$type=three$count=3$show=home$height=220$snippet=hide$rdm=hide$a=hide$d=hide$la=hide$au=hide$com=0

Πολιτικό μνημόσυνο στη μνήμη της οικογένειας Αθηνάς Λάτση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ TO:

Του Στρατή Κουνιά . Το πολιτικό μνημόσυνο έγινε την Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014 στην Ηλιούπολη Αττικής, για τον σύζυγο της Αθηνάς τον ...

Του Στρατή Κουνιά.


Το πολιτικό μνημόσυνο έγινε την Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014 στην Ηλιούπολη Αττικής, για τον σύζυγο της Αθηνάς τον Γιάννη Λάτση, τον πεθερό της Νίκο Λάτση και τον πατέρα της Δημήτριο (Μήτσο) Κοττή. Η Αθηνά Λάτση στις 10/5/1948, όταν ήταν 14 ετών, δικάστηκε από το στρατοδικείο Τρίπολης σε ισόβια δεσμά.

Νίκος Λάτσης 1909-1949

Ο Νίκος Λάτσης, με το ψευδώνυμο «Καλόγερος», πεθερός της Αθηνάς, καταγόταν από τον Άγιο Βασίλη Κυνουρίας, γεννήθηκε στο Αστέρι Λακωνίας και σπούδασε νομικά, πήρε το πτυχίο το 1938. Από τα φοιτητικά του χρόνια πέρασε στο σοσιαλιστικό κίνημα, έγινε μέλος του ΚΚΕ, δικηγόρησε στους Μολάους. Παντρεύτηκε το 1930 την Παναγιώτα (Πότα) Καλογράκου από το Έλος, έκαναν τρία παιδιά, το Γιάννη (1933), τον Θανάση (1938) και τον Παναγιώτη (1940)  Ο Γιάννης που πέθανε το 2013 ήταν σύζυγος της Αθηνάς. 

Το 1940 στον Ελληνο-Ιταλικό πόλεμο επιστρατεύτηκε, έγινε επιλοχίας και παρασημοφορήθηκε για ανδραγαθία. Όταν επέστρεψε από το μέτωπο δικηγόρησε για λίγο στους Μολάους και αναγκάστηκε να βγει στην παρανομία διότι τον καταδίωκαν οι Ιταλοί που του έκαψαν το σπίτι, κρυβόταν εκεί κοντά. Η οικογένειά του έμενε στα Νιάτα σε σπίτια γνωστών.

Επειδή οι Ιταλοί βρίσκονταν στις κωμοπόλεις, στα χωριά υπήρχε ελεύθερο πεδίο δράσης, ο Ν. Λάτσης ήλθε στον Άγιο Βασίλη, όπου μαζί με το γιατρό Νίκο Μάστορη που καταγόταν επίσης από τον Άγιο Βασίλη και τον Κώστα Απαλοδήμα από τον Κοσμά, οργάνωσαν το ΕΑΜ και τον ΕΛΑΣ της περιοχής. Ο Ν. Μάστορης πήρε το πτυχίο του το 1936 και είχε καθηγητή τον Πέτρο Κόκκαλη.

Ο Νίκος Λάτσης ήταν μετρίου αναστήματος, μετριοπαθής, ήρεμος, διέθετε ευφράδεια και γοητεία στην έκφραση. Ήταν από τους λίγους που προέβλεψε από ενωρίς την έκβαση του αγώνα. Από το τέλος του 1948 έλεγε το παιχνίδι το χάσαμε, παρέμεινε όμως στο Δ.Σ. μέχρι το τέλος. Ήταν πολιτικός καθοδηγητής του 8ου συντάγματος του ΕΛΑΣ και καπετάνιος του αρχηγείου του Πάρνωνα στο Δ.Σ.

Το Μάη του 1944 ο ΕΛΑΣ συνέλαβε στο Λεωνίδιο 10 έγκριτα άτομα διότι ο ΕΛΑΣ είχε πληροφορίες ότι προσπαθούσαν να δημιουργήσουν παράρτημα των Ταγμάτων Ασφαλείας, τους μετέφεραν στο μοναστήρι της Έλωνας, που ήταν στρατόπεδο συγκέντρωσης, η δίκη έγινε το Σεπτέμβρη 1944 στο Παλιοχώρι. Πρόεδρος του ανταρτοδικείου ήταν ο συνταγματάρχης του ΕΛΑΣ Σπύρος Τσικλητήρας, ο Ν. Λάτσης ήταν μέλος του και επιχειρηματολόγησε να μην δικαστούν οι κατηγορούμενοι αυστηρά.

Έλεγε αν δικαστούν αυστηρά δεν θα έχουμε τσιγάρα και τρόφιμα από Λεωνίδιο. Η ποινή ήταν να πάνε εξορία οι κατηγορούμενοι για 2 μήνες σε γειτονικά χωριά. 

Μετά τη Βάρκιζα είχε λάβει τα μέτρα του, δεν παρέδωσε τον οπλισμό του και ούτε πιάστηκε αιχμάλωτος, ήταν από τους πρώτους που εντάχθηκαν στο Δ.Σ.

Η Κυνουρία ήταν υπό ιταλική διοίκηση στη διάρκεια της κατοχής, μετά την παράδοση της Ιταλίας στις 9 Σεπτέμβρη 1943 οι Γερμανοί έκαναν τρεις επιδρομές στην περιοχή μας: Η πρώτη ήταν στο τέλος του Γενάρη 1944, που έκαψαν 500 από τα 504 σπίτια του Κοσμά. Η δεύτερη ήταν το Πάσχα 1944, με τους Γερμανούς ήταν και αρκετοί ταγματασφαλίτες, μεταξύ των οποίων ήταν και ο αντιστράτηγος Παναγιώτης Δεμέστιχας, από την επαρχία Γυθείου, διοικητής του Β σώματος στρατού το 1940. Το 1945 δικάσθηκε ως δοσίλογος  σε 15 χρόνια φυλακή, πέθανε το 1960.

Την περίοδο αυτή ήταν στο Λεωνίδιο και η Παναγιώτα σύζυγος του Νίκου Λάτση με τα δύο μικρότερα παιδιά της. Για να αποφύγει τη σύλληψη ο Παναγιώτης Γκιουζέλης (Μπατατάμ) είχε κατεβάσει κρυφά σε μια στέρνα ένα τρίποδο με στρώμα, την κατέβασαν στη στέρνα και της πήγαιναν φαγητό  για 3 ημέρες. Τα δύο παιδιά της φιλοξενούνταν στο σπίτι του Α. Κατσίγκρη.Oι ταγματασφαλίτες πληροφορήθηκαν από ρουφιάνους ότι τα παιδιά του Λάτση ήταν στο Λεωνίδιο αλλά αυτοί ενδιαφέρονταν για το Λάτση και τη γυναίκα του και δεν πείραξαν τα παιδιά.

