$type=three$count=3$show=home$height=220$snippet=hide$rdm=hide$a=hide$d=hide$la=hide$au=hide$com=0

Ορκίστηκε η νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Νότιας Κυνουρίας

Ορκίστηκε χτες η νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Νότιας Κυνουρίας και ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Μαρνέρης, σε μια λαμπρή τελετή που έλαβε χώρα στην κ...

Ορκίστηκε χτες η νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Νότιας Κυνουρίας και ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Μαρνέρης, σε μια λαμπρή τελετή που έλαβε χώρα στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα της Βιβλιοθήκης στο Λεωνίδιο.
Την ορκωμοσία τέλεσε ο Αρχιμανδρίτης Θεόκλητος Ντούλιας, Γενικός Αρχιερατικός  Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας, ενώ παραβρέθηκαν,  ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Τατούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ.Γιαννακούρας,ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας  κ. Σκαντζός, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Λαλουδάκης κ.α. 

Ακολουθεί η ομιλία του  Δημάρχου κ. Μαρνέρη:

"Η παρουσία σας στην σημερινή γιορτή μας, πέρα από την ιδιαίτερη τιμή για την Δημοτική Αρχή, έχει μια συμβολική αλλά και ουσιαστική σημασία.

   Δηλώνει το ενδιαφέρον σας αλλά και την διάθεση συμμετοχής της Τοπικής Κοινωνίας στο εγχείρημα που αναλαμβάνουμε για να οργανώσουμε και να λειτουργήσουμε τον νέο - δίκαιο - βιώσιμο και αποτελεσματικό Δήμο Νότιας Κυνουρίας.

   Εκφράζει τις προσδοκίες των πολιτών μας για την αναδιάταξη της περιοχής μας μέσα από ένα αυτοδιοικητικό σχήμα που ενσωματώνει αρχές και αξίες, που λειτουργεί με αξιοκρατία και αξιοπιστία, με διαφάνεια και χρηστή οικονομική διαχείριση.

   Παράλληλα αξιώνει μια οργάνωση λειτουργική, ορθολογιστική και αποτελεσματική, που θέτει πάνω απ’ όλα τον πολίτη και τις ανάγκες του, που μπορεί  να συνεισφέρει  στην τοπική ανάπτυξη, που νοιάζεται για τον δημότη.

   Η οικονομική κρίση είναι μια πραγματικότητα με σοβαρές  επιπτώσεις  στη πραγματική οικονομία και στον κοινωνικό ιστό.

   Όλοι βιώνουμε καθημερινά τις συνέπειες.

   Όλοι δοκιμαζόμαστε από την ένταση των φαινομένων της κρίσης.

   Όλοι αντιμετωπίζουμε μια νέα καθημερινότητα πιο δύσκολη και εντελώς διαφορετική. 

   Όμως η κρίση δεν μπορεί να αποτελεί άλλοθι για κανέναν. Πολύ περισσότερο δεν μπορεί να αποτελεί άλλοθι για την Δημοτική Αρχή.

   Οφείλουμε σ’ αυτό το τοπίο να καθορίσουμε τις στρατηγικές και τις επί μέρους πολιτικές, χωρίς να αποκλίνουμε από τους βασικούς στόχους μας.

   Οφείλουμε να στεκόμαστε απέναντι στα προβλήματα, να τα βλέπουμε κατάματα και να τα αντιμετωπίζουμε με την σοβαρότητα και τη συνέπεια που απαιτούν οι περιστάσεις.

   Ο Καλλικράτης μπορεί να αποτελέσει την αναγκαία δομική πολιτική αλλαγή, για μια νέα αναπτυξιακή αντίληψη, για ένα νέο πλαίσιο τοπικής διακυβέρνησης.

   Στον Δήμο Νότιας Κυνουρίας προετοιμαζόμαστε έγκαιρα και μεθοδικά και τις επόμενες ημέρες καλούμαστε να υλοποιήσουμε το σχεδιασμό μας, να χτίσουμε ένα σύγχρονο και αξιόπιστο Μοντέλο Διοίκησης.

   Γνωρίζουμε τις δυσκολίες, τις ανάγκες και τα προβλήματα.

   Γνωρίζουμε όμως και τις δυνατότητες καθώς και τα πλεονεκτήματα που παρέχει το νέο Αυτοδιοικητικό Περιβάλλον.

   Έχουμε προετοιμάσει τις δομές και τις λειτουργίες τόσο για τον επιτελικό μας ρόλο όσο και την πρακτική λειτουργία μας στα καθημερινά θέματα.

