Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Νότιας Κυνουρίας για τις νέες αντικειμενικές αξίες ακινήτων

"Νέες  Αντικειμενικές" Αξίες Ακινήτων Από  1/1/2011  ισχύουν και για τον Καλλικράτειο Δήμο Ν. Κυνουρίας , για τον υπολογισμό τη...


"Νέες  Αντικειμενικές" Αξίες Ακινήτων


Από  1/1/2011  ισχύουν και για τον Καλλικράτειο Δήμο Ν. Κυνουρίας , για τον υπολογισμό της φορολογητέας αξίας των εντός οικισμού ακινήτων , οι λεγόμενες αντικειμενικές τιμές , προσδιορισμού της αξίας των ακινήτων  όπως αυτές προσδιορίστηκαν με υπουργική απόφαση , από το υπ. Οικονομικών .
Μέχρι 31/12/2010 ίσχυε για τον Δήμο μας , το μεικτό σύστημα υπολογισμού των αξιών , για τα εντός οικισμού ακίνητα . Δηλαδή :
α) Για τα κτίσματα ίσχυε αντικειμενικός προσδιορισμός με τιμή βάσης  570Ε/μ2 
β) Για τα οικόπεδα  ίσχυαν τα λεγόμενα συγκριτικά στοιχειά .  
Αναφερόμαστε στις αντικειμενικές αξίες των ακινήτων , σαν εργαλείο του υπ. Οικονομικών για την αντιαναπτυξιακή και πολλαπλή  φορολόγηση των ακινήτων και εν τέλει των πολιτών  , σε συνάρτηση με τον συντελεστή μεταβίβασης για αγοραπωλησίες  και την άδικη φορολογική κλίμακα για κληρονομιές , δωρεές κλπ (1ος/2010)  . Με δυο λόγια : Οι αντικειμενικές , αυτές-καθαυτές , αν δηλαδή δεν συνδεθούν  με την φορολόγηση των ακινήτων είναι χωρίς φορολογικό ενδιαφέρον . Ας σταματήσουν λοιπόν οι διάφοροι καλοθελητές την διαστρέβλωση η την σπέκουλα ότι δήθεν οι αντικειμενικές υπολείπονται των πραγματικών και άλλα τέτοια .Ε!  Και ;  Στο δια ταύτα , οι αντικειμενικές αξίες είναι υψηλές και ο τελικός φόρος που προκύπτει άδικος .
Ιδιαίτερα για την κατοικία  με  την σημερινή εκτόξευση των αντικειμενικών,  η πολλαπλή φορολόγηση  που προκύπτει είναι δυσανάλογα μεγάλη . Επί πλέον ο ανώτερος συντελεστής παλαιότητας αυξάνεται από το 0,30 σε 0,60 ! (μείωση της έκπτωσης  λογω παλαιότητας ).
Λεπτομέρεια : Στις κληρονομιές  υπάρχει επί πλέον τεκμαρτή επιβάρυνση για έπιπλα και σκεύη , ιση με το ένα τριακοστο (1:30 ) της αξίας της κατοικίας !
Και αυτό γίνεται σε περίοδο οικονομικής κρίσης , ανεργίας , κατάρρευσης της κτηματαγοράς , της οικοδομικής δραστηριότητας και των συναφών επαγγελμάτων και εν τέλει χρεοκοπίας  του λαού.  Όσο δε , οι αντικειμενικές αξίες  αυξάνονται υπέρμετρα , τόσο και πιο άδικη , πιο ληστρική , γίνεται η φορολόγηση των ακινήτων .
 Αναλογικά αυξάνονται πολλοί άλλοι φόροι που επιβαρύνουν το ακίνητο εκτός από τους φόρους μεταβίβασης , όπως : Φόρος ακίνητης περιουσίας (θα γίνουμε οι περισσότεροι ξαφνικά πλούσιοι και θα πληρώνουμε φόρο – ενοίκιο  για το σπίτι μας) , ΦΠΑ στις νεόδμητες οικοδομές ,ΤΑΠ  κλπ .
Είναι οι υψηλότερες αντικειμενικές αξίες στην Αρκαδία και από τις ψηλότερες πανελλαδικά , τηρούμενων των αναλογιών . Ανήκουμε πλέον στο  «προνομιούχο» ποσοστό του 4,7% των εντασσόμενων οικισμών με τιμή ζώνης  1001-1500Ε ! Στο  95%   των  εντασσόμενων οικισμών η τιμή ζώνης δεν ξεπερνά τα 1000Ε .