Στην τρίτη επιδρομή των Γερμανών που έγινε 15 Ιουνίου-10 Ιουλίου 1944 και μετείχαν 12.000 Γερμανοί, στο πέρασμά τους από τον Άγιο Πέτρο μέχρι το Λεωνίδιο εκτέλεσαν πάνω από 250 άτομα. Συνέλαβαν την Παναγιώτα, σύζυγο του Ν. Λάτση μεταξύ Πραστού και Άγιου Βασίλη και την πήγαν στη Σπάρτη, είχε μαζί της τα δύο μικρότερα παιδιά της.  

Στη Σπάρτη την εκτέλεσαν στις 4 Αυγούστου 1944 και ένας ταγματασφαλίτης φρουρός της αυτομόλησε, επήγε στον ΕΛΑΣ και παρέδωσε τα 2 παιδιά στον πατέρα τους. Ο Θανάσης αρρώστησε, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο Αθηνών όπου και πέθανε.

Μετά τη μάχη του ΕΛΑΣ με τους ταγματασφαλίτες, στο Μυστρά στις 10 Οκτώβρη 1944,  ο Ν. Λάτσης συνάντησε, ως κρατούμενο του ΕΛΑΣ, το  δολοφόνο της γυναίκας του. Δεν τον πείραξε πιστεύοντας ότι θα δικαστεί από την ελληνική κυβέρνηση που θα σχηματιστεί με την απελευθέρωση.

Μήτσος Κοττής (1909-1949)

Στις  20 του Γενάρη 1949 έγινε προσπάθεια, χωρίς επιτυχία, κατάληψης της φρουράς Λεωνιδίου από 4 τάγματα του Δ.Σ. με διοικητή τον αντισυνταγματάρχη  του 55ης ταξιαρχίας Θόδωρο Πρεκεζέ.

Οι αντάρτες υποχώρησαν το πρωί 21 Γενάρη και το τάγμα με διοικητή τον ταγματάρχη του Δ.Σ. Αλέκο Τσουκόπουλο στρατοπέδευσε το βράδυ στον Άγιο Βασίλη  Δόθηκαν  εντολές για φυλάκια και βάρδιες γύρω από το χωριό. 

Δύο τάγματα των ΛΟΚ που βρίσκονταν κοντά στη Βαμβακού  πήραν εντολή να πάνε στον Άγιο Βασίλη.  Ξημερώνοντας 22 του Γενάρη οι λοκατζήδες είχαν κυκλώσει τον Άγιο Βασίλη χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, η νυχτερινή βάρδια των ανταρτών δεν πήγε στη θέση της, τους πήρε ο ύπνος, ήταν εξαντλημένοι.

Όταν η πρωινή βάρδια των ανταρτών πήγαινε στη θέση της άρχισε η μάχη. Οι αντάρτες κοιμόντουσαν και αιφνιδιάστηκαν. Επικράτησε πανικός. Βγήκαν από τα σπίτια, σε μισή ώρα είχαν σκοτωθεί πάνω από 70 αντάρτες, ανάμεσά τους και ο πατέρας της Αθηνάς Μήτσος Κοττής επίτροπος της 55ης ταξιαρχίας του Δ.Σ. Ο ταγματάρχης Αλέκος Τσουκόπουλος κατάφερε να διαφύγει. Σε λίγες μέρες έγινε ανταρτοδικείο και ο Α. Τσουκόπουλος ανέλαβε όλες τις ευθύνες και δικάστηκε σε θάνατο. Αρκετοί αντάρτες αντέδρασαν για την απόφαση, τελικά ο Α. Τσουκόπουλος εκτελέστηκε.

Για τον Δ. Κοττή αναφέρεται σε βιβλίο του και ο εισαγγελέας Παύλος Δελαπόρτας όταν  υπηρετούσε στο Γύθειο. Στη φυλακή είχαν πάνω από 70 αντάρτες σε ένα χώρο που χωρούσε το πολύ 30 άτομα. Οι αντάρτες ήταν πειθαρχημένοι και ενεργούσαν συλλογικά. Ο Π. Δελαπόρτας διαπίστωσε ότι καθοδηγητής των ανταρτών ήταν ο Δ. Κοττής. Οι κάτοικοι κατάλαβαν ότι ο εισαγγελέας ήταν συμπαθών προς τους αντάρτες και όταν πήγαινε στο γραφείο του κάποιος μονολογούσε και έλεγε "κουμούνια θα πεθάνετε" για να τον ακούσει ο εισαγγελέας.

Ο Μήτσος Κοττής έδινε συμβουλή στους αντάρτες, στις μάχες πρέπει να προέχει η τέχνη και η σύνεση και ύστερα να έρχεται η παλικαριά. 

Γιάννης Λάτσης (1933-2013).

Ο Γιάννης, μεγαλύτερος γιος του Ν. Λάτση και μετέπειτα σύζυγος της Αθηνάς, από 14 ετών ήταν στο Δ.Σ. Ο Γιάννης Λάτσης, ο Θ. Πρεκεζές (1918-1949), που ήταν ημιπαράλυτος από τραύμα, η αρραβωνιαστικιά του Πίπίτσα Παπαμιχαήλ,ο πατέρας του Γιώργος Πρεκεζές, ο γιατρός Νίκος Μάστορης και η Ελένη Παπαφάγου από τηυ Σκάλα είχαν καταφύγει σε ένα κρησφύγετο στο Μαλεβό. 

Η Χωροφυλακή τους εντόπισε στις 24 Ιουνίου 1949, ο Γιάννης και η Ελένη είχαν φύγει από το κρησφύγετο το προηγούμενο βράδυ. Οι χωροφύλακες και οι συνοδοί τους εκτέλεσαν τον Θ. Πρεκεζέ, του έκοψαν το κεφάλι, το έδωσαν του πατέρα του, το μετέφεραν στο χωριό του την Αράχωβα (Καρυές) και το έθεσαν σε δημόσια θέα. Η Πιπίτσα Παπαμιχαήλ καταδικάστηκε σε θάνατο από το στρατοδικείο Τρίπολης και εκτελέστηκε. Ο Ν. Μάστορης τραυματίστηκε και στη μεταφορά τον εκτέλεσαν. Για το Γιάννη δεν είχαν οι τότε αρχές στοιχεία και δεν πήγε φυλακή ή εξορία.

Το τέλος της ηγεσίας

Τον Αύγουστο του 1949 υπηρετούσαν στον Άγιο Βασίλη 50 περίπου στρατιώτες του κυβερνητικού στρατού, το υπόλοιπο τάγμα υπηρετούσε στον Κοσμά. Στο Παλιοχώρι υπηρετούσαν χωροφύλακες. 

Ο Γιάννης Κισκίνης υπηρετούσε τη θητεία του στον Άγιο Βασίλη ως βοηθός γιατρού διότι ήταν φοιτητής της οδοντιατρικής. Γιατρός του τάγματος ήταν ο Νίκος Σταθακόπουλος, ο οποίος είχε κάνει εξορία στην Ικαρία και υπηρέτησε μέρος της θητείας του στη Μακρόνησο,  ο ταγματάρχης διοικητής δεν του είχε εμπιστοσύνη.

