--> ΙΕΚ ΑΚΜΩΝ Τρίπολης: Επιλέξτε σπουδές που πιάνουν τόπο | Leonidion.gr

ΙΕΚ ΑΚΜΩΝ Τρίπολης: Επιλέξτε σπουδές που πιάνουν τόπο

O κ.Περικλής Καπόγιας διευθυντής σπουδών μιλά για την νέα χρονιά στο ΙΕΚ ΑΚΜΩΝ ΕΡΩΤΗΣΗ 1 : Την  περσινή χρονιά ήταν η πρώτη χρονιά λε...


O κ.Περικλής Καπόγιας διευθυντής σπουδών μιλά για την νέα χρονιά στο ΙΕΚ ΑΚΜΩΝ

ΕΡΩΤΗΣΗ 1: Την  περσινή χρονιά ήταν η πρώτη χρονιά λειτουργίας του ΙΕΚ ΑΚΜΩΝ στην Τρίπολη. Πώς κρίνετε τα αποτελέσματα αυτού του νέου ξεκινήματος του Εκπαιδευτικού Οργανισμού ΑΚΜΩΝ στην καρδιά της Πελοποννήσου και ποια είναι τα σχέδιά σας για το άμεσο μέλλον;

Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΚΜΩΝ ΑΕ δραστηριοποιείται στο χώρο της εκπαίδευσης πάνω από 22 χρόνια, ενώ λειτουργεί ως ΙΕΚ ένα έτος ήδη καιπροχωράμε δυναμικά στο δεύτερο. Ο απολογισμός της πρώτης χρονιάς μας ενθαρρύνει, δεδομένου ότι, όπως όλα δείχνουν η δημιουργία του ΙΕΚ ήρθε να καλύψει ένα κενό και μια ανάγκη για την πόλη μας και την ευρύτερη Περιφέρεια στον τομέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης. Το γεγονός δε, ότι βρισκόμαστε στην καρδιά της Πελοποννήσου νομίζω ότι αποτελεί ένα μεγάλο πλεονέκτημα για όλους τους ενδιαφερόμενους, οι οποίοι μετά το πέρας της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, μπορούν πλέον να συνεχίσουν τις σπουδές τους και να μάθουν να κάνουν αυτό που αγαπούν, απολαμβάνοντας υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικές υπηρεσίες σε ειδικότητες «αιχμής», χωρίς να χρειαστεί να «ξενιτευτούν».

ΕΡΩΤΗΣΗ 2η: Φέτος βλέπουμε στο εκπαιδευτικό σας πρόγραμμα νέες σύγχρονες ειδικότητες. Αρχικά θα θέλαμε να μας ενημερώσετε γι αυτές τις νέες ειδικότητες που θα λειτουργήσουν φέτος στο ΙΕΚ ΑΚΜΩΝ Τρίπολης και έπειτα να μας πείτε ποιες είναι οι προτεραιότητες από την πλευρά σας αλλά και ποια είναι τα κριτήρια που επιλέγετε αυτές τις ειδικότητες; 

Ο σχεδιασμός του εκπαιδευτικού μας προγράμματος απαντά σε 3 βασικά ερωτήματα. Τι ανάγκες έχει η αγορά εργασίας, τι ανάγκες έχουν οι σπουδαστές , τι ανάγκες έχει η τοπική και η ευρύτερη κοινωνία. Λαμβάνοντας υπόψη τους παραπάνω άξονες, εκπονούμε κάθε φορά το ετήσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και με σαφή προσανατολισμό προς την εκπλήρωση των επιθυμιών και των ονείρων των σπουδαστών.  

Για το τρέχον διδακτικό έτος θα λειτουργήσουν στο ΙΕΚ ΑΚΜΩΝ ΤΡΙΠΟΛΗΣ οι εξής ειδικότητες:
  • Μαγειρική
  • Πληροφορική(Web/Δίκτυα)
  • Φυσικοθεραπεία
  • Εργοθεραπεία
  • Λογιστική
  • Τουρισμός 
  • Ποδολογία - Ονυχοπλαστική

ΕΡΩΤΗΣΗ 3η: Το κεντρικό μήνυμα του ΙΕΚ ΑΚΜΩΝ Τρίπολης είναι: "σπουδές που πιάνουν τόπο στον...τόπο σας!". Πείτε μας τρεις λόγους που κάποιος θα πρέπει να επιλέξει το δικό σας ιδιωτικό ΙΕΚ για τις σπουδές του. 

