$type=three$count=3$show=home$height=220$snippet=hide$rdm=hide$a=hide$d=hide$la=hide$au=hide$com=0

Μελιτζάzz 2022: Καλώς να βρεθούμε στο φετινό reunion - Όλες οι εκδηλώσεις

  Δύο χρόνια απουσίας.Δύο χρόνια αναμονής. Λες και όλη η χαμένη χαρά, η γιορτή και η εμπειρία των δύο ετών μαζεύτηκε και φούσκωσε, μεγάλωσ...

 

Δύο χρόνια απουσίας.Δύο χρόνια αναμονής.

Λες και όλη η χαμένη χαρά, η γιορτή και η εμπειρία των δύο ετών μαζεύτηκε και φούσκωσε, μεγάλωσε κι έγινε προσμονή κι ανάγκη μαζί.

Το Φεστιβάλ Μελιτζάzz επιστρέφει φέτος στα σοκάκια και τις πλατείες του Λεωνιδίου,ανοίγει και επισκέπτεται τα 200 ετών αρχοντικά και πυργόσπιτα,περιηγείται με χαρά, διάθεση και ζωντάνια, σε μια μεγάλη επανένωση και επανασυνάντηση, ένα μεγάλο reunion για όλους μας.

Καούρ εμαζούμαϊ!

Καλώς εμαζευτήκαμε! (στα τσακώνικα) σε ένα γεμάτο τετραήμερο όπου η τσακώνικη κληρονομιά συναντά σύγχρονα ακούσματα και μουσικές, έργα σύγχρονης τέχνης, εκθέσεις, κινηματογραφικές προβολές, εργαστήρια, περιηγήσεις και ξεναγήσεις στα μονοπάτια της πόλης, κάτω από τον κοκκινόβραχο και, φυσικά, τοπικές γεύσεις, γαστρονομικές απολαύσεις και κεράσματα με βάση την τσακώνικη μελιτζάνα και τις λιχουδιές της περιοχής.

Μελιτζάzz 2022 Reunion

Το Μελιτζάzz 2022, μετά από 9 χρόνια ζωής και 2 χρόνια απουσίας λόγω πανδημίας, επιστρέφει με την 10η διοργάνωσή του, υποσχόμενο όμορφες στιγμές και εμπειρίες.

Η φετινή επανένωση θα φέρει ξανά κοντά τους επισκέπτες του φεστιβάλ αλλά και παλιούς συμμαθητές και καθηγητές, ανοίγοντας και εγκαινιάζοντας το μόλις αναπαλαιωμένο παλαιό Γυμνάσιο Λεωνιδίου, ένα εμβληματικό κτήριο της πόλης, γεμίζοντάς το με μνήμες, ιστορίες, αρχειακό υλικό και νέες καλλιτεχνικές δημιουργίες, όπου το παραδοσιακό συναντά το σύγχρονο. Το κτήριο θα φιλοξενήσει εκθέσεις και δράσεις και, βεβαίως, πολλά reunion παλιών μαθητών και καθηγητών! Για την συνέχεια το κτήριο θα λειτουργήσει ως «Κέντρο ανάδειξης του αποθέματος βιόσφαιρας της Ανατολικής Πελοποννήσου».

Εξαιρετικοί μουσικοί θα μας συνοδεύσουν στην απόλαυση, την χαρά και τον χορό, μέσα από διαφορετικά μουσικά στυλ, ανακαλύπτοντας νέους ήχους και παραδοσιακές μουσικές. Θα είναι μαζί μας οι Χορωδίες Ενηλίκων Νότιας και Βόρειας Κυνουρίας με αφιέρωμα σε σύγχρονους νέους Έλληνες δημιουργούς, οι Amorosaensembleμε παραδοσιακή μουσική από το Αιγαίο και την Μικρασία, οι Βάσια Βουγιουκλή trio με μελωδίες από σμυρνέικο και jazzfusion, οι TheStoryvilleRagtimersμε μουσικές της Νέας Ορλεάνης των αρχών του 20ού αιώνα (Dixieland, Ragtime, Blues), οι IdraKayne Χ MCD με μουσικέςpop, soul, funk, r&b, jazz, disco και hip-hop, ο Cosleeμε μουσικές consciouship-hop, lo-fi, jazz/blues στοιχεία και οι AlcedoFolkBand,οι οποίοι θα μας οδηγήσουν σε ένα μουσικό ταξίδι με «τραγούδια από πατρίδες χωρίς σύνορα».

Παράλληλα, η εικαστικός Μαρία Βαρελά θα παρουσιάσει εικαστικές δράσεις σύγχρονης τέχνης και εργαστήριο μέσα από την θεματική «Πώς τέμνονται η ύφανση της γλώσσας με τη γλώσσα του υφάσματος;» και την εξερεύνηση της τσακώνικης υφαντικήςτέχνης, σε συνδυασμό με την τσακώνικη διάλεκτο, μεγνώμονα και πηγή έμπνευσης την πολιτιστική παράδοση της περιοχής, ενώ ο Γερμανός καλλιτέχνης Christian -Lake- Wahle θα παρουσιάσει έκθεση έργων σύγχρονης ζωγραφικής με έργα που δημιούργησε κατά την τελευταία πενταετία στο Λεωνίδιο και την Πραγματευτή.

Στο Cine-Melitzazz θα προβληθούν 3 ταινίες, οι παιδικές «Ίκαρος και Δαίδαλος» (2022) και «Άινμπο: Πριγκίπισσα του Αμαζονίου» (2021) καθώς και η βραβευμένη ταινία«Μαγνητικά πεδία» (2021).

Επιπλέον, κουκλοθέατρο για τους μικρούς μας φίλους, το δημιουργικό εργαστήριο καλαθοπλεκτικής «Κοϊθινάτσι»και το Παιχνίδι θησαυρού στα τσακώνικα, «το φατέ π’ εχάτε», μια εκπαιδευτική δράση περιήγησης και επαυξημένης πραγματικότητας.

Θα λειτουργούν οι τρεις μόνιμες εκθέσεις: στην Φάμπρικα πολιτισμού περί της τσακώνικης ιστορίας και παράδοσης, στον Πύργο Τσικαλιώτη περί της αρχιτεκτονικής της Τσακωνιάς και στο παλιό δημοτικό το«Κέντρο πληροφόρησης για τη χλωρίδα του Πάρνωνα».

Καλώς να βρεθούμε στο φετινό reunion!

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Web site:www. melitzazz.gr| E-mail:melitzazz.festival@gmail.com

Facebook:@ΜελιτζάzzMelitzazzwww.Facebook.com/melitzazz

Τηλέφωνο: 27570.22807

Διοργάνωση: Δήμος Νότιας Κυνουρίας, Αναπτυξιακή Πάρνωνα A.Α.Ε.

Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Πελοποννήσου

Σχεδιασμός & καλλιτεχνική διεύθυνση: Σωτήρης Μπόλης

Επιμέλεια καλλιτεχνικών δράσεων: Σόφη Μουτάφη

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΕΛΙΤΖΑZZ

Το Φεστιβάλ Μελιτζάzz Λεωνιδίου είναι μια πολύχρωμη, πολυεθνική συνεύρεση πολιτισμών, στην πρωτεύουσα της Τσακωνιάς. Προσκεκλημένοι καλλιτέχνες και chef συνεισφέρουν στη γιορτή με μουσική, χορό, πολιτισμό και γεύσεις. Διάσπαρτες εκδηλώσεις απλώνονται στα σοκάκια, τις πλατείες και τα πυργόσπιτα του παραδοσιακού γραφικού οικισμού του Λεωνιδίου, συναυλιακές σκηνές δρόμου στήνονται σε όλη την πόλη του Λεωνιδίου, οι δρόμοι μετατρέπονται σε openairbar και το streetfood αποκτά άλλη διάσταση, όπου μουσικές και χοροί μπλέκονται με μυρωδιές και γεύσεις από την τοπική αλλά και τη διεθνή γαστρονομία.

