ομιλία της σε πιο βαθιά πολιτική τοποθέτηση στην συνέχεια η υποψήφια βουλευτής στην Αρκαδία Εύη Τατούλη που περιέγραψε το σημείο που ο συντηρητισμός της κεντροδεξιάς με τον προοδευτισμό της κεντροαριστεράς βρίσκουν συναίνεση σε ένα πολιτικό σώμα.

Η ελεύθερη οικονομία είναι ο δρόμος για την ανάπτυξη

«Η Νέα Δημοκρατία δεν μπορεί παρά να συνθέτει πια σήμερα κεντροδεξιές και κεντρώες δυνάμεις. Που επιμένουν στον ευρωπαικό προσανατολισμό της χώρας. Που πιστεύουν ότι η ελεύθερη οικονομία είναι ο δρόμος για την ανάπτυξη. Που κατανοούν ότι οι πολίτες είναι εκείνοι που παράγουν τον πλούτο και όχι τα κράτη. Που έχουν πειστεί ότι, κοινωνική πολιτική με δανεικά υποθηκεύει το μέλλον των επόμενων, αλλά και των σημερινών γενιών. Που θέλουν να νοιώσουν ασφαλείς για να δημιουργήσουν τις αναγκαίες συνθήκες για ευημερία και δημιουργικότητα.  Που έχουν αποφασίσει μεγαλόψυχα ότι οι θυσίες που έγιναν, τις έκαναν για την πατρίδα και για το καλύτερο αύριο των δικών τους παιδιών. Που δεν θέλουν μια χώρα ηρωική, αλλά επιδιώκουν να επιβιώσουν σε μια χώρα κανονική. Και αυτό είναι το σημείο που ενώνεται ο συντηρητισμός της κεντροδεξιάς με τον προοδευτισμό της κεντροαριστεράς σε ένα πολιτικό σώμα». «Και εμείς αυτό είναι που διεκδικούμε σήμερα. Και το διεκδικούμε όλοι μαζί, συντηρητικοί και προοδευτικοί. Διεκδικούμε μια χώρα, μια χώρα κανονική. Με ασφαλή πορεία στο μέλλον, όπου πάνω από τα κόμματα θα είναι η πατρίδα και πάνω από τις ιδεολογίες θα βρίσκεται η κοινή λογική» κατέληξε η κα Τατούλη.

Νέα Δημοκρατία: Η επόμενη ημέρα της Νέας Εποχής

Το ζήτημα είναι ποιος είναι εκείνος ο πολιτικός χώρος, του οποίου οι αρχές και οι αξίες έχουν την δυνατότητα να απαντήσουν αξιόπιστα στα προβλήματα του χθες και να δώσουν λύσεις στο αύριο προβληματίστηκε η κα Τατούλη για να ξεκαθαρίσει ότι «αυτός ο πολιτικός φορέας είναι σήμερα η Νέα Δημοκρατία. Όχι μόνο αυτή που ήταν μέχρι χτες. Αλλά εκείνη που θα κληθούμε να ανασυγκροτήσουμε όλοι εμείς, να επανιδρύσουμε όλοι εμείς την επόμενη ημέρα. Την επόμενη ημέρα της νέας εποχής».

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα υπογράψει το δικό του μνημόνιο

Από την άλλη πλευρά σημείωσε η κα  Τατούλη: «Ριζοσπαστισμός. Μηδενισμός. Ακραίες απόψεις. Ασυνέχειες και παράλογες ανακολουθίες. Ημιμάθεια και συνθηματολογία. Και σήμερα, αφού τα μνημόνια σκίστηκαν πολλές φορές μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, έρχεται ο Γιάννης Δραγασάκης να μας πει ότι θα μείνουμε στο πρόγραμμα για έξι μήνες ακόμη. Και ένα άλλο στέλεχος, ο Νίκος Ξυδάκης να παραδεχτεί ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ θα υπογράψει το δικό του «μεμοράντουμ». Ή σε απλά ελληνικά μνημόνιο. Τι θα περιέχει αυτό; Ουδείς γνωρίζει. Και ουδείς εξ αυτών νοιώθει την ανάγκη να μας ομολογήσει».

Η Αρκαδία, χρειάζεται την ισχυρότερη δυνατή πολιτική εκπροσώπηση

Η επόμενη ημέρα της εκλογικής αναμέτρησης, χρειάζεται να βρει την δική μας πατρίδα, την Αρκαδία, με την ισχυρότερη δυνατή πολιτική εκπροσώπηση τόνισε η υποψήφια βουλευτής που εξήγησέ ότι «Χρειάζεται μια εκπροσώπηση με προοπτική, άποψη για την πολιτική και νέες ιδέες. Που θα διεκδικήσει για τον τόπο μας πόρους. Που θα συνεργαστεί και δεν θα επιδιώκει μονίμως να καπελώνει τους άλλους θεσμούς. Που θα σταθεί δίπλα στους πολίτες, σε μια συνεχή, ανιδιοτελή και διαπροσωπική σχέση. Που θα ζυμώνεται μέσα στην κοινωνία και όχι σε κλειστά γραφεία με εκλεκτούς και λίγους.Προσωπικά, γνωρίζω καλά έναν τέτοιο Αρκά πολιτικό. Τον γνωρίζετε κι εσείς εξίσου καλά. Και του έχετε ανταποδώσει στον μέγιστο βαθμό την αγάπη που κι εκείνος για δεκαετίες εξέφρασε για τον τόπο και τους συμπολίτες του.  Δίπλα του γεννήθηκα πολιτικά. Εμπνεύστηκα. Εργάστηκα. Έμαθα να αγαπώ την Αρκαδία ουσιαστικά. Και με αυτήν την πολύτιμη εμπειρία, στέκομαι σήμερα μπροστά σας, εγώ, μία από εσάς, και σας ζητώ να με εμπιστευτείτε για αυτήν την κρίσιμη και δύσκολη επόμενη ημέρα»

Να δημιουργήσουμε μια ισχυρή αρκαδική τοπική οικονομία

Ο τόπος μας είναι ένας τόπος πλούσιος. Γόνιμος. Με δημιουργικούς και μαχητικούς ανθρώπους ανέφερε η κα Τατούλη που έκανε στην συνέχεια εκτενή αναφορά σε όλα τα έργα και τις ανάγκες «Αν ο τόπος μας δεν έχει καταφέρει ακόμη να μπει σε μια ανοδική πορεία, αν τα έργα δεν έχουν αποδώσει όσο χρειάζεται, αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται να ξαναδούμε τα πράγματα με διαφορετική οπτική. Χρειάζεται πια να αλλάξουμε. Να δημιουργήσουμε μια ισχυρή αρκαδική τοπική οικονομία, ενταγμένη μέσα σε ένα περιφερειακό περιβάλλον. Μια οικονομία πραγματική, στηριγμένη στην παραγωγή και όχι σε φούσκες. Μια νέα οικονομία στραμμένη στο μέλλον, στραμμένη στον κόσμο. Μια οικονομία που θα  δίνει διέξοδο και δουλειές στους ανθρώπους που ζουν σ’ αυτόν εδώ τον τόπο. Και θα ξαναφέρουν πίσω κι εκείνους που έφυγαν».

