O απολογισμός του τουρνουά μπάσκετ 3x3 στο Λεωνίδιο (pics)

Την Μ.Τετάρτη 24 Απριλίου έπεσε η αυλαία του τριήμερου τουρνουά μπάσκετ 3x3 που έλαβε χώρα στο κλειστό γυμναστήριο Λεωνιδίου. Στην...


Την Μ.Τετάρτη 24 Απριλίου έπεσε η αυλαία του τριήμερου τουρνουά μπάσκετ 3x3 που έλαβε χώρα στο κλειστό γυμναστήριο Λεωνιδίου.

Στην διοργάνωση έλαβαν μέρος συνολικά 19 ομάδες με 74 αγωνιζόμενες και αγωνιζόμενους ενώ διεξήχθησαν συνολικά 41 αγώνες καθώς και διαγωνισμοί τριπόντων και δεξιοτήτων. Σημαντική ήταν επίσης η προσέλευση του φίλαθλου κοινού καθ' όλη την διάρκεια του τουρνουά.Αναλυτικότερα για το αγωνιστικό κομμάτι:

Κατηγορία 2002-2006

Σχηματίστηκε ένας όμιλος 5 ομάδων: Καβαλιέρος, Βασκίνα, 69ers, Τίποτα, Ποιος Ξέρει, που έγιναν 6 με την φιλική συμμετοχή της ομάδας των Κοριτσιών.

Γενικά παρά την θεωρητική ύπαρξη φαβορί η κατηγορία είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Στον όμιλο είχαμε τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή, μέσω της οποίας κέρδισε την πρωτιά η ομάδα των 69ers  που πραγματοποίησε και τις καλύτερες εμφανίσεις σε αυτή την φάση. 

Στα ημιτελικά συνάντησαν την Βασκίνα που είχαν κερδίσει με 15-13 στον όμιλο, εκεί οι μέχρι τότε μέτριοι "Βασκινιώτες" ήταν ιδιαίτερα εύστοχοι από την γραμμή τον 6,75 παίρνοντας την πρόκριση με 15-11. Στον άλλο ημιτελικό συναντήθηκαν οι Καβαλιέρος από το Άστρος με τους Τίποτα. Παρότι οι Τίποτα είχαν κερδίσει στον όμιλο με 11-9 κι εδώ είχαμε αντίθετη τελική κατάληξη αφού οι Καβαλιέρος ξαναβρήκαν τον καλό τους εαυτό κερδίζοντας με 16-11.

Για την μάχη του Χάλκινου μεταλλίου συναντήθηκαν οι Τίποτα με τους 69ers. Οι 69ers απογοητευμένοι από τον χαμένο ημιτελικό δεν κατάφεραν να μπουν στο πνεύμα του ματς, ενώ οι Τίποτα με άλλη μία καλή εμφάνιση έκαναν την μίνι έκπληξη κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο.

Στον μεγάλο τελικό είχαμε ένα ματς που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μεταξύ Καβαλιέρος και Βασκίνας. Παρά το σταθερό προβάδισμα των Καβαλιέρος η Βασκίνα προσπάθησε και σένα βαθμό κατάφερε να κάνει το comeback από την γραμμή των 3 πόντων. Με άλλη μια πολύ καλή εμφάνιση οι Καβαλιέρος τελικά κέρδισαν για 2η φορά την Βάσκινα με 16-13 κατακτώντας την πρώτη θέση. ΜVP αναδείχτηκε ο εντυπωσιακός Μαρίνος των Καβαλιέρος.

Εδώ να ευχηθούμε και για την συνέχιση των αγώνων μεταξύ Άστρους και Λεωνιδίου στο προσεχές μέλλον.

Κατηγορία Γυναικείου

Συνολικά δημιουργήθηκαν 2 ομάδες γένους θηλυκού. Οι Παλαίμαχες που συμμετείχαν στην Κατηγορία 18+ αλλά και τα Κορίτσια που έπαιξαν στην 2002-2006. 

Είχαμε επίσης, και την συμμετοχή 2 γυναικών σε μικτές ομάδες στην κατηγορία 18+.

Στον τελικό του γυναικείου οι Παλαίμαχες έδειξαν ότι οι παλιές είναι αλλιώς κερδίζοντας με 16-5 τις ελπιδοφόρες  παίκτριες των Κοριτσιών.
Μακάρι η συμμετοχή συνολικά 9 γυναικών και νεανίδων στο Τουρνουά να αποτελέσει το έναυσμα για την αναγέννηση του γυναικείου Μπάσκετ στο Λεωνίδιο!

