Γνωρίστε τους υποψηφίους Δημ. Συμβούλους του Γιάννη Μαρνέρη (pics)

Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας 2011 – 2014 Δημοτικός υπάλληλος Δήμου Τυρού 1982 – 2010 Νομαρχιακός Σύμβουλος Αρκαδίας για 8 έτη ...


Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας 2011 – 2014

Δημοτικός υπάλληλος Δήμου Τυρού 1982 – 2010
Νομαρχιακός Σύμβουλος Αρκαδίας για 8 έτη
Μέλος της επιτροπής των Αναπτυξιακών Προγραμμάτων της ΚΕΔΕ (2011 – 2014)Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με τον Συνδυασμό "Φιλόδημοι Πολίτες"

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΟΣΜΑ


ΛΑΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Γεωργίου
Ο Λάτσης Δημήτριος γεννήθηκε το 1971 στον Κοσμά Αρκαδίας, όπου και μεγάλωσε. Είναι το τρίτο από τα επτά παιδιά της πολυμελούς οικογένειας του. Είναι παντρεμένος με τη Λάτση Ελένη του Ηλία, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά. Είναι αγρότης και ασχολείται επίσης εμπειροτεχνικά με διάφορες εργασίες. Από το 2002-2010 διετέλεσε κοινοτικός σύμβουλος στην Κοινότητα Κοσμά, ενώ υπήρξε Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Κοσμά την περίοδο 2010 - 2014 επί δημαρχίας κ. Μαρνέρη Ιωάννη. Με αγάπη για τον τόπο του αλλά και με την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον συμπορεύεται στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό «Φιλόδημοι Πολίτες» και τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Μαρνέρη. Για έναν δήμο συλλογικό, άμεσο, καθημερινό αλλά και μία τοπική αυτοδιοίκηση που δύναται να χαρίσει στον πολίτη την απαραίτητη αισιοδοξία για το αύριο.

ΡΟΡΡΗ ΜΕΤΑΞΙΑ του Γεωργίου
Η Ρόρρη Μεταξία  γεννήθηκε το 1959 στον Κοσμά Κυνουρίας όπου και μεγάλωσε. Γονείς της είναι η Μαργαρίτα Ρόρρη και ο Γιώργος Ρόρρης, γνωστός και ως «Κακαβάς», ο οποίος ήταν ο ταχυδρόμος των χωριών μας, την εποχή εκείνη. Τα εφηβικά της χρόνια τα πέρασε στο Λεωνίδιο όπου και φοίτησε στο γυμνάσιο του. Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Γρίβα και έχουν 2 παιδιά. Τα τελευταία χρόνια, μετά τη συνταξιοδότηση της από τον ιδιωτικό τομέα, περνάει και πάλι όλο και περισσότερο χρόνο στο χωριό της τον Κοσμά όπου παράλληλα με τις φυσικές ομορφιές του τόπου, διαπιστώνει πόση ακόμα ανάπτυξη μπορεί να πάρει αυτός ο τόπος και γενικότερα, αυτός ο Δήμος. Γι’ αυτό το λόγο αποδέχτηκε την τιμητική πρόταση του Γιάννη Μαρνέρη και αποφάσισε να συμμετέχει στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.


ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ


ΑΡΓΥΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του Ηλία
Η Αργυράκη Μαρία γεννήθηκε το 1975. Είναι Πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.), του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει ασχοληθεί σε επίπεδο πρωταθλητισμού με την καλαθοσφαίριση ως αθλήτρια για δέκα χρόνια, κατακτώντας ένα παγκόσμιο και δύο πανελλήνια πρωταθλήματα. Έχει ιδρύσει Ιδιωτική (Argys Basketball Summer Camp 1993-1996), αλλά και Δημοτική Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης ως μόνιμος υπάλληλος ΟΤΑ του Δήμου Λεωνιδίου, στη θέση καθηγήτριας φυσικής αγωγής (2004-2008) όπως, κατά το ίδιο διάστημα, ήταν και υπεύθυνη στα αγωνιστικά τμήματα ανδρών & γυναικών του Α.Σ. Λεωνιδίου. Από το 2000-2006 και 2013 έως σήμερα ασχολείται με την εστίαση. Είναι παντρεμένη με τον Βλάμη Γεώργιο και έχει έναν γιο.


ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Ηλία
Ο Αργύρης Παναγιώτης γεννήθηκε το 1967 και είναι μόνιμος κάτοικος Λεωνιδίου. Ασχολείται με αγροτικές εργασίες.

ΒΛΑΜΗ ΜΑΡΙΑ του Ανδρέα
Η Βλάμη Μαρία γεννήθηκε το 1976 και είναι απόφοιτη της Σχολής Παραϊατρικών Επαγγελμάτων. Εργάζεται στο Ακτινοδιαγνωστικό Τμήμα του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης.


ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Ιωάννη
Ο Γεωργίτσης Παναγιώτης γεννήθηκε το 1949 και είναι συνταξιούχος γεωπόνος. Ασχολείται με την τοπική αυτοδιοίκηση και τα κοινά για πάνω από 20 χρόνια. Έχει διατελέσει πρόεδρος του Δ.Σ. Νότιας Κυνουρίας, όπως και πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λεωνιδίου. Διαμένει μόνιμα στο Λεωνίδιο και έχει δύο παιδιά.


ΓΙΑΝΝΟΥΣΗΣ ΣΟΦΟΚΛΗΣ του Παναγιώτη
Ο Γιαννούσης Σοφοκλής γεννήθηκε το 1992. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Είναι αθλητής στην ποδοσφαιρική ομάδα του Α.Σ.Λεωνιδίου. Κατέχει δίπλωμα προπονητικής ποδοσφαίρου UEFA C, καθώς και δίπλωμα ναυαγοσώστη. Είναι ενεργό μέλος της Μοτοπαρέας Λεωνιδίου όπως και στο Χορευτικό Σύλλογο Λεωνιδίου. Ομιλεί Αγγλικά και Γερμανικά. Εργάζεται ως στέλεχος των Ειδικών δυνάμεων του Ελληνικού Στρατού.


ΓΟΛΕΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ιωάννη
Ο Γολεγός Γεώργιος γεννήθηκε το 1974 και είναι μόνιμος κάτοικος Λεωνιδίου. Είναι και ο ίδιος αγρότης μιας και κατάγεται από αγροτική οικογένεια. Είναι μέλος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Λεωνιδίου για δέκα και πλέον έτη. Επίσης είναι εδώ και πολλά χρόνια Επίτροπος στην Ιερά Μητρόπολη Λεωνιδίου.

ΔΑΝΕΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Μιχαήλ
Ο Δανεσής Θεόδωρος γεννήθηκε το 1953 στο Λεωνίδιο. Είναι Πολιτικός Μηχανικός και διαθέτει γραφείο στο Λεωνίδιο. Ασχολείται με τα κοινά από το 1978. Εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος για πολλά χρόνια. Είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες.


ΔΙΑΤΣΙΓΚΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ του Ιωάννη
Η Ευγενία Διατσίγκου γεννήθηκε το 1983 και έζησε στο Λεωνίδιο μέχρι να ολοκληρώσει τα σχολικά της χρόνια. Φοίτησε στο ΤΕΙ Φυσικοθεραπείας Αθήνας και παρέμεινε εκεί για να εργαστεί στο αντικείμενό της για μερικά χρόνια. Επέστρεψε στο Λεωνίδιο το 2011, είναι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Τροχάνη του Κωνσταντίνου και μητέρα δύο παιδιών. 


ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Διαμαντής) του Νικολάου
Ο Δημήτρης (Διαμαντής) Καρακίτσος γεννήθηκε το 1959 στον Άγιο Βασίλειο Κυνουρίας. Τελείωσε το Λύκειο Βλαχιώτη Λακωνίας και υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στη Γ΄ ΜΑΚ (Μοίρα Αμφιβίων Καταδρομών) των Ελληνικών Ένοπλων Δυνάμεων. Εργάστηκε ως Γραμματέας της Κοινότητας Αγίου Βασιλείου (1981-1998) και στη συνέχεια υπηρέτησε ως δημοτικός υπάλληλος στον Δήμο Λεωνιδίου και στον Δήμο Νότιας Κυνουρίας (1999 έως 30-4-2019) όπου εργάστηκε με επιτυχία στο Τμήμα Οικονομικών - Γραφείο Εσόδων & Δαπανών. Κατά τη θητεία του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ανταποκρίθηκε με επιτυχία και απόλυτη διαφάνεια στα υπηρεσιακά του καθήκοντα και διακρίθηκε για τον σεβασμό του προς τον πολίτη και την πιστή εφαρμογή των Νόμων. Παράλληλα δραστηριοποιείται επαγγελματικά και στον πρωτογενή τομέα παραγωγής και συγκεκριμένα στην παραγωγή ελαιολάδου και βρώσιμης ελιάς στον Νομό Λακωνίας. Η αγάπη και το ενδιαφέρον του για τα κοινά εκδηλώθηκε από την αγάπη του για το χωριό του, που υπηρέτησε ως υπάλληλος και στο οποίο ζει μόνιμα. Η μακρόχρονη θητεία του στην πρωτοβάθμια Τοπική Αυτοδιοίκηση και τα πολλά διοικητικά και οικονομικά αντικείμενα στα οποία ανταποκρίθηκε, τον καθιστούν γνήσιο αυτοδιοικητικό παράγοντα, με μεγάλο απόθεμα γνώσης, πλούσια διοικητική εμπειρία και σωστές απόψεις για το παρόν και το μέλλον του Δήμου μας. Είναι παντρεμένος με την Σταμάτα Κοτσώνη. 

ΚΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Γεωργίου 
Ο Κουλός Ευάγγελος γεννήθηκε το 1980 και είναι πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός Έργων Υποδομής Τ.Ε.. Από το 2007 διατηρεί τεχνικό γραφείο με έδρα τα Τσιτάλια Αρκαδίας με αντικείμενο τις τοπογραφικές μελέτες και την κατασκευή δημοσίων έργων, κυρίως στον τομέα της οδοποιίας και των υδραυλικών. Είναι ερασιτέχνης μελισσοκόμος και ερασιτέχνης φωτογράφος. Είναι επίσης δάσκαλος φωτογραφίας στον Πολιτιστικό Όμιλο του Πανεπιστημίου Αθηνών.

ΚΥΡΙΟΥ ΣΟΦΙΑ του Σπυρίδωνα
Η Σοφία Κυρίου γεννήθηκε το 1993. Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Λεωνιδίου και είναι τελειόφοιτη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στο τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών, με κατεύθυνση τα Χρηματοοικονομικά. Η πτυχιακή της εργασία αφορά τις εναλλακτικές επενδύσεις. Έχει εργαστεί σε λογιστικό και σε ασφαλιστικό γραφείο. Διαθέτει πολύ καλό επίπεδο ομιλίας, κατανόησης και γραφής της Αγγλικής γλώσσας (κάτοχος FCE) όπως επίσης έχει και γνώσεις Η/Υ (κάτοχος ECDL). Έχει ασχοληθεί σε επίπεδο πρωταθλητισμού με το Taekwondo, έχοντας πανευρωπαϊκές διακρίσεις. Ο πρωταθλητισμός έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην πορεία και την εξέλιξή της, καθώς τη βοήθησε να διαμορφώσει έναν δυναμικό και πειθαρχημένο χαρακτήρα. Από μικρή έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την μουσική και τις Τέχνες. Ειδικότερα, στον ελεύθερο της χρόνο παίζει πιάνο και για αρκετά χρόνια αποτελούσε μέλος της Φιλαρμονικής Λεωνιδίου. 

ΜΑΝΟΥ ΕΛΕΝΗ του Νικολάου 
Η Ελένη Μάνου γεννήθηκε το 1974. Είναι καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας, ζει μόνιμα στο Λεωνίδιο Αρκαδίας, και είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών. Έχει διδάξει την Τσακώνικη Διάλεκτο σε μαθητές και ενήλικες μέσω επιμορφωτικών προγραμμάτων της Ν.Ε.Λ.Ε. Αρκαδίας και υπό την αιγίδα του Αρχείου Τσακωνιάς. Έχει συγγράψει στην Τσακώνικη Διάλεκτο, παραμύθια και ένα Τσακώνικο Λεξικό με εικόνες. Το 2015 έλαβε από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου το πτυχίο "Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό" με βαθμό Άριστα. Έχει διδάξει, Ιστορία και Υλικό Πολιτισμό, και Ελληνική Λαϊκή Τέχνη, στο Δ.Ι.Ε.Κ. Τρίπολης.


ΜΑΡΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Δημητρίου
Ο Μάρκος Νικόλαος είναι μόνιμος κάτοικος Πουλίθρων και εργάζεται ως ηλεκτρολόγος εγκαταστάτης. Ασχολείται με τα κοινά από το 1984 όταν και εκλέχθηκε πρόεδρος της ΑΕ Μαρίου θέση την οποία κατέχει μέχρι και σήμερα. Έχει διατελέσει πρόεδρος της κοινότητας Πελετών από το  1987 έως το 1994, καθώς και πρόεδρος του συνδέσμου Ύδρευσης των κοινοτήτων της ΝΑ Κυνουρίας. Από το 1994 έως το 1998 εκλέχθηκε κοινοτικός σύμβουλος Πουλίθρων και πρόεδρος της Τ.Κ. Πουλίθρων από το 2007 έως το 2014. Επίσης είναι Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας την περίοδο 2015 έως σήμερα.


ΜΑΡΝΕΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του Ιωάννη
Ο Μαρνέρης Αλέξανδρος γεννήθηκε το 1987. Είναι απόφοιτος από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Αθηνών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Έχει υπηρετήσει ως δάσκαλος για 6 χρόνια στο Δημοτικό Σχολείο Λεωνιδίου, που μέχρι και σήμερα έχει την οργανική του θέση. Επιτυχών του Δημόσιου Διαγωνισμού ΑΣΕΠ με ΦΕΚ διορισμού την 18η /8/2009, διανύει ήδη τον 10ο χρόνο υπηρεσίας στη Δημόσια εκπαίδευση. Έχει παρακολουθήσει δεκάδες σεμινάρια ενδοσχολικά και εξωσχολικά παιδαγωγικού περιεχομένου, έχει συμμετάσχει δις στο Θερινό Πανεπιστήμιο με θέμα την αξιοποίηση των ηλεκτρονικών μέσων στην εκπαιδευτική διαδικασία και τη δημιουργία Ιστολογίου στην εκπαίδευση. Έχει ασχοληθεί με τον αθλητισμό στις ακαδημίες ποδοσφαίρου και καλαθοσφαίρισης, όπως και στα αγωνιστικά αργότερα τμήματα αυτών, του Α.Σ.Λεωνιδίου. Είναι μέλος της Φιλαρμονικής Λεωνιδίου, όπως επίσης κατά τη στρατιωτική του θητεία είχε επανδρώσει την Μπάντα του Σώματος Στρατού Ξηράς της Ταξιαρχίας Χίου και της Μεραρχίας Τρίπολης. Είναι παντρεμένος με την Ευαγγελία Βιδάλη, συνάδελφο εκπαιδευτικό της Θεατρικής Αγωγής και έχουν δύο παιδιά. Ζουν τα τελευταία 4 χρόνια στο νησί της Τήνου Κυκλάδων όπου συνεχίζουν να εργάζονται ως εκπαιδευτικοί.


ΝΤΑΣΚΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του Ανδρέα 
Ο Ντάσκας Απόστολος γεννήθηκε  το 1987 και διαμένει μόνιμα στα Πούλιθρα. Έχει πάρει πτυχίο από τη σχολή  Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Πατρών στο τμήμα Λογιστικής. Έχει εργαστεί πάνω στο αντικείμενο σπουδών του με συμβάσεις στην Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος, στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας αλλά και στην οικονομική υπηρεσία τού Δήμου Νότιας Κυνουρίας, θέση την οποία κατέχει εώς σήμερα.

ΞΕΡΑΚΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Αποστόλου
Ο Ξερακιάς Παναγιώτης γεννήθηκε στην Αμυγδαλιά Πελετών το 1962. Είναι επαγγελματίας αγρότης. Διετέλεσε κοινοτικός σύμβουλος στην τέως κοινότητα Πελετών από το 1987 έως 1994, πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Πελετών (1999-2002) καθώς και δημοτικός σύμβουλος του τέως δήμου Λεωνιδίου. Επίσης δημοτικός σύμβουλος της τοπικής κοινότητας και το διάστημα 2003-2006. Ακόμη διετέλεσε αντιπρόεδρος του αγροτικού συνεταιρισμού Πουλίθρων. Την τελευταία πενταετία είναι δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας.


ΡΟΖΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Γεωργίου
Ο Ρόζος Νικόλαος γεννήθηκε στο Πηγάδι Αρκαδίας το 1965, διαμένει μόνιμα στα Πούλιθρα και ασχολείται με την αλιεία. Έχει διατέλεσει πρόεδρος στην Τοπική Κοινότητα Πουλίθρων για δύο τετραετίες. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.


ΣΑΡΡΗ - ΤΣΟΥΚΑΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ σύζυγος Νικολάου
Η Σαρρή Γεωργία γεννήθηκε στον Τυρό το 1956. Έχει αποφοιτήσει από την Λογιστική Σχολή Αθηνών. Εργάστηκε στο αντικείμενο σπουδών της  για 5 χρόνια στην Αθήνα κι έπειτα επέστρεψε στο Λεωνίδιο όπου και διαμένει πλέον μόνιμα. Είναι παντρεμένη με το Νικόλαο Σαρρή (συνταξιούχο υπάλληλο ΟΤΕ) με καταγωγή από τα Τσιτάλια και έχουν δύο κόρες.

ΦΑΚΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ιωάννη
Ο Γιώργος Φακλής είναι μόνιμος κάτοικος Παλαιοχωρίου. Έχει πτυχίο Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης της Παπαστρατείου Σχολής, Τμήμα Μηχανολογικό με έτος αποφοίτησης το 1984. Έχει εργαστεί ως μηχανοτεχνίτης αυτοκινήτων (1983-1993). Έχει φοιτήσει στη σχολή μαθητείας της ΔΕΗ Α.Ε. και εργάστηκε ως τεχνικός στη ΔΕΗ Α.Ε. (1997-2008) όπως και στην ΔΝΕΜ και ΑΔΜΗΕ Α.Ε. (2009-2019). Εκλέγεται από το 2006 έως το 2014 πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου του Τ.Δ. Παλαιοχωρίου του Δήμου Λεωνιδίου και αργότερα Νότιας Κυνουρίας. Είναι μέλος της επιτροπής για την αναστήλωση της Ιεράς Μονής Μουράς Παλαιοχωρίου. Κατά τη θητεία του ως πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου του Τ.Δ. Παλαιοχωρίου και σε συνεργασία με τους Δημάρχους, έχει συμβάλει στην υλοποίηση πολλών και σημαντικών έργων. Συμπορεύεται με τον συνδυασμό ΦΙΛΟΔΗΜΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ του ακούραστου και πρόθυμου Γιάννη Μαρνέρη με τον οποίο είχε συνεργαστεί άψογα όταν ήταν Δήμαρχος στον Δήμο Νότιας Κυνουρίας από 2011 έως το 2014. Ιδιαίτερα την χρονική περίοδο 2013-2014 πραγματοποιήθηκε το μεγάλο και δύσκολο έργο της ανάπλασης του ιστορικού κέντρου Παλαιοχωρίου. Πιστεύει πως μια νέα συνεργασία θα βοηθήσει στην πραγματοποίηση νέων αναπτυξιακών έργων που χρειάζεται ο όμορφος δήμος μας. 

ΦΑΣΙΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Θεοδώρου
Ο Φασιλής Ιωάννης γεννήθηκε στην Πραγματευτή, ήταν ελεύθερος επαγγελματίας για πάνω από 30 χρόνια στο κέντρο του Πειραιά. Υπηρέτησε την Κοινότητα Πραγματευτής ως κοινοτικός σύμβουλος και ως πρόεδρος για περισσότερα από 20 χρόνια. Είναι ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Πραγματευτής με έδρα τον Πειραιά. Διαθέτει πολυετή εμπειρία σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης. Είναι επίσης  αντιπρόεδρος στο "Σύλλογο Λεωνίδιον" με έδρα τον Πειραιά για αρκετά χρόνια. 

ΧΕΙΛΑΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του Μιχαήλ
Η Χείλαρη Αγγελική γεννήθηκε το 1971 και διαμένει μόνιμα στο Λεωνίδιο. Ασχολείται με αγροτικές εργασίες. Είναι παντρεμένη και έχει τρία παιδιά. 

ΧΙΩΤΗ ΕΛΕΝΗ του Κων/νου
Η Χιώτη Ελένη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λεωνίδιο. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης της Παντείου Ανωτάτης Σχολής Πολιτικών Επιστημών. Μετά την αποφοίτησή της εργάστηκε ως εκπαιδευτικός στο Τεχνικό Λύκειο Τρίπολης. Από το 1990 έως το 2010 εργάσθηκε στην Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Νομού Αρκαδίας (ΤΕΔΚΑ), στο Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων. Σε αυτό το χρονικό διάστημα είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με πολλούς φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε εθνικό επίπεδο αλλά και με αντίστοιχους φορείς εταίρων ευρωπαϊκών κρατών στο πλαίσιο υλοποίησης προγραμμάτων και πρωτοβουλιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με αντικείμενο την Τοπική Ανάπτυξη . Από το 2010 εργάζεται στον Δήμο Τρίπολης, όπου από το 2011 έως το 2014 υπηρέτησε ως αναπληρώτρια προϊσταμένη της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών και από το 2015 έως σήμερα κατέχει τη θέση προϊσταμένης του Τμήματος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου. Είναι παντρεμένη με το Νικόλαο Μάνο και είναι μητέρα δύο παιδιών.


ΧΡΟΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ του Γεωργίου 
Η Χρόνη Δήμητρα γεννήθηκε το 1979 και κατάγεται από τα Πελετά. Ζει μόνιμα στο Λεωνίδιο, είναι παντρεμένη με το Νικόλαο Λάτση του Γρηγορίου (Λέκκα) και είναι μητέρα τριών παιδιών. Ασχολείται με αγροτικές και κτηνοτροφικές εργασίες. Ήταν ενεργό μέλος στο σύλλογο τρίτεκνων οικογενειών Τρίπολης και όμορων δήμων Αρκαδίας για 6 χρονια στον οποίο είχε εκλεγεί πρόεδρος στης εκλογές του 2014.  

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΥΡΟΥ

ΑΝΕΖΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Εμμανουήλ
Ο Ανεζύρης Δημήτριος γεννήθηκε το 1960 και είναι μόνιμος κάτοικος Μελάνων. Ασχολείται με αγροτικές εργασίες. Είναι εκλεγμένος κοινοτικός σύμβουλος στα Μέλανα εδώ και 12 χρόνια.

ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Νικολάου 
Ο Μανούσος Γεώργιος γεννήθηκε το 1977 και διαμένει μόνιμα στον Τυρό Αρκαδίας. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και είναι παντρεμένος με 1 παιδί.ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ιωάννη
Ο Μαστοράκης Δημήτριος γεννήθηκε το 1956 και είναι συνταξιούχος τραπεζικός υπάλληλος. Είναι πρόεδρος του Συλλόγου Πεζοπόρων Τυρού, όπως επίσης και ενεργό μέλος στις χορωδίες Νότιας & Βόρειας Κυνουρίας. Είναι μόνιμος κάτοικος Τυρού, παντρεμένος και έχει δύο κόρες.

ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΑΜΑΤΙΑ του Νικολάου
Η Πολίτη Σταματία γεννήθηκε το 1970 και κατοικεί μόνιμα στον Τυρό. Ασχολείται με αγροτικές εργασίες και με ενοικιαζόμενα δωμάτια που έχει στην Παραλία Τυρού. Είναι παντρεμένη και έχει τρία παιδιά.


ΤΡΑΚΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του Αντωνίου
Η Τράκα Αγγελική γεννήθηκε το 1967 και κατοικεί μόνιμα στον Τυρό Αρκαδίας. Τελείωσε το Γυμνάσιο Τυρού και το Επαγγελματικό Λύκειο Άργους – Ναυπλίου. Σπούδασε στα ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ στο τμήμα ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. Διατηρεί Λογιστικό Γραφείο στον Τυρό Αρκαδίας από το 1995. Έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον Δημήτριο Δολιανίτη. Από το 1992 είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυρού – Σαπουνακαίϊκων "Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ" και Πρόεδρός του τα τελευταία είκοσι (20) χρόνια, με πλούσια Πολιτιστική και Φιλανθρωπική δράση. Υπήρξε μέλος στο διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Τυρού. Έχει διατελέσει σύμβουλος στην Δημοτική Κοινότητα Τυρού από το 2010 -2014 και την τελευταία πενταετία 2014 - 2019 είναι Δημοτική Σύμβουλος (Αντιπολίτευση), στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας. 

