$type=three$count=3$show=home$height=220$snippet=hide$rdm=hide$a=hide$d=hide$la=hide$au=hide$com=0

«Πονοκέφαλος» η άτακτη και παράνομη στάθμευση των τροχόσπιτων σε παραλίες και δημόσιους χώρους στη Νότια Κυνουρία

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ TO:

Κάθε χρόνο, οι «ατίθασοι» campers επιλέγουν διάφορα σημεία της περιοχής για να σταθμεύσουν και να περάσουν την ημέρα και την νύχτα τους, αλλ...Κάθε χρόνο, οι «ατίθασοι» campers επιλέγουν διάφορα σημεία της περιοχής για να σταθμεύσουν και να περάσουν την ημέρα και την νύχτα τους, αλλά και για να κάνουν την ρουτίνα της υγιεινής τους.

Στο Λεωνίδιο την Τετάρτη 8 Μαρτίου στις 19:00 πραγματοποιήθηκε ανοιχτή συζήτηση με όλους τους φορείς, επαγγελματίες, συλλόγους, δημότες και επισκέπτες του Δήμου Νότιας Κυνουρίας με θέμα την ανάπτυξη του εναλλακτικού τουρισμού.

Σκοπός της συνάντησης ήταν, μέσω ενός δομημένου διαλόγου, να γίνει μια ουσιαστική καταγραφή των ζητημάτων και προβλημάτων που προκύπτουν από την ανάπτυξη του εναλλακτικού τουρισμού και γενικά του τουρισμού στη Νότια Κυνουρία, καθώς και λοιπές απόψεις, αλλά και προτάσεις και λύσεις ως προς το συγκεκριμένο θέμα.

Όπως αναφέρουν οι πολίτες, το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στην Πλάκα, στην Πελιά στον παραποτάμιο δρόμο στο Λεωνίδιο και στα νεκροταφεία του δήμου, καθώς εκεί οι κατασκηνωτές, βρίσκουν νερό, για να πλυθούν ή να πλύνουν, δημιουργώντας προβλήματα υγιεινής.

Οι αντιδράσεις από τους κατοίκους είναι πολλές, καθώς οι επισκέπτες κυρίως από τη Γερμανία και τη Γαλλία, αλλά και άλλες χώρες της Ευρώπης που έρχονται για τουρισμό τον τόπο τους, δεν σέβονται τους κανονισμούς, προκαλώντας προβλήματα.
Όπως αναφέρουν οι κάτοικοι από την περιοχή της Πλάκας, αυτοκινούμενα τροχόσπιτα κλείνουν την πόρτα του σπιτιού τους, άλλοι κάτοικοι αναφέρουν ότι έχουν διαπιστώσει ότι μερικοί capmers αφοδεύουν στα χωράφια τους, τη στιγμή που υπάρχουν στην περιοχή οργανωμένα κάμπινγκ, παρά τις ενημερωτικές πινακίδες που έχει τοποθετήσει ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας για την απαγόρευση στάθμευσης των τροχόσπιτων.

Σε κάθε περίπτωση δεν είναι στην αρμοδιότητα του δήμου η επίβλεψη της τήρησης του κανονισμού στάθμευση των τροχόσπιτων, αλλά αυτό ανήκει στην αρμοδιότητα της αστυνομίας.

Ο δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας Χ. Λυσίκατος, ανέφερε στην συνάντηση ότι δεν μπορεί ο δήμος να βάλει τους δικούς του κανόνες.


Να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με τον νόμο 4276/14 (αρθ. 7 παρ. 18) η ελεύθερη κατασκήνωση είναι παράνομη και τιμωρείται με πρόστιμο ή φυλάκιση. «Απαγορεύεται η εγκατάσταση σκηνών ή στάθμευση τροχόσπιτων σε αρχαιολογικούς χώρους, αιγιαλούς, παραλίες, παρυφές δημόσιων δασών και εν γένει κοινόχρηστους χώρους, καθώς και η φιλοξενία πέραν του ενός τροχόσπιτου από καταστηματάρχες ή ιδιώτες. Οι παραβάτες τιμωρούνται με φυλάκιση μέχρι τρεις (3) μήνες ή με επιβολή προστίμου του κατωτέρω εδαφίου, εφόσον δεν προβλέπεται βαρύτερη ποινή από άλλη διάταξη, διατασσόμενης συγχρόνως υπό του δικαστηρίου της βίαιης αποβολής τους» αναφέρει ο νομοθέτης. Οι παραβάτες μάλιστα τιμωρούνται με πρόστιμο ύψους τριακοσίων ευρώ ανά άτομο ή ανά κατασκηνωτικό ή ανά μεταφορικό μέσο, που επιβάλλεται από τον αστυνομικό ή τον λιμενικό που βεβαιώνει την παράβαση και εισπράττεται επί τόπου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

BLOGGER: 3
 1. αυτα που βλεπω στην φωτο ειναι αυτοκινουμενα κατηγορια οχηματος Μ1 και οχι τροχοσπιτα αλλα σε αυτην τη χωρα ο καθενας ερμηνευη τους νομους οπως τον βολευη