Το ΙΕΚ ΑΚΜΩΝ ΤΡΙΠΟΛΗΣ είναι το πρώτο ιδιωτικό ΙΕΚ που λειτουργεί στην ΑΡΚΑΔΙΑ. Φέρει, ωστόσο, τη σφραγίδα του Εκπαιδευτικού Οργανισμού ΑΚΜΩΝ, ενός Οργανισμού που έχει συνδέσει το όνομα του με την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών εκπαίδευσης και κατάρτισης για περισσότερα από 20 χρόνια.

Άρα ο πρώτος και σημαντικός λόγος που κάποιος πρέπει κάποιος να μας επιλέξει είναι ότι δεν θα χρειαστεί να μετακινηθεί σε άλλη περιοχή ή πόλη και να επωμιστεί η οικογένεια του το δυσανάλογο κόστος των εξόδωνδιαμονής, διατροφής και μετακίνησης για αμφιβόλου ποιότητας και επιπέδου υπηρεσιών που τυχόν θα λάβει.

Επιπλέον, έχοντας υλοποιήσει εκατοντάδες προγράμματα για άνεργους και εργαζόμενους έχουμε αναπτύξει ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργασιών με επιχειρήσεις όλων των κλάδων, το οποίο μας δίνει την δυνατότητα να τοποθετήσουμε και τους σπουδαστές του ΙΕΚ σε κατάλληλες επιχειρήσεις πρακτικής.

Η πολυετής εμπειρία μας στον εκπαιδευτικό χώρο σε συνδυασμό με την πανελλαδική εμβέλεια και παρουσία του Οργανισμού μας δίνει το πλεονέκτημα να επιλέγουμε έμπειρο διδακτικό προσωπικό. Η βάση των συνεργατών, από την όποια αντλούμε τους εκπαιδευτές μας, απαρτίζεται από καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου με περγαμηνές που διασφαλίζουν το καλύτερο αποτέλεσμα στην εκπαίδευση. 

Άρα, συνολικά οι σχέσεις  μας με την αγορά, μας επιτρέπουν να παρέχουμε στους σπουδαστές μας ποιοτικές υπηρεσίες εκπαίδευσης με τη χαμηλότερη δυνατή οικονομική επιβάρυνση για τον οικογενειακό προϋπολογισμό. 

ΕΡΩΤΗΣΗ 4η: Στα διαφημιστικά σας έντυπα βλέπουμε ότι στο ΙΕΚ ΑΚΜΩΝ Τρίπολης οι σπουδαστές όλων των τμημάτων θα έχουν και πρόσθετη στήριξη με τη λειτουργία γραφείου διασύνδεσης του ΙΕΚ με την αγορά εργασίας. Ποιος θα είναι ο ρόλος αυτού του γραφείου; 

Το Γραφείο Διασύνδεσης έχει ως κύρια αποστολή του την προετοιμασία και την υποστήριξη των σπουδαστών και των αποφοίτων του ΙΕΚ ΑΚΜΩΝ για την ένταξη τους στην αγορά εργασίας και την περαιτέρω ακαδημαϊκή τους σταδιοδρομία. Για την επίτευξη του σκοπού αυτού παρέχει υπηρεσίες ενημέρωσης, συμβουλευτικής και διασύνδεσης αναφορικά με ζητήματα απασχόλησης, κατάρτισης, δια βίου μάθησης, επαγγελματικών δικαιωμάτων κλπ. Καθόλη τη διάρκεια αλλά και μετά το πέρας των σπουδών, οι σπουδαστές μας βρίσκουν την πόρτα μας ανοιχτή και τους υποστηρίζουμε ενεργά στην επαγγελματική και προσωπική τους ανάπτυξη. Μέσα από την εξατομικευμένη προσέγγιση αναδεικνύουμε τις δεξιότητες και τα ταλέντα  τους, ενισχύουμε την αυτοπεποίθηση τους και τους κατευθύνουμε στις καταλληλότερες θέσεις εργασίας σύμφωνα με το προφίλ τους.  