Ξεδιπλώνεται πια για την Αρκαδία ένα επιχειρησιακό σχέδιο με μεγάλα και σημαντικά έργα

Αναφερόμενη στο  έργο της Περιφέρειας της οποίας ήταν στέλεχος στο σχεδιασμό των πολιτικών και της στρατηγικής σημείωσε η υποψήφια βουλευτής Αρκαδίας με την ΝΔ ότι «Τα τελευταία χρόνια, μετά από δυσχέρειες δεκαετιών, ξεδιπλώνεται πια για την Αρκαδία ένα επιχειρησιακό σχέδιο που περιλαμβάνει μεγάλα και σημαντικά έργα, έργα που δρομολογεί η περιφερειακή διοίκηση και οι Δήμοι. Και για τα οποία οφείλουμε όλοι εμείς που διεκδικούμε την εκπροσώπηση του αρκαδικού λαού στην νέα βουλή να σταθούμε αρωγοί. Τα έργα είναι θεαματικά και θα αλλάξουν για πάντα την εικόνα της δικής μας Αρκαδίας. Ωστόσο είναι αυτά αρκετά για την ανάπτυξη ενός τόπου; Η απάντηση είναι ότι χρειάζεται για να αποδώσουν μέγιστα οφέλη στην τοπική οικονομία να ιδωθούν κάτω από το πρίσμα ενός συνολικού σχεδιασμού».

Δεν ζούμε σε διαφορετικές πατρίδες και το μέλλον είναι κοινό

Η βουλή που θα προκύψει από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου θα είναι μια άλλη βουλή. Η ανανέωση της θα είναι σχεδόν ολοκληρωτική. Σε αυτήν την βουλή, χρειαζόμαστε νέες ιδέες που θα εκφράσουν μια νέα πολιτική. Αυτή της συναίνεσης. Της συνεννόησης. Της συνύπαρξης. Το μέλλον είναι κοινό. Δεν ζούμε σε διαφορετικές πατρίδες. Και αυτό οι νέοι μπορούν να το αντιληφθούν και να το υπηρετήσουν καλύτερα γιατί για εκείνους η ανεργία και η απουσία προοπτικής δεν έχει χρώμα, δεν έχει κόμμα, δεν έχει δίλημμα. Ο στόχος είναι κοινός.


Η Νέα Δημοκρατία είναι η δύναμη του Ορθού Λόγου, της κοινής λογικής.

Η Νέα Δημοκρατία, εκφραστής μέχρι σήμερα των συντηρητικών οικογενειαρχών, πλέον όμως και των προοδευτικών και των δημοκρατικών δυνάμεων της χώρας, που αντιστέκονται στον λαικισμό και επιζητούν την ασφάλεια και την σταθερότητα για να επιβιώσουν και να ευημερήσουν, αποτελεί το τελευταίο μεγάλο ανάχωμα στον ριζοσπαστισμό, την ανασφάλεια, τον μηδενισμό και τον λαικισμό μιας ακραίας αριστεράς και μιας επικίνδυνης ακροδεξιάς σημειώνει η κα Τατούλη στην ομιλία της εξηγώντας ότι «Η Νέα Δημοκρατία μπορεί. Γιατί όλοι εμείς, όλοι εμείς είμαστε το νέο πρόσωπο της παράταξης απέναντι σε κάποιους που θέλησαν να την κρατήσουν μικρή κι αδύναμη, γιατί φοβήθηκαν να πουν την αλήθεια έγκαιρα».


Όχι άλλα χαμένα χρόνια.

Όχι άλλα χαμένα χρόνια. Όχι άλλες χαμένες ευκαιρίες. Όχι άλλη στείρα αντιπαράθεση. Όχι άλλη ανθρωπιστική κρίση. Όχι στον μηδενισμό, την ιδιοτέλεια και τα κούφια συνθήματα. Όχι στην ξύλινη γλώσσα που εκφράζει απλά μια μικρόψυχη, σκληρή καρδιά, αδύναμη να χωρέσει αυτήν την μεγάλη δική μας πατρίδα και το κοινό μας αύριο!

Μάνα, σύντροφος και επαγγελματίας

Ολοκληρώνοντας την ομιλία της η κα Τατούλη αναφέρθηκε στην οικογενειακή πολιτική και αξιακή της προίκα: «Όπως η αγάπη, έλεγε η γιαγιά μου Παρασκευή, προχωράει πάντα μπροστά, από τους γονείς στα παιδιά και μετά στα εγγόνια, έτσι και η πολιτική προχωράει μπροστά. Τα παιδιά μας γεννιούνται πιο έξυπνα, λέει συχνά η μητέρα μου και, σήμερα που είμαι κι εγώ πια μητέρα, αντιλαμβάνομαι καλά αυτό που συχνά ο πατέρας μου έλεγε, ότι οι αυθεντίες μας τέλειωσαν, ανήκουν πια οριστικά σε ένα σκοταδιστικό, αδιέξοδο παρελθόν. Πάντα πίστευα ότι κάθε νέα και σύγχρονη γυναίκα μπορεί να είναι μάνα, σύντροφος και επαγγελματίας. Έτσι πορεύτηκα έως σήμερα. Και με αυτές την αρχή θα προχωρήσω στο μέλλον. Αυτά είναι πολύτιμες παρακαταθήκες. Οι αξίες, που οι Έλληνες νοικοκυραίοι είχαν, οι αξίες που τα τελευταία χρόνια εμείς χάσαμε και χρειάζεται να τις ξαναβρούμε».

