$type=three$count=3$show=home$height=250$snippet=hide$rdm=hide$a=hide$d=hide$la=hide$au=hide$com=0

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το Πάσχα στο Λεωνίδιο

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ TO:

To Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νότιας Κυνουρίας ενέκρινε ομόφωνα, τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν στον οικισμό του Λεωνιδίο...

To Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νότιας Κυνουρίας ενέκρινε ομόφωνα, τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν στον οικισμό του Λεωνιδίου από την Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου έως και την Κυριακή του Πάσχα 28 Απριλίου 2019.

Οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν ως εξής:
  • Μονοδρόμηση με κατεύθυνση προς το κέντρο της πόλεως της οδού Μ. Δούνια, λόγω του εξαιρετικά μικρού πλάτους της εν λόγω οδού για το χρονικό διάστημα από Μ.Τετάρτη 24/04/2019 έως και Κυριακή του Πάσχα 28/04/2019 καθημερινά για το διάστημα 07:30 – 19:30 από την οικία Χιώτη μέχρι και το τέλος της (πλατεία έναντι μαγαζιού Ηλία Κυρίου (Κάβα).
  • Μονοδρόμηση οδού Μητροπόλεως με κατεύθυνση από το κέντρο της πόλεως προς Βασκίνα για το χρονικό διάστημα από Μ. Τετάρτη 24/04/2019 έως και Κυριακή του Πάσχα 28/04/2019 καθημερινά για το διάστημα 07:30 – 19:30 από το ύψος διχάλας φαρμακείου Βαρνάβα μέχρι την διασταύρωση για δρόμο προς Βασκίνα.
  • Μονοδρόμηση οδού Δημάρχου Παναγιώτη Ρέππα με κατεύθυνση από το κέντρο της πόλεως προς Κοσμά για το χρονικό διάστημα από Μ. Τετάρτη 24/04/2019 έως και Κυριακή του Πάσχα 28/04/2019 καθημερινά για το διάστημα 07:30 – 19:30 από το ύψος διχάλας καφενείου Αλή μέχρι την διασταύρωση για δρόμο προς Βασκίνα (ύψος λίγο μετά τον Ταξιάρχη).
  • Μονοδρόμηση κεντρικής οδού 21ης Ιανουαρίου με κατεύθυνση προς Κοσμά και γενική απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων για το χρονικό διάστημα από Μ. Τετάρτη 24/04/2019 έως και Κυριακή του Πάσχα 28/04/2019 καθημερινά για το διάστημα 07:30 – 19:30 από το ύψος της διασταύρωση καφενείου Γολεγού (Γάλλου) έως και το ύψος καφενείου Αλή.
  • Πεζοδρόμηση για το χρονικό διάστημα από Μ. Τετάρτη 24/04/2019 έως και Κυριακή του Πάσχα 28/04/2019 για το διάστημα 19:30 έως 00:00 (μεσάνυχτα) από το ύψος του καταστήματος Υγρών Καυσίμων Τροχάνη έως και το φαρμακείο Βαρνάβα».
Ο κ. Μάρκος Νικόλαος ψήφισε υπέρ με την προϋπόθεση ότι είμαστε σύμφωνοι με την κείμενη νομοθεσία.

* Να διευκρινιστεί ότι η πεζοδρόμηση και η μονοδρομήσεις είναι δύο διαφορετικά μέτρα, κάτι που σημαίνει ότι  μετά τις 7.30 το βράδυ η μονοδρόμηση στους δρόμους που αναφέρθηκαν παραπάνω,  δεν θα ισχύει και θα ισχύει μόνο η πεζοδρόμηση της κεντρικής οδού 21ης Ιανουαρίου έως τα μεσάνυχτα. 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Φορτώθηκαν όλα τα δημοσιεύματα Δεν βρέθηκαν δημοσιεύματα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσοτερα Cancel reply Διαγραφή Από τον Αρχική σελίδα Σελίδες Δημοσιεύματα Δείτε τα όλα ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ SEARCH Όλα τα δημοσιεύματα Δεν βρέθηκε δημοσίευμα που να ταιριάζει στην αναζήτηση ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαίου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαίου Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες πριν χτες $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες πριν περισσότερες από 5 εβδομάδες Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content