Το Λεωνίδιο και η Τσακωνιά γιορτάζουν, προβάλλοντας τις σπάνιες ιδιότητές τους, την τσακώνικη γλώσσα με τα θεμέλιά της στη δωρική διάλεκτο, τον τσακώνικο χορό με τις ρίζες του στους μύθους του Απόλλωνα και του Θησέα, την ιδιαίτερη τοπική υφαντική τέχνη, την τοπική παράδοση και φιλοξενία αλλά και το εξαιρετικό φυσικό περιβάλλον.

Αφορμή και οδηγός η περίφημη Π.Ο.Π. τσακώνικη μελιτζάνα Λεωνιδίου.

Στα σοκάκια και τις πλατείες, στα 200 ετών αρχοντικά και τα πυργόσπιτα του Λεωνιδίου Αρκαδίας συμβαίνουν όμορφα πράγματα στα 9 χρόνια του Φεστιβάλ Μελιτζάzz αλλά και τα 5 χρόνια του Φεστιβάλ Τσακωνιάς που προηγήθηκε. Εννέα χρόνια Μελιτζάzz γεμάτα συναυλίες, από jazz και βαλκανικές μουσικές μέχρι rock και παραδοσιακά, εκθέσεις σύγχρονης τέχνης, φωτογραφίας, αφίσας, κεραμικής, ζωγραφικής, κινηματογραφικές προβολές, εργαστήρια, μαθήματα χορού, τσακώνικης γλώσσας, τσακώνικης υφαντικής, προφορική ιστορία, περιήγηση και ξεναγήσεις, γνωριμίες με διάφορους πολιτισμούς της Μεσογείου και του κόσμου, αρχιτεκτονική και άνοιγμα παραδοσιακών κτηρίων, τοπικές γεύσεις, γαστρονομικές απολαύσεις και κεράσματα με βάση την τσακώνικη μελιτζάνα και τις λιχουδιές της περιοχής.Η θεματολογία του φεστιβάλ έχει ως σήμερα φιλοξενήσει και παρουσιάσει ρεμπέτικο, oriental, flamenco, σέρβικα χάλκινα, gypsyswing, jazz, βαλκανικά, κυπριακά, ταραντέλα, οπερέτα, latin, samba, tango, salsa, capoeira, maculele, fusion, rock, funky, χορωδίες, φιλαρμονικές, θεατρικά χορευτικές ομάδες και συλλόγους, κινηματογραφικές προβολές και πρεμιέρες, ημερίδες και ενημερωτικές εκδηλώσεις, εργαστήρια και μαθήματα και πολλά άλλα.

Το φεστιβάλ Μελιτζάzz έχει διακριθεί:

με το ευρωπαϊκό σήμα “EFFELabel 2022-2023, RemarkableArtsFestival” με ένταξη στο δίκτυο των εκλεκτών ευρωπαϊκών φεστιβάλ από το 2015,
με το σήμα του “Ευρωπαϊκού έτους Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2018”,
με διάφορα βραβεία και παρουσιάσεις σε συνέδρια ως casestudy,
ως αντικείμενο μελέτης μεταπτυχιακών και επιστημονικών εργασιών.

Το πρόγραμμα

 

Πέμπτη7Ιουλίου

 

 

 

 

 

«Νέοι Έλληνες δημιουργοί»Χορωδιακό δρώμενο - συναυλία

Η τρίφωνη μικτή Χορωδία Ενηλίκων Νότιας Κυνουρίας συμπράττει με την Χορωδία Δ. Βόρειας Κυνουρίας παρουσιάζοντας αγαπημένα τραγούδια από σύγχρονους νέους Έλληνες δημιουργούς, υπό την διεύθυνση του μαέστρου Σταύρου Κουτίβα.

20:45

@ Φάμπρικα Πολιτισμού

 

«Υφαίνοντας τις λέξεις»

Έναρξη έκθεσης

Έναρξη εικαστικών δράσεων σύγχρονης τέχνης της Μαρίας Βαρελά.

20:00

@ Παλαιό γυμνάσιο

 

«Lake - paintings made in Leonidio»

Έναρξηέκθεσης

Έναρξη της έκθεσης σύγχρονης ζωγραφικής του Γερμανού καλλιτέχνη Christian -Lake-Wahleστο ισόγειο του Πύργου Τσικαλιώτη.

20:00

@ Πύργος Τσικαλιώτη

 

«Ίκαρος και Δαίδαλος»

Cine-Μελιτζάzz

Παιδική ταινία (2022). Ο νεαρός Μινώταυρος αιχμαλωτίζεται από τον Θησέα σε έναν μυστικό λαβύρινθο που έφτιαξε ο εφευρέτης Δαίδαλος. Ο Ίκαρος, όμως, γιος του τεχνίτη και φίλος του Μινώταυρου, είναι αποφασισμένος να τον απελευθερώσει.

21:30

@ Αρχοντικό Τσούχλου

 

Amorosaensemble

Συναυλία

Η ανθρώπινη φωνή, το βιολί, το σαντούρι και το λαούτο συνθέτουν ένα υφάλμυρο ηχητικό τοπίο με τα τραγούδια και τους σκοπούς να εκφέρονται δημιουργικά, με μαγιά από το παρελθόν και μυρωδιά της σημερινής μουσικής πραγματικότητας. Οι Amorosaensemble, τέσσερα άτομα γεμάτα αγάπη για την παραδοσιακή μουσική, μας κλείνουν το μάτι, κουρδίζουν και βίρα τις άγκυρες!

21:30

@ Πλατεία Μητρόπολης

 

 

 

 

Παρασκευή8 Ιουλίου

 

 

 

 

 

«Σπιζαετός της Μεσογείου»

Παρουσίαση

Επιδαπέδιο παιχνίδι και εργαστήριο με ζωγραφική και κατασκευές με θέμα τον Σπιζαετό -τον πιο δυναμικό ίσως από τους αετούς της Ελλάδας- και τα αρπακτικά πουλιά, είδη που απειλούνται πλέον με εξαφάνιση.

Διοργάνωση:Μονάδα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Νότιας Πελ/σου & Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία.

20:45

@ Κέντρο Πληροφόρησης για τη χλωρίδα του Πάρνωνα(πρώην Δημοτικό σχολείο Βασκίνας)

 

«Μικρές μαλεβουζιές - Γευστικές πολιτείες του Πάρνωνα»

Γαστρονομικό γεγονός

HchefΕλένη Αλιφέρη δημιουργεί γεύσεις με σύγχρονη ματιά, με βάση τα παραδοσιακά προϊόντα και την γαστρονομία του Πάρνωνα, ενώ ο Γιώργος Πίττας μιλά για τις γαστρονομικές κοινότητες, ο Δημήτρης Κουρέτας για την καινοτομία στην αγροδιατροφή και ο Σωτήρης Μπόλης για τις «Γεύσεις Ελλήνων εκλεκτές».

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του σχεδίου συνεργασίας «Γεύσεις Ελλήνων εκλεκτές ΙΙ. Ελληνικός γαστρονομικός πολιτισμός» του Τ.Π. LEADER/CLLD.

