--> Η Κοινωνική Προσφορά της Εκκλησίας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης | Leonidion.gr

Η Κοινωνική Προσφορά της Εκκλησίας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η επίσκεψη του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας κ.κ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ. Κατά την...

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η επίσκεψη του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας κ.κ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.
Κατά την υποδοχή του στην αίθουσα του Δημαρχείου στο Λεωνίδιο, ο Δήμαρχος Γιάννης Μαρνέρης εξήρε την προσφορά της Εκκλησιάς και ιδιαιτέρως  των μοναστηριών της περιοχής προς την τοπική κοινωνία. 
Στην ομιλία του ανέφερε: 
"Η ποιμαντική και κοινωνική προσφορά της Ορθόδοξης Εκκλησίας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης «εις έργα ευαγή» είναι διαχρονικά τεράστια. Η ποιμαντική και κοινωνική θέση της Εκκλησίας μας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι κρυστάλλινη σε όλα τα κοινωνικά προβλήματα, που βασανίζουν και καταπονούν τους πολίτες μας.
   Συμπάσχουν με τους πάσχοντας και με παρρησία αντιμετωπίζουν τα καυτά κοινωνικά προβλήματα, χωρίς να απομακρύνονται από τις ευαγγελικές και αυτοδιοικητικές αρχές και στόχους.
   Η δικαιοσύνη, η ισότητα, η αδελφότητα, η αγάπη και η ελευθερία βρίσκουν την πλήρη αναγνώριση και αξιώνονται μόνο στον ευαγγελικό και τον αυτοδιοικητικό λόγο. Όπως ο ευαγγελικός λόγος έτσι και ο σύγχρονος αυτοδιοικητικός, δεν αδιαφορούν για τα κοινωνικά προβλήματα, ούτε διδάσκουν παθητικότητα σε θέματα που απασχολούν τον λαό μας.
Η Ορθόδοξη Εκκλησία, όπως και η Τοπική Αυτοδιοίκηση, δεν διδάσκουν μόνο την αποχή από την αδικία, την καταπίεση, τη ρατσιστική διάκριση, αλλά και τις συνέπειες αυτών των πανάθλιων κοινωνικών συνθηκών.
Η Ορθόδοξη Εκκλησία και η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν αναμένουν τους ανθρώπους, που ζουν μέσα σε αυτές τις τρισάθλιες καταστάσεις στους κόλπους τους, αλλά τους αφουγκράζονται από εκεί που βρίσκονται και τείνουν το στοργικό τους χέρι και πάσχουν μαζί τους. Και προσπαθούν να τους βοηθήσουν με την ευαγγελική και αυτοδιοικητική αγάπη και την πνευματική και ηθική  δύναμη που πρέπει. Εάν στην ποιμένουσα Εκκλησία και στην άρχουσα Αυτοδιοίκηση, οι εκπρόσωποι ιερωμένοι και οι αιρετοί αδρανούν στα ζοφερά προβλήματα του λαού μας, τότε η ευαγγελική και η αυτοδιοικητική επανάσταση και ο αγώνας κατά της αδικίας ανήκουν στους χριστιανούς πολίτες αγωνιστές.
Οι πολύτιμες κοινωνικές προσφορές της Εκκλησίας μας και της Αυτοδιοίκησης είναι τεράστιες σε όλες τις Μητροπόλεις σε όλους τους Δήμους της Ελλάδας.
Ενδεικτικά αναφέρουμε:
  • Δωρεάν παραχωρήσεις οικοπεδικών εκτάσεων για την ανέγερση Πανεπιστημίων, Ακαδημιών, Νοσοκομείων, Χώρων Πολιτισμού και Αθλητισμού, Στρατιωτικών Οικισμών κ.ά.
