$type=three$count=3$show=home$height=220$snippet=hide$rdm=hide$a=hide$d=hide$la=hide$au=hide$com=0

Γνωρίστε τους υποψηφίους Δημ. Συμβούλους του Γιάννη Μαρνέρη (pics)

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ TO:

Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας 2011 – 2014 Δημοτικός υπάλληλος Δήμου Τυρού 1982 – 2010 Νομαρχιακός Σύμβουλος Αρκαδίας για 8 έτη ...


Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας 2011 – 2014

Δημοτικός υπάλληλος Δήμου Τυρού 1982 – 2010
Νομαρχιακός Σύμβουλος Αρκαδίας για 8 έτη
Μέλος της επιτροπής των Αναπτυξιακών Προγραμμάτων της ΚΕΔΕ (2011 – 2014)



Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με τον Συνδυασμό "Φιλόδημοι Πολίτες"

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΟΣΜΑ


ΛΑΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Γεωργίου
Ο Λάτσης Δημήτριος γεννήθηκε το 1971 στον Κοσμά Αρκαδίας, όπου και μεγάλωσε. Είναι το τρίτο από τα επτά παιδιά της πολυμελούς οικογένειας του. Είναι παντρεμένος με τη Λάτση Ελένη του Ηλία, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά. Είναι αγρότης και ασχολείται επίσης εμπειροτεχνικά με διάφορες εργασίες. Από το 2002-2010 διετέλεσε κοινοτικός σύμβουλος στην Κοινότητα Κοσμά, ενώ υπήρξε Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Κοσμά την περίοδο 2010 - 2014 επί δημαρχίας κ. Μαρνέρη Ιωάννη. Με αγάπη για τον τόπο του αλλά και με την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον συμπορεύεται στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό «Φιλόδημοι Πολίτες» και τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Μαρνέρη. Για έναν δήμο συλλογικό, άμεσο, καθημερινό αλλά και μία τοπική αυτοδιοίκηση που δύναται να χαρίσει στον πολίτη την απαραίτητη αισιοδοξία για το αύριο.

ΡΟΡΡΗ ΜΕΤΑΞΙΑ του Γεωργίου
Η Ρόρρη Μεταξία  γεννήθηκε το 1959 στον Κοσμά Κυνουρίας όπου και μεγάλωσε. Γονείς της είναι η Μαργαρίτα Ρόρρη και ο Γιώργος Ρόρρης, γνωστός και ως «Κακαβάς», ο οποίος ήταν ο ταχυδρόμος των χωριών μας, την εποχή εκείνη. Τα εφηβικά της χρόνια τα πέρασε στο Λεωνίδιο όπου και φοίτησε στο γυμνάσιο του. Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Γρίβα και έχουν 2 παιδιά. Τα τελευταία χρόνια, μετά τη συνταξιοδότηση της από τον ιδιωτικό τομέα, περνάει και πάλι όλο και περισσότερο χρόνο στο χωριό της τον Κοσμά όπου παράλληλα με τις φυσικές ομορφιές του τόπου, διαπιστώνει πόση ακόμα ανάπτυξη μπορεί να πάρει αυτός ο τόπος και γενικότερα, αυτός ο Δήμος. Γι’ αυτό το λόγο αποδέχτηκε την τιμητική πρόταση του Γιάννη Μαρνέρη και αποφάσισε να συμμετέχει στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.


ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ


ΑΡΓΥΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του Ηλία
Η Αργυράκη Μαρία γεννήθηκε το 1975. Είναι Πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.), του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει ασχοληθεί σε επίπεδο πρωταθλητισμού με την καλαθοσφαίριση ως αθλήτρια για δέκα χρόνια, κατακτώντας ένα παγκόσμιο και δύο πανελλήνια πρωταθλήματα. Έχει ιδρύσει Ιδιωτική (Argys Basketball Summer Camp 1993-1996), αλλά και Δημοτική Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης ως μόνιμος υπάλληλος ΟΤΑ του Δήμου Λεωνιδίου, στη θέση καθηγήτριας φυσικής αγωγής (2004-2008) όπως, κατά το ίδιο διάστημα, ήταν και υπεύθυνη στα αγωνιστικά τμήματα ανδρών & γυναικών του Α.Σ. Λεωνιδίου. Από το 2000-2006 και 2013 έως σήμερα ασχολείται με την εστίαση. Είναι παντρεμένη με τον Βλάμη Γεώργιο και έχει έναν γιο.


ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Ηλία
Ο Αργύρης Παναγιώτης γεννήθηκε το 1967 και είναι μόνιμος κάτοικος Λεωνιδίου. Ασχολείται με αγροτικές εργασίες.

ΒΛΑΜΗ ΜΑΡΙΑ του Ανδρέα
Η Βλάμη Μαρία γεννήθηκε το 1976 και είναι απόφοιτη της Σχολής Παραϊατρικών Επαγγελμάτων. Εργάζεται στο Ακτινοδιαγνωστικό Τμήμα του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης.


ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Ιωάννη
Ο Γεωργίτσης Παναγιώτης γεννήθηκε το 1949 και είναι συνταξιούχος γεωπόνος. Ασχολείται με την τοπική αυτοδιοίκηση και τα κοινά για πάνω από 20 χρόνια. Έχει διατελέσει πρόεδρος του Δ.Σ. Νότιας Κυνουρίας, όπως και πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λεωνιδίου. Διαμένει μόνιμα στο Λεωνίδιο και έχει δύο παιδιά.


ΓΙΑΝΝΟΥΣΗΣ ΣΟΦΟΚΛΗΣ του Παναγιώτη
Ο Γιαννούσης Σοφοκλής γεννήθηκε το 1992. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Είναι αθλητής στην ποδοσφαιρική ομάδα του Α.Σ.Λεωνιδίου. Κατέχει δίπλωμα προπονητικής ποδοσφαίρου UEFA C, καθώς και δίπλωμα ναυαγοσώστη. Είναι ενεργό μέλος της Μοτοπαρέας Λεωνιδίου όπως και στο Χορευτικό Σύλλογο Λεωνιδίου. Ομιλεί Αγγλικά και Γερμανικά. Εργάζεται ως στέλεχος των Ειδικών δυνάμεων του Ελληνικού Στρατού.


ΓΟΛΕΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ιωάννη
Ο Γολεγός Γεώργιος γεννήθηκε το 1974 και είναι μόνιμος κάτοικος Λεωνιδίου. Είναι και ο ίδιος αγρότης μιας και κατάγεται από αγροτική οικογένεια. Είναι μέλος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Λεωνιδίου για δέκα και πλέον έτη. Επίσης είναι εδώ και πολλά χρόνια Επίτροπος στην Ιερά Μητρόπολη Λεωνιδίου.

ΔΑΝΕΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Μιχαήλ
Ο Δανεσής Θεόδωρος γεννήθηκε το 1953 στο Λεωνίδιο. Είναι Πολιτικός Μηχανικός και διαθέτει γραφείο στο Λεωνίδιο. Ασχολείται με τα κοινά από το 1978. Εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος για πολλά χρόνια. Είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες.


ΔΙΑΤΣΙΓΚΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ του Ιωάννη
Η Ευγενία Διατσίγκου γεννήθηκε το 1983 και έζησε στο Λεωνίδιο μέχρι να ολοκληρώσει τα σχολικά της χρόνια. Φοίτησε στο ΤΕΙ Φυσικοθεραπείας Αθήνας και παρέμεινε εκεί για να εργαστεί στο αντικείμενό της για μερικά χρόνια. Επέστρεψε στο Λεωνίδιο το 2011, είναι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Τροχάνη του Κωνσταντίνου και μητέρα δύο παιδιών. 


ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Διαμαντής) του Νικολάου
Ο Δημήτρης (Διαμαντής) Καρακίτσος γεννήθηκε το 1959 στον Άγιο Βασίλειο Κυνουρίας. Τελείωσε το Λύκειο Βλαχιώτη Λακωνίας και υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στη Γ΄ ΜΑΚ (Μοίρα Αμφιβίων Καταδρομών) των Ελληνικών Ένοπλων Δυνάμεων. Εργάστηκε ως Γραμματέας της Κοινότητας Αγίου Βασιλείου (1981-1998) και στη συνέχεια υπηρέτησε ως δημοτικός υπάλληλος στον Δήμο Λεωνιδίου και στον Δήμο Νότιας Κυνουρίας (1999 έως 30-4-2019) όπου εργάστηκε με επιτυχία στο Τμήμα Οικονομικών - Γραφείο Εσόδων & Δαπανών. Κατά τη θητεία του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ανταποκρίθηκε με επιτυχία και απόλυτη διαφάνεια στα υπηρεσιακά του καθήκοντα και διακρίθηκε για τον σεβασμό του προς τον πολίτη και την πιστή εφαρμογή των Νόμων. Παράλληλα δραστηριοποιείται επαγγελματικά και στον πρωτογενή τομέα παραγωγής και συγκεκριμένα στην παραγωγή ελαιολάδου και βρώσιμης ελιάς στον Νομό Λακωνίας. Η αγάπη και το ενδιαφέρον του για τα κοινά εκδηλώθηκε από την αγάπη του για το χωριό του, που υπηρέτησε ως υπάλληλος και στο οποίο ζει μόνιμα. Η μακρόχρονη θητεία του στην πρωτοβάθμια Τοπική Αυτοδιοίκηση και τα πολλά διοικητικά και οικονομικά αντικείμενα στα οποία ανταποκρίθηκε, τον καθιστούν γνήσιο αυτοδιοικητικό παράγοντα, με μεγάλο απόθεμα γνώσης, πλούσια διοικητική εμπειρία και σωστές απόψεις για το παρόν και το μέλλον του Δήμου μας. Είναι παντρεμένος με την Σταμάτα Κοτσώνη. 

ΚΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Γεωργίου 
Ο Κουλός Ευάγγελος γεννήθηκε το 1980 και είναι πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός Έργων Υποδομής Τ.Ε.. Από το 2007 διατηρεί τεχνικό γραφείο με έδρα τα Τσιτάλια Αρκαδίας με αντικείμενο τις τοπογραφικές μελέτες και την κατασκευή δημοσίων έργων, κυρίως στον τομέα της οδοποιίας και των υδραυλικών. Είναι ερασιτέχνης μελισσοκόμος και ερασιτέχνης φωτογράφος. Είναι επίσης δάσκαλος φωτογραφίας στον Πολιτιστικό Όμιλο του Πανεπιστημίου Αθηνών.

ΚΥΡΙΟΥ ΣΟΦΙΑ του Σπυρίδωνα
Η Σοφία Κυρίου γεννήθηκε το 1993. Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Λεωνιδίου και είναι τελειόφοιτη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στο τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών, με κατεύθυνση τα Χρηματοοικονομικά. Η πτυχιακή της εργασία αφορά τις εναλλακτικές επενδύσεις. Έχει εργαστεί σε λογιστικό και σε ασφαλιστικό γραφείο. Διαθέτει πολύ καλό επίπεδο ομιλίας, κατανόησης και γραφής της Αγγλικής γλώσσας (κάτοχος FCE) όπως επίσης έχει και γνώσεις Η/Υ (κάτοχος ECDL). Έχει ασχοληθεί σε επίπεδο πρωταθλητισμού με το Taekwondo, έχοντας πανευρωπαϊκές διακρίσεις. Ο πρωταθλητισμός έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην πορεία και την εξέλιξή της, καθώς τη βοήθησε να διαμορφώσει έναν δυναμικό και πειθαρχημένο χαρακτήρα. Από μικρή έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την μουσική και τις Τέχνες. Ειδικότερα, στον ελεύθερο της χρόνο παίζει πιάνο και για αρκετά χρόνια αποτελούσε μέλος της Φιλαρμονικής Λεωνιδίου. 

ΜΑΝΟΥ ΕΛΕΝΗ του Νικολάου 
Η Ελένη Μάνου γεννήθηκε το 1974. Είναι καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας, ζει μόνιμα στο Λεωνίδιο Αρκαδίας, και είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών. Έχει διδάξει την Τσακώνικη Διάλεκτο σε μαθητές και ενήλικες μέσω επιμορφωτικών προγραμμάτων της Ν.Ε.Λ.Ε. Αρκαδίας και υπό την αιγίδα του Αρχείου Τσακωνιάς. Έχει συγγράψει στην Τσακώνικη Διάλεκτο, παραμύθια και ένα Τσακώνικο Λεξικό με εικόνες. Το 2015 έλαβε από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου το πτυχίο "Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό" με βαθμό Άριστα. Έχει διδάξει, Ιστορία και Υλικό Πολιτισμό, και Ελληνική Λαϊκή Τέχνη, στο Δ.Ι.Ε.Κ. Τρίπολης.


ΜΑΡΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Δημητρίου
Ο Μάρκος Νικόλαος είναι μόνιμος κάτοικος Πουλίθρων και εργάζεται ως ηλεκτρολόγος εγκαταστάτης. Ασχολείται με τα κοινά από το 1984 όταν και εκλέχθηκε πρόεδρος της ΑΕ Μαρίου θέση την οποία κατέχει μέχρι και σήμερα. Έχει διατελέσει πρόεδρος της κοινότητας Πελετών από το  1987 έως το 1994, καθώς και πρόεδρος του συνδέσμου Ύδρευσης των κοινοτήτων της ΝΑ Κυνουρίας. Από το 1994 έως το 1998 εκλέχθηκε κοινοτικός σύμβουλος Πουλίθρων και πρόεδρος της Τ.Κ. Πουλίθρων από το 2007 έως το 2014. Επίσης είναι Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας την περίοδο 2015 έως σήμερα.


ΜΑΡΝΕΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του Ιωάννη
Ο Μαρνέρης Αλέξανδρος γεννήθηκε το 1987. Είναι απόφοιτος από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Αθηνών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Έχει υπηρετήσει ως δάσκαλος για 6 χρόνια στο Δημοτικό Σχολείο Λεωνιδίου, που μέχρι και σήμερα έχει την οργανική του θέση. Επιτυχών του Δημόσιου Διαγωνισμού ΑΣΕΠ με ΦΕΚ διορισμού την 18η /8/2009, διανύει ήδη τον 10ο χρόνο υπηρεσίας στη Δημόσια εκπαίδευση. Έχει παρακολουθήσει δεκάδες σεμινάρια ενδοσχολικά και εξωσχολικά παιδαγωγικού περιεχομένου, έχει συμμετάσχει δις στο Θερινό Πανεπιστήμιο με θέμα την αξιοποίηση των ηλεκτρονικών μέσων στην εκπαιδευτική διαδικασία και τη δημιουργία Ιστολογίου στην εκπαίδευση. Έχει ασχοληθεί με τον αθλητισμό στις ακαδημίες ποδοσφαίρου και καλαθοσφαίρισης, όπως και στα αγωνιστικά αργότερα τμήματα αυτών, του Α.Σ.Λεωνιδίου. Είναι μέλος της Φιλαρμονικής Λεωνιδίου, όπως επίσης κατά τη στρατιωτική του θητεία είχε επανδρώσει την Μπάντα του Σώματος Στρατού Ξηράς της Ταξιαρχίας Χίου και της Μεραρχίας Τρίπολης. Είναι παντρεμένος με την Ευαγγελία Βιδάλη, συνάδελφο εκπαιδευτικό της Θεατρικής Αγωγής και έχουν δύο παιδιά. Ζουν τα τελευταία 4 χρόνια στο νησί της Τήνου Κυκλάδων όπου συνεχίζουν να εργάζονται ως εκπαιδευτικοί.


ΝΤΑΣΚΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του Ανδρέα 
Ο Ντάσκας Απόστολος γεννήθηκε  το 1987 και διαμένει μόνιμα στα Πούλιθρα. Έχει πάρει πτυχίο από τη σχολή  Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Πατρών στο τμήμα Λογιστικής. Έχει εργαστεί πάνω στο αντικείμενο σπουδών του με συμβάσεις στην Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος, στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας αλλά και στην οικονομική υπηρεσία τού Δήμου Νότιας Κυνουρίας, θέση την οποία κατέχει εώς σήμερα.

ΞΕΡΑΚΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Αποστόλου
Ο Ξερακιάς Παναγιώτης γεννήθηκε στην Αμυγδαλιά Πελετών το 1962. Είναι επαγγελματίας αγρότης. Διετέλεσε κοινοτικός σύμβουλος στην τέως κοινότητα Πελετών από το 1987 έως 1994, πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Πελετών (1999-2002) καθώς και δημοτικός σύμβουλος του τέως δήμου Λεωνιδίου. Επίσης δημοτικός σύμβουλος της τοπικής κοινότητας και το διάστημα 2003-2006. Ακόμη διετέλεσε αντιπρόεδρος του αγροτικού συνεταιρισμού Πουλίθρων. Την τελευταία πενταετία είναι δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας.


ΡΟΖΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Γεωργίου
Ο Ρόζος Νικόλαος γεννήθηκε στο Πηγάδι Αρκαδίας το 1965, διαμένει μόνιμα στα Πούλιθρα και ασχολείται με την αλιεία. Έχει διατέλεσει πρόεδρος στην Τοπική Κοινότητα Πουλίθρων για δύο τετραετίες. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.


ΣΑΡΡΗ - ΤΣΟΥΚΑΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ σύζυγος Νικολάου
Η Σαρρή Γεωργία γεννήθηκε στον Τυρό το 1956. Έχει αποφοιτήσει από την Λογιστική Σχολή Αθηνών. Εργάστηκε στο αντικείμενο σπουδών της  για 5 χρόνια στην Αθήνα κι έπειτα επέστρεψε στο Λεωνίδιο όπου και διαμένει πλέον μόνιμα. Είναι παντρεμένη με το Νικόλαο Σαρρή (συνταξιούχο υπάλληλο ΟΤΕ) με καταγωγή από τα Τσιτάλια και έχουν δύο κόρες.

ΦΑΚΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ιωάννη
Ο Γιώργος Φακλής είναι μόνιμος κάτοικος Παλαιοχωρίου. Έχει πτυχίο Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης της Παπαστρατείου Σχολής, Τμήμα Μηχανολογικό με έτος αποφοίτησης το 1984. Έχει εργαστεί ως μηχανοτεχνίτης αυτοκινήτων (1983-1993). Έχει φοιτήσει στη σχολή μαθητείας της ΔΕΗ Α.Ε. και εργάστηκε ως τεχνικός στη ΔΕΗ Α.Ε. (1997-2008) όπως και στην ΔΝΕΜ και ΑΔΜΗΕ Α.Ε. (2009-2019). Εκλέγεται από το 2006 έως το 2014 πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου του Τ.Δ. Παλαιοχωρίου του Δήμου Λεωνιδίου και αργότερα Νότιας Κυνουρίας. Είναι μέλος της επιτροπής για την αναστήλωση της Ιεράς Μονής Μουράς Παλαιοχωρίου. Κατά τη θητεία του ως πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου του Τ.Δ. Παλαιοχωρίου και σε συνεργασία με τους Δημάρχους, έχει συμβάλει στην υλοποίηση πολλών και σημαντικών έργων. Συμπορεύεται με τον συνδυασμό ΦΙΛΟΔΗΜΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ του ακούραστου και πρόθυμου Γιάννη Μαρνέρη με τον οποίο είχε συνεργαστεί άψογα όταν ήταν Δήμαρχος στον Δήμο Νότιας Κυνουρίας από 2011 έως το 2014. Ιδιαίτερα την χρονική περίοδο 2013-2014 πραγματοποιήθηκε το μεγάλο και δύσκολο έργο της ανάπλασης του ιστορικού κέντρου Παλαιοχωρίου. Πιστεύει πως μια νέα συνεργασία θα βοηθήσει στην πραγματοποίηση νέων αναπτυξιακών έργων που χρειάζεται ο όμορφος δήμος μας. 

ΦΑΣΙΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Θεοδώρου
Ο Φασιλής Ιωάννης γεννήθηκε στην Πραγματευτή, ήταν ελεύθερος επαγγελματίας για πάνω από 30 χρόνια στο κέντρο του Πειραιά. Υπηρέτησε την Κοινότητα Πραγματευτής ως κοινοτικός σύμβουλος και ως πρόεδρος για περισσότερα από 20 χρόνια. Είναι ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Πραγματευτής με έδρα τον Πειραιά. Διαθέτει πολυετή εμπειρία σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης. Είναι επίσης  αντιπρόεδρος στο "Σύλλογο Λεωνίδιον" με έδρα τον Πειραιά για αρκετά χρόνια. 

ΧΕΙΛΑΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του Μιχαήλ
Η Χείλαρη Αγγελική γεννήθηκε το 1971 και διαμένει μόνιμα στο Λεωνίδιο. Ασχολείται με αγροτικές εργασίες. Είναι παντρεμένη και έχει τρία παιδιά. 

ΧΙΩΤΗ ΕΛΕΝΗ του Κων/νου
Η Χιώτη Ελένη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λεωνίδιο. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης της Παντείου Ανωτάτης Σχολής Πολιτικών Επιστημών. Μετά την αποφοίτησή της εργάστηκε ως εκπαιδευτικός στο Τεχνικό Λύκειο Τρίπολης. Από το 1990 έως το 2010 εργάσθηκε στην Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Νομού Αρκαδίας (ΤΕΔΚΑ), στο Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων. Σε αυτό το χρονικό διάστημα είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με πολλούς φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε εθνικό επίπεδο αλλά και με αντίστοιχους φορείς εταίρων ευρωπαϊκών κρατών στο πλαίσιο υλοποίησης προγραμμάτων και πρωτοβουλιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με αντικείμενο την Τοπική Ανάπτυξη . Από το 2010 εργάζεται στον Δήμο Τρίπολης, όπου από το 2011 έως το 2014 υπηρέτησε ως αναπληρώτρια προϊσταμένη της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών και από το 2015 έως σήμερα κατέχει τη θέση προϊσταμένης του Τμήματος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου. Είναι παντρεμένη με το Νικόλαο Μάνο και είναι μητέρα δύο παιδιών.


ΧΡΟΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ του Γεωργίου 
Η Χρόνη Δήμητρα γεννήθηκε το 1979 και κατάγεται από τα Πελετά. Ζει μόνιμα στο Λεωνίδιο, είναι παντρεμένη με το Νικόλαο Λάτση του Γρηγορίου (Λέκκα) και είναι μητέρα τριών παιδιών. Ασχολείται με αγροτικές και κτηνοτροφικές εργασίες. Ήταν ενεργό μέλος στο σύλλογο τρίτεκνων οικογενειών Τρίπολης και όμορων δήμων Αρκαδίας για 6 χρονια στον οποίο είχε εκλεγεί πρόεδρος στης εκλογές του 2014.  

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΥΡΟΥ

ΑΝΕΖΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Εμμανουήλ
Ο Ανεζύρης Δημήτριος γεννήθηκε το 1960 και είναι μόνιμος κάτοικος Μελάνων. Ασχολείται με αγροτικές εργασίες. Είναι εκλεγμένος κοινοτικός σύμβουλος στα Μέλανα εδώ και 12 χρόνια.

ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Νικολάου 
Ο Μανούσος Γεώργιος γεννήθηκε το 1977 και διαμένει μόνιμα στον Τυρό Αρκαδίας. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και είναι παντρεμένος με 1 παιδί.



ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ιωάννη
Ο Μαστοράκης Δημήτριος γεννήθηκε το 1956 και είναι συνταξιούχος τραπεζικός υπάλληλος. Είναι πρόεδρος του Συλλόγου Πεζοπόρων Τυρού, όπως επίσης και ενεργό μέλος στις χορωδίες Νότιας & Βόρειας Κυνουρίας. Είναι μόνιμος κάτοικος Τυρού, παντρεμένος και έχει δύο κόρες.

ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΑΜΑΤΙΑ του Νικολάου
Η Πολίτη Σταματία γεννήθηκε το 1970 και κατοικεί μόνιμα στον Τυρό. Ασχολείται με αγροτικές εργασίες και με ενοικιαζόμενα δωμάτια που έχει στην Παραλία Τυρού. Είναι παντρεμένη και έχει τρία παιδιά.


ΤΡΑΚΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του Αντωνίου
Η Τράκα Αγγελική γεννήθηκε το 1967 και κατοικεί μόνιμα στον Τυρό Αρκαδίας. Τελείωσε το Γυμνάσιο Τυρού και το Επαγγελματικό Λύκειο Άργους – Ναυπλίου. Σπούδασε στα ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ στο τμήμα ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. Διατηρεί Λογιστικό Γραφείο στον Τυρό Αρκαδίας από το 1995. Έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον Δημήτριο Δολιανίτη. Από το 1992 είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυρού – Σαπουνακαίϊκων "Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ" και Πρόεδρός του τα τελευταία είκοσι (20) χρόνια, με πλούσια Πολιτιστική και Φιλανθρωπική δράση. Υπήρξε μέλος στο διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Τυρού. Έχει διατελέσει σύμβουλος στην Δημοτική Κοινότητα Τυρού από το 2010 -2014 και την τελευταία πενταετία 2014 - 2019 είναι Δημοτική Σύμβουλος (Αντιπολίτευση), στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας. 

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ του Θεοδώρου
Ο Τριανταφύλλου Ιωάννης είναι ελεύθερος επαγγελματίας, 62 ετών, παντρεμένος με 3 παιδιά και είναι μόνιμος κάτοικος Τυρού. Είναι επί μια δεκαετία πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Απόλλωνα  και αρκετά χρόνια δημοτικός σύμβουλος στον πρώην Δήμο Τυρού αλλά και στον Δήμο Νότιας Κυνουρίας.

ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Γεωργίου
Γεννήθηκε το 1962, διαμένει μόνιμα στον Τυρό και είναι συνταξιούχος Ε.Τ.Ε. Υπηρετεί την πρωτοβάθμια τοπική αυτοδιοίκηση από 1/1/99 εώς και σήμερα. Είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με μοναδικό γνώμονα και υποχρέωση, το συλλογικό συμφέρον του τόπου μας και των δημοτών μας.

ΨΑΡΟΛΟΓΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ του Χαραλάμπους
Η Σωτηρία Ψαρολόγου γεννήθηκε στον Τυρό Αρκαδίας το 1967. Τελείωσε το Λύκειο Λεωνιδίου και σπούδασε Νηπιαγωγός στην Αθήνα. Εργάστηκε ως υπάλληλος στην Εμπορική Τράπεζα και για αρκετά χρόνια ήταν υπάλληλος στο κατάστημα της Εμπορικής Τράπεζας στο Λεωνίδιο. Είναι συνταξιούχος τραπεζικός υπάλληλος, παντρεμένη με το γεωπόνο Κωνσταντίνο Ποδόλη και έχουν δύο κόρες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Όνομα

