Για τον Στέλιο Τσουκάτο - Κωσταρίνη που αγαπήσαμε!

Με βαθιά συγκίνηση και ευγνωμοσύνη ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι παρέστησαν στην κηδεία του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππ...

Με βαθιά συγκίνηση και ευγνωμοσύνη ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι παρέστησαν στην κηδεία του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού Στέλιου Κ. Τσουκάτου «Κωσταρίνη», απέστειλαν συλλυπητήρια μηνύματα, προσκόμισαν στεφάνια και συμπαραστάθηκαν με οποιονδήποτε τρόπο  στο βαρύ μας πένθος. 

Ο Στέλιος ο Κωσταρίνης, υπήρξε άνθρωπος με πολλές αρετές και ικανότητες, που ήξερε να αγωνίζεται, να τολμά και να πετυχαίνει.  Ήταν  χαρακτήρας εργατικός και ακούραστος,  κοινωνικός και φιλότιμος, ευπροσήγορος και  ειλικρινής, δίκαιος και ντόμπρος. Εκτιμούσε απόλυτα και ειλικρινά κάθε άνθρωπο, χωρίς να θέτει κοινωνικά, επαγγελματικά, οικονομικά ή άλλα εφήμερα κριτήρια. 

Πίστευε στη δύναμη της γνώσης και στις δυνατότητες του μορφωμένου και ενημερωμένου ανθρώπου.

Ως επαγγελματίας είχε ως μέλημά του την παροχή σωστών υπηρεσιών προς τον πελάτη. Η μετριότητα  τον τρόμαζε και τον εξόργιζε Ήταν εκσυγχρονιστής σε ότι τον αφορούσε και του άρεσε να πρωτοπορεί.  

Παιδί πολυμελούς και φτωχής οικογένειας, έδειξε, από τα εφηβικά του χρόνια, ότι είναι άνθρωπος του εμπορίου και των επιχειρήσεων, όταν μαζί με τον αγαπημένο του αδελφό, τον αείμνηστο  Μανώλη, πουλούσαν το σπιτικό παγωτό που παρασκεύαζε  η μητέρα τους. 

Λίγο αργότερα, οι  επαγγελματικές του ανησυχίες θα τον οδηγήσουν να αφήσει το  επάγγελμα του ελαιοχρωματιστή, που είχε διδαχθεί από τον Πατέρα του και να οδηγηθεί στην Αθήνα, για να εργαστεί ως πωλητής  σε εταιρεία παραγωγής και εμπορίας αυγών.

Η στρατιωτική του θητεία στο Λιμενικό Σώμα, με περιοχή ευθύνης τις παραλίες της Αττικής, αποτέλεσε, όπως ο ίδιος έλεγε, ένα καλό σχολείο που του έδωσε μεγάλες εμπειρίες. Θυμάμαι, να περιγράφει με περηφάνια περιστατικά που είχε ζήσει εν ώρα υπηρεσίας, όταν είχε ως αποστολή τη φύλαξη επισήμων προσώπων παγκοσμίου κύρους και εμβέλειας, όπως για παράδειγμα Προέδρων ξένων χωρών, ανώτατων  κυβερνητικών παραγόντων,  μελών  Βασιλικών οικογενειών, καλλιτεχνών, δημοσιογράφων κ.α. 

Βλέποντας ότι το μικρό οικογενειακό εστιατόριο που λειτουργούσε η οικογένειά του στην παλιά καμάρα της περιοχής «Μάρσαλ», δεν ήταν ικανό να ζήσει τα επτά στόματα της οικογένειας στράφηκε στη ναυτιλία. 

Όμως και ως ναυτικός έζησε έντονες στιγμές που έμειναν ανεξίτηλα γραμμένες στη μνήμη του. Είχε την τύχη να διασωθεί σε πολύνεκρο ναυτικό δυστύχημα,  που έλαβε χώρα στα παράλια της Τουρκίας, όταν εξερράγη, δύο φορές, το φορτωμένο με κηροζίνη πλοίο, στο οποίο επέβαινε. Θυμόταν με κάθε λεπτομέρεια  τον τρόπο με τον οποίο εγκατέλειψαν το πλοίο και μας έδειχνε το μοναδικό  ενθύμιο που τυχαία είχε πάρει μαζί του, το κλειδί ενός ερμαρίου. 

Παρόλα αυτά συνέχισε να ταξιδεύει, ενώ την ίδια εποχή διέθεσε το σύνολο της αποζημίωσής  που εισέπραξε από το ατύχημα για την πρώτη επέκταση του οικογενειακού καταστήματος «Δαφνών».  

Οι σχέσεις πραγματικής φιλίας και επαγγελματικής εμπιστοσύνης που ανάπτυξε με γνωστή εφοπλιστική οικογένεια, του έδωσαν το δικαίωμα να συμβάλλει στη ναυτική σταδιοδρομία πολλών συγγενών,  συμπατριωτών και φίλων, συμπεριλαμβανομένων και ικανών Καπεταναίων της περιοχής, τους οποίους εκτιμούσε απεριόριστα. 