   Θα έχουμε την ευκαιρία μετά τις δημαιρεσίες να αναλύσουμε και να εξειδικεύσουμε την νέα οργανωτική δομή, τις αποκεντρωμένες λειτουργίες, τους νέους θεσμούς και τον υποστηρικτικό ρόλο του Δήμου.

   Θεωρώ όμως σημαντικό να αναφερθώ σε δυο βασικούς άξονες τις λειτουργίας μας που αποτελούν και τον πυρήνα της στρατηγικής μας.
   1. Η συνεργασία και η διαδημοτική λειτουργία με τους όμορους Δήμους για να επιτύχουμε σημαντικές οικονομίες κλίμακας και να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

   Στην ίδια κατεύθυνση εντάσσεται η συνεργασία με το νέο θεσμό της Περιφέρειας που αποτελεί μοχλό της Περιφερειακής Ανάπτυξης για να δημιουργήσουμε δράσεις και συνέργειες με τις παραγωγικές δυνάμεις προς όφελος της Τοπικής Κοινωνίας.

   2. Ο δεύτερος άξονας που αποτελεί προϋπόθεση για την άσκηση σύγχρονης και αποτελεσματικής διοίκησης είναι η αυτοτέλεια και η αυτοδυναμία μας.

   Αποτελεί την βάση για να μετατρέψουμε την γραφειοκρατική δημοτική και δημόσια διαδικασία σε παραγωγική λειτουργία.

   Αυτό που θέλουμε να διαβεβαιώσουμε  όλους τους δημότες, είναι ότι ο σχεδιασμός μας αντιμετωπίζει ενιαία, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς όλα τα Δημοτικά και Τοπικά Διαμερίσματα.

   Η ισόρροπη ανάπτυξη είναι απαράβατος κανόνας τόσο για τις οργανωτικές δομές όσο και για   τα μικρά και τα μεγάλα έργα καθώς και για τις κοινωνικές, πολιτιστικές, αθλητικές και λοιπές υποδομές.

   Εξάλλου στην πορεία μας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, οφείλουμε να επιβεβαιώσουμε την συνέπεια των έργων και των λόγων, την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητά μας.

   Πρέπει επίσης να αποδείξουμε ότι για την πρόοδο και το καλό του τόπου διεκδικούμε δυναμικά και ασυμβίβαστα.

   Ότι βάζουμε στόχους, τεκμηριώνουμε προτάσεις και πετυχαίνουμε λύσεις. 

   Με αυτήν την αντίληψη δημιουργούμε τον νέο Δήμο και ενισχύουμε τους δεσμούς της πόλης με την περιφέρεια και τις αγροτικές περιοχές.

   Εκφράζω την αισιοδοξία αλλά και την πεποίθηση ότι θα επιτύχουμε, σ’ αυτή τη νέα αρχή, σ’ αυτή τη νέα  προσπάθεια.

   Θα αξιοποιήσουμε την θετική ενέργεια του δημότη και όλοι μαζί θα βελτιώσουμε και θα αλλάξουμε τις συνθήκες.

   Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας στη νέα τετραετία θα προσπαθήσει μέσα από τις παρεμβάσεις και το έργο της Νέας Δημοτικής Αρχής να αποτελέσει ΚΕΝΤΡΟ Οικονομικής και Πολιτιστικής Ανάπτυξης.

   Ένα κέντρο που δίνει σε όλους τις δυνατότητες αλλά και τις ευκαιρίες να δημιουργήσουν.

   Είμαι βέβαιος ότι ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας θα είναι ΠΡΟΤΥΠΟ και ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ αποτελεσματικής λειτουργίας, διαφάνειας, αξιοκρατίας και ισόρροπης ανάπτυξης.

•       Να είστε βέβαιοι ότι με τον όρκο τιμής και ευθύνης που δώσαμε ενώπιόν σας θα είμαστε μπροστά από τις εξελίξεις.

•       Για να ανατείλει μια νέα εποχή για την Νότια Κυνουρία, αφού το πρόγραμμα «Καλλικράτης» μας δίνει την ευκαιρία και την δυνατότητα να επανασχεδιάσουμε το αναπτυξιακό πρότυπο του τόπου μας.

•       Για να αποκτήσουμε σύγχρονο και ισχυρό Δήμο, που προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πολίτες του.

•       Για να σχεδιάσουμε μαζί, να διεκδικήσουμε μαζί, να παρεμβαίνουμε αποτελεσματικά μαζί, να υλοποιήσουμε τις αποφάσεις των Συμβουλίων μας μαζί.

•       Για να στηρίξουμε την προοπτική της κοινής ανάπτυξής μας.