20:30

@ Πλατεία Ουράνη

 

The Storyvilleragtimers

Συναυλία

Η μπάντα δημιουργήθηκε το 2015 με κοινές αναφορές την αγάπη των μουσικών για τη Νέα Ορλεάνη και την μουσική των αρχών του 20ούαιώνα (Dixieland, Ragtime, Blues).Οι κοινές τους αναφορές είναι η αγάπη τους για τη Νέα Ορλεάνη, το Storyville (τη συνοικία της Νέας Ορλεάνης όπου γεννήθηκε η jazz), τα sportinghouses της Basin’ Street, η LuluWhite και οι “professors” που έπαιζαν εκεί, οι μπάντες των parades με τους secondliners και οι μπάντες των ποταμόπλοιων του Mississippi.Κουβαλούνεπιρροέςαπότους Louis Armstrong, Jelly Roll Morton, Bix Beiderbecke, Eddie Lang, Fats Waller, Original Dixieland Jazz Band κ.ά.

21:15

@ Πλατεία Ουράνη

 

«Άινμπο: Πριγκίπισσα του Αμαζονίου»

Cine-Μελιτζάzz

Παιδική ταινία (2021, Περού). Στα βάθη του Αμαζονίου η φυλή της 13χρονης Άινμπο κινδυνεύει να εξαφανιστεί από την κατάρα του Γιακουρούνα. Για να τη σώσει, η μικρή Ινδιάνα ξεκινά ένα επικίνδυνο ταξίδι με συντρόφους το αδέξιο δίδυμο του αρμαντίλοΝτίλο και του τάπιρουΒάκα.

21:30

@ Αρχοντικό Τσούχλου

 

IdraKayne x MCD

Συναυλία

Η soulfunkqueen της χώρας IdraKayne έρχεται με τον παραγωγό MCD Δημήτρη Κρητικό με απόλυτα καλοκαιρινή διάθεση να μας χαρίσει ένα δροσερό και ανέμελο βράδυ με μουσικά σε ακούσματα pop, soul, funk, r&b, jazz, disco και hip-hop, εξυμνώντας την χαρά και καλώντας μας σε χορό. Η πολυετής εμπειρία της Idraσε μουσικές σκηνές και musicals, τα 2 ως τώρα άλμπουμ της και η συνεχής παρουσία της στα mainstream, pop και jazz ραδιόφωνα προμηνύουνμια ξεχωριστή εμφάνιση. ΟΔημήτρης MCD Κρητικός,DJ-μουσικός παραγωγός,επηρέασε την εξέλιξη της μουσικής στην Ελλάδα. Το 1992, 19 ετών, δημιούργησε με τον Μιχάλη Μυτακίδη τους ACTIVE MEMBER, ενώ προσωπικές του δουλειές και παραγωγές ακούγονται σήμερα σε ραδιόφωνα και clubτης Ελλάδας και του εξωτερικού, με κομμάτια του σε πολυάριθμες συλλογές.

22:45

@ Στροφή (πρώην Δημαρχείο)

 

24:00

DJset

@ Κεντρικός δρόμος Λεωνιδίου

Μουσικές ρυθμικές και χορευτικές μετατρέπουν τον κεντρικό δρόμο του Λεωνιδίου σ’ ένα μεγάλο υπαίθριο bar.

 

 

 

 

Σάββατο9 Ιουλίου

 

 

 

 

 

«Κοϊθινάτσι»

Εργαστήριο καλαθοπλεκτικής

Κοϊθινάτσισημαίνει καλαθάκι στην τσακώνικη. Στο εργαστήριο πειραματιζόμαστε με την τεχνική της καλαθοπλεκτικής. Οι συμμετέχοντες δημιουργούν το δικό τους αντικείμενο, χρησιμοποιώντας ως πρώτη ύλη το λεξικό της τσακώνικης διαλέκτου.

Εκπαιδεύτρια: Μαρία Βαρελά.

Ώρες: 10.00 (έναρξη) έως 15:00. Ηλικίες: 15 - 95 ετών.

Δήλωση συμμετοχής στοmelitzazz.festival@gmail.com

10:00

@ Παλαιό γυμνάσιο

 

Έξυπνα & παραδοσιακά χωριά

Θεματικό workshop

Έξυπνα και παραδοσιακά χωριά -Υποδομές προσέλκυσης “ψηφιακών νομάδων”.

10:30

@ Φάμπρικα πολιτισμού

 

 

Παιχνίδι θησαυρού στα τσακώνικα

Ένα κειμήλιο σπάνιας ιστορικής αξίας αναζητείται στο Λεωνίδιο! Γρίφοι και δοκιμασίες στα Τσακώνικα, κρυμμένοι σε ξεχωριστές τοποθεσίες, οδηγούν στον θησαυρό.

Παιχνίδι επαυξημένης πραγματικότητας - Πειρατές vs Περιηγητών! Κυνήγι θησαυρού με σύμμαχο φορητές συσκευές και τη βοήθεια των Ορειατών!

Για ηλικίες από 12 ως 112 ετών!

19:00

@ Πλ. 25ης Μαρτίου (εκκίνηση)

 

«ΤΑ 3 ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ και ο κακός λύκος;»

Κουκλοθέατρο

Η καλλιτεχνική ομάδα Στρίγκλες παρουσιάζει μια αστείαεκδοχή του γνωστού παραμυθιού που ζωντανεύει με χειροποίητες κούκλες και πρωτότυπα αξεσουάρ, αναδεικνύοντας τις αξίες της αγάπης και της φιλίας και δημιουργώντας συναισθήματα έκπληξης, χαράς και ενθουσιασμού!

Άραγε υπάρχει κακός λύκος; Ή είναι όλα στην φαντασία μας;

20:30

@ Φάμπρικα πολιτισμού

 

Coslee

Συναυλία

Ένα διαφορετικό μουσικό ταξίδι από τον Coslee, έναν ταλαντούχο μουσικό που βασίζεται στον αυτοσχεδιασμό τόσο στη μουσική όσο και τους στίχους, δημιουργώντας ένα μοναδικά φρέσκο μίγμα με consciouship-hop, lo-fi, jazz/blues στοιχεία. Ο ίδιος δεν αυτοπροσδιορίζεται ως ράπερ, καθώς πρώτη του αγάπη για τη μουσική υπήρξαν τα blues και η κιθάρα -έναρξη των μουσικών του αναζητήσεων- επιδεικνύει όμως αξιοθαύμαστη στιχουργική και μουσική ωριμότητα ήδη από τον πρώτο του δίσκο. Ο Coslee δεν είναι “τίποτα άλλο παρά ένας άνθρωπος που προσπαθεί να καταλάβει ποιος είναι” μέσα από το πάθος του για τη μουσική.

21:15

@ Πλατεία Μερικάκη

 

Alcedo folk band

Συναυλία

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ

Κατά την ελληνική μυθολογία η Alcedo, η Αλκυόνη, ήταν η όμορφη κόρη του βασιλιά Αιόλου. Με μουσικά χρώματα σαν τα φτερά της Αλκυόνης, με νέο ήχο και τολμηρές προτάσεις σε γνώριμα και άγνωστα τραγούδια που προέρχονται από τις λαϊκές μουσικές του κόσμου, με μουσικές διαδρομές από τον Βασίλη Τσιτσάνη μέχρι τον Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ, από τη Θράκη μέχρι την Ιρλανδία και από το Ισραήλ μέχρι τα Βαλκάνια, ακόμα κι εκεί που η Οθωμανική Λόνγκα συναντά τις καντάτες του μεσαίωνα και της Αναγέννησης, οι AlcedoFolkBand θα είναι εκεί για να μας πουν ότι οι μουσικές έχουν πατρίδα αλλά δεν έχουν σύνορα.