ΕΡΩΤΗΣΗ 5η: Μαθαίνουμε ότι το ΙΕΚ ΑΚΜΩΝ Τρίπολης κλείνει συνεχώς συνεργασίες με μεγάλες επιχειρήσεις της Περιφέρειας προκειμένου οι σπουδαστές να κάνουν πρακτική εξάσκηση σε πραγματικές συνθήκες και να δημιουργούν γέφυρες επικοινωνίας με τον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής. Αυτό πιστεύετε ότι θα κάνει πιο εύκολη την επαγγελματική τους αποκατάσταση; 

Στο ΙΕΚ ΑΚΜΩΝ μεριμνούμε ήδη από την έναρξη των σπουδών να υπάρχει η επαφή των σπουδαστών με την αγορά εργασίας. Η δομή των προγραμμάτων συνδυάζει τη θεωρητική με την εργαστηριακή κατάρτιση σε επαγγελματικούς χώρους και σε πραγματικές συνθήκες εργασίας. Παράλληλα, διοργανώνουμε εκπαιδευτικές επισκέψεις, σεμινάρια με εισηγητές καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου και διασφαλίζουμε τη συμμετοχή των σπουδαστών μας στις μεγαλύτερες εκδηλώσεις που σχετίζονται με την ειδικότητα τους. Όσον αφορά την πρακτική άσκηση και τις συνεργασίες μας με επιχειρήσεις της Περιφέρειας, πρόκειται για την κατακλείδα μιας συντονισμένης και επισταμένης στρατηγικής προσπάθειας να διασφαλίσουμε κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο την επαγγελματική αποκατάσταση των σπουδαστών μας. Φροντίζουμε οι συνεργάτες μας να γνωρίζουν ήδη πολύ πριν την ώρα της πρακτικής άσκησης τη δυναμική των σπουδαστών μας και όταν έρθει η στιγμή να τους επιλέξουν αρχικά ως πρακτικά ασκούμενους και στη συνέχεια ως μελλοντικούς συνεργάτες τους. Φέτος, εξασφαλίσαμε μια πολύ μεγάλη συνεργασία με το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ, η οποία συνίσταται σε υλοποίηση των εργαστηριακώνμαθημάτων, την πρακτική άσκηση αλλά και πιθανή μελλοντική απασχόληση αποφοίτων για τις ειδικότητες της Φυσικοθεραπείας και Εργοθεραπείας.  

ΕΡΩΤΗΣΗ 6η: Με την πείρα που έχετε στα εκπαιδευτικά θέματα ποιο είναι το μήνυμα που θέλετε να στείλετε στους νέους ανθρώπους που διαβάζουν αυτή τη συνέντευξη τώρα και αγωνιούν για την επόμενη μέρα; Τι θα τους συμβουλεύατε πριν κάνουν την όποια επιλογή για το επαγγελματικό τους μέλλον; 

Να ακολουθούν αυτή τη φωνή που έχουν μέσα τους και τους υπαγορεύει τι πρέπει να κάνουν. Αυτή η ενστικτώδης φωνή είναι σχεδόν πάντα η πιο σωστή επιλογή. Από κει και ύστερα οι δυνατότητες τους και οι εναλλακτικές που τους προσφέρονται είναι απεριόριστες. Σίγουρα απαιτείται μια προσεκτική έρευνα πριν καταλήξουν σε συγκεκριμένο κλάδο και αντικείμενο σπουδών καθώς επίσης και φορέα εκπαίδευσης. Σε αυτό το σημείο όμως είναι που τους καλούμε να απευθυνθούν σε εμάς. Στο ΙΕΚ ΑΚΜΩΝ θα συζητήσουν εκτεταμένα με κάποιον από τους εκπαιδευτικούς συμβούλους μας που θα αφουγκραστεί με προσοχή τις ανάγκες τους και στη συνέχεια θα τους καθοδηγήσει προκειμένου να καταλήξουν στο επάγγελμα που τους ταιριάζει.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Όνομα