 2. Θα θέλαμε να σας δώσουμε ενημέρωση επι του θέματος και κάποια στατιστικά στοιχεία τα οποία ελπίζουμε να αλλάξουν την γνώμη του αρθογράφου και του σαιτ σας ώστε να βοηθήσετε και εσείς αφού φυσικά σας πείσουμε για τα επιχειρήματα μας στην ανάπτυξη αυτης της μορφής Τουρισμού.
  Στην Ευρωπαϊκή Ένωση υπάρχουν επίσημα 2.800.000 Αυτοκινούμενα τροχόσπιτα και 3.800.000 ρυμουλκούμενα τροχόσπιτα ταξινομημένα.
  Στην Ελλάδα 1000 Αυτοκινούμενα ( τα 175 μπήκαν στην Χώρα από 01.01.2021 με την μείωση του φόρου εισαγωγής κατά 75% ) και δεν ξέρουμε πόσα τροχόσπιτα αφού δεν παίρνουν άδειες ξεχωριστές ( τώρα άλλαξε η νομοθεσία με δική μας παρέμβαση και ενός συναδέλφου από Αθήνα) ώστε να υπάρχει στατιστικό αλλά υπολογίζονται σε 7-8000.
  Ο ετήσιος τζίρος πέρυσι στην ΕΕ από πωλήσεις οχημάτων, ανταλλακτικών, διανυκτερεύσεων σε Κάμπινγκ έφτασε τα 120 ΔΙΣ ΕΥΡΩ όσο και το ΑΕΠ της Ελλάδος.
  Στην Ισπανία ξεχειμωνιάζουν πάνω 200.000 ιδιοκτήτες αυτοκινουμένων τροχοσπίτων από Οκτώβριο ως Μάϊο από Γερμανία κυρίως.
  Οι άνθρωποι αυτοί ξοδεύουν κατά μέσο όρο σύμφωνα με στατιστικές επίσημες μεταξύ 30-40 € ημερησίως σε διαμονή, φαγητό σε εστιατόρια, σούπερ μάρκετ, καταστήματα της τοπικής κοινωνίας, βενζινάδικα.
  Αν κάνετε έναν πολλαπλασιασμό θα δείτε ότι η Οικονομία της Ισπανίας επωφελείται περ 1 ΔΙΣ ΕΥΡΩ σε ΜΗ τουριστική περίοδο από αυτά τα έσοδα.
  Από αυτά στην ΕΕ υπάρχουν επίσημα καταγεγραμμένα 26.000 Camper Stop όπου εξυπηρετούν την προσωρινή διαμονή, τον ανεφοδιασμό σε φρέσκο νερό, το άδειασμα της χημικής τουαλέτας.
  Φυσικά όλες οι μεγάλες Ευρωπαϊκές Πόλεις έχουν τέτοια Camper Stop, προκειμένου να υποδεχθούν και να εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες.
  Στην Ελλάδα δυστυχώς δεν έχουμε ΚΑΝ νομοθεσία για χώρους προσωρινής στάθμευσης, τα λεγόμενα Camper Stop και κάτι τέτοιο είναι που επιθυμούμε και χρειάζεται ο τόπος. Βοηθάει στις τοπικές κοινωνίες και την Οικονομία τους και σε αυτή την κατεύθυνση πρέπει να δουλέψουμε.
  ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΑΣ :
  Στην Ελλάδα όπου επιτρέπεται η στάθμευση ΙΧ αυτοκινήτων επιτρέπεται και η στάθμευση των αυτοκινουμένων τροχοσπίτων αφού έχουν ΑΚΡΙΒΩΣ τις ίδιες υποχρεώσεις σε τέλη κυκλοφορίας, τεκμήρια, φόρο πολυτελείας και ακριβότερα διόδια λόγω ύψους….και πολλαπλάσιο κόστος απόκτησης.
  Πολλοί μπερδεύουν την στάθμευση με την ελεύθερη κατασκήνωση και μάλλον κάτι τέτοιο συμβαίνει στο άρθρο σας.
  Η σχετική διάταξη της παρ. 18 του άρθρου 7 του Ν. 4276/2014 προβλέπει : «18. Απαγορεύεται η εγκατάσταση σκηνών, ρυμουλκούμενων, ημιρυμουλκούμενων και αυτοκινούμενων τροχόσπιτων σε αρχαιολογικούς χώρους, αιγιαλούς, παραλίες, παρυφές δημόσιων δασών και εν γένει κοινόχρηστους χώρους, καθώς και η φιλοξενία πέραν του ενός τροχόσπιτου από καταστηματάρχες ή ιδιώτες, δηλαδή με ανάπτυξη στοιχείων, που συνιστούν ελεύθερη κατασκήνωση, όπως π.χ. η ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων και τέντας και ΟΧΙ την απλή προσωρινή στάθμευσή τους.
  Διαφυγόντα κέρδη για τα ξενοδοχεία δεν προκύπτουν από πουθενά από τα αυτοκινούμενα αφού είναι τελείως διαφορετική μορφή τουρισμού.
  Ίσα ίσα θα μπορούσαν όπως πολλά ξενοδοχεία στην Ευρώπη να δημιουργήσουν χώρους Κάμπερ Στοπ και τα ξενοδοχεία ( όταν αυτό προβλεφθεί από την Νομοθεσία μας ) και να προσφέρουν υπηρεσίες στους αυτοκινούμενους όπως στάθμευση, πισίνες εστιατόριο ή άλλες δραστηριότητες. Κάμπινγκ η περιοχή σας ευτυχώς έχει και λειτουργούν όλο τον χρόνο αλλά δεν μπορούν να καλύψουν όλη την περιοχή για αυτό και χρειάζονται τα Κάμπερ Στοπ. Αρα παρακαλούμε πολύ όπως τροποποιήσετε το άρθρο σας, στην καλύτερη περίπτωση το αφαιρέσετε αφού προτρέπει τους πολίτες σε ανούσιες και ανυπόστατες και συκοφαντικές καταγγελίες για στάθμευση αυτοκινουμένων, πράγμα που προβλέπεται κανονικά από την Νομοθεσία στην Ελλάδα με συνέπεια να ενοχλούνται οι κάτοχοι χωρίς λόγο και αιτία.
  Στην διάθεση σας αν θελήσετε να βοηθήσετε και τον τόπο σας με ουσιαστικές παρεμβάσεις που θα οδηγούν στην σωστή ανάπτυξη και όχι σε διαστρέβλωση και αρνητισμό.

 3. Ο δήμαρχος και οι ιδιοκτήτες των camping γιατί δεν αναφέρουν ότι ο δήμος είναι υποχρεωμένος βάσει ευρωπαϊκής οδηγίας να υπάρχει camping stop στον δήμο. Επίσης οι εποχούμενοι τουρίστες δεν αφοδεύουν μόνο, αλλά αφήνουν και αρκετά χρήματα στην εκάστοτε τοπική αγορά.