Κατηγορία 18+ 

Μια ιδιαίτερα πολυσυλλεκτική κατηγορία καθότι εκτός από την  γυναικεία συμμετοχή των Παλαιμάχων και των 2 Μικτών Ομάδων (Fair Play, Λέιζερς) είχαμε και ομάδες από κάθε φάσμα: Ηλικιακό, όπου οι ομάδες ξεκίναγαν από την Γ’Λυκείου και έφταναν τα βαθιά "άντα", Γεωγραφικό: αφού εκτός από το Λεωνίδιο είχαμε ομάδες ορμώμενες από τον Τυρό, τα Πούλιθρα, τον Αγ. Ανδρέα και την Αθήνα, αλλά και γενικότερου background αφού υπήρχαν ομάδες απαρτιζόμενες στην πλειοψηφία τους από ποδοσφαιριστές, πυροσβέστες αλλά και φυσικά μηχανόβιους.

Στο αγωνιστικό σκέλος οι 13 ομάδες χωρίστηκαν σε 4 ομίλους. 

Στον Α’ όμιλο το ενδιαφέρον ήταν αμείωτο μέχρι και το τελευταίο ματς όπου η Μοτοπαρέα έκανε εντυπωσιακή επιστροφή όχι μόνο γλυτώνοντας τον αποκλεισμό αλλά και κατακτώντας την πρώτη θέση αφήνοντας στην τριπλή ισοβαθμία έξω τους εφήβους Ό,τι να΄ναι. Μαζί με την Μοτοπαρέα την πρόκριση πήραν και οι ιδιαίτερα μαχητικοί Πορτο-Λεωνί. Ενώ, πολύ καλές εντυπώσεις άφησαν οι Παλαίμαχες που πάλεψαν κάθε ματς μέχρι τέλους.

Στον Β’ όμιλο όλα τα ματς κρίθηκαν στο τέλος στις λεπτομέρειες, δείγμα του πολύ καλού επιπέδου των 3 ομάδων. Τελικά, με 2 ανατροπές τα Πρωτοκόλια κατέκτησαν την πρώτη θέση ενώ στο νήμα οι Athenians πήραν την 2η θέση αφήνοντας 3α τα μαχητικότατα Καφενεία.


Υψηλού επιπέδου ήταν και ο Γ’ Όμιλος, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και μίνι πρωτάθλημα Ν.Κυνουρίας. Τελικά την πρωτιά κατέκτησαν οι Λεωνιδιώτες Mπριζολέικερς αφήνοντας 2ους τους εκ Τυρού ορμώμενους Λάγαρες και 3ους τους Πουλιθριώτες του Κρουντέλι.Στον Δ’ Όμιλο  οι Fair Play δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησης κατακτώντας αρκετά εύκολα την πρωτιά ενώ η πολυαθλητική ομάδα των Νενεκούμη κα σία κατέκτησε την δεύτερη θέση αφήνοντας 3ους τους Λέιζερς.


Στα προημιτελικά ξεχώρισαν οι ομάδες του Β’ και Γ’ ομίλου αφού και οι 4 πέρασαν στα ημιτελικά. Συγκεκριμένα τα Πρωτοκόλια επικράτησαν με 16-7 του Πόρτο-Λεωνί, οι Athenians  με 16-6 της Μοτοπαρέας, οι Λάγαρες κέρδισαν με 16-9 τους Λάγαρες ενώ με μεγάλα σουτ οι Μπριζολέικερς τερμάτισαν πρόωρα το ταξίδι της ομάδας του Νενεκούμη με 16-14.

Η μεγάλη έκπληξη βέβαια σημειώθηκε στα ημιτελικά, όπου με μεστό παιχνίδι οι Λάγαρες εκμεταλλεύτηκαν κάθε αμυντική αδυναμία των Πρωτοκολιών, ενώ περιόρισαν όσο χρειαζόταν και την καλαθομηχανή των αντιπάλων (Μπράιαν) κερδίζοντας τελικά με 16-14. 
Στον άλλο ημιτελικό παρά ορισμένες εντυπωσιακές φάσεις σε άμυνα και επίθεση οι Μπριζολέικερς δεν βρήκαν αντίδοτο στην ευστοχία των Athenians χάνοντας με 16-8.

Στον μικρό Τελικό τα Πρωτοκόλια δεν άφησαν πολλά περιθώρια αντίδρασης στους χτυπημένους και από τραυματισμούς Μπριζολέικερς κατακτώντας την 3η θέση με 16-12

Από την άλλη στον μεγάλο Τελικό οι Λάγαρες ξεκίνησαν με τον ίδιο τρόπο που κέρδισαν τα Πρωτοκόλια. Χτυπούσαν κάθε πιθανή αμυντική ανισορροπία ενώ περιόρισαν και την επιθετική δημιουργία των Athenians, προηγούμενοι με 10-6. Σταδιακά όμως η κούραση έκανε την εμφάνιση της και παράλληλα με ένα επιθετικό κρεσέντο του Ξουρίδα των Athenians κατέκτησαν την πρωτιά με 21-14. 