"Κλεισθένης",1,16η Μαρτίου,4,25η Μαρτίου,37,28η Οκτωβρίου,26,Α.Ε.Μαρίου,57,Α.Ε.Σ. Κυνουρίας,2,Α.Ο.Σ.Λ,4,Α.Σ. TKD Λεωνιδίου,30,Α.Σ."Αρκάς",27,Α.Σ.Λεωνιδίου,819,Α.Τ.Λεωνιδίου,3,Αβραντίνης,1,Αγ.Βασίλειος,15,Αγαπήνωρ,1,Αγγελίες,87,Άγιος Βασίλειος,5,Αγρότες,158,Αγροτικός Συνεταιρισμός,46,Αγώνες δρόμου,90,Αγωνιστική Συνεργασία,2,ΑΔΜΗΕ,1,ΑΕΠΙ,5,Αθλητικά,3021,αιγιαλός,1,Αιμοδοσία,58,Αλιεία,7,αλιευτικός σύλλογος,3,Άλλα αθλήματα,197,ΑΜΕΑ,16,Αμπελουργοί,13,Αμυγδαλιά,17,Ανακοινώσεις,425,Αναπτυξιακή Πάρνωνα,143,Αναρρίχηση,39,Ανέλιξη,1,Ανεξάρτητοι Έλληνες,8,Άνεργοι,18,Ανοικτό Πανεπιστήμιο,1,Ανοιχτή συνέλευση,8,ΑΝΤΑΡΣΥΑ,1,Αντένα,2,Αντιφασίστες,1,Αξίζει να δείτε,105,Άξιον Εστί,3,απάτες,11,απεργία,5,Απογραφή 2011,4,Αποζημιώσεις,7,Απόκριες,117,Απόλλων Τυρού,291,άποροι,11,Αποστολόπουλος,1,αποτελέσματα,1,Απόψεις,1,Απρόβλεπτα,1,απώλεια αντικειμένου,1,Άργος,1,Αργυράκη,1,Άρθρα,21,Αρκαδία,896,Αρκαδικό Πανόραμα,5,Αρκαδικός,4,Άρση βαρών,2,Αρχαιολογία,27,Αρχείο Τσακωνιάς,143,Αρχιτέκτονες,6,ΑΣΕΠ,1,Αστεία,2,Αστέρας Τρίπολης,2,Άστρος,28,Αστυνομία,206,Ασφαλιστικά ταμεία,77,ΑΤΕ,1,ατύχημα,6,Άυλη Πολιτιστική κληρονομιά,1,Αυτοδιοίκηση,27,αυτοδιοίκηση-εκλογές,108,Αυτοκίνητο,48,αφιέρωμα,3,Βαλασόπουλος,1,Βασκίνα,32,Βέμμος,9,Βενιζέλος,1,Βιβλίο,42,Βίντεο,100,Βιογραφικό,3,Βιτζηλαίου,5,Βιώσιμη Πόλη,2,Βλάβες,12,Βλάσης,64,Βλησιδιά,16,Βοήθεια στο σπίτι,1,Βόλεϊ,17,Βουδούρης,7,βραβείο,2,Γ.Ε.Φ.,1,Γ.Σ.Τυρού,92,Γενική Συνέλευση,66,Γεύσεις Ελλήνων εκλεκτές,5,Γεωργοί,4,γηροκομείο,16,Γιαννακόπουλος,1,Γιαννακούρας,36,Γιαννούσης,3,Γιορτή Αμυγδάλου,3,Γιορτή θαλασσινών,5,Γιορτή Κρασιού,22,γιορτή μελιού,10,Γιορτή μελιτζάνας,24,Γιορτή πανσελήνου,2,Γιορτή του Ψαρά,21,Γλυππία,1,γλυπτική,2,Γνώμες,407,Γόντικας,2,Γυμνάσιο,111,Γυναίκα,8,Γύρος Αμπελώνων,1,Δ.Ε.Τυρού,17,Δ.Ο.Υ.,66,Δαλιάνης,9,δανειολήπτες,3,Δασαρχείο,19,ΔΕΔΔΗΕ,27,Δέδε,2,Δέδες,4,ΔΕΗ,40,ΔΕΚΟ,1,Δελτία τύπου,1117,δεντροφύτευση,2,ΔΗ.ΣΥ.,8,ΔΗΚΕΝΚ,17,Δημ.Ραδιόφωνο Τρίπολης,4,ΔΗΜΑΡ,3,Δημοπρασία,44,Δήμος Β.Κυνουρίας,7,Δήμος Γορτυνίας,1,Δήμος Λεωνιδίου,34,Δήμος Ν.