Δελτίο Τύπου
Όνομα

'Ωρα,1,"Κλεισθένης",1,«Αντώνης Τρίτσης»,1,΄εργα,2,΄Πούλιθρ,1,΄Υγεία,127,112,1,11ο Π.Τ. Νοτιοανατολικής Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας,3,16η Μαρτίου,4,1821,30,25η Μαρτίου,57,28η Οκτωβρίου,37,3x3,1,6η ΥΠΕ,3,Α Χώρα νάμου,9,Α. Σ. Λεωνιδίου,35,Α.Ε.Μαρίου,61,Α.Ε.Σ. Κυνουρίας,2,Α.Ο.Σ.Λ,4,Α.Σ. TKD Λεωνιδίου,30,Α.Σ."Αρκάς",27,Α.Σ.Λεωνιδίου,883,Α.Τ.Λεωνιδίου,3,ΑΑΔΕ,3,Αβραντίνης,1,Αγ.Βασίλειος,17,Αγαπήνωρ,1,Αγγελίες,155,Αγία Παρασκευή,1,αγιασμός,6,Άγιος Ανδρέας,2,Άγιος Βασίλειος,10,Αγίου Πνεύματος,4,Αγρότες,284,αγροτικό ιατρείο,2,Αγροτικός Συνεταιρισμός,64,Αγώνας Δρόμου Νότιας Κυνουρίας,1,Αγώνες δρόμου,93,αγωνισ,1,Αγωνιστική Συνεργασία,2,Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών,1,ΑΔΕΔΥ,11,Αδέσποτα,1,ΑΔΜΗΕ,5,ΑΕΚ Τρίπολης,1,ΑΕΠΙ,5,Αεροδρόμια,3,Αερόστατα,5,Αθήνα,2,Αθλητικά,3790,Αθλητικά Ανακοινώσεις,1,Αθλητισμός,22,αιγιαλός,1,Αιμοδοσία,73,αιολικά πάρκα,4,Ακίνητα,1,ακτοπλοΐα,1,Αλέξης Τσίπρας,1,Αλιεία,10,αλιευτικός σύλλογος,3,αλιευτικός τουρισμός,6,Άλλα αθλήματα,197,ΑΜΕΑ,43,Αμπελουργοί,17,Αμυγδαλιά,29,Ανάβαλος,1,αναγκαστικά μέτρα,17,Ανακοινώσεις,692,ανακύκλωση,2,Αναπτυξιακή Πάρνωνα,216,Αναρ,1,Αναρρίχηση,68,Αναρριχητικός - Ορειβατικός Σύλλογος Λεωνιδίου,23,Ανάσταση,4,Ανέλιξη,1,Ανεμογεννήτριες,36,Ανεξάρτητοι Έλληνες,8,ανεργία,1,Άνεργοι,25,Ανοικτό Πανεπιστήμιο,2,Ανοιχτή συνέλευση,8,αντάμωμα,1,ΑΝΤΑΡΣΥΑ,1,Αντένα,2,αντικαρκινική εταιρεία,1,Αντιφασίστες,1,Αξίζει να δείτε,105,Άξιον Εστί,3,απάτες,17,Απάτη,1,ΑΠΕ,10,απεργία,20,Απογραφή 2011,4,Απογραφή 2021,10,Απογραφή κτιρίων 2021,2,Αποζημιώσεις,8,Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου,1,Απόκριες,142,Απόλλων Τυρού,335,Απόλλωνας Τυρού,95,απολλώνιος δρόμος,2,άποροι,11,Απορρίμματα,32,Αποστολόπουλος,1,αποτελέσματα,1,Απόψεις,1,Απρόβλεπτα,1,απώλεια αντικειμένου,1,αρ,1,Αργολίδα,18,Άργος,1,Αργυράκη,1,Άρθρα,26,Άρθρο,8,αρκ,1,Αρκάδες Αγίου Δημητρίου,1,Αρκαδία,2839,Αρκαδίας,1,Αρκαδικό Πανόραμα,5,Αρκαδικο χωριό,3,Αρκαδικός,4,Άρση βαρών,2,Αρχαιολογία,31,Αρχείο Τσακωνιάς,280,Αρχιτέκτονες,8,Αρχοντικό Τσούχλου,48,Αρχοντικό Χατζηπαναγιώτη,2,ΑΣΕΠ,10,ΑΣΠΕΤ,1,Αστεία,3,Αστέρας Τρίπολης,4,Αστρος,2,Άστρος,37,Αστυνομία,522,Ασφαλιστικά ταμεία,77,ΑΤΕ,1,ατύχημα,12,Άυλη Πολιτιστική κληρονομιά,1,Αυτοδιοίκηση,28,αυτοδιοίκηση-εκλογές,471,Αυτοκίνητο,53,Αυτοκινητόδρομος,6,Αφετηρία Ζωής,2,αφιέρωμα,9,Βαλασόπουλος,3,Βασίλης Κοντοζαμάνης,1,βασιλόπιτα,6,Βασκίνα,45,Βέμμος,9,Βενιζέλος,1,Βιβλίο,57,Βιβλιοθήκη,3,Βίντεο,100,Βιογραφικό,3,Βιολογικός,2,Βιτζηλαίου,5,Βιώσιμη Πόλη,2,Βλάβες,12,Βλάσης,87,Βλησιδιά,22,Βοήθεια στο σπίτι,2,Βόλεϊ,22,βόρεια Κυνουρία,1,Βουδούρης,7,βραβείο,4,Βρύση,1,Γ.Ε.Φ.,1,Γ.Σ.Τυρού,92,Γενική Συνέλευση,74,Γεύσεις Ελλήνων εκλεκτές,6,Γεωργοί,4,γήπεδα,2,γηροκομείο,16,Γιαννακόπουλος,4,Γιαννακούρας,69,Γιαννούσης,5,γιατροί,10,Γιορτή Αμυγδάλου,3,Γιορτή θαλασσινών,9,Γιορτή Κάστανου,4,Γιορτή Κρασιού,23,γιορτή μελιού,10,Γιορτή μελιτζάνας,24,Γιορτή πανσελήνου,2,Γιορτή του Ψαρά,26,Γιορτή Ψαρά,1,Γλυππία,2,γλυπτική,2,Γνώμες,420,Γόντικας,4,γσεε,5,Γυμνάσιο,129,Γυμνάσιο Λεωνιδίου,3,Γυναίκα,12,Γύρος Αμπελώνων,2,Δ.Ε.Τυρού,17,Δ.Ο.Υ.,67,Δακοκτονία,18,Δαλιάνης,10,δανειολήπτες,3,ΔΑΟΚ Αρκαδίας,1,Δασαρχείο,29,Δασικοί Χάρτες,2,Δαφνώνα,6,ΔΕΔΔΗΕ,45,Δέδε,2,Δέδες,4,ΔΕΕΠ,4,ΔΕΗ,110,ΔΕΚΟ,1,Δελτία τύπου,1137,δεντροφύτευση,2,δευτεροβάθμια,2,ΔΗ.