Η απεραντοσύνη της θάλασσας και τα πολλά λιμάνια στα οποία περπάτησε, δεν μπόρεσαν να στεγάσουν τις επαγγελματικές του αναζητήσεις.  

Ήρθε λοιπόν η στιγμή να ψάξει για νέες δουλειές στον Καναδά και μετέπειτα στην Αμερική. Ένωσε τη ζωή του με τη σύζυγό του Άννα το γένος Καμβύση και δημιούργησαν, στη ξενιτειά, τη δική τους οικογένεια. Ακολουθώντας την πεπατημένη πολλών μεταναστών  αλλά και αυτό που ο ίδιος ήξερε να κάνει καλά, δούλεψε ακούραστα,  αρχικά ως εργάτης σε δύο και τρεις δουλειές ταυτόχρονα και στη συνέχεια  ως ιδιοκτήτης των δικών του επιχειρήσεων στο Chicago. Από εκείνη την περίοδο της ζωής του έχουμε κρατήσει πολλές στιγμές, με εντονότερες τις ταξιδιωτικές του περιπέτειες,  τις αναφορές του σ’ αυτούς που τον βοήθησαν, την προσπάθειά του  να βοηθήσει τα αδέλφια του,  τα ανίψια του και πολλούς γνωστούς και φίλους να καταφέρουν να ριζώσουν στη ξενιτιά, αλλά και τη λαχτάρα του να επιστρέψει στο Λεωνίδιο. 

Οι σχέσεις του με τους γονείς του και τα αδέλφια του ήταν πάντοτε σχέσεις αγάπης, ουσιαστικού ενδιαφέροντος και αλληλοβοήθειας. 

Έχοντας πάντα στο μυαλό του την επιστροφή στην πατρίδα, πρόβλεψε,  αρκετά νωρίς, την προοπτική της τουριστικής ανάπτυξης του τόπου και άρχισε να επενδύει στον συγκεκριμένο τομέα, με μεθοδικότητα και πολλές θυσίες. Πριν 45 περίπου χρόνια άρχισε να  κατασκευάζεται η πρώτη τουριστική μονάδα της οικογένειας, αποτελούμενη  από είκοσι δωμάτια και να επεκτείνεται - βελτιώνεται το τουριστικό κατάστημα εστίασης και εκδηλώσεων.   

Ο επαναπατρισμός της οικογένειάς του δεν συνδυάστηκε με τη δική του μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα, αφού ο ίδιος συνέχισε να ταξιδεύει εποχιακά, για πολλά ακόμα χρόνια, για να ενισχύει το οικογενειακό εισόδημα και να ολοκληρώσει τα επιχειρηματικά του σχέδια, τα οποία είχαν αρχίσει να αποδίδουν καρπούς, όπως ο ίδιος ήθελε. 

Το κατάστημα «Δαφνών» για δεκαετίες αποτέλεσε  σημείο αναφοράς και τόπος όλων των σημαντικών κοινωνικών και όχι μόνο εκδηλώσεων. 

Τα ενοικιαζόμενα του Κωσταρίνη παρείχαν άνεση και υπηρεσίες υψηλού, για την εποχή, επιπέδου σε κάθε ενδιαφερόμενο. 

Το ΤΑΧΙ  του Στέλιου ήταν πάντοτε έτοιμο να φύγει προς  οποιαδήποτε κατεύθυνση. 

Και ο ίδιος ήταν πάντοτε πρόθυμος να συνδράμει, να προσφέρει να συμμετάσχει όπου υπήρχε κάλεσμα για βοήθεια ή αίτημα συμμετοχή.  

Γνωστά ονόματα πολιτικών, επιστημόνων, καλλιτεχνών πέρασαν το κατώφλι των επιχειρήσεων του. Ο ίδιος έτρεφε μεγάλη εκτίμηση και ευγνωμοσύνη απέναντι σε κάθε άνθρωπο που έφτανε στην πόρτα του ως πελάτης και πάντοτε μας έλεγε: «Να σκέπτεστε ότι ο κάθε πελάτης έχει κάνει έναν προσωπικό αγώνα για να φτάσει μέχρι εδώ.. Για αυτό αξίζει τον σεβασμό μας..» 

Παρά τα προβλήματα υγείας που είχαν κάνει την εμφάνισή τους δεν  σταμάτησε να δημιουργεί. Μπαίνει με χαρακτηριστική άνεση στα σύγχρονα επενδυτικά μονοπάτια και καταφέρνει να φτιάξει τη νέα ξενοδοχειακή μονάδα, το σημερινό Ξενοδοχείο του Κωσταρίνη, το «COSTA - RINI». 

Με λαβωμένη την καρδιά του, πάλεψε με λεβεντιά τα προβλήματα υγείας για πολλά χρόνια. Περίμενε το μοιραίο και μας προετοίμαζε για αυτό. Θυμόμαστε να λέει συχνά: «…εγώ ζω πλέον παράνομα…», εννοώντας ότι, ως καρδιοπαθής, έχει ξεπεράσει το προσδόκιμο ζωής. 

