(HIDE)

Post/Page

(FALSE)

Weather Location

{fbt_classic_header}

Ολυμπιακός Λεων.: "Δεν δραπετεύουμε από το πρωτάθλημα αλλά με τέτοιες διαιτησίες δεν συμμετέχουμε στο επόμενο"

Ο Ολυμπιακός Λεωνιδίου εκφράζει τα έντονα παράπονά του για διαιτητικές αποφάσεις που όπως θεωρεί έκριναν αποτέλεσμα και αδίκησαν το σ...


Ο Ολυμπιακός Λεωνιδίου εκφράζει τα έντονα παράπονά του για διαιτητικές αποφάσεις που όπως θεωρεί έκριναν αποτέλεσμα και αδίκησαν το σωματείο τους το οποίο πλέον βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και πολύ κοντά στον υποβιβασμό.

Η ομάδα του Λεωνιδίου είχε αποστείλει επιστολή στην ΕΠΣ Αρκαδίας αλλά και στον ΣΔΠ Αρκαδίας στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας με την οποία έκανε γνωστά τα παράπονα της και ζητούσε την εξαίρεση συγκεκριμένου διαιτητή από τους αγώνες της.

Για ευνόητους λόγους ο Ολυμπιακός Λεωνιδίου δεν θέλησε να δημοσιοποιηθεί η επιστολή την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο ο ορισμός του συγκεκριμένου ρέφερι στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα ώθησε τους ανθρώπους της διοίκησης να γνωστοποιήσουν την επιστολή λίγες ημέρες μετά και ενώ το αίτημα τους δεν έγινε δεκτό από τις αρμόδιες αρχές του Αρκαδικού ποδοσφαίρου, με απώτερο σκοπό να γίνουν γνωστές οι θέσεις και τα παράπονα της ομάδας της Νότιας Κυνουρίας.

Ο Ολυμπιακός αναφέρει μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα: Η παρακάτω επιστολή στάλθηκε την Πέμπτη (2/1) στην ΕΠΣ και στον σύνδεσμο διαιτητών Αρκαδίας. Το ίδιο απόγευμα και ενώ τους έχουμε ενημερώσει ορίζεται ο ίδιος διαιτητής (Τόγιας), ο όποιος στην κρίσιμη αναμέτρηση με τον Απόλλωνα αλλοίωσε αποτέλεσμα στο 0-0 και δεν καταλόγισε καθαρό πέναλτι υπέρ μας και κόκκινη κάρτα στους αντιπάλους μας. Να σημειωθεί ότι στον αγώνα της περασμένης εβδομάδας μας ακύρωσε κανονικό γκολ και παίζαμε με εννέα παίκτες τριάντα λεπτά.

Επιστολή Ολυμπιακού Λεωνιδίου μετά την 15η αγωνιστική της Α' Αρκαδίας


Κύριοι,

Σε συνέχεια προηγούμενης μας επιστολής και με έναυσμα τον τελευταίο αγώνα μας, με την ομάδα της Τεγέας, σας ενημερώνουμε για δεύτερη αλλά τελευταία φορά, εκφράζοντας, την απογοήτευσή μας ως προς την άνιση και άδικη συμπεριφορά της διαιτησίας προς το σωματείο μας, στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα της Τεγέας, δεν χρειάζεται την στήριξη της διαιτησίας για να κερδίσει έναν αγώνα.

Βέβαια, δεν περιμέναμε τον σημερινό αγώνα για να καταλάβουμε τι γίνεται. Είδαμε αλλοιώσεις αποτελεσμάτων σε τέσσερις καθοριστικούς αγώνες για την πορεία της ομάδος μας ως προς την παραμονή.

Με Μαντινειακό, Απόλλων Τυρού, Λεβίδι και ΑΕΚ, καθώς επίσης και αρνητικότατη στάση των διαιτητών σας στα περισσότερα παιχνίδια, εντός και εκτός έδρας.

Για τον τελευταίο αγώνα, ευχαριστούμε τον διαιτητή που μας άφησε από το 50΄με 9 ποδοσφαιριστές κι ενώ το αποτέλεσμα ήταν 1-1.

Μέσα σε όλο αυτό ξεχωρίζουν τρεις τριάδες. Του κ. Διαμαντόπουλου, κ. Βεργέτη και κ. Αγγελάκου οι οποίες και αποτελούν εξαίρεση.

Υπάρχουν τα φιλμ των αγώνων για να βγάλετε (εάν θέλετε και εάν σας ενδιαφέρει) τα συμπεράσματά σας. Επίσης απαράδεκτη έως και αντιαθλητική η παρουσία των παρατηρητών σας. Η νομοθεσία και οι κανονισμοί του ποδοσφαίρου, προβλέπουν τιμωρίες σε παίκτες, προπονητές και παράγοντες σε αντιαθλητική συμπεριφορά τους. Όπως γνωρίζουμε το ίδιο ισχύει και για τους διαιτητές. Γιατί όμως αυτό δεν εφαρμόζεται από εσάς; Μάλλον οι δικοί σας διαιτητές έχουν το αλάθητο.

Συγχαρητήρια στην επιτροπή διαιτησίας για το ικανοτατότατο τιμ διαιτητών που έχει....

Eυχαριστούμε την ΕΠΣ Αρκαδίας, που διασφάλισε έως τώρα τα συμφέροντα του σωματείου μας, τον σύνδεσμο διαιτητών αλλά και τους υπόλοιπους ενδιαφερομένους, που πλέον μας απάλλαξαν από το άγχος.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ για την απάντησή σας ως προς τα αιτήματά μας στην προηγούμενη επιστολή.

Δεν θα χρησιμοποιήσουμε ύβρεις και χαρακτηρισμούς. Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια.

Ο Ολυμπιακός Λεωνιδίου δεν θα δραπετεύσει από το πρωτάθλημα έως τέλους της αγωνιστικής σεζόν για να μην δημιουργήσει προβλήματα στα υπόλοιπα σωματεία, όμως κατά πολύ μεγάλη πιθανότητα δεν θα συμμετέχουμε σε ένα επόμενο, τέτοιο διαιτητικό πρωτάθλημα.

Βασιλειάδης Ανέστης

Δεν υπάρχουν σχόλια