Στις 6 Αυγούστου ο διοικητής πήρε σήμα από το Α2 της Τρίπολης ότι στο χώρο μεταξύ Παλιοχώρι και Πλατανάκι κρύβονταν αντάρτες. Από τον Άγιο Βασίλη πήγε μια διμοιρία και εντόπισαν δύο αντάρτες τους οποίους σκότωσαν, ήταν τα στελέχη του Δ.Σ. Βαγγέλης Ρογκάκος και Γιάννης Φούρκας. 

Τους έκοψαν τα κεφάλια και τα έφεραν στις 10-11 το πρωί στην πλατεία του χωριού, οι Ρογκάκος και Φούρκας ήταν επικηρυγμένοι με 30-50 εκ. δραχμές. Τα χρήματα της επικήρυξης πήρε με μικρές επιφυλάξεις, ο Περικλής Οικονομίδης, από τον  Άγιο Βασίλη που ήταν το 1943-1944 στον ΕΛΑΣ και το 1947-1949 είχε οργανώσει ομάδα εναντίον του Δ.Σ. και έδινε πληροφορίες στο στρατό.

Ο διοικητής ενημέρωσε το Α2 Τρίπολης και του απάντησαν ότι εκεί κρύβεται και ο Νίκος Λάτσης, ήταν και αυτός επικηρυγμένος. Συνέχισαν τις έρευνες το απόγευμα και εντόπισαν έναν αντάρτη τον οποίο τραυμάτισαν στο μηρό, τους είπε παραδίνομαι είμαι ο Νίκος Λάτσης.

Ήλθε αγγελιαφόρος και ενημέρωσε τον διοικητή ο οποίος με τον Γιάννη Κισκίνη, ως βοηθό γιατρού, πήγε στο μέρος που τον συνέλαβαν και έφεραν με μουλάρι τον Νίκο Λάτση στον Άγιο Βασίλη. 

Κράτησε ο στρατός τον Ν. Λάτση δύο ημέρες στο χωριό, περιποιήθηκαν το τραύμα του και η αιμορραγία είχε σταματήσει. 

Το Α2 από Τρίπολη έστειλε σήμα να προσέχουν το Λάτση και τον πρόσεχε ο διοικητής και το Α2. Του έδωσαν στρατιωτικά ρούχα και έκαψαν αυτά που φορούσε. Την πρώτη νύχτα ο Λάτσης ξύπνησε, είπε ότι είναι νηστικός και ζήτησε να φάει αυγά. Την Τρίτη μέρα έβαλαν τον Λάτση σε μουλάρι για να τον πάνε στη Σπάρτη. Τον συνόδευσε μέχρι τον Κοσμά ο έφεδρος ανθυπολοχαγός Αλεξόπουλος (ήταν δάσκαλος), που ήταν και υπεύθυνος του Α2, μαζί συνόδευαν το Λάτση και 10 στρατιώτες.

Στον Κοσμά υπεύθυνος του Α2 ήταν ο έφεδρος ανθυπολοχαγός Παπαδημητρακόπουλος (δικηγόρος) που παρέλαβε τον Λάτση. Κατεβαίνοντας από τον Κοσμά προς το Γεράκι δολοφόνησαν το Λάτση παραβαίνοντας τις εντολές του Α2.

Δεν είναι γνωστό αν οι δύο έφεδροι ανθυπολοχαγοί λογοδότησαν για τη δολοφονία του Ν. Λάτση και αν τιμωρήθηκαν, και οι δύο ήταν φανατικοί εναντίον του Δημοκρατικού Στρατού. 

                                                                        Στρατής Κουνιάς
                                                (Ομότιμος Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών)


Σημείωση. Η εκδήλωση έγινε στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης, η αίθουσα 300 και πλέον θέσεων είχε γεμίσει, υπήρχαν και όρθιοι. Ήταν παρούσες οι δύο αδελφές του Βαγγέλη Ρογκάκου και η αδελφή του Μήτσου Κοττή. 

Η εκδήλωση οργανώθηκε από την Αθηνά Λάτση και τους συνεργάτες της. Νεολαίοι της ΚΝΕ απάγγειλαν ποιήματα και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ αναφέρθηκε στην προσφορά του Γιάννη Λάτση.  

Η εκδήλωση τέλειωσε με ζωντανή μουσική και τραγούδια, επίσης στο τέλος προσφέρθηκαν αναψυκτικά και εδέσματα. 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Όνομα