22:45

@ Πλατεία 25ης Μαρτίου

 

24:00

DJset

@ Κεντρικός δρόμος Λεωνιδίου

Μουσικές ρυθμικές και χορευτικές μετατρέπουν τον κεντρικό δρόμο του Λεωνιδίου σ’ένα μεγάλο υπαίθριο bar.

 

 

 

 

Κυριακή10 Ιουλίου

 

 

 

 

 

«Μαγνητικά πεδία»

Cine-Μελιτζάzz

Ελληνική ταινία του Γιώργου Γούση (2021). Η Έλενα και ο Αντώνης συναντιούνται τυχαία στο φέρι για την Κεφαλονιάκαι ξεκινούν μια απρόοπτη περιπλάνηση στο νησί, σε αναζήτηση του κατάλληλου μέρους για να θάψουν ένα μεταλλικό κουτί. Έξι βραβεία στο Φεστιβάλ Θες/νίκης και εφτά υποψηφιότητες για Ίριδα της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

21:30

@ Αρχοντικό Τσούχλου

 

Βάσια Βουγιουκλή trio

Συναυλία

Με «ούτι και ψυχή», η Βάσια Βουγιουκλή και η ομάδα της μας ταξιδεύουν μουσικά σε Ανατολή και Δύση. Η μουσική τους ακροβατεί ανάμεσα στο σμυρνέικο τραγούδι, την jazz και την σύγχρονη μουσική δημιουργία. Με δυνατές μελωδίες, jazzfusion και ανατρεπτική διάθεση, συνδυάζουντην παράδοση και το παρόν.

Η Βάσια, τραγουδίστρια, μουσικός και χορογράφος με σπουδές και εφόδια την βυζαντινή μουσική, το ούτι, την φωνή της αλλά και τις σπουδές της στον κλασικό και jazz χορό, διανύει μια ιδιαίτερη καλλιτεχνική πορεία. Όμως, στο τέλος, για την Βάσια «το ούτι είναι έρωτας».