  • Σε Μητροπόλεις και σε Δήμους της Ελλάδας λειτουργούν Γηροκομεία, Ορφανοτροφεία, Ιδρύματα Προικοδοτήσεων Πολυτέκνων, Μαθητικά Οικοτροφεία, Ιδρύματα για Χρόνιες Παθήσεις, Μαθητικές Κατασκηνώσεις, Παιδικοί Σταθμοί, Φοιτητικές Κατασκηνώσεις, Ιδρύματα Αλληλεγγύης και Ελέους, Ενοριακές Δράσεις και Δράσεις Γειτονιάς, Εκκλησιαστικές Στέγες και Στέγες Ευπαθών Ομάδων, Τράπεζες Αγάπης και Αίματος, Ομάδες Πρόνοιας και Κοινωνικής Φροντίδας και Προστασίας, Φιλόπτωχα Ταμεία, Βρεφονηπιακοί Σταθμοί, Ταμεία Διακονίας Αγάπης και Ανθρώπινου Σεβασμού, Ταμεία Υποτροφιών, Εκκλησιαστικά και Δημοτικά Συσσίτια Διανομής Φαγητού, Σπίτια Γαλήνης και Ηρεμίας, Σχολές Γονέων, Ιδρύματα Πασχόντων και Απόρων, Διακονία Φυλακών, Ταμεία Σπουδαζόντων Νέων, Ψυχιατρεία και Κέντρα Πρόληψης, ΄Ασυλα Ανιάτων, Κέντρα Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Αποθεραπείας, Ιδρύματα Περιθάλψεως Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες και «Βοήθεια στο Σπίτι» και πολλά άλλα.
Η ποιμαντική και η κοινωνική προσφορά της Εκκλησίας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης λοιπόν σε ευαγή έργα είναι καταπληκτική, είναι απίστευτη.
Η Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ – τους Πανοσιλογιώτατους και τους Ιερείς και ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας με την Δημοτική Αρχή του και τους Πολίτες του, γνωρίζοντας το επιτελούμενο κοινωνικό έργο της Εκκλησίας και της Αυτοδιοίκησης στην Περιοχή μας, εκτιμούν και τιμούν σήμερα, στην αίθουσα αυτή, την κοινωνική προσφορά των Αξιών αυτών στον Τόπο μας – στους Ανθρώπους μας – στην Πατρίδα μας, σηματοδοτώντας από εδώ την συναντίληψη της Μητρόπολης και της Δημοτικής Αρχής για την κοινωνική προσφορά – την κοινωνική φροντίδα – την κοινωνική προστασία και την κοινωνική αλληλεγγύη της Εκκλησίας και της Πρωτοβάθμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και της απαραίτητης συνέργειας για την αναβάθμιση της Περιοχής, προσδιορίζοντας με σαφήνεια το πλαίσιο της συνεργασίας Μητρόπολης και Δήμου.
Κλείνοντας οφείλω να εξάρω την εκπληκτική προσφορά των Μοναστηριών της Περιοχής (Ιερής Μονής Ελώνης, Ιερής Μονής Αγίου Νικολάου Σίντζας και Ιερής Μονής Αγίου Νικολάου Καρυάς) στον Τόπο μας και τους Ανθρώπους μας. ΄Ολοι μαζί οι παρευρισκόμενοι δεν αρκούμε για την καταγραφή της προσφοράς αυτής. Όλοι μαζί όμως αρκούμε για να προτείνουμε στην Κοινωνία μας και στους Εκπροσώπους μας την ονομασία του δρόμου που ξεκινάει από την είσοδο του Λεωνιδίου και καταλήγει στον Κοσμά ως "Οδό Ιερής Μονής Ελώνης", του δρόμου που ξεκινάει από τον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπου και καταλήγει στο ομώνυμο Μοναστήρι σε "Οδό Ιερής Μονής Αγίου Νικολάου Σίντζας" και του δρόμου που ξεκινάει από την Βρύση του Πολίτη στον ΄Ανω Τυρό και καταλήγει στο ομώνυμο Μοναστήρι ως "Οδό Ιερής Μονής Αγίου Νικολάου Καρυάς". Το οφείλουμε".