•       Για να απλώσουμε ένα δίχτυ κοινωνικής προστασίας για όλους μας.

•       Για να αναδείξουμε το Πολιτιστικό και Τουριστικό μας Κεφάλαιο, να διαφυλάξουμε το Περιβάλλον ως δικαίωμα διαγενεακής δικαιοσύνης, να  περιφρουρήσουμε και να βελτιώσουμε την Ποιότητα της Ζωής μας, να προωθήσουμε την Αλληλεγγύη μας - την Ενότητά μας - την Συνοχή μας.

•       Να διεκδικήσουμε την υλοποίηση μεγάλων έργων (π.χ οδός Ανατολικής Πελοποννήσου) και υποδομών οικονομικής και κοινωνικής σημασίας.

•       Για να γίνουμε πραγματικά πράσινη περιοχή, Δήμος περιβαλλοντικής ευαισθησίας, τόπος άσκησης δράσεων και πολιτικών αειφόρου ανάπτυξης.

•       Μαζί μπορούμε να πετύχουμε.

•       Είμαι βέβαιος ότι όλοι συναισθανόμαστε, αυτή την ώρα, τις ευθύνες που αναλαμβάνουμε. 
Είμαι εξ ίσου βέβαιος ότι μαζί θα πετύχουμε. Με την ευχή των Πολιτών μας και την ευλογία της Εκκλησίας μας, με σκληρή δουλειά υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με το πρόγραμμά μας, με τις αρχές μας.

•       Ανήκει σε μας η ευθύνη να δημιουργήσουμε έναν Δήμο  «Ανοιχτή Πόλη». Με την δύναμή σας την αναλαμβάνουμε.

•       Πάμε λοιπόν να το πετύχουμε.

•       Καλό δρόμο για τον Δήμο μας. Καλό δρόμο για τους Ανθρώπους μας. Καλό δρόμο για την Πατρίδα μας.

   Σας ευχαριστούμε όλους για την ιδιαίτερη τιμή που μας κάνατε με την παρουσία σας εδώ.

   Εύχομαι σε όλους μας υγεία και προκοπή και στους συναδέλφους  καλορίζικοι  και αποδοτική δουλειά".