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ του Θεοδώρου
Ο Τριανταφύλλου Ιωάννης είναι ελεύθερος επαγγελματίας, 62 ετών, παντρεμένος με 3 παιδιά και είναι μόνιμος κάτοικος Τυρού. Είναι επί μια δεκαετία πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Απόλλωνα  και αρκετά χρόνια δημοτικός σύμβουλος στον πρώην Δήμο Τυρού αλλά και στον Δήμο Νότιας Κυνουρίας.

ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Γεωργίου
Γεννήθηκε το 1962, διαμένει μόνιμα στον Τυρό και είναι συνταξιούχος Ε.Τ.Ε. Υπηρετεί την πρωτοβάθμια τοπική αυτοδιοίκηση από 1/1/99 εώς και σήμερα. Είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με μοναδικό γνώμονα και υποχρέωση, το συλλογικό συμφέρον του τόπου μας και των δημοτών μας.

ΨΑΡΟΛΟΓΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ του Χαραλάμπους
Η Σωτηρία Ψαρολόγου γεννήθηκε στον Τυρό Αρκαδίας το 1967. Τελείωσε το Λύκειο Λεωνιδίου και σπούδασε Νηπιαγωγός στην Αθήνα. Εργάστηκε ως υπάλληλος στην Εμπορική Τράπεζα και για αρκετά χρόνια ήταν υπάλληλος στο κατάστημα της Εμπορικής Τράπεζας στο Λεωνίδιο. Είναι συνταξιούχος τραπεζικός υπάλληλος, παντρεμένη με το γεωπόνο Κωνσταντίνο Ποδόλη και έχουν δύο κόρες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Όνομα