Όνομα

'Ωρα,1,"Κλεισθένης",1,΄εργα,1,΄Πούλιθρ,1,΄Υγεία,121,112,1,11ο Π.Τ. Νοτιοανατολικής Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας,2,16η Μαρτίου,4,1821,25,25η Μαρτίου,54,28η Οκτωβρίου,37,3x3,1,6η ΥΠΕ,3,Α Χώρα νάμου,8,Α. Σ. Λεωνιδίου,35,Α.Ε.Μαρίου,61,Α.Ε.Σ. Κυνουρίας,2,Α.Ο.Σ.Λ,4,Α.Σ. TKD Λεωνιδίου,30,Α.Σ."Αρκάς",27,Α.Σ.Λεωνιδίου,880,Α.Τ.Λεωνιδίου,3,ΑΑΔΕ,3,Αβραντίνης,1,Αγ.Βασίλειος,17,Αγαπήνωρ,1,Αγγελίες,148,Αγία Παρασκευή,1,αγιασμός,6,Άγιος Βασίλειος,9,Αγίου Πνεύματος,4,Αγρότες,277,αγροτικό ιατρείο,1,Αγροτικός Συνεταιρισμός,64,Αγώνας Δρόμου Νότιας Κυνουρίας,1,Αγώνες δρόμου,93,αγωνισ,1,Αγωνιστική Συνεργασία,2,Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών,1,ΑΔΕΔΥ,9,Αδέσποτα,1,ΑΔΜΗΕ,5,ΑΕΚ Τρίπολης,1,ΑΕΠΙ,5,Αεροδρόμια,3,Αερόστατα,5,Αθήνα,2,Αθλητικά,3711,Αθλητικά Ανακοινώσεις,1,Αθλητισμός,19,αιγιαλός,1,Αιμοδοσία,69,αιολικά πάρκα,2,ακτοπλοΐα,1,Αλέξης Τσίπρας,1,Αλιεία,10,αλιευτικός σύλλογος,3,αλιευτικός τουρισμός,6,Άλλα αθλήματα,197,ΑΜΕΑ,41,Αμπελουργοί,17,Αμυγδαλιά,29,Ανάβαλος,1,αναγκαστικά μέτρα,17,Ανακοινώσεις,692,ανακύκλωση,2,Αναπτυξιακή Πάρνωνα,214,Αναρ,1,Αναρρίχηση,65,Αναρριχητικός - Ορειβατικός Σύλλογος Λεωνιδίου,22,Ανάσταση,4,Ανέλιξη,1,Ανεμογεννήτριες,34,Ανεξάρτητοι Έλληνες,8,ανεργία,1,Άνεργοι,25,Ανοικτό Πανεπιστήμιο,2,Ανοιχτή συνέλευση,8,αντάμωμα,1,ΑΝΤΑΡΣΥΑ,1,Αντένα,2,αντικαρκινική εταιρεία,1,Αντιφασίστες,1,Αξίζει να δείτε,105,Άξιον Εστί,3,απάτες,17,ΑΠΕ,10,απεργία,19,Απογραφή 2011,4,Απογραφή 2021,10,Απογραφή κτιρίων 2021,2,Αποζημιώσεις,8,Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου,1,Απόκριες,134,Απόλλων Τυρού,334,Απόλλωνας Τυρού,83,απολλώνιος δρόμος,2,άποροι,11,Απορρίμματα,31,Αποστολόπουλος,1,αποτελέσματα,1,Απόψεις,1,Απρόβλεπτα,1,απώλεια αντικειμένου,1,αρ,1,Αργολίδα,17,Άργος,1,Αργυράκη,1,Άρθρα,26,Άρθρο,7,Αρκάδες Αγίου Δημητρίου,1,Αρκαδία,2711,Αρκαδίας,1,Αρκαδικό Πανόραμα,5,Αρκαδικο χωριό,2,Αρκαδικός,4,Άρση βαρών,2,Αρχαιολογία,31,Αρχείο Τσακωνιάς,265,Αρχιτέκτονες,8,Αρχοντικό Τσούχλου,48,Αρχοντικό Χατζηπαναγιώτη,2,ΑΣΕΠ,9,ΑΣΠΕΤ,1,Αστεία,3,Αστέρας Τρίπολης,4,Αστρος,2,Άστρος,37,Αστυνομία,495,Ασφαλιστικά ταμεία,77,ΑΤΕ,1,ατύχημα,12,Άυλη Πολιτιστική κληρονομιά,1,Αυτοδιοίκηση,28,αυτοδιοίκηση-εκλογές,471,Αυτοκίνητο,53,Αυτοκινητόδρομος,6,Αφετηρία Ζωής,2,αφιέρωμα,9,Βαλασόπουλος,3,βασιλόπιτα,3,Βασκίνα,41,Βέμμος,9,Βενιζέλος,1,Βιβλίο,55,Βιβλιοθήκη,3,Βίντεο,100,Βιογραφικό,3,Βιολογικός,2,Βιτζηλαίου,5,Βιώσιμη Πόλη,2,Βλάβες,12,Βλάσης,87,Βλησιδιά,21,Βοήθεια στο σπίτι,2,Βόλεϊ,21,βόρεια Κυνουρία,1,Βουδούρης,7,βραβείο,3,Βρύση,1,Γ.Ε.Φ.,1,Γ.Σ.Τυρού,92,Γενική Συνέλευση,74,Γεύσεις Ελλήνων εκλεκτές,6,Γεωργοί,4,γήπεδα,2,γηροκομείο,16,Γιαννακόπουλος,4,Γιαννακούρας,69,Γιαννούσης,5,γιατροί,10,Γιορτή Αμυγδάλου,3,Γιορτή θαλασσινών,9,Γιορτή Κάστανου,4,Γιορτή Κρασιού,23,γιορτή μελιού,10,Γιορτή μελιτζάνας,24,Γιορτή πανσελήνου,2,Γιορτή του Ψαρά,26,Γιορτή Ψαρά,1,Γλυππία,2,γλυπτική,2,Γνώμες,420,Γόντικας,4,γσεε,5,Γυμνάσιο,128,Γυμνάσιο Λεωνιδίου,3,Γυναίκα,11,Γύρος Αμπελώνων,2,Δ.Ε.Τυρού,17,Δ.Ο.Υ.,67,Δακοκτονία,18,Δαλιάνης,10,δανειολήπτες,3,Δασαρχείο,28,Δασικοί Χάρτες,2,Δαφνώνα,6,ΔΕΔΔΗΕ,41,Δέδε,2,Δέδες,4,ΔΕΕΠ,4,ΔΕΗ,102,ΔΕΚΟ,1,Δελτία τύπου,1137,δεντροφύτευση,2,δευτεροβάθμια,2,ΔΗ.ΣΥ.,8,ΔΗΚΕΝΚ,61,Δημ.