'Ωρα,1,"Κλεισθένης",1,«Αντώνης Τρίτσης»,1,΄εργα,2,΄Πούλιθρ,1,΄Υγεία,128,112,1,11ο Π.Τ. Νοτιοανατολικής Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας,3,16η Μαρτίου,4,1821,30,25η Μαρτίου,57,28η Οκτωβρίου,37,3x3,1,6η ΥΠΕ,3,Α Χώρα νάμου,10,Α. Σ. Λεωνιδίου,35,Α.Ε.Μαρίου,61,Α.Ε.Σ. Κυνουρίας,2,Α.Ο.Σ.Λ,4,Α.Σ. TKD Λεωνιδίου,30,Α.Σ."Αρκάς",27,Α.Σ.Λεωνιδίου,883,Α.Τ.Λεωνιδίου,3,ΑΑΔΕ,4,Αβραντίνης,1,Αγ.Βασίλειος,17,Αγαπήνωρ,1,Αγγελίες,155,Αγία Παρασκευή,1,αγιασμός,6,Άγιος Ανδρέας,3,Άγιος Βασίλειος,10,Αγίου Πνεύματος,5,Αγρότες,284,αγροτικό ιατρείο,2,Αγροτικός Συνεταιρισμός,64,Αγώνας Δρόμου Νότιας Κυνουρίας,1,Αγώνες δρόμου,93,αγωνισ,1,Αγωνιστική Συνεργασία,2,Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών,1,ΑΔΕΔΥ,11,Αδέσποτα,1,ΑΔΜΗΕ,5,ΑΕΚ Τρίπολης,1,ΑΕΠΙ,5,Αεροδρόμια,3,Αερόστατα,5,Αθήνα,2,Αθλητικά,3797,Αθλητικά Ανακοινώσεις,1,Αθλητισμός,22,αιγιαλός,1,Αιμοδοσία,73,αιολικά πάρκα,4,Ακίνητα,2,ακτοπλοΐα,1,Αλέξης Τσίπρας,1,Αλιεία,10,αλιευτικός σύλλογος,3,αλιευτικός τουρισμός,6,Άλλα αθλήματα,197,ΑΜΕΑ,43,Αμπελουργοί,17,Αμυγδαλιά,30,Ανάβαλος,1,αναγκαστικά μέτρα,17,Ανακοινώσεις,692,ανακύκλωση,2,Αναπτυξιακή Πάρνωνα,217,Αναρ,1,Αναρρίχηση,68,Αναρριχητικός - Ορειβατικός Σύλλογος Λεωνιδίου,23,Ανάσταση,4,Ανέλιξη,1,Ανεμογεννήτριες,36,Ανεξάρτητοι Έλληνες,8,ανεργία,1,Άνεργοι,25,Ανοικτό Πανεπιστήμιο,2,Ανοιχτή συνέλευση,8,αντάμωμα,1,ΑΝΤΑΡΣΥΑ,1,Αντένα,2,αντικαρκινική εταιρεία,1,Αντιφασίστες,1,Αξίζει να δείτε,105,Άξιον Εστί,3,απάτες,17,Απάτη,2,ΑΠΕ,10,απεργία,20,Απογραφή 2011,4,Απογραφή 2021,10,Απογραφή κτιρίων 2021,2,Αποζημιώσεις,8,Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου,2,Απόκριες,142,Απόλλων Τυρού,335,Απόλλωνας Τυρού,97,απολλώνιος δρόμος,2,άποροι,11,Απορρίμματα,34,Αποστολόπουλος,1,αποτελέσματα,1,Απόψεις,1,Απρόβλεπτα,1,απώλεια αντικειμένου,1,αρ,1,Αργολίδα,19,Άργος,1,Αργυράκη,1,Άρθρα,26,Άρθρο,8,αρκ,1,Αρκάδες Αγίου Δημητρίου,1,Αρκαδία,2859,Αρκαδίας,1,Αρκαδικό Πανόραμα,5,Αρκαδικο χωριό,3,Αρκαδικός,4,Άρση βαρών,2,Αρχαιολογία,31,Αρχείο Τσακωνιάς,280,Αρχιτέκτονες,8,Αρχοντικό Τσούχλου,48,Αρχοντικό Χατζηπαναγιώτη,2,ΑΣΕΠ,10,ΑΣΠΕΤ,1,Αστεία,3,Αστέρας Τρίπολης,4,Αστρος,2,Άστρος,38,Αστυνομία,523,Ασφαλιστικά ταμεία,77,ΑΤΕ,1,ατύχημα,12,Άυλη Πολιτιστική κληρονομιά,1,Αυτοδιοίκηση,28,αυτοδιοίκηση-εκλογές,471,Αυτοκίνητο,53,Αυτοκινητόδρομος,6,Αφετηρία Ζωής,2,αφιέρωμα,9,Βαλασόπουλος,3,Βασίλης Κοντοζαμάνης,2,βασιλόπιτα,6,Βασκίνα,45,Βέμμος,9,Βενιζέλος,1,Βιβλίο,57,Βιβλιοθήκη,3,Βίντεο,100,Βιογραφικό,3,Βιολογικός,2,Βιτζηλαίου,5,Βιώσιμη Πόλη,2,Βλάβες,12,Βλάσης,87,Βλησιδιά,22,Βοήθεια στο σπίτι,2,Βόλεϊ,22,βόρεια Κυνουρία,1,Βουδούρης,7,βραβείο,4,Βρύση,1,Γ.Ε.Φ.,1,Γ.Σ.Τυρού,92,Γενική Συνέλευση,74,Γεύσεις Ελλήνων εκλεκτές,6,Γεωργοί,4,γήπεδα,2,γηροκομείο,16,Γιαννακόπουλος,4,Γιαννακούρας,69,Γιαννούσης,5,γιατροί,10,Γιορτή Αμυγδάλου,3,Γιορτή θαλασσινών,9,Γιορτή Κάστανου,4,Γιορτή Κρασιού,23,γιορτή μελιού,10,Γιορτή μελιτζάνας,24,Γιορτή πανσελήνου,2,Γιορτή του Ψαρά,26,Γιορτή Ψαρά,1,Γλυππία,2,γλυπτική,2,Γνώμες,420,Γόντικας,4,γσεε,5,Γυμνάσιο,129,Γυμνάσιο Λεωνιδίου,4,Γυναίκα,12,Γύρος Αμπελώνων,2,Δ.Ε.Τυρού,17,Δ.Ο.Υ.,67,Δακοκτονία,18,Δαλιάνης,10,δανειολήπτες,3,ΔΑΟΚ Αρκαδίας,1,Δασαρχείο,29,Δασικοί Χάρτες,2,Δαφνώνα,6,ΔΕΔΔΗΕ,46,Δέδε,2,Δέδες,4,ΔΕΕΠ,5,ΔΕΗ,113,ΔΕΚΟ,1,Δελτία τύπου,1137,δεντροφύτευση,2,δευτεροβάθμια,2,ΔΗ.ΣΥ.,8,ΔΗΚΕΝΚ,62,Δημ.Ραδιόφωνο Τρίπολης,4,ΔΗΜΑΡ,3,Δημήτρης Κουτσούλης,16,Δημήτρης Πτωχός,91,Δημητσάνα,1,δήμοι,2,Δημοπρασία,54,Δήμος Β.Κυνουρίας,11,Δήμος Βόρειας Κυνουρίας,20,Δήμος Γορτυνίας,1,Δήμος Λεωνιδίου,34,Δήμος Ν.Κυνουρίας,85,Δήμος Νότιας,1,Δήμος Νότιας Κυνουρίας,2398,δήμος Τρίπολης,4,Δήμος Τυρού,2,Δημόσιο,4,δημοσιογράφοι,5,Δημοσκόπηση,3,δημοτικά τέλη,1,Δημοτική Επιτροπή,1,Δημοτικό Συμβούλιο,340,Δημοτικό Σχολείο,264,δημοψήφισμα,1,Δια Βίου Μάθηση,20,διάγγελμα,3,Διαγωνισμός,50,Διαδίκτυο,69,δίαθλο,1,διακοπή νερού,9,διακοπή ρεύματος,81,Διάλεξη,1,Διαμαρτυρία,8,Διαμονή,14,Διανομή τροφίμων,18,διασκέδαση,168,Διατροφή,14,διάφορα,8,διάφορα είδη,13,Διαχειριστική Επιτροπή του Κληροδοτήματος «Γ.