'Ωρα,1,"Κλεισθένης",1,«Αντώνης Τρίτσης»,1,΄εργα,2,΄Πούλιθρ,1,΄Υγεία,128,112,1,11ο Π.Τ. Νοτιοανατολικής Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας,4,16η Μαρτίου,4,1821,30,25η Μαρτίου,57,28η Οκτωβρίου,37,3x3,1,6η ΥΠΕ,3,Α Χώρα νάμου,10,Α. Σ. Λεωνιδίου,35,Α.Ε.Μαρίου,61,Α.Ε.Σ. Κυνουρίας,2,Α.Ο.Σ.Λ,4,Α.Σ. TKD Λεωνιδίου,30,Α.Σ."Αρκάς",27,Α.Σ.Λεωνιδίου,885,Α.Τ.Λεωνιδίου,3,ΑΑΔΕ,5,Αβραντίνης,1,Αγ.Βασίλειος,17,Αγαπήνωρ,1,Αγγελίες,158,Αγία Παρασκευή,1,αγιασμός,6,Άγιος Ανδρέας,3,Άγιος Βασίλειος,10,Αγίου Πνεύματος,5,Αγρότες,284,αγροτικό ιατρείο,2,Αγροτικός Συνεταιρισμός,64,Αγώνας Δρόμου Νότιας Κυνουρίας,1,Αγώνες δρόμου,93,αγωνισ,1,Αγωνιστική Συνεργασία,2,Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών,1,ΑΔΕΔΥ,11,Αδέσποτα,1,ΑΔΜΗΕ,5,ΑΕΚ Τρίπολης,1,ΑΕΠΙ,5,Αεροδρόμια,3,Αερόστατα,5,Αθήνα,2,Αθλητικά,3802,Αθλητικά Ανακοινώσεις,1,Αθλητισμός,25,αιγιαλός,1,Αιμοδοσία,73,αιολικά πάρκα,4,Ακίνητα,2,ακτοπλοΐα,1,Αλέξης Τσίπρας,1,Αλιεία,10,αλιευτικός σύλλογος,3,αλιευτικός τουρισμός,6,Άλλα αθλήματα,197,ΑΜΕΑ,43,Αμπελουργοί,17,Αμυγδαλιά,30,Ανάβαλος,1,αναγκαστικά μέτρα,17,Ανακοινώσεις,692,ανακύκλωση,2,Αναπτυξιακή Πάρνωνα,217,Αναρ,1,Αναρρίχηση,68,Αναρριχητικός - Ορειβατικός Σύλλογος Λεωνιδίου,23,Ανάσταση,4,Ανέλιξη,1,Ανεμογεννήτριες,36,Ανεξάρτητοι Έλληνες,8,ανεργία,1,Άνεργοι,25,Ανοικτό Πανεπιστήμιο,2,Ανοιχτή συνέλευση,8,αντάμωμα,1,ΑΝΤΑΡΣΥΑ,1,Αντένα,2,αντικαρκινική εταιρεία,1,Αντιφασίστες,1,Αξίζει να δείτε,105,Άξιον Εστί,3,απάτες,17,Απάτη,2,ΑΠΕ,10,απεργία,20,Απογραφή 2011,4,Απογραφή 2021,10,Απογραφή κτιρίων 2021,2,Αποζημιώσεις,8,Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου,2,Απόκριες,142,Απόλλων Τυρού,335,Απόλλωνας Τυρού,98,απολλώνιος δρόμος,2,άποροι,11,Απορρίμματα,34,Αποστολόπουλος,1,αποτελέσματα,1,Απόψεις,1,Απρόβλεπτα,1,απώλεια αντικειμένου,1,αρ,1,Αργολίδα,19,Άργος,1,Αργυράκη,1,Άρθρα,26,Άρθρο,8,αρκ,1,Αρκάδες Αγίου Δημητρίου,1,Αρκαδία,2870,Αρκαδίας,1,Αρκαδικό Πανόραμα,5,Αρκαδικο χωριό,3,Αρκαδικός,4,Άρση βαρών,2,Αρχαιολογία,31,Αρχείο Τσακωνιάς,280,Αρχιτέκτονες,8,Αρχοντικό Τσούχλου,48,Αρχοντικό Χατζηπαναγιώτη,2,ΑΣΕΠ,10,ΑΣΠΕΤ,1,Αστεία,3,Αστέρας Τρίπολης,4,Αστρος,2,Άστρος,38,Αστυνομία,524,Ασφαλιστικά ταμεία,77,ΑΤΕ,1,ατύχημα,12,Άυλη Πολιτιστική κληρονομιά,1,Αυτοδιοίκηση,28,αυτοδιοίκηση-εκλογές,471,Αυτοκίνητο,53,Αυτοκινητόδρομος,6,Αφετηρία Ζωής,2,αφιέρωμα,9,Βαλασόπουλος,3,Βασίλης Κοντοζαμάνης,2,βασιλόπιτα,6,Βασκίνα,45,Βέμμος,9,Βενιζέλος,1,Βιβλίο,57,Βιβλιοθήκη,3,Βίντεο,100,Βιογραφικό,3,Βιολογικός,2,Βιτζηλαίου,5,Βιώσιμη Πόλη,2,Βλάβες,12,Βλάσης,87,Βλησιδιά,22,Βοήθεια στο σπίτι,2,Βόλεϊ,22,βόρεια Κυνουρία,1,Βουδούρης,7,βραβείο,4,Βρύση,1,Γ.Ε.Φ.,1,Γ.Σ.Τυρού,92,Γενική Συνέλευση,74,Γεύσεις Ελλήνων εκλεκτές,6,Γεωργοί,4,γήπεδα,2,γηροκομείο,16,Γιαννακόπουλος,4,Γιαννακούρας,69,Γιαννούσης,5,γιατροί,10,Γιορτή Αμυγδάλου,3,Γιορτή θαλασσινών,9,Γιορτή Κάστανου,4,Γιορτή Κρασιού,23,γιορτή μελιού,10,Γιορτή μελιτζάνας,24,Γιορτή πανσελήνου,2,Γιορτή του Ψαρά,26,Γιορτή Ψαρά,1,Γλυππία,2,γλυπτική,2,Γνώμες,420,Γόντικας,4,γσεε,5,Γυμνάσιο,131,Γυμνάσιο Λεωνιδίου,4,Γυναίκα,12,Γύρος Αμπελώνων,2,Δ.Ε.Τυρού,17,Δ.Ο.Υ.,67,Δακοκτονία,18,Δαλιάνης,10,δανειολήπτες,3,ΔΑΟΚ Αρκαδίας,1,Δασαρχείο,29,Δασικοί Χάρτες,2,Δαφνώνα,6,ΔΕΔΔΗΕ,48,Δέδε,2,Δέδες,4,ΔΕΕΠ,5,ΔΕΗ,114,ΔΕΚΟ,1,Δελτία τύπου,1137,δεντροφύτευση,2,δευτεροβάθμια,2,ΔΗ.ΣΥ.,8,ΔΗΚΕΝΚ,62,Δημ.Ραδιόφωνο Τρίπολης,4,ΔΗΜΑΡ,3,Δημήτρης Κουτσούλης,16,Δημήτρης Πτωχός,91,Δημητσάνα,1,δήμοι,2,Δημοπρασία,54,Δήμος Β.Κυνουρίας,11,Δήμος Βόρειας Κυνουρίας,21,Δήμος Γορτυνίας,1,Δήμος Λεωνιδίου,34,Δήμος Ν.Κυνουρίας,85,Δήμος Νότιας,1,Δήμος Νότιας Κυνουρίας,2412,δήμος Τρίπολης,4,Δήμος Τυρού,2,Δημόσιο,4,δημοσιογράφοι,5,Δημοσκόπηση,3,δημοτικά τέλη,1,Δημοτική Επιτροπή,1,Δημοτικό Συμβούλιο,341,Δημοτικό Σχολείο,264,δημοψήφισμα,1,Δια Βίου Μάθηση,20,διάγγελμα,3,Διαγωνισμός,50,Διαδίκτυο,69,δίαθλο,1,διακοπή νερού,9,διακοπή ρεύματος,83,Διάλεξη,1,Διαμαρτυρία,8,Διαμονή,14,Διανομή τροφίμων,18,διασκέδαση,168,Διατροφή,14,διάφορα,8,διάφορα είδη,13,Διαχειριστική Επιτροπή του Κληροδοτήματος «Γ.Φ.ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ»,1,ΔΙΕΚ,5,Διεύθυνση Δασών,2,Δικαιοσύνη,82,ΔΙΚΕ,3,Δικηγόρος,4,Δίκτυο Αποχέτευσης,1,διόδια,3,δίπλωμα οδήγησης,1,Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος,1,Δολιανά,1,Δολιανίτης,17,δου,1,Δράκος,7,Δράσεις Κυνουρίας,3,Δράση,11,Δρίτσας,7,δρόμος,5,Δυνατή Πελοπόννησος,1,ΔΥΠΑ,11,δυστύχημα,19,δωρεά,32,Δώρο Πάσχα,3,Δώρο Χριστουγέννων,2,εγκαίνια,4,εγκύκλιος,1,ΕΕΣΠΟΦ,1,ΕΕΤΑΑ,2,ΕΕΤΕΜ Αρκαδίας,1,εθελοντισμός,39,έθιμα,7,Εθνική Ελλάδας,14,Εθνική Συσπείρωση,1,Εθνική Τράπεζα,7,ει,1,Ειδήσεις,5,Ειδικό Σχολείο,4,εκαβ,5,Εκδηλώσεις,1114,Εκδήλωση,11,Εκδρομή,80,Έκθεση,88,Έκθεση Φωτογραφίας,10,Εκκλησία,447,Εκλογες,9,Εκλογές,724,Εκπαίδευση,658,εκπομπή,3,εκπτώσεις,9,έκτακτα μέτρα,12,Εκτελεστική επιτροπή,5,ελαιοπαραγωγοί,68,ελαιοτριβεία,1,ΕΛΓΑ,41,Ελεύθεροι επαγγελματίες,4,Ελιά,6,Ελλάδα,1758,Ελληνική