ΣΥ.,8,ΔΗΚΕΝΚ,62,Δημ.Ραδιόφωνο Τρίπολης,4,ΔΗΜΑΡ,3,Δημήτρης Κουτσούλης,16,Δημήτρης Πτωχός,90,Δημητσάνα,1,δήμοι,2,Δημοπρασία,54,Δήμος Β.Κυνουρίας,11,Δήμος Βόρειας Κυνουρίας,18,Δήμος Γορτυνίας,1,Δήμος Λεωνιδίου,34,Δήμος Ν.Κυνουρίας,85,Δήμος Νότιας,1,Δήμος Νότιας Κυνουρίας,2370,δήμος Τρίπολης,4,Δήμος Τυρού,2,Δημόσιο,4,δημοσιογράφοι,5,Δημοσκόπηση,3,δημοτικά τέλη,1,Δημοτική Επιτροπή,1,Δημοτικό Συμβούλιο,336,Δημοτικό Σχολείο,264,δημοψήφισμα,1,Δια Βίου Μάθηση,20,διάγγελμα,3,Διαγωνισμός,50,Διαδίκτυο,69,δίαθλο,1,διακοπή νερού,9,διακοπή ρεύματος,80,Διάλεξη,1,Διαμαρτυρία,8,Διαμονή,14,Διανομή τροφίμων,18,διασκέδαση,168,Διατροφή,14,διάφορα,8,διάφορα είδη,13,Διαχειριστική Επιτροπή του Κληροδοτήματος «Γ.Φ.ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ»,1,ΔΙΕΚ,5,Διεύθυνση Δασών,2,Δικαιοσύνη,82,ΔΙΚΕ,3,Δικηγόρος,4,Δίκτυο Αποχέτευσης,1,διόδια,3,δίπλωμα οδήγησης,1,Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος,1,Δολιανά,1,Δολιανίτης,17,δου,1,Δράκος,7,Δράσεις Κυνουρίας,3,Δράση,11,Δρίτσας,7,δρόμος,5,Δυνατή Πελοπόννησος,1,ΔΥΠΑ,11,δυστύχημα,19,δωρεά,32,Δώρο Πάσχα,1,Δώρο Χριστουγέννων,2,εγκαίνια,4,εγκύκλιος,1,ΕΕΣΠΟΦ,1,ΕΕΤΑΑ,2,ΕΕΤΕΜ Αρκαδίας,1,εθελοντισμός,39,έθιμα,7,Εθνική Ελλάδας,14,Εθνική Συσπείρωση,1,Εθνική Τράπεζα,7,ει,1,Ειδήσεις,5,Ειδικό Σχολείο,4,εκαβ,5,Εκδηλώσεις,1113,Εκδήλωση,11,Εκδρομή,80,Έκθεση,88,Έκθεση Φωτογραφίας,10,Εκκλησία,446,Εκλογες,9,Εκλογές,724,Εκπαίδευση,655,εκπομπή,3,εκπτώσεις,9,έκτακτα μέτρα,12,Εκτελεστική επιτροπή,5,ελαιοπαραγωγοί,68,ελαιοτριβεία,1,ΕΛΓΑ,41,Ελεύθεροι επαγγελματίες,4,Ελιά,6,Ελλάδα,1737,Ελληνική Επανάσταση,1,Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία,5,Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αρκαδίας,1,Ελληνικός Στρατός,9,Ελλήνων Συνέλευσις,1,ΕΛΜΕ,27,ΕΛΣΤΑΤ,4,ΕΛΤΑ,8,Έλωνα,12,Εμβολιασμοί,30,Εμπορικό Ναυτικό,1,Εμπορικός σύλλογος,193,εμπόριο,6,Εμποροπανήγυρη,3,ΕΜΥ,18,Εναλλακτική Αριστερή Κίνηση Καθηγητών Αρκαδίας,2,Ενδιαφέρουν,258,Ενέργεια,10,ενεργειακή κρίση,1,Ενημέρωση,4,Ενίσχυση Επιχειρήσεων,5,ενοικίαση ακινήτων,18,ενοίκιο,1,Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αρκαδίας,3,Ένωση Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Αρκαδίας,1,Ένωση Ξενοδόχων,51,Ένωση Οικονομολόγων Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου,1,Ένωση Τουριστικών καταλυμάτων Νότιας Κυνουρίας,6,εξοικονομώ,6,Εξωτερική Πολιτική,3,ΕΟΔΥ,212,ΕΟΜΜΕΧ,1,ΕΟΠΥΥ,4,Εορτή,17,ΕΠΑ.Σ.Τρίπολης,1,ΕΠΑΛ,92,επαρχιακός Τύπος,2,επέτειοι,14,επίδομα θέρμανσης,3,επιδόματα,28,Επιδοτήσεις,47,Επικαιρότητ,1,Επικαιρότητα,13457,Επικαιρότητα Νότια Κυνουρία Λεωνίδιο,1,επικουρικό προσωπικό,2,Επιμελητήρια Πελοποννήσου,8,Επιμελητήριο Αρκαδίας,403,έπιπλα,1,Επιστολές,30,Επιτάφιος,7,Επιτροπή Αγώνα Πάρνωνα,2,Επιτροπή Διαβούλευσης,4,Επιτροπή Παιδείας,8,Επιχειρηματικότητα,89,Επιχειρήσεις,160,Επιχειρήσεις εστίασης,25,ΕΠΟ,3,ΕΠΣ Αρκαδίας,11,ΕΠΣ.Αρκαδίας,109,ΕΠΣΑ,47,Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα,7,Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα Αρκαδίας,336,Έργα,309,εργαζόμενοι,2,ΕΡΓΑΝΗ,1,Εργασία,413,Εργαστήριο,8,Εργατικό κέντρο,16,Έρευνα,1,ΕΡΤ,30,Ερυθρός Σταυρός,4,Ερωτηματολόγιο,1,εσαμεα,1,ΕΣΕΤ,1,ΕΣΗΕΑ,1,ΕΣΠΑ,55,εστίαση,11,Εύη Τατούλη,66,Ευθυμογράφημα,18,Ευρωεκλογές,2,Ευρωπαική Ένωση,3,Ευχές,58,ΕΦΕΤ,11,ΕΦΚΑ,12,Εφορεία Αρχαιοτήτων Αρκαδίας,2,Εφορία,2,Ζάβιτσα,1,Ζαρίτσι,2,Ζαχαριάς,14,ζημιές,5,ζώα,1,ζωγραφική,11,Ζωντανή μετάδοση,1,Ζώταλης,1,Η Πελοπόννησος Μπροστά,126,ηλεκτρονικό έγκλημα,1,Ηλιοπούλου,4,ημερίδα,32,Ηρακλής,1,Θέατρο,88,θέατρο σκιών,15,Θεοδωράκη,1,θεοδωράκης,2,θεολόγοι,2,Θεοφάνεια,39,Θεοφάνια,1,θερινό σχολείο,6,θέρμανση,1,θηροφύλακες,5,Ι. Μ. Αγίου Νικολάου Σίντζας,3,Ι.