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Όνομα

"Κλεισθένης",1,16η Μαρτίου,4,25η Μαρτίου,42,28η Οκτωβρίου,27,Α Χώρα νάμου,1,Α.Ε.Μαρίου,61,Α.Ε.Σ. Κυνουρίας,2,Α.Ο.Σ.Λ,4,Α.Σ. TKD Λεωνιδίου,30,Α.Σ."Αρκάς",27,Α.Σ.Λεωνιδίου,841,Α.Τ.Λεωνιδίου,3,ΑΑΔΕ,2,Αβραντίνης,1,Αγ.Βασίλειος,15,Αγαπήνωρ,1,Αγγελίες,102,Αγία Παρασκευή,1,Άγιος Βασίλειος,7,Αγρότες,176,Αγροτικός Συνεταιρισμός,48,Αγώνες δρόμου,92,Αγωνιστική Συνεργασία,2,ΑΔΜΗΕ,1,ΑΕΠΙ,5,Αεροδρόμια,1,Αθήνα,1,Αθλητικά,3119,αιγιαλός,1,Αιμοδοσία,60,ακτοπλοΐα,1,Αλιεία,7,αλιευτικός σύλλογος,3,Άλλα αθλήματα,197,ΑΜΕΑ,19,Αμπελουργοί,13,Αμυγδαλιά,22,αναγκαστικά μέτρα,17,Ανακοινώσεις,674,Αναπτυξιακή Πάρνωνα,151,Αναρρίχηση,42,Ανέλιξη,1,Ανεξάρτητοι Έλληνες,8,Άνεργοι,20,Ανοικτό Πανεπιστήμιο,1,Ανοιχτή συνέλευση,8,ΑΝΤΑΡΣΥΑ,1,Αντένα,2,Αντιφασίστες,1,Αξίζει να δείτε,105,Άξιον Εστί,3,απάτες,12,απεργία,5,Απογραφή 2011,4,Αποζημιώσεις,7,Απόκριες,128,Απόλλων Τυρού,311,άποροι,11,Απορρίμματα,1,Αποστολόπουλος,1,αποτελέσματα,1,Απόψεις,1,Απρόβλεπτα,1,απώλεια αντικειμένου,1,Αργολίδα,1,Άργος,1,Αργυράκη,1,Άρθρα,21,Αρκαδία,1064,Αρκαδικό Πανόραμα,5,Αρκαδικός,4,Άρση βαρών,2,Αρχαιολογία,28,Αρχείο Τσακωνιάς,157,Αρχιτέκτονες,6,ΑΣΕΠ,1,Αστεία,2,Αστέρας Τρίπολης,3,Άστρος,31,Αστυνομία,220,Ασφαλιστικά ταμεία,77,ΑΤΕ,1,ατύχημα,7,Άυλη Πολιτιστική κληρονομιά,1,Αυτοδιοίκηση,27,αυτοδιοίκηση-εκλογές,108,Αυτοκίνητο,50,Αυτοκινητόδρομος,2,αφιέρωμα,3,Βαλασόπουλος,1,Βασκίνα,35,Βέμμος,9,Βενιζέλος,1,Βιβλίο,45,Βίντεο,101,Βιογραφικό,3,Βιτζηλαίου,5,Βιώσιμη Πόλη,2,Βλάβες,12,Βλάσης,68,Βλησιδιά,17,Βοήθεια στο σπίτι,2,Βόλεϊ,17,Βουδούρης,7,βραβείο,2,Γ.Ε.Φ.,1,Γ.Σ.Τυρού,92,Γενική Συνέλευση,73,Γεύσεις Ελλήνων εκλεκτές,5,Γεωργοί,4,γηροκομείο,16,Γιαννακόπουλος,1,Γιαννακούρας,40,Γιαννούσης,3,Γιορτή Αμυγδάλου,3,Γιορτή θαλασσινών,5,Γιορτή Κρασιού,22,γιορτή μελιού,10,Γιορτή μελιτζάνας,24,Γιορτή πανσελήνου,2,Γιορτή του Ψαρά,21,Γλυππία,1,γλυπτική,2,Γνώμες,419,Γόντικας,3,Γυμνάσιο,120,Γυναίκα,9,Γύρος Αμπελώνων,1,Δ.Ε.Τυρού,17,Δ.Ο.Υ.,67,Δαλιάνης,10,δανειολήπτες,3,Δασαρχείο,19,Δαφνώνα,1,ΔΕΔΔΗΕ,34,Δέδε,2,Δέδες,4,ΔΕΗ,55,ΔΕΚΟ,1,Δελτία τύπου,1137,δεντροφύτευση,2,ΔΗ.ΣΥ.,8,ΔΗΚΕΝΚ,24,Δημ.Ραδιόφωνο Τρίπολης,4,ΔΗΜΑΡ,3,Δημοπρασία,53,Δήμος Β.Κυνουρίας,10,Δήμος Γορτυνίας,1,Δήμος Λεωνιδίου,34,Δήμος Ν.