21:45

@ Πλατεία 28ηςΟκτωβρίου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ


Όνομα

'Ωρα,1,"Κλεισθένης",1,΄Πούλιθρ,1,΄Υγεία,111,11ο Π.Τ. Νοτιοανατολικής Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας,2,16η Μαρτίου,4,1821,25,25η Μαρτίου,54,28η Οκτωβρίου,33,6η ΥΠΕ,3,Α Χώρα νάμου,6,Α. Σ. Λεωνιδίου,27,Α.Ε.Μαρίου,61,Α.Ε.Σ. Κυνουρίας,2,Α.Ο.Σ.Λ,4,Α.Σ. TKD Λεωνιδίου,30,Α.Σ."Αρκάς",27,Α.Σ.Λεωνιδίου,877,Α.Τ.Λεωνιδίου,3,ΑΑΔΕ,3,Αβραντίνης,1,Αγ.Βασίλειος,17,Αγαπήνωρ,1,Αγγελίες,138,Αγία Παρασκευή,1,αγιασμός,4,Άγιος Βασίλειος,8,Αγίου Πνεύματος,4,Αγρότες,264,αγροτικό ιατρείο,1,Αγροτικός Συνεταιρισμός,60,Αγώνες δρόμου,93,αγωνισ,1,Αγωνιστική Συνεργασία,2,Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών,1,ΑΔΕΔΥ,9,ΑΔΜΗΕ,5,ΑΕΚ Τρίπολης,1,ΑΕΠΙ,5,Αεροδρόμια,3,Αερόστατα,5,Αθήνα,2,Αθλητικά,3582,Αθλητικά Ανακοινώσεις,1,Αθλητισμός,11,αιγιαλός,1,Αιμοδοσία,67,αιολικά πάρκα,1,ακτοπλοΐα,1,Αλιεία,9,αλιευτικός σύλλογος,3,αλιευτικός τουρισμός,5,Άλλα αθλήματα,197,ΑΜΕΑ,39,Αμπελουργοί,16,Αμυγδαλιά,28,αναγκαστικά μέτρα,17,Ανακοινώσεις,688,ανακύκλωση,1,Αναπτυξιακή Πάρνωνα,203,Αναρρίχηση,61,Αναρριχητικός - Ορειβατικός Σύλλογος Λεωνιδίου,21,Ανάσταση,4,Ανέλιξη,1,Ανεμογεννήτριες,28,Ανεξάρτητοι Έλληνες,8,ανεργία,1,Άνεργοι,23,Ανοικτό Πανεπιστήμιο,2,Ανοιχτή συνέλευση,8,αντάμωμα,1,ΑΝΤΑΡΣΥΑ,1,Αντένα,2,αντικαρκινική εταιρεία,1,Αντιφασίστες,1,Αξίζει να δείτε,105,Άξιον Εστί,3,απάτες,17,ΑΠΕ,10,απεργία,18,Απογραφή 2011,4,Απογραφή 2021,10,Απογραφή κτιρίων 2021,2,Αποζημιώσεις,8,Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου,1,Απόκριες,134,Απόλλων Τυρού,332,Απόλλωνας Τυρού,67,απολλώνιος δρόμος,1,άποροι,11,Απορρίμματα,22,Αποστολόπουλος,1,αποτελέσματα,1,Απόψεις,1,Απρόβλεπτα,1,απώλεια αντικειμένου,1,αρ,1,Αργολίδα,6,Άργος,1,Αργυράκη,1,Άρθρα,25,Άρθρο,5,Αρκαδία,2511,Αρκαδίας,1,Αρκαδικό Πανόραμα,5,Αρκαδικο χωριό,2,Αρκαδικός,4,Άρση βαρών,2,Αρχαιολογία,31,Αρχείο Τσακωνιάς,226,Αρχιτέκτονες,7,Αρχοντικό Τσούχλου,39,Αρχοντικό Χατζηπαναγιώτη,2,ΑΣΕΠ,6,ΑΣΠΕΤ,1,Αστεία,2,Αστέρας Τρίπολης,3,Αστρος,2,Άστρος,35,Αστυνομία,451,Ασφαλιστικά ταμεία,77,ΑΤΕ,1,ατύχημα,11,Άυλη Πολιτιστική κληρονομιά,1,Αυτοδιοίκηση,27,αυτοδιοίκηση-εκλογές,109,Αυτοκίνητο,52,Αυτοκινητόδρομος,6,αφιέρωμα,9,Βαλασόπουλος,1,βασιλόπιτα,3,Βασκίνα,39,Βέμμος,9,Βενιζέλος,1,Βιβλίο,53,Βιβλιοθήκη,3,Βίντεο,100,Βιογραφικό,3,Βιολογικός,2,Βιτζηλαίου,5,Βιώσιμη Πόλη,2,Βλάβες,12,Βλάσης,87,Βλησιδιά,19,Βοήθεια στο σπίτι,2,Βόλεϊ,20,βόρεια Κυνουρία,1,Βουδούρης,7,βραβείο,2,Βρύση,1,Γ.Ε.Φ.,1,Γ.Σ.Τυρού,92,Γενική Συνέλευση,74,Γεύσεις Ελλήνων εκλεκτές,6,Γεωργοί,4,γήπεδα,2,γηροκομείο,16,Γιαννακόπουλος,1,Γιαννακούρας,57,Γιαννούσης,3,γιατροί,8,Γιορτή Αμυγδάλου,3,Γιορτή θαλασσινών,7,Γιορτή Κάστανου,2,Γιορτή Κρασιού,23,γιορτή μελιού,10,Γιορτή μελιτζάνας,24,Γιορτή πανσελήνου,2,Γιορτή του Ψαρά,22,Γιορτή Ψαρά,1,Γλυππία,2,γλυπτική,2,Γνώμες,419,Γόντικας,3,γσεε,4,Γυμνάσιο,128,Γυμνάσιο Λεωνιδίου,1,Γυναίκα,11,Γύρος Αμπελώνων,2,Δ.Ε.Τυρού,17,Δ.Ο.Υ.,67,Δακοκτονία,14,Δαλιάνης,10,δανειολήπτες,3,Δασαρχείο,28,Δασικοί Χάρτες,2,Δαφνώνα,5,ΔΕΔΔΗΕ,38,Δέδε,2,Δέδες,4,ΔΕΕΠ,4,ΔΕΗ,95,ΔΕΚΟ,1,Δελτία τύπου,1137,δεντροφύτευση,2,δευτεροβάθμια,2,ΔΗ.ΣΥ.,8,ΔΗΚΕΝΚ,54,Δημ.Ραδιόφωνο Τρίπολης,4,ΔΗΜΑΡ,3,Δημητσάνα,1,δήμοι,1,Δημοπρασία,54,Δήμος Β.Κυνουρίας,11,Δήμος Βόρειας Κυνουρίας,12,Δήμος Γορτυνίας,1,Δήμος Λεωνιδίου,34,Δήμος Ν.Κυνουρίας,74,Δήμος Νότιας Κυνουρίας,1956,δήμος Τρίπολης,3,Δήμος Τυρού,1,Δημόσιο,4,δημοσιογράφοι,4,Δημοσκόπηση,2,δημοτικά τέλη,1,Δημοτικό Συμβούλιο,322,Δημοτικό Σχολείο,259,δημοψήφισμα,1,Δια Βίου Μάθηση,19,διάγγελμα,3,Διαγωνισμός,49,Διαδίκτυο,68,δίαθλο,1,διακοπή νερού,9,διακοπή ρεύματος,73,Διάλεξη,1,Διαμαρτυρία,8,Διαμονή,14,Διανομή τροφίμων,18,διασκέδαση,145,Διατροφή,14,διάφορα,8,διάφορα είδη,13,ΔΙΕΚ,5,Διεύθυνση Δασών,2,Δικαιοσύνη,80,ΔΙΚΕ,3,Δικηγόρος,4,Δίκτυο Αποχέτευσης,1,διόδια,2,δίπλωμα οδήγησης,1,Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος,1,Δολιανά,1,δου,1,Δράκος,7,Δράσεις Κυνουρίας,3,Δράση,11,Δρίτσας,7,δρόμος,2,Δυνατή Πελοπόννησος,1,ΔΥΠΑ,7,δυστύχημα,19,δωρεά,32,Δώρο Πάσχα,1,Δώρο Χριστουγέννων,1,εγκαίνια,2,εγκύκλιος,1,ΕΕΣΠΟΦ,1,ΕΕΤΑΑ,1,ΕΕΤΕΜ Αρκαδίας,1,εθελοντισμός,39,έθιμα,7,Εθνική Ελλάδας,14,Εθνική Συσπείρωση,1,Εθνική Τράπεζα,7,ει,1,Ειδήσεις,5,Ειδικό Σχολείο,4,εκαβ,3,Εκδηλώσεις,1068,Εκδήλωση,8,Εκδρομή,79,Έκθεση,85,Έκθεση Φωτογραφίας,10,Εκκλησία,426,Εκλογες,7,Εκλογές,577,Εκπαίδευση,637,εκπομπή,3,εκπτώσεις,9,έκτακτα μέτρα,12,Εκτελεστική επιτροπή,5,ελαιοπαραγωγοί,68,ελαιοτριβεία,1,ΕΛΓΑ,37,Ελεύθεροι