2ο ΕΤΑΠ Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας

Ξεχωρίζουν τα Ελληνικά πεντάλ στο Γύρο Ελλάδας. 3ος ο Περικλής Ηλίας στο 2ο ετάπ  που τερμάτισε στη Σπάρτη. 3ος στη γενική ο Γιάννη...


Ξεχωρίζουν τα Ελληνικά πεντάλ στο Γύρο Ελλάδας.
3ος ο Περικλής Ηλίας στο 2ο ετάπ  που τερμάτισε στη Σπάρτη.
3ος στη γενική ο Γιάννης Ταμουρίδης με 56’’ διαφορά από τον πρώτο Ρόμπερτ Βρέτσερ.
Ο Χάρης Καστραντάς 1ος στην κατηγορία νέων αθλητών.

Οι Έλληνες Ποδηλάτες αναδεικνύονται σε πρωταγωνιστές του 18ου Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας καθώς ο αγώνας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. 
Μετά την τρίτη θέση του Γιάννη Ταμουρίδη στο πρώτο ετάπ, η ομάδα της S.P Tableware είδε σήμερα στη Σπάρτη τον Περικλή Ηλία να παίρνει την τρίτη θέση τερματίζοντας στο 2ο εταπ στη Σπάρτη σε 3ώρες 28λεπτά και 55 δεύτερα που ήταν και ο χρόνος του πρώτου. Και οι δύο αθλητές υποστηρίζονται από το ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ.  

Νικητής του 2ου ετάπ αναδείχθηκε ο 30χρονος Ενρίκο Ρόσι της Meridiana με μέση ωριαία ταχύτητα 38,197χλμ ενώ δεύτερος τερμάτισε ο Ισπανός  Σαλβαντόρ Γκουαρντιόλα Τόρα της Ελληνικής ομάδας GIOS –DEYSER KASTRO

ΤΟ 2ο ΕΤΑΠ

Στο 2ο ετάπ απόστασης 133 χλμ από το Λεωνίδιο στη Σπάρτη οι 85 αθλητές που συνεχίζουν τον αγώνα, ξεκίνησαν με λιακάδα αλλά στην πορεία συνάντησαν βροχή, ακόμη και καταιγίδα με δυνατό αέρα. 

Η τακτική της S.P Tableware να κρατήσει τον leader Γιάννη Ταμουρίδη πίσω, και να βγάλει μπροστά τον Περικλή Ηλία αποδείχθηκε σοφή, καθώς ο πρωταθλητής του mountain bike ανταποκρίθηκε στις δύσκολες απαιτήσεις και ανταμείφθηκε με την τρίτη θέση στο ετάπ όπου τερμάτισαν 84 ποδηλάτες.

Ο Γιάννης Ταμουρίδης που κατέλαβε τη 15η θέση στο ετάπ διατηρεί την τρίτη θέση της γενικής ατομικής κατάταξης του Γύρου στην οποία προηγείται ο Ρόμπερτ Βρέτσερ της VORALBERG με συνολικό χρόνο 6ώρες και 38 λεπτά. 

Στη δεύτερη θέση της γενικής βρίσκεται ο Ιταλός (δεύτερος Ολυμπιονίκης στο Πεκίνο) Ντάβιντε Ρεμπελίν με 4 δευτερόλεπτα διαφορά, ενώ ο  Ταμουρίδης απέχει 56 δευτερόλεπτα από τον πρωτοπόρο.     

Η Ελλάδα διακρίνεται στο Γύρο και με το νέο αίμα της ποδηλασίας καθώς τη λευκή φανέλα του προπορευόμενου αθλητή της γενικής διατήρησε η Ελληνική ομάδα GIOS-DEYSER LEON KASTRO με τον 21χρονο Χάρη Καστραντά να παίρνει την 7η θέση στο ετάπ της Σπάρτης και να  βρίσκεται 12ος στη γενική κατάταξη του Γύρου με το Γιώργο Μπoύγλα μια θέση πιο κάτω.

Από τις Ελληνικές συμμετοχές ξεχώρισαν ακόμη ο Γιώργος Μπούγκλας της GIOS-DEYSER LEON KASTRO που ήταν 10ος και ο Πολυχρόνης Τζωρτζάκης της Εθνικής Ομάδας της Ελλάδας-ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ, ο οποίος τερμάτισε στην 14η θέση.

Η ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ

Εντυπωσιακή ήταν η υποδοχή που επεφύλαξε η Σπάρτη στον τερματισμό του 2ουου ετάπ του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ.
Ο Δήμος Σπαρτιατών και ο Αθλητικός του Οργανισμός διοργάνωσαν μια άρτια εκδήλωση υποδοχής των αθλητών που συνοδεύτηκε από την παρουσία εκατοντάδων μαθητών σχολείων της περιοχής καθώς και μικρών ποδηλατών του Σπαρτιατικού Γ.Σ.

Τα παιδιά έδειξαν με πολλούς τρόπους τη λατρεία τους για το ποδήλατο και οι διοργανωτές τους αντάμειψαν προσφέροντάς τους αναμνηστικά δώρα του Γύρου, προσφορά του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, Χρυσού Χορηγού της διοργάνωσης.