Κυνουρίας,69,Δήμος Νότιας Κυνουρίας,1331,Δήμος Τυρού,1,Δημόσιο,3,δημοσιογράφοι,3,Δημοσκόπηση,2,δημοτικά τέλη,1,Δημοτικό Συμβούλιο,264,Δημοτικό Σχολείο,231,δημοψήφισμα,1,Δια Βίου Μάθηση,17,διάγγελμα,3,Διαγωνισμός,46,Διαδίκτυο,68,δίαθλο,1,διακοπή νερού,9,διακοπή ρεύματος,40,Διαμαρτυρία,8,Διαμονή,14,Διανομή τροφίμων,18,διασκέδαση,84,Διατροφή,12,διάφορα,8,διάφορα είδη,13,ΔΙΕΚ,5,Διεύθυνση Δασών,2,Δικαιοσύνη,77,Δικηγόρος,1,διόδια,1,Δολιανά,1,Δράκος,7,Δράσεις Κυνουρίας,3,Δράση,11,Δρίτσας,7,Δυνατή Πελοπόννησος,1,δυστύχημα,18,δωρεά,28,εγκαίνια,2,εγκύκλιος,1,ΕΕΣΠΟΦ,1,εθελοντισμός,36,έθιμα,5,Εθνική Ελλάδας,14,Εθνική Συσπείρωση,1,Εθνική Τράπεζα,7,ει,1,Ειδήσεις,5,Ειδικό Σχολείο,3,Εκδηλώσεις,1026,Εκδρομή,74,Έκθεση,72,Έκθεση Φωτογραφίας,10,Εκκλησία,361,Εκλογες,3,Εκλογές,485,Εκπαίδευση,521,εκπομπή,3,εκπτώσεις,5,έκτακτα μέτρα,12,Εκτελεστική επιτροπή,2,ελαιοπαραγωγοί,63,ΕΛΓΑ,6,Ελεύθεροι επαγγελματίες,3,Ελιά,2,Ελλάδα,1304,Ελληνικός Στρατός,4,Ελλήνων Συνέλευσις,1,ΕΛΜΕ,1,ΕΛΤΑ,6,Εμβολιασμοί,5,Εμπορικό Ναυτικό,1,Εμπορικός σύλλογος,178,εμπόριο,2,ΕΜΥ,15,Ενδιαφέρουν,258,Ενέργεια,2,Ενημέρωση,4,Ενίσχυση Επιχειρήσεων,5,ενοικίαση ακινήτων,16,Ένωση Ξενοδόχων,42,Εξωτερική Πολιτική,3,ΕΟΔΥ,6,ΕΟΜΜΕΧ,1,ΕΟΠΥΥ,3,Εορτή,17,ΕΠΑ.Σ.Τρίπολης,1,ΕΠΑΛ,83,επαρχιακός Τύπος,2,επέτειοι,14,επίδομα θέρμανσης,1,επιδόματα,22,Επιδοτήσεις,47,Επικαιρότητα,12720,Επικαιρότητα Νότια Κυνουρία Λεωνίδιο,1,Επιμελητήριο Αρκαδίας,111,έπιπλα,1,Επιστολές,25,Επιτροπή Διαβούλευσης,4,Επιτροπή Παιδείας,6,Επιχειρηματικότητα,84,Επιχειρήσεις,2,Επιχειρήσεις εστίασης,9,ΕΠΟ,1,ΕΠΣ.Αρκαδίας,57,ΕΠΣΑ,46,Έργα,275,Εργασία,293,Εργαστήριο,8,Εργατικό κέντρο,3,Έρευνα,1,ΕΡΤ,29,Ερωτηματολόγιο,1,ΕΣΗΕΑ,1,ΕΣΠΑ,32,Εύη Τατούλη,66,Ευθυμογράφημα,18,Ευρωεκλογές,1,Ευχές,56,ΕΦΕΤ,3,ΕΦΚΑ,1,Ζαρίτσι,2,Ζαχαριάς,14,ζημιές,5,ζωγραφική,11,Ζωντανή μετάδοση,1,Ζώταλης,1,Ηλιοπούλου,4,ημερίδα,31,Θέατρο,80,θέατρο σκιών,5,Θεοδωράκη,1,θεοδωράκης,2,Θεοφάνεια,30,θηροφύλακες,5,Ι.Μ. Αρτοκωστάς,1,Ι.Μ.Αγίου Νικολάου Καρυάς,4,Ι.Μ.Αγίου Νικολάου Σίντζας,25,Ι.Μ.Ελώνης,87,ιατροί,2,ιατρός,2,Ιδιαίτερα μαθήματα,5,ΙΕΚ,10,ΙΚΑ,37,ΙΚΑ.,1,ΙΝ.Ε.,1,ΙΝΣΕΤΕ,1,Ισοπολιτεία,7,Ιστορικά,41,Κ.Ε.Δ.Ε,9,Κ.Ε.Ε.,2,Κ.Ε.Π.,14,Κ.Ε.Φ.,1,καιρός,200,Καλαθά,1,κάλαντα,1,Κάλεσμα,1,Καλλικράτης,9,κάπνισμα,2,Καρβελάς,4,Καρδαράς,1,Καστανιές,1,καταγγελίες,5,Καταδυτικό πάρκο,20,καταναλωτές,7,καταστήματα,7,κατηγορία,1,κατοικίδια,1,Κατσίρης,2,Καύσιμα,3,ΚΕΚ,2,Κέντρο Πληροφόρησης,7,Κέντρο Υγείας,73,Κεντροαριστερά,4,ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ.,1,Κιβωτός του Κόσμου,3,ΚΙΝΑΛ,1,Κίνημα Αλλαγής,14,Κίνηση,1,ΚΚΕ,57,Κλειστό Γυμναστήριο,2,κληροδοτήματα,10,κλήρωση,2,ΚΝΕ,1,Κοινωνία,88,Κοινωνικά,251,Κοινωνικά