Επανάσταση,1,Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία,5,Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αρκαδίας,1,Ελληνικός Στρατός,9,Ελλήνων Συνέλευσις,1,ΕΛΜΕ,27,ΕΛΣΤΑΤ,4,ΕΛΤΑ,8,Έλωνα,12,Εμβολιασμοί,30,Εμπορικό Ναυτικό,1,Εμπορικός σύλλογος,193,εμπόριο,6,Εμποροπανήγυρη,4,ΕΜΥ,18,Εναλλακτική Αριστερή Κίνηση Καθηγητών Αρκαδίας,2,Ενδιαφέρουν,258,Ενέργεια,10,ενεργειακή κρίση,1,Ενημέρωση,4,Ενίσχυση Επιχειρήσεων,5,ενοικίαση ακινήτων,18,ενοίκιο,1,Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αρκαδίας,3,Ένωση Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Αρκαδίας,1,Ένωση Ξενοδόχων,51,Ένωση Οικονομολόγων Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου,1,Ένωση Τουριστικών καταλυμάτων Νότιας Κυνουρίας,6,εξοικονομώ,7,Εξωτερική Πολιτική,3,ΕΟΔΥ,212,ΕΟΜΜΕΧ,1,ΕΟΠΥΥ,4,Εορτή,17,ΕΠΑ.Σ.Τρίπολης,1,ΕΠΑΛ,92,επαρχιακός Τύπος,2,επέτειοι,14,Επίδομα,1,επίδομα θέρμανσης,3,επιδόματα,28,Επιδοτήσεις,47,Επικαιρότητ,1,Επικαιρότητα,13460,Επικαιρότητα Νότια Κυνουρία Λεωνίδιο,1,επικουρικό προσωπικό,2,Επιμελητήρια Πελοποννήσου,9,Επιμελητήριο Αρκαδίας,412,έπιπλα,1,Επιστολές,30,Επιτάφιος,7,Επιτροπή Αγώνα Πάρνωνα,2,Επιτροπή Διαβούλευσης,4,Επιτροπή Παιδείας,8,Επιχειρηματικότητα,89,Επιχειρήσεις,176,Επιχειρήσεις εστίασης,25,ΕΠΟ,3,ΕΠΣ Αρκαδίας,11,ΕΠΣ.Αρκαδίας,109,ΕΠΣΑ,47,Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα,7,Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα Αρκαδίας,346,Έργα,310,εργαζόμενοι,2,ΕΡΓΑΝΗ,1,Εργασία,415,Εργαστήριο,8,Εργατικό κέντρο,16,Έρευνα,1,ΕΡΤ,30,Ερυθρός Σταυρός,4,Ερωτηματολόγιο,1,εσαμεα,1,ΕΣΕΤ,1,ΕΣΗΕΑ,1,ΕΣΠΑ,55,εστίαση,11,Εύη Τατούλη,66,Ευθυμογράφημα,18,Ευρωεκλογές,5,Ευρωπαική Ένωση,3,Ευχές,58,ΕΦΕΤ,11,ΕΦΚΑ,12,Εφορεία Αρχαιοτήτων Αρκαδίας,2,Εφορία,3,Ζάβιτσα,1,Ζαρίτσι,2,Ζαχαριάς,14,ζημιές,5,ζώα,1,ζωγραφική,11,Ζωντανή μετάδοση,1,Ζώταλης,1,Η Πελοπόννησος Μπροστά,126,ηλεκτρονικό έγκλημα,1,Ηλιοπούλου,4,ημερίδα,32,Ηρακλής,1,Θέατρο,90,θέατρο σκιών,15,Θεοδωράκη,1,θεοδωράκης,2,θεολόγοι,2,Θεοφάνεια,39,Θεοφάνια,1,θερινό σχολείο,6,θέρμανση,1,θηροφύλακες,5,Ι. Μ. Αγίου Νικολάου Σίντζας,3,Ι.Μ. Αρτοκωστάς,1,Ι.Μ.Αγίου Νικολάου Καρυάς,4,Ι.Μ.Αγίου Νικολάου Σίντζας,26,Ι.Μ.Ελώνης,89,Ι.Μ.Ταξιάρχη Μιχαήλ Μουράς,1,Ιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας,7,ιατροί,2,ιατρός,2,Ιδιαίτερα μαθήματα,5,ΙΕΚ,12,Ιερά Μονή Σίντζας,2,ΙΚΑ,39,ΙΚΑ.,1,ΙΝ.Ε.,1,ΙΝΕ ΓΣΕΕ,2,ΙΝΣΕΤΕ,1,ιπποειδή,1,Ισοπολιτεία,7,Ιστορικά,47,Ιταλία,1,Κ.Ε.Δ.Ε,9,Κ.Ε.Ε.,2,Κ.Ε.Π.,14,Κ.Ε.Φ.,1,καζίνο,1,Καθαρά Δευτέρα,4,καιρός,242,κακοκαιρία,42,Καλαθά,1,κάλαντα,4,Κάλεσμα,1,Καλλικράτης,9,Καλό Λίβάδι,1,κάπνισμα,4,Καρβελάς,4,Καρδαράς,1,Καρναβάλι,10,Καρυές,1,καρχαρίας,1,Καστανιές,2,Καστάνιτσα,1,κάστανο,7,καστανοπααγωγοί,1,καστανοπαραγωγοί,3,καταγγελίες,5,Καταδυτικό πάρκο,29,καταναλωτές,7,καταστήματα,10,κατηγορία,1,κατοικίδια,2,Κατσίρης,2,Καύσιμα,6,καύσωνας,1,ΚΔΑΜ,1,ΚΔΑΠ,3,ΚΕΚ,3,Κέντρα Κοινότητας,6,Κέντρο Κοινότητας,11,Κέντρο Πληροφόρησης,8,Κέντρο Πρόληψης,3,Κέντρο Πρόληψης Αρκαδίας,7,Κέντρο Υγείας,118,Κεντροαριστερά,4,ΚΕΠ,3,Κεραυνός,1,Κηδεία,147,ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ.,1,Κιβωτός του Κόσμου,4,ΚΙΝΑΛ,3,Κίνημα Αλλαγής,33,κινηματογράφος,81,Κίνηση,1,ΚΚΕ,82,Κλειστό Γυμναστήριο,5,κληροδοτήματα,18,κλήρωση,2,ΚΝΕ,1,Κοινωνία,90,Κοινωνικά,447,Κοινωνικά Εκκλησία,1,Κοινωνικά Λεωνίδιο,2,Κοινωνικά Νότια Κυνουρία,1,Κοινωφελής Επιχείρηση,27,Κόκκορης,1,κολύμβηση,6,Κοντοζαμάνης,27,κοπή πίτας,30,Κορακοβούνι,3,Κορινθία,10,Κόρινθος,2,Κορολόγος,1,Κορομηλιά,1,κορονοϊός,415,Κορωνοϊός,392,Κοσμάς,289,Κόσμος,99,Κοτρώτσος,1,Κοτσώλης,1,Κουκλοθέατρο,15,Κουνουπιά,32,Κουτρούκης,5,ΚΠΝΝΑ,1,κρεοπωλεία,1,Κρυονέρι,4,ΚΤΕΛ,69,Κτηματική Υπηρεσία,4,Κτηματολόγιο,21,κτηνοτρόφοι,49,ΚΤΥΠ,1,κυκλοφοριακές ρυθμίσεις,38,κυκλοφοριακό,33,Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου,7,Κυνηγετικός Σύλλογος,40,Κυνηγοί,35,Κυνουρία,42,Κυπαρίσσι,1,Κύπελλο Αρκαδίας,27,Κύπρος,3,Κωνσταντινόπουλος,135,Κώστας Βλάσης,36,Λαϊκή αγορά,117,Λαϊκή Ενότητα,11,Λαική συσπείρωση,48,Λαϊκή συσπείρωση,26,Λάκκος,11,Λάκος,7,Λακωνία,23,Λαλουδάκης,38,Λαμπρόπουλος,44,Λαογραφία,77,ΛΑΟΣ,1,λαχειοφόρος,6,Λειβαδά,1,Λειβάδι,20,Λεκκός,1,λευκή νύχτα,1,Λεωνίδιο,4011,Λεωνίδιο Αλλάζουμε,8,Λεωνίδιο Επικαιρότητα,1,Λεωνίδιο Επικαιρότητα Ανακοινώσεις,1,Λεωνίδιο Κοινωνικά,1,Λεωνίδιο Κοινωνικά Επικαιρότητα,1,Λεωνίδιο Νότια Κυνουρία,3,Λεωφορία,2,Λιβάδι,13,Λιμάνι,30,Λιμεναρχείο,63,Λιμενικό Σώμα,44,Λιμενικό Ταμείο,9,λογιστές,24,Λούλουγγας,1,Λύκειο,84,Λυκουρέντζος,76,Λυμπεροπούλου,2,Λυσίκατος,137,μαγειρική,4,Μαθητές,2,Μαίναλο,4,Μανδρώνης,4,Μάνος,1,Μάνου Ελένη,1,Μανώλης,3,Μανώλης Δολιανίτης,38,Μανώλης Μάκαρης,6,Μαρί,35,Μαρνέρης,118,Μαρτάνο,5,Μέλανα,13,Μέλι,1,Μελισσοκόμοι,15,Μελιτζάzz,191,Μέρα25,6,Μεσσηνία,19,Μετανάστες,2,μεταφορά μαθητών,2,μέτρα προστασίας,21,Μετρό,1,Μητέρα,6,Μητρόπολη,16,Μητσοτάκης,18,Μηχανές,1,Μηχανικοί,8,Μιχελάκης,2,ΜΜΕ,7,Μνημείο,1,μνημόσυνο,52,Μονάδα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών (ΜΔ ΠΠ) Νότιας Πελοποννήσου,6,Μονάδα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Νότιας Πελοποννήσου,1,Μοναστήρι,6,μονοπάτια,4,ΜΟΡΕΑΣ,5,ΜΟΡΙΑΣ ΑΕ Α.