Οι φορολογίες που προκύπτουν από αυτές τις επιεικώς υπερβολικές αντικειμενικές αξίες σε συνδυασμό και με την οικονομική επιβάρυνση από τον χαρακτηρισμό του Λεωνιδίου ως ιστορικού τόπου , δημιουργούν ένα μίγμα καταστροφικό για την λαϊκή τοπική οικονομία  σήμερα , με αμφιλεγόμενες  προσδοκίες ενδεχόμενου απώτερου μελλοντικού οφέλους .
Στη διαδικασία του μαγειρέματος , της μεθόδευσης , για την εφαρμογή αυξημένων  αντικειμενικών αξιών για τα εντός οικισμού ακίνητα , λειτούργησε εν κρυπτώ με σιωπή και προεκλογικά , η νομοθετημένη επιτροπή του άρθρου 41 Ν.1249/1982 , όπου μεταξύ άλλων μετείχαν – όπως συμμετείχαν - εκπρόσωποι των δήμων Λεωνιδίου και Τυρού , οι οποίοι και συνυπέγραψαν , ή μήπως όχι ; και τα σχετικά πρακτικά .
Είχαν την μοναδική δυνατότητα να πιέσουν να κάνουν παρέμβαση να πουν όχι.  Το πόρισμα – εισήγηση να μην είναι ομόφωνα υπογεγραμμένο ! Δεν το έκαναν. Και έχουν την αμετροέπεια να μας λένε και από πάνω ότι πρέπει να είμαστε και ευχαριστημένοι !!!  Βασιλικότεροι του βασιλέως  .
Η κρίση  δική σας .
Έγκαιρα , σε ανύποπτο χρόνο , αλλά και προεκλογικά είμαστε οι μόνοι , που κατ’επανάληψη είχαμε προειδοποιήσει  τους συμπολίτες μας , για την μεθόδευση που γινόταν και την φοροκαταιγίδα που έρχονταν.
Οι ευθύνες διαχρονικά των πρώην Δημάρχων και κοινοταρχών , αλλά και της μείζονος αντιπολίτευσης , με τις πράξεις ,τις παραλήψεις , την σιωπή -  απραξία  και την σιωπηρή αποδοχή των αυξημένων αντικειμενικών αξιών  είναι μεγάλες.
Ο  δήμαρχος κ. Μαρνερης , αντιδρά  υποτονικά , χωρίς καμία διάθεση  αποφασιστικής  διεκδίκησης όταν πλέον υπάρχουν τετελεσμένα , δηλαδή η υπογεγραμμένη υπουργική απόφαση  .  Και αντιδρά για εκτόνωση της δυσαρέσκειας και των διαμαρτυριών, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, την ίδια ακριβώς μεθοδολογία, τους ιδίους σχεδόν προσκεκλημένους , όπως σε παρόμοιες διαμαρτυρίες το 2006 αντέδρασε ο τότε δήμαρχος κ. Τσιγκούνης. Στο τέλος τότε φτιάχτηκε επιτροπή και υπόμνημα  για τις καλένδες … και φυσικά για την αποποίηση των  ευθυνών  της απραξίας και για την εκτόνωση της δυσαρέσκειας  των πολιτών .
Υπενθυμίζουμε για την ιστορία ότι οι διαμαρτυρίες για τις αξίες γης , σε άλλη βάση τότε , αλλά με την ίδια φιλοσοφία , έχουν ξεκινήσει στο Δ.Σ. από το1995.   Το 2001 ο βουλευτής Αρκαδίας κ.Κωστόπουλος είχε κάνει σχετική ερώτηση στην βουλή. Και ο υφυπουργός οικονομικών τότε κ. Φωτιάδης του απάντησε :
- Μα γιατί διαμαρτύρεσθε και ρωτάτε αφού οι δήμοι της περιοχής ( Λεωνιδίου , Τυρού , Κοσμά ) ,  έχουν αποδεχτεί αυτές τις τιμές .(Υπάρχουν δημοσιεύματα της εποχής που δεν διαψεύστηκαν ) .  Κάπως έτσι είναι χρόνια στημένο το σκηνικό .
Το 2000 , το 2008 και το 2011, το ζήτημα συζητείται στο Δ.Σ., κατόπιν εορτής.
Μόνο το 2006 έγινε συζήτηση έγκυρη , ουσιαστική και η παρέμβαση του δήμου ήταν σχετικά αποτελεσματική .

Έχουμε ήδη αρμοδίως ζητήσει τα πρακτικά της  επιτροπής Ν.1249/82 . Ελπίζουμε ότι θα μας δοθούν άμεσα και ότι δεν θα χρειαστεί να τα αναζητάμε από υπηρεσία σε υπηρεσία. Ο Δήμος έπρεπε ήδη να τα είχε , εκτός και αν υπάρχει πρόθεση αποσιώπησης .  Έτσι και αλλιώς θα επανέλθουμε  σύντομα .