Κυνουρίας,64,Δήμος Νότιας Κυνουρίας,1248,Δήμος Τυρού,1,Δημόσιο,1,δημοσιογράφοι,3,Δημοσκόπηση,2,δημοτικά τέλη,1,Δημοτικό Συμβούλιο,241,Δημοτικό Σχολείο,218,δημοψήφισμα,1,Δια Βίου Μάθηση,15,Διαγωνισμός,41,Διαδίκτυο,61,δίαθλο,1,διακοπή νερού,9,διακοπή ρεύματος,22,Διαμαρτυρία,4,Διαμονή,13,Διανομή τροφίμων,17,διασκέδαση,82,Διατροφή,12,διάφορα,8,διάφορα είδη,11,ΔΙΕΚ,5,Δικαιοσύνη,73,Δράκος,7,Δράσεις Κυνουρίας,3,Δράση,8,Δρίτσας,7,Δυνατή Πελοπόννησος,1,δυστύχημα,17,δωρεά,20,εγκαίνια,2,εγκύκλιος,1,ΕΕΣΠΟΦ,1,εθελοντισμός,32,έθιμα,4,Εθνική Ελλάδας,14,Εθνική Συσπείρωση,1,Εθνική Τράπεζα,7,ει,1,Ειδήσεις,5,Ειδικό Σχολείο,3,Εκδηλώσεις,995,Εκδρομή,74,Έκθεση,69,Έκθεση Φωτογραφίας,10,Εκκλησία,324,Εκλογες,3,Εκλογές,480,Εκπαίδευση,482,εκπομπή,3,εκπτώσεις,4,Εκτελεστική επιτροπή,2,ελαιοπαραγωγοί,51,ΕΛΓΑ,4,Ελεύθεροι επαγγελματίες,2,Ελιά,2,Ελλάδα,1162,Ελληνικός Στρατός,4,Ελλήνων Συνέλευσις,1,ΕΛΜΕ,1,ΕΛΤΑ,6,Εμβολιασμοί,1,Εμπορικός σύλλογος,176,ΕΜΥ,11,Ενδιαφέρουν,246,Ενέργεια,2,Ενίσχυση Επιχειρήσεων,4,ενοικίαση ακινήτων,12,Ένωση Ξενοδόχων,35,Εξωτερική Πολιτική,2,ΕΟΔΥ,1,ΕΟΜΜΕΧ,1,ΕΟΠΥΥ,3,Εορτή,8,ΕΠΑΛ,81,επαρχιακός Τύπος,2,επέτειοι,12,επιδόματα,21,Επιδοτήσεις,45,Επικαιρότητα,11884,Επιμελητήριο Αρκαδίας,78,έπιπλα,1,Επιστολές,22,Επιτροπή Διαβούλευσης,2,Επιτροπή Παιδείας,6,Επιχειρηματικότητα,65,Επιχειρήσεις εστίασης,1,ΕΠΟ,1,ΕΠΣ.Αρκαδίας,51,ΕΠΣΑ,46,Έργα,262,Εργασία,270,Εργαστήριο,7,Εργατικό κέντρο,3,ΕΡΤ,27,Ερωτηματολόγιο,1,ΕΣΗΕΑ,1,ΕΣΠΑ,32,Εύη Τατούλη,66,Ευθυμογράφημα,17,Ευρωεκλογές,1,Ευχές,49,ΕΦΕΤ,3,ΕΦΚΑ,1,Ζαρίτσι,2,Ζαχαριάς,14,ζημιές,5,ζωγραφική,11,Ζώταλης,1,Ηλιοπούλου,4,ημερίδα,31,Θέατρο,77,θέατρο σκιών,3,Θεοδωράκη,1,θεοδωράκης,2,Θεοφάνεια,29,θηροφύλακες,5,Ι.Μ. Αρτοκωστάς,1,Ι.Μ.Αγίου Νικολάου Καρυάς,3,Ι.Μ.Αγίου Νικολάου Σίντζας,24,Ι.Μ.Ελώνης,82,ιατρός,1,Ιδιαίτερα μαθήματα,4,ΙΕΚ,10,ΙΚΑ,37,ΙΚΑ.,1,ΙΝ.Ε.,1,ΙΝΣΕΤΕ,1,Ισοπολιτεία,7,Ιστορικά,41,Κ.Ε.Δ.Ε,9,Κ.Ε.Ε.,2,Κ.Ε.Π.,13,Κ.Ε.Φ.,1,καιρός,181,Καλαθά,1,Καλλικράτης,9,κάπνισμα,1,Καρβελάς,4,Καρδαράς,1,Καστανιές,1,καταγγελίες,4,Καταδυτικό πάρκο,18,καταναλωτές,4,καταστήματα,4,κατηγορία,1,κατοικίδια,1,Κατσίρης,2,Καύσιμα,3,ΚΕΚ,2,Κέντρο Πληροφόρησης,7,Κέντρο Υγείας,52,Κεντροαριστερά,4,ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ.,1,Κιβωτός του Κόσμου,3,Κίνημα Αλλαγής,12,Κίνηση,1,ΚΚΕ,56,Κλειστό Γυμναστήριο,2,κληροδοτήματα,10,ΚΝΕ,1,Κοινωνία,87,Κοινωνικά,172,Κοινωφελής