"Κλεισθένης",1,16η Μαρτίου,4,25η Μαρτίου,42,28η Οκτωβρίου,26,Α Χώρα νάμου,1,Α.Ε.Μαρίου,60,Α.Ε.Σ. Κυνουρίας,2,Α.Ο.Σ.Λ,4,Α.Σ. TKD Λεωνιδίου,30,Α.Σ."Αρκάς",27,Α.Σ.Λεωνιδίου,823,Α.Τ.Λεωνιδίου,3,ΑΑΔΕ,2,Αβραντίνης,1,Αγ.Βασίλειος,15,Αγαπήνωρ,1,Αγγελίες,93,Άγιος Βασίλειος,6,Αγρότες,164,Αγροτικός Συνεταιρισμός,47,Αγώνες δρόμου,92,Αγωνιστική Συνεργασία,2,ΑΔΜΗΕ,1,ΑΕΠΙ,5,Αθλητικά,3051,αιγιαλός,1,Αιμοδοσία,58,ακτοπλοΐα,1,Αλιεία,7,αλιευτικός σύλλογος,3,Άλλα αθλήματα,197,ΑΜΕΑ,16,Αμπελουργοί,13,Αμυγδαλιά,20,αναγκαστικά μέτρα,17,Ανακοινώσεις,544,Αναπτυξιακή Πάρνωνα,146,Αναρρίχηση,40,Ανέλιξη,1,Ανεξάρτητοι Έλληνες,8,Άνεργοι,20,Ανοικτό Πανεπιστήμιο,1,Ανοιχτή συνέλευση,8,ΑΝΤΑΡΣΥΑ,1,Αντένα,2,Αντιφασίστες,1,Αξίζει να δείτε,105,Άξιον Εστί,3,απάτες,12,απεργία,5,Απογραφή 2011,4,Αποζημιώσεις,7,Απόκριες,128,Απόλλων Τυρού,299,άποροι,11,Αποστολόπουλος,1,αποτελέσματα,1,Απόψεις,1,Απρόβλεπτα,1,απώλεια αντικειμένου,1,Άργος,1,Αργυράκη,1,Άρθρα,21,Αρκαδία,932,Αρκαδικό Πανόραμα,5,Αρκαδικός,4,Άρση βαρών,2,Αρχαιολογία,28,Αρχείο Τσακωνιάς,146,Αρχιτέκτονες,6,ΑΣΕΠ,1,Αστεία,2,Αστέρας Τρίπολης,2,Άστρος,30,Αστυνομία,210,Ασφαλιστικά ταμεία,77,ΑΤΕ,1,ατύχημα,7,Άυλη Πολιτιστική κληρονομιά,1,Αυτοδιοίκηση,27,αυτοδιοίκηση-εκλογές,108,Αυτοκίνητο,49,αφιέρωμα,3,Βαλασόπουλος,1,Βασκίνα,32,Βέμμος,9,Βενιζέλος,1,Βιβλίο,42,Βίντεο,100,Βιογραφικό,3,Βιτζηλαίου,5,Βιώσιμη Πόλη,2,Βλάβες,12,Βλάσης,66,Βλησιδιά,17,Βοήθεια στο σπίτι,2,Βόλεϊ,17,Βουδούρης,7,βραβείο,2,Γ.Ε.Φ.,1,Γ.Σ.Τυρού,92,Γενική Συνέλευση,68,Γεύσεις Ελλήνων εκλεκτές,5,Γεωργοί,4,γηροκομείο,16,Γιαννακόπουλος,1,Γιαννακούρας,38,Γιαννούσης,3,Γιορτή Αμυγδάλου,3,Γιορτή θαλασσινών,5,Γιορτή Κρασιού,22,γιορτή μελιού,10,Γιορτή μελιτζάνας,24,Γιορτή πανσελήνου,2,Γιορτή του Ψαρά,21,Γλυππία,1,γλυπτική,2,Γνώμες,417,Γόντικας,2,Γυμνάσιο,115,Γυναίκα,9,Γύρος Αμπελώνων,1,Δ.Ε.Τυρού,17,Δ.Ο.Υ.,67,Δαλιάνης,10,δανειολήπτες,3,Δασαρχείο,19,ΔΕΔΔΗΕ,28,Δέδε,2,Δέδες,4,ΔΕΗ,40,ΔΕΚΟ,1,Δελτία τύπου,1132,δεντροφύτευση,2,ΔΗ.ΣΥ.,8,ΔΗΚΕΝΚ,18,Δημ.Ραδιόφωνο Τρίπολης,4,ΔΗΜΑΡ,3,Δημοπρασία,46,Δήμος Β.Κυνουρίας,7,Δήμος Γορτυνίας,1,Δήμος Λεωνιδίου,34,Δήμος Ν.Κυνουρίας,64,Δήμος Νότιας Κυνουρίας,1272,Δήμος Τυρού,1,Δημόσιο,1,δημοσιογράφοι,3,Δημοσκόπηση,2,δημοτικά τέλη,1,Δημοτικό Συμβούλιο,249,Δημοτικό Σχολείο,222,δημοψήφισμα,1,Δια Βίου Μάθηση,15,διάγγελμα,3,Διαγωνισμός,46,Διαδίκτυο,65,δίαθλο,1,διακοπή νερού,9,διακοπή ρεύματος,22,Διαμαρτυρία,5,Διαμονή,13,Διανομή τροφίμων,17,διασκέδαση,82,Διατροφή,12,διάφορα,8,διάφορα είδη,11,ΔΙΕΚ,5,Δικαιοσύνη,75,Δικηγόρος,1,Δράκος,7,Δράσεις Κυνουρίας,3,Δράση,11,Δρίτσας,7,Δυνατή Πελοπόννησος,1,δυστύχημα,17,δωρεά,25,εγκαίνια,2,εγκύκλιος,1,ΕΕΣΠΟΦ,1,εθελοντισμός,32,έθιμα,5,Εθνική Ελλάδας,14,Εθνική Συσπείρωση,1,Εθνική Τράπεζα,7,ει,1,Ειδήσεις,5,Ειδικό Σχολείο,3,Εκδηλώσεις,1018,Εκδρομή,74,Έκθεση,70,Έκθεση Φωτογραφίας,10,Εκκλησία,334,Εκλογες,3,Εκλογές,480,Εκπαίδευση,491,εκπομπή,3,εκπτώσεις,4,έκτακτα μέτρα,12,Εκτελεστική επιτροπή,2,ελαιοπαραγωγοί,53,ΕΛΓΑ,4,Ελεύθεροι επαγγελματίες,3,Ελιά,2,Ελλάδα,1253,Ελληνικός Στρατός,4,Ελλήνων Συνέλευσις,1,ΕΛΜΕ,1,ΕΛΤΑ,6,Εμβολιασμοί,2,Εμπορικός σύλλογος,177,ΕΜΥ,13,Ενδιαφέρουν,257,Ενέργεια,2,Ενημέρωση,3,Ενίσχυση Επιχειρήσεων,4,ενοικίαση ακινήτων,12,Ένωση Ξενοδόχων,38,Εξωτερική Πολιτική,3,ΕΟΔΥ,3,ΕΟΜΜΕΧ,1,ΕΟΠΥΥ,3,Εορτή,8,ΕΠΑΛ,82,επαρχιακός Τύπος,2,επέτειοι,14,επιδόματα,21,Επιδοτήσεις,45,Επικαιρότητα,12223,Επιμελητήριο Αρκαδίας,88,έπιπλα,1,Επιστολές,24,Επιτροπή Διαβούλευσης,2,Επιτροπή Παιδείας,6,Επιχειρηματικότητα,77,Επιχειρήσεις εστίασης,6,ΕΠΟ,1,ΕΠΣ.Αρκαδίας,54,ΕΠΣΑ,46,Έργα,267,Εργασία,278,Εργαστήριο,7,Εργατικό κέντρο,3,ΕΡΤ,29,Ερωτηματολόγιο,1,ΕΣΗΕΑ,1,ΕΣΠΑ,32,Εύη Τατούλη,66,Ευθυμογράφημα,18,Ευρωεκλογές,1,Ευχές,53,ΕΦΕΤ,3,ΕΦΚΑ,1,Ζαρίτσι,2,Ζαχαριάς,14,ζημιές,5,ζωγραφική,11,Ζωντανή μετάδοση,1,Ζώταλης,1,Ηλιοπούλου,4,ημερίδα,31,Θέατρο,78,θέατρο σκιών,3,Θεοδωράκη,1,θεοδωράκης,2,Θεοφάνεια,29,θηροφύλακες,5,Ι.