 Παρατηρήσεις :
   1.   Είναι νομοθετημένο  ότι το  50% των εισπραττομένων  εσόδων  από την  
        φορολόγηση των ακινήτων  θα χρηματοδοτεί  την Περιφέρεια και  τους   
        Δήμους του Καλλικράτη.
2.  Στα πλαίσια του΄΄Καλλικράτη στο δημόσιο΄΄ και της κατάργησης  ΔΟΥ  
     μεθοδεύεται η μεταφορά στους Δήμους από τις ΔΟΥ, του τμήματος της  
     φορολογίας Κεφαλαίου (ακίνητα, κληρονομιές, γονικές παροχές κλπ)
3.     Από την αύξηση των αντ. Αξιών εκτός του υπ. Οικονομικών  και της  
  τοπικής διοίκησης , κερδίζουν   3 – 4   επαγγελματικές τάξεις  .

Οι νέες τιμές εκκίνησης , οι αρχικές τιμές βάσης υπολογισμού , οι τιμές ζώνης όπως λέγονται (Τ.Ζ.) , που ήδη ισχύουν είναι :

Λεωνίδιο ,Πλάκα ,Λάκκος : 1400  . Πούλιθρα : 1200 , Πραγματευτή , Σαμπατική, Λιβάδι :1100 , Μέλανα : 1000  Παραλία Τυρού : 1300 ,
Παραλία Σαπουνακι :1200 Κοσμάς , Πελετά , Σαπουνάκι ,Πάνω Τυρός : 800 .
Τα  υπόλοιπα  χωριά : Τ.Ζ.: 700 .   Ο οικισμός Βασκίνας που εντάσσεται ;
Οι παραπάνω Τιμές Ζώνης (οικοπέδου ή οικόπεδου και κτίσματος) προσαυξάνονται με διάφορους κατά περίπτωση συντελεστές :
Αξιοποίησης οικοπέδου (ΣΑΟ) , Εμπορικότητας (Σ.Ε)  κ.λ.π.

Πιθανόν να ακουστούν διάφορα παραδείγματα , κατά τα πρότυπα των συμπολιτευόμενων και αντιπολιτευόμενων εφημερίδων που για το ίδιο θέμα , καταλήγουν σε εκ διαμέτρου αντίθετα συμπεράσματα .
Τις  πιο αληθινές όμως απαντήσεις και παραδείγματα , θα τις δώσει άμεσα η πραγματικότητα στον πάγκο του Προκρούστη  της  ΔΟΥ .

                                       ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

1.             Άμεση αλλαγή  του τρόπου ορισμού  της εκπροσώπησης του Δήμου     
        στην  επιτροπή του άρθρου 41,Ν.1249/1982 . Επιστημονική    
        υποστήριξη   Άμεση εποπτεία και συνεχής ενημέρωση του    
        Δημάρχου και του Δ.Σ.   
        κατά την διάρκεια των εργασιών  της. Προ της υπογραφής, 
        συζήτηση και απόφαση του  Δ.Σ. Μετά την έκδοση του πορίσματος     
        ενημέρωση  του Δ.Σ. και των πολιτών.     
2.            Άμεση κατανοητή και ουσιαστική ενημέρωση με ανακοινώσεις του  
        Δήμου  σε όλα τα χωριά (και από Άμβωνα) .
3.            Δημοσίευση σε εφημερίδες του Νομού , στα τοπικά ραδιόφωνα και   
         το  διαδίκτυο .
4.      Ενημέρωση όλων των κομμάτων και βουλευτών του νομού μας , με  
         αίτημα την  αποτελεσματική παρέμβαση τους .
   5.      Ενημέρωση των επιμελητηρίων Αρκαδίας  με αίτημα συνδρομής .
   6.      Ενημέρωση και κάλεσμα των φορέων των επαγγελματικών τάξεων   
            του  Δήμου μας , για την άσκηση πίεσης και ανάληψη δράσης στην  
            κατεύθυνση  μείωσης των αντικειμενικών αξιών μέχρι της  
       εκλογίκευσής τους .
7.         Εξέταση δυνατότητας  συνεργασίας  με φορείς όμορων Δήμων  που    
       έχουν παρεμφερές πρόβλημα .
8.         Καταγγελία  νομικά του τελευταίου πορίσματος – εισήγηση της  
         επιτροπής του άρθρου 41/Ν.1249/82 .
9.         Άμεση νομική συνδρομή για την δικαστική διεκδίκηση, της  
         εκλογίκευσης των σημερινών απαράδεκτων αντικειμενικών αξιών  
         σε σύνδεση με την φορολογία που προκύπτει .