Επιχείρηση,24,κολύμβηση,5,Κοντοζαμάνης,23,Κορολόγος,1,Κοσμάς,194,Κόσμος,89,Κοτρώτσος,1,Κοτσώλης,1,Κουκλοθέατρο,12,Κουνουπιά,22,Κουτρούκης,5,ΚΠΝΝΑ,1,Κρυονέρι,2,ΚΤΕΛ,26,Κτηματική Υπηρεσία,4,Κτηματολόγιο,14,κτηνοτρόφοι,33,κυκλοφοριακές ρυθμίσεις,21,κυκλοφοριακό,33,Κυνηγετικός Σύλλογος,29,Κυνηγοί,25,Κυνουρία,35,Κύπρος,3,Κωνσταντινόπουλος,75,Λαϊκή αγορά,24,Λαϊκή Ενότητα,10,Λαική συσπείρωση,38,Λαϊκή συσπείρωση,5,Λάκκος,11,Λάκος,7,Λακωνία,1,Λαλουδάκης,35,Λαμπρόπουλος,1,Λαογραφία,73,ΛΑΟΣ,1,λαχειοφόρος,5,Λειβαδά,1,Λειβάδι,13,Λεκκός,1,Λεωνίδιο,2533,Λεωνίδιο Αλλάζουμε,7,Λιβάδι,7,Λιμάνι,22,Λιμεναρχείο,38,Λιμενικό Σώμα,37,Λιμενικό Ταμείο,4,λογιστές,3,Λύκειο,77,Λυκουρέντζος,58,Λυμπεροπούλου,2,Λυσίκατος,84,μαγειρική,3,Μανδρώνης,2,Μάνος,1,Μανώλης,3,Μαρί,21,Μαρνέρης,117,Μελισσοκόμοι,8,Μελιτζάzz,118,Μετρό,1,Μητέρα,6,Μηχανικοί,6,Μιχελάκης,2,ΜΜΕ,1,μνημόσυνο,30,Μορφωτικός Σύλλογος,97,Μοτοπαρέα,64,Μοτοσικλέτα,47,μουσεία,19,μουσική,12,Μπακούρης,1,Μπαμπαδήμας,57,Μπάσκετ,524,Μπερέτσος,1,Μπερτζελέτος,6,Μπιρσίμ,7,Μπουντρούκας,5,Μυθική Πελοπόννησος,1,ν,1,Ναρκωτικά,1,Νατάσα Πετρούλια,4,Ναύπλιο,1,Ναυτικοί,2,ΝΔ,230,Νέα Γρίπη,5,Νέα Πελοπόννησος,22,Νέοι Δρόμοι,2,Νεολαία ΠΑΣΟΚ,3,νηπιαγωγείο,64,Νίκας,22,Νικολάκου,10,Νομαρχία Αρκαδίας,6,νομοσχέδιο,1,Νότια Κυνουρία,3872,ντοκιμαντέρ,5,Ξενοδόχοι,19,Ο άλλος δρόμος,21,Ο τόπος μας,5,Ο.Ε.ΕΣ.Π.,1,Ο.Τ.Ε.,6,ΟΑΕΔ,62,ΟΑΕΕ,21,ΟΓΑ,25,Οδηγίες,10,Οδηγοί,1,Οικοδόμοι,4,Οικολόγοι,6,Οικονομία,159,Οικονομική επιτροπή,50,Οινοπαραγωγοί,2,ΟΚΕ,1,Ολυμπιακός Λεωνιδίου,243,ομιλία,26,Ομογένεια,49,Ομοσπονδία TKD ITF,8,ΟΝΝΕΔ,5,ΟΠΑΠ,5,ΟΠΕΚΕΠΕ,1,όπερα,1,Όραμα-Γνώση-Πρόοδος,42,Ορειβασία,185,Ορθοπαιδικός,1,ορκωμοσία,2,ΟΤΑ,10,Ουράνης,2,Π.Ο.Ε.,1,Παγώνης,2,ΠΑΖΛ,6,Παιδί,73,Παιδίατρος,10,Παιδικά χωριά SOS,1,Παιδική Χαρά,8,Παιδική Χορωδία,16,παιδικός σταθμός,30,παλαίμαχοι,2,Παλαιοχώρι,48,ΠΑΜΕ,4,Παναγιωτόπουλος,1,Παναρκαδική ομοσπονδία,27,Παναρκαδικό Νοσοκομείο,31,Πανελλήνιες,18,Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου,9,πανηγύρια,60,Παπαδημητρόπουλος,1,Παπαηλιού,12,Παπαθανασόπουλος,154,Παπαμιχαήλ,3,Παπανδρέου,2,παραδοσιακοί χοροί,6,Παραλία Τυρού,3,Παραλίες,3,παράξενα,1,ΠαραΤυρό,26,Παρθενώνας,1,Πάρνωνας,9,Παρουσίαση,13,ΠΑΣΟΚ,85,Πάσχα,185,Πατσαρίνος,1,Πάχος,2,Πεζοπόροι