Μ. Αρτοκωστάς,1,Ι.Μ.Αγίου Νικολάου Καρυάς,3,Ι.Μ.Αγίου Νικολάου Σίντζας,24,Ι.Μ.Ελώνης,82,ιατροί,1,ιατρός,2,Ιδιαίτερα μαθήματα,5,ΙΕΚ,10,ΙΚΑ,37,ΙΚΑ.,1,ΙΝ.Ε.,1,ΙΝΣΕΤΕ,1,Ισοπολιτεία,7,Ιστορικά,41,Κ.Ε.Δ.Ε,9,Κ.Ε.Ε.,2,Κ.Ε.Π.,14,Κ.Ε.Φ.,1,καιρός,187,Καλαθά,1,Καλλικράτης,9,κάπνισμα,1,Καρβελάς,4,Καρδαράς,1,Καστανιές,1,καταγγελίες,5,Καταδυτικό πάρκο,18,καταναλωτές,5,καταστήματα,6,κατηγορία,1,κατοικίδια,1,Κατσίρης,2,Καύσιμα,3,ΚΕΚ,2,Κέντρο Πληροφόρησης,7,Κέντρο Υγείας,60,Κεντροαριστερά,4,ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ.,1,Κιβωτός του Κόσμου,3,Κίνημα Αλλαγής,12,Κίνηση,1,ΚΚΕ,56,Κλειστό Γυμναστήριο,2,κληροδοτήματα,10,ΚΝΕ,1,Κοινωνία,87,Κοινωνικά,195,Κοινωφελής Επιχείρηση,24,Κόκκορης,1,κολύμβηση,5,Κοντοζαμάνης,23,Κορολόγος,1,Κοσμάς,197,Κόσμος,95,Κοτρώτσος,1,Κοτσώλης,1,Κουκλοθέατρο,13,Κουνουπιά,22,Κουτρούκης,5,ΚΠΝΝΑ,1,Κρυονέρι,2,ΚΤΕΛ,30,Κτηματική Υπηρεσία,4,Κτηματολόγιο,14,κτηνοτρόφοι,33,κυκλοφοριακές ρυθμίσεις,22,κυκλοφοριακό,33,Κυνηγετικός Σύλλογος,29,Κυνηγοί,25,Κυνουρία,35,Κύπρος,3,Κωνσταντινόπουλος,75,Λαϊκή αγορά,35,Λαϊκή Ενότητα,10,Λαική συσπείρωση,38,Λαϊκή συσπείρωση,6,Λάκκος,11,Λάκος,7,Λακωνία,1,Λαλουδάκης,35,Λαμπρόπουλος,2,Λαογραφία,75,ΛΑΟΣ,1,λαχειοφόρος,5,Λειβαδά,1,Λειβάδι,13,Λεκκός,1,Λεωνίδιο,2610,Λεωνίδιο Αλλάζουμε,7,Λιβάδι,7,Λιμάνι,23,Λιμεναρχείο,44,Λιμενικό Σώμα,37,Λιμενικό Ταμείο,5,λογιστές,3,Λύκειο,80,Λυκουρέντζος,58,Λυμπεροπούλου,2,Λυσίκατος,88,μαγειρική,3,Μανδρώνης,2,Μάνος,1,Μανώλης,3,Μαρί,22,Μαρνέρης,117,Μελισσοκόμοι,8,Μελιτζάzz,118,μέτρα προστασίας,16,Μετρό,1,Μητέρα,6,Μητσοτάκης,2,Μηχανικοί,6,Μιχελάκης,2,ΜΜΕ,2,Μνημείο,1,μνημόσυνο,31,Μορφωτικός Σύλλογος,100,Μοτοπαρέα,67,Μοτοσικλέτα,49,μουσεία,20,μουσική,12,Μπακούρης,1,Μπαμπαδήμας,57,Μπάσκετ,525,Μπερέτσος,1,Μπερτζελέτος,6,Μπιρσίμ,7,Μπουντρούκας,5,Μυθική Πελοπόννησος,1,ν,1,Ναρκωτικά,1,Νατάσα Πετρούλια,4,Ναύπλιο,1,Ναυτικοί,3,ΝΔ,236,Νέα Γρίπη,5,Νέα Πελοπόννησος,22,Νέοι Δρόμοι,2,Νεολαία ΠΑΣΟΚ,3,νηπιαγωγείο,67,Νίκας,25,Νικολάκου,10,Νομαρχία Αρκαδίας,6,νομοσχέδιο,1,Νότια Κυνουρία,4032,ντοκιμαντέρ,5,Ξενοδόχοι,21,Ο άλλος δρόμος,21,Ο τόπος μας,5,Ο.Ε.ΕΣ.Π.,1,Ο.Τ.Ε.,6,ΟΑΕΔ,64,ΟΑΕΕ,21,ΟΓΑ,25,Οδηγίες,18,Οδηγοί,1,Οικοδόμοι,4,Οικολόγοι,6,Οικονομία,174,Οικονομική επιτροπή,51,Οινοπαραγωγοί,2,ΟΚΕ,1,Ολυμπιακοί Αγώνες,1,Ολυμπιακός Λεωνιδίου,247,ομιλία,26,Ομογένεια,49,Ομοσπονδία TKD ITF,8,ΟΝΝΕΔ,8,ΟΠΑΠ,5,ΟΠΕΚΕΠΕ,1,όπερα,1,Όραμα-Γνώση-Πρόοδος,42,Ορειβασία,186,Ορθοπαιδικός,1,ορκωμοσία,2,ΟΣΔΕ,2,ΟΤΑ,10,Ουράνης,4,Π.Ο.Ε.,1,Παγώνης,2,ΠΑΖΛ,6,Παιδί,74,Παιδίατρος,10,Παιδικά χωριά SOS,1,Παιδική Χαρά,9,Παιδική Χορωδία,16,παιδικός σταθμός,33,παλαίμαχοι,2,Παλαιοχώρι,49,ΠΑΜΕ,4,Παναγιωτόπουλος,1,Παναρκαδική ομοσπονδία,27,Παναρκαδικό Νοσοκομείο,33,Πανελλήνιες,18,Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου,9,πανηγύρια,61,Παπαδημητρόπουλος,1,Παπαηλιού,15,Παπαθανασόπουλος,158,Παπαμιχαήλ,3,Παπανδρέου,2,παραδοσιακοί χοροί,6,Παραλία Τυρού,3,Παραλίες,5,παράξενα,1,ΠαραΤυρό,26,Παρθενώνας,1,Πάρνωνας,9,Παρουσίαση,13,ΠΑΣΟΚ,85,Πάσχα,199,Πατσαρίνος,1,Πάχος,2,Πεζοπόροι Τυρού,170,Πελετά,185,Πελοποννησιακή Ένωση,3,Πελοποννησιακή Συμμαχία,2,Πελοπόννησος,16,Πελοπόννησος Οικολογική,2,Πελοπόννησος Πρώτα,5,Πέρα Μέλανα,69,Περιβάλλον,233,Περιοδικό,1,Περιπατητικός τουρισμός,2,Περιφέρεια Πελοποννήσου,863,Πηγάδι,29,Πλάκα,194,Πλατανάκι,20,πνευματική ιδιοκτησία,1,πο,1,Ποδήλατο,36,Ποδόσφαιρο,1985,Ποίηση,4,Πολεμική Αεροπορία,3,Πολεμικό Ναυτικό,1,Πολιτικά,778,Πολιτική προστασία,26,Πολιτισμός,735,Πολιτιστικός Σύλλογος,16,Πολίχνη-Δράση,1,πολύτεκνοι,2,Ποτάμι,6,Πούλιθρα,197,Πραγματευτή,64,Πρασιές,1,Πραστός,35,προκηρύξεις,84,Προσκλήσεις,2,Πρόσκληση,8,Προσφορά εργασίας,5,Πρόσωπα,31,πτηνά,1,Πυρασφάλεια,2,Πυργούδι,3,Πυροσβεστική,93,πωλήσεις ακινήτων,45,πωλήσεις επιχειρήσεων,1,πωλήσεις οχημάτων,6,ραδιόφωνο,6,Ρέππας,8,ρετρό,3,Ρολόι,1,Ρουσιάς,4,ρύθμιση οφειλών,2,Σαλάκος,7,Σαμαράς,1,Σαμπατική,23,ΣΑΟΟ,5,Σαπουνακέϊκα,33,Σαραντάρης,28,σεισμός,26,σεμινάριο,28,ΣΕΤΕ,3,Σιδηρόδρομος,2,Σινεμά,139,Σιώρας,15,Σκαντζός,1,Σπηλαιολόγοι,9,Στατιστική Υπηρεσία,9,ΣτΕ,1,Στεγνοκαθαριστήριο,1,Στίβος,46,στρατολογία,3,συγκοινωνία,9,Σύλλογος "Αγ.