Ακόμα και σ΄αυτή την καμπή της ζωής του δεν το «βάζει  κάτω». Συνεχίζει να ζει και να αγωνίζεται για όλα όσα πιστεύει και αγαπά. 

Αγάπησε την γυναίκα του και τα παιδία του και μόχθησε για αυτούς. Αγάπησε τα εγγόνια του σε υπέρμετρο βαθμό, τόσο, που και τα ίδια θα το  αισθάνονται και θα το θυμούνται σε όλη τους τη ζωή.  
Δημιούργησε δυνατές φιλίες με αξιόλογους ανθρώπους. 

Σεβάστηκε, αγάπησε και τίμησε τους γονείς και τα αδέλφια του. 

Με βαθιά πίστη στις αρχές της Δημοκρατίας και στην αποστολή των κοινωνικών αγώνων, συμμετείχε ενεργά και από θέσεις ευθύνης, σε πολιτικά, συνδικαλιστικά, αθλητικά, κοινωνικά, αυτοδιοικητικά, περιβαλλοντικά  και άλλα συλλογικά όργανα και είχε την σπάνια τύχη να ζήσει την αναγνώριση του έργου του. Η συμμετοχή του στα κοινά ήταν πάντοτε  έντονη, πολύπλευρη, πολυπαραγωγική και ανιδιοτελής. 

Πότε δεν δίστασε να πει δημόσια την άποψή του. Υποστήριξε με θέρμη τις ιδέες του και τα πρόσωπα στα οποία πίστεψε, αναλαμβάνοντας και το συνολικό κόστος των αγώνων που έδινε (κόστος ηθικό, υλικό & κοινωνικό).   

Ως Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας σε μία δύσκολη για το κόμμα εποχή, προσπάθησε να διατηρήσει την ενότητα της παράταξης και να διασφαλίσει  τον ουσιαστικό ρόλο της τοπικής οργάνωσης. 

Πίστευε στη δύναμη και στην αποστολή των συνδικαλιστικών φορέων και υπηρέτησε ως Πρόεδρος και μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων και ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων Κυνουρίας. Από αυτή τη θέση, μαζί με καλούς φίλους του και συνεργάτες, αποτέλεσαν την πρώτη εξωστρεφή επαγγελματική ομάδα, που προσπάθησε να αντιμετωπίσει τα θέματα του κλάδου, όχι σε στενό τοπικό επίπεδο, αλλά σε επίπεδο Κυνουρίας και στη συνέχεια, σε επίπεδο Πελοποννήσου και Κηθύρων. Από αυτή τη θέση έδωσε μεγάλους αγώνες για πολλά θέματα που ταλανίζουν τον κλάδο. Οι παρεμβάσεις τους στην Ομοσπονδία Πελοποννήσου, στην Πανελλήνια Συνομοσπονδία Ελλάδος αλλά και στην Περιφέρεια και το Υπουργείο Τουρισμού, θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη μας για πολλά χρόνια. Θα τον θυμόμαστε να διανύει μεγάλες αποστάσεις για να συμμετάσχει σε συμβούλια και συνέδρια, να συμβάλει και με δικά του μέσα στη παρουσίαση της περιοχής στις  πρώτες (φτωχές σε προϋπολογισμό) εκθέσεις  και συνέδρια, να εργάζεται άοκνα και μεθοδικά για τη βελτίωση του θεσμικού πλαισίου που διέπει τη λειτουργία των τουριστικών επιχειρήσεων, να απευθύνεται δια αλληλογραφίας ή δια ζώσης προς κάθε αρμόδιο ακόμα και στον  Υπουργό, να παλεύει ενάντια σε κάθε τι παράνομο, να απαιτεί τη βελτίωση της λειτουργίας των θεσμικών οργάνων, να ζητά την εφαρμογή του Νόμου, να  μάχεται για τη διακοπή  έκνομων ενεργειών και για άλλα πολλά. 

Μέσα από τη συνδικαλιστική του δράση προσπάθησε να φέρει στο σύλλογο όλους τους επιχειρηματίες και κυρίως τους νέους. Ο ίδιος πίστευε ότι ο συνάδελφος δεν είναι ανταγωνιστής. Αντιθέτως, έβλεπε κάθε νέα επιχειρηματική πρωτοβουλία ως μία ακόμα προσπάθεια βελτίωσης και αύξησης του συνολικού τουριστικού προϊόντος της περιοχής. Με αυτή την πεποίθηση προσπάθησε πολλές φορές να βοηθήσει συναδέλφους του σε ό,τι τους απασχολούσε. 

Ως Εκπρόσωπος της Ένωσης Ξενοδόχων Κυνουρίας εξελέγη Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων - Δωματίων Πελοποννήσου - Κυθήρων. 