Φ.ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ»,1,ΔΙΕΚ,5,Διεύθυνση Δασών,2,Δικαιοσύνη,82,ΔΙΚΕ,3,Δικηγόρος,4,Δίκτυο Αποχέτευσης,1,διόδια,3,δίπλωμα οδήγησης,1,Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος,1,Δολιανά,1,Δολιανίτης,17,δου,1,Δράκος,7,Δράσεις Κυνουρίας,3,Δράση,11,Δρίτσας,7,δρόμος,5,Δυνατή Πελοπόννησος,1,ΔΥΠΑ,11,δυστύχημα,19,δωρεά,32,Δώρο Πάσχα,2,Δώρο Χριστουγέννων,2,εγκαίνια,4,εγκύκλιος,1,ΕΕΣΠΟΦ,1,ΕΕΤΑΑ,2,ΕΕΤΕΜ Αρκαδίας,1,εθελοντισμός,39,έθιμα,7,Εθνική Ελλάδας,14,Εθνική Συσπείρωση,1,Εθνική Τράπεζα,7,ει,1,Ειδήσεις,5,Ειδικό Σχολείο,4,εκαβ,5,Εκδηλώσεις,1114,Εκδήλωση,11,Εκδρομή,80,Έκθεση,88,Έκθεση Φωτογραφίας,10,Εκκλησία,447,Εκλογες,9,Εκλογές,724,Εκπαίδευση,656,εκπομπή,3,εκπτώσεις,9,έκτακτα μέτρα,12,Εκτελεστική επιτροπή,5,ελαιοπαραγωγοί,68,ελαιοτριβεία,1,ΕΛΓΑ,41,Ελεύθεροι επαγγελματίες,4,Ελιά,6,Ελλάδα,1752,Ελληνική Επανάσταση,1,Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία,5,Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αρκαδίας,1,Ελληνικός Στρατός,9,Ελλήνων Συνέλευσις,1,ΕΛΜΕ,27,ΕΛΣΤΑΤ,4,ΕΛΤΑ,8,Έλωνα,12,Εμβολιασμοί,30,Εμπορικό Ναυτικό,1,Εμπορικός σύλλογος,193,εμπόριο,6,Εμποροπανήγυρη,4,ΕΜΥ,18,Εναλλακτική Αριστερή Κίνηση Καθηγητών Αρκαδίας,2,Ενδιαφέρουν,258,Ενέργεια,10,ενεργειακή κρίση,1,Ενημέρωση,4,Ενίσχυση Επιχειρήσεων,5,ενοικίαση ακινήτων,18,ενοίκιο,1,Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αρκαδίας,3,Ένωση Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Αρκαδίας,1,Ένωση Ξενοδόχων,51,Ένωση Οικονομολόγων Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου,1,Ένωση Τουριστικών καταλυμάτων Νότιας Κυνουρίας,6,εξοικονομώ,7,Εξωτερική Πολιτική,3,ΕΟΔΥ,212,ΕΟΜΜΕΧ,1,ΕΟΠΥΥ,4,Εορτή,17,ΕΠΑ.Σ.Τρίπολης,1,ΕΠΑΛ,92,επαρχιακός Τύπος,2,επέτειοι,14,Επίδομα,1,επίδομα θέρμανσης,3,επιδόματα,28,Επιδοτήσεις,47,Επικαιρότητ,1,Επικαιρότητα,13458,Επικαιρότητα Νότια Κυνουρία Λεωνίδιο,1,επικουρικό προσωπικό,2,Επιμελητήρια Πελοποννήσου,9,Επιμελητήριο Αρκαδίας,411,έπιπλα,1,Επιστολές,30,Επιτάφιος,7,Επιτροπή Αγώνα Πάρνωνα,2,Επιτροπή Διαβούλευσης,4,Επιτροπή Παιδείας,8,Επιχειρηματικότητα,89,Επιχειρήσεις,172,Επιχειρήσεις εστίασης,25,ΕΠΟ,3,ΕΠΣ Αρκαδίας,11,ΕΠΣ.Αρκαδίας,109,ΕΠΣΑ,47,Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα,7,Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα Αρκαδίας,343,Έργα,310,εργαζόμενοι,2,ΕΡΓΑΝΗ,1,Εργασία,413,Εργαστήριο,8,Εργατικό κέντρο,16,Έρευνα,1,ΕΡΤ,30,Ερυθρός Σταυρός,4,Ερωτηματολόγιο,1,εσαμεα,1,ΕΣΕΤ,1,ΕΣΗΕΑ,1,ΕΣΠΑ,55,εστίαση,11,Εύη Τατούλη,66,Ευθυμογράφημα,18,Ευρωεκλογές,5,Ευρωπαική Ένωση,3,Ευχές,58,ΕΦΕΤ,11,ΕΦΚΑ,12,Εφορεία Αρχαιοτήτων Αρκαδίας,2,Εφορία,2,Ζάβιτσα,1,Ζαρίτσι,2,Ζαχαριάς,14,ζημιές,5,ζώα,1,ζωγραφική,11,Ζωντανή μετάδοση,1,Ζώταλης,1,Η Πελοπόννησος Μπροστά,126,ηλεκτρονικό έγκλημα,1,Ηλιοπούλου,4,ημερίδα,32,Ηρακλής,1,Θέατρο,90,θέατρο σκιών,15,Θεοδωράκη,1,θεοδωράκης,2,θεολόγοι,2,Θεοφάνεια,39,Θεοφάνια,1,θερινό σχολείο,6,θέρμανση,1,θηροφύλακες,5,Ι. Μ. Αγίου Νικολάου Σίντζας,3,Ι.Μ. Αρτοκωστάς,1,Ι.Μ.Αγίου Νικολάου Καρυάς,4,Ι.Μ.Αγίου Νικολάου Σίντζας,26,Ι.Μ.Ελώνης,89,Ι.Μ.Ταξιάρχη Μιχαήλ Μουράς,1,Ιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας,7,ιατροί,2,ιατρός,2,Ιδιαίτερα μαθήματα,5,ΙΕΚ,12,Ιερά Μονή Σίντζας,2,ΙΚΑ,39,ΙΚΑ.,1,ΙΝ.Ε.,1,ΙΝΕ ΓΣΕΕ,2,ΙΝΣΕΤΕ,1,ιπποειδή,1,Ισοπολιτεία,7,Ιστορικά,47,Ιταλία,1,Κ.Ε.Δ.Ε,9,Κ.Ε.Ε.,2,Κ.Ε.Π.,14,Κ.Ε.