Στον τελικό είχαμε την τιμή να συμμετέχουν  και 2 δόξες του μπάσκετ του Λεωνιδίου καθώς το τζάμπολ έκανε η πρωταθλήτρια Μαρία Αργυράκη ενώ πρώτος διαιτητής ήταν ο Ανδρέας Κόκκορης!

Παρότι δεν κατάφερε να φέρει τα Πρωτοκόλια στον Μεγάλο Τελικό MVP του τουρνουά αναδείχθηκε ο κατά κοινή ομολογία καλύτερος παίχτης: Μπράιαν Μπακάλης

Διαγωνισμός Τριπόντων και Δεξιοτήτων

Στη Δεύτερη Μέρα του Τουρνουά ξεχώρισαν οι διαγωνισμοί τριπόντων και δεξιοτήτων.

Man of the day ήταν ο Γιαννέλος που έφτασε και στους 2 τελικούς. 

Στα τρίποντα μεταξύ 16 διαγωνιζομένων πέρασαν στον τελικό οι: Γιαννέλος (7/15), Γεωργουλης (6), Βαγγέλης (5), Λεκκός (5), Ψύχας (5) και Καμβύσης (5). Εκεί ο Γιαννέλος με ένα εντυπωσιακό 10/15 δεν απειλήθηκε από κανέναν παρά την επίσης πολύ καλή επίθεση του Λεκκού με 8/15.

Στον πρωτότυπο διαγωνισμό των δεξιοτήτων προκρίθηκαν στον τελικό οι Ξουρίδας και Γιαννέλος με πραγματικά εξαιρετικούς χρόνους (21,55” και 23,48”). Εκεί παρά το αρχικό του προβάδισμα ο Γιαννέλος ήταν ιδιαίτερα άστοχος στο τελικό σουτ χάνοντας το νταμπλ από τον Θανάση Ξουρίδα!

Ευχαριστίες

Εδώ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν σαν αγωνιζόμενοι, διαιτητές, ή γραμματεία στην επιτυχή διεξαγωγή του τουρνουά 3x3 καθώς φυσικά και το φίλαθλο κοινό.

Ένα ακόμα μεγάλο ευχαριστώ πρέπει να πάει φυσικά και στους χορηγούς του Τουρνουά:
Τα δώρα των νικητών είναι προσφορές των εστιατορίων: Πρυτανείο και Εν Λεωνιδίω 1904    (Κάβας) και του μπαρ-καφέ Κάλυε.
Η αφίσα του τουρνουά και η καλλιτεχνική της επιμέλεια ήταν μια προσφορά του βιβλιοπωλείου Ατελιέ και της Ειρήνης Σμύρου, ενώ το leonidion.gr και ο Κωνσταντίνος Τρανάς μας βοήθησαν ιδιαίτερα στην προώθηση της διοργάνωσης αλλά και στην καταγραφή των σημαντικότερων στιγμών της.

Ακόμη θα θέλαμε να πούμε και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γίωργο Βλάμη, την Μαρία Αργυράκη και τον DJ Φίλιππο για την παροχή του απαραίτητου εξοπλισμού και χρόνου για την μουσική ψυχαγωγία κατά την διάρκεια του τουρνουά, αλλά και στον Παναγιώτη Μάνο που μερίμνησε για την ασφαλή επιστροφή της ομάδας του Άστρους.

Η εθελοντική βοήθεια όλων επέτρεψε την ανεμπόδιστη διεξαγωγή του τουρνουά που θέλουμε να πιστεύουμε ότι άφησε ευχαριστημένη την μεγάλη πλειοψηφία των συμμετεχόντων.

Ευελπιστούμε φυσικά να υπάρχει συνέχεια τις επόμενες χρονιές!

Η Οργανωτική Ομάδα του ΤουρνουάΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Όνομα