Νότια Κυνουρία,1,Κοινωφελής Επιχείρηση,26,Κόκκορης,1,κολύμβηση,5,Κοντοζαμάνης,24,Κορολόγος,1,κορονοϊός,75,Κορωνοϊός,25,Κοσμάς,214,Κόσμος,95,Κοτρώτσος,1,Κοτσώλης,1,Κουκλοθέατρο,14,Κουνουπιά,26,Κουτρούκης,5,ΚΠΝΝΑ,1,Κρυονέρι,2,ΚΤΕΛ,40,Κτηματική Υπηρεσία,4,Κτηματολόγιο,14,κτηνοτρόφοι,34,κυκλοφοριακές ρυθμίσεις,24,κυκλοφοριακό,33,Κυνηγετικός Σύλλογος,34,Κυνηγοί,26,Κυνουρία,39,Κύπρος,3,Κωνσταντινόπουλος,75,Κώστας Βλάσης,2,Λαϊκή αγορά,61,Λαϊκή Ενότητα,10,Λαική συσπείρωση,38,Λαϊκή συσπείρωση,6,Λάκκος,11,Λάκος,7,Λακωνία,2,Λαλουδάκης,36,Λαμπρόπουλος,5,Λαογραφία,75,ΛΑΟΣ,1,λαχειοφόρος,5,Λειβαδά,1,Λειβάδι,15,Λεκκός,1,Λεωνίδιο,2760,Λεωνίδιο Αλλάζουμε,7,Λεωνίδιο Κοινωνικά,1,Λεωνίδιο Νότια Κυνουρία,2,Λιβάδι,8,Λιμάνι,24,Λιμεναρχείο,50,Λιμενικό Σώμα,38,Λιμενικό Ταμείο,6,λογιστές,3,Λύκειο,80,Λυκουρέντζος,59,Λυμπεροπούλου,2,Λυσίκατος,94,μαγειρική,3,Μανδρώνης,2,Μάνος,1,Μανώλης,3,Μαρί,22,Μαρνέρης,117,Μελισσοκόμοι,8,Μελιτζάzz,118,μέτρα προστασίας,20,Μετρό,1,Μητέρα,6,Μητσοτάκης,2,Μηχανικοί,6,Μιχελάκης,2,ΜΜΕ,3,Μνημείο,1,μνημόσυνο,35,Μορφωτικός Σύλλογος,100,Μοτοπαρέα,67,Μοτοσικλέτα,49,μουσεία,23,μουσική,13,Μπακούρης,1,Μπαμπαδήμας,57,Μπάσκετ,529,Μπερέτσος,1,Μπερτζελέτος,6,Μπιρσίμ,7,Μπουντρούκας,5,Μυθική Πελοπόννησος,3,ν,1,Ναρκωτικά,1,Νατάσα Πετρούλια,4,Ναύπλιο,1,Ναυτικοί,3,ΝΔ,240,Νέα Γρίπη,5,Νέα Δημοκρατία,1,Νέα Πελοπόννησος,23,Νέοι Δρόμοι,2,Νεολαία ΠΑΣΟΚ,3,νηπιαγωγείο,67,Νίκας,28,Νικολάκου,10,Νομαρχία Αρκαδίας,6,νομοσχέδιο,1,Νότια Κυνουρία,4401,ντοκιμαντέρ,6,Ξενοδόχοι,24,Ο άλλος δρόμος,21,Ο τόπος μας,5,Ο.Ε.ΕΣ.Π.,1,Ο.Τ.Ε.,6,ΟΑΕΔ,66,ΟΑΕΕ,21,ΟΓΑ,25,Οδηγίες,18,Οδηγοί,1,Οικοδόμοι,4,Οικολόγοι,6,Οικονομία,212,Οικονομική επιτροπή,56,Οινοπαραγωγοί,2,ΟΚΕ,1,Ολυμπιακοί Αγώνες,1,Ολυμπιακός,1,Ολυμπιακός Λεωνιδίου,262,ομιλία,26,Ομογένεια,50,Ομοσπονδία TKD ITF,8,ΟΝΝΕΔ,8,ΟΠΑΠ,5,ΟΠΕΚΑ,1,ΟΠΕΚΕΠΕ,1,όπερα,1,Όραμα-Γνώση-Πρόοδος,42,Ορειβασία,195,Ορθοπαιδικός,1,ορκωμοσία,2,ΟΣΔΕ,2,ΟΤΑ,10,Ουράνης,4,Π.Ο.Ε.,1,παγκόσμια ημέρα,2,Παγώνης,2,ΠΑΖΛ,6,Παιδί,76,Παιδίατρος,11,Παιδικά χωριά SOS,1,Παιδική Χαρά,11,Παιδική Χορωδία,16,παιδικός σταθμός,35,παλαίμαχοι,2,Παλαιοχώρι,53,ΠΑΜΕ,4,Παναγιωτόπουλος,1,Παναρκαδική ομοσπονδία,27,Παναρκαδικό Νοσοκομείο,39,Πανελλήνιες,18,Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου,9,πανηγύρια,61,Παπαδημητρόπουλος,1,Παπαηλιού,16,Παπαθανασόπουλος,158,Παπαμιχαήλ,3,Παπανδρέου,2,παραδοσιακοί χοροί,8,Παραλία