Φ.,1,καζίνο,1,Καθαρά Δευτέρα,4,καιρός,241,κακοκαιρία,42,Καλαθά,1,κάλαντα,4,Κάλεσμα,1,Καλλικράτης,9,Καλό Λίβάδι,1,κάπνισμα,4,Καρβελάς,4,Καρδαράς,1,Καρναβάλι,10,Καρυές,1,καρχαρίας,1,Καστανιές,2,Καστάνιτσα,1,κάστανο,7,καστανοπααγωγοί,1,καστανοπαραγωγοί,3,καταγγελίες,5,Καταδυτικό πάρκο,29,καταναλωτές,7,καταστήματα,10,κατηγορία,1,κατοικίδια,2,Κατσίρης,2,Καύσιμα,6,καύσωνας,1,ΚΔΑΜ,1,ΚΔΑΠ,3,ΚΕΚ,3,Κέντρα Κοινότητας,6,Κέντρο Κοινότητας,10,Κέντρο Πληροφόρησης,8,Κέντρο Πρόληψης,3,Κέντρο Πρόληψης Αρκαδίας,7,Κέντρο Υγείας,118,Κεντροαριστερά,4,ΚΕΠ,3,Κεραυνός,1,Κηδεία,147,ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ.,1,Κιβωτός του Κόσμου,4,ΚΙΝΑΛ,3,Κίνημα Αλλαγής,33,κινηματογράφος,81,Κίνηση,1,ΚΚΕ,82,Κλειστό Γυμναστήριο,5,κληροδοτήματα,18,κλήρωση,2,ΚΝΕ,1,Κοινωνία,90,Κοινωνικά,445,Κοινωνικά Εκκλησία,1,Κοινωνικά Λεωνίδιο,2,Κοινωνικά Νότια Κυνουρία,1,Κοινωφελής Επιχείρηση,27,Κόκκορης,1,κολύμβηση,6,Κοντοζαμάνης,27,κοπή πίτας,30,Κορακοβούνι,3,Κορινθία,10,Κόρινθος,2,Κορολόγος,1,Κορομηλιά,1,κορονοϊός,415,Κορωνοϊός,392,Κοσμάς,289,Κόσμος,99,Κοτρώτσος,1,Κοτσώλης,1,Κουκλοθέατρο,15,Κουνουπιά,32,Κουτρούκης,5,ΚΠΝΝΑ,1,κρεοπωλεία,1,Κρυονέρι,4,ΚΤΕΛ,69,Κτηματική Υπηρεσία,4,Κτηματολόγιο,21,κτηνοτρόφοι,47,ΚΤΥΠ,1,κυκλοφοριακές ρυθμίσεις,38,κυκλοφοριακό,33,Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου,7,Κυνηγετικός Σύλλογος,40,Κυνηγοί,35,Κυνουρία,42,Κυπαρίσσι,1,Κύπελλο Αρκαδίας,21,Κύπρος,3,Κωνσταντινόπουλος,135,Κώστας Βλάσης,36,Λαϊκή αγορά,117,Λαϊκή Ενότητα,11,Λαική συσπείρωση,48,Λαϊκή συσπείρωση,26,Λάκκος,11,Λάκος,7,Λακωνία,23,Λαλουδάκης,38,Λαμπρόπουλος,44,Λαογραφία,77,ΛΑΟΣ,1,λαχειοφόρος,6,Λειβαδά,1,Λειβάδι,20,Λεκκός,1,λευκή νύχτα,1,Λεωνίδιο,3997,Λεωνίδιο Αλλάζουμε,8,Λεωνίδιο Επικαιρότητα,1,Λεωνίδιο Επικαιρότητα Ανακοινώσεις,1,Λεωνίδιο Κοινωνικά,1,Λεωνίδιο Κοινωνικά Επικαιρότητα,1,Λεωνίδιο Νότια Κυνουρία,3,Λεωφορία,2,Λιβάδι,13,Λιμάνι,30,Λιμεναρχείο,63,Λιμενικό Σώμα,44,Λιμενικό Ταμείο,9,λογιστές,24,Λούλουγγας,1,Λύκειο,84,Λυκουρέντζος,76,Λυμπεροπούλου,2,Λυσίκατος,137,μαγειρική,4,Μαθητές,2,Μαίναλο,4,Μανδρώνης,3,Μάνος,1,Μάνου Ελένη,1,Μανώλης,3,Μανώλης Δολιανίτης,37,Μανώλης Μάκαρης,6,Μαρί,35,Μαρνέρης,118,Μαρτάνο,5,Μέλανα,13,Μέλι,1,Μελισσοκόμοι,15,Μελιτζάzz,191,Μέρα25,6,Μεσσηνία,19,Μετανάστες,2,μεταφορά μαθητών,2,μέτρα προστασίας,21,Μετρό,1,Μητέρα,6,Μητρόπολη,16,Μητσοτάκης,18,Μηχανές,1,Μηχανικοί,8,Μιχελάκης,2,ΜΜΕ,7,Μνημείο,1,μνημόσυνο,51,Μονάδα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών (ΜΔ ΠΠ) Νότιας Πελοποννήσου,6,Μονάδα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Νότιας Πελοποννήσου,1,Μοναστήρι,6,μονοπάτια,4,ΜΟΡΕΑΣ,5,ΜΟΡΙΑΣ ΑΕ Α.Ο.Τ.Α,2,Μορφωτικός Σύλλογος,112,Μοτοπαρέα,67,Μοτοπαρέα Λεωνιδίου,8,Μοτοσικλέτα,49,Μούρα,3,μουσεία,44,μουσική,17,μουστός,3,Μπακούρης,1,Μπαμπαδήμας,57,Μπάσκετ,556,Μπάσκετ Α. Σ. Λεωνιδίου,9,Μπερέτσος,1,Μπερτζελέτος,6,Μπιρσίμ,8,Μπουντρούκας,5,Μυθική Πελοπόννησος,3,ν,1,Ναρκωτικά,2,Νατάσα Πετρούλια,4,ναυάγιο,1,Ναύπλιο,2,Ναυτικοί,4,ΝΔ,240,Νέα Γρίπη,6,Νέα Δημοκρατία,60,Νέα Πελοπόννησος,224,Νέα Πορεία για τη Νότια Κυνουρία,24,Νέοι Δρόμοι,2,Νεολαία ΠΑΣΟΚ,3,νερό,7,νηπιαγωγείο,77,νίκ,1,Νίκας,113,Νικολάκου,10,ΝΟΔΕ,4,Νομαρχία Αρκαδίας,6,νομοσχέδιο,1,Νότια Κυνουρία,23,Νότια Κυνουρία,6005,Νότια Κυνουρία Τουρισμός,1,ΝΠΙΔ,1,ντοκιμαντέρ,8,νυχτερινό ρεύμα,1,ξενοδοχεία,1,Ξενοδόχοι,32,Ξύλα,1,Ο άλλος δρόμος,21,Ο τόπος μας,5,Ο.Ε.ΕΣ.Π.,1,Ο.Τ.Ε.,6,ΟΑΕΔ,77,ΟΑΕΕ,21,ΟΓΑ,25,Οδηγίες,19,Οδηγοί,1,οδικό δίκτυο,2,Οδοιπορικό Ιστορίας,3,οδοντιατρικός Αρκαδίας,2,οεβα,1,ΟΕΒΕΑ,2,Οικ,1,Οικοδόμοι,4,Οικολόγοι,6,Οικονομία,967,Οικονομική επιτροπή,164,Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος,3,Οινοπαραγωγοί,5,ΟΚΕ,1,Ολυμπιακοί Αγώνες,2,Ολυμπιακός,1,Ολυμπιακός Λεωνιδίου,264,ομιλία,26,Ομογένεια,51,Ομοσπονδία TKD ITF,8,ΟΝΝΕΔ,9,ΟΠΑΠ,5,ΟΠΕΚΑ,6,ΟΠΕΚΕΠΕ,4,όπερα,1,Όραμα-Γνώση - Πρόοδος,5,Όραμα-Γνώση-Πρόοδος,56,Ορειβασία,196,Ορθοπαιδικός,1,ορκωμοσία,2,ΟΣΔΕ,4,οσε,5,Όσκαρ,1,ΟΤΑ,14,Ουκρανία,4,Ουράνης,4,Π.Ο.Ε.,1,Π.Ο.Φ.Ε.Ε.,1,παγκόσμια ημέρα,3,Παγώνης,2,ΠΑΖΛ,6,Παιδί,76,παιδί Τυρός,1,Παιδίατρος,11,Παιδικά χωριά SOS,2,Παιδική Χαρά,13,Παιδική Χορωδία,16,Παιδικό Πρωτάθλημα Αρκαδίας,2,Παιδικό Πρωτάθλημα Αρρκαδίας,1,παιδικός σταθμός,45,Παιδότοπος,1,παλαίμαχοι,2,Παλαιοχώρι,67,ΠΑΜΕ,6,Παμπελοποννησιακό Οδοντιατρικό Συνέδριο,4,Παναγιωτόπουλος,1,Παναρκαδική ομοσπονδία,35,Παναρκαδική ομοσπονδία Αμερικης,3,Παναρκαδικό Νοσοκομείο,62,Παναρκαδικό Συνδικάτο Εργατών Οικοδόμων,1,Παναρκαδικός,3,Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας,4,Πανελλήνιες,42,Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου,30,πανηγύρια,66,Πανθυρεατικός,3,Πανσέληνος,1,Παπαδημητρόπουλος,1,Παπαηλιού,35,Παπαθανασόπουλος,158,Παπαμιχαήλ,3,Παπανδρέου,4,παραδοσιακοί χοροί,8,Παραλία Τυρού,4,Παραλίες,17,Παράλιο Άστρος,1,παράξενα,1,Παραπολιτικά,2,ΠαραΤυρό,36,παρέλαση,7,Παρθενώνας,1,Πάρνωνας,42,Πάρνωνας Α.