Η περιφέρεια Πελοποννήσου και το κατάστημα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Σπάρτης, έδωσαν το παρών στην εκδήλωση και υπογράμμισαν τη στήριξή τους σε διοργανωτές και αγωνιζόμενους, ενώ πολύτιμη ήταν η συνεισφορά της τροχαίας Σπάρτης για την ασφαλή διεξαγωγή τόσο της λαϊκής ποδηλατοδρομίας που προηγήθηκε με εκκίνηση στο κατάστημα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Σπάρτης, όσο και τον τερματισμό του ετάπ. 

Στην εκδήλωση της υποδοχής ήταν παρόντες ο Δήμαρχος Σπαρτιατών κ. Σταύρος Αργειτάκος, η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Κα. Αδαμαντία Τζανετέα, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σπαρτιατών κ. Λεωνίδας Καράντζαλης, ο Διευθυντής του καταστήματος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Σπάρτης κ. Ηλίας Καλογερόπουλος, η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου κ. Βιβή Σίδερη, ο Πρόεδρος της Ε.ΟΠ κ. Αθανάσιος Τερζής και ο Ταμίας  και Πρόεδρος του Σπαρτιατικού Γ.Σ κ. Παναγιώτης Πριστούρης.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ


Περικλής Ηλίας. 3ος νικητής 2ου ετάπ

Μέχρι τα μισά της διαδρομής τα πράγματα ήταν σχετικά εύκολα. Πριν το τελευταίο σπριντ ανάβασης στο 80ο χλμ ξεκίνησαν οι επιθέσεις. Μετά άρχισε και η βροχή και στην κατάβαση τα πράγματα έγιναν επικίνδυνα. Εκεί αποσπάστηκα με άλλους τρείς αθλητές με τους οποίους φθάσαμε μαζί μέχρι τον τερματισμό όπου τελικά πήρα την τρίτη θέση.

Γιάννης Ταμουρίδης

Στο σημερινό ετάπ ακολουθήσαμε αμυντική τακτική. Παρακολουθούσαμε  τον  πρωτοπόρο. Στο τέλος του αγώνα στείλαμε τον Περικλή που μέχρι χθες ήταν πιο πίσω και ξέραμε ότι θα τον αφήσουν να φύγει, ενώ εγώ κρατήθηκα με τους δύο πρώτους της γενικής καθώς με πρόσεχαν. Μας συνέφερε αυτή η τακτική και έτσι  ο Περικλής κατάφερε να βγει τρίτος, κάτι που μας αφήνει ικανοποιημένους . Στο αυριανό και μεθαυριανό ετάπ πιστεύω πώς θα κριθεί ο Γύρος καθώς ακολουθούν   δύο ιδιαίτερα δύσκολα ετάπ .Νομίζω πάντως ότι και αύριο στον Ταϋγετο ο αγώνας θα «κοντρολαριστεί από τον πρωτοπόρο της γενικής και όλοι θα κρατηθούν για την τέταρτη ημέρα»

Χάρης  Καστραντάς

Νικητής 2ου ετάπ κατηγορίας νέων.
Xθες κέρδισε ο συναθλητής μου ο Γιώργος Μπούγλας, σήμερα κέρδισα εγώ. Προσπαθούμε να είμαστε και οι δύο μπροστά ώστε να «κρατήσουμε» τη φανέλα στην ομάδα. Έτρεξα και πέρυσι στο Γύρο Ελλάδας . Από αύριο ξεκινούν τα δύσκολα . Ελπίζω να κρατηθούμε στο ίδιο καλό επίπεδο και να κρατήσουμε ψηλά στη γενική κατάταξη την ομάδα.

Ενρίκο Ρόσι,(Μεριντιάνα) Νικητής 2ου ετάπ 

«Ήταν η πρώτη νίκη για την ομάδα μου. Λίγο πολύ το περιμέναμε. Η διαδρομή ήταν φανταστική, ακριβώς όπως μου την περιέγραφαν. Ήταν ένα ετάπ προσαρμοσμένο στα δικά μου χαρακτηριστικά. Έτρεξα χωρίς να φορτσάρω τα πρώτα χιλιόμετρα, μετά οι συναθλητές μου με βοήθησαν να βγω μπροστά, κατάφερα να ξεφύγω από τους τρείς αντιπάλους που με καταδίωκαν και έφθασα πρώτος στον τερματισμό. Πρωταρχικός στόχος μας να βγάλουμε «μπροστά» τον Ντάβιντε (Ρεμπελίν) ώστε να κρατηθεί πρώτος στη γενική κατάταξη μέχρι την Αθήνα.» 

Γιώργος Μανιάτης, Τeam manager  S.P Tableware

“Ήταν ένα δύσκολο ετάπ με δυνατό αέρα. Μας έπιασε και μια καταιγίδα ωστόσο  τα πράγματα μας πήγαν καλά. Προσπαθήσαμε από την αρχή να κοντρολάρουμε την κούρσα για να βάλουμε τους αθλητές που θέλαμε μπροστά. Έγινε ένα «ξεκόλλημα» στα τελευταία χλμ., έφυγαν τέσσερις ποδηλάτες , εμείς είχαμε τον Περικλή (Ηλία) ανάμεσά τους και μια διαφορά ασφαλείας 4 δευτερόλεπτα από το Γιάννη (Ταμουρίδη που είναι τρίτος στη γενική κατάταξη.) Ένα κλείσιμο του Ιταλού ποδηλάτη στα τελευταία μέτρα, στοίχισε τη νίκη του Περικλή στο σπριντ τερματισμού  αλλά αυτά είναι μέσα στην ποδηλασία και είμαστε ευχαριστημένοι.”