Υπηρέτησε ως μέλος του Δ.Σ. του Φορέα Διαχείρισης Οικολογικού Όρους Πάρκου Πάρνωνα - Υγρότοπου Μουστού. Ευρισκόμενος στη συγκεκριμένη θέση πίστεψε στην ουσιαστική αποστολή του «Φορέα» και προσπάθησε να συμβάλλει, στην προώθηση των έργων της περιοχής. Για τη συγκεκριμένη δράση και για τη συνεργασία του με τον Πρόεδρο, τα μέλη και το επιστημονικό προσωπικό του Φορέα βραβεύτηκε στο πλαίσιο εκδήλωσης για τα εγκαίνια του Βοτανικού Σταθμού. Ο ίδιος έλεγε ότι ο έπαινός που του απενεμήθη για το έργο του ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ, δεν είναι προσωπικός  αλλά συλλογικός και τιμά όλους τους συναδέλφους, που είναι μέλη της Ένωσης, ενώ δεν ξεχνούσε ότι τον ουσιαστικό ρόλο είχαν ο Πρόεδρος του «Φορέα»  και η Δημοτική αρχή. 

Ο Στέλιος Τσουκάτος διετέλεσε και ενεργό μέλος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, του Συλλόγου «Η Ζεστή Φωλιά» του «Εμπορικού,  Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου Λεωνιδίου "Νέα Εποχή"» και του Δ.Σ. του «Αθλητικού Συλλόγου Λεωνιδίου». Μάλιστα ευρισκόμενος στην ξενιτιά, μαζί με άλλους συμπατριώτες, χρηματοδότησαν την κατασκευή των αποδυτηρίων της ομάδας, όπως μαρτυρά η σχετική αναμνηστική επιτοίχια επιγραφή του  κτιρίου. 

Αυτός ήταν ο δικός μας Στέλιος. Ένας άνθρωπος, του οποίου προσωπικότητα και η δράση δεν μπορούν να χωρέσουν σε ένα τέτοιο κείμενο.  

Η απουσία του είναι μεγάλη. Μας λείπει ο άνθρωπος που γέμιζε το σπίτι και τις καρδιές μας με την παρουσία του, που μας στήριζε, που ήταν πάντοτε πρόθυμος να βοηθήσει, που μας αγαπούσε, που θέλαμε να είμαστε δίπλα του. 

Πιστεύουμε ότι θα μας λείψει και ο φίλος και συνεργάτης, ο μαχητικός συνδικαλιστής, ο  άνθρωπος με το μεγάλο ενδιαφέρον, τη συνεχή δραστηριότητα, τους αγώνες, τις γνώσεις και την εμπειρία σε πολλά θέματα. 

Θα μας λείψει ο Στέλιος που είχαμε γνωρίσει.  

Εμείς προσπαθούμε να μετατρέψουμε σε λόγο παρηγοριάς ένα πραγματικό γεγονός: Ότι ο Στέλιος έζησε και έφυγε αγωνιζόμενος και όρθιος. 

Είμαστε τυχεροί που σε είχαμε δίπλα μας Στέλιο Κωσταρίνη, σύζυγε, πατέρα, λατρεμένε παππούλη, συγγενή, συνεργάτη και φίλε!! 