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, με την σειρά του, ευχαρίστησε τον κ. Δήμαρχο για το θερμό κλίμα της συναντήσεως, επαίνεσε χαρακτηριστικά τούτον δια  τις σωστές θέσεις του στα Κοινωνικά προβλήματα, στις προκλήσεις της δύσκολης  εποχής που ζούμε  και υπενθύμισε προς πάντας  ότι κάνει μόνο και μόνο το καθήκον του, το οποίο του υπαγορεύει ο Πανάγαθος Θεός αναφέροντας, ό,τι κάνει η Εκκλησία σήμερα και ό,τι έκανε εις τους αιώνας, γίνεται προς Δόξαν Θεού και για να στηρίζει  το Λαό στα κάθε είδους προβλήματα. Ενημέρωσε τον κ. Δήμαρχο για τα Εκκλησιαστικά δρώμενα της Αρχιερατικής περιφερείας Λεωνιδίου κάνοντάς του γνωστό ότι ο ίδιος προβαίνει σε  ενέργειες αναστηλώσεως των Μονών της περιοχής και τώρα τις  απαραίτητες εργασίες που γίνονται στην Ιερά Μονή Ελώνης και έκανε γνωστό στον κ. Δήμαρχο σε ποιο σημείο βρίσκεται το στάδιο των εργασιών σχετικά με το σημαντικό έργο της ανεγέρσεως του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου Λεωνιδίου. Ανέφερε ότι ο ίδιος ήτο η αιτία να ανακαινισθεί εκ βάθρων το παλαιό κτίσμα της Μητροπόλεως και τώρα να κοσμεί το Λεωνίδιο το Επισκοπείο Λεωνιδίου που τόσα χρόνια στερούταν η Περιφέρεια της Κυνουρίας κ.λ.π,. Τόνισε ότι θα συνεχίσει των αγώνα του για την διασφάλιση και ανάδειξη των Εκκλησιαστικών Ιδιοκτησιών, και ότι θα είναι πρωτοστάτης στην κάθε ενέργεια οποιουδήποτε θελήσει να κάνει κάτι για το καλό των συνανθρώπων του και να στηρίξει τους αδυνάτους συνανθρώπους μας στην Τσακωνιά.
Προσέφερε ως ευλογία στο Δήμαρχο μια Εικόνα της Παναγίας της Έλωνας και ευχήθηκε ο Χριστός και Παναγία  να χαρίζει υγεία στον κ. Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο για το καλό του Δήμου Νότιας Κυνουρίας και των κατοίκων αυτού.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Όνομα

"Κλεισθένης",1,16η Μαρτίου,4,25η Μαρτίου,37,28η Οκτωβρίου,26,Α.Ε.Μαρίου,57,Α.Ε.Σ. Κυνουρίας,2,Α.Ο.Σ.Λ,4,Α.Σ. TKD Λεωνιδίου,30,Α.Σ."Αρκάς",27,Α.Σ.Λεωνιδίου,819,Α.Τ.Λεωνιδίου,3,Αβραντίνης,1,Αγ.