Σταύρος Αργειτάκος, Δήμαρχος Σπαρτιατών

« Όλα εξελίχθηκαν πολύ καλά και υποδεχθήκαμε το Γύρο στη Σπάρτη. Συμμετέχουμε με ιδιαίτερη χαρά στο κομμάτι που μας αναλογεί γιατί θεωρούμε το Γύρο Ελλάδας από τα πλέον  σημαντικά αθλητικά γεγονότα στην Ελλάδα γιατί συνδυάζει την άμιλλα με τον πολιτισμό και τον τουρισμό και προβάλλει τη χώρα διεθνώς. Συγχαίρω τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας και ιδιαίτερα τον κ. Τερζή για την τόλμη του να διοργανώσει το Διεθνή Γύρο παρά τους δύσκολους καιρούς.»

Θανάσης Τερζής, Πρόεδρος ΕΟΠ

Όπως βλέπουμε και σήμερα 2η ημέρα του Ποδηλατικού  γύρου Ελλάδας , η μεγάλη αυτή διοργάνωση αποδεικνύει ότι  αποτελεί σημείο αναφοράς για την Ελληνική Ποδηλασία αλλά και τον τουρισμό . Η χώρα μας προβάλλεται κάθε μέρα μέσα από τις διαδρομές του Γύρου αλλά ταυτόχρονα προάγεται και το άθλημα της ποδηλασίας και είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς ως ομοσπονδία για το γεγονός ότι για πρώτη φορά θα έχουμε  εκπροσώπηση τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και στα τρία ολυμπιακά αθλήματα της ποδηλασίας.

Αδαμαντία Τζανετέα, Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου

Καλωσορίσαμε τους Ποδηλάτες στη Λακωνία και την πρωτεύουσα της Σπάρτη. Νοιώθουμε ευτυχείς στην Περιφέρεια Πελοποννήσου που φιλοξενούμε το Γύρο Ελλάδας και στηρίζουμε τέτοιες μεγάλες προσπάθειες που συμβάλλουν πολύπλευρα στην ανάπτυξη και προβολή της περιφερειακής Ελλάδας.

 Λεωνίδας  Καράντζαλης, Πρόεδρος Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σπαρτιατών

Ο αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Σπαρτιατών συνέβαλλε με μεγάλη χαρά στη διοργάνωση του Γύρου Ελλάδας. Η επιτυχία του 2ου ετάπ που τερμάτισε στην πόλη μας ήταν για μας μεγάλη χαρά και ευχόμαστε σε διοργανωτές και αγωνιζόμενους καλή συνέχεια.
Ηλίας Καλογερόπουλος  Διευθυντής  Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Σπάρτης 
Υποδεχόμαστε με χαρά τους αθλητές του Ποδηλατικού Γύρου που έφθασαν στη Σπάρτη μετά από κοπιαστική προσπάθεια και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στον αγώνα τους. Ως στελέχη του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου είμαστε υπερήφανοι που η τράπεζά μας στηρίζει μεγάλα γεγονότα του αθλητισμού και του πολιτισμού και βρίσκεται πάντα κοντά στην ευγενή αθλητική προσπάθεια.


Ο ΤΑΫΓΕΤΟΣ  ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΤΟ ΤΟ 3ο ΕΤΑΠ

H ώρα των βουνών έφθασε για τον 18ο Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο –ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ καθώς την Παρασκευή ξεκινούν οι ορεινές αναβάσεις του Ταϋγέτου  που θα δοκιμάσουν τις αντοχές των ποδηλατών και θα αναδείξουν τους ικανότερους  «ανηφορίστες».
Το τρίτο ετάπ απόστασης 135,2 χλμ από τη Σπάρτη στη Μεθώνη θα ξεκινήσεις στις 9 με τους ποδηλάτες να παίρνουν την επίσημη εκκίνηση από το Μυστρά.
Ο αγώνας θα φθάσει σε μέγιστο υψόμετρο μέχρι τα 1303 μέτρα στην περιοχή Συλιμπόβες του Ταϋγέτου 20 χλμ μετά την εκκίνηση όπου και υπάρχει και το πρώτο από τα δύο σπριντ ανάβασης.
Στη συνέχεια το ετάπ κατεβαίνει προς Καλαμάτα, και ακολουθεί την ακτογραμμή του Μεσσηνιακού Κόλπου περνώντας από πανέμορφες παραλίες όπως το Πεταλίδι, η Κορώνη, η Φοινικούντα για  να τερματίσει περίπου στις 13.30 στη Μεθώνη.