επαγγελματίες,3,Ελιά,5,Ελλάδα,1666,Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία,4,Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αρκαδίας,1,Ελληνικός Στρατός,9,Ελλήνων Συνέλευσις,1,ΕΛΜΕ,26,ΕΛΣΤΑΤ,4,ΕΛΤΑ,8,Έλωνα,10,Εμβολιασμοί,30,Εμπορικό Ναυτικό,1,Εμπορικός σύλλογος,192,εμπόριο,6,Εμποροπανήγυρη,3,ΕΜΥ,18,Εναλλακτική Αριστερή Κίνηση Καθηγητών Αρκαδίας,2,Ενδιαφέρουν,258,Ενέργεια,10,ενεργειακή κρίση,1,Ενημέρωση,4,Ενίσχυση Επιχειρήσεων,5,ενοικίαση ακινήτων,18,ενοίκιο,1,Ένωση Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Αρκαδίας,1,Ένωση Ξενοδόχων,48,Ένωση Οικονομολόγων Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου,1,Ένωση Τουριστικών καταλυμάτων Νότιας Κυνουρίας,5,εξοικονομώ,4,Εξωτερική Πολιτική,3,ΕΟΔΥ,212,ΕΟΜΜΕΧ,1,ΕΟΠΥΥ,4,Εορτή,17,ΕΠΑ.Σ.Τρίπολης,1,ΕΠΑΛ,89,επαρχιακός Τύπος,2,επέτειοι,14,επίδομα θέρμανσης,2,επιδόματα,27,Επιδοτήσεις,47,Επικαιρότητ,1,Επικαιρότητα,13444,Επικαιρότητα Νότια Κυνουρία Λεωνίδιο,1,επικουρικό προσωπικό,2,Επιμελητήρια Πελοποννήσου,7,Επιμελητήριο Αρκαδίας,346,έπιπλα,1,Επιστολές,27,Επιτάφιος,7,Επιτροπή Αγώνα Πάρνωνα,2,Επιτροπή Διαβούλευσης,4,Επιτροπή Παιδείας,8,Επιχειρηματικότητα,89,Επιχειρήσεις,126,Επιχειρήσεις εστίασης,20,ΕΠΟ,3,ΕΠΣ Αρκαδίας,9,ΕΠΣ.Αρκαδίας,104,ΕΠΣΑ,47,Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα,7,Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα Αρκαδίας,222,Έργα,293,εργαζόμενοι,2,ΕΡΓΑΝΗ,1,Εργασία,395,Εργαστήριο,8,Εργατικό κέντρο,12,Έρευνα,1,ΕΡΤ,30,Ερυθρός Σταυρός,4,Ερωτηματολόγιο,1,εσαμεα,1,ΕΣΕΤ,1,ΕΣΗΕΑ,1,ΕΣΠΑ,52,εστίαση,10,Εύη Τατούλη,66,Ευθυμογράφημα,18,Ευρωεκλογές,1,Ευρωπαική Ένωση,3,Ευχές,58,ΕΦΕΤ,10,ΕΦΚΑ,11,Εφορεία Αρχαιοτήτων Αρκαδίας,2,Ζαρίτσι,2,Ζαχαριάς,14,ζημιές,5,ζωγραφική,11,Ζωντανή μετάδοση,1,Ζώταλης,1,ηλεκτρονικό έγκλημα,1,Ηλιοπούλου,4,ημερίδα,31,Ηρακλής,1,Θέατρο,84,θέατρο σκιών,5,Θεοδωράκη,1,θεοδωράκης,2,θεολόγοι,2,Θεοφάνεια,35,θερινό σχολείο,3,θέρμανση,1,θηροφύλακες,5,Ι. Μ. Αγίου Νικολάου Σίντζας,2,Ι.Μ. Αρτοκωστάς,1,Ι.Μ.Αγίου Νικολάου Καρυάς,4,Ι.Μ.Αγίου Νικολάου Σίντζας,26,Ι.Μ.Ελώνης,89,Ι.Μ.Ταξιάρχη Μιχαήλ Μουράς,1,Ιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας,7,ιατροί,2,ιατρός,2,Ιδιαίτερα μαθήματα,5,ΙΕΚ,12,Ιερά Μονή Σίντζας,1,ΙΚΑ,38,ΙΚΑ.,1,ΙΝ.Ε.,1,ΙΝΕ ΓΣΕΕ,2,ΙΝΣΕΤΕ,1,ιπποειδή,1,Ισοπολιτεία,7,Ιστορικά,46,Κ.Ε.Δ.Ε,9,Κ.Ε.Ε.,2,Κ.Ε.Π.,14,Κ.Ε.Φ.,1,καζίνο,1,Καθαρά Δευτέρα,3,καιρός,238,κακοκαιρία,36,Καλαθά,1,κάλαντα,2,Κάλεσμα,1,Καλλικράτης,9,Καλό Λίβάδι,1,κάπνισμα,4,Καρβελάς,4,Καρδαράς,1,Καρναβάλι,5,Καρυές,1,Καστανιές,2,Καστάνιτσα,1,κάστανο,7,καστανοπααγωγοί,1,καστανοπαραγωγοί,2,καταγγελίες,5,Καταδυτικό πάρκο,29,καταναλωτές,7,καταστήματα,10,κατηγορία,1,κατοικίδια,2,Κατσίρης,2,Καύσιμα,5,καύσωνας,1,ΚΔΑΜ,1,ΚΔΑΠ,2,ΚΕΚ,3,Κέντρα Κοινότητας,4,Κέντρο Κοινότητας,6,Κέντρο Πληροφόρησης,7,Κέντρο Πρόληψης,3,Κέντρο Πρόληψης Αρκαδίας,4,Κέντρο Υγείας,111,Κεντροαριστερά,4,ΚΕΠ,3,Κηδεία,74,ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ.,1,Κιβωτός του Κόσμου,4,ΚΙΝΑΛ,3,Κίνημα Αλλαγής,33,κινηματογράφος,48,Κίνηση,1,ΚΚΕ,68,Κλειστό Γυμναστήριο,3,κληροδοτήματα,13,κλήρωση,2,ΚΝΕ,1,Κοινωνία,89,Κοινωνικά,391,Κοινωνικά Εκκλησία,1,Κοινωνικά Λεωνίδιο,2,Κοινωνικά Νότια Κυνουρία,1,Κοινωφελής Επιχείρηση,27,Κόκκορης,1,κολύμβηση,5,Κοντοζαμάνης,27,κοπή πίτας,16,Κορακοβούνι,3,Κόρινθος,1,Κορολόγος,1,κορονοϊός,415,Κορωνοϊός,391,Κοσμάς,261,Κόσμος,97,Κοτρώτσος,1,Κοτσώλης,1,Κουκλοθέατρο,15,Κουνουπιά,31,Κουτρούκης,5,ΚΠΝΝΑ,1,Κρυονέρι,4,ΚΤΕΛ,69,Κτηματική Υπηρεσία,4,Κτηματολόγιο,21,κτηνοτρόφοι,45,κυκλοφοριακές ρυθμίσεις,33,κυκλοφοριακό,33,Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου,7,Κυνηγετικός Σύλλογος,40,Κυνηγοί,33,Κυνουρία,40,Κύπελλο Αρκαδίας,12,Κύπρος,3,Κωνσταντινόπουλος,123,Κώστας Βλάσης,32,Λαϊκή αγορά,115,Λαϊκή Ενότητα,11,Λαική συσπείρωση,42,Λαϊκή συσπείρωση,15,Λάκκος,11,Λάκος,7,Λακωνία,7,Λαλουδάκης,36,Λαμπρόπουλος,31,Λαογραφία,77,ΛΑΟΣ,1,λαχειοφόρος,6,Λειβαδά,1,Λειβάδι,17,Λεκκός,1,λευκή νύχτα,1,Λεωνίδιο,3624,Λεωνίδιο Αλλάζουμε,8,Λεωνίδιο Επικαιρότητα,1,Λεωνίδιο Επικαιρότητα Ανακοινώσεις,1,Λεωνίδιο Κοινωνικά,1,Λεωνίδιο Κοινωνικά Επικαιρότητα,1,Λεωνίδιο Νότια Κυνουρία,3,Λεωφορία,2,Λιβάδι,10,Λιμάνι,27,Λιμεναρχείο,62,Λιμενικό Σώμα,42,Λιμενικό Ταμείο,9,λογιστές,21,Λύκειο,83,Λυκουρέντζος,75,Λυμπεροπούλου,2,Λυσίκατος,136,μαγειρική,3,Μαίναλο,4,Μανδρώνης,2,Μάνος,1,Μανώλης,3,Μαρί,31,Μαρνέρης,118,Μέλανα,6,Μελισσοκόμοι,13,Μελιτζάzz,159,Μέρα25,6,Μεσσηνία,4,Μετανάστες,2,μεταφορά μαθητών,2,μέτρα προστασίας,21,Μετρό,1,Μητέρα,6,Μητρόπολη,10,Μητσοτάκης,14,Μηχανές,1,Μηχανικοί,6,Μιχελάκης,2,ΜΜΕ,6,Μνημείο,1,μνημόσυνο,44,Μονάδα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών (ΜΔ ΠΠ) Νότιας Πελοποννήσου,5,Μονάδα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Νότιας Πελοποννήσου,1,Μοναστήρι,6,μονοπάτια,3,ΜΟΡΕΑΣ,5,ΜΟΡΙΑΣ ΑΕ Α.