Ραδιόφωνο Τρίπολης,4,ΔΗΜΑΡ,3,Δημήτρης Κουτσούλης,16,Δημήτρης Πτωχός,83,Δημητσάνα,1,δήμοι,1,Δημοπρασία,54,Δήμος Β.Κυνουρίας,11,Δήμος Βόρειας Κυνουρίας,16,Δήμος Γορτυνίας,1,Δήμος Λεωνιδίου,34,Δήμος Ν.Κυνουρίας,76,Δήμος Νότιας,1,Δήμος Νότιας Κυνουρίας,2191,δήμος Τρίπολης,3,Δήμος Τυρού,1,Δημόσιο,4,δημοσιογράφοι,5,Δημοσκόπηση,3,δημοτικά τέλη,1,Δημοτικό Συμβούλιο,331,Δημοτικό Σχολείο,263,δημοψήφισμα,1,Δια Βίου Μάθηση,20,διάγγελμα,3,Διαγωνισμός,50,Διαδίκτυο,68,δίαθλο,1,διακοπή νερού,9,διακοπή ρεύματος,76,Διάλεξη,1,Διαμαρτυρία,8,Διαμονή,14,Διανομή τροφίμων,18,διασκέδαση,159,Διατροφή,14,διάφορα,8,διάφορα είδη,13,Διαχειριστική Επιτροπή του Κληροδοτήματος «Γ.Φ.ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ»,1,ΔΙΕΚ,5,Διεύθυνση Δασών,2,Δικαιοσύνη,81,ΔΙΚΕ,3,Δικηγόρος,4,Δίκτυο Αποχέτευσης,1,διόδια,3,δίπλωμα οδήγησης,1,Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος,1,Δολιανά,1,Δολιανίτης,15,δου,1,Δράκος,7,Δράσεις Κυνουρίας,3,Δράση,11,Δρίτσας,7,δρόμος,4,Δυνατή Πελοπόννησος,1,ΔΥΠΑ,11,δυστύχημα,19,δωρεά,32,Δώρο Πάσχα,1,Δώρο Χριστουγέννων,2,εγκαίνια,4,εγκύκλιος,1,ΕΕΣΠΟΦ,1,ΕΕΤΑΑ,1,ΕΕΤΕΜ Αρκαδίας,1,εθελοντισμός,39,έθιμα,7,Εθνική Ελλάδας,14,Εθνική Συσπείρωση,1,Εθνική Τράπεζα,7,ει,1,Ειδήσεις,5,Ειδικό Σχολείο,4,εκαβ,5,Εκδηλώσεις,1087,Εκδήλωση,11,Εκδρομή,80,Έκθεση,88,Έκθεση Φωτογραφίας,10,Εκκλησία,438,Εκλογες,9,Εκλογές,723,Εκπαίδευση,648,εκπομπή,3,εκπτώσεις,9,έκτακτα μέτρα,12,Εκτελεστική επιτροπή,5,ελαιοπαραγωγοί,68,ελαιοτριβεία,1,ΕΛΓΑ,38,Ελεύθεροι επαγγελματίες,4,Ελιά,6,Ελλάδα,1684,Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία,5,Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αρκαδίας,1,Ελληνικός Στρατός,9,Ελλήνων Συνέλευσις,1,ΕΛΜΕ,27,ΕΛΣΤΑΤ,4,ΕΛΤΑ,8,Έλωνα,12,Εμβολιασμοί,30,Εμπορικό Ναυτικό,1,Εμπορικός σύλλογος,192,εμπόριο,6,Εμποροπανήγυρη,3,ΕΜΥ,18,Εναλλακτική Αριστερή Κίνηση Καθηγητών Αρκαδίας,2,Ενδιαφέρουν,258,Ενέργεια,10,ενεργειακή κρίση,1,Ενημέρωση,4,Ενίσχυση Επιχειρήσεων,5,ενοικίαση ακινήτων,18,ενοίκιο,1,Ένωση Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Αρκαδίας,1,Ένωση Ξενοδόχων,51,Ένωση Οικονομολόγων Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου,1,Ένωση Τουριστικών καταλυμάτων Νότιας Κυνουρίας,6,εξοικονομώ,4,Εξωτερική Πολιτική,3,ΕΟΔΥ,212,ΕΟΜΜΕΧ,1,ΕΟΠΥΥ,4,Εορτή,17,ΕΠΑ.Σ.Τρίπολης,1,ΕΠΑΛ,91,επαρχιακός Τύπος,2,επέτειοι,14,επίδομα θέρμανσης,2,επιδόματα,27,Επιδοτήσεις,47,Επικαιρότητ,1,Επικαιρότητα,13454,Επικαιρότητα Νότια Κυνουρία Λεωνίδιο,1,επικουρικό προσωπικό,2,Επιμελητήρια Πελοποννήσου,8,Επιμελητήριο Αρκαδίας,385,έπιπλα,1,Επιστολές,29,Επιτάφιος,7,Επιτροπή Αγώνα Πάρνωνα,2,Επιτροπή Διαβούλευσης,4,Επιτροπή Παιδείας,8,Επιχειρηματικότητα,89,Επιχειρήσεις,139,Επιχειρήσεις εστίασης,25,ΕΠΟ,3,ΕΠΣ Αρκαδίας,10,ΕΠΣ.Αρκαδίας,109,ΕΠΣΑ,47,Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα,7,Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα Αρκαδίας,277,Έργα,309,εργαζόμενοι,2,ΕΡΓΑΝΗ,1,Εργασία,407,Εργαστήριο,8,Εργατικό κέντρο,16,Έρευνα,1,ΕΡΤ,30,Ερυθρός Σταυρός,4,Ερωτηματολόγιο,1,εσαμεα,1,ΕΣΕΤ,1,ΕΣΗΕΑ,1,ΕΣΠΑ,53,εστίαση,10,Εύη Τατούλη,66,Ευθυμογράφημα,18,Ευρωεκλογές,1,Ευρωπαική Ένωση,3,Ευχές,58,ΕΦΕΤ,11,ΕΦΚΑ,11,Εφορεία Αρχαιοτήτων Αρκαδίας,2,Ζαρίτσι,2,Ζαχαριάς,14,ζημιές,5,ζωγραφική,11,Ζωντανή μετάδοση,1,Ζώταλης,1,Η Πελοπόννησος Μπροστά,126,ηλεκτρονικό έγκλημα,1,Ηλιοπούλου,4,ημερίδα,31,Ηρακλής,1,Θέατρο,88,θέατρο σκιών,15,Θεοδωράκη,1,θεοδωράκης,2,θεολόγοι,2,Θεοφάνεια,35,θερινό σχολείο,6,θέρμανση,1,θηροφύλακες,5,Ι. Μ. Αγίου Νικολάου Σίντζας,3,Ι.