Ο Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας – ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ τελεί υπό την πολύτιμη αιγίδα των Δήμων Κορινθίων, Νότιας Κυνουρίας (Λεωνίδιο), Σπάρτης, Πύλου – Νέστορος (Μεθώνη), Αρχαίας Ολυμπίας, Καλαβρύτων και Αθήνας, καθώς και των Περιφερειών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας.  

Η διοργάνωση πραγματοποιείται με την πολύτιμη αιγίδα του φορέα «Συμμαχία για την Ελλάδα» με στόχο τη συντονισμένη δράση και την προώθηση θεμάτων εθνικής σημασίας, όπως ο ελληνικός πολιτισμός, τουρισμός, εθελοντισμός και αθλητισμός. 

Χρυσός Χορηγός διοργάνωσης:
HELLENIC POST BANK – ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ

Μέγας Χορηγός της διοργάνωσης:
ΟΠΑΠ Α.Ε

Την αποκλειστική τηλεοπτική κάλυψη του ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΥ ΓΥΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ 2012 – ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ, έχει η τηλεόραση του ΣΚΑΪ. 

Επίσημοι Χορηγοί Επικοινωνίας της διοργάνωσης: 
Ο όμιλος ΣΚΑΪ, το ΣΚΑΪ.gr και το red 96.3, η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» και τα περιοδικά SHAPE και MBike. 

Υποστηρικτές της διοργάνωσης:
Το φυσικό μεταλλικό νερό «ΑΥΡΑ Active Cap”, IDEAL Bikes, BMW Motorrad Hellas και η ΔΙΚΛΙΣ μεσίτες ασφαλίσεων.  Η IDEAL Bikes προσφέρει το επίσημο service της διοργάνωσης, καθώς και τα ποδήλατα που κληρώνονται καθημερινά στις λαϊκές ποδηλατοδρομίες ανά πόλη.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της διοργάνωσης (http://race.hellenic-cycling.gr/el/), ή να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Γραφείου Τύπου, κ. Γρηγόρη Τάτση (6972-507475).  

Δωρεάν φωτογραφικό υλικό θα βρείτε στο παρακάτω link: 