          Λεωνίδιο   20/1/2011
                         

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Όνομα

"Κλεισθένης",1,16η Μαρτίου,4,25η Μαρτίου,42,28η Οκτωβρίου,26,Α Χώρα νάμου,1,Α.Ε.Μαρίου,60,Α.Ε.Σ. Κυνουρίας,2,Α.Ο.Σ.Λ,4,Α.Σ. TKD Λεωνιδίου,30,Α.Σ."Αρκάς",27,Α.Σ.Λεωνιδίου,824,Α.Τ.Λεωνιδίου,3,ΑΑΔΕ,2,Αβραντίνης,1,Αγ.Βασίλειος,15,Αγαπήνωρ,1,Αγγελίες,94,Άγιος Βασίλειος,6,Αγρότες,164,Αγροτικός Συνεταιρισμός,47,Αγώνες δρόμου,92,Αγωνιστική Συνεργασία,2,ΑΔΜΗΕ,1,ΑΕΠΙ,5,Αθλητικά,3054,αιγιαλός,1,Αιμοδοσία,58,ακτοπλοΐα,1,Αλιεία,7,αλιευτικός σύλλογος,3,Άλλα αθλήματα,197,ΑΜΕΑ,16,Αμπελουργοί,13,Αμυγδαλιά,20,αναγκαστικά μέτρα,17,Ανακοινώσεις,554,Αναπτυξιακή Πάρνωνα,146,Αναρρίχηση,40,Ανέλιξη,1,Ανεξάρτητοι Έλληνες,8,Άνεργοι,20,Ανοικτό Πανεπιστήμιο,1,Ανοιχτή συνέλευση,8,ΑΝΤΑΡΣΥΑ,1,Αντένα,2,Αντιφασίστες,1,Αξίζει να δείτε,105,Άξιον Εστί,3,απάτες,12,απεργία,5,Απογραφή 2011,4,Αποζημιώσεις,7,Απόκριες,128,Απόλλων Τυρού,299,άποροι,11,Αποστολόπουλος,1,αποτελέσματα,1,Απόψεις,1,Απρόβλεπτα,1,απώλεια αντικειμένου,1,Άργος,1,Αργυράκη,1,Άρθρα,21,Αρκαδία,932,Αρκαδικό Πανόραμα,5,Αρκαδικός,4,Άρση βαρών,2,Αρχαιολογία,28,Αρχείο Τσακωνιάς,146,Αρχιτέκτονες,6,ΑΣΕΠ,1,Αστεία,2,Αστέρας Τρίπολης,2,Άστρος,30,Αστυνομία,210,Ασφαλιστικά ταμεία,77,ΑΤΕ,1,ατύχημα,7,Άυλη Πολιτιστική κληρονομιά,1,Αυτοδιοίκηση,27,αυτοδιοίκηση-εκλογές,108,Αυτοκίνητο,49,αφιέρωμα,3,Βαλασόπουλος,1,Βασκίνα,32,Βέμμος,9,Βενιζέλος,1,Βιβλίο,42,Βίντεο,100,Βιογραφικό,3,Βιτζηλαίου,5,Βιώσιμη Πόλη,2,Βλάβες,12,Βλάσης,66,Βλησιδιά,17,Βοήθεια στο σπίτι,2,Βόλεϊ,17,Βουδούρης,7,βραβείο,2,Γ.Ε.Φ.,1,Γ.Σ.Τυρού,92,Γενική Συνέλευση,68,Γεύσεις Ελλήνων εκλεκτές,5,Γεωργοί,4,γηροκομείο,16,Γιαννακόπουλος,1,Γιαννακούρας,38,Γιαννούσης,3,Γιορτή Αμυγδάλου,3,Γιορτή θαλασσινών,5,Γιορτή Κρασιού,22,γιορτή μελιού,10,Γιορτή μελιτζάνας,24,Γιορτή πανσελήνου,2,Γιορτή του Ψαρά,21,Γλυππία,1,γλυπτική,2,Γνώμες,417,Γόντικας,2,Γυμνάσιο,115,Γυναίκα,9,Γύρος Αμπελώνων,1,Δ.Ε.Τυρού,17,Δ.Ο.Υ.,67,Δαλιάνης,10,δανειολήπτες,3,Δασαρχείο,19,ΔΕΔΔΗΕ,28,Δέδε,2,Δέδες,4,ΔΕΗ,40,ΔΕΚΟ,1,Δελτία τύπου,1132,δεντροφύτευση,2,ΔΗ.ΣΥ.,8,ΔΗΚΕΝΚ,18,Δημ.Ραδιόφωνο Τρίπολης,4,ΔΗΜΑΡ,3,Δημοπρασία,46,Δήμος Β.Κυνουρίας,7,Δήμος Γορτυνίας,1,Δήμος Λεωνιδίου,34,Δήμος Ν.