Ο.Τ.Α,1,Μορφωτικός Σύλλογος,107,Μοτοπαρέα,67,Μοτοπαρέα Λεωνιδίου,7,Μοτοσικλέτα,49,Μούρα,3,μουσεία,42,μουσική,17,μουστός,3,Μπακούρης,1,Μπαμπαδήμας,57,Μπάσκετ,544,Μπάσκετ Α. Σ. Λεωνιδίου,5,Μπερέτσος,1,Μπερτζελέτος,6,Μπιρσίμ,8,Μπουντρούκας,5,Μυθική Πελοπόννησος,3,ν,1,Ναρκωτικά,2,Νατάσα Πετρούλια,4,Ναύπλιο,2,Ναυτικοί,4,ΝΔ,240,Νέα Γρίπη,6,Νέα Δημοκρατία,44,Νέα Πελοπόννησος,40,Νέοι Δρόμοι,2,Νεολαία ΠΑΣΟΚ,3,νερό,6,νηπιαγωγείο,76,νίκ,1,Νίκας,83,Νικολάκου,10,ΝΟΔΕ,4,Νομαρχία Αρκαδίας,6,νομοσχέδιο,1,Νότια Κυνουρία,21,Νότια Κυνουρία,5686,Νότια Κυνουρία Τουρισμός,1,ΝΠΙΔ,1,ντοκιμαντέρ,7,νυχτερινό ρεύμα,1,ξενοδοχεία,1,Ξενοδόχοι,31,Ξύλα,1,Ο άλλος δρόμος,21,Ο τόπος μας,5,Ο.Ε.ΕΣ.Π.,1,Ο.Τ.Ε.,6,ΟΑΕΔ,77,ΟΑΕΕ,21,ΟΓΑ,25,Οδηγίες,19,Οδηγοί,1,οδικό δίκτυο,2,Οδοιπορικό Ιστορίας,1,οδοντιατρικός Αρκαδίας,1,οεβα,1,Οικοδόμοι,4,Οικολόγοι,6,Οικονομία,808,Οικονομική επιτροπή,139,Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος,3,Οινοπαραγωγοί,5,ΟΚΕ,1,Ολυμπιακοί Αγώνες,2,Ολυμπιακός,1,Ολυμπιακός Λεωνιδίου,263,ομιλία,26,Ομογένεια,51,Ομοσπονδία TKD ITF,8,ΟΝΝΕΔ,9,ΟΠΑΠ,5,ΟΠΕΚΑ,6,ΟΠΕΚΕΠΕ,4,όπερα,1,Όραμα-Γνώση-Πρόοδος,43,Ορειβασία,196,Ορθοπαιδικός,1,ορκωμοσία,2,ΟΣΔΕ,3,οσε,3,Όσκαρ,1,ΟΤΑ,14,Ουκρανία,4,Ουράνης,4,Π.Ο.Ε.,1,Π.Ο.Φ.Ε.Ε.,1,παγκόσμια ημέρα,3,Παγώνης,2,ΠΑΖΛ,6,Παιδί,76,παιδί Τυρός,1,Παιδίατρος,11,Παιδικά χωριά SOS,2,Παιδική Χαρά,13,Παιδική Χορωδία,16,Παιδικό Πρωτάθλημα Αρκαδίας,2,Παιδικό Πρωτάθλημα Αρρκαδίας,1,παιδικός σταθμός,45,Παιδότοπος,1,παλαίμαχοι,2,Παλαιοχώρι,65,ΠΑΜΕ,6,Παμπελοποννησιακό Οδοντιατρικό Συνέδριο,4,Παναγιωτόπουλος,1,Παναρκαδική ομοσπονδία,29,Παναρκαδική ομοσπονδία Αμερικης,3,Παναρκαδικό Νοσοκομείο,57,Παναρκαδικό Συνδικάτο Εργατών Οικοδόμων,1,Παναρκαδικός,3,Πανελλήνιες,35,Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου,23,πανηγύρια,64,Πανθυρεατικός,3,Πανσέληνος,1,Παπαδημητρόπουλος,1,Παπαηλιού,34,Παπαθανασόπουλος,158,Παπαμιχαήλ,3,Παπανδρέου,4,παραδοσιακοί χοροί,8,Παραλία Τυρού,4,Παραλίες,15,Παράλιο Άστρος,1,παράξενα,1,ΠαραΤυρό,31,παρέλαση,6,Παρθενώνας,1,Πάρνωνας,39,Πάρνωνας Α.Ε.,1,Παρουσίαση,14,ΠΑΣΟΚ,90,ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής,39,Πάσχα,259,Πατσαρίνος,1,Πάχος,2,ΠΕ Αρκαδίας,34,ΠΕΔ,3,Πεζοπορία,49,Πεζοπόροι Τυρού,193,Πειραιώς,1,Πελετά,212,Πελοποννησιακή Ένωση,3,Πελοποννησιακή Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας,9,Πελοποννησιακή Συμμαχία,3,Πελοπόννησος,190,Πελοπόννησος ΑΕ,1,Πελοπόννησος Οικολογική,2,Πελοπόννησος Πρώτα,5,πεπ,1,Πέρα Μέλανα,84,Περιβάλλον,272,περιβάλον,1,Περιοδικό,1,Περιπατητικός τουρισμός,7,Περιφέρεια Πελοποννήσου,1447,Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Πελοποννήσου,11,Περιφερειακό Συμβούλιο,45,ΠεΣυ,1,Πετρέλαιο,2,Πέτρος Τατούλης,43,Πηγάδι,48,πιστοποιητικά,3,πίτα,6,Πλάκα,206,Πλατανάκι,26,πλημμύρες,1,πνευματική ιδιοκτησία,2,Πνιγμός,5,πο,1,Ποδήλατο,39,Ποδόσφαιρο,2131,Ποίηση,5,Πολεμική Αεροπορία,5,Πολεμικό Ναυτικό,3,πόλεμος,3,Πολιτικά,1005,Πολιτική προστασία,53,Πολιτισμός,966,Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Απανταχού Πουλιθριωτών,1,Πολιτιστικός Σύλλογος,17,Πολιτιστικός Σύλλογος Τυρού,5,Πολίχνη-Δράση,1,Πολτική,1,πολύτεκνοι,3,Πολυτεχνείο,1,Ποτάμι,6,Πούλιθρα,241,Πραγματευτή,78,Πρασιές,1,Πραστός,41,Πρόεδρος της Δημοκρατίας,2,προειδοποιήσεις,3,προκηρύξεις,87,Προσκλήσεις,2,Πρόσκληση,10,Προσφορά εργασίας,7,Πρόσφυγες,2,Πρόσωπα,34,πρώτες βοήθειες,4,πρωτοβάθμια εκπαίδευση,2,Πρωτομαγιά,10,πρωτοχρονιά,6,πτηνά,1,Πυρασφάλεια,3,πύργος Τσικαλιώτη,18,Πυργούδι,3,Πυρόπληκτοι,5,πυροπροστασία,3,Πυροσβεστική,137,πυσδε,1,πωλήσεις ακινήτων,38,πωλήσεις επιχειρήσεων,2,πωλήσεις οχημάτων,6,ραδιόφωνο,6,Ρέππας,8,ρετρό,4,ρεύμα,8,Ρολόι,1,Ρουσιάς,4,ρύθμιση οφειλών,2,Σ.Ο.Κ,1,Σαλάκος,7,Σαμαράς,1,Σαμπατική,34,ΣΑΟΟ,6,Σαπουνακαίικα,15,Σαπουνακέικα,2,Σαπουνακέϊκα,35,Σαραντάρης,28,σεισμός,30,σεμινάριο,32,ΣΕΤΕ,3,Σιδηρόδρομος,3,Σινεμά,174,σίταινα,5,Σιώρας,21,σκάκι,2,Σκαντζός,18,Σπηλαιολόγοι,21,Στάικος Χρήστος,2,Στατιστική Υπηρεσία,9,ΣτΕ,2,Στεγνοκαθαριστήριο,1,Στίβος,48,στρατολογία,4,συγκοινωνία,15,Σύλλογος "Αγ.