$type=three$count=3$show=home$height=250$snippet=hide$rdm=hide$a=hide$d=hide$la=hide$au=hide$com=0

Ημερίδα:"Νέες τάσεις, τεχνολογίες και καινοτομία στον αγροδιατροφικό τομέα"

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ TO:

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου διοργανώνει Σεμινάριο με τίτλο: "Νέες τάσεις, τεχνολογίες και καινοτομία στον αγροδιατροφικό τομέα...


Η Περιφέρεια Πελοποννήσου διοργανώνει Σεμινάριο με τίτλο: "Νέες τάσεις, τεχνολογίες και καινοτομία στον αγροδιατροφικό τομέα" που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 13:30 στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης.

Το σεμινάριο απευθύνεται κυρίως σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, νεοφυείς επιχειρήσεις (start ups) και παραγωγούς του Αγροδιατροφικού τομέα της Περιφέρειας Πελοποννήσου που ενδιαφέρονται να εντάξουν στην επιχείρησή τους νέες τεχνολογίες και καινοτόμες διαδικασίες όπως νέες τάσεις, νέες τεχνολογίες, ανάπτυξη νέων καινοτόμων προϊόντων, καινοτόμες καλλιέργειες,  αξιοποίηση παραπροϊόντων βιομηχανίας τροφίμων, αειφορία, λειτουργικά τρόφιμα κλπ. Το σεμινάριο ειδικότερα, απευθύνεται σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους παρακάτω τομείς:
  •   Εσπεριδοειδή – Ρόδι - Χυμοί
  •   Ελιά - Ελαιόλαδο
  •   Σταφίδα - Αμπέλι - Οίνος
  •   Γαλακτοκομικά προϊόντα
Στο πλαίσιο του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν σε θέματα σχετικά με την καινοτομία, τις νέες τάσεις και τις νέες τεχνολογίες στον Αγροδιατροφικό τομέα.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του έργου «FOCUS - Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων (ΜΜΕ) του αγροδιατροφικού τομέα μέσω υλοποίησης διακρατικών συνεργατικών σχημάτων/ Συστάδων (Clusters)» που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΤΠΑ) και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του Προγράμματος Balkan-Med.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

13:15 – 13:30
Προσέλευση - Εγγραφές
13:30
Έναρξη Σεμιναρίου

ΕΝΟΤΗΤΑ :
“ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΤΟΜΕΑ”
13:30 – 14:15
Λειτουργικά τρόφιμα – Νέες τάσεις και τεχνολογίες, κ. Μαγδαληνή Κροκίδα, Καθηγήτρια, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
14:15 – 15:00
Αξιοποίηση των παραπροϊόντων της βιομηχανίας τροφίμων και αειφορία, κ. Σοφία Κάρμα, Μέλος ΕΔΙΠ, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
15:00 – 15:45
Καινοτόμες Καλλιέργειες και προϊόντα για τη Περιφέρεια Πελοποννήσου, κ. Δημήτριος Μπιλάλης, Καθηγητής Βιολογικής Γεωργίας, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Φορτώθηκαν όλα τα δημοσιεύματα Δεν βρέθηκαν δημοσιεύματα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσοτερα Cancel reply Διαγραφή Από τον Αρχική σελίδα Σελίδες Δημοσιεύματα Δείτε τα όλα ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ SEARCH Όλα τα δημοσιεύματα Δεν βρέθηκε δημοσίευμα που να ταιριάζει στην αναζήτηση ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαίου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαίου Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες πριν χτες $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες πριν περισσότερες από 5 εβδομάδες Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content