Κυνουρίας,64,Δήμος Νότιας Κυνουρίας,1274,Δήμος Τυρού,1,Δημόσιο,1,δημοσιογράφοι,3,Δημοσκόπηση,2,δημοτικά τέλη,1,Δημοτικό Συμβούλιο,249,Δημοτικό Σχολείο,223,δημοψήφισμα,1,Δια Βίου Μάθηση,15,διάγγελμα,3,Διαγωνισμός,46,Διαδίκτυο,65,δίαθλο,1,διακοπή νερού,9,διακοπή ρεύματος,22,Διαμαρτυρία,5,Διαμονή,13,Διανομή τροφίμων,17,διασκέδαση,82,Διατροφή,12,διάφορα,8,διάφορα είδη,11,ΔΙΕΚ,5,Δικαιοσύνη,75,Δικηγόρος,1,Δράκος,7,Δράσεις Κυνουρίας,3,Δράση,11,Δρίτσας,7,Δυνατή Πελοπόννησος,1,δυστύχημα,17,δωρεά,25,εγκαίνια,2,εγκύκλιος,1,ΕΕΣΠΟΦ,1,εθελοντισμός,34,έθιμα,5,Εθνική Ελλάδας,14,Εθνική Συσπείρωση,1,Εθνική Τράπεζα,7,ει,1,Ειδήσεις,5,Ειδικό Σχολείο,3,Εκδηλώσεις,1018,Εκδρομή,74,Έκθεση,70,Έκθεση Φωτογραφίας,10,Εκκλησία,337,Εκλογες,3,Εκλογές,481,Εκπαίδευση,493,εκπομπή,3,εκπτώσεις,4,έκτακτα μέτρα,12,Εκτελεστική επιτροπή,2,ελαιοπαραγωγοί,53,ΕΛΓΑ,4,Ελεύθεροι επαγγελματίες,3,Ελιά,2,Ελλάδα,1255,Ελληνικός Στρατός,4,Ελλήνων Συνέλευσις,1,ΕΛΜΕ,1,ΕΛΤΑ,6,Εμβολιασμοί,2,Εμπορικός σύλλογος,177,ΕΜΥ,13,Ενδιαφέρουν,258,Ενέργεια,2,Ενημέρωση,3,Ενίσχυση Επιχειρήσεων,4,ενοικίαση ακινήτων,12,Ένωση Ξενοδόχων,38,Εξωτερική Πολιτική,3,ΕΟΔΥ,3,ΕΟΜΜΕΧ,1,ΕΟΠΥΥ,3,Εορτή,8,ΕΠΑΛ,82,επαρχιακός Τύπος,2,επέτειοι,14,επιδόματα,21,Επιδοτήσεις,45,Επικαιρότητα,12239,Επιμελητήριο Αρκαδίας,88,έπιπλα,1,Επιστολές,24,Επιτροπή Διαβούλευσης,2,Επιτροπή Παιδείας,6,Επιχειρηματικότητα,77,Επιχειρήσεις εστίασης,6,ΕΠΟ,1,ΕΠΣ.Αρκαδίας,54,ΕΠΣΑ,46,Έργα,268,Εργασία,279,Εργαστήριο,7,Εργατικό κέντρο,3,ΕΡΤ,29,Ερωτηματολόγιο,1,ΕΣΗΕΑ,1,ΕΣΠΑ,32,Εύη Τατούλη,66,Ευθυμογράφημα,18,Ευρωεκλογές,1,Ευχές,53,ΕΦΕΤ,3,ΕΦΚΑ,1,Ζαρίτσι,2,Ζαχαριάς,14,ζημιές,5,ζωγραφική,11,Ζωντανή μετάδοση,1,Ζώταλης,1,Ηλιοπούλου,4,ημερίδα,31,Θέατρο,78,θέατρο σκιών,3,Θεοδωράκη,1,θεοδωράκης,2,Θεοφάνεια,29,θηροφύλακες,5,Ι.Μ. Αρτοκωστάς,1,Ι.Μ.Αγίου Νικολάου Καρυάς,3,Ι.Μ.Αγίου Νικολάου Σίντζας,24,Ι.Μ.Ελώνης,83,ιατροί,1,ιατρός,2,Ιδιαίτερα μαθήματα,5,ΙΕΚ,10,ΙΚΑ,37,ΙΚΑ.,1,ΙΝ.Ε.,1,ΙΝΣΕΤΕ,1,Ισοπολιτεία,7,Ιστορικά,41,Κ.Ε.Δ.Ε,9,Κ.Ε.Ε.,2,Κ.Ε.Π.,14,Κ.Ε.Φ.,1,καιρός,187,Καλαθά,1,Καλλικράτης,9,κάπνισμα,2,Καρβελάς,4,Καρδαράς,1,Καστανιές,1,καταγγελίες,5,Καταδυτικό πάρκο,18,καταναλωτές,5,καταστήματα,6,κατηγορία,1,κατοικίδια,1,Κατσίρης,2,Καύσιμα,3,ΚΕΚ,2,Κέντρο Πληροφόρησης,7,Κέντρο Υγείας,60,Κεντροαριστερά,4,ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ.,1,Κιβωτός του Κόσμου,3,Κίνημα Αλλαγής,12,Κίνηση,1,ΚΚΕ,56,Κλειστό Γυμναστήριο,2,κληροδοτήματα,10,ΚΝΕ,1,Κοινωνία,87,Κοινωνικά,195,Κοινωφελής