Τυρού,169,Πελετά,184,Πελοποννησιακή Ένωση,3,Πελοποννησιακή Συμμαχία,2,Πελοπόννησος,16,Πελοπόννησος Οικολογική,2,Πελοπόννησος Πρώτα,5,Πέρα Μέλανα,64,Περιβάλλον,225,Περιοδικό,1,Περιπατητικός τουρισμός,2,Περιφέρεια Πελοποννήσου,841,Πηγάδι,26,Πλάκα,192,Πλατανάκι,20,πο,1,Ποδήλατο,36,Ποδόσφαιρο,1959,Ποίηση,3,Πολεμική Αεροπορία,2,Πολεμικό Ναυτικό,1,Πολιτικά,764,Πολιτική προστασία,24,Πολιτισμός,727,Πολιτιστικός Σύλλογος,16,Πολίχνη-Δράση,1,πολύτεκνοι,2,Ποτάμι,6,Πούλιθρα,193,Πραγματευτή,64,Πρασιές,1,Πραστός,35,προκηρύξεις,81,Προσκλήσεις,1,Πρόσκληση,8,Προσφορά εργασίας,4,Πρόσωπα,31,Πυργούδι,3,Πυροσβεστική,88,πωλήσεις ακινήτων,41,πωλήσεις επιχειρήσεων,1,πωλήσεις οχημάτων,6,ραδιόφωνο,6,Ρέππας,8,ρετρό,3,Ρολόι,1,Ρουσιάς,4,ρύθμιση οφειλών,1,Σαλάκος,7,Σαμαράς,1,Σαμπατική,23,ΣΑΟΟ,5,Σαπουνακέϊκα,30,Σαραντάρης,28,σεισμός,26,σεμινάριο,27,ΣΕΤΕ,3,Σιδηρόδρομος,2,Σινεμά,133,Σιώρας,13,Σκαντζός,1,Σπηλαιολόγοι,9,Στατιστική Υπηρεσία,9,ΣτΕ,1,Στίβος,46,στρατολογία,3,συγκοινωνία,4,Σύλλογος "Αγ.Απόστολοι",27,Σύλλογος "Άγιος Γεώργιος",3,Σύλλογος "Αθηνά",7,Σύλλογος "Απόλλων",16,Σύλλογος "Επαρχία Κυνουρίας",4,Σύλλογος "Ζεστή Φωλιά",6,Σύλλογος "Λεωνίδιον",16,Σύλλογος Αναρριχητών,1,Σύλλογος Απανταχού Αμυγδαλιωτών,6,Σύλλογος Απανταχού Βασκινιωτών,5,Σύλλογος Απανταχού Τσιταλιωτών,5,σύλλογος Βασκινιωτών,4,Σύλλογος γονέων,141,Σύλλογος Δαφνώνας,10,Σύλλογος Κτηνοτρόφων,3,Σύλλογος Μαριωτών,12,Σύλλογος Παλαιοχωριτών,5,Σύλλογος"Πολίχνη",8,Συμπολιτεία,69,Συναυλία,129,Σύνδεσμος Κοσμιτών,1,Συνέδριο,46,συνέντευξη,35,συνήγορος του πολίτη,1,συνταγές,1,Συνταξιούχοι,22,ΣΥΡΙΖΑ.,122,σχόλια,1,Σωματείο Γυναικών,2,Τ.,1,Τ.Α.Π.,1,Τ.Ε.Ε.,10,Τ.Ο.Π.,3,ΤΑΞΙ,1,Τατούλης,258,ΤΕΒΑ,7,τέλη,3,τέννις,5,Τέχνη,11,Τεχνικό Πρόγραμμα,6,Τεχνολογία,42,Τηγάνι,2,τηλεόραση,99,τοξοβολία,5,Τοπικά,18,Τοπικό Αρχείο,4,Τουρισμός,393,Τράπεζα Πειραιώς,3,τράπεζες,18,Τρίαθλο,28,Τριανταφύλλου,3,Τρίτεκνοι,7,Τροχαίο,42,Τροχάνη,1,Τσακωνιά,85,Τσακώνικη διάλεκτος,49,τσακώνικη μελιτζάνα,5,Τσακώνικη υφαντική,13,Τσακώνικος Συνεταιρισμός,1,Τσακώνικος Συνεταιρισμός Γυναικών,1,Τσακώνικος Χορός,15,Τσακωνοπαρέα,16,Τσέρφο,1,Τσιγκούνης,13,Τσικνοπέμπτη,4,Τσιλιβής,2,Τσιτάλια,31,ΤΣΜΕΔΕ,1,Τύπος,1,Τυρός,765,Υγεία,382,ΥΠΕΣ,1,Υπηρεσίες,1,Υποθηκοφυλακείο,2,Υποτροφίες,9,Υπουργείο Ναυτιλίας,1,Υπουργείο Πολιτισμού,1,Φ.