Η Οικογένειά του
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Όνομα

"Κλεισθένης",1,16η Μαρτίου,4,25η Μαρτίου,37,28η Οκτωβρίου,26,Α.Ε.Μαρίου,57,Α.Ε.Σ. Κυνουρίας,2,Α.Ο.Σ.Λ,4,Α.Σ. TKD Λεωνιδίου,30,Α.Σ."Αρκάς",27,Α.Σ.Λεωνιδίου,786,Α.Τ.Λεωνιδίου,3,Αβραντίνης,1,Αγ.Βασίλειος,15,Αγγελίες,79,Άγιος Βασίλειος,5,Αγρότες,156,Αγροτικός Συνεταιρισμός,45,Αγώνες δρόμου,89,Αγωνιστική Συνεργασία,2,ΑΔΜΗΕ,1,ΑΕΠΙ,5,Αθλητικά,2920,αιγιαλός,1,Αιμοδοσία,56,Αλιεία,7,αλιευτικός σύλλογος,3,Άλλα αθλήματα,197,ΑΜΕΑ,14,Αμπελουργοί,13,Αμυγδαλιά,15,Ανακοινώσεις,371,Αναπτυξιακή Πάρνωνα,141,Αναρρίχηση,37,Ανέλιξη,1,Ανεξάρτητοι Έλληνες,8,Άνεργοι,18,Ανοικτό Πανεπιστήμιο,1,Ανοιχτή συνέλευση,8,ΑΝΤΑΡΣΥΑ,1,Αντένα,2,Αντιφασίστες,1,Αξίζει να δείτε,105,Άξιον Εστί,3,απάτες,11,απεργία,5,Απογραφή 2011,4,Αποζημιώσεις,7,Απόκριες,115,Απόλλων Τυρού,281,άποροι,11,Αποστολόπουλος,1,αποτελέσματα,1,Απόψεις,1,Απρόβλεπτα,1,απώλεια αντικειμένου,1,Άργος,1,Αργυράκη,1,Άρθρα,20,Αρκαδία,866,Αρκαδικό Πανόραμα,5,Αρκαδικός,4,Άρση βαρών,2,Αρχαιολογία,27,Αρχείο Τσακωνιάς,138,Αρχιτέκτονες,6,ΑΣΕΠ,1,Αστεία,2,Αστέρας Τρίπολης,2,Άστρος,28,Αστυνομία,204,Ασφαλιστικά ταμεία,76,ΑΤΕ,1,ατύχημα,6,Άυλη Πολιτιστική κληρονομιά,1,Αυτοδιοίκηση,27,αυτοδιοίκηση-εκλογές,108,Αυτοκίνητο,47,αφιέρωμα,3,Βαλασόπουλος,1,Βασκίνα,32,Βέμμος,9,Βενιζέλος,1,Βιβλίο,41,Βίντεο,100,Βιογραφικό,3,Βιτζηλαίου,5,Βιώσιμη Πόλη,2,Βλάβες,12,Βλάσης,57,Βλησιδιά,14,Βοήθεια στο σπίτι,1,Βόλεϊ,10,Βουδούρης,7,βραβείο,2,Γ.Ε.Φ.,1,Γ.Σ.Τυρού,92,Γενική Συνέλευση,59,Γεύσεις Ελλήνων εκλεκτές,5,Γεωργοί,4,γηροκομείο,16,Γιαννακόπουλος,1,Γιαννακούρας,36,Γιαννούσης,3,Γιορτή Αμυγδάλου,3,Γιορτή θαλασσινών,5,Γιορτή Κρασιού,22,γιορτή μελιού,10,Γιορτή μελιτζάνας,24,Γιορτή πανσελήνου,2,Γιορτή του Ψαρά,21,Γλυππία,1,γλυπτική,2,Γνώμες,401,Γόντικας,2,Γυμνάσιο,106,Γυναίκα,8,Γύρος Αμπελώνων,1,Δ.Ε.Τυρού,16,Δ.Ο.Υ.,65,Δαλιάνης,9,δανειολήπτες,3,Δασαρχείο,19,ΔΕΔΔΗΕ,23,Δέδε,2,Δέδες,4,ΔΕΗ,40,ΔΕΚΟ,1,Δελτία τύπου,1100,δεντροφύτευση,2,ΔΗ.ΣΥ.,8,ΔΗΚΕΝΚ,16,Δημ.Ραδιόφωνο Τρίπολης,4,ΔΗΜΑΡ,3,Δημοπρασία,43,Δήμος Β.Κυνουρίας,7,Δήμος Γορτυνίας,1,Δήμος Λεωνιδίου,34,Δήμος Ν.Κυνουρίας,64,Δήμος Νότιας Κυνουρίας,1236,Δήμος Τυρού,1,Δημόσιο,1,δημοσιογράφοι,3,Δημοσκόπηση,2,Δημοτικό Συμβούλιο,236,Δημοτικό Σχολείο,214,δημοψήφισμα,1,Δια Βίου Μάθηση,14,Διαγωνισμός,40,Διαδίκτυο,57,δίαθλο,1,διακοπή νερού,9,διακοπή ρεύματος,18,Διαμαρτυρία,4,Διαμονή,13,Διανομή τροφίμων,17,διασκέδαση,82,Διατροφή,12,διάφορα,8,διάφορα είδη,7,ΔΙΕΚ,5,Δικαιοσύνη,73,Δράκος,7,Δράσεις Κυνουρίας,3,Δράση,7,Δρίτσας,7,Δυνατή Πελοπόννησος,1,δυστύχημα,16,δωρεά,17,εγκαίνια,2,ΕΕΣΠΟΦ,1,εθελοντισμός,32,έθιμα,4,Εθνική Ελλάδας,14,Εθνική Συσπείρωση,1,Εθνική Τράπεζα,7,ει,1,Ειδήσεις,5,Ειδικό Σχολείο,3,Εκδηλώσεις,932,Εκδρομή,73,Έκθεση,66,Έκθεση