Βασίλειος,15,Αγαπήνωρ,1,Αγγελίες,87,Άγιος Βασίλειος,5,Αγρότες,158,Αγροτικός Συνεταιρισμός,46,Αγώνες δρόμου,90,Αγωνιστική Συνεργασία,2,ΑΔΜΗΕ,1,ΑΕΠΙ,5,Αθλητικά,3021,αιγιαλός,1,Αιμοδοσία,58,Αλιεία,7,αλιευτικός σύλλογος,3,Άλλα αθλήματα,197,ΑΜΕΑ,16,Αμπελουργοί,13,Αμυγδαλιά,17,Ανακοινώσεις,425,Αναπτυξιακή Πάρνωνα,143,Αναρρίχηση,39,Ανέλιξη,1,Ανεξάρτητοι Έλληνες,8,Άνεργοι,18,Ανοικτό Πανεπιστήμιο,1,Ανοιχτή συνέλευση,8,ΑΝΤΑΡΣΥΑ,1,Αντένα,2,Αντιφασίστες,1,Αξίζει να δείτε,105,Άξιον Εστί,3,απάτες,11,απεργία,5,Απογραφή 2011,4,Αποζημιώσεις,7,Απόκριες,117,Απόλλων Τυρού,291,άποροι,11,Αποστολόπουλος,1,αποτελέσματα,1,Απόψεις,1,Απρόβλεπτα,1,απώλεια αντικειμένου,1,Άργος,1,Αργυράκη,1,Άρθρα,21,Αρκαδία,896,Αρκαδικό Πανόραμα,5,Αρκαδικός,4,Άρση βαρών,2,Αρχαιολογία,27,Αρχείο Τσακωνιάς,143,Αρχιτέκτονες,6,ΑΣΕΠ,1,Αστεία,2,Αστέρας Τρίπολης,2,Άστρος,28,Αστυνομία,206,Ασφαλιστικά ταμεία,77,ΑΤΕ,1,ατύχημα,6,Άυλη Πολιτιστική κληρονομιά,1,Αυτοδιοίκηση,27,αυτοδιοίκηση-εκλογές,108,Αυτοκίνητο,48,αφιέρωμα,3,Βαλασόπουλος,1,Βασκίνα,32,Βέμμος,9,Βενιζέλος,1,Βιβλίο,42,Βίντεο,100,Βιογραφικό,3,Βιτζηλαίου,5,Βιώσιμη Πόλη,2,Βλάβες,12,Βλάσης,64,Βλησιδιά,16,Βοήθεια στο σπίτι,1,Βόλεϊ,17,Βουδούρης,7,βραβείο,2,Γ.Ε.Φ.,1,Γ.Σ.Τυρού,92,Γενική Συνέλευση,66,Γεύσεις Ελλήνων εκλεκτές,5,Γεωργοί,4,γηροκομείο,16,Γιαννακόπουλος,1,Γιαννακούρας,36,Γιαννούσης,3,Γιορτή Αμυγδάλου,3,Γιορτή θαλασσινών,5,Γιορτή Κρασιού,22,γιορτή μελιού,10,Γιορτή μελιτζάνας,24,Γιορτή πανσελήνου,2,Γιορτή του Ψαρά,21,Γλυππία,1,γλυπτική,2,Γνώμες,407,Γόντικας,2,Γυμνάσιο,111,Γυναίκα,8,Γύρος Αμπελώνων,1,Δ.Ε.Τυρού,17,Δ.Ο.Υ.,66,Δαλιάνης,9,δανειολήπτες,3,Δασαρχείο,19,ΔΕΔΔΗΕ,27,Δέδε,2,Δέδες,4,ΔΕΗ,40,ΔΕΚΟ,1,Δελτία τύπου,1117,δεντροφύτευση,2,ΔΗ.ΣΥ.,8,ΔΗΚΕΝΚ,17,Δημ.Ραδιόφωνο Τρίπολης,4,ΔΗΜΑΡ,3,Δημοπρασία,44,Δήμος Β.Κυνουρίας,7,Δήμος Γορτυνίας,1,Δήμος Λεωνιδίου,34,Δήμος Ν.Κυνουρίας,64,Δήμος Νότιας Κυνουρίας,1248,Δήμος Τυρού,1,Δημόσιο,1,δημοσιογράφοι,3,Δημοσκόπηση,2,δημοτικά τέλη,1,Δημοτικό Συμβούλιο,241,Δημοτικό Σχολείο,218,δημοψήφισμα,1,Δια Βίου Μάθηση,15,Διαγωνισμός,41,Διαδίκτυο,61,δίαθλο,1,διακοπή νερού,9,διακοπή ρεύματος,22,Διαμαρτυρία,4,Διαμονή,13,Διανομή τροφίμων,17,διασκέδαση,82,Διατροφή,12,διάφορα,8,διάφορα είδη,11,ΔΙΕΚ,5,Δικαιοσύνη,73,Δράκος,7,Δράσεις Κυνουρίας,3,Δράση,8,Δρίτσας,7,Δυνατή Πελοπόννησος,1,δυστύχημα,17,δωρεά,20,εγκαίνια,2,εγκύκλιος,1,ΕΕΣΠΟΦ,1,εθελοντισμός,32,έθιμα,4,Εθνική