Απόστολοι",28,Σύλλογος "Άγιος Γεώργιος",3,Σύλλογος "Αθηνά",10,Σύλλογος "Απόλλων",16,Σύλλογος "Επαρχία Κυνουρίας",4,Σύλλογος "Ζεστή Φωλιά",7,Σύλλογος "Η Πολίχνη",1,Σύλλογος "Λεωνίδιον",20,Σύλλογος Αμυγδαλιάς,1,Σύλλογος Αναρριχητών,1,Σύλλογος Απανταχού Αμυγδαλιωτών,12,Σύλλογος Απανταχού Βασκινιωτών,5,Σύλλογος Απανταχού Πηγαδιωτών,3,Σύλλογος Απανταχού Τσιταλιωτών,10,σύλλογος Βασκινιωτών,4,Σύλλογος γονέων,155,Σύλλογος Δαφνώνας,10,Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Αρκαδίας,2,Σύλλογος Καφεστιατόρων Αρκαδίας,2,Σύλλογος Κτηνοτρόφων,3,Σύλλογος Μαριωτών,13,Σύλλογος Παλαιοχωριτών,6,Σύλλογος Πεζοπόρων Τυρού,37,Σύλλογος Πελετιωτών,1,Σύλλογος Πηγαδιωτών,1,Σύλλογος Πολυτέκνων Αρκαδίας,1,Σύλλογος Πραστού και Τσακωνιάς,1,Σύλλογος Πωλητών Λαϊκών Αγορών Λεωνιδίου - Άστρους,1,Σύλλογος Φροντιστών Αρκαδίας-Λακωνίας,8,Σύλλογος"Πολίχνη",9,Συμπολιτεία,70,Συναυλία,144,Σύνδεσμος Κοσμιτών,1,Συνέδριο,51,συνέντευξη,40,συνήγορος του πολίτη,1,συνταγές,31,συνταγογράφηση,1,Συνταξιούχοι,27,ΣΥΡΙΖΑ,29,ΣΥΡΙΖΑ.,147,σχολεία,37,Σχολή Οδηγών,2,σχόλια,1,Σωματείο Γυναικών,2,Σωματείο εργαζόμενων στην ενέργεια Νομών Πελοποννήσου,5,Σωματείο Εργαζομένων στις Εμπορικές Επιχειρήσεις και Υπηρεσίες Αρκαδίας,4,τ,1,Τ.,1,Τ.Α.Π.,1,Τ.Ε.Ε.,11,Τ.Ο.Π.,4,Ταβέρνα,1,ΤΑΞΙ,2,ταξίδια,3,ΤΑΠΤΟΚ,3,Τατούλης,268,ΤΕΒΑ,18,ΤΕΕ,4,τέλη,8,τέλη κυκλοφορίας,3,τένις,2,τέννις,5,Τέχνη,11,Τεχνικό Πρόγραμμα,10,Τεχνολογία,55,Τηγάνι,3,τηλεόραση,108,τηλεφωνία,1,τοξοβολία,5,Τοπικά,18,Τοπικό Αρχείο,4,Τορόντο,1,Τουρισμός,521,Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου,5,Τράπεζα Πειραιώς,6,τράπεζες,23,Τρίαθλο,30,Τριανταφύλλου,3,Τρίπολη,8,Τρίτεκνοι,7,Τροχαία,5,Τροχαίο,51,Τροχάνη,1,Τροχόσπιτα,1,Τσάκωνες Περιπατητές,23,Τσακωνιά,138,Τσακώνικη διάλεκτος,70,τσακώνικη μελιτζάνα,6,Τσακώνικη υφαντική,18,τσακώνικο συνέδριο,6,Τσακώνικος Δρόμος,7,Τσακώνικος Συνεταιρισμός,1,Τσακώνικος Συνεταιρισμός Γυναικών,2,Τσακώνικος Χορός,18,Τσακωνοπαρέα,19,Τσέρφο,1,Τσιγκούνης,13,Τσικνοπέμπτη,7,Τσιλιβής,2,Τσίπρας,1,Τσιτάλια,59,ΤΣΜΕΔΕ,1,Τύπος,1,Τυρός,1086,Τύρος,1,Τυρός Τρίαθλον,4,Υγεία,846,ύδρευση,4,ΥΠΕΞ,2,ΥΠΕΣ,1,Υπηρεσίες,11,υποδομών,1,Υποθηκοφυλακείο,2,Υποτροφίες,10,Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης,4,Υπουργείο Εργασίας,1,Υπουργείο Εσωτερικών,2,Υπουργείο Ναυτιλίας,3,Υπουργείο Παιδείας,17,Υπουργείο Πολιτισμού,3,Φ.Ο.Σ.Λ.,1,Φάμπρικα Πολιτισμού,157,Φαρμακεία,4,Φαρμακοποιοί,5,ΦΕΚ,1,Φεστιβάλ,78,Φεστιβάλ αναρρίχησης,20,Φεστιβάλ Μελιτζάνας,58,Φιλαρμονική,37,Φιλόδημοι Πολίτες,40,φιλόζωοι,21,Φίλοι Εθνικής Ελλάδος,1,ΦΟΔΣΑ,4,φοιτητές,2,Φορέας Διαχείρησης Πάρνωνα,9,Φορέας Διαχείρισης Οικολογικού Πάρκου,152,Φορείς,8,φορολογία,59,Φορολογικά,107,Φόρος ακινήτων,1,φυσικό αέριο,5,Φωκιανό,34,Φωτιά,6,Φωτογραφία,12,Φωτογραφίες,66,ΧΑΔΑ,6,χάκερς,1,Χαμόγελο του παιδιού,15,Χαράλαμπος Λυσίκατος,5,Χάρτες,3,Χείλαρης,15,χιόνια,25,Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου,1,χιούμορ,1,Χορευτικό συγκρότημα,7,Χορευτικός Όμιλος,7,χοροεσπερίδα,48,Χορός,52,Χορωδία,39,Χορωδία Ενηλίκων,19,Χουζούρης,4,Χούνη,2,Χριστούγεννα,278,Χρονογράφημα,14,Χρυσή Αυγή,23,Ψαράς,1,ψάρεμα,2,Ψαρολόγος,9,Ψηφιακή Διακυβέρνηση,23,ψήφισμα,7,Ψυκτικοί,1,Ψυχολογία,10,Ωδείο,16,ώρα,16,Advertorial,26,agenda,2,Beach Soccer,4,Beach Tennis,19,Beach Volley,49,Black Friday,2,Erasmus,3,EUROPE DIRECT Πελοπόννησος,1,Events,1,expo,5,Facebook,17,fake news,1,Google,6,gov,7,I Love GR,11,Kορωνοϊός,1,Leader,41,leonidion.gr,1,Lockdown,39,natura,1,open mall,1,Open Real Estate,4,Peloponnese Wine festival,2,Photo Gallery,1,Pizza,1,Rally,1,Taekwon Do,78,Taxisnet,10,TKD WTF,15,Toolbar,1,top,13,TYROS OPEN SEA SWIM EVENT,3,TYROS SEA Festival,10,Tyros Triathlon,13,TyrosRun,20,Unesco,1,Video,1325,WWF,2,Yoga,2,
ltr
item
Leonidion.gr: Μελιτζάzz 2022: Καλώς να βρεθούμε στο φετινό reunion - Όλες οι εκδηλώσεις
Μελιτζάzz 2022: Καλώς να βρεθούμε στο φετινό reunion - Όλες οι εκδηλώσεις
https://www.arcadiaportal.gr/sites/default/files/field/image/mj_2022_-_fb_timeline_-_final_1_-_small.jpg
Leonidion.gr
https://www.leonidion.gr/2022/06/zz-2022-reunion_15.html
https://www.leonidion.gr/
https://www.leonidion.gr/
https://www.leonidion.gr/2022/06/zz-2022-reunion_15.html
true
1463647731720589503
UTF-8
Φορτώθηκαν όλα τα δημοσιεύματα Δεν βρέθηκαν δημοσιεύματα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσοτερα Cancel reply Διαγραφή Από τον Αρχική σελίδα Σελίδες Δημοσιεύματα Δείτε τα όλα ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ SEARCH Όλα τα δημοσιεύματα Δεν βρέθηκε δημοσίευμα που να ταιριάζει στην αναζήτηση ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαίου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαίου Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago χτες $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερες από 5 εβδομάδες Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content