Μ. Αρτοκωστάς,1,Ι.Μ.Αγίου Νικολάου Καρυάς,4,Ι.Μ.Αγίου Νικολάου Σίντζας,26,Ι.Μ.Ελώνης,89,Ι.Μ.Ταξιάρχη Μιχαήλ Μουράς,1,Ιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας,7,ιατροί,2,ιατρός,2,Ιδιαίτερα μαθήματα,5,ΙΕΚ,12,Ιερά Μονή Σίντζας,1,ΙΚΑ,39,ΙΚΑ.,1,ΙΝ.Ε.,1,ΙΝΕ ΓΣΕΕ,2,ΙΝΣΕΤΕ,1,ιπποειδή,1,Ισοπολιτεία,7,Ιστορικά,46,Ιταλία,1,Κ.Ε.Δ.Ε,9,Κ.Ε.Ε.,2,Κ.Ε.Π.,14,Κ.Ε.Φ.,1,καζίνο,1,Καθαρά Δευτέρα,3,καιρός,240,κακοκαιρία,40,Καλαθά,1,κάλαντα,2,Κάλεσμα,1,Καλλικράτης,9,Καλό Λίβάδι,1,κάπνισμα,4,Καρβελάς,4,Καρδαράς,1,Καρναβάλι,5,Καρυές,1,Καστανιές,2,Καστάνιτσα,1,κάστανο,7,καστανοπααγωγοί,1,καστανοπαραγωγοί,3,καταγγελίες,5,Καταδυτικό πάρκο,29,καταναλωτές,7,καταστήματα,10,κατηγορία,1,κατοικίδια,2,Κατσίρης,2,Καύσιμα,6,καύσωνας,1,ΚΔΑΜ,1,ΚΔΑΠ,3,ΚΕΚ,3,Κέντρα Κοινότητας,5,Κέντρο Κοινότητας,9,Κέντρο Πληροφόρησης,8,Κέντρο Πρόληψης,3,Κέντρο Πρόληψης Αρκαδίας,5,Κέντρο Υγείας,116,Κεντροαριστερά,4,ΚΕΠ,3,Κεραυνός,1,Κηδεία,114,ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ.,1,Κιβωτός του Κόσμου,4,ΚΙΝΑΛ,3,Κίνημα Αλλαγής,33,κινηματογράφος,80,Κίνηση,1,ΚΚΕ,79,Κλειστό Γυμναστήριο,3,κληροδοτήματα,16,κλήρωση,2,ΚΝΕ,1,Κοινωνία,90,Κοινωνικά,402,Κοινωνικά Εκκλησία,1,Κοινωνικά Λεωνίδιο,2,Κοινωνικά Νότια Κυνουρία,1,Κοινωφελής Επιχείρηση,27,Κόκκορης,1,κολύμβηση,6,Κοντοζαμάνης,27,κοπή πίτας,16,Κορακοβούνι,3,Κορινθία,9,Κόρινθος,2,Κορολόγος,1,Κορομηλιά,1,κορονοϊός,415,Κορωνοϊός,391,Κοσμάς,281,Κόσμος,98,Κοτρώτσος,1,Κοτσώλης,1,Κουκλοθέατρο,15,Κουνουπιά,31,Κουτρούκης,5,ΚΠΝΝΑ,1,Κρυονέρι,4,ΚΤΕΛ,69,Κτηματική Υπηρεσία,4,Κτηματολόγιο,21,κτηνοτρόφοι,46,κυκλοφοριακές ρυθμίσεις,38,κυκλοφοριακό,33,Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου,7,Κυνηγετικός Σύλλογος,40,Κυνηγοί,35,Κυνουρία,41,Κύπελλο Αρκαδίας,21,Κύπρος,3,Κωνσταντινόπουλος,132,Κώστας Βλάσης,34,Λαϊκή αγορά,115,Λαϊκή Ενότητα,11,Λαική συσπείρωση,48,Λαϊκή συσπείρωση,25,Λάκκος,11,Λάκος,7,Λακωνία,20,Λαλουδάκης,38,Λαμπρόπουλος,42,Λαογραφία,77,ΛΑΟΣ,1,λαχειοφόρος,6,Λειβαδά,1,Λειβάδι,18,Λεκκός,1,λευκή νύχτα,1,Λεωνίδιο,3828,Λεωνίδιο Αλλάζουμε,8,Λεωνίδιο Επικαιρότητα,1,Λεωνίδιο Επικαιρότητα Ανακοινώσεις,1,Λεωνίδιο Κοινωνικά,1,Λεωνίδιο Κοινωνικά Επικαιρότητα,1,Λεωνίδιο Νότια Κυνουρία,3,Λεωφορία,2,Λιβάδι,11,Λιμάνι,29,Λιμεναρχείο,62,Λιμενικό Σώμα,44,Λιμενικό Ταμείο,9,λογιστές,23,Λούλουγγας,1,Λύκειο,84,Λυκουρέντζος,75,Λυμπεροπούλου,2,Λυσίκατος,137,μαγειρική,3,Μαθητές,1,Μαίναλο,4,Μανδρώνης,3,Μάνος,1,Μανώλης,3,Μανώλης Δολιανίτης,17,Μανώλης Μάκαρης,6,Μαρί,35,Μαρνέρης,118,Μαρτάνο,5,Μέλανα,8,Μέλι,1,Μελισσοκόμοι,13,Μελιτζάzz,189,Μέρα25,6,Μεσσηνία,19,Μετανάστες,2,μεταφορά μαθητών,2,μέτρα προστασίας,21,Μετρό,1,Μητέρα,6,Μητρόπολη,10,Μητσοτάκης,16,Μηχανές,1,Μηχανικοί,6,Μιχελάκης,2,ΜΜΕ,7,Μνημείο,1,μνημόσυνο,47,Μονάδα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών (ΜΔ ΠΠ) Νότιας Πελοποννήσου,6,Μονάδα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Νότιας Πελοποννήσου,1,Μοναστήρι,6,μονοπάτια,4,ΜΟΡΕΑΣ,5,ΜΟΡΙΑΣ ΑΕ Α.Ο.Τ.