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Όνομα

"Κλεισθένης",1,16η Μαρτίου,4,25η Μαρτίου,42,28η Οκτωβρίου,26,Α Χώρα νάμου,1,Α.Ε.Μαρίου,60,Α.Ε.Σ. Κυνουρίας,2,Α.Ο.Σ.Λ,4,Α.Σ. TKD Λεωνιδίου,30,Α.Σ."Αρκάς",27,Α.Σ.Λεωνιδίου,824,Α.Τ.Λεωνιδίου,3,ΑΑΔΕ,2,Αβραντίνης,1,Αγ.Βασίλειος,15,Αγαπήνωρ,1,Αγγελίες,94,Άγιος Βασίλειος,6,Αγρότες,164,Αγροτικός Συνεταιρισμός,47,Αγώνες δρόμου,92,Αγωνιστική Συνεργασία,2,ΑΔΜΗΕ,1,ΑΕΠΙ,5,Αθλητικά,3054,αιγιαλός,1,Αιμοδοσία,58,ακτοπλοΐα,1,Αλιεία,7,αλιευτικός σύλλογος,3,Άλλα αθλήματα,197,ΑΜΕΑ,16,Αμπελουργοί,13,Αμυγδαλιά,20,αναγκαστικά μέτρα,17,Ανακοινώσεις,554,Αναπτυξιακή Πάρνωνα,146,Αναρρίχηση,40,Ανέλιξη,1,Ανεξάρτητοι Έλληνες,8,Άνεργοι,20,Ανοικτό Πανεπιστήμιο,1,Ανοιχτή συνέλευση,8,ΑΝΤΑΡΣΥΑ,1,Αντένα,2,Αντιφασίστες,1,Αξίζει να δείτε,105,Άξιον Εστί,3,απάτες,12,απεργία,5,Απογραφή 2011,4,Αποζημιώσεις,7,Απόκριες,128,Απόλλων Τυρού,299,άποροι,11,Αποστολόπουλος,1,αποτελέσματα,1,Απόψεις,1,Απρόβλεπτα,1,απώλεια αντικειμένου,1,Άργος,1,Αργυράκη,1,Άρθρα,21,Αρκαδία,932,Αρκαδικό Πανόραμα,5,Αρκαδικός,4,Άρση βαρών,2,Αρχαιολογία,28,Αρχείο Τσακωνιάς,146,Αρχιτέκτονες,6,ΑΣΕΠ,1,Αστεία,2,Αστέρας Τρίπολης,2,Άστρος,30,Αστυνομία,210,Ασφαλιστικά ταμεία,77,ΑΤΕ,1,ατύχημα,7,Άυλη Πολιτιστική κληρονομιά,1,Αυτοδιοίκηση,27,αυτοδιοίκηση-εκλογές,108,Αυτοκίνητο,49,αφιέρωμα,3,Βαλασόπουλος,1,Βασκίνα,32,Βέμμος,9,Βενιζέλος,1,Βιβλίο,42,Βίντεο,100,Βιογραφικό,3,Βιτζηλαίου,5,Βιώσιμη Πόλη,2,Βλάβες,12,Βλάσης,66,Βλησιδιά,17,Βοήθεια στο σπίτι,2,Βόλεϊ,17,Βουδούρης,7,βραβείο,2,Γ.Ε.Φ.,1,Γ.Σ.Τυρού,92,Γενική Συνέλευση,68,Γεύσεις Ελλήνων εκλεκτές,5,Γεωργοί,4,γηροκομείο,16,Γιαννακόπουλος,1,Γιαννακούρας,38,Γιαννούσης,3,Γιορτή Αμυγδάλου,3,Γιορτή θαλασσινών,5,Γιορτή Κρασιού,22,γιορτή μελιού,10,Γιορτή μελιτζάνας,24,Γιορτή πανσελήνου,2,Γιορτή του Ψαρά,21,Γλυππία,1,γλυπτική,2,Γνώμες,417,Γόντικας,2,Γυμνάσιο,115,Γυναίκα,9,Γύρος Αμπελώνων,1,Δ.Ε.Τυρού,17,Δ.Ο.Υ.,67,Δαλιάνης,10,δανειολήπτες,3,Δασαρχείο,19,ΔΕΔΔΗΕ,28,Δέδε,2,Δέδες,4,ΔΕΗ,40,ΔΕΚΟ,1,Δελτία τύπου,1132,δεντροφύτευση,2,ΔΗ.ΣΥ.,8,ΔΗΚΕΝΚ,18,Δημ.Ραδιόφωνο Τρίπολης,4,ΔΗΜΑΡ,3,Δημοπρασία,46,Δήμος Β.Κυνουρίας,7,Δήμος Γορτυνίας,1,Δήμος Λεωνιδίου,34,Δήμος Ν.Κυνουρίας,64,Δήμος Νότιας Κυνουρίας,1274,Δήμος Τυρού,1,Δημόσιο,1,δημοσιογράφοι,3,Δημοσκόπηση,2,δημοτικά τέλη,1,Δημοτικό Συμβούλιο,249,Δημοτικό Σχολείο,223,δημοψήφισμα,1,Δια Βίου Μάθηση,15,διάγγελμα,3,Διαγωνισμός,46,Διαδίκτυο,65,δίαθλο,1,διακοπή νερού,9,διακοπή ρεύματος,22,Διαμαρτυρία,5,Διαμονή,13,Διανομή τροφίμων,17,διασκέδαση,82,Διατροφή,12,διάφορα,8,διάφορα είδη,11,ΔΙΕΚ,5,Δικαιοσύνη,75,Δικηγόρος,1,Δράκος,7,Δράσεις Κυνουρίας,3,Δράση,11,Δρίτσας,7,Δυνατή Πελοπόννησος,1,δυστύχημα,17,δωρεά,25,εγκαίνια,2,εγκύκλιος,1,ΕΕΣΠΟΦ,1,εθελοντισμός,34,έθιμα,5,Εθνική Ελλάδας,14,Εθνική Συσπείρωση,1,Εθνική Τράπεζα,7,ει,1,Ειδήσεις,5,Ειδικό Σχολείο,3,Εκδηλώσεις,1018,Εκδρομή,74,Έκθεση,70,Έκθεση