Ε.,1,Παρουσίαση,14,ΠΑΣΟΚ,91,ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής,54,Πάσχα,260,Πατσαρίνος,1,Πάχος,2,ΠΕ Αρκαδίας,82,ΠΕΔ,5,Πεζοπορία,65,Πεζοπόροι Τυρού,199,Πειραιώς,1,Πελετά,222,Πελοπόνησος Αφετηρία Ζωής,19,Πελοποννησιακή Ένωση,3,Πελοποννησιακή Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας,11,Πελοποννησιακή Συμμαχία,3,Πελοπόννησος,216,πελοπόννησος - Αφετηρία Ζωής,1,Πελοπόννησος ΑΕ,1,Πελοπόννησος Οικολογική,2,Πελοπόννησος Πρώτα,6,Πελοπόννησος Expo,10,πεπ,1,Πέρα Μέλανα,91,Περιβάλλον,274,περιβάλον,1,Περιοδικό,1,Περιπατητικός τουρισμός,7,περιφερεια,1,Περιφέρεια Πελοποννήσου,1752,Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Πελοποννήσου,11,Περιφερειακή Επιτροπή,1,Περιφερειακό Συμβούλιο,67,ΠεΣυ,1,Πετρέλαιο,3,Πέτρος Τατούλης,212,Πηγάδι,51,πιστοποιητικά,3,πίτα,6,Πλάκα,215,Πλατανάκι,27,Πλάτατος,1,πλημμύρες,2,πνευματική ιδιοκτησία,2,Πνιγμός,5,πο,1,Ποδήλατο,39,Ποδόσφαιρο,2151,ΠΟΕ-ΟΤΑ,1,Ποίηση,5,Πολεμική Αεροπορία,5,Πολεμικό Ναυτικό,3,πόλεμος,3,Πολιτικά,1330,Πολιτική προστασία,57,Πολιτισμός,1043,Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Απανταχού Πουλιθριωτών,2,Πολιτιστικός Σύλλογος,17,Πολιτιστικός Σύλλογος Τυρού,6,Πολίχνη-Δράση,1,Πολτική,2,πολύτεκνοι,3,Πολυτεχνείο,2,Ποτάμι,6,Πούλιθρα,263,Πραγματευτή,82,Πρασιές,1,Πραστός,42,Πρέγασος,1,Πρόεδρος της Δημοκρατίας,2,προειδοποιήσεις,3,προκηρύξεις,87,Προσκλήσεις,2,Πρόσκληση,10,πρόσκοποι,1,Προσφορά εργασίας,7,Πρόσφυγες,2,Πρόσωπα,34,Πρώτα η Πελοπόννησος,33,πρώτες βοήθειες,4,πρωτοβάθμια εκπαίδευση,2,Πρωτομαγιά,10,πρωτοχρονιά,10,πτηνά,1,Πυρασφάλεια,3,πύργος Τσικαλιώτη,25,Πυργούδι,3,Πυρόπληκτοι,5,πυροπροστασία,5,Πυροσβεστική,148,πυσδε,1,πωλήσεις ακινήτων,40,πωλήσεις επιχειρήσεων,2,πωλήσεις οχημάτων,6,ραδιόφωνο,6,Ρέππας,8,ρετρό,5,ρεύμα,11,Ρολόι,1,Ρουσιάς,4,ρύθμιση οφειλών,2,Σ.Ο.Κ,1,Σαλάκος,10,Σαμαράς,1,Σαμπατική,38,ΣΑΟΟ,6,Σαπουνακαίικα,21,Σαπουνακέικα,3,Σαπουνακέϊκα,35,Σαραντάρης,28,ΣΔΑΜ,1,σεισμός,34,σεμινάριο,32,ΣΕΤΕ,3,Σιδηρόδρομος,4,Σινεμά,177,σίταινα,6,Σιώρας,23,σκάκι,2,Σκαντζός,24,Σκύλος,1,Σπηλαιολόγοι,24,Στάικος Χρήστος,3,Στατιστική Υπηρεσία,9,ΣτΕ,3,Στεγνοκαθαριστήριο,1,Στέφανος Κασσελάκης,1,Στίβος,49,στρατολογία,4,συγκοινωνία,15,Σύλλογος "Αγ.Απόστολοι",28,Σύλλογος "Άγιος Γεώργιος",3,Σύλλογος "Αθηνά",10,Σύλλογος "Απόλλων",16,Σύλλογος "Επαρχία Κυνουρίας",4,Σύλλογος "Ζεστή Φωλιά",9,Σύλλογος "Η Πολίχνη",3,Σύλλογος "Λεωνίδιον",20,Σύλλογος Αμυγδαλιάς,3,Σύλλογος Αναρριχητών,1,Σύλλογος Απανταχού Αμυγδαλιωτών,12,Σύλλογος Απανταχού Βασκινιωτών,7,Σύλλογος Απανταχού Πηγαδιωτών,4,Σύλλογος Απανταχού Τσιταλιωτών,11,σύλλογος Βασκινιωτών,4,Σύλλογος γονέων,156,Σύλλογος Δαφνώνας,10,Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Αρκαδίας,2,Σύλλογος Καφεστιατόρων Αρκαδίας,4,Σύλλογος Κτηνοτρόφων,3,Σύλλογος Μαριωτών,13,Σύλλογος Παλαιοχωριτών,6,Σύλλογος Πεζοπόρων Τυρού,49,Σύλλογος Πελετιωτών,1,Σύλλογος Πηγαδιωτών,1,Σύλλογος Πολυτέκνων Αρκαδίας,1,Σύλλογος Πραστού και Τσακωνιάς,1,Σύλλογος Πωλητών Λαϊκών Αγορών Λεωνιδίου - Άστρους,1,Σύλλογος Φροντιστών Αρκαδίας-Λακωνίας,9,Σύλλογος"Πολίχνη",9,Συμπολιτεία,70,Συναυλία,151,Σύνδεσμος Κοσμιτών,1,Συνέδριο,52,συνέντευξη,45,συνήγορος του πολίτη,1,συνταγές,37,συνταγογράφηση,1,Συνταξιούχοι,30,ΣΥΡΙΖΑ,45,ΣΥΡΙΖΑ.,147,σχολεία,60,Σχολή Οδηγών,2,σχόλια,1,Σωματείο Γυναικών,2,Σωματείο εργαζόμενων στην ενέργεια Νομών Πελοποννήσου,5,Σωματείο Εργαζομένων στις Εμπορικές Επιχειρήσεις και Υπηρεσίες Αρκαδίας,4,τ,1,Τ.,1,Τ.Α.Π.,1,Τ.Ε.Ε.,11,Τ.Ο.