(HIDE)

Post/Page

(FALSE)

Weather Location

{fbt_classic_header}

Ο Δημήτρης Λαλουδάκης μιλά για την γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού Λεωνιδίου

Η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού Λεωνιδίου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά παίρνει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής δίνοντας μία α...

Η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού Λεωνιδίου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά παίρνει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής δίνοντας μία ακόμα ποδοσφαιρική διέξοδο στο κομμάτι του αθλητισμού της Κυνουρίας.

Μπροστάρης σε αυτό ο Δημήτρης Λαλουδάκης, που εκτός από προπονητής της ομάδας είναι και αυτός που τρέχει όλο το γυναικείο ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου, έπειτα από απόφαση του κ. Βασιλειάδη.

Ο ρόλος του Δημήτρη Λαλουδάκη δεν είναι μόνο να διδάξει τις βασικές αρχές του ποδοσφαίρου στα κορίτσια της περιοχής αλλά και να οργανώσει όλο το νέο αυτό οικοδόμημα που αρχίζει και ανεπτύσεται στην Κυνουρία και έχει να κάνει με το γυναικείο ποδόσφαιρο.

Από την προσπάθεια εύρεσης νέων χορηγών που θα στηρίξουν αυτή την προσπάθεια μέχρι την συνεργασία με την γυναικεία ακαδημία ποδοσφαίρου Άστρους και το όνειρο να αγωνίζονται κορίτσια στον Ολυμπιακό από τα Πελετά ως το Ξηροπήγαδο.

Η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού αποτελεί εκπρόσωπο του Λεωνιδίου και της περιοχής στον χώρο αθλητισμού και του γυναικείου ποδοσφαίρου και ο Δημήτρης Λαλουδάκης μιλά στο leonidion.gr:

- Για το αν υπάρχει οικονομική βοήθεια για τα έξοδα της ομάδας:

Προσπαθούμε να βρούμε χορηγούς μέσα από την τοπική κοινωνία και τους επιχειρηματίες της περιοχής οι οποίοι έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα μας για βοήθεια και τους ευχαριστούμε...


- Για την φετινή σεζόν και τους στόχους του Ολυμπιακού

Φέτος δεν έχουμε κάνει μεταγραφικές προσθήκες και δεν προβλέπεται, προσπάθειά μας είναι να ανεβάσουμε τα κορίτσια που είναι έτοιμα από τις ακαδημίες στην πρώτη ομάδα.

Δημιουργήσαμε και ακαδημία σε κοντινά χωριά όπως ο Τυρός και αναζητούμε ταλέντα...και κορίτσια που έχουν την διάθεση να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο, είτε από περιέργεια είτε από αγάπη για το άθλημα.

Στα θετικά του γυναικείου ποδοσφαίρου είναι το ότι είναι ένα νέο άθλημα για τα κορίτσια και αποτελεί πρόκληση...σας διαβεβαιώ ότι υπάρχουν κορίτσια που έχουν γεννηθεί για να παίξουν ποδόσφαιρο...το έχουν και είναι ταλέντα.

- Για αν υπάρχει ένα αρνητικό στοιχείο που κάνει πιο δύσκολη αυτή την προσπάθεια:

Το αρνητικό είναι ή αρνητική αντιμετώπιση από τις κοινωνίες κάτι που τα κορίτσια φοβούνται την έκθεση τους σε αγώνες και την κοροϊδία που ενδεχομένως θα δεχτούν από το φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον σε μια πιθανή αποτυχία.

Για μας είναι δύσκολο να κρατήσουμε τα κορίτσια σε καλή ψυχολογία όταν στα επίσημα παιχνίδια δεχόμαστε πολλά γκολ και έρχεται εύκολα ή απογοήτευση.

- Για το μήνυμα ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν:

Ευχόμαστε σε όλες τις γυναικείες ομάδες ποδοσφαίρου που αγωνίζονται φέτος στα εθνικά πρωταθλήματα  καλά παιχνίδια με υγεία. Μας ενώνει ή αγάπη για το ποδόσφαιρο....το πάθος μας για το ποδόσφαιρο.

- Για το πως είναι να βρίσκεται κάποιος στην θέση του προπονητή μιας γυναικείας ομάδας:

Είναι τρομερά δύσκολο για έναν προπονητή να ασχολείται με κορίτσια στην εργασία του. Χρειάζεται πολύ επιμονή, πολύ υπομονή και συνεχή εγρήγορση. Όλα όμως διαφοροποιούνται ανάλογα με τις ηλικίες που έχεις να δουλέψεις, το επίπεδο των κοριτσιών και την περιοχή που βρίσκεται ή ομάδα.


Για την άποψή του για το γυναικείο ποδόσφαιρο:

Πιστεύω ότι το γυναικείο ποδόσφαιρο χρειάζεται περισσότερη βοήθεια από την Ε.Π.Ο σε όλα τα επίπεδα, οικονομική βοήθεια, προβολή, συνεχή ενημέρωση στους ανθρώπους που ασχολούνται με αυτό.

- Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ομάδα του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής γνώρισε την ήττα με 4-2 στην Νέα Κίο από τον τοπικό Αργοναύτη.

Σκόρερ για τις ερυθρόλευκες οι Μένη και Καρπούλη που σημείωσαν τα πρώτα τέρματα τις σεζόν για την ομάδα τους.


Το ρόστερ της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού Λεωνιδίου

Τερματοφύλακες: Ρεντούλη Ιωάννα, Γολεγού Έλλη 

Αμυντικοί: Χείλαρη Γεωργία, Ρόζου Μαρία, Καττή Μαριέττα, Κωνσταντά Μαρία, Γεωργαντώνη  Ελένη, Πέτρου Μαριτίνα, Μάνου Ελένη 

Μέσοι: Γούσγουλα Στεφανια, Τσεμπελή Κατερίνα, Λαλουδάκη Ντέπυ, Βλάμη Ευτυχία, Δουζένη Ματίνα, Λυγινού Θώμη, Παύλου Μαρία, Τρούμπα Θωμαή, Τσουκάτου Άννα, Μένη Ματίνα, Τσουκάτου Ματίνα

Επιθετικοί: Μάνου Γεωργία, Ντομαζέτι Μπρισίλντα, Ντομαζέτι Ροβένα, Κωνσταντά Γεωργία, Λίζα Στέλλα, Λάλα Πολυξένη, Ρεντούλη Πολυξένη

Πρόεδρος: Γεωργίτσης Στέλιος

Γενικός Διευθυντής: Βασιλειάδης Ανέστης

Προπονητής-Γενικός Αρχηγός: Λαλουδάκης Δημήτρης (γυμναστής με ειδικότητα ποδόσφαιρο-κάτοχος διπλώματος προπονητή UEFA-A-καθηγητής σωματικής αγωγής στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση).

Φροντιστής: Ματίνα Πουτσελά


Δεν υπάρχουν σχόλια