Μ. Αρτοκωστάς,1,Ι.Μ.Αγίου Νικολάου Καρυάς,4,Ι.Μ.Αγίου Νικολάου Σίντζας,26,Ι.Μ.Ελώνης,89,Ι.Μ.Ταξιάρχη Μιχαήλ Μουράς,1,Ιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας,7,ιατροί,2,ιατρός,2,Ιδιαίτερα μαθήματα,5,ΙΕΚ,12,Ιερά Μονή Σίντζας,2,ΙΚΑ,39,ΙΚΑ.,1,ΙΝ.Ε.,1,ΙΝΕ ΓΣΕΕ,2,ΙΝΣΕΤΕ,1,ιπποειδή,1,Ισοπολιτεία,7,Ιστορικά,47,Ιταλία,1,Κ.Ε.Δ.Ε,9,Κ.Ε.Ε.,2,Κ.Ε.Π.,14,Κ.Ε.Φ.,1,καζίνο,1,Καθαρά Δευτέρα,4,καιρός,241,κακοκαιρία,42,Καλαθά,1,κάλαντα,4,Κάλεσμα,1,Καλλικράτης,9,Καλό Λίβάδι,1,κάπνισμα,4,Καρβελάς,4,Καρδαράς,1,Καρναβάλι,10,Καρυές,1,καρχαρίας,1,Καστανιές,2,Καστάνιτσα,1,κάστανο,7,καστανοπααγωγοί,1,καστανοπαραγωγοί,3,καταγγελίες,5,Καταδυτικό πάρκο,29,καταναλωτές,7,καταστήματα,10,κατηγορία,1,κατοικίδια,2,Κατσίρης,2,Καύσιμα,6,καύσωνας,1,ΚΔΑΜ,1,ΚΔΑΠ,3,ΚΕΚ,3,Κέντρα Κοινότητας,6,Κέντρο Κοινότητας,10,Κέντρο Πληροφόρησης,8,Κέντρο Πρόληψης,3,Κέντρο Πρόληψης Αρκαδίας,7,Κέντρο Υγείας,118,Κεντροαριστερά,4,ΚΕΠ,3,Κεραυνός,1,Κηδεία,143,ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ.,1,Κιβωτός του Κόσμου,4,ΚΙΝΑΛ,3,Κίνημα Αλλαγής,33,κινηματογράφος,81,Κίνηση,1,ΚΚΕ,81,Κλειστό Γυμναστήριο,5,κληροδοτήματα,18,κλήρωση,2,ΚΝΕ,1,Κοινωνία,90,Κοινωνικά,441,Κοινωνικά Εκκλησία,1,Κοινωνικά Λεωνίδιο,2,Κοινωνικά Νότια Κυνουρία,1,Κοινωφελής Επιχείρηση,27,Κόκκορης,1,κολύμβηση,6,Κοντοζαμάνης,27,κοπή πίτας,30,Κορακοβούνι,3,Κορινθία,9,Κόρινθος,2,Κορολόγος,1,Κορομηλιά,1,κορονοϊός,415,Κορωνοϊός,392,Κοσμάς,288,Κόσμος,99,Κοτρώτσος,1,Κοτσώλης,1,Κουκλοθέατρο,15,Κουνουπιά,32,Κουτρούκης,5,ΚΠΝΝΑ,1,κρεοπωλεία,1,Κρυονέρι,4,ΚΤΕΛ,69,Κτηματική Υπηρεσία,4,Κτηματολόγιο,21,κτηνοτρόφοι,47,ΚΤΥΠ,1,κυκλοφοριακές ρυθμίσεις,38,κυκλοφοριακό,33,Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου,7,Κυνηγετικός Σύλλογος,40,Κυνηγοί,35,Κυνουρία,42,Κυπαρίσσι,1,Κύπελλο Αρκαδίας,21,Κύπρος,3,Κωνσταντινόπουλος,134,Κώστας Βλάσης,36,Λαϊκή αγορά,117,Λαϊκή Ενότητα,11,Λαική συσπείρωση,48,Λαϊκή συσπείρωση,26,Λάκκος,11,Λάκος,7,Λακωνία,20,Λαλουδάκης,38,Λαμπρόπουλος,44,Λαογραφία,77,ΛΑΟΣ,1,λαχειοφόρος,6,Λειβαδά,1,Λειβάδι,19,Λεκκός,1,λευκή νύχτα,1,Λεωνίδιο,3975,Λεωνίδιο Αλλάζουμε,8,Λεωνίδιο Επικαιρότητα,1,Λεωνίδιο Επικαιρότητα Ανακοινώσεις,1,Λεωνίδιο Κοινωνικά,1,Λεωνίδιο Κοινωνικά Επικαιρότητα,1,Λεωνίδιο Νότια Κυνουρία,3,Λεωφορία,2,Λιβάδι,13,Λιμάνι,30,Λιμεναρχείο,63,Λιμενικό Σώμα,44,Λιμενικό Ταμείο,9,λογιστές,24,Λούλουγγας,1,Λύκειο,84,Λυκουρέντζος,76,Λυμπεροπούλου,2,Λυσίκατος,137,μαγειρική,4,Μαθητές,2,Μαίναλο,4,Μανδρώνης,3,Μάνος,1,Μάνου Ελένη,1,Μανώλης,3,Μανώλης Δολιανίτης,36,Μανώλης Μάκαρης,6,Μαρί,35,Μαρνέρης,118,Μαρτάνο,5,Μέλανα,13,Μέλι,1,Μελισσοκόμοι,15,Μελιτζάzz,190,Μέρα25,6,Μεσσηνία,19,Μετανάστες,2,μεταφορά μαθητών,2,μέτρα προστασίας,21,Μετρό,1,Μητέρα,6,Μητρόπολη,16,Μητσοτάκης,18,Μηχανές,1,Μηχανικοί,8,Μιχελάκης,2,ΜΜΕ,7,Μνημείο,1,μνημόσυνο,51,Μονάδα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών (ΜΔ ΠΠ) Νότιας Πελοποννήσου,6,Μονάδα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Νότιας Πελοποννήσου,1,Μοναστήρι,6,μονοπάτια,4,ΜΟΡΕΑΣ,5,ΜΟΡΙΑΣ ΑΕ Α.