Φωτογραφίας,10,Εκκλησία,337,Εκλογες,3,Εκλογές,481,Εκπαίδευση,493,εκπομπή,3,εκπτώσεις,4,έκτακτα μέτρα,12,Εκτελεστική επιτροπή,2,ελαιοπαραγωγοί,53,ΕΛΓΑ,4,Ελεύθεροι επαγγελματίες,3,Ελιά,2,Ελλάδα,1255,Ελληνικός Στρατός,4,Ελλήνων Συνέλευσις,1,ΕΛΜΕ,1,ΕΛΤΑ,6,Εμβολιασμοί,2,Εμπορικός σύλλογος,177,ΕΜΥ,13,Ενδιαφέρουν,258,Ενέργεια,2,Ενημέρωση,3,Ενίσχυση Επιχειρήσεων,4,ενοικίαση ακινήτων,12,Ένωση Ξενοδόχων,38,Εξωτερική Πολιτική,3,ΕΟΔΥ,3,ΕΟΜΜΕΧ,1,ΕΟΠΥΥ,3,Εορτή,8,ΕΠΑΛ,82,επαρχιακός Τύπος,2,επέτειοι,14,επιδόματα,21,Επιδοτήσεις,45,Επικαιρότητα,12239,Επιμελητήριο Αρκαδίας,88,έπιπλα,1,Επιστολές,24,Επιτροπή Διαβούλευσης,2,Επιτροπή Παιδείας,6,Επιχειρηματικότητα,77,Επιχειρήσεις εστίασης,6,ΕΠΟ,1,ΕΠΣ.Αρκαδίας,54,ΕΠΣΑ,46,Έργα,268,Εργασία,279,Εργαστήριο,7,Εργατικό κέντρο,3,ΕΡΤ,29,Ερωτηματολόγιο,1,ΕΣΗΕΑ,1,ΕΣΠΑ,32,Εύη Τατούλη,66,Ευθυμογράφημα,18,Ευρωεκλογές,1,Ευχές,53,ΕΦΕΤ,3,ΕΦΚΑ,1,Ζαρίτσι,2,Ζαχαριάς,14,ζημιές,5,ζωγραφική,11,Ζωντανή μετάδοση,1,Ζώταλης,1,Ηλιοπούλου,4,ημερίδα,31,Θέατρο,78,θέατρο σκιών,3,Θεοδωράκη,1,θεοδωράκης,2,Θεοφάνεια,29,θηροφύλακες,5,Ι.Μ. Αρτοκωστάς,1,Ι.Μ.Αγίου Νικολάου Καρυάς,3,Ι.Μ.Αγίου Νικολάου Σίντζας,24,Ι.Μ.Ελώνης,83,ιατροί,1,ιατρός,2,Ιδιαίτερα μαθήματα,5,ΙΕΚ,10,ΙΚΑ,37,ΙΚΑ.,1,ΙΝ.Ε.,1,ΙΝΣΕΤΕ,1,Ισοπολιτεία,7,Ιστορικά,41,Κ.Ε.Δ.Ε,9,Κ.Ε.Ε.,2,Κ.Ε.Π.,14,Κ.Ε.Φ.,1,καιρός,187,Καλαθά,1,Καλλικράτης,9,κάπνισμα,2,Καρβελάς,4,Καρδαράς,1,Καστανιές,1,καταγγελίες,5,Καταδυτικό πάρκο,18,καταναλωτές,5,καταστήματα,6,κατηγορία,1,κατοικίδια,1,Κατσίρης,2,Καύσιμα,3,ΚΕΚ,2,Κέντρο Πληροφόρησης,7,Κέντρο Υγείας,60,Κεντροαριστερά,4,ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ.,1,Κιβωτός του Κόσμου,3,Κίνημα Αλλαγής,12,Κίνηση,1,ΚΚΕ,56,Κλειστό Γυμναστήριο,2,κληροδοτήματα,10,ΚΝΕ,1,Κοινωνία,87,Κοινωνικά,195,Κοινωφελής Επιχείρηση,24,Κόκκορης,1,κολύμβηση,5,Κοντοζαμάνης,23,Κορολόγος,1,Κοσμάς,198,Κόσμος,95,Κοτρώτσος,1,Κοτσώλης,1,Κουκλοθέατρο,13,Κουνουπιά,22,Κουτρούκης,5,ΚΠΝΝΑ,1,Κρυονέρι,2,ΚΤΕΛ,30,Κτηματική Υπηρεσία,4,Κτηματολόγιο,14,κτηνοτρόφοι,33,κυκλοφοριακές ρυθμίσεις,22,κυκλοφοριακό,33,Κυνηγετικός Σύλλογος,29,Κυνηγοί,25,Κυνουρία,35,Κύπρος,3,Κωνσταντινόπουλος,75,Λαϊκή αγορά,36,Λαϊκή Ενότητα,10,Λαική συσπείρωση,38,Λαϊκή συσπείρωση,6,Λάκκος,11,Λάκος,7,Λακωνία,1,Λαλουδάκης,36,Λαμπρόπουλος,2,Λαογραφία,75,ΛΑΟΣ,1,λαχειοφόρος,5,Λειβαδά,1,Λειβάδι,13,Λεκκός,1,Λεωνίδιο,2613,Λεωνίδιο Αλλάζουμε,7,Λιβάδι,7,Λιμάνι,23,Λιμεναρχείο,44,Λιμενικό Σώμα,37,Λιμενικό Ταμείο,5,λογιστές,3,Λύκειο,80,Λυκουρέντζος,58,Λυμπεροπούλου,2,Λυσίκατος,88,μαγειρική,3,Μανδρώνης,2,Μάνος,1,Μανώλης,3,Μαρί,22,Μαρνέρης,117,Μελισσοκόμοι,8,Μελιτζάzz,118,μέτρα προστασίας,16,Μετρό,1,Μητέρα,6,Μητσοτάκης,2,Μηχανικοί,6,Μιχελάκης,2,ΜΜΕ,2,Μνημείο,1,μνημόσυνο,31,Μορφωτικός Σύλλογος,100,Μοτοπαρέα,67,Μοτοσικλέτα,49,μουσεία,20,μουσική,12,Μπακούρης,1,Μπαμπαδήμας,57,Μπάσκετ,525,Μπερέτσος,1,Μπερτζελέτος,6,Μπιρσίμ,7,Μπουντρούκας,5,Μυθική Πελοπόννησος,1,ν,1,Ναρκωτικά,1,Νατάσα Πετρούλια,4,Ναύπλιο,1,Ναυτικοί,3,ΝΔ,236,Νέα Γρίπη,5,Νέα Πελοπόννησος,22,Νέοι Δρόμοι,2,Νεολαία ΠΑΣΟΚ,3,νηπιαγωγείο,67,Νίκας,25,Νικολάκου,10,Νομαρχία Αρκαδίας,6,νομοσχέδιο,1,Νότια Κυνουρία,4044,ντοκιμαντέρ,5,Ξενοδόχοι,21,Ο άλλος δρόμος,21,Ο τόπος μας,5,Ο.