Ελλάδας,14,Εθνική Συσπείρωση,1,Εθνική Τράπεζα,7,ει,1,Ειδήσεις,5,Ειδικό Σχολείο,3,Εκδηλώσεις,995,Εκδρομή,74,Έκθεση,69,Έκθεση Φωτογραφίας,10,Εκκλησία,324,Εκλογες,3,Εκλογές,480,Εκπαίδευση,482,εκπομπή,3,εκπτώσεις,4,Εκτελεστική επιτροπή,2,ελαιοπαραγωγοί,51,ΕΛΓΑ,4,Ελεύθεροι επαγγελματίες,2,Ελιά,2,Ελλάδα,1162,Ελληνικός Στρατός,4,Ελλήνων Συνέλευσις,1,ΕΛΜΕ,1,ΕΛΤΑ,6,Εμβολιασμοί,1,Εμπορικός σύλλογος,176,ΕΜΥ,11,Ενδιαφέρουν,246,Ενέργεια,2,Ενίσχυση Επιχειρήσεων,4,ενοικίαση ακινήτων,12,Ένωση Ξενοδόχων,35,Εξωτερική Πολιτική,2,ΕΟΔΥ,1,ΕΟΜΜΕΧ,1,ΕΟΠΥΥ,3,Εορτή,8,ΕΠΑΛ,81,επαρχιακός Τύπος,2,επέτειοι,12,επιδόματα,21,Επιδοτήσεις,45,Επικαιρότητα,11884,Επιμελητήριο Αρκαδίας,78,έπιπλα,1,Επιστολές,22,Επιτροπή Διαβούλευσης,2,Επιτροπή Παιδείας,6,Επιχειρηματικότητα,65,Επιχειρήσεις εστίασης,1,ΕΠΟ,1,ΕΠΣ.Αρκαδίας,51,ΕΠΣΑ,46,Έργα,262,Εργασία,270,Εργαστήριο,7,Εργατικό κέντρο,3,ΕΡΤ,27,Ερωτηματολόγιο,1,ΕΣΗΕΑ,1,ΕΣΠΑ,32,Εύη Τατούλη,66,Ευθυμογράφημα,17,Ευρωεκλογές,1,Ευχές,49,ΕΦΕΤ,3,ΕΦΚΑ,1,Ζαρίτσι,2,Ζαχαριάς,14,ζημιές,5,ζωγραφική,11,Ζώταλης,1,Ηλιοπούλου,4,ημερίδα,31,Θέατρο,77,θέατρο σκιών,3,Θεοδωράκη,1,θεοδωράκης,2,Θεοφάνεια,29,θηροφύλακες,5,Ι.Μ. Αρτοκωστάς,1,Ι.Μ.Αγίου Νικολάου Καρυάς,3,Ι.Μ.Αγίου Νικολάου Σίντζας,24,Ι.Μ.Ελώνης,82,ιατρός,1,Ιδιαίτερα μαθήματα,4,ΙΕΚ,10,ΙΚΑ,37,ΙΚΑ.,1,ΙΝ.Ε.,1,ΙΝΣΕΤΕ,1,Ισοπολιτεία,7,Ιστορικά,41,Κ.Ε.Δ.Ε,9,Κ.Ε.Ε.,2,Κ.Ε.Π.,13,Κ.Ε.Φ.,1,καιρός,181,Καλαθά,1,Καλλικράτης,9,κάπνισμα,1,Καρβελάς,4,Καρδαράς,1,Καστανιές,1,καταγγελίες,4,Καταδυτικό πάρκο,18,καταναλωτές,4,καταστήματα,4,κατηγορία,1,κατοικίδια,1,Κατσίρης,2,Καύσιμα,3,ΚΕΚ,2,Κέντρο Πληροφόρησης,7,Κέντρο Υγείας,52,Κεντροαριστερά,4,ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ.,1,Κιβωτός του Κόσμου,3,Κίνημα Αλλαγής,12,Κίνηση,1,ΚΚΕ,56,Κλειστό Γυμναστήριο,2,κληροδοτήματα,10,ΚΝΕ,1,Κοινωνία,87,Κοινωνικά,172,Κοινωφελής Επιχείρηση,24,κολύμβηση,5,Κοντοζαμάνης,23,Κορολόγος,1,Κοσμάς,194,Κόσμος,89,Κοτρώτσος,1,Κοτσώλης,1,Κουκλοθέατρο,12,Κουνουπιά,22,Κουτρούκης,5,ΚΠΝΝΑ,1,Κρυονέρι,2,ΚΤΕΛ,26,Κτηματική Υπηρεσία,4,Κτηματολόγιο,14,κτηνοτρόφοι,33,κυκλοφοριακές ρυθμίσεις,21,κυκλοφοριακό,33,Κυνηγετικός Σύλλογος,29,Κυνηγοί,25,Κυνουρία,35,Κύπρος,3,Κωνσταντινόπουλος,75,Λαϊκή