Φωτογραφίας,10,Εκκλησία,307,Εκλογες,3,Εκλογές,477,Εκπαίδευση,475,εκπομπή,3,εκπτώσεις,3,Εκτελεστική επιτροπή,2,ελαιοπαραγωγοί,50,ΕΛΓΑ,4,Ελεύθεροι επαγγελματίες,2,Ελιά,2,Ελλάδα,1129,Ελληνικός Στρατός,4,Ελλήνων Συνέλευσις,1,ΕΛΜΕ,1,ΕΛΤΑ,6,Εμβολιασμοί,1,Εμπορικός σύλλογος,168,ΕΜΥ,5,Ενδιαφέρουν,241,Ενέργεια,2,Ενίσχυση Επιχειρήσεων,4,ενοικίαση ακινήτων,14,Ένωση Ξενοδόχων,35,Εξωτερική Πολιτική,2,ΕΟΔΥ,1,ΕΟΜΜΕΧ,1,ΕΟΠΥΥ,3,Εορτή,2,ΕΠΑΛ,81,επαρχιακός Τύπος,1,επέτειοι,12,επιδόματα,21,Επιδοτήσεις,45,Επικαιρότητα,11532,Επιμελητήριο Αρκαδίας,75,έπιπλα,1,Επιστολές,22,Επιτροπή Διαβούλευσης,1,Επιτροπή Παιδείας,6,Επιχειρηματικότητα,63,Επιχειρήσεις εστίασης,1,ΕΠΟ,1,ΕΠΣ.Αρκαδίας,48,ΕΠΣΑ,46,Έργα,258,Εργασία,266,Εργαστήριο,7,Εργατικό κέντρο,3,ΕΡΤ,26,Ερωτηματολόγιο,1,ΕΣΗΕΑ,1,ΕΣΠΑ,32,Εύη Τατούλη,66,Ευθυμογράφημα,17,Ευρωεκλογές,1,Ευχές,41,ΕΦΕΤ,3,Ζαρίτσι,2,Ζαχαριάς,14,ζημιές,5,ζωγραφική,10,Ζώταλης,1,Ηλιοπούλου,4,ημερίδα,31,Θέατρο,76,θέατρο σκιών,3,Θεοδωράκη,1,θεοδωράκης,2,Θεοφάνεια,26,θηροφύλακες,5,Ι.Μ.Αγίου Νικολάου Καρυάς,3,Ι.Μ.Αγίου Νικολάου Σίντζας,22,Ι.Μ.Ελώνης,79,ιατρός,1,Ιδιαίτερα μαθήματα,3,ΙΕΚ,10,ΙΚΑ,37,ΙΚΑ.,1,ΙΝ.Ε.,1,Ισοπολιτεία,7,Ιστορικά,41,Κ.Ε.Δ.Ε,8,Κ.Ε.Ε.,2,Κ.Ε.Π.,12,Κ.Ε.Φ.,1,καιρός,171,Καλαθά,1,Καλλικράτης,9,κάπνισμα,1,Καρβελάς,4,Καρδαράς,1,Καστανιές,1,καταγγελίες,3,Καταδυτικό πάρκο,17,καταναλωτές,3,καταστήματα,3,κατηγορία,1,κατοικίδια,1,Κατσίρης,2,Καύσιμα,3,ΚΕΚ,2,Κέντρο Πληροφόρησης,7,Κέντρο Υγείας,51,Κεντροαριστερά,4,ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ.,1,Κιβωτός του Κόσμου,2,Κίνημα Αλλαγής,11,Κίνηση,1,ΚΚΕ,56,Κλειστό Γυμναστήριο,2,κληροδοτήματα,10,ΚΝΕ,1,Κοινωνία,87,Κοινωνικά,137,Κοινωφελής Επιχείρηση,24,κολύμβηση,5,Κοντοζαμάνης,23,Κοσμάς,189,Κόσμος,87,Κοτρώτσος,1,Κουκλοθέατρο,11,Κουνουπιά,22,Κουτρούκης,5,ΚΠΝΝΑ,1,Κρυονέρι,2,ΚΤΕΛ,22,Κτηματική Υπηρεσία,4,Κτηματολόγιο,13,κτηνοτρόφοι,33,κυκλοφοριακές ρυθμίσεις,21,κυκλοφοριακό,33,Κυνηγετικός Σύλλογος,29,Κυνηγοί,25,Κυνουρία,35,Κύπρος,3,Κωνσταντινόπουλος,75,Λαϊκή αγορά,23,Λαϊκή Ενότητα,10,Λαική συσπείρωση,38,Λαϊκή συσπείρωση,5,Λάκκος,10,Λάκος,7,Λακωνία,1,Λαλουδάκης,35,Λαμπρόπουλος,1,Λαογραφία,72,ΛΑΟΣ,1,λαχειοφόρος,4,Λειβαδά,1,Λειβάδι,13,Λεκκός,1,Λεωνίδιο,2438,Λεωνίδιο Αλλάζουμε,7,Λιβάδι,6,Λιμάνι,22,Λιμεναρχείο,34,Λιμενικό Σώμα,36,Λιμενικό Ταμείο,4,λογιστές,3,Λύκειο,75,Λυκουρέντζος,58,Λυμπεροπούλου,2,Λυσίκατος,82,μαγειρική,3,Μανδρώνης,2,Μάνος,1,Μανώλης,3,Μαρί,20,Μαρνέρης,117,Μελισσοκόμοι,7,Μελιτζάzz,118,Μητέρα,6,Μηχανικοί,6,Μιχελάκης,2,ΜΜΕ,1,μνημόσυνο,27,Μορφωτικός Σύλλογος,91,Μοτοπαρέα,64,Μοτοσικλέτα,47,μουσεία,18,μουσική,12,Μπακούρης,1,Μπαμπαδήμας,57,Μπάσκετ,509,Μπερτζελέτος,6,Μπιρσίμ,6,Μπουντρούκας,5,Μυθική Πελοπόννησος,1,ν,1,Ναρκωτικά,1,Νατάσα Πετρούλια,4,Ναύπλιο,1,Ναυτικοί,2,ΝΔ,227,Νέα Γρίπη,5,Νέα Πελοπόννησος,20,Νέοι Δρόμοι,2,Νεολαία ΠΑΣΟΚ,3,νηπιαγωγείο,63,Νίκας,18,Νικολάκου,10,Νομαρχία Αρκαδίας,6,νομοσχέδιο,1,Νότια Κυνουρία,3677,ντοκιμαντέρ,3,Ξενοδόχοι,19,Ο άλλος δρόμος,21,Ο τόπος μας,5,Ο.