Επιχείρηση,24,Κόκκορης,1,κολύμβηση,5,Κοντοζαμάνης,23,Κορολόγος,1,Κοσμάς,198,Κόσμος,95,Κοτρώτσος,1,Κοτσώλης,1,Κουκλοθέατρο,13,Κουνουπιά,22,Κουτρούκης,5,ΚΠΝΝΑ,1,Κρυονέρι,2,ΚΤΕΛ,30,Κτηματική Υπηρεσία,4,Κτηματολόγιο,14,κτηνοτρόφοι,33,κυκλοφοριακές ρυθμίσεις,22,κυκλοφοριακό,33,Κυνηγετικός Σύλλογος,29,Κυνηγοί,25,Κυνουρία,35,Κύπρος,3,Κωνσταντινόπουλος,75,Λαϊκή αγορά,36,Λαϊκή Ενότητα,10,Λαική συσπείρωση,38,Λαϊκή συσπείρωση,6,Λάκκος,11,Λάκος,7,Λακωνία,1,Λαλουδάκης,36,Λαμπρόπουλος,2,Λαογραφία,75,ΛΑΟΣ,1,λαχειοφόρος,5,Λειβαδά,1,Λειβάδι,13,Λεκκός,1,Λεωνίδιο,2613,Λεωνίδιο Αλλάζουμε,7,Λιβάδι,7,Λιμάνι,23,Λιμεναρχείο,44,Λιμενικό Σώμα,37,Λιμενικό Ταμείο,5,λογιστές,3,Λύκειο,80,Λυκουρέντζος,58,Λυμπεροπούλου,2,Λυσίκατος,88,μαγειρική,3,Μανδρώνης,2,Μάνος,1,Μανώλης,3,Μαρί,22,Μαρνέρης,117,Μελισσοκόμοι,8,Μελιτζάzz,118,μέτρα προστασίας,16,Μετρό,1,Μητέρα,6,Μητσοτάκης,2,Μηχανικοί,6,Μιχελάκης,2,ΜΜΕ,2,Μνημείο,1,μνημόσυνο,31,Μορφωτικός Σύλλογος,100,Μοτοπαρέα,67,Μοτοσικλέτα,49,μουσεία,20,μουσική,12,Μπακούρης,1,Μπαμπαδήμας,57,Μπάσκετ,525,Μπερέτσος,1,Μπερτζελέτος,6,Μπιρσίμ,7,Μπουντρούκας,5,Μυθική Πελοπόννησος,1,ν,1,Ναρκωτικά,1,Νατάσα Πετρούλια,4,Ναύπλιο,1,Ναυτικοί,3,ΝΔ,236,Νέα Γρίπη,5,Νέα Πελοπόννησος,22,Νέοι Δρόμοι,2,Νεολαία ΠΑΣΟΚ,3,νηπιαγωγείο,67,Νίκας,25,Νικολάκου,10,Νομαρχία Αρκαδίας,6,νομοσχέδιο,1,Νότια Κυνουρία,4044,ντοκιμαντέρ,5,Ξενοδόχοι,21,Ο άλλος δρόμος,21,Ο τόπος μας,5,Ο.Ε.ΕΣ.Π.,1,Ο.Τ.Ε.,6,ΟΑΕΔ,64,ΟΑΕΕ,21,ΟΓΑ,25,Οδηγίες,18,Οδηγοί,1,Οικοδόμοι,4,Οικολόγοι,6,Οικονομία,174,Οικονομική επιτροπή,51,Οινοπαραγωγοί,2,ΟΚΕ,1,Ολυμπιακοί Αγώνες,1,Ολυμπιακός Λεωνιδίου,247,ομιλία,26,Ομογένεια,49,Ομοσπονδία TKD ITF,8,ΟΝΝΕΔ,8,ΟΠΑΠ,5,ΟΠΕΚΕΠΕ,1,όπερα,1,Όραμα-Γνώση-Πρόοδος,42,Ορειβασία,188,Ορθοπαιδικός,1,ορκωμοσία,2,ΟΣΔΕ,2,ΟΤΑ,10,Ουράνης,4,Π.Ο.Ε.,1,παγκόσμια ημέρα,1,Παγώνης,2,ΠΑΖΛ,6,Παιδί,75,Παιδίατρος,10,Παιδικά χωριά SOS,1,Παιδική Χαρά,9,Παιδική Χορωδία,16,παιδικός σταθμός,33,παλαίμαχοι,2,Παλαιοχώρι,50,ΠΑΜΕ,4,Παναγιωτόπουλος,1,Παναρκαδική ομοσπονδία,27,Παναρκαδικό Νοσοκομείο,33,Πανελλήνιες,18,Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου,9,πανηγύρια,61,Παπαδημητρόπουλος,1,Παπαηλιού,15,Παπαθανασόπουλος,158,Παπαμιχαήλ,3,Παπανδρέου,2,παραδοσιακοί χοροί,6,Παραλία Τυρού,3,Παραλίες,5,παράξενα,1,ΠαραΤυρό,26,Παρθενώνας,1,Πάρνωνας,9,Παρουσίαση,13,ΠΑΣΟΚ,85,Πάσχα,199,Πατσαρίνος,1,Πάχος,2,Πεζοπόροι