αγορά,24,Λαϊκή Ενότητα,10,Λαική συσπείρωση,38,Λαϊκή συσπείρωση,5,Λάκκος,11,Λάκος,7,Λακωνία,1,Λαλουδάκης,35,Λαμπρόπουλος,1,Λαογραφία,73,ΛΑΟΣ,1,λαχειοφόρος,5,Λειβαδά,1,Λειβάδι,13,Λεκκός,1,Λεωνίδιο,2533,Λεωνίδιο Αλλάζουμε,7,Λιβάδι,7,Λιμάνι,22,Λιμεναρχείο,38,Λιμενικό Σώμα,37,Λιμενικό Ταμείο,4,λογιστές,3,Λύκειο,77,Λυκουρέντζος,58,Λυμπεροπούλου,2,Λυσίκατος,84,μαγειρική,3,Μανδρώνης,2,Μάνος,1,Μανώλης,3,Μαρί,21,Μαρνέρης,117,Μελισσοκόμοι,8,Μελιτζάzz,118,Μετρό,1,Μητέρα,6,Μηχανικοί,6,Μιχελάκης,2,ΜΜΕ,1,μνημόσυνο,30,Μορφωτικός Σύλλογος,97,Μοτοπαρέα,64,Μοτοσικλέτα,47,μουσεία,19,μουσική,12,Μπακούρης,1,Μπαμπαδήμας,57,Μπάσκετ,524,Μπερέτσος,1,Μπερτζελέτος,6,Μπιρσίμ,7,Μπουντρούκας,5,Μυθική Πελοπόννησος,1,ν,1,Ναρκωτικά,1,Νατάσα Πετρούλια,4,Ναύπλιο,1,Ναυτικοί,2,ΝΔ,230,Νέα Γρίπη,5,Νέα Πελοπόννησος,22,Νέοι Δρόμοι,2,Νεολαία ΠΑΣΟΚ,3,νηπιαγωγείο,64,Νίκας,22,Νικολάκου,10,Νομαρχία Αρκαδίας,6,νομοσχέδιο,1,Νότια Κυνουρία,3872,ντοκιμαντέρ,5,Ξενοδόχοι,19,Ο άλλος δρόμος,21,Ο τόπος μας,5,Ο.Ε.ΕΣ.Π.,1,Ο.Τ.Ε.,6,ΟΑΕΔ,62,ΟΑΕΕ,21,ΟΓΑ,25,Οδηγίες,10,Οδηγοί,1,Οικοδόμοι,4,Οικολόγοι,6,Οικονομία,159,Οικονομική επιτροπή,50,Οινοπαραγωγοί,2,ΟΚΕ,1,Ολυμπιακός Λεωνιδίου,243,ομιλία,26,Ομογένεια,49,Ομοσπονδία TKD ITF,8,ΟΝΝΕΔ,5,ΟΠΑΠ,5,ΟΠΕΚΕΠΕ,1,όπερα,1,Όραμα-Γνώση-Πρόοδος,42,Ορειβασία,185,Ορθοπαιδικός,1,ορκωμοσία,2,ΟΤΑ,10,Ουράνης,2,Π.Ο.Ε.,1,Παγώνης,2,ΠΑΖΛ,6,Παιδί,73,Παιδίατρος,10,Παιδικά χωριά SOS,1,Παιδική Χαρά,8,Παιδική Χορωδία,16,παιδικός σταθμός,30,παλαίμαχοι,2,Παλαιοχώρι,48,ΠΑΜΕ,4,Παναγιωτόπουλος,1,Παναρκαδική ομοσπονδία,27,Παναρκαδικό Νοσοκομείο,31,Πανελλήνιες,18,Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου,9,πανηγύρια,60,Παπαδημητρόπουλος,1,Παπαηλιού,12,Παπαθανασόπουλος,154,Παπαμιχαήλ,3,Παπανδρέου,2,παραδοσιακοί χοροί,6,Παραλία Τυρού,3,Παραλίες,3,παράξενα,1,ΠαραΤυρό,26,Παρθενώνας,1,Πάρνωνας,9,Παρουσίαση,13,ΠΑΣΟΚ,85,Πάσχα,185,Πατσαρίνος,1,Πάχος,2,Πεζοπόροι Τυρού,169,Πελετά,184,Πελοποννησιακή Ένωση,3,Πελοποννησιακή Συμμαχία,2,Πελοπόννησος,16,Πελοπόννησος Οικολογική,2,Πελοπόννησος Πρώτα,5,Πέρα Μέλανα,64,Περιβάλλον,225,Περιοδικό,1,Περιπατητικός τουρισμός,2,Περιφέρεια Πελοποννήσου,841,Πηγάδι,26,Πλάκα,192,Πλατανάκι,20,πο,1,Ποδήλατο,36,Ποδόσφαιρο,1959,Ποίηση,3,Πολεμική