Α,2,Μορφωτικός Σύλλογος,111,Μοτοπαρέα,67,Μοτοπαρέα Λεωνιδίου,8,Μοτοσικλέτα,49,Μούρα,3,μουσεία,44,μουσική,17,μουστός,3,Μπακούρης,1,Μπαμπαδήμας,57,Μπάσκετ,553,Μπάσκετ Α. Σ. Λεωνιδίου,6,Μπερέτσος,1,Μπερτζελέτος,6,Μπιρσίμ,8,Μπουντρούκας,5,Μυθική Πελοπόννησος,3,ν,1,Ναρκωτικά,2,Νατάσα Πετρούλια,4,ναυάγιο,1,Ναύπλιο,2,Ναυτικοί,4,ΝΔ,240,Νέα Γρίπη,6,Νέα Δημοκρατία,52,Νέα Πελοπόννησος,224,Νέα Πορεία για τη Νότια Κυνουρία,24,Νέοι Δρόμοι,2,Νεολαία ΠΑΣΟΚ,3,νερό,7,νηπιαγωγείο,77,νίκ,1,Νίκας,109,Νικολάκου,10,ΝΟΔΕ,4,Νομαρχία Αρκαδίας,6,νομοσχέδιο,1,Νότια Κυνουρία,22,Νότια Κυνουρία,5885,Νότια Κυνουρία Τουρισμός,1,ΝΠΙΔ,1,ντοκιμαντέρ,8,νυχτερινό ρεύμα,1,ξενοδοχεία,1,Ξενοδόχοι,32,Ξύλα,1,Ο άλλος δρόμος,21,Ο τόπος μας,5,Ο.Ε.ΕΣ.Π.,1,Ο.Τ.Ε.,6,ΟΑΕΔ,77,ΟΑΕΕ,21,ΟΓΑ,25,Οδηγίες,19,Οδηγοί,1,οδικό δίκτυο,2,Οδοιπορικό Ιστορίας,3,οδοντιατρικός Αρκαδίας,2,οεβα,1,ΟΕΒΕΑ,2,Οικοδόμοι,4,Οικολόγοι,6,Οικονομία,881,Οικονομική επιτροπή,162,Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος,3,Οινοπαραγωγοί,5,ΟΚΕ,1,Ολυμπιακοί Αγώνες,2,Ολυμπιακός,1,Ολυμπιακός Λεωνιδίου,264,ομιλία,26,Ομογένεια,51,Ομοσπονδία TKD ITF,8,ΟΝΝΕΔ,9,ΟΠΑΠ,5,ΟΠΕΚΑ,6,ΟΠΕΚΕΠΕ,4,όπερα,1,Όραμα-Γνώση - Πρόοδος,5,Όραμα-Γνώση-Πρόοδος,56,Ορειβασία,196,Ορθοπαιδικός,1,ορκωμοσία,2,ΟΣΔΕ,4,οσε,4,Όσκαρ,1,ΟΤΑ,14,Ουκρανία,4,Ουράνης,4,Π.Ο.Ε.,1,Π.Ο.Φ.Ε.Ε.,1,παγκόσμια ημέρα,3,Παγώνης,2,ΠΑΖΛ,6,Παιδί,76,παιδί Τυρός,1,Παιδίατρος,11,Παιδικά χωριά SOS,2,Παιδική Χαρά,13,Παιδική Χορωδία,16,Παιδικό Πρωτάθλημα Αρκαδίας,2,Παιδικό Πρωτάθλημα Αρρκαδίας,1,παιδικός σταθμός,45,Παιδότοπος,1,παλαίμαχοι,2,Παλαιοχώρι,67,ΠΑΜΕ,6,Παμπελοποννησιακό Οδοντιατρικό Συνέδριο,4,Παναγιωτόπουλος,1,Παναρκαδική ομοσπονδία,33,Παναρκαδική ομοσπονδία Αμερικης,3,Παναρκαδικό Νοσοκομείο,61,Παναρκαδικό Συνδικάτο Εργατών Οικοδόμων,1,Παναρκαδικός,3,Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας,3,Πανελλήνιες,41,Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου,28,πανηγύρια,66,Πανθυρεατικός,3,Πανσέληνος,1,Παπαδημητρόπουλος,1,Παπαηλιού,35,Παπαθανασόπουλος,158,Παπαμιχαήλ,3,Παπανδρέου,4,παραδοσιακοί χοροί,8,Παραλία Τυρού,4,Παραλίες,17,Παράλιο Άστρος,1,παράξενα,1,ΠαραΤυρό,36,παρέλαση,6,Παρθενώνας,1,Πάρνωνας,42,Πάρνωνας Α.Ε.,1,Παρουσίαση,14,ΠΑΣΟΚ,90,ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής,50,Πάσχα,259,Πατσαρίνος,1,Πάχος,2,ΠΕ Αρκαδίας,82,ΠΕΔ,4,Πεζοπορία,56,Πεζοπόροι Τυρού,199,Πειραιώς,1,Πελετά,220,Πελοπόνησος Αφετηρία Ζωής,19,Πελοποννησιακή Ένωση,3,Πελοποννησιακή Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας,11,Πελοποννησιακή Συμμαχία,3,Πελοπόννησος,203,πελοπόννησος - Αφετηρία Ζωής,1,Πελοπόννησος ΑΕ,1,Πελοπόννησος Οικολογική,2,Πελοπόννησος Πρώτα,6,πεπ,1,Πέρα Μέλανα,89,Περιβάλλον,273,περιβάλον,1,Περιοδικό,1,Περιπατητικός τουρισμός,7,Περιφέρεια Πελοποννήσου,1701,Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Πελοποννήσου,11,Περιφερειακό Συμβούλιο,63,ΠεΣυ,1,Πετρέλαιο,2,Πέτρος Τατούλης,211,Πηγάδι,50,πιστοποιητικά,3,πίτα,6,Πλάκα,215,Πλατανάκι,27,πλημμύρες,2,πνευματική ιδιοκτησία,2,Πνιγμός,5,πο,1,Ποδήλατο,39,Ποδόσφαιρο,2146,ΠΟΕ-ΟΤΑ,1,Ποίηση,5,Πολεμική Αεροπορία,5,Πολεμικό Ναυτικό,3,πόλεμος,3,Πολιτικά,1304,Πολιτική προστασία,56,Πολιτισμός,1014,Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Απανταχού Πουλιθριωτών,2,Πολιτιστικός Σύλλογος,17,Πολιτιστικός Σύλλογος