Ο.Τ.Α,2,Μορφωτικός Σύλλογος,112,Μοτοπαρέα,67,Μοτοπαρέα Λεωνιδίου,8,Μοτοσικλέτα,49,Μούρα,3,μουσεία,44,μουσική,17,μουστός,3,Μπακούρης,1,Μπαμπαδήμας,57,Μπάσκετ,556,Μπάσκετ Α. Σ. Λεωνιδίου,9,Μπερέτσος,1,Μπερτζελέτος,6,Μπιρσίμ,8,Μπουντρούκας,5,Μυθική Πελοπόννησος,3,ν,1,Ναρκωτικά,2,Νατάσα Πετρούλια,4,ναυάγιο,1,Ναύπλιο,2,Ναυτικοί,4,ΝΔ,240,Νέα Γρίπη,6,Νέα Δημοκρατία,58,Νέα Πελοπόννησος,224,Νέα Πορεία για τη Νότια Κυνουρία,24,Νέοι Δρόμοι,2,Νεολαία ΠΑΣΟΚ,3,νερό,7,νηπιαγωγείο,77,νίκ,1,Νίκας,113,Νικολάκου,10,ΝΟΔΕ,4,Νομαρχία Αρκαδίας,6,νομοσχέδιο,1,Νότια Κυνουρία,23,Νότια Κυνουρία,5991,Νότια Κυνουρία Τουρισμός,1,ΝΠΙΔ,1,ντοκιμαντέρ,8,νυχτερινό ρεύμα,1,ξενοδοχεία,1,Ξενοδόχοι,32,Ξύλα,1,Ο άλλος δρόμος,21,Ο τόπος μας,5,Ο.Ε.ΕΣ.Π.,1,Ο.Τ.Ε.,6,ΟΑΕΔ,77,ΟΑΕΕ,21,ΟΓΑ,25,Οδηγίες,19,Οδηγοί,1,οδικό δίκτυο,2,Οδοιπορικό Ιστορίας,3,οδοντιατρικός Αρκαδίας,2,οεβα,1,ΟΕΒΕΑ,2,Οικ,1,Οικοδόμοι,4,Οικολόγοι,6,Οικονομία,941,Οικονομική επιτροπή,164,Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος,3,Οινοπαραγωγοί,5,ΟΚΕ,1,Ολυμπιακοί Αγώνες,2,Ολυμπιακός,1,Ολυμπιακός Λεωνιδίου,264,ομιλία,26,Ομογένεια,51,Ομοσπονδία TKD ITF,8,ΟΝΝΕΔ,9,ΟΠΑΠ,5,ΟΠΕΚΑ,6,ΟΠΕΚΕΠΕ,4,όπερα,1,Όραμα-Γνώση - Πρόοδος,5,Όραμα-Γνώση-Πρόοδος,56,Ορειβασία,196,Ορθοπαιδικός,1,ορκωμοσία,2,ΟΣΔΕ,4,οσε,5,Όσκαρ,1,ΟΤΑ,14,Ουκρανία,4,Ουράνης,4,Π.Ο.Ε.,1,Π.Ο.Φ.Ε.Ε.,1,παγκόσμια ημέρα,3,Παγώνης,2,ΠΑΖΛ,6,Παιδί,76,παιδί Τυρός,1,Παιδίατρος,11,Παιδικά χωριά SOS,2,Παιδική Χαρά,13,Παιδική Χορωδία,16,Παιδικό Πρωτάθλημα Αρκαδίας,2,Παιδικό Πρωτάθλημα Αρρκαδίας,1,παιδικός σταθμός,45,Παιδότοπος,1,παλαίμαχοι,2,Παλαιοχώρι,67,ΠΑΜΕ,6,Παμπελοποννησιακό Οδοντιατρικό Συνέδριο,4,Παναγιωτόπουλος,1,Παναρκαδική ομοσπονδία,35,Παναρκαδική ομοσπονδία Αμερικης,3,Παναρκαδικό Νοσοκομείο,62,Παναρκαδικό Συνδικάτο Εργατών Οικοδόμων,1,Παναρκαδικός,3,Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας,4,Πανελλήνιες,42,Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου,30,πανηγύρια,66,Πανθυρεατικός,3,Πανσέληνος,1,Παπαδημητρόπουλος,1,Παπαηλιού,35,Παπαθανασόπουλος,158,Παπαμιχαήλ,3,Παπανδρέου,4,παραδοσιακοί χοροί,8,Παραλία Τυρού,4,Παραλίες,17,Παράλιο Άστρος,1,παράξενα,1,Παραπολιτικά,1,ΠαραΤυρό,36,παρέλαση,7,Παρθενώνας,1,Πάρνωνας,42,Πάρνωνας Α.Ε.,1,Παρουσίαση,14,ΠΑΣΟΚ,91,ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής,53,Πάσχα,259,Πατσαρίνος,1,Πάχος,2,ΠΕ Αρκαδίας,82,ΠΕΔ,5,Πεζοπορία,62,Πεζοπόροι Τυρού,199,Πειραιώς,1,Πελετά,222,Πελοπόνησος Αφετηρία Ζωής,19,Πελοποννησιακή Ένωση,3,Πελοποννησιακή Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας,11,Πελοποννησιακή Συμμαχία,3,Πελοπόννησος,211,πελοπόννησος - Αφετηρία Ζωής,1,Πελοπόννησος ΑΕ,1,Πελοπόννησος Οικολογική,2,Πελοπόννησος Πρώτα,6,Πελοπόννησος Expo,2,πεπ,1,Πέρα Μέλανα,91,Περιβάλλον,274,περιβάλον,1,Περιοδικό,1,Περιπατητικός τουρισμός,7,Περιφέρεια Πελοποννήσου,1742,Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Πελοποννήσου,11,Περιφερειακή Επιτροπή,1,Περιφερειακό Συμβούλιο,67,ΠεΣυ,1,Πετρέλαιο,3,Πέτρος Τατούλης,211,Πηγάδι,51,πιστοποιητικά,3,πίτα,6,Πλάκα,215,Πλατανάκι,27,πλημμύρες,2,πνευματική ιδιοκτησία,2,Πνιγμός,5,πο,1,Ποδήλατο,39,Ποδόσφαιρο,2151,ΠΟΕ-ΟΤΑ,1,Ποίηση,5,Πολεμική Αεροπορία,5,Πολεμικό Ναυτικό,3,πόλεμος,3,Πολιτικά,1328,Πολιτική