Ε.ΕΣ.Π.,1,Ο.Τ.Ε.,6,ΟΑΕΔ,64,ΟΑΕΕ,21,ΟΓΑ,25,Οδηγίες,18,Οδηγοί,1,Οικοδόμοι,4,Οικολόγοι,6,Οικονομία,174,Οικονομική επιτροπή,51,Οινοπαραγωγοί,2,ΟΚΕ,1,Ολυμπιακοί Αγώνες,1,Ολυμπιακός Λεωνιδίου,247,ομιλία,26,Ομογένεια,49,Ομοσπονδία TKD ITF,8,ΟΝΝΕΔ,8,ΟΠΑΠ,5,ΟΠΕΚΕΠΕ,1,όπερα,1,Όραμα-Γνώση-Πρόοδος,42,Ορειβασία,188,Ορθοπαιδικός,1,ορκωμοσία,2,ΟΣΔΕ,2,ΟΤΑ,10,Ουράνης,4,Π.Ο.Ε.,1,παγκόσμια ημέρα,1,Παγώνης,2,ΠΑΖΛ,6,Παιδί,75,Παιδίατρος,10,Παιδικά χωριά SOS,1,Παιδική Χαρά,9,Παιδική Χορωδία,16,παιδικός σταθμός,33,παλαίμαχοι,2,Παλαιοχώρι,50,ΠΑΜΕ,4,Παναγιωτόπουλος,1,Παναρκαδική ομοσπονδία,27,Παναρκαδικό Νοσοκομείο,33,Πανελλήνιες,18,Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου,9,πανηγύρια,61,Παπαδημητρόπουλος,1,Παπαηλιού,15,Παπαθανασόπουλος,158,Παπαμιχαήλ,3,Παπανδρέου,2,παραδοσιακοί χοροί,6,Παραλία Τυρού,3,Παραλίες,5,παράξενα,1,ΠαραΤυρό,26,Παρθενώνας,1,Πάρνωνας,9,Παρουσίαση,13,ΠΑΣΟΚ,85,Πάσχα,199,Πατσαρίνος,1,Πάχος,2,Πεζοπόροι Τυρού,172,Πελετά,185,Πελοποννησιακή Ένωση,3,Πελοποννησιακή Συμμαχία,2,Πελοπόννησος,16,Πελοπόννησος Οικολογική,2,Πελοπόννησος Πρώτα,5,Πέρα Μέλανα,70,Περιβάλλον,235,Περιοδικό,1,Περιπατητικός τουρισμός,2,Περιφέρεια Πελοποννήσου,864,Πηγάδι,29,Πλάκα,194,Πλατανάκι,20,πνευματική ιδιοκτησία,1,πο,1,Ποδήλατο,36,Ποδόσφαιρο,1986,Ποίηση,4,Πολεμική Αεροπορία,3,Πολεμικό Ναυτικό,1,Πολιτικά,778,Πολιτική προστασία,26,Πολιτισμός,735,Πολιτιστικός Σύλλογος,16,Πολίχνη-Δράση,1,πολύτεκνοι,2,Ποτάμι,6,Πούλιθρα,198,Πραγματευτή,64,Πρασιές,1,Πραστός,35,προκηρύξεις,84,Προσκλήσεις,2,Πρόσκληση,9,Προσφορά εργασίας,5,Πρόσωπα,31,πτηνά,1,Πυρασφάλεια,2,Πυργούδι,3,Πυροσβεστική,93,πωλήσεις ακινήτων,45,πωλήσεις επιχειρήσεων,2,πωλήσεις οχημάτων,6,ραδιόφωνο,6,Ρέππας,8,ρετρό,3,Ρολόι,1,Ρουσιάς,4,ρύθμιση οφειλών,2,Σαλάκος,7,Σαμαράς,1,Σαμπατική,23,ΣΑΟΟ,5,Σαπουνακέϊκα,33,Σαραντάρης,28,σεισμός,26,σεμινάριο,28,ΣΕΤΕ,3,Σιδηρόδρομος,2,Σινεμά,139,Σιώρας,15,Σκαντζός,1,Σπηλαιολόγοι,9,Στατιστική Υπηρεσία,9,ΣτΕ,1,Στεγνοκαθαριστήριο,1,Στίβος,46,στρατολογία,3,συγκοινωνία,9,Σύλλογος "Αγ.Απόστολοι",28,Σύλλογος "Άγιος Γεώργιος",3,Σύλλογος "Αθηνά",7,Σύλλογος "Απόλλων",16,Σύλλογος "Επαρχία Κυνουρίας",4,Σύλλογος "Ζεστή Φωλιά",6,Σύλλογος "Λεωνίδιον",19,Σύλλογος Αναρριχητών,1,Σύλλογος Απανταχού Αμυγδαλιωτών,9,Σύλλογος Απανταχού Βασκινιωτών,5,Σύλλογος Απανταχού Πηγαδιωτών,1,Σύλλογος Απανταχού Τσιταλιωτών,5,σύλλογος Βασκινιωτών,4,Σύλλογος γονέων,143,Σύλλογος Δαφνώνας,10,Σύλλογος Κτηνοτρόφων,3,Σύλλογος Μαριωτών,12,Σύλλογος Παλαιοχωριτών,5,Σύλλογος"Πολίχνη",9,Συμπολιτεία,69,Συναυλία,129,Σύνδεσμος Κοσμιτών,1,Συνέδριο,47,συνέντευξη,39,συνήγορος του πολίτη,1,συνταγές,1,Συνταξιούχοι,22,ΣΥΡΙΖΑ.,127,σχόλια,1,Σωματείο Γυναικών,2,Τ.,1,Τ.