Αεροπορία,2,Πολεμικό Ναυτικό,1,Πολιτικά,764,Πολιτική προστασία,24,Πολιτισμός,727,Πολιτιστικός Σύλλογος,16,Πολίχνη-Δράση,1,πολύτεκνοι,2,Ποτάμι,6,Πούλιθρα,193,Πραγματευτή,64,Πρασιές,1,Πραστός,35,προκηρύξεις,81,Προσκλήσεις,1,Πρόσκληση,8,Προσφορά εργασίας,4,Πρόσωπα,31,Πυργούδι,3,Πυροσβεστική,88,πωλήσεις ακινήτων,41,πωλήσεις επιχειρήσεων,1,πωλήσεις οχημάτων,6,ραδιόφωνο,6,Ρέππας,8,ρετρό,3,Ρολόι,1,Ρουσιάς,4,ρύθμιση οφειλών,1,Σαλάκος,7,Σαμαράς,1,Σαμπατική,23,ΣΑΟΟ,5,Σαπουνακέϊκα,30,Σαραντάρης,28,σεισμός,26,σεμινάριο,27,ΣΕΤΕ,3,Σιδηρόδρομος,2,Σινεμά,133,Σιώρας,13,Σκαντζός,1,Σπηλαιολόγοι,9,Στατιστική Υπηρεσία,9,ΣτΕ,1,Στίβος,46,στρατολογία,3,συγκοινωνία,4,Σύλλογος "Αγ.Απόστολοι",27,Σύλλογος "Άγιος Γεώργιος",3,Σύλλογος "Αθηνά",7,Σύλλογος "Απόλλων",16,Σύλλογος "Επαρχία Κυνουρίας",4,Σύλλογος "Ζεστή Φωλιά",6,Σύλλογος "Λεωνίδιον",16,Σύλλογος Αναρριχητών,1,Σύλλογος Απανταχού Αμυγδαλιωτών,6,Σύλλογος Απανταχού Βασκινιωτών,5,Σύλλογος Απανταχού Τσιταλιωτών,5,σύλλογος Βασκινιωτών,4,Σύλλογος γονέων,141,Σύλλογος Δαφνώνας,10,Σύλλογος Κτηνοτρόφων,3,Σύλλογος Μαριωτών,12,Σύλλογος Παλαιοχωριτών,5,Σύλλογος"Πολίχνη",8,Συμπολιτεία,69,Συναυλία,129,Σύνδεσμος Κοσμιτών,1,Συνέδριο,46,συνέντευξη,35,συνήγορος του πολίτη,1,συνταγές,1,Συνταξιούχοι,22,ΣΥΡΙΖΑ.,122,σχόλια,1,Σωματείο Γυναικών,2,Τ.,1,Τ.Α.Π.,1,Τ.Ε.Ε.,10,Τ.Ο.Π.,3,ΤΑΞΙ,1,Τατούλης,258,ΤΕΒΑ,7,τέλη,3,τέννις,5,Τέχνη,11,Τεχνικό Πρόγραμμα,6,Τεχνολογία,42,Τηγάνι,2,τηλεόραση,99,τοξοβολία,5,Τοπικά,18,Τοπικό Αρχείο,4,Τουρισμός,393,Τράπεζα Πειραιώς,3,τράπεζες,18,Τρίαθλο,28,Τριανταφύλλου,3,Τρίτεκνοι,7,Τροχαίο,42,Τροχάνη,1,Τσακωνιά,85,Τσακώνικη διάλεκτος,49,τσακώνικη μελιτζάνα,5,Τσακώνικη υφαντική,13,Τσακώνικος Συνεταιρισμός,1,Τσακώνικος Συνεταιρισμός Γυναικών,1,Τσακώνικος Χορός,15,Τσακωνοπαρέα,16,Τσέρφο,1,Τσιγκούνης,13,Τσικνοπέμπτη,4,Τσιλιβής,2,Τσιτάλια,31,ΤΣΜΕΔΕ,1,Τύπος,1,Τυρός,765,Υγεία,382,ΥΠΕΣ,1,Υπηρεσίες,1,Υποθηκοφυλακείο,2,Υποτροφίες,9,Υπουργείο Ναυτιλίας,1,Υπουργείο Πολιτισμού,1,Φ.Ο.Σ.