προστασία,57,Πολιτισμός,1040,Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Απανταχού Πουλιθριωτών,2,Πολιτιστικός Σύλλογος,17,Πολιτιστικός Σύλλογος Τυρού,6,Πολίχνη-Δράση,1,Πολτική,2,πολύτεκνοι,3,Πολυτεχνείο,2,Ποτάμι,6,Πούλιθρα,262,Πραγματευτή,82,Πρασιές,1,Πραστός,42,Πρέγασος,1,Πρόεδρος της Δημοκρατίας,2,προειδοποιήσεις,3,προκηρύξεις,87,Προσκλήσεις,2,Πρόσκληση,10,πρόσκοποι,1,Προσφορά εργασίας,7,Πρόσφυγες,2,Πρόσωπα,34,Πρώτα η Πελοπόννησος,33,πρώτες βοήθειες,4,πρωτοβάθμια εκπαίδευση,2,Πρωτομαγιά,10,πρωτοχρονιά,10,πτηνά,1,Πυρασφάλεια,3,πύργος Τσικαλιώτη,25,Πυργούδι,3,Πυρόπληκτοι,5,πυροπροστασία,4,Πυροσβεστική,144,πυσδε,1,πωλήσεις ακινήτων,40,πωλήσεις επιχειρήσεων,2,πωλήσεις οχημάτων,6,ραδιόφωνο,6,Ρέππας,8,ρετρό,5,ρεύμα,11,Ρολόι,1,Ρουσιάς,4,ρύθμιση οφειλών,2,Σ.Ο.Κ,1,Σαλάκος,10,Σαμαράς,1,Σαμπατική,38,ΣΑΟΟ,6,Σαπουνακαίικα,21,Σαπουνακέικα,3,Σαπουνακέϊκα,35,Σαραντάρης,28,ΣΔΑΜ,1,σεισμός,34,σεμινάριο,32,ΣΕΤΕ,3,Σιδηρόδρομος,4,Σινεμά,177,σίταινα,5,Σιώρας,23,σκάκι,2,Σκαντζός,24,Σκύλος,1,Σπηλαιολόγοι,24,Στάικος Χρήστος,3,Στατιστική Υπηρεσία,9,ΣτΕ,3,Στεγνοκαθαριστήριο,1,Στέφανος Κασσελάκης,1,Στίβος,49,στρατολογία,4,συγκοινωνία,15,Σύλλογος "Αγ.Απόστολοι",28,Σύλλογος "Άγιος Γεώργιος",3,Σύλλογος "Αθηνά",10,Σύλλογος "Απόλλων",16,Σύλλογος "Επαρχία Κυνουρίας",4,Σύλλογος "Ζεστή Φωλιά",9,Σύλλογος "Η Πολίχνη",3,Σύλλογος "Λεωνίδιον",20,Σύλλογος Αμυγδαλιάς,2,Σύλλογος Αναρριχητών,1,Σύλλογος Απανταχού Αμυγδαλιωτών,12,Σύλλογος Απανταχού Βασκινιωτών,7,Σύλλογος Απανταχού Πηγαδιωτών,4,Σύλλογος Απανταχού Τσιταλιωτών,11,σύλλογος Βασκινιωτών,4,Σύλλογος γονέων,156,Σύλλογος Δαφνώνας,10,Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Αρκαδίας,2,Σύλλογος Καφεστιατόρων Αρκαδίας,4,Σύλλογος Κτηνοτρόφων,3,Σύλλογος Μαριωτών,13,Σύλλογος Παλαιοχωριτών,6,Σύλλογος Πεζοπόρων Τυρού,49,Σύλλογος Πελετιωτών,1,Σύλλογος Πηγαδιωτών,1,Σύλλογος Πολυτέκνων Αρκαδίας,1,Σύλλογος Πραστού και Τσακωνιάς,1,Σύλλογος Πωλητών Λαϊκών Αγορών Λεωνιδίου - Άστρους,1,Σύλλογος Φροντιστών Αρκαδίας-Λακωνίας,9,Σύλλογος"Πολίχνη",9,Συμπολιτεία,70,Συναυλία,151,Σύνδεσμος Κοσμιτών,1,Συνέδριο,52,συνέντευξη,45,συνήγορος του πολίτη,1,συνταγές,37,συνταγογράφηση,1,Συνταξιούχοι,30,ΣΥΡΙΖΑ,45,ΣΥΡΙΖΑ.,147,σχολεία,58,Σχολή Οδηγών,2,σχόλια,1,Σωματείο Γυναικών,2,Σωματείο εργαζόμενων στην ενέργεια Νομών Πελοποννήσου,5,Σωματείο Εργαζομένων στις Εμπορικές Επιχειρήσεις και Υπηρεσίες Αρκαδίας,4,τ,1,Τ.,1,Τ.Α.Π.,1,Τ.Ε.Ε.,11,Τ.Ο.Π.,4,Ταβέρνα,1,ΤΑΞΙ,2,ταξίδια,3,ΤΑΠΤΟΚ,3,Τατούλης,268,ΤΕΒΑ,22,ΤΕΕ,8,τέλη,8,τέλη κυκλοφορίας,5,Τέμπη,1,τένις,2,τέννις,5,Τέχνη,11,Τεχνικό Πρόγραμμα,11,Τεχνολογία,59,Τηγάνι,3,τηλεόραση,113,τηλεφωνία,1,Τίμος Κατσίπος,1,τοξοβολία,5,Τοπικά,18,Τοπικό Αρχείο,4,Τορόντο,1,Τορυισμός,1,Τουρισμός,540,Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου,5,Τράπεζα Πειραιώς,6,τράπεζες,23,Τρίαθλο,30,Τριανταφύλλου,3,Τρίπολη,10,Τρίτεκνοι,7,Τροχαία,5,Τροχαίο,52,Τροχάνη,1,Τροχόσπιτα,1,Τσάκωνες Περιπατητές,32,Τσακωνιά,151,Τσακώνικη διάλεκτος,72,τσακώνικη μελιτζάνα,6,Τσακώνικη υφαντική,19,τσακώνικο συνέδριο,6,Τσακώνικος Δρόμος,10,Τσακώνικος Συνεταιρισμός,1,Τσακώνικος Συνεταιρισμός Γυναικών,2,Τσακώνικος Χορός,18,Τσακωνοπαρέα,24,Τσέρφο,1,Τσιγκούνης,13,Τσικνοπέμπτη,8,Τσιλιβής,2,Τσίπρας,1,Τσιτάλια,67,ΤΣΜΕΔΕ,1,Τύπος,1,Τυρός,1170,Τύρος,1,Τυρός Τρίαθλον,5,Υγεία,856,ύδρευση,4,ΥΠΕΞ,2,ΥΠΕΣ,1,Υπηρεσίες,11,υποδομών,1,Υποθηκοφυλακείο,2,Υποτροφίες,12,Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης,4,Υπουργείο Εργασίας,3,Υπουργείο Εσωτερικών,6,Υπουργείο Ναυτιλίας,3,Υπουργείο Παιδείας,22,Υπουργείο Πολιτισμού,3,Φ.