Α.Π.,1,Τ.Ε.Ε.,11,Τ.Ο.Π.,4,ΤΑΞΙ,1,ταξίδια,1,Τατούλης,259,ΤΕΒΑ,7,τέλη,4,τέννις,5,Τέχνη,11,Τεχνικό Πρόγραμμα,6,Τεχνολογία,43,Τηγάνι,2,τηλεόραση,100,τοξοβολία,5,Τοπικά,18,Τοπικό Αρχείο,4,Τουρισμός,407,Τράπεζα Πειραιώς,3,τράπεζες,20,Τρίαθλο,29,Τριανταφύλλου,3,Τρίτεκνοι,7,Τροχαίο,43,Τροχάνη,1,Τσακωνιά,87,Τσακώνικη διάλεκτος,50,τσακώνικη μελιτζάνα,5,Τσακώνικη υφαντική,13,Τσακώνικος Συνεταιρισμός,1,Τσακώνικος Συνεταιρισμός Γυναικών,1,Τσακώνικος Χορός,16,Τσακωνοπαρέα,16,Τσέρφο,1,Τσιγκούνης,13,Τσικνοπέμπτη,4,Τσιλιβής,2,Τσιτάλια,33,ΤΣΜΕΔΕ,1,Τύπος,1,Τυρός,783,Υγεία,449,ΥΠΕΞ,1,ΥΠΕΣ,1,Υπηρεσίες,8,Υποθηκοφυλακείο,2,Υποτροφίες,9,Υπουργείο Ναυτιλίας,2,Υπουργείο Πολιτισμού,1,Φ.Ο.Σ.Λ.,1,Φάμπρικα Πολιτισμού,117,Φαρμακοποιοί,2,ΦΕΚ,1,Φεστιβάλ,71,Φεστιβάλ αναρρίχησης,13,Φεστιβάλ Μελιτζάνας,58,Φιλαρμονική,29,Φιλόδημοι Πολίτες,34,φιλόζωοι,21,Φίλοι Εθνικής Ελλάδος,1,φοιτητές,1,Φορέας Διαχείρισης Οικολογικού Πάρκου,150,Φορείς,8,φορολογία,56,Φορολογικά,103,Φόρος ακινήτων,1,Φωκιανό,25,Φωτογραφία,11,Φωτογραφίες,65,ΧΑΔΑ,5,χάκερς,1,Χαμόγελο του παιδιού,12,Χάρτες,3,Χείλαρης,14,χιούμορ,1,Χορευτικό συγκρότημα,5,Χορευτικός Όμιλος,7,χοροεσπερίδα,48,Χορός,49,Χορωδία,29,Χορωδία Ενηλίκων,16,Χουζούρης,4,Χούνη,2,Χριστούγεννα,232,Χρονογράφημα,14,Χρυσή Αυγή,22,ψάρεμα,2,Ψαρολόγος,9,Ψηφιακή Διακυβέρνηση,1,ψήφισμα,7,Ψυκτικοί,1,Ψυχολογία,10,Ωδείο,16,ώρα,13,agenda,2,Beach Soccer,4,Beach Tennis,19,Beach Volley,49,Black Friday,1,Erasmus,3,Events,1,Facebook,17,fake news,1,Google,6,I Love GR,11,Leader,35,Photo Gallery,1,Pizza,1,Rally,1,Taekwon Do,78,Taxisnet,10,TKD WTF,15,Toolbar,1,top,4,Unesco,1,Video,1302,WWF,2,
ltr
item
Leonidion.gr: 2ο ΕΤΑΠ Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας
2ο ΕΤΑΠ Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας
http://4.bp.blogspot.com/-I55ewcrI7qI/T7UmPsJoGOI/AAAAAAAAIp4/MN6czpa-GxQ/s400/0S2J0554.JPG
http://4.bp.blogspot.com/-I55ewcrI7qI/T7UmPsJoGOI/AAAAAAAAIp4/MN6czpa-GxQ/s72-c/0S2J0554.JPG
Leonidion.gr
https://www.leonidion.gr/2012/05/2_8135.html
https://www.leonidion.gr/
https://www.leonidion.gr/
https://www.leonidion.gr/2012/05/2_8135.html
true
1463647731720589503
UTF-8
Φορτώθηκαν όλα τα δημοσιεύματα Δεν βρέθηκαν δημοσιεύματα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσοτερα Cancel reply Διαγραφή Από τον Αρχική σελίδα Σελίδες Δημοσιεύματα Δείτε τα όλα ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ SEARCH Όλα τα δημοσιεύματα Δεν βρέθηκε δημοσίευμα που να ταιριάζει στην αναζήτηση ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαίου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαίου Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago χτες $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερες από 5 εβδομάδες Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content