Τυρού,3,Παραλίες,9,παράξενα,1,ΠαραΤυρό,26,Παρθενώνας,1,Πάρνωνας,11,Παρουσίαση,13,ΠΑΣΟΚ,85,Πάσχα,199,Πατσαρίνος,1,Πάχος,2,ΠΕΔ,2,Πεζοπόροι Τυρού,178,Πελετά,190,Πελοποννησιακή Ένωση,3,Πελοποννησιακή Συμμαχία,2,Πελοπόννησος,29,Πελοπόννησος Οικολογική,2,Πελοπόννησος Πρώτα,5,Πέρα Μέλανα,75,Περιβάλλον,247,Περιοδικό,1,Περιπατητικός τουρισμός,3,Περιφέρεια Πελοποννήσου,909,ΠεΣυ,1,Πέτρος Τατούλης,3,Πηγάδι,34,πίτα,2,Πλάκα,199,Πλατανάκι,21,πνευματική ιδιοκτησία,2,πο,1,Ποδήλατο,36,Ποδόσφαιρο,2033,Ποίηση,4,Πολεμική Αεροπορία,3,Πολεμικό Ναυτικό,2,Πολιτικά,790,Πολιτική προστασία,28,Πολιτισμός,762,Πολιτιστικός Σύλλογος,16,Πολίχνη-Δράση,1,πολύτεκνοι,2,Ποτάμι,6,Πούλιθρα,211,Πραγματευτή,67,Πρασιές,1,Πραστός,35,Πρόεδρος της Δημοκρατίας,1,προειδοποιήσεις,3,προκηρύξεις,87,Προσκλήσεις,2,Πρόσκληση,10,Προσφορά εργασίας,6,Πρόσωπα,31,πτηνά,1,Πυρασφάλεια,2,Πυργούδι,3,Πυροσβεστική,98,πωλήσεις ακινήτων,46,πωλήσεις επιχειρήσεων,2,πωλήσεις οχημάτων,6,ραδιόφωνο,6,Ρέππας,8,ρετρό,3,Ρολόι,1,Ρουσιάς,4,ρύθμιση οφειλών,2,Σαλάκος,7,Σαμαράς,1,Σαμπατική,24,ΣΑΟΟ,5,Σαπουνακέικα,1,Σαπουνακέϊκα,33,Σαραντάρης,28,σεισμός,26,σεμινάριο,28,ΣΕΤΕ,3,Σιδηρόδρομος,2,Σινεμά,155,Σιώρας,16,Σκαντζός,1,Σπηλαιολόγοι,9,Στατιστική Υπηρεσία,9,ΣτΕ,1,Στεγνοκαθαριστήριο,1,Στίβος,46,στρατολογία,3,συγκοινωνία,15,Σύλλογος "Αγ.Απόστολοι",28,Σύλλογος "Άγιος Γεώργιος",3,Σύλλογος "Αθηνά",10,Σύλλογος "Απόλλων",16,Σύλλογος "Επαρχία Κυνουρίας",4,Σύλλογος "Ζεστή Φωλιά",7,Σύλλογος "Λεωνίδιον",20,Σύλλογος Αναρριχητών,1,Σύλλογος Απανταχού Αμυγδαλιωτών,10,Σύλλογος Απανταχού Βασκινιωτών,5,Σύλλογος Απανταχού Πηγαδιωτών,2,Σύλλογος Απανταχού Τσιταλιωτών,5,σύλλογος Βασκινιωτών,4,Σύλλογος γονέων,146,Σύλλογος Δαφνώνας,10,Σύλλογος Κτηνοτρόφων,3,Σύλλογος Μαριωτών,12,Σύλλογος Παλαιοχωριτών,5,Σύλλογος"Πολίχνη",9,Συμπολιτεία,69,Συναυλία,129,Σύνδεσμος Κοσμιτών,1,Συνέδριο,47,συνέντευξη,40,συνήγορος του πολίτη,1,συνταγές,7,Συνταξιούχοι,22,ΣΥΡΙΖΑ.,129,σχόλια,1,Σωματείο Γυναικών,2,Τ.,1,Τ.Α.Π.,1,Τ.Ε.Ε.,11,Τ.Ο.Π.,4,ΤΑΞΙ,1,ταξίδια,2,Τατούλης,262,ΤΕΒΑ,9,ΤΕΕ,1,τέλη,5,τέλη κυκλοφορίας,1,τέννις,5,Τέχνη,11,Τεχνικό Πρόγραμμα,7,Τεχνολογία,45,Τηγάνι,2,τηλεόραση,104,τοξοβολία,5,Τοπικά,18,Τοπικό Αρχείο,4,Τουρισμός,428,Τράπεζα Πειραιώς,3,τράπεζες,21,Τρίαθλο,30,Τριανταφύλλου,3,Τρίτεκνοι,7,Τροχαία,1,Τροχαίο,43,Τροχάνη,1,Τσακωνιά,93,Τσακώνικη διάλεκτος,53,τσακώνικη μελιτζάνα,6,Τσακώνικη υφαντική,15,Τσακώνικος Συνεταιρισμός,1,Τσακώνικος Συνεταιρισμός Γυναικών,1,Τσακώνικος Χορός,16,Τσακωνοπαρέα,16,Τσέρφο,1,Τσιγκούνης,13,Τσικνοπέμπτη,4,Τσιλιβής,2,Τσιτάλια,36,ΤΣΜΕΔΕ,1,Τύπος,1,Τυρός,807,Υγεία,560,ΥΠΕΞ,1,ΥΠΕΣ,1,Υπηρεσίες,11,Υποθηκοφυλακείο,2,Υποτροφίες,9,Υπουργείο Ναυτιλίας,3,Υπουργείο Πολιτισμού,1,Φ.