Τυρού,172,Πελετά,185,Πελοποννησιακή Ένωση,3,Πελοποννησιακή Συμμαχία,2,Πελοπόννησος,16,Πελοπόννησος Οικολογική,2,Πελοπόννησος Πρώτα,5,Πέρα Μέλανα,70,Περιβάλλον,235,Περιοδικό,1,Περιπατητικός τουρισμός,2,Περιφέρεια Πελοποννήσου,864,Πηγάδι,29,Πλάκα,194,Πλατανάκι,20,πνευματική ιδιοκτησία,1,πο,1,Ποδήλατο,36,Ποδόσφαιρο,1986,Ποίηση,4,Πολεμική Αεροπορία,3,Πολεμικό Ναυτικό,1,Πολιτικά,778,Πολιτική προστασία,26,Πολιτισμός,735,Πολιτιστικός Σύλλογος,16,Πολίχνη-Δράση,1,πολύτεκνοι,2,Ποτάμι,6,Πούλιθρα,198,Πραγματευτή,64,Πρασιές,1,Πραστός,35,προκηρύξεις,84,Προσκλήσεις,2,Πρόσκληση,9,Προσφορά εργασίας,5,Πρόσωπα,31,πτηνά,1,Πυρασφάλεια,2,Πυργούδι,3,Πυροσβεστική,93,πωλήσεις ακινήτων,45,πωλήσεις επιχειρήσεων,2,πωλήσεις οχημάτων,6,ραδιόφωνο,6,Ρέππας,8,ρετρό,3,Ρολόι,1,Ρουσιάς,4,ρύθμιση οφειλών,2,Σαλάκος,7,Σαμαράς,1,Σαμπατική,23,ΣΑΟΟ,5,Σαπουνακέϊκα,33,Σαραντάρης,28,σεισμός,26,σεμινάριο,28,ΣΕΤΕ,3,Σιδηρόδρομος,2,Σινεμά,139,Σιώρας,15,Σκαντζός,1,Σπηλαιολόγοι,9,Στατιστική Υπηρεσία,9,ΣτΕ,1,Στεγνοκαθαριστήριο,1,Στίβος,46,στρατολογία,3,συγκοινωνία,9,Σύλλογος "Αγ.Απόστολοι",28,Σύλλογος "Άγιος Γεώργιος",3,Σύλλογος "Αθηνά",7,Σύλλογος "Απόλλων",16,Σύλλογος "Επαρχία Κυνουρίας",4,Σύλλογος "Ζεστή Φωλιά",6,Σύλλογος "Λεωνίδιον",19,Σύλλογος Αναρριχητών,1,Σύλλογος Απανταχού Αμυγδαλιωτών,9,Σύλλογος Απανταχού Βασκινιωτών,5,Σύλλογος Απανταχού Πηγαδιωτών,1,Σύλλογος Απανταχού Τσιταλιωτών,5,σύλλογος Βασκινιωτών,4,Σύλλογος γονέων,143,Σύλλογος Δαφνώνας,10,Σύλλογος Κτηνοτρόφων,3,Σύλλογος Μαριωτών,12,Σύλλογος Παλαιοχωριτών,5,Σύλλογος"Πολίχνη",9,Συμπολιτεία,69,Συναυλία,129,Σύνδεσμος Κοσμιτών,1,Συνέδριο,47,συνέντευξη,39,συνήγορος του πολίτη,1,συνταγές,1,Συνταξιούχοι,22,ΣΥΡΙΖΑ.,127,σχόλια,1,Σωματείο Γυναικών,2,Τ.,1,Τ.Α.Π.,1,Τ.Ε.Ε.,11,Τ.Ο.Π.,4,ΤΑΞΙ,1,ταξίδια,1,Τατούλης,259,ΤΕΒΑ,7,τέλη,4,τέννις,5,Τέχνη,11,Τεχνικό Πρόγραμμα,6,Τεχνολογία,43,Τηγάνι,2,τηλεόραση,100,τοξοβολία,5,Τοπικά,18,Τοπικό Αρχείο,4,Τουρισμός,407,Τράπεζα Πειραιώς,3,τράπεζες,20,Τρίαθλο,29,Τριανταφύλλου,3,Τρίτεκνοι,7,Τροχαίο,43,Τροχάνη,1,Τσακωνιά,87,Τσακώνικη διάλεκτος,50,τσακώνικη μελιτζάνα,5,Τσακώνικη υφαντική,13,Τσακώνικος Συνεταιρισμός,1,Τσακώνικος Συνεταιρισμός Γυναικών,1,Τσακώνικος Χορός,16,Τσακωνοπαρέα,16,Τσέρφο,1,Τσιγκούνης,13,Τσικνοπέμπτη,4,Τσιλιβής,2,Τσιτάλια,33,ΤΣΜΕΔΕ,1,Τύπος,1,Τυρός,783,Υγεία,449,ΥΠΕΞ,1,ΥΠΕΣ,1,Υπηρεσίες,8,Υποθηκοφυλακείο,2,Υποτροφίες,9,Υπουργείο Ναυτιλίας,2,Υπουργείο Πολιτισμού,1,Φ.