Λ.,1,Φάμπρικα Πολιτισμού,112,Φαρμακοποιοί,1,Φεστιβάλ,71,Φεστιβάλ αναρρίχησης,13,Φεστιβάλ Μελιτζάνας,58,Φιλαρμονική,28,Φιλόδημοι Πολίτες,33,φιλόζωοι,21,Φίλοι Εθνικής Ελλάδος,1,Φορέας Διαχείρισης Οικολογικού Πάρκου,148,Φορείς,8,φορολογία,56,Φορολογικά,101,Φόρος ακινήτων,1,Φωκιανό,24,Φωτογραφία,11,Φωτογραφίες,65,ΧΑΔΑ,5,χάκερς,1,Χαμόγελο του παιδιού,12,Χάρτες,3,Χείλαρης,14,χιούμορ,1,Χορευτικό συγκρότημα,3,Χορευτικός Όμιλος,7,χοροεσπερίδα,47,Χορός,49,Χορωδία,29,Χορωδία Ενηλίκων,16,Χουζούρης,4,Χούνη,2,Χριστούγεννα,232,Χρονογράφημα,12,Χρυσή Αυγή,22,ψάρεμα,2,Ψαρολόγος,9,ψήφισμα,7,Ψυκτικοί,1,Ψυχολογία,10,Ωδείο,16,ώρα,11,agenda,2,Beach Soccer,4,Beach Tennis,19,Beach Volley,49,Black Friday,1,Erasmus,3,Events,1,Facebook,16,fake news,1,Google,4,I Love GR,11,Leader,35,Photo Gallery,1,Pizza,1,Rally,1,Taekwon Do,78,Taxisnet,8,TKD WTF,15,Toolbar,1,top,2,Unesco,1,Video,1271,WWF,2,
ltr
item
Leonidion.gr: Η Κοινωνική Προσφορά της Εκκλησίας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης
Η Κοινωνική Προσφορά της Εκκλησίας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης
http://2.bp.blogspot.com/_Ics9Y-xqkc8/TQ-BIxQPE9I/AAAAAAAACgg/GU-OatB8cjM/s200/%25CE%2591%25CE%25BB%25CE%25AD%25CE%25BE%25CE%25B1%25CE%25BD%25CE%25B4%25CF%2581%25CE%25BF%25CF%2582.png
http://2.bp.blogspot.com/_Ics9Y-xqkc8/TQ-BIxQPE9I/AAAAAAAACgg/GU-OatB8cjM/s72-c/%25CE%2591%25CE%25BB%25CE%25AD%25CE%25BE%25CE%25B1%25CE%25BD%25CE%25B4%25CF%2581%25CE%25BF%25CF%2582.png
Leonidion.gr
https://www.leonidion.gr/2011/01/blog-post_2693.html
https://www.leonidion.gr/
https://www.leonidion.gr/
https://www.leonidion.gr/2011/01/blog-post_2693.html
true
1463647731720589503
UTF-8
Φορτώθηκαν όλα τα δημοσιεύματα Δεν βρέθηκαν δημοσιεύματα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσοτερα Cancel reply Διαγραφή Από τον Αρχική σελίδα Σελίδες Δημοσιεύματα Δείτε τα όλα ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ SEARCH Όλα τα δημοσιεύματα Δεν βρέθηκε δημοσίευμα που να ταιριάζει στην αναζήτηση ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαίου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαίου Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago χτες $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερες από 5 εβδομάδες Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content