Τυρού,6,Πολίχνη-Δράση,1,Πολτική,2,πολύτεκνοι,3,Πολυτεχνείο,2,Ποτάμι,6,Πούλιθρα,253,Πραγματευτή,80,Πρασιές,1,Πραστός,42,Πρέγασος,1,Πρόεδρος της Δημοκρατίας,2,προειδοποιήσεις,3,προκηρύξεις,87,Προσκλήσεις,2,Πρόσκληση,10,πρόσκοποι,1,Προσφορά εργασίας,7,Πρόσφυγες,2,Πρόσωπα,34,Πρώτα η Πελοπόννησος,32,πρώτες βοήθειες,4,πρωτοβάθμια εκπαίδευση,2,Πρωτομαγιά,10,πρωτοχρονιά,6,πτηνά,1,Πυρασφάλεια,3,πύργος Τσικαλιώτη,23,Πυργούδι,3,Πυρόπληκτοι,5,πυροπροστασία,4,Πυροσβεστική,142,πυσδε,1,πωλήσεις ακινήτων,38,πωλήσεις επιχειρήσεων,2,πωλήσεις οχημάτων,6,ραδιόφωνο,6,Ρέππας,8,ρετρό,5,ρεύμα,9,Ρολόι,1,Ρουσιάς,4,ρύθμιση οφειλών,2,Σ.Ο.Κ,1,Σαλάκος,10,Σαμαράς,1,Σαμπατική,38,ΣΑΟΟ,6,Σαπουνακαίικα,20,Σαπουνακέικα,2,Σαπουνακέϊκα,35,Σαραντάρης,28,σεισμός,30,σεμινάριο,32,ΣΕΤΕ,3,Σιδηρόδρομος,3,Σινεμά,177,σίταινα,5,Σιώρας,22,σκάκι,2,Σκαντζός,24,Σπηλαιολόγοι,23,Στάικος Χρήστος,3,Στατιστική Υπηρεσία,9,ΣτΕ,2,Στεγνοκαθαριστήριο,1,Στίβος,49,στρατολογία,4,συγκοινωνία,15,Σύλλογος "Αγ.Απόστολοι",28,Σύλλογος "Άγιος Γεώργιος",3,Σύλλογος "Αθηνά",10,Σύλλογος "Απόλλων",16,Σύλλογος "Επαρχία Κυνουρίας",4,Σύλλογος "Ζεστή Φωλιά",8,Σύλλογος "Η Πολίχνη",1,Σύλλογος "Λεωνίδιον",20,Σύλλογος Αμυγδαλιάς,1,Σύλλογος Αναρριχητών,1,Σύλλογος Απανταχού Αμυγδαλιωτών,12,Σύλλογος Απανταχού Βασκινιωτών,5,Σύλλογος Απανταχού Πηγαδιωτών,4,Σύλλογος Απανταχού Τσιταλιωτών,11,σύλλογος Βασκινιωτών,4,Σύλλογος γονέων,155,Σύλλογος Δαφνώνας,10,Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Αρκαδίας,2,Σύλλογος Καφεστιατόρων Αρκαδίας,2,Σύλλογος Κτηνοτρόφων,3,Σύλλογος Μαριωτών,13,Σύλλογος Παλαιοχωριτών,6,Σύλλογος Πεζοπόρων Τυρού,44,Σύλλογος Πελετιωτών,1,Σύλλογος Πηγαδιωτών,1,Σύλλογος Πολυτέκνων Αρκαδίας,1,Σύλλογος Πραστού και Τσακωνιάς,1,Σύλλογος Πωλητών Λαϊκών Αγορών Λεωνιδίου - Άστρους,1,Σύλλογος Φροντιστών Αρκαδίας-Λακωνίας,9,Σύλλογος"Πολίχνη",9,Συμπολιτεία,70,Συναυλία,150,Σύνδεσμος Κοσμιτών,1,Συνέδριο,52,συνέντευξη,45,συνήγορος του πολίτη,1,συνταγές,31,συνταγογράφηση,1,Συνταξιούχοι,28,ΣΥΡΙΖΑ,43,ΣΥΡΙΖΑ.,147,σχολεία,52,Σχολή Οδηγών,2,σχόλια,1,Σωματείο Γυναικών,2,Σωματείο εργαζόμενων στην ενέργεια Νομών Πελοποννήσου,5,Σωματείο Εργαζομένων στις Εμπορικές Επιχειρήσεις και Υπηρεσίες Αρκαδίας,4,τ,1,Τ.,1,Τ.Α.Π.,1,Τ.Ε.Ε.,11,Τ.Ο.Π.,4,Ταβέρνα,1,ΤΑΞΙ,2,ταξίδια,3,ΤΑΠΤΟΚ,3,Τατούλης,268,ΤΕΒΑ,22,ΤΕΕ,5,τέλη,8,τέλη κυκλοφορίας,4,τένις,2,τέννις,5,Τέχνη,11,Τεχνικό Πρόγραμμα,11,Τεχνολογία,57,Τηγάνι,3,τηλεόραση,111,τηλεφωνία,1,τοξοβολία,5,Τοπικά,18,Τοπικό Αρχείο,4,Τορόντο,1,Τορυισμός,1,Τουρισμός,538,Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου,5,Τράπεζα Πειραιώς,6,τράπεζες,23,Τρίαθλο,30,Τριανταφύλλου,3,Τρίπολη,9,Τρίτεκνοι,7,Τροχαία,5,Τροχαίο,52,Τροχάνη,1,Τροχόσπιτα,1,Τσάκωνες Περιπατητές,25,Τσακωνιά,142,Τσακώνικη διάλεκτος,71,τσακώνικη μελιτζάνα,6,Τσακώνικη υφαντική,19,τσακώνικο συνέδριο,6,Τσακώνικος Δρόμος,10,Τσακώνικος Συνεταιρισμός,1,Τσακώνικος Συνεταιρισμός Γυναικών,2,Τσακώνικος Χορός,18,Τσακωνοπαρέα,23,Τσέρφο,1,Τσιγκούνης,13,Τσικνοπέμπτη,7,Τσιλιβής,2,Τσίπρας,1,Τσιτάλια,64,ΤΣΜΕΔΕ,1,Τύπος,1,Τυρός,1140,Τύρος,1,Τυρός Τρίαθλον,5,Υγεία,850,ύδρευση,4,ΥΠΕΞ,2,ΥΠΕΣ,1,Υπηρεσίες,11,υποδομών,1,Υποθηκοφυλακείο,2,Υποτροφίες,11,Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης,4,Υπουργείο Εργασίας,2,Υπουργείο Εσωτερικών,5,Υπουργείο Ναυτιλίας,3,Υπουργείο Παιδείας,19,Υπουργείο Πολιτισμού,3,Φ.