Απόστολοι",28,Σύλλογος "Άγιος Γεώργιος",3,Σύλλογος "Αθηνά",7,Σύλλογος "Απόλλων",16,Σύλλογος "Επαρχία Κυνουρίας",4,Σύλλογος "Ζεστή Φωλιά",6,Σύλλογος "Λεωνίδιον",19,Σύλλογος Αναρριχητών,1,Σύλλογος Απανταχού Αμυγδαλιωτών,9,Σύλλογος Απανταχού Βασκινιωτών,5,Σύλλογος Απανταχού Πηγαδιωτών,1,Σύλλογος Απανταχού Τσιταλιωτών,5,σύλλογος Βασκινιωτών,4,Σύλλογος γονέων,143,Σύλλογος Δαφνώνας,10,Σύλλογος Κτηνοτρόφων,3,Σύλλογος Μαριωτών,12,Σύλλογος Παλαιοχωριτών,5,Σύλλογος"Πολίχνη",8,Συμπολιτεία,69,Συναυλία,129,Σύνδεσμος Κοσμιτών,1,Συνέδριο,47,συνέντευξη,39,συνήγορος του πολίτη,1,συνταγές,1,Συνταξιούχοι,22,ΣΥΡΙΖΑ.,127,σχόλια,1,Σωματείο Γυναικών,2,Τ.,1,Τ.Α.Π.,1,Τ.Ε.Ε.,11,Τ.Ο.Π.,4,ΤΑΞΙ,1,Τατούλης,259,ΤΕΒΑ,7,τέλη,4,τέννις,5,Τέχνη,11,Τεχνικό Πρόγραμμα,6,Τεχνολογία,43,Τηγάνι,2,τηλεόραση,100,τοξοβολία,5,Τοπικά,18,Τοπικό Αρχείο,4,Τουρισμός,406,Τράπεζα Πειραιώς,3,τράπεζες,20,Τρίαθλο,29,Τριανταφύλλου,3,Τρίτεκνοι,7,Τροχαίο,43,Τροχάνη,1,Τσακωνιά,87,Τσακώνικη διάλεκτος,50,τσακώνικη μελιτζάνα,5,Τσακώνικη υφαντική,13,Τσακώνικος Συνεταιρισμός,1,Τσακώνικος Συνεταιρισμός Γυναικών,1,Τσακώνικος Χορός,16,Τσακωνοπαρέα,16,Τσέρφο,1,Τσιγκούνης,13,Τσικνοπέμπτη,4,Τσιλιβής,2,Τσιτάλια,33,ΤΣΜΕΔΕ,1,Τύπος,1,Τυρός,782,Υγεία,448,ΥΠΕΣ,1,Υπηρεσίες,8,Υποθηκοφυλακείο,2,Υποτροφίες,9,Υπουργείο Ναυτιλίας,2,Υπουργείο Πολιτισμού,1,Φ.Ο.Σ.Λ.,1,Φάμπρικα Πολιτισμού,117,Φαρμακοποιοί,2,ΦΕΚ,1,Φεστιβάλ,71,Φεστιβάλ αναρρίχησης,13,Φεστιβάλ Μελιτζάνας,58,Φιλαρμονική,29,Φιλόδημοι Πολίτες,34,φιλόζωοι,21,Φίλοι Εθνικής Ελλάδος,1,φοιτητές,1,Φορέας Διαχείρισης Οικολογικού Πάρκου,150,Φορείς,8,φορολογία,56,Φορολογικά,103,Φόρος ακινήτων,1,Φωκιανό,25,Φωτογραφία,11,Φωτογραφίες,65,ΧΑΔΑ,5,χάκερς,1,Χαμόγελο του παιδιού,12,Χάρτες,3,Χείλαρης,14,χιούμορ,1,Χορευτικό συγκρότημα,5,Χορευτικός Όμιλος,7,χοροεσπερίδα,48,Χορός,49,Χορωδία,29,Χορωδία Ενηλίκων,16,Χουζούρης,4,Χούνη,2,Χριστούγεννα,232,Χρονογράφημα,14,Χρυσή Αυγή,22,ψάρεμα,2,Ψαρολόγος,9,Ψηφιακή Διακυβέρνηση,1,ψήφισμα,7,Ψυκτικοί,1,Ψυχολογία,10,Ωδείο,16,ώρα,13,agenda,2,Beach Soccer,4,Beach Tennis,19,Beach Volley,49,Black Friday,1,Erasmus,3,Events,1,Facebook,17,fake news,1,Google,6,I Love GR,11,Leader,35,Photo Gallery,1,Pizza,1,Rally,1,Taekwon Do,78,Taxisnet,10,TKD WTF,15,Toolbar,1,top,4,Unesco,1,Video,1302,WWF,2,
ltr
item
Leonidion.gr: Γνωρίστε τους υποψηφίους Δημ. Συμβούλους του Γιάννη Μαρνέρη (pics)
Γνωρίστε τους υποψηφίους Δημ. Συμβούλους του Γιάννη Μαρνέρη (pics)
https://4.bp.blogspot.com/-4Bg1AhGKgZI/XNcxHZF2VZI/AAAAAAABR3s/7tm5-Va90tsvKudJt9OpFiM_HriHFFl-gCLcBGAs/s640/MARNERIS.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-4Bg1AhGKgZI/XNcxHZF2VZI/AAAAAAABR3s/7tm5-Va90tsvKudJt9OpFiM_HriHFFl-gCLcBGAs/s72-c/MARNERIS.jpg
Leonidion.gr
https://www.leonidion.gr/2019/05/pics_12.html
https://www.leonidion.gr/
https://www.leonidion.gr/
https://www.leonidion.gr/2019/05/pics_12.html
true
1463647731720589503
UTF-8
Φορτώθηκαν όλα τα δημοσιεύματα Δεν βρέθηκαν δημοσιεύματα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσοτερα Cancel reply Διαγραφή Από τον Αρχική σελίδα Σελίδες Δημοσιεύματα Δείτε τα όλα ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ SEARCH Όλα τα δημοσιεύματα Δεν βρέθηκε δημοσίευμα που να ταιριάζει στην αναζήτηση ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαίου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαίου Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago χτες $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερες από 5 εβδομάδες Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content