Π.,4,Ταβέρνα,1,ΤΑΞΙ,2,ταξίδια,3,ΤΑΠΤΟΚ,3,Τατούλης,268,ΤΕΒΑ,22,ΤΕΕ,8,τέλη,8,τέλη κυκλοφορίας,5,Τέμπη,1,τένις,2,τέννις,5,Τέχνη,11,Τεχνικό Πρόγραμμα,11,Τεχνολογία,59,Τηγάνι,3,τηλεόραση,113,τηλεφωνία,1,Τίμος Κατσίπος,1,τοξοβολία,5,Τοπικά,18,Τοπικό Αρχείο,4,Τορόντο,1,Τορυισμός,1,Τουρισμός,543,Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου,5,Τράπεζα Πειραιώς,6,τράπεζες,23,Τρίαθλο,30,Τριανταφύλλου,3,Τρίπολη,11,Τρίτεκνοι,7,Τροχαία,5,Τροχαίο,52,Τροχάνη,1,Τροχόσπιτα,1,Τσάκωνες Περιπατητές,35,Τσακωνιά,151,Τσακώνικη διάλεκτος,72,τσακώνικη μελιτζάνα,6,Τσακώνικη υφαντική,19,τσακώνικο συνέδριο,6,Τσακώνικος Δρόμος,10,Τσακώνικος Συνεταιρισμός,1,Τσακώνικος Συνεταιρισμός Γυναικών,2,Τσακώνικος Χορός,18,Τσακωνοπαρέα,24,Τσέρφο,1,Τσιγκούνης,13,Τσικνοπέμπτη,8,Τσιλιβής,2,Τσίπρας,1,Τσιτάλια,67,ΤΣΜΕΔΕ,1,Τύπος,1,Τυρός,1173,Τύρος,1,Τυρός Τρίαθλον,5,Υγεία,856,ύδρευση,4,ΥΠΕΞ,2,ΥΠΕΣ,1,Υπηρεσίες,11,υποδομών,1,Υποθηκοφυλακείο,2,Υποτροφίες,12,Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης,4,Υπουργείο Εργασίας,3,Υπουργείο Εσωτερικών,6,Υπουργείο Ναυτιλίας,3,Υπουργείο Παιδείας,22,Υπουργείο Πολιτισμού,3,Φ.Ο.Σ.Λ.,1,Φάμπρικα,1,Φάμπρικα Πολιτισμού,169,Φαράγγι,1,Φαρμακεία,4,Φαρμακοποιοί,5,ΦΕΚ,1,Φεστιβάλ,80,Φεστιβάλ αναρρίχησης,21,Φεστιβάλ Γαστρονομίας,1,Φεστιβάλ Μελιτζάνας,58,Φεστιβάλ Μπύρας Πελοποννήσου,1,Φιλαρμονική,38,Φιλόδημοι Πολίτες,41,Φιλοζωικός Σύλλογος,2,φιλόζωοι,21,Φίλοι Εθνικής Ελλάδος,1,Φλόγα,1,ΦΟΔΣΑ,5,φοιτητές,2,Φορέας Διαχείρησης Πάρνωνα,10,Φορέας Διαχείρισης Οικολογικού Πάρκου,152,Φορείς,8,φορολογία,60,Φορολογικά,107,Φόρος ακινήτων,1,φυσικό αέριο,6,Φωκιανό,35,Φωτιά,7,Φωτογραφία,12,Φωτογραφίες,67,ΧΑΔΑ,6,χάκερς,1,Χαμόγελο του παιδιού,15,Χαράλαμπος Λυσίκατος,50,Χάρτες,3,Χείλαρης,16,χιόνια,28,Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου,1,χιούμορ,1,Χορευτικό συγκρότημα,7,Χορευτικός Όμιλος,7,χοροεσπερίδα,48,Χορός,52,Χορωδία,44,Χορωδία Ενηλίκων,22,Χουζούρης,4,Χούνη,3,Χριστούγεννα,299,Χρονογράφημα,14,Χρυσή Αυγή,23,Ψαράς,1,ψάρεμα,2,Ψαρολόγος,9,Ψηφιακή Διακυβέρνηση,23,ψήφισμα,7,Ψυκτικοί,1,Ψυχολογία,10,Ωδείο,16,ώρα,18,Advertorial,56,agenda,2,Beach Soccer,4,Beach Tennis,20,Beach Volley,50,Black Friday,3,Climbinleonidio,2,Erasmus,4,EUROPE DIRECT Πελοπόννησος,1,Events,1,expo,5,Facebook,17,fake news,1,Google,6,gov,7,I Love GR,11,Kορωνοϊός,1,Leader,42,leonidion.gr,1,Lockdown,39,natura,3,open mall,2,Open Real Estate,11,Peloponnese Wine festival,2,Photo Gallery,1,Pizza,1,POS,2,Rally,1,Taekwon Do,78,Taxisnet,10,TKD WTF,15,Toolbar,1,top,13,TsakoniART,1,Tyros Action Camp,3,TYROS OPEN SEA SWIM EVENT,3,TYROS SEA Festival,13,Tyros Triathlon,15,TyrosRun,21,Unesco,1,Video,1325,Viral,1,WWF,2,Yoga,2,
ltr
item
Leonidion.gr: Πολιτικό μνημόσυνο στη μνήμη της οικογένειας Αθηνάς Λάτση
Πολιτικό μνημόσυνο στη μνήμη της οικογένειας Αθηνάς Λάτση
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg3N61_PeNwz7Sd4VkTyw9yWSdcnoWH7DICgs4SN3eKByXd0SAjfL5ftK9dJUCUjZ2jT5meQTz17DGphR3Dbf804g6vttFIRk9fwAKqSzN3YDaARLKC7LUnpQ9lSeRNCbnT7lxIV0Jp3f0/s1600/5+antartes%5B1%5D.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg3N61_PeNwz7Sd4VkTyw9yWSdcnoWH7DICgs4SN3eKByXd0SAjfL5ftK9dJUCUjZ2jT5meQTz17DGphR3Dbf804g6vttFIRk9fwAKqSzN3YDaARLKC7LUnpQ9lSeRNCbnT7lxIV0Jp3f0/s72-c/5+antartes%5B1%5D.jpg
Leonidion.gr
https://www.leonidion.gr/2014/10/blog-post_18.html
https://www.leonidion.gr/
https://www.leonidion.gr/
https://www.leonidion.gr/2014/10/blog-post_18.html
true
1463647731720589503
UTF-8
Φορτώθηκαν όλα τα δημοσιεύματα Δεν βρέθηκαν δημοσιεύματα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσοτερα Cancel reply Διαγραφή Από τον Αρχική σελίδα Σελίδες Δημοσιεύματα Δείτε τα όλα ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ SEARCH Όλα τα δημοσιεύματα Δεν βρέθηκε δημοσίευμα που να ταιριάζει στην αναζήτηση ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαίου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαίου Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες πριν χτες $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες πριν περισσότερες από 5 εβδομάδες Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content