Ο.Σ.Λ.,1,Φάμπρικα,1,Φάμπρικα Πολιτισμού,167,Φαράγγι,1,Φαρμακεία,4,Φαρμακοποιοί,5,ΦΕΚ,1,Φεστιβάλ,79,Φεστιβάλ αναρρίχησης,21,Φεστιβάλ Γαστρονομίας,1,Φεστιβάλ Μελιτζάνας,58,Φεστιβάλ Μπύρας Πελοποννήσου,1,Φιλαρμονική,38,Φιλόδημοι Πολίτες,41,Φιλοζωικός Σύλλογος,2,φιλόζωοι,21,Φίλοι Εθνικής Ελλάδος,1,Φλόγα,1,ΦΟΔΣΑ,4,φοιτητές,2,Φορέας Διαχείρησης Πάρνωνα,10,Φορέας Διαχείρισης Οικολογικού Πάρκου,152,Φορείς,8,φορολογία,60,Φορολογικά,107,Φόρος ακινήτων,1,φυσικό αέριο,6,Φωκιανό,35,Φωτιά,7,Φωτογραφία,12,Φωτογραφίες,67,ΧΑΔΑ,6,χάκερς,1,Χαμόγελο του παιδιού,15,Χαράλαμπος Λυσίκατος,50,Χάρτες,3,Χείλαρης,16,χιόνια,28,Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου,1,χιούμορ,1,Χορευτικό συγκρότημα,7,Χορευτικός Όμιλος,7,χοροεσπερίδα,48,Χορός,52,Χορωδία,43,Χορωδία Ενηλίκων,21,Χουζούρης,4,Χούνη,3,Χριστούγεννα,299,Χρονογράφημα,14,Χρυσή Αυγή,23,Ψαράς,1,ψάρεμα,2,Ψαρολόγος,9,Ψηφιακή Διακυβέρνηση,23,ψήφισμα,7,Ψυκτικοί,1,Ψυχολογία,10,Ωδείο,16,ώρα,18,Advertorial,53,agenda,2,Beach Soccer,4,Beach Tennis,20,Beach Volley,50,Black Friday,3,Climbinleonidio,2,Erasmus,3,EUROPE DIRECT Πελοπόννησος,1,Events,1,expo,5,Facebook,17,fake news,1,Google,6,gov,7,I Love GR,11,Kορωνοϊός,1,Leader,42,leonidion.gr,1,Lockdown,39,natura,3,open mall,2,Open Real Estate,10,Peloponnese Wine festival,2,Photo Gallery,1,Pizza,1,POS,1,Rally,1,Taekwon Do,78,Taxisnet,10,TKD WTF,15,Toolbar,1,top,13,TsakoniART,1,Tyros Action Camp,3,TYROS OPEN SEA SWIM EVENT,3,TYROS SEA Festival,13,Tyros Triathlon,15,TyrosRun,21,Unesco,1,Video,1325,Viral,1,WWF,2,Yoga,2,
ltr
item
Leonidion.gr: Εύη Τατούλη: Η Αρκαδία, χρειάζεται την ισχυρότερη δυνατή πολιτική εκπροσώπηση
Εύη Τατούλη: Η Αρκαδία, χρειάζεται την ισχυρότερη δυνατή πολιτική εκπροσώπηση
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgs3V2RdslERbqEiTmxvL5LiB5NJvdsZozj3Q5iFPXTh4PWG6kwxEW4n5yeHcTtPjOjkHCmSBEkqRVXRZGY4K2_x7luvgdCUZbZ-7b2LS0fz1scp81dBJRjNUSFGHBcSIohzRniG10I8Cg/s1600/DSC_3501-1.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgs3V2RdslERbqEiTmxvL5LiB5NJvdsZozj3Q5iFPXTh4PWG6kwxEW4n5yeHcTtPjOjkHCmSBEkqRVXRZGY4K2_x7luvgdCUZbZ-7b2LS0fz1scp81dBJRjNUSFGHBcSIohzRniG10I8Cg/s72-c/DSC_3501-1.jpg
Leonidion.gr
https://www.leonidion.gr/2015/01/blog-post_67.html
https://www.leonidion.gr/
https://www.leonidion.gr/
https://www.leonidion.gr/2015/01/blog-post_67.html
true
1463647731720589503
UTF-8
Φορτώθηκαν όλα τα δημοσιεύματα Δεν βρέθηκαν δημοσιεύματα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσοτερα Cancel reply Διαγραφή Από τον Αρχική σελίδα Σελίδες Δημοσιεύματα Δείτε τα όλα ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ SEARCH Όλα τα δημοσιεύματα Δεν βρέθηκε δημοσίευμα που να ταιριάζει στην αναζήτηση ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαίου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαίου Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες πριν χτες $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες πριν περισσότερες από 5 εβδομάδες Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content