Ε.ΕΣ.Π.,1,Ο.Τ.Ε.,6,ΟΑΕΔ,61,ΟΑΕΕ,21,ΟΓΑ,25,Οδηγίες,10,Οδηγοί,1,Οικοδόμοι,4,Οικολόγοι,6,Οικονομία,152,Οικονομική επιτροπή,50,Οινοπαραγωγοί,2,ΟΚΕ,1,Ολυμπιακός Λεωνιδίου,226,ομιλία,26,Ομογένεια,41,Ομοσπονδία TKD ITF,8,ΟΝΝΕΔ,5,ΟΠΑΠ,5,ΟΠΕΚΕΠΕ,1,όπερα,1,Όραμα-Γνώση-Πρόοδος,42,Ορειβασία,178,Ορθοπαιδικός,1,ορκωμοσία,2,ΟΤΑ,10,Ουράνης,2,Π.Ο.Ε.,1,Παγώνης,2,ΠΑΖΛ,6,Παιδί,72,Παιδίατρος,10,Παιδική Χαρά,8,Παιδική Χορωδία,16,παιδικός σταθμός,30,παλαίμαχοι,2,Παλαιοχώρι,45,ΠΑΜΕ,4,Παναγιωτόπουλος,1,Παναρκαδική ομοσπονδία,26,Παναρκαδικό Νοσοκομείο,30,Πανελλήνιες,18,Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου,9,πανηγύρια,60,Παπαδημητρόπουλος,1,Παπαηλιού,12,Παπαθανασόπουλος,151,Παπαμιχαήλ,3,Παπανδρέου,2,παραδοσιακοί χοροί,6,Παραλία Τυρού,3,Παραλίες,3,παράξενα,1,ΠαραΤυρό,26,Παρθενώνας,1,Πάρνωνας,8,Παρουσίαση,12,ΠΑΣΟΚ,85,Πάσχα,185,Πατσαρίνος,1,Πάχος,2,Πεζοπόροι Τυρού,162,Πελετά,179,Πελοποννησιακή Ένωση,3,Πελοποννησιακή Συμμαχία,2,Πελοπόννησος,15,Πελοπόννησος Οικολογική,2,Πελοπόννησος Πρώτα,5,Πέρα Μέλανα,61,Περιβάλλον,224,Περιοδικό,1,Περιπατητικός τουρισμός,2,Περιφέρεια Πελοποννήσου,823,Πηγάδι,25,Πλάκα,189,Πλατανάκι,20,πο,1,Ποδήλατο,36,Ποδόσφαιρο,1881,Ποίηση,3,Πολεμική Αεροπορία,1,Πολεμικό Ναυτικό,1,Πολιτικά,752,Πολιτική προστασία,24,Πολιτισμός,707,Πολιτιστικός Σύλλογος,15,Πολίχνη-Δράση,1,πολύτεκνοι,2,Ποτάμι,6,Πούλιθρα,183,Πραγματευτή,63,Πρασιές,1,Πραστός,35,προκηρύξεις,78,Πρόσκληση,8,Προσφορά εργασίας,4,Πρόσωπα,29,Πυργούδι,3,Πυροσβεστική,88,πωλήσεις ακινήτων,36,πωλήσεις επιχειρήσεων,2,πωλήσεις οχημάτων,5,ραδιόφωνο,4,Ρέππας,8,ρετρό,3,Ρολόι,1,Ρουσιάς,4,ρύθμιση οφειλών,1,Σαλάκος,7,Σαμαράς,1,Σαμπατική,22,ΣΑΟΟ,5,Σαπουνακέϊκα,29,Σαραντάρης,27,σεισμός,22,σεμινάριο,24,ΣΕΤΕ,3,Σιδηρόδρομος,1,Σινεμά,123,Σιώρας,13,Σκαντζός,1,Σπηλαιολόγοι,9,Στατιστική Υπηρεσία,9,ΣτΕ,1,Στίβος,46,στρατολογία,3,Σύλλογος "Αγ.Απόστολοι",25,Σύλλογος "Άγιος Γεώργιος",3,Σύλλογος "Αθηνά",6,Σύλλογος "Απόλλων",16,Σύλλογος "Επαρχία Κυνουρίας",1,Σύλλογος "Ζεστή Φωλιά",2,Σύλλογος "Λεωνίδιον",13,Σύλλογος Αναρριχητών,1,Σύλλογος Απανταχού Αμυγδαλιωτών,5,Σύλλογος Απανταχού Βασκινιωτών,5,Σύλλογος Απανταχού Τσιταλιωτών,4,σύλλογος Βασκινιωτών,4,Σύλλογος γονέων,137,Σύλλογος Δαφνώνας,10,Σύλλογος Κτηνοτρόφων,3,Σύλλογος Μαριωτών,11,Σύλλογος Παλαιοχωριτών,3,Σύλλογος"Πολίχνη",7,Συμπολιτεία,69,Συναυλία,129,Σύνδεσμος Κοσμιτών,1,Συνέδριο,42,συνέντευξη,35,συνήγορος του πολίτη,1,συνταγές,1,Συνταξιούχοι,22,ΣΥΡΙΖΑ.,120,σχόλια,1,Σωματείο Γυναικών,2,Τ.,1,Τ.Α.Π.,1,Τ.Ε.Ε.,10,Τ.Ο.