Ο.Τ.Α,2,Μορφωτικός Σύλλογος,112,Μοτοπαρέα,67,Μοτοπαρέα Λεωνιδίου,8,Μοτοσικλέτα,49,Μούρα,3,μουσεία,44,μουσική,17,μουστός,3,Μπακούρης,1,Μπαμπαδήμας,57,Μπάσκετ,556,Μπάσκετ Α. Σ. Λεωνιδίου,9,Μπερέτσος,1,Μπερτζελέτος,6,Μπιρσίμ,8,Μπουντρούκας,5,Μυθική Πελοπόννησος,3,ν,1,Ναρκωτικά,2,Νατάσα Πετρούλια,4,ναυάγιο,1,Ναύπλιο,2,Ναυτικοί,4,ΝΔ,240,Νέα Γρίπη,6,Νέα Δημοκρατία,60,Νέα Πελοπόννησος,224,Νέα Πορεία για τη Νότια Κυνουρία,24,Νέοι Δρόμοι,2,Νεολαία ΠΑΣΟΚ,3,νερό,7,νηπιαγωγείο,77,νίκ,1,Νίκας,113,Νικολάκου,10,ΝΟΔΕ,4,Νομαρχία Αρκαδίας,6,νομοσχέδιο,1,Νότια Κυνουρία,24,Νότια Κυνουρία,6016,Νότια Κυνουρία Τουρισμός,1,ΝΠΙΔ,1,ντοκιμαντέρ,8,νυχτερινό ρεύμα,1,ξενοδοχεία,1,Ξενοδόχοι,32,Ξύλα,1,Ο άλλος δρόμος,21,Ο τόπος μας,5,Ο.Ε.ΕΣ.Π.,1,Ο.Τ.Ε.,6,ΟΑΕΔ,77,ΟΑΕΕ,21,ΟΓΑ,25,Οδηγίες,19,Οδηγοί,1,οδικό δίκτυο,2,Οδοιπορικό Ιστορίας,3,οδοντιατρικός Αρκαδίας,2,οεβα,1,ΟΕΒΕΑ,2,Οικ,1,Οικοδόμοι,4,Οικολόγοι,6,Οικονομ,1,Οικονομία,978,Οικονομική επιτροπή,164,Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος,3,Οινοπαραγωγοί,5,ΟΚΕ,1,Ολυμπιακοί Αγώνες,2,Ολυμπιακός,1,Ολυμπιακός Λεωνιδίου,264,ομιλία,26,Ομογένεια,51,Ομοσπονδία TKD ITF,8,ΟΝΝΕΔ,9,ΟΠΑΠ,5,ΟΠΕΚΑ,6,ΟΠΕΚΕΠΕ,4,όπερα,1,Όραμα-Γνώση - Πρόοδος,5,Όραμα-Γνώση-Πρόοδος,56,Ορειβασία,196,Ορθοπαιδικός,1,ορκωμοσία,2,ΟΣΔΕ,4,οσε,5,Όσκαρ,1,ΟΤΑ,14,Ουκρανία,4,Ουράνης,4,Π.Ο.Ε.,1,Π.Ο.Φ.Ε.Ε.,1,παγκόσμια ημέρα,3,Παγώνης,2,ΠΑΖΛ,6,Παιδί,76,παιδί Τυρός,1,Παιδίατρος,11,Παιδικά χωριά SOS,2,Παιδική Χαρά,13,Παιδική Χορωδία,16,Παιδικό Πρωτάθλημα Αρκαδίας,3,Παιδικό Πρωτάθλημα Αρρκαδίας,1,παιδικός σταθμός,45,Παιδότοπος,1,παλαίμαχοι,2,Παλαιοχώρι,67,ΠΑΜΕ,6,Παμπελοποννησιακό Οδοντιατρικό Συνέδριο,4,Παναγιωτόπουλος,1,Παναρκαδική ομοσπονδία,36,Παναρκαδική ομοσπονδία Αμερικης,3,Παναρκαδικό Νοσοκομείο,62,Παναρκαδικό Συνδικάτο Εργατών Οικοδόμων,1,Παναρκαδικός,3,Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας,4,Πανελλήνιες,42,Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου,30,πανηγύρια,66,Πανθυρεατικός,3,Πανσέληνος,1,Παπαδημητρόπουλος,1,Παπαηλιού,35,Παπαθανασόπουλος,158,Παπαμιχαήλ,3,Παπανδρέου,4,παραδοσιακοί χοροί,8,Παραλία Τυρού,4,Παραλίες,17,Παράλιο Άστρος,1,παράξενα,1,Παραπολιτικά,2,ΠαραΤυρό,36,παρέλαση,7,Παρθενώνας,1,Πάρνωνας,42,Πάρνωνας Α.Ε.,1,Παρουσίαση,14,ΠΑΣΟΚ,91,ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής,54,Πάσχα,262,Πατσαρίνος,1,Πάχος,2,ΠΕ Αρκαδίας,82,ΠΕΔ,5,Πεζοπορία,65,Πεζοπόροι Τυρού,199,Πειραιώς,1,Πελετά,222,Πελοπόνησος Αφετηρία Ζωής,19,Πελοποννησιακή Ένωση,3,Πελοποννησιακή Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας,11,Πελοποννησιακή Συμμαχία,3,Πελοπόννησος,219,πελοπόννησος - Αφετηρία Ζωής,1,Πελοπόννησος ΑΕ,1,Πελοπόννησος Οικολογική,2,Πελοπόννησος Πρώτα,6,Πελοπόννησος Expo,10,πεπ,1,Πέρα Μέλανα,91,Περιβάλλον,274,περιβάλον,1,Περιοδικό,1,Περιπατητικός τουρισμός,7,περιφερεια,1,Περιφέρεια Πελοποννήσου,1754,Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Πελοποννήσου,11,Περιφερειακή Επιτροπή,1,Περιφερειακό Συμβούλιο,67,ΠεΣυ,1,Πετρέλαιο,3,Πέτρος Τατούλης,212,Πηγάδι,51,πιστοποιητικά,3,πίτα,6,Πλάκα,216,Πλατανάκι,27,Πλάτατος,1,πλημμύρες,2,πνευματική ιδιοκτησία,2,Πνιγμός,5,πο,1,Ποδήλατο,39,Ποδόσφαιρο,2154,ΠΟΕ-ΟΤΑ,1,Ποίηση,5,Πολεμική Αεροπορία,5,Πολεμικό Ναυτικό,3,πόλεμος,3,Πολιτικά,1330,Πολιτική προστασία,57,Πολιτισμός,1044,Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Απανταχού Πουλιθριωτών,2,Πολιτιστικός Σύλλογος,17,Πολιτιστικός Σύλλογος Τυρού,6,Πολίχνη-Δράση,1,Πολτική,2,πολύτεκνοι,3,Πολυτεχνείο,2,Ποτάμι,6,Πούλιθρα,266,Πραγματευτή,82,Πρασιές,1,Πραστός,42,Πρέγασος,1,Πρόεδρος της Δημοκρατίας,2,προειδοποιήσεις,3,προκηρύξεις,87,Προσκλήσεις,2,Πρόσκληση,10,πρόσκοποι,1,Προσφορά εργασίας,7,Πρόσφυγες,2,Πρόσωπα,34,Πρώτα η Πελοπόννησος,33,πρώτες βοήθειες,4,πρωτοβάθμια εκπαίδευση,2,Πρωτομαγιά,10,πρωτοχρονιά,10,πτηνά,1,Πυρασφάλεια,3,πύργος Τσικαλιώτη,26,Πυργούδι,3,Πυρόπληκτοι,5,πυροπροστασία,5,Πυροσβεστική,148,πυσδε,1,πωλήσεις ακινήτων,40,πωλήσεις επιχειρήσεων,2,πωλήσεις οχημάτων,6,ραδιόφωνο,6,Ρέππας,8,ρετρό,5,ρεύμα,11,Ρολόι,1,Ρουσιάς,4,ρύθμιση οφειλών,2,Σ.Ο.Κ,1,Σαλάκος,10,Σαμαράς,1,Σαμπατική,38,ΣΑΟΟ,6,Σαπουνακαίικα,21,Σαπουνακέικα,3,Σαπουνακέϊκα,35,Σαραντάρης,28,ΣΔΑΜ,1,σεισμός,34,σεμινάριο,32,ΣΕΤΕ,3,Σιδηρόδρομος,4,Σινεμά,177,σίταινα,6,Σιώρας,23,σκάκι,2,Σκαντζός,24,Σκύλος,1,Σπηλαιολόγοι,24,Στάικος Χρήστος,3,Στατιστική Υπηρεσία,9,ΣτΕ,3,Στεγνοκαθαριστήριο,1,Στέφανος Κασσελάκης,1,Στίβος,49,στρατολογία,4,συγκοινωνία,15,Σύλλογος "Αγ.