Ο.Σ.Λ.,1,Φάμπρικα Πολιτισμού,163,Φαράγγι,1,Φαρμακεία,4,Φαρμακοποιοί,5,ΦΕΚ,1,Φεστιβάλ,79,Φεστιβάλ αναρρίχησης,20,Φεστιβάλ Γαστρονομίας,1,Φεστιβάλ Μελιτζάνας,58,Φεστιβάλ Μπύρας Πελοποννήσου,1,Φιλαρμονική,38,Φιλόδημοι Πολίτες,41,Φιλοζωικός Σύλλογος,1,φιλόζωοι,21,Φίλοι Εθνικής Ελλάδος,1,ΦΟΔΣΑ,4,φοιτητές,2,Φορέας Διαχείρησης Πάρνωνα,10,Φορέας Διαχείρισης Οικολογικού Πάρκου,152,Φορείς,8,φορολογία,60,Φορολογικά,107,Φόρος ακινήτων,1,φυσικό αέριο,5,Φωκιανό,35,Φωτιά,7,Φωτογραφία,12,Φωτογραφίες,66,ΧΑΔΑ,6,χάκερς,1,Χαμόγελο του παιδιού,15,Χαράλαμπος Λυσίκατος,46,Χάρτες,3,Χείλαρης,16,χιόνια,25,Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου,1,χιούμορ,1,Χορευτικό συγκρότημα,7,Χορευτικός Όμιλος,7,χοροεσπερίδα,48,Χορός,52,Χορωδία,41,Χορωδία Ενηλίκων,19,Χουζούρης,4,Χούνη,3,Χριστούγεννα,278,Χρονογράφημα,14,Χρυσή Αυγή,23,Ψαράς,1,ψάρεμα,2,Ψαρολόγος,9,Ψηφιακή Διακυβέρνηση,23,ψήφισμα,7,Ψυκτικοί,1,Ψυχολογία,10,Ωδείο,16,ώρα,18,Advertorial,37,agenda,2,Beach Soccer,4,Beach Tennis,20,Beach Volley,50,Black Friday,3,Climbinleonidio,1,Erasmus,3,EUROPE DIRECT Πελοπόννησος,1,Events,1,expo,5,Facebook,17,fake news,1,Google,6,gov,7,I Love GR,11,Kορωνοϊός,1,Leader,42,leonidion.gr,1,Lockdown,39,natura,3,open mall,2,Open Real Estate,8,Peloponnese Wine festival,2,Photo Gallery,1,Pizza,1,Rally,1,Taekwon Do,78,Taxisnet,10,TKD WTF,15,Toolbar,1,top,13,Tyros Action Camp,3,TYROS OPEN SEA SWIM EVENT,3,TYROS SEA Festival,13,Tyros Triathlon,15,TyrosRun,20,Unesco,1,Video,1325,Viral,1,WWF,2,Yoga,2,
ltr
item
Leonidion.gr: «Πονοκέφαλος» η άτακτη και παράνομη στάθμευση των τροχόσπιτων σε παραλίες και δημόσιους χώρους στη Νότια Κυνουρία
«Πονοκέφαλος» η άτακτη και παράνομη στάθμευση των τροχόσπιτων σε παραλίες και δημόσιους χώρους στη Νότια Κυνουρία
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiD1aahlhu-VT2YWl1Iwmj_Twn7yukRdYjHJ7ChunIKLZRp8ocSt8MI_xd_zSPaYEJqL1AQ_lU8cbSAQ0r3_qXsxmoenTwSLw5LT0TkEXb0BJ_yPBUrRgEywG9JFtiIu2qIDERIecN3KZUFCkW-7k0o3yclqLN6hxJkw18jod57yV_P_5lHEpPz3zYXpw/w640-h426/troxospito.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiD1aahlhu-VT2YWl1Iwmj_Twn7yukRdYjHJ7ChunIKLZRp8ocSt8MI_xd_zSPaYEJqL1AQ_lU8cbSAQ0r3_qXsxmoenTwSLw5LT0TkEXb0BJ_yPBUrRgEywG9JFtiIu2qIDERIecN3KZUFCkW-7k0o3yclqLN6hxJkw18jod57yV_P_5lHEpPz3zYXpw/s72-w640-c-h426/troxospito.jpg
Leonidion.gr
https://www.leonidion.gr/2023/03/blog-post_91.html
https://www.leonidion.gr/
https://www.leonidion.gr/
https://www.leonidion.gr/2023/03/blog-post_91.html
true
1463647731720589503
UTF-8
Φορτώθηκαν όλα τα δημοσιεύματα Δεν βρέθηκαν δημοσιεύματα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσοτερα Cancel reply Διαγραφή Από τον Αρχική σελίδα Σελίδες Δημοσιεύματα Δείτε τα όλα ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ SEARCH Όλα τα δημοσιεύματα Δεν βρέθηκε δημοσίευμα που να ταιριάζει στην αναζήτηση ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαίου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαίου Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες πριν χτες $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες πριν περισσότερες από 5 εβδομάδες Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content