Ο.Σ.Λ.,1,Φάμπρικα Πολιτισμού,119,Φαρμακοποιοί,2,ΦΕΚ,1,Φεστιβάλ,71,Φεστιβάλ αναρρίχησης,13,Φεστιβάλ Μελιτζάνας,58,Φιλαρμονική,31,Φιλόδημοι Πολίτες,34,φιλόζωοι,21,Φίλοι Εθνικής Ελλάδος,1,φοιτητές,2,Φορέας Διαχείρισης Οικολογικού Πάρκου,152,Φορείς,8,φορολογία,56,Φορολογικά,103,Φόρος ακινήτων,1,Φωκιανό,29,Φωτογραφία,11,Φωτογραφίες,65,ΧΑΔΑ,5,χάκερς,1,Χαμόγελο του παιδιού,12,Χάρτες,3,Χείλαρης,14,χιόνια,11,χιούμορ,1,Χορευτικό συγκρότημα,6,Χορευτικός Όμιλος,7,χοροεσπερίδα,48,Χορός,49,Χορωδία,30,Χορωδία Ενηλίκων,17,Χουζούρης,4,Χούνη,2,Χριστούγεννα,239,Χρονογράφημα,14,Χρυσή Αυγή,23,ψάρεμα,2,Ψαρολόγος,9,Ψηφιακή Διακυβέρνηση,2,ψήφισμα,7,Ψυκτικοί,1,Ψυχολογία,10,Ωδείο,16,ώρα,14,agenda,2,Beach Soccer,4,Beach Tennis,19,Beach Volley,49,Black Friday,2,Erasmus,3,Events,1,Facebook,17,fake news,1,Google,6,I Love GR,11,Leader,35,leonidion.gr,1,Lockdown,6,Photo Gallery,1,Pizza,1,Rally,1,Taekwon Do,78,Taxisnet,10,TKD WTF,15,Toolbar,1,top,4,Unesco,1,Video,1316,WWF,2,
ltr
item
Leonidion.gr: Ορκίστηκε η νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Νότιας Κυνουρίας
Ορκίστηκε η νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Νότιας Κυνουρίας
http://3.bp.blogspot.com/_Ics9Y-xqkc8/TRm1V3yOLrI/AAAAAAAAClg/lj6mJOT_EWo/s320/1.JPG
http://3.bp.blogspot.com/_Ics9Y-xqkc8/TRm1V3yOLrI/AAAAAAAAClg/lj6mJOT_EWo/s72-c/1.JPG
Leonidion.gr
https://www.leonidion.gr/2010/12/blog-post_28.html
https://www.leonidion.gr/
https://www.leonidion.gr/
https://www.leonidion.gr/2010/12/blog-post_28.html
true
1463647731720589503
UTF-8
Φορτώθηκαν όλα τα δημοσιεύματα Δεν βρέθηκαν δημοσιεύματα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσοτερα Cancel reply Διαγραφή Από τον Αρχική σελίδα Σελίδες Δημοσιεύματα Δείτε τα όλα ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ SEARCH Όλα τα δημοσιεύματα Δεν βρέθηκε δημοσίευμα που να ταιριάζει στην αναζήτηση ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαίου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαίου Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago χτες $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερες από 5 εβδομάδες Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content