Ο.Σ.Λ.,1,Φάμπρικα Πολιτισμού,112,Φαρμακοποιοί,1,Φεστιβάλ,71,Φεστιβάλ αναρρίχησης,13,Φεστιβάλ Μελιτζάνας,58,Φιλαρμονική,28,Φιλόδημοι Πολίτες,33,φιλόζωοι,21,Φίλοι Εθνικής Ελλάδος,1,Φορέας Διαχείρισης Οικολογικού Πάρκου,148,Φορείς,8,φορολογία,56,Φορολογικά,101,Φόρος ακινήτων,1,Φωκιανό,24,Φωτογραφία,11,Φωτογραφίες,65,ΧΑΔΑ,5,χάκερς,1,Χαμόγελο του παιδιού,12,Χάρτες,3,Χείλαρης,14,χιούμορ,1,Χορευτικό συγκρότημα,3,Χορευτικός Όμιλος,7,χοροεσπερίδα,47,Χορός,49,Χορωδία,29,Χορωδία Ενηλίκων,16,Χουζούρης,4,Χούνη,2,Χριστούγεννα,232,Χρονογράφημα,12,Χρυσή Αυγή,22,ψάρεμα,2,Ψαρολόγος,9,ψήφισμα,7,Ψυκτικοί,1,Ψυχολογία,10,Ωδείο,16,ώρα,11,agenda,2,Beach Soccer,4,Beach Tennis,19,Beach Volley,49,Black Friday,1,Erasmus,3,Events,1,Facebook,16,fake news,1,Google,4,I Love GR,11,Leader,35,Photo Gallery,1,Pizza,1,Rally,1,Taekwon Do,78,Taxisnet,8,TKD WTF,15,Toolbar,1,top,2,Unesco,1,Video,1271,WWF,2,
ltr
item
Leonidion.gr: ΙΕΚ ΑΚΜΩΝ Τρίπολης: Επιλέξτε σπουδές που πιάνουν τόπο
ΙΕΚ ΑΚΜΩΝ Τρίπολης: Επιλέξτε σπουδές που πιάνουν τόπο
https://2.bp.blogspot.com/-dqIuIC2WMeM/WaRB3OzQ1VI/AAAAAAABCgU/oOcfXet5dlkuQqJLlhEpJZEpLG6FvZ6lACLcBGAs/s640/img_3763.jpg
https://2.bp.blogspot.com/-dqIuIC2WMeM/WaRB3OzQ1VI/AAAAAAABCgU/oOcfXet5dlkuQqJLlhEpJZEpLG6FvZ6lACLcBGAs/s72-c/img_3763.jpg
Leonidion.gr
https://www.leonidion.gr/2017/09/blog-post_0.html
https://www.leonidion.gr/
https://www.leonidion.gr/
https://www.leonidion.gr/2017/09/blog-post_0.html
true
1463647731720589503
UTF-8
Φορτώθηκαν όλα τα δημοσιεύματα Δεν βρέθηκαν δημοσιεύματα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσοτερα Cancel reply Διαγραφή Από τον Αρχική σελίδα Σελίδες Δημοσιεύματα Δείτε τα όλα ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ SEARCH Όλα τα δημοσιεύματα Δεν βρέθηκε δημοσίευμα που να ταιριάζει στην αναζήτηση ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαίου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαίου Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago χτες $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερες από 5 εβδομάδες Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content