"Κλεισθένης",1,16η Μαρτίου,4,25η Μαρτίου,42,28η Οκτωβρίου,26,Α Χώρα νάμου,1,Α.Ε.Μαρίου,60,Α.Ε.Σ. Κυνουρίας,2,Α.Ο.Σ.Λ,4,Α.Σ. TKD Λεωνιδίου,30,Α.Σ."Αρκάς",27,Α.Σ.Λεωνιδίου,833,Α.Τ.Λεωνιδίου,3,ΑΑΔΕ,2,Αβραντίνης,1,Αγ.Βασίλειος,15,Αγαπήνωρ,1,Αγγελίες,102,Αγία Παρασκευή,1,Άγιος Βασίλειος,6,Αγρότες,165,Αγροτικός Συνεταιρισμός,47,Αγώνες δρόμου,92,Αγωνιστική Συνεργασία,2,ΑΔΜΗΕ,1,ΑΕΠΙ,5,Αεροδρόμια,1,Αθήνα,1,Αθλητικά,3078,αιγιαλός,1,Αιμοδοσία,58,ακτοπλοΐα,1,Αλιεία,7,αλιευτικός σύλλογος,3,Άλλα αθλήματα,197,ΑΜΕΑ,18,Αμπελουργοί,13,Αμυγδαλιά,20,αναγκαστικά μέτρα,17,Ανακοινώσεις,603,Αναπτυξιακή Πάρνωνα,149,Αναρρίχηση,40,Ανέλιξη,1,Ανεξάρτητοι Έλληνες,8,Άνεργοι,20,Ανοικτό Πανεπιστήμιο,1,Ανοιχτή συνέλευση,8,ΑΝΤΑΡΣΥΑ,1,Αντένα,2,Αντιφασίστες,1,Αξίζει να δείτε,105,Άξιον Εστί,3,απάτες,12,απεργία,5,Απογραφή 2011,4,Αποζημιώσεις,7,Απόκριες,128,Απόλλων Τυρού,304,άποροι,11,Αποστολόπουλος,1,αποτελέσματα,1,Απόψεις,1,Απρόβλεπτα,1,απώλεια αντικειμένου,1,Άργος,1,Αργυράκη,1,Άρθρα,21,Αρκαδία,951,Αρκαδικό Πανόραμα,5,Αρκαδικός,4,Άρση βαρών,2,Αρχαιολογία,28,Αρχείο Τσακωνιάς,153,Αρχιτέκτονες,6,ΑΣΕΠ,1,Αστεία,2,Αστέρας Τρίπολης,2,Άστρος,30,Αστυνομία,211,Ασφαλιστικά ταμεία,77,ΑΤΕ,1,ατύχημα,7,Άυλη Πολιτιστική κληρονομιά,1,Αυτοδιοίκηση,27,αυτοδιοίκηση-εκλογές,108,Αυτοκίνητο,49,αφιέρωμα,3,Βαλασόπουλος,1,Βασκίνα,32,Βέμμος,9,Βενιζέλος,1,Βιβλίο,43,Βίντεο,100,Βιογραφικό,3,Βιτζηλαίου,5,Βιώσιμη Πόλη,2,Βλάβες,12,Βλάσης,68,Βλησιδιά,17,Βοήθεια στο σπίτι,2,Βόλεϊ,17,Βουδούρης,7,βραβείο,2,Γ.Ε.Φ.,1,Γ.Σ.Τυρού,92,Γενική Συνέλευση,72,Γεύσεις Ελλήνων εκλεκτές,5,Γεωργοί,4,γηροκομείο,16,Γιαννακόπουλος,1,Γιαννακούρας,39,Γιαννούσης,3,Γιορτή Αμυγδάλου,3,Γιορτή θαλασσινών,5,Γιορτή Κρασιού,22,γιορτή μελιού,10,Γιορτή μελιτζάνας,24,Γιορτή πανσελήνου,2,Γιορτή του Ψαρά,21,Γλυππία,1,γλυπτική,2,Γνώμες,417,Γόντικας,2,Γυμνάσιο,117,Γυναίκα,9,Γύρος Αμπελώνων,1,Δ.Ε.Τυρού,17,Δ.Ο.Υ.,67,Δαλιάνης,10,δανειολήπτες,3,Δασαρχείο,19,ΔΕΔΔΗΕ,33,Δέδε,2,Δέδες,4,ΔΕΗ,40,ΔΕΚΟ,1,Δελτία τύπου,1136,δεντροφύτευση,2,ΔΗ.ΣΥ.,8,ΔΗΚΕΝΚ,22,Δημ.Ραδιόφωνο Τρίπολης,4,ΔΗΜΑΡ,3,Δημοπρασία,51,Δήμος Β.Κυνουρίας,7,Δήμος Γορτυνίας,1,Δήμος Λεωνιδίου,34,Δήμος Ν.