Απόστολοι",28,Σύλλογος "Άγιος Γεώργιος",3,Σύλλογος "Αθηνά",10,Σύλλογος "Απόλλων",16,Σύλλογος "Επαρχία Κυνουρίας",4,Σύλλογος "Ζεστή Φωλιά",9,Σύλλογος "Η Πολίχνη",3,Σύλλογος "Λεωνίδιον",20,Σύλλογος Αμυγδαλιάς,3,Σύλλογος Αναρριχητών,1,Σύλλογος Απανταχού Αμυγδαλιωτών,12,Σύλλογος Απανταχού Βασκινιωτών,7,Σύλλογος Απανταχού Πηγαδιωτών,4,Σύλλογος Απανταχού Τσιταλιωτών,11,σύλλογος Βασκινιωτών,4,Σύλλογος γονέων,156,Σύλλογος Δαφνώνας,10,Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Αρκαδίας,2,Σύλλογος Καφεστιατόρων Αρκαδίας,4,Σύλλογος Κτηνοτρόφων,3,Σύλλογος Μαριωτών,13,Σύλλογος Παλαιοχωριτών,6,Σύλλογος Πεζοπόρων Τυρού,49,Σύλλογος Πελετιωτών,1,Σύλλογος Πηγαδιωτών,1,Σύλλογος Πολυτέκνων Αρκαδίας,1,Σύλλογος Πραστού και Τσακωνιάς,1,Σύλλογος Πωλητών Λαϊκών Αγορών Λεωνιδίου - Άστρους,1,Σύλλογος Φροντιστών Αρκαδίας-Λακωνίας,9,Σύλλογος"Πολίχνη",9,Συμπολιτεία,70,Συναυλία,151,Σύνδεσμος Κοσμιτών,1,Συνέδριο,52,συνέντευξη,45,συνήγορος του πολίτη,1,συνταγές,37,συνταγογράφηση,1,Συνταξιούχοι,30,ΣΥΡΙΖΑ,45,ΣΥΡΙΖΑ.,147,σχολεία,62,Σχολή Οδηγών,2,σχόλια,1,Σωματείο Γυναικών,2,Σωματείο εργαζόμενων στην ενέργεια Νομών Πελοποννήσου,5,Σωματείο Εργαζομένων στις Εμπορικές Επιχειρήσεις και Υπηρεσίες Αρκαδίας,4,τ,1,Τ.,1,Τ.Α.Π.,1,Τ.Ε.Ε.,11,Τ.Ο.Π.,4,Ταβέρνα,1,ΤΑΞΙ,2,ταξίδια,3,ΤΑΠΤΟΚ,3,Τατούλης,268,ΤΕΒΑ,22,ΤΕΕ,8,τέλη,8,τέλη κυκλοφορίας,5,Τέμπη,1,τένις,2,τέννις,5,Τέχνη,11,Τεχνικό Πρόγραμμα,11,Τεχνολογία,60,Τηγάνι,3,τηλεόραση,113,τηλεφωνία,1,Τίμος Κατσίπος,1,τοξοβολία,5,Τοπικά,18,Τοπικό Αρχείο,4,Τορόντο,1,Τορυισμός,1,Τουρισμός,543,Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου,5,Τράπεζα Πειραιώς,6,τράπεζες,23,Τρίαθλο,30,Τριανταφύλλου,3,Τρίπολη,11,Τρίτεκνοι,7,Τροχαία,6,Τροχαίο,52,Τροχάνη,1,Τροχόσπιτα,1,Τσάκωνες Περιπατητές,35,Τσακωνιά,151,Τσακώνικη διάλεκτος,72,τσακώνικη μελιτζάνα,6,Τσακώνικη υφαντική,19,τσακώνικο συνέδριο,6,Τσακώνικος Δρόμος,10,Τσακώνικος Συνεταιρισμός,1,Τσακώνικος Συνεταιρισμός Γυναικών,2,Τσακώνικος Χορός,18,Τσακωνοπαρέα,24,Τσέρφο,1,Τσιγκούνης,13,Τσικνοπέμπτη,8,Τσιλιβής,2,Τσίπρας,1,Τσιτάλια,67,ΤΣΜΕΔΕ,1,Τύπος,1,Τυρός,1175,Τύρος,1,Τυρός Τρίαθλον,5,Τυρού,1,Υγεία,857,ύδρευση,4,ΥΠΕΞ,2,ΥΠΕΣ,1,Υπηρεσίες,11,υποδομών,1,Υποθηκοφυλακείο,2,Υποτροφίες,12,Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης,5,Υπουργείο Εργασίας,3,Υπουργείο Εσωτερικών,6,Υπουργείο Ναυτιλίας,3,Υπουργείο Παιδείας,22,Υπουργείο Πολιτισμού,3,Φ.Ο.Σ.Λ.,1,Φάμπρικα,1,Φάμπρικα Πολιτισμού,170,Φαράγγι,1,Φαρμακεία,4,Φαρμακοποιοί,5,ΦΕΚ,1,Φεστιβάλ,80,Φεστιβάλ αναρρίχησης,21,Φεστιβάλ Γαστρονομίας,1,Φεστιβάλ Μελιτζάνας,58,Φεστιβάλ Μπύρας Πελοποννήσου,1,Φιλαρμονική,38,Φιλόδημοι Πολίτες,41,Φιλοζωικός Σύλλογος,2,φιλόζωοι,21,Φίλοι Εθνικής Ελλάδος,1,Φλόγα,1,ΦΟΔΣΑ,5,φοιτητές,2,Φορέας Διαχείρησης Πάρνωνα,10,Φορέας Διαχείρισης Οικολογικού Πάρκου,152,Φορείς,8,φορολογία,60,Φορολογικά,107,Φόρος ακινήτων,1,φυσικό αέριο,7,Φωκιανό,35,Φωτιά,7,Φωτογραφία,12,Φωτογραφίες,67,ΧΑΔΑ,6,χάκερς,1,Χαμόγελο του παιδιού,15,Χαράλαμπος Λυσίκατος,50,Χάρτες,3,Χείλαρης,16,χιόνια,28,Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου,1,χιούμορ,1,Χορευτικό συγκρότημα,7,Χορευτικός Όμιλος,7,χοροεσπερίδα,48,Χορός,52,Χορωδία,44,Χορωδία Ενηλίκων,22,Χουζούρης,4,Χούνη,3,Χριστούγεννα,299,Χρονογράφημα,14,Χρυσή Αυγή,23,Ψαράς,1,ψάρεμα,2,Ψαρολόγος,9,Ψηφιακή Διακυβέρνηση,23,ψήφισμα,7,Ψυκτικοί,1,Ψυχολογία,10,Ωδείο,16,ώρα,18,Advertorial,61,agenda,2,Beach Soccer,4,Beach Tennis,20,Beach Volley,50,Black Friday,3,Climbinleonidio,2,Erasmus,4,EUROPE DIRECT Πελοπόννησος,1,Events,1,expo,5,Facebook,17,fake news,1,Google,6,gov,7,I Love GR,11,Kορωνοϊός,1,Leader,42,leonidion.gr,1,Lockdown,39,natura,3,open mall,2,Open Real Estate,11,Peloponnese Wine festival,2,Photo Gallery,1,Pizza,1,POS,2,Rally,1,Taekwon Do,78,Taxisnet,10,TKD WTF,15,Toolbar,1,top,13,TsakoniART,1,Tyros Action Camp,3,TYROS OPEN SEA SWIM EVENT,3,TYROS SEA Festival,13,Tyros Triathlon,15,TyrosRun,21,Unesco,1,Video,1325,Viral,1,WWF,2,Yoga,2,
ltr
item
Leonidion.gr: Γνωρίστε τους υποψηφίους Δημ. Συμβούλους του Γιάννη Μαρνέρη (pics)
Γνωρίστε τους υποψηφίους Δημ. Συμβούλους του Γιάννη Μαρνέρη (pics)
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhEttcN-y_0u996NdQZY4EG-uPv3oCcf-iJICZHIiIRGosHD_8q863jkqmdDs45EytKBXg0EyOjP3z4MyAb4XM_XKPJFX1GD0_-PD4OskXceiEiCmqZq26ewGNHUP-vlqTJyBpcn2yEDlg/s640/MARNERIS.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhEttcN-y_0u996NdQZY4EG-uPv3oCcf-iJICZHIiIRGosHD_8q863jkqmdDs45EytKBXg0EyOjP3z4MyAb4XM_XKPJFX1GD0_-PD4OskXceiEiCmqZq26ewGNHUP-vlqTJyBpcn2yEDlg/s72-c/MARNERIS.jpg
Leonidion.gr
https://www.leonidion.gr/2019/05/pics_12.html
https://www.leonidion.gr/
https://www.leonidion.gr/
https://www.leonidion.gr/2019/05/pics_12.html
true
1463647731720589503
UTF-8
Φορτώθηκαν όλα τα δημοσιεύματα Δεν βρέθηκαν δημοσιεύματα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσοτερα Cancel reply Διαγραφή Από τον Αρχική σελίδα Σελίδες Δημοσιεύματα Δείτε τα όλα ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ SEARCH Όλα τα δημοσιεύματα Δεν βρέθηκε δημοσίευμα που να ταιριάζει στην αναζήτηση ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαίου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαίου Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες πριν χτες $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες πριν περισσότερες από 5 εβδομάδες Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content