Ο.Σ.Λ.,1,Φάμπρικα Πολιτισμού,117,Φαρμακοποιοί,2,ΦΕΚ,1,Φεστιβάλ,71,Φεστιβάλ αναρρίχησης,13,Φεστιβάλ Μελιτζάνας,58,Φιλαρμονική,29,Φιλόδημοι Πολίτες,34,φιλόζωοι,21,Φίλοι Εθνικής Ελλάδος,1,φοιτητές,1,Φορέας Διαχείρισης Οικολογικού Πάρκου,150,Φορείς,8,φορολογία,56,Φορολογικά,103,Φόρος ακινήτων,1,Φωκιανό,25,Φωτογραφία,11,Φωτογραφίες,65,ΧΑΔΑ,5,χάκερς,1,Χαμόγελο του παιδιού,12,Χάρτες,3,Χείλαρης,14,χιούμορ,1,Χορευτικό συγκρότημα,5,Χορευτικός Όμιλος,7,χοροεσπερίδα,48,Χορός,49,Χορωδία,29,Χορωδία Ενηλίκων,16,Χουζούρης,4,Χούνη,2,Χριστούγεννα,232,Χρονογράφημα,14,Χρυσή Αυγή,22,ψάρεμα,2,Ψαρολόγος,9,Ψηφιακή Διακυβέρνηση,1,ψήφισμα,7,Ψυκτικοί,1,Ψυχολογία,10,Ωδείο,16,ώρα,13,agenda,2,Beach Soccer,4,Beach Tennis,19,Beach Volley,49,Black Friday,1,Erasmus,3,Events,1,Facebook,17,fake news,1,Google,6,I Love GR,11,Leader,35,Photo Gallery,1,Pizza,1,Rally,1,Taekwon Do,78,Taxisnet,10,TKD WTF,15,Toolbar,1,top,4,Unesco,1,Video,1302,WWF,2,
ltr
item
Leonidion.gr: Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Νότιας Κυνουρίας για τις νέες αντικειμενικές αξίες ακινήτων
Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Νότιας Κυνουρίας για τις νέες αντικειμενικές αξίες ακινήτων
http://2.bp.blogspot.com/_Ics9Y-xqkc8/TKslz-7f3iI/AAAAAAAACBA/-XCHZkzt4MI/s200/laiki-sispeirosi-logo.png
http://2.bp.blogspot.com/_Ics9Y-xqkc8/TKslz-7f3iI/AAAAAAAACBA/-XCHZkzt4MI/s72-c/laiki-sispeirosi-logo.png
Leonidion.gr
https://www.leonidion.gr/2011/01/blog-post_7850.html
https://www.leonidion.gr/
https://www.leonidion.gr/
https://www.leonidion.gr/2011/01/blog-post_7850.html
true
1463647731720589503
UTF-8
Φορτώθηκαν όλα τα δημοσιεύματα Δεν βρέθηκαν δημοσιεύματα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσοτερα Cancel reply Διαγραφή Από τον Αρχική σελίδα Σελίδες Δημοσιεύματα Δείτε τα όλα ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ SEARCH Όλα τα δημοσιεύματα Δεν βρέθηκε δημοσίευμα που να ταιριάζει στην αναζήτηση ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαίου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαίου Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago χτες $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερες από 5 εβδομάδες Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content