Π.,3,ΤΑΞΙ,1,Τατούλης,258,ΤΕΒΑ,7,τέλη,3,τέννις,4,Τέχνη,11,Τεχνικό Πρόγραμμα,3,Τεχνολογία,42,Τηγάνι,2,τηλεόραση,99,τοξοβολία,5,Τοπικά,18,Τοπικό Αρχείο,4,Τουρισμός,380,Τράπεζα Πειραιώς,3,τράπεζες,18,Τρίαθλο,28,Τριανταφύλλου,3,Τρίτεκνοι,7,Τροχαίο,42,Τροχάνη,1,Τσακωνιά,83,Τσακώνικη διάλεκτος,48,τσακώνικη μελιτζάνα,5,Τσακώνικη υφαντική,13,Τσακώνικος Συνεταιρισμός,1,Τσακώνικος Συνεταιρισμός Γυναικών,1,Τσακώνικος Χορός,15,Τσακωνοπαρέα,14,Τσέρφο,1,Τσιγκούνης,13,Τσικνοπέμπτη,4,Τσιλιβής,2,Τσιτάλια,28,ΤΣΜΕΔΕ,1,Τύπος,1,Τυρός,741,Υγεία,374,ΥΠΕΣ,1,Υπηρεσίες,1,Υποθηκοφυλακείο,2,Υποτροφίες,9,Υπουργείο Ναυτιλίας,1,Υπουργείο Πολιτισμού,1,Φ.Ο.Σ.Λ.,1,Φάμπρικα Πολιτισμού,106,Φαρμακοποιοί,1,Φεστιβάλ,70,Φεστιβάλ αναρρίχησης,13,Φεστιβάλ Μελιτζάνας,58,Φιλαρμονική,27,Φιλόδημοι Πολίτες,31,φιλόζωοι,21,Φίλοι Εθνικής Ελλάδος,1,Φορέας Διαχείρισης Οικολογικού Πάρκου,147,Φορείς,8,φορολογία,56,Φορολογικά,99,Φόρος ακινήτων,1,Φωκιανό,24,Φωτογραφία,11,Φωτογραφίες,65,ΧΑΔΑ,5,χάκερς,1,Χαμόγελο του παιδιού,12,Χάρτες,3,Χείλαρης,14,χιούμορ,1,Χορευτικό συγκρότημα,3,Χορευτικός Όμιλος,7,χοροεσπερίδα,45,Χορός,49,Χορωδία,29,Χορωδία Ενηλίκων,14,Χουζούρης,4,Χούνη,2,Χριστούγεννα,205,Χρονογράφημα,12,Χρυσή Αυγή,22,ψάρεμα,2,Ψαρολόγος,9,ψήφισμα,7,Ψυχολογία,10,Ωδείο,16,ώρα,11,agenda,2,Beach Soccer,4,Beach Tennis,19,Beach Volley,49,Erasmus,3,Events,1,Facebook,16,Google,1,I Love GR,11,Leader,35,Photo Gallery,1,Pizza,1,Rally,1,Taekwon Do,78,Taxisnet,8,TKD WTF,15,Toolbar,1,Unesco,1,Video,1235,WWF,2,
ltr
item
Leonidion.gr: Για τον Στέλιο Τσουκάτο - Κωσταρίνη που αγαπήσαμε!
Για τον Στέλιο Τσουκάτο - Κωσταρίνη που αγαπήσαμε!
https://4.bp.blogspot.com/-GR2fIkqrtXc/WbukrklHLJI/AAAAAAABC6M/nEHvLOtdx64CJs_WDRTd22JXRv_SiKjyQCLcBGAs/s640/DSC_68802.JPG
https://4.bp.blogspot.com/-GR2fIkqrtXc/WbukrklHLJI/AAAAAAABC6M/nEHvLOtdx64CJs_WDRTd22JXRv_SiKjyQCLcBGAs/s72-c/DSC_68802.JPG
Leonidion.gr
https://www.leonidion.gr/2017/09/blog-post_15.html
https://www.leonidion.gr/
https://www.leonidion.gr/
https://www.leonidion.gr/2017/09/blog-post_15.html
true
1463647731720589503
UTF-8
Φορτώθηκαν όλα τα δημοσιεύματα Δεν βρέθηκαν δημοσιεύματα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσοτερα Cancel reply Διαγραφή Από τον Αρχική σελίδα Σελίδες Δημοσιεύματα Δείτε τα όλα ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ Αναζήτηση Όλα τα δημοσιεύματα Δεν βρέθηκε δημοσίευμα που να ταιριάζει στην αναζήτηση ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαίου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαίου Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago χτες $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερες από 5 εβδομάδες Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content