Κυνουρίας,64,Δήμος Νότιας Κυνουρίας,1281,Δήμος Τυρού,1,Δημόσιο,2,δημοσιογράφοι,3,Δημοσκόπηση,2,δημοτικά τέλη,1,Δημοτικό Συμβούλιο,254,Δημοτικό Σχολείο,225,δημοψήφισμα,1,Δια Βίου Μάθηση,17,διάγγελμα,3,Διαγωνισμός,46,Διαδίκτυο,66,δίαθλο,1,διακοπή νερού,9,διακοπή ρεύματος,26,Διαμαρτυρία,5,Διαμονή,14,Διανομή τροφίμων,17,διασκέδαση,83,Διατροφή,12,διάφορα,8,διάφορα είδη,13,ΔΙΕΚ,5,Διεύθυνση Δασών,1,Δικαιοσύνη,75,Δικηγόρος,1,Δράκος,7,Δράσεις Κυνουρίας,3,Δράση,11,Δρίτσας,7,Δυνατή Πελοπόννησος,1,δυστύχημα,18,δωρεά,26,εγκαίνια,2,εγκύκλιος,1,ΕΕΣΠΟΦ,1,εθελοντισμός,35,έθιμα,5,Εθνική Ελλάδας,14,Εθνική Συσπείρωση,1,Εθνική Τράπεζα,7,ει,1,Ειδήσεις,5,Ειδικό Σχολείο,3,Εκδηλώσεις,1024,Εκδρομή,74,Έκθεση,71,Έκθεση Φωτογραφίας,10,Εκκλησία,353,Εκλογες,3,Εκλογές,483,Εκπαίδευση,498,εκπομπή,3,εκπτώσεις,5,έκτακτα μέτρα,12,Εκτελεστική επιτροπή,2,ελαιοπαραγωγοί,55,ΕΛΓΑ,4,Ελεύθεροι επαγγελματίες,3,Ελιά,2,Ελλάδα,1269,Ελληνικός Στρατός,4,Ελλήνων Συνέλευσις,1,ΕΛΜΕ,1,ΕΛΤΑ,6,Εμβολιασμοί,2,Εμπορικό Ναυτικό,1,Εμπορικός σύλλογος,178,ΕΜΥ,13,Ενδιαφέρουν,258,Ενέργεια,2,Ενημέρωση,4,Ενίσχυση Επιχειρήσεων,4,ενοικίαση ακινήτων,15,Ένωση Ξενοδόχων,39,Εξωτερική Πολιτική,3,ΕΟΔΥ,4,ΕΟΜΜΕΧ,1,ΕΟΠΥΥ,3,Εορτή,16,ΕΠΑΛ,82,επαρχιακός Τύπος,2,επέτειοι,14,επιδόματα,22,Επιδοτήσεις,45,Επικαιρότητα,12417,Επιμελητήριο Αρκαδίας,94,Επιστολές,24,Επιτροπή Διαβούλευσης,2,Επιτροπή Παιδείας,6,Επιχειρηματικότητα,81,Επιχειρήσεις εστίασης,7,ΕΠΟ,1,ΕΠΣ.Αρκαδίας,54,ΕΠΣΑ,46,Έργα,270,Εργασία,284,Εργαστήριο,8,Εργατικό κέντρο,3,ΕΡΤ,29,Ερωτηματολόγιο,1,ΕΣΗΕΑ,1,ΕΣΠΑ,32,Εύη Τατούλη,66,Ευθυμογράφημα,18,Ευρωεκλογές,1,Ευχές,53,ΕΦΕΤ,3,ΕΦΚΑ,1,Ζαρίτσι,2,Ζαχαριάς,14,ζημιές,5,ζωγραφική,11,Ζωντανή μετάδοση,1,Ζώταλης,1,Ηλιοπούλου,4,ημερίδα,31,Θέατρο,80,θέατρο σκιών,4,Θεοδωράκη,1,θεοδωράκης,2,Θεοφάνεια,29,θηροφύλακες,5,Ι.Μ. Αρτοκωστάς,1,Ι.Μ.Αγίου Νικολάου Καρυάς,4,Ι.Μ.Αγίου Νικολάου Σίντζας,25,Ι.Μ.Ελώνης,85,ιατροί,2,ιατρός,2,Ιδιαίτερα μαθήματα,5,ΙΕΚ,10,ΙΚΑ,37,ΙΚΑ.,1,ΙΝ.Ε.,1,ΙΝΣΕΤΕ,1,Ισοπολιτεία,7,Ιστορικά,41,Κ.Ε.Δ.Ε,9,Κ.Ε.Ε.,2,Κ.Ε.Π.,14,Κ.Ε.Φ.,1,καιρός,187,Καλαθά,1,Καλλικράτης,9,κάπνισμα,2,Καρβελάς,4,Καρδαράς,1,Καστανιές,1,καταγγελίες,5,Καταδυτικό πάρκο,20,καταναλωτές,6,καταστήματα,6,κατηγορία,1,κατοικίδια,1,Κατσίρης,2,Καύσιμα,3,ΚΕΚ,2,Κέντρο Πληροφόρησης,7,Κέντρο Υγείας,64,Κεντροαριστερά,4,ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ.,1,Κιβωτός του Κόσμου,3,Κίνημα Αλλαγής,12,Κίνηση,1,ΚΚΕ,56,Κλειστό Γυμναστήριο,2,κληροδοτήματα,10,κλήρωση,1,ΚΝΕ,1,Κοινωνία,87,Κοινωνικά,215,Κοινωφελής Επιχείρηση,24,Κόκκορης,1,κολύμβηση,5,Κοντοζαμάνης,23,Κορολόγος,1,Κοσμάς,203,Κόσμος,95,Κοτρώτσος,1,Κοτσώλης,1,Κουκλοθέατρο,14,Κουνουπιά,24,Κουτρούκης,5,ΚΠΝΝΑ,1,Κρυονέρι,2,ΚΤΕΛ,35,Κτηματική Υπηρεσία,4,Κτηματολόγιο,14,κτηνοτρόφοι,33,κυκλοφοριακές ρυθμίσεις,24,κυκλοφοριακό,33,Κυνηγετικός Σύλλογος,32,Κυνηγοί,25,Κυνουρία,39,Κύπρος,3,Κωνσταντινόπουλος,75,Λαϊκή αγορά,40,Λαϊκή Ενότητα,10,Λαική συσπείρωση,38,Λαϊκή συσπείρωση,6,Λάκκος,11,Λάκος,7,Λακωνία,1,Λαλουδάκης,36,Λαμπρόπουλος,3,Λαογραφία,75,ΛΑΟΣ,1,λαχειοφόρος,5,Λειβαδά,1,Λειβάδι,15,Λεκκός,1,Λεωνίδιο,2666,Λεωνίδιο Αλλάζουμε,7,Λιβάδι,8,Λιμάνι,24,Λιμεναρχείο,47,Λιμενικό Σώμα,38,Λιμενικό Ταμείο,6,λογιστές,3,Λύκειο,80,Λυκουρέντζος,58,Λυμπεροπούλου,2,Λυσίκατος,88,μαγειρική,3,Μανδρώνης,2,Μάνος,1,Μανώλης,3,Μαρί,22,Μαρνέρης,117,Μελισσοκόμοι,8,Μελιτζάzz,118,μέτρα προστασίας,17,Μετρό,1,Μητέρα,6,Μητσοτάκης,2,Μηχανικοί,6,Μιχελάκης,2,ΜΜΕ,2,Μνημείο,1,μνημόσυνο,35,Μορφωτικός Σύλλογος,100,Μοτοπαρέα,67,Μοτοσικλέτα,49,μουσεία,22,μουσική,12,Μπακούρης,1,Μπαμπαδήμας,57,Μπάσκετ,526,Μπερέτσος,1,Μπερτζελέτος,6,Μπιρσίμ,7,Μπουντρούκας,5,Μυθική Πελοπόννησος,3,ν,1,Ναρκωτικά,1,Νατάσα Πετρούλια,4,Ναύπλιο,1,Ναυτικοί,3,ΝΔ,238,Νέα Γρίπη,5,Νέα Πελοπόννησος,23,Νέοι Δρόμοι,2,Νεολαία ΠΑΣΟΚ,3,νηπιαγωγείο,67,Νίκας,26,Νικολάκου,10,Νομαρχία Αρκαδίας,6,νομοσχέδιο,1,Νότια Κυνουρία,4166,ντοκιμαντέρ,6,Ξενοδόχοι,22,Ο άλλος δρόμος,21,Ο τόπος μας,5,Ο.Ε.ΕΣ.Π.,1,Ο.Τ.Ε.,6,ΟΑΕΔ,65,ΟΑΕΕ,21,ΟΓΑ,25,Οδηγίες,18,Οδηγοί,1,Οικοδόμοι,4,Οικολόγοι,6,Οικονομία,176,Οικονομική επιτροπή,51,Οινοπαραγωγοί,2,ΟΚΕ,1,Ολυμπιακοί Αγώνες,1,Ολυμπιακός Λεωνιδίου,254,ομιλία,26,Ομογένεια,50,Ομοσπονδία TKD ITF,8,ΟΝΝΕΔ,8,ΟΠΑΠ,5,ΟΠΕΚΑ,1,ΟΠΕΚΕΠΕ,1,όπερα,1,Όραμα-Γνώση-Πρόοδος,42,Ορειβασία,191,Ορθοπαιδικός,1,ορκωμοσία,2,ΟΣΔΕ,2,ΟΤΑ,10,Ουράνης,4,Π.Ο.Ε.,1,παγκόσμια ημέρα,1,Παγώνης,2,ΠΑΖΛ,6,Παιδί,76,Παιδίατρος,10,Παιδικά χωριά SOS,1,Παιδική Χαρά,11,Παιδική Χορωδία,16,παιδικός σταθμός,33,παλαίμαχοι,2,Παλαιοχώρι,52,ΠΑΜΕ,4,Παναγιωτόπουλος,1,Παναρκαδική ομοσπονδία,27,Παναρκαδικό Νοσοκομείο,36,Πανελλήνιες,18,Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου,9,πανηγύρια,61,Παπαδημητρόπουλος,1,Παπαηλιού,16,Παπαθανασόπουλος,158,Παπαμιχαήλ,3,Παπανδρέου,2,παραδοσιακοί χοροί,7,Παραλία Τυρού,3,Παραλίες,9,παράξενα,1,ΠαραΤυρό,26,Παρθενώνας,1,Πάρνωνας,9,Παρουσίαση,13,ΠΑΣΟΚ,85,Πάσχα,199,Πατσαρίνος,1,Πάχος,2,Πεζοπόροι Τυρού,175,Πελετά,186,Πελοποννησιακή Ένωση,3,Πελοποννησιακή Συμμαχία,2,Πελοπόννησος,16,Πελοπόννησος Οικολογική,2,Πελοπόννησος Πρώτα,5,Πέρα Μέλανα,73,Περιβάλλον,239,Περιοδικό,1,Περιπατητικός τουρισμός,3,Περιφέρεια Πελοποννήσου,868,Πηγάδι,33,Πλάκα,197,Πλατανάκι,21,πνευματική ιδιοκτησία,1,πο,1,Ποδήλατο,36,Ποδόσφαιρο,2006,Ποίηση,4,Πολεμική Αεροπορία,3,Πολεμικό Ναυτικό,2,Πολιτικά,779,Πολιτική προστασία,26,Πολιτισμός,753,Πολιτιστικός Σύλλογος,16,Πολίχνη-Δράση,1,πολύτεκνοι,2,Ποτάμι,6,Πούλιθρα,204,Πραγματευτή,65,Πρασιές,1,Πραστός,35,προκηρύξεις,85,Προσκλήσεις,2,Πρόσκληση,9,Προσφορά εργασίας,6,Πρόσωπα,31,πτηνά,1,Πυρασφάλεια,2,Πυργούδι,3,Πυροσβεστική,93,πωλήσεις ακινήτων,48,πωλήσεις επιχειρήσεων,2,πωλήσεις οχημάτων,6,ραδιόφωνο,6,Ρέππας,8,ρετρό,3,Ρολόι,1,Ρουσιάς,4,ρύθμιση οφειλών,2,Σαλάκος,7,Σαμαράς,1,Σαμπατική,24,ΣΑΟΟ,5,Σαπουνακέϊκα,33,Σαραντάρης,28,σεισμός,26,σεμινάριο,28,ΣΕΤΕ,3,Σιδηρόδρομος,2,Σινεμά,151,Σιώρας,15,Σκαντζός,1,Σπηλαιολόγοι,9,Στατιστική Υπηρεσία,9,ΣτΕ,1,Στεγνοκαθαριστήριο,1,Στίβος,46,στρατολογία,3,συγκοινωνία,13,Σύλλογος "Αγ.Απόστολοι",28,Σύλλογος "Άγιος Γεώργιος",3,Σύλλογος "Αθηνά",10,Σύλλογος "Απόλλων",16,Σύλλογος "Επαρχία Κυνουρίας",4,Σύλλογος "Ζεστή Φωλιά",6,Σύλλογος "Λεωνίδιον",19,Σύλλογος Αναρριχητών,1,Σύλλογος Απανταχού Αμυγδαλιωτών,9,Σύλλογος Απανταχού Βασκινιωτών,5,Σύλλογος Απανταχού Πηγαδιωτών,2,Σύλλογος Απανταχού Τσιταλιωτών,5,σύλλογος Βασκινιωτών,4,Σύλλογος γονέων,144,Σύλλογος Δαφνώνας,10,Σύλλογος Κτηνοτρόφων,3,Σύλλογος Μαριωτών,12,Σύλλογος Παλαιοχωριτών,5,Σύλλογος"Πολίχνη",9,Συμπολιτεία,69,Συναυλία,129,Σύνδεσμος Κοσμιτών,1,Συνέδριο,47,συνέντευξη,39,συνήγορος του πολίτη,1,συνταγές,1,Συνταξιούχοι,22,ΣΥΡΙΖΑ.,128,σχόλια,1,Σωματείο Γυναικών,2,Τ.,1,Τ.Α.Π.,1,Τ.Ε.Ε.,11,Τ.Ο.Π.,4,ΤΑΞΙ,1,ταξίδια,2,Τατούλης,261,ΤΕΒΑ,7,τέλη,4,τέννις,5,Τέχνη,11,Τεχνικό Πρόγραμμα,6,Τεχνολογία,44,Τηγάνι,2,τηλεόραση,103,τοξοβολία,5,Τοπικά,18,Τοπικό Αρχείο,4,Τουρισμός,417,Τράπεζα Πειραιώς,3,τράπεζες,21,Τρίαθλο,29,Τριανταφύλλου,3,Τρίτεκνοι,7,Τροχαίο,43,Τροχάνη,1,Τσακωνιά,90,Τσακώνικη διάλεκτος,50,τσακώνικη μελιτζάνα,5,Τσακώνικη υφαντική,13,Τσακώνικος Συνεταιρισμός,1,Τσακώνικος Συνεταιρισμός Γυναικών,1,Τσακώνικος Χορός,16,Τσακωνοπαρέα,16,Τσέρφο,1,Τσιγκούνης,13,Τσικνοπέμπτη,4,Τσιλιβής,2,Τσιτάλια,34,ΤΣΜΕΔΕ,1,Τύπος,1,Τυρός,800,Υγεία,460,ΥΠΕΞ,1,ΥΠΕΣ,1,Υπηρεσίες,11,Υποθηκοφυλακείο,2,Υποτροφίες,9,Υπουργείο Ναυτιλίας,3,Υπουργείο Πολιτισμού,1,Φ.Ο.Σ.Λ.,1,Φάμπρικα Πολιτισμού,119,Φαρμακοποιοί,2,ΦΕΚ,1,Φεστιβάλ,71,Φεστιβάλ αναρρίχησης,13,Φεστιβάλ Μελιτζάνας,58,Φιλαρμονική,29,Φιλόδημοι Πολίτες,34,φιλόζωοι,21,Φίλοι Εθνικής Ελλάδος,1,φοιτητές,1,Φορέας Διαχείρισης Οικολογικού Πάρκου,151,Φορείς,8,φορολογία,56,Φορολογικά,103,Φόρος ακινήτων,1,Φωκιανό,27,Φωτογραφία,11,Φωτογραφίες,65,ΧΑΔΑ,5,χάκερς,1,Χαμόγελο του παιδιού,12,Χάρτες,3,Χείλαρης,14,χιούμορ,1,Χορευτικό συγκρότημα,5,Χορευτικός Όμιλος,7,χοροεσπερίδα,48,Χορός,49,Χορωδία,29,Χορωδία Ενηλίκων,16,Χουζούρης,4,Χούνη,2,Χριστούγεννα,232,Χρονογράφημα,14,Χρυσή Αυγή,22,ψάρεμα,2,Ψαρολόγος,9,Ψηφιακή Διακυβέρνηση,1,ψήφισμα,7,Ψυκτικοί,1,Ψυχολογία,10,Ωδείο,16,ώρα,13,agenda,2,Beach Soccer,4,Beach Tennis,19,Beach Volley,49,Black Friday,1,Erasmus,3,Events,1,Facebook,17,fake news,1,Google,6,I Love GR,11,Leader,35,Photo Gallery,1,Pizza,1,Rally,1,Taekwon Do,78,Taxisnet,10,TKD WTF,15,Toolbar,1,top,4,Unesco,1,Video,1308,WWF,2,
ltr
item
Leonidion.gr: O απολογισμός του τουρνουά μπάσκετ 3x3 στο Λεωνίδιο (pics)
O απολογισμός του τουρνουά μπάσκετ 3x3 στο Λεωνίδιο (pics)
https://1.bp.blogspot.com/-3rVTkXWNuPw/XNm_UD76qUI/AAAAAAABR94/syqoZhZnw1I8Fk6KDMGTauK4m_rO-y9hgCLcBGAs/s640/DSC_0986.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-3rVTkXWNuPw/XNm_UD76qUI/AAAAAAABR94/syqoZhZnw1I8Fk6KDMGTauK4m_rO-y9hgCLcBGAs/s72-c/DSC_0986.jpg
Leonidion.gr
https://www.leonidion.gr/2019/05/o-3x3-pics.html
https://www.leonidion.gr/
https://www.leonidion.gr/
https://www.leonidion.gr/2019/05/o-3x3-pics.html
true
1463647731720589503
UTF-8
Φορτώθηκαν όλα τα δημοσιεύματα Δεν βρέθηκαν δημοσιεύματα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσοτερα Cancel reply Διαγραφή Από τον Αρχική σελίδα Σελίδες Δημοσιεύματα Δείτε τα όλα ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ SEARCH Όλα τα δημοσιεύματα Δεν βρέθηκε